Opinie o Uczelniach

W polu WYSZUKIWARKI powyżej należy znaleźć uczelnię, a następnie dokonać oceny w punktach (0 - 10 pkt.) oraz wyrazić opinię w komentarzu.

Z ciekawością poznamy Wasze zdanie na temat uczelni, kierunku, specjalności, poziomu kadry naukowej, atrakcyjności oferty kształcenia, jakości współpracy międzynarodowej, innowacyjnych technologii w nauczaniu, perspektyw pracy dla absolwentów, oferty zajęć pozadydaktycznych, możliwości rozwijania pasji i zainteresowań, czy wreszcie atmosfery panującej na uczelni.

Liczymy na Wasze głosy, dzięki którym powstaje nasz unikalny ranking szkół wyższych. To Wy - studenci - jesteście jego autorami i właśnie dlatego jest on tak ważny :-)

Ostatnio dodane komentarze

  • Kees
    Wyższa Szkoła Zarządzania w Gdańsku

    Link do fizjo: http://www.wsz.pl/studia-jednolite-magisterskie/fizjoterapia/
    19.04.2018
  • Szymon
    Akademia Morska w Gdyni

    Co jest ciezsze na tej uczelni elektrotechnika czy mechanika ? Ktory z kierunkow konczy malo osob ?
    19.04.2018
  • Kandydatka
    Małopolska Wyższa Szkoła im. Józefa Dietla w Krakowie

    Rozpoczęła się już nowa rekrutacja na kosmetologię?
    19.04.2018
  • zuza -dietetyka
    Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie

    czy ktos sie wybiera na dietetyke stacjonarnie ? :)
    19.04.2018
  • diet
    Uniwersytet Rzeszowski

    Hej, czy ktoś może mi powiedzieć jak wygladają studia dietetyki mgr? Czy polecacie UR?
    19.04.2018
  • Pawel K
    Uczelnia Nauk Społecznych w Łodzi

    @Magda - trochę mogę pomóc. Na część pytań z pewnością znam odpowiedź. Jakby co to pisz pawel.klepczarek(at)uns.lodz.pl
    19.04.2018
  • Marta
    Bielska Wyższa Szkoła im. Józefa Tyszkiewicza

    słyszałam też o makijażu permanentnym w programie, czy to prawda? Czy ktoś się wybiera na kongres kobiet do tej szkoły, widziałam zaproszenie na 19 czerwca, warto, fajna impreza??
    19.04.2018
  • anglistyka zaocznie
    Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. prof. E. Szczepanika w Suwałkach

    Jak oceniacie kierunek filologii angielsko-rosyjskiej? Interesuje mnie poziom nauczania, wymagania wobec studenta, czy język rosyjski jest od poziomu "o"?
    19.04.2018
  • angielski online
    Wyższa Szkoła Lingwistyczna w Częstochowie

    Poproszę o opinię absolwentów anglistyki I stopień online. Jak oceniacie studia, ich formę, zawartość treści, wygodę studiowania przez internet i specyfikę tego studiowania. Czy udostępniane materiały są wartościowe i można na ich podstawie budować wiedzę.
    19.04.2018
  • Julie
    Collegium Civitas w Warszawie

    „Marketing, reklama i nowe media- ktoś coś? Warto ? Jakieś opinie??
    19.04.2018
  • Halo 😁
    Prywatna Wyższa Szkoła Nauk Społecznych, Komputerowych i Medycznych w Warszawie

    Jest tu ktoś kto studiuje dietetykę na 2 roku ???
    18.04.2018
  • Nowa
    Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu

    Mam prośbę czy może ktoś powiedzieć, na jakiej postawie można studiować w systemie Cloud'a? Czy nie będzie problemów z uzyskaniem dyplomu, jeśli wszystkie zajęcie będą przez internet, a jedynie obrona pracy po 3 latach odbędzie się osobiście?
    18.04.2018
  • Ja
    Uniwersytet Rzeszowski

    Trudno dostać się na dzienne?
    18.04.2018
  • Aloha
    Politechnika Gdańska

    Jak wygląda kierunek fizyka techniczna? Czy wykładowcy są mili i dobrze uczą?
    18.04.2018
  • Annex
    Akademia Ignatianum w Krakowie

    Witam :) mam pytanie co do stacjonarnych studiów. Jakie są koszty? Bo jest napisane że bezpłatne ale w regulaminie są podane jakieś opłaty.. wytłumaczy ktoś ?
    18.04.2018
  • Nika
    Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu

    Hej, ktoś wypowie się o rachunkowości na wsb?? Jaki poziom względem innych uczelni?? Wymagają?? Czy olewaja???
    18.04.2018
  • Gosia
    Krakowska Akademia im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego

    Hej, wie ktos może ile można mieć warunków długoterminowych na filologia?:)
    18.04.2018
  • Adam
    Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu

    Witam! Podobno Poznań posiada jedna z najlepszych polskich Filologii Angielskich. Pytanie do tych, którzy są na tym kierunku: Czy to prawda? Może macie jakieś porównanie z opiniami znajomych? Mam zamiar wybrać się na ten kierunek po maturze i szukam informacji :-D Z góry dziękuję za odpowiedź :-)
    18.04.2018
  • Nowa
    Podhalańska Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nowym Targu

    Witam :) , czy mógłby ktoś odpowiedzieć na parę pytań. Czy trudno dostać się na studia fizjoterapełtyczne stacjonarne ? Jaki jest poziom? I czy jest jakiś problem z praktykami? Pozdrawiam😊
    18.04.2018
  • kasia
    Uniwersytet SWPS Warszawa

    Myślę o studiach w Warszawie na kierunku psychologia biznesu. Czy mógłby ktoś powiedzieć swoją opinię na ich temat, czy w ogóle warto tam iść?
    18.04.2018