Ocena uczelni


Komentarze (61)

Kliknij w obrazek by go odświeżyć…

  • EUH-E

    Reply for the comment of monika from date 7/25/19
    Dzień dobry, prosimy o kontakt bezpośredni z pracownikiem uczelni.
    7/29/19
  • monika

    Jakie są szanse na zmianę kierunku?
    7/25/19
  • kasia

    Czy ktoś studiuje pedagogikę? Może się podzielić opinią, radami?
    7/18/19
  • Mila

    Czy jest tu ktoś kto kończył administarcję II stopnia?
    12/28/18
  • M.J

    Zrobiłem licencjat z Zarządzania Kryzysowego dzięki czemu dostałem awans w pracy :-) Teraz kończę mgr i jestem zadowolony. EUH-E sporo mnie nauczyło, fajni wykładowcy z urozmaiconą tematyką + nowe znajomości. Panie w dziekanacie zawsze miłe i pomocne.
    10/4/18
  • dziś

    Byłem dziś na inauguracji roku akademickiego i zapowiada się ciekawie. Duży nowy budynek. Przyjazne nastawienie uczelni do studentów. Jest boisko i nawet plac zabaw dla dzieci mają. Pierwsze wrażenie ok wiec polecam.
    9/29/18
  • podyplomówka

    Kończyłam tu studia podyplomowe. Jestem bardzo zadowolona, fajni wykładowcy z Trójmiasta, ciekawe zajęcia. wykłady w jednym budynku nie rozrzucone po całym mieście. Sporo miejsc parkingowych więc z parkowaniem nie jest najgorzej.
    9/7/18
  • Gośka

    Studiowałam tu fizjoterapię kierunek nie jest łatwy, więc trzeba się dobrze przyłożyć do nauki, ale to akurat uważam za plus. Dziś prowadzę swój gabinet i jestem zadowolona z tego co się nauczyłam.
    9/7/18
  • Ja

    Ja studiję tu bezpieceństwo i jest zadowolony. Polecam.
    9/6/18
  • pedagog

    Studiuję tu pedagogikę i jestem zadowolona. Lubie dzieci i prace z nimi. Studia są ok. W jednym miejscu zrobisz licencjat ia potem magistra. Płatności konkurencyjne. A czy znajdziesz po nich pracę? To już wszytsko zależy od ciebie a nie od uczelni, którą skończysz.
    10/17/17
  • Bezpieczeństwo

    jestem absolwentem bezpieczeństwa wew. Same studia ciekawe, wiele praktycznych wątków poruszają wykładowcy. Uważam że warto tu studiować.
    10/16/17
  • Bezpieczeństwo wewn,

    Czy uważacie, że warto pójść na ten kierunek - Bezpieczeństwo wewnętrzne? Czy rynek nie jest przesycony studentami po tych studiach? Jak jest z pracą?
    10/10/17
  • podyplomowe - Oligofrenopedagogika

    kto robił studia podyplomowe z zakresu Oligofrenopedagogiki i może coś więcej powiedzieć z własnych doświadczeń?
    10/4/17
  • pytanko - pielęgniarskie

    mam pytanie; ile zarabia pielęgniarka w szpitalu państwowym? a ile w prywatnym? jak duże są różnice w pensji? jakie są możliwości dorobienia? jak wygląda rynek pracy dla pięlęgniarek obecnie w Polsce?
    10/4/17
  • Zaint.

    Chciałabym się zapytać czy ktoś studiował na magisterce na administracji? Warto czy lepiej iść gdzieś indziej?
    8/23/17
  • Administrator

    Komentarz usunięty - naruszenie regulaminu.
    7/16/17
  • Administrator

    Komentarz usunięty - naruszenie regulaminu.
    6/28/17
  • GAJA

    Ja z dziekanatem problemów nie mam, nawet jak trafi się niemiła babka to mam to gdzieś, wychodzę i zapominam o sprawie, ważne, że problem mam załatwiony. Jak dla mnie to uczelnia jest OK.
    5/22/17
  • zdziwko

    jestem trochę w szoku po przeczytaniu poniższej opinii, moja siostra skończyła tą szkołę i nigdy nie miała problemów z dziekanatem czy sekretariatem, czyżby przez 2 lata tak wiele się w tej szkole zmieniło?
    2/23/17
  • bajzel

    Kobiety w dziekanacie nieprzyjemne, w ogóle niepomocne, aroganckie. Ja zastanawiałam się nad pielęgniarstwem, jednak zrezygnowałam jak się okazało, że już na samym początku występują problemy. Jedna osoba mówi jedno, druga zupełnie co innego. Semestr studiów tani nie jest, ja osobiście nie będę się przykładać, żeby utrzymywać krowy w dziekanacie czy księgowość, która nawet nie pofatyguje się żeby udzielić poprawnej informacji (mam tu na myśli sprawę stypendium socjalnego). Pieniądze, które płacimy nie są małe a szkoła robi sobie ze studentami co chce. Atmosferę tworzą studenci i a nie uczelnia. Co do wykładowców, to przecież oni nie uczą tylko na EUH - dojeżdżają z innych miast z innych uczelni więc są dostępni nie tylko tutaj.
    10/27/16
  • Asixa

    Hej, wybieram się na studia magisterskie zaoczne z pielęgniarstwa. Chciałabym wiedzieć czy warto tu studiować oraz jak często są zjazdy?? Słyszałam,że co dwa tygodnie i zajęcia odbywają się w sobotę i niedzielę. Czy to prawda??
    9/7/16
  • sylwia95

    na administracji publicznej oprócz przedmiotów bazowych obowiązujących całą administrację, na publicznej będziesz mieć np ochronę środowiska, transport miejski, OWI, zamówienia publiczne i kilka innych, których nazw już nie pamiętam, jesli chodzi o ogólne wrażenia na studiach to ja jestem zadowolona
    5/3/16
  • administracja publiczna

    Witam, czy mógłby ktoś powiedzieć coś o administracji na tej uczelni a konkretnie na administracji publicznej?
    4/24/16
  • Krzemyk

    Chcę studiować tutaj pielęgniarstwo. Czy zajęcia są co tydzień ?
    4/17/16
  • Dorka900

    Czyli mam rozumieć, że studia pomostowe są lepszym rozwiązaniem niż klasyczne studiowanie? W tym roku piszę maturę i zastanawiam się co wybrać, proszę o pomoc.
    4/11/16
  • kama89

    Studia pomostowe to najkrócej mówiąc forma dokształcenia po ukończeniu liceum medycznego bądź szkół policealnych o podobnych kierunkach. Moim zdaniem jest to bardzo dobre rozwiązanie dla osób chcących podnieść swoje kwalifikacje w tej dziedzinie.
    2/18/16
  • alicja

    załóżmy że robię licencjat z pielęgniarstwa, odbieram dyplom i co dalej? są magisterskie uzupełniające? nigdzie nie widzę takiej oferty. czy to znaczy, że pielęgniarka może mieć jedynie studia licencjackie? jaki jest w takim razie system dokształcania? i jeszce takie hasło się spotkałam - "pomostowe" - jakie to są studia?
    1/27/16
  • pedagogiczne podyplomówki

    wiem, że już ktoś pytał, ale możecie napisać coś więcej o studiach podyplomowych pedagogicznych? jaka organizacja roku? czy jest jakiś test lub egzamin po I sesji? jak wygląda zaliczenie na koniec? jacy są wykładowcy?
    1/11/16
  • studia od lutego

    czy na EUHE mogę zacząć studia od lutego czyli w ramach naboru zimowego? gdzie znajdę informacje na ich stronie na ten temat? ktoś z was zaczynał takie studia i może powiedzieć, jak to wygląda w realu? czy ta zimowa rekrutacja jest tylko w szkołach prywatnych czy państwowe też ją mają? jest jakiś wykaz gdzieś uczelni, co przyjmują od nowego roku na studia?
    1/3/16
  • administracja

    kto studiuje ten kierunek - Administracja samorządowa i finanse publiczne??? jak jest? czy lepszy jest ten od zwykłej Administracji??
    12/3/15
  • do moni

    Nie będziesz żałować wyboru tego kierunku a przede wszystkim tej uczelni. Pielęgniarstwo tutaj jest nastawione przede wszystkim na praktykę, a chyba każdy zdaje sobie sprawę, że sucha teoretyczna wiedza ma sie daleko od rzeczywistości.. Dużym plusem tej uczelni jest kadra, w głównej mierze wykładowcy z uniwerków medycznych
    10/25/15
  • podyplomowe w Pile?

    czy ja dobrze idzę, że Elbląska ma studia podyplomowe w Pile? Czy ktoś robił podyplomówki z zakresu pedagogiki i może wyrazić swoją opinię na ten temat?
    10/19/15
  • moni

    Witam, od października zaczynam studia na kierunku pielęgniarstwo. Czy ktoś mi może podpowiedzieć jak jest ogólnie na tym kierunku, coś o wykładowcach?
    9/25/15
  • SP

    ja tez się rozglądam za podyplomówkami i chętnie poznam, co myśla inni o tej Uczelni??? myślę o Doradztwie zawodowym...
    3/24/15
  • Stanowiska pracy w Gdańsku!

    Absolwenci studiów Ekonomicznych, Prawa lub Księgowości! W Gdańsku otwiera się nowe centrum globalnej firmy konsultingowej PwC i szukamy Junior analityków AML. Wymagania: język angielski B2, studia ekonomiczne, prawnicze lub księgowe, finansowe. Chęć pracy w analitycznym zespole w dynamicznie rozijającej się na rynku polskim firmie z Big 4! :) kontakt: magiera@hays.pl
    2/11/15
  • mieszkanie studenckie

    czy EUHE ma jakiś swój akademik? czy trzeba na własną rekę szukać pokoju?
    2/1/15
  • pedagogika podyplomowo

    mam pytanie o studia podyplomowe z zakresu Pedagogiki: czy ktoś miał okazję robić je w Elblągu? Jaki konkretnie program? no i czy jesteście zadowoleni z poziomu, zajęc, itd.
    1/21/15
  • hania

    Nie ukrywajmy, że na każdej uczelni są dobrzy studenci, którzy nie martwią się o swoją przyszłość. Czasem kontakty, a czasem zaangażowanie, cel w życiu i pomysł na swoją przyszłość daje nam taką energię, żeby konsekwentnie dążyć do celu, a nauka i praca podczas studiów kiedyś naprawdę dają możliwości w przyszłości :)
    12/30/14
  • opinia o EUHE

    tu w Elblągu ta szkoła jest uważana za dobrą, o wysokim poziomie, jeśli tylko ktoś chce się uczyć, ma pozytywne opinie, więc raczej powinniście być zadowoleni
    10/18/14
  • alorka21

    Witam, zaczynam studia na administracji, czy może ktoś polecić fajnego promotora?
    9/24/14
  • natalia

    za miesiąc rozpoczynam tutaj naukę na kierunku zdrowie publiczne, czego powinnam się spodziewać po tym kierunku?
    9/2/14
  • damian

    powodzenia, ja już studiuję, polecam! Fajna atmosfera :)
    8/25/14
  • drelo777

    Słyszałem kilka pozytywnych opinii, w tym roku sam próbuje swoich sił na tej uczelni, zobaczymy...
    8/9/14
  • bartosz99

    Gorąco polecam kierunek zdrowie publiczne, bardzo ciekawe zajęcia, dużo przydatnej wiedzy dotyczącej zdrowego stylu życia, zapotrzebowaniu społeczeństwa na usługi medyczne czy promocji zdrowia, do tego profesjonalna kadra, oby tak dalej ;)
    8/4/14
  • maja

    oj widziałam już gorsze strony uczelni, ta jest znośna ;) a co do szkoły to dużo lepiej się prezentuje niż na stronie, dużym plusem jest miła atmosfera panująca na zajęciach ;)
    4/1/14
  • ela

    ja studiuje, warunki super, ktos pytał o parking - jest bardzo duzy doby dojazd, polecam
    2/27/14
  • administracja lub zarządzanie - opinie

    ich stronka www raczej mało zachęcająca :-( a jaki klimat jest ? myśle o studiach na Administracji, ale rozważam także Zarządzanie, co możecie powiedzieć na ten temat?
    11/20/13
  • kejsi

    Witam. Może ktoś się orientuje jakiego promotora najlepiej wybrać na studiach II stopnia z pedagogiki?? Prosze o pomoc, poprzednio kiepsko trafiłam więc przydałaby sie jakaś podpowiedź ;)
    10/14/13
  • zdrowie publiczne

    a kto studiuje tutaj zdrowie publiczne i mogly sie wypowiedziec? napiszcie wiecej, jak jest na uczelni, jesli nie tutaj, to co polecacie?
    8/8/13
  • pedagogika ok

    hmmm ... kumpela u nich robi pedagogike i jest zadowolona, i z samych zajec, i wykladowcow, organizacyjnie tez nie narzeka
    1/29/13
  • fizjoterapia

    Studiuję na kierunku fizjoterapii szkoła z nami robi co chce, w dziekanacie cały czas nas olewają mają nas gdzieś. Brak szacunku do 2 człowieka. Szkoła ogólnie do bani nie polecam jeśli ktoś chce czegoś więcej to ta szkoła nie jest odpowiednia. Biorą opłaty za wszystko za co się da zdzierają kasę z ludzi ale sami nic nie dają od siebie. Jeśli ktoś chce ryzykować to proszę bardzo ale to strata czasu pieniędzy i nerwów.
    11/25/12
  • euh

    No ja po ukończeniu ebąskiej uczelni humanistyczno-ekonomicznej pracy znaleźć nie mogłam, mimo że praktyki miałam tu na miejscu, ale powysyłałam cv do większych miast i w końcu wyjechalam do warszawy. nie spojrzei krzywo na mój dyplom, wykształcenie uznali za odpowiednie, wiec chyba nie ma co narzekać na uczelnię.
    8/29/12
  • fizjoterapia mnie interesuje

    kto studiuje na EUHE kierunek fizjoterapia? mozecie cos wiecej napisac o poziomie zajec? jak wygladaja pracownie z wyposazeniem, czy ok? skad maja kadre? jak wygladaja praktyki, gdzie sie odbywaja? czy na fizjoterapii wybiera sie specjalnosci? jesli tak, co polecacie? dzieki - zoska
    8/9/12
  • kola

    uczelnia fajna, super budynek, studiuje administracje i jest ok, , nauki w sesji troche jest ale polecam
    8/7/12
  • małą

    Ale to że w Elblągu ciężko o pracę nie znaczy że nie można tutaj studiować, bądź że nie warto. ja tu studiuję i jestem bardzo zadowlona ze studiów. Studiuję zarządzanie, fajny kierunek. Podobają mi się studia i co najwazniejsze nie nudzą mnie.
    8/6/12
  • sonix

    nigdy bym tutaj nie przyszła. Jestem z Elbląga i wiem, że tu nie ma w ogóle perspektyw, ciężko znaleźć nawet jakąś dorywczą pracę w pubie czy gdzieś... a co dopiero mówić o pracy po studiach. naprawdę lepiej wyjechać gdzies dalej, ja np jeżdżę aż do Poznania ale nie żaluję swojego wyboru
    7/6/12
  • małkas

    moja siostra tu studiuję i mówi że jest ok. Nie wiem jak jest z tym parkingiem, ale jeśli chodzi o integracje, ludzi itd to wiem że ona się nie nudzi, Czesto gdzieś wychodzą. Nauki nie ma aż tak dużo, chyba ze w sesji.
    5/29/12
  • nowy

    Jak na studenta zabrzmi może to trochę burżujsko, ale czy przy uczelni jest parking? Od kiedy mam prawo jazdy zrezygnowałem z komunikacji miejskiej i póki co nie zamierzam do niej wracać. A jak wygląda integracja studentów? wyścig szczurów czy raczej pozytywne kontakty?
    5/15/12
  • ekonomia

    a jak wyglada u nich ekonomia??? moze studenci tego kierunku cos skrobna wiecej o studiach i uczelni?
    4/5/12
  • inka

    ja robiłam lekkie rozeznanie w temacie i wybrałam zdrowie publiczne w tej szkole,studia w trybie niestacjonarnym, bo chcialabym zalapac sie do jakiejs pracy, generalnie w Elblągu za duzego wyboru nie ma, przynajmniej przy moim kierunku, mam nadzieje, ze sie nie rozczaruje
    12/9/11
  • Jaga19

    POdrzućcie coś o administracji na tej uczelni. Kierunek raczej na 100% taki, ale zstanawiam sie jeszcze jak jest prowadzony na Elblaskiej Uczelni Humanistyczno-Ekonomicznej.
    6/2/11