Opinie o Uczelni Wyższa Szkoła Wychowania Fizycznego i Turystyki w Białymstoku (WSWFiT Białystok)

Komentarze (21)

  • Daga335

    Podobno ten pan od nieobecności nie pracuje. A z drugiej strony chcesz nie chodzić na uczelnie i mieć dyplom? Ja uczelnie polecam, wyrozumiała kadra i sprzyjające warunki. Ja tam uważam, że jest ok
    21.03.2017
  • NIE POLECAM

    Masakra! Jest kilku wykładowców co myślą że mają profesora(chociaż prof.-przed nazwiskiem nadali sami sobie bo przez swoją uczelnie, a nie mają profesora nadanego przez Szkolnictwo) to myślą że zjedli wszystkie rozumy a my studenci jesteśmy idiotami nie godnymi z tym Państwem rozmawiać . Wiekszego burdelu jaki tam mają, nie widzialem! Sportowcy - darujecie sobie jezeli jestescie sportowcami zawodowymi i chcecie zaliczac w innych terminach LICZĄ SIĘ TYLKO OBECNOŚCI A NIE WIEDZA! Uczelnia jest dla osob ktorzy mają dużo czasu bo nieobecnosci [każdą!] Trzeba odrabiac i nie interesują ich ŻADNE tłumaczenia! ZDECyDOWANIE NIE POLECAM !
    06.12.2016
  • youlia

    Jestem sportowcem więc wybrałam tą uczelnię. Bardzo miła atmosfera, ciekawe zajęcia i ludzcy wykładowcy. Nie rozumiem osób, którym się tam nie podoba. Mogę śmiało polecić dla wszystkich ! :)
    18.09.2016
  • karkar

    Jeżeli ktoś nie ma co robić z pieniędzmi, niech złoży tam papiery, a szybko nadmiar gotówki zniknie z jego portfela.
    29.01.2015
  • Baran

    Z tej szkoły zrobiła sie pralnia pieniedzy. Obozy nędza... wszystkie w.... SZELMENCIE, żenada. A stara kadra juz tutaj nie pracuje, nieliczni którzy są za SOBOLEM to zostali.
    11.09.2014
  • sportowiec

    No, teraz to tam prawdziwa kicha!!! Stanowczo nie polecam.!!! Przeniosłem się na inną tego typu uczelnię i jest ok,
    07.12.2013
  • ja

    Witam Jakie opinie teraz możecie opisać o szkole - słyszałem, że dużo się tam zmieniło - sporo negatywnie - jeżeli ktoś coś wie proszę o informację - myślę o studiach tam i nie wiem w sumie co robić :) Dzięki
    11.06.2013
  • jumbo

    doskonałe warunki, świetna uczelnia, dobra kadra, jelsi ktos pisze negatywy - to jest zazdrosnikiem.albo dziala dla konkurencji, jedyny mankament tej WSWFiT to koniecznosc placenia czesnego, no ale tego nie przeskoczymy, bo na prywatnych wszedzie sie placi i tyle, polecam i pozdrawiam
    06.03.2013
  • ja polecam

    zaplecze jelsi chodzi o budynki rewelka, mozna pozazdroscic, studiuje sie po prostu z przyjemnoscia, moja opinia jest wysoka, moge pisac o WSWFIT w Bialymstoku dobrze,
    30.10.2012
  • mojito

    Stwierdziłem że idę na studia do Szkoły Wychowania Fizycznego, to i poszedłem. Mogłem tylko wcześniej się trochę więcej zastanowić, to może zorientowałbym się, że nie będzie to tylko wf, ale też przedmioty czysto teoretyczne i dużo nauki. Ale jak już wbiłem się w rytm, to mi się te studia zaczęły podobać .
    11.08.2012
  • Ania

    Moj chlopak tu studiuję, i nie narzeka. Wiem że mu się studia bardzo podobają, zadowolony jest z zajęc. Ma bardzo fajną grupę, generalne mówi ze spoko ludzie tam są. Wykładowcy wymagają, ale nie ma tez przesady. Oboje jesteśmy z białego i to na prawdę dobra uczelnia w okolicy.
    10.08.2012
  • jessie

    na awf się nie dostałem i myślałem że to koniec marzeń o studiach sportowych, ale rodzice kazali poszukać wyższych szkół o takim profilu. zdecydowałem się na uczelnię w białymstoku, gł. ze względu na odległość od domu. początkowo myślałem nawet o przeniesieniu się po pierwszym roku, ale jest tu naprawdę świetna atmosfera i zdecydowałem ze zostaję!
    04.08.2012
  • ball

    trochę mnie te studia kosztują, a właściwie moich rodziców, ale sam poziom nauczenia jest dobry, zajęcia na dobrym poziomie, kadra niczego sobie, ogólnie jest ok, jak na Białystok.
    28.06.2012
  • awf

    mieszkam w białymstoku, ale na tę uczelnię raczej się nie wybiorę - za blisko domu, a chcę się w końcu wyrwać z rodzinnych okolic. niemniej jednak jeśli nigdzie się nie dostanę - będzie to moja ostatnia deska ratunku. bardzo chcę studiować na awf w warszawie, ale selekcję może byc ciężko przejść. o naszej białostockiej wswfit słyszałem dużo pochlebnych opinii, więc może nie będzie tak źle jeśli tu wyląduję.
    18.05.2012
  • do K - pytanie mam

    co masz na mysli piszac, ze uczelnia żeruje jak może? to znaczy, że co robi? czym moge być zaskoczony, jako student tej szkoły wyzszej? jakie masz doswiadczenia - zakladam, że złe - związane z ta szkołą, że napisałes taką opinie? bardzo prosze o odpowiedz.
    30.12.2011
  • K

    Uczelnia żeruje na Tobie jak tylko może. Za wszystko chcą pieniądze. Dosłownie za wszystko.
    20.12.2011
  • Maika

    Ja tam polecam. Co mam wiecej napisac, fajnie jest ludzie spoko i jakos leci. Szybko te lata mijaja. Niedlugo koniec juz.
    09.12.2011
  • Jojaaaa

    TiR na tej uczelni to sama przyjemność :-) Nie myślałam, że tak mi sie tutaj spodoba. Fajni są ludzie,klimat jest boski. Czasami bywa cięzko jak przyjdzie sesja, koła nie są takie trudne jak się pouczymy troszke:)
    07.12.2011
  • Słomka

    Ja bym wolała jednak jakiś uniwerek wybrać ,mimo dobrych opinii dla tej właśnie szkoły. Znajomi chwalą tą szkołę. Nawet mój dobry przyjaciel tam chodzi i nie narzeka. Ja jednak wybiore sie na Uniwerek prawdopodobnie będzie to Uniwerek w Poznaniu .
    28.05.2011
  • studenciak

    Ja jestem zadowolony z tej szkoły. Myślę, że warto się tam wybrać. Uczelnia, a bardziej wykladowcy, nie znęcają się nad nami hehe. Nie ma aż tak mocnego rygoru, jak na niektórych uczelniach wyższych - słysze to czasem od moich znajomych. Moja opinia jest wiek NA TAK dla tej uczelni, nie mam jednak za wielkiego porównania z innymi szkołami tego typu, jedynie opinie znajomych tak jak wyżej pisałem
    23.05.2011
  • sikora

    Rozważyłem wszystkie za i przeciw i wybrałem już tą szkołę. Będzie co będzie odorobina chęci i musi być OK!
    16.05.2011