Opinie o Uczelniach

W polu WYSZUKIWARKI powyżej należy znaleźć uczelnię, a następnie dokonać oceny w punktach (0 - 10 pkt.) oraz wyrazić opinię w komentarzu.

Z ciekawością poznamy Wasze zdanie na temat uczelni, kierunku, specjalności, kadry naukowej, atrakcyjności oferty kształcenia, jakości współpracy międzynarodowej, innowacyjnych technologii w nauczaniu, perspektyw pracy dla absolwentów, oferty zajęć pozadydaktycznych, możliwości rozwijania pasji i zainteresowań, czy wreszcie atmosfery panującej na uczelni.

Liczymy na Wasze głosy, dzięki którym powstaje nasz unikalny ranking szkół wyższych.

To Wy - studenci - jesteście jego autorami i właśnie dlatego jest on tak ważny :-)

Ostatnio dodane komentarze

  • mat
    Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. J.A. Komeńskiego w Lesznie

    Prosił bym o wypowiedź na temat kierunku Mechatronika.
    7/17/19
  • Wer1x6
    Akademia Ignatianum w Krakowie

    Nie dokonałam opłaty rekrutacyjnej, czy w takim wypadku to mnie wyklucza z naboru uzupełniającego? Czy jest możliwość wpłaty na ten drugi nabór?
    7/17/19
  • Rudziutka
    Uniwersytet Pedagogiczny im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie

    Wie ktoś od ilu punktów przyjmowali na logopedię lub pedagogikę? 🤔
    7/17/19
  • Spóźnienie
    Uniwersytet Pedagogiczny im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie

    Czy jeżeli nie wybrało się kierunków przed zakończeniem pierwszej rekrutacji to jest szansa na wzięcie udziału w drugiej turze?
    7/17/19
  • 543
    Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa, Filia w Gliwicach

    Hey wybiera się ktoś na logopedię ? Proszę o opinie
    7/17/19
  • Iza
    Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie

    Czy trudno sie dostać na studia zaoczne, kierunek turystyka? :)
    7/17/19
  • K
    Wyższa Szkoła Filologiczna we Wrocławiu

    Hej, Studiuje na WSF jezyk norweski. Skonczylam wlasnie pozytywnie 1 rok. Trzeba duzo sie uczyc, wykladowcy sa wymagajacy. Z 70 osob zostalo ok 30 po drugim semestrze. Jednak warto, uwielbiam naszych wykladowcow. Studenci tez sa naprawde wporzadku. Dla mnie to wymarzone studia, ale podkreslam, ze sie nie zdaje tu przypadkowo, trzeba byc systematycznym. Polecam.
    7/17/19
  • Law
    Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Długosza w Częstochowie

    Hej Wybiera się ktoś na prawo stacjonarne?
    7/17/19
  • kattt
    Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie

    Jessica dzieki :)
    7/17/19
  • Jessica
    Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie

    Na luzie, Można przychodzić.
    7/17/19
  • kattt
    Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie

    czy zeby zaniesc dokumentacje musze sie wczesniej umawiac? czy moge wejsc po prostu bez uprzedzania? :P
    7/17/19
  • Uniwersytet SWPS
    Uniwersytet SWPS Wrocław

    Damianie, wszelkie uwagi i zastrzeżenia dotyczące przebiegu studiów należy na bieżąco zgłaszać do Dziekanatu, osobiście lub za pośrednictwem Wirtualnej Uczelni - tylko w taki sposób możemy od razu reagować na niepożądane sytuacje. Dodatkowo zawsze pod koniec semestru prosimy o wypełnianie ankiet ewaluacyjnych, gdzie również możesz zgłosić wszelkie swoje uwagi i ocenić przebieg zajęć jak i samego wykładowcę. Jesteśmy otwarci na dialog i zawsze staramy się wypracować najlepsze możliwe rozwiązania.
    7/17/19
  • Przyszły Student
    Uniwersytet Pedagogiczny im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie

    Hej, czy to normalne, że nie można już rekrutować na żaden kierunek w trybie stacjonarnym? możliwy jest wybór tylko niestacjonarnego trybu, ktoś coś wie na ten temat?
    7/17/19
  • Niki
    Śląska Wyższa Szkoła Medyczna w Katowicach

    Hej :) jak cos stworzylam grupe dla osób które wybieraja sie na Kosmetologie zaocznie 1 stopnia. Nazwa grupy: SWSM Kosmetologia 1 zaocznie 2019/2020 😊
    7/17/19
  • pod
    Politechnika Koszalińska

    na studia podyplomowe wystarczą studia I stopnia (licencjat lub inżynier)
    7/17/19
  • AIwB
    Uniwersytet Gdański

    Mam pytanie odnośnie magisterskich studiów Aplikacje Informatyczne w Biznesie. Czy na studiach II stopnia są zajęcia z programowania? Czy tworzy się jakieś fajne projekty, które można dodać do portfolio?
    7/17/19
  • UG
    Uniwersytet Gdański

    Dla obcokrajowców i studia w języku obcym są płatne
    7/17/19
  • chemia
    Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie

    ebe, a kiedy zlozylas dokumenty?
    7/17/19
  • Anonim
    Uniwersytet Morski w Gdyni

    Anonimeq sądząc po opiniach ludzi z którymi rozmawialem chyba nawet chca ludzi z powyzej 60 pkt xD
    7/17/19
  • kandydat
    Akademia Ignatianum w Krakowie

    jest jakieś opóźnienie jeśłli chodzi o wyniki ?bo nie wiem czy u mnie coś nie działa czy nie ma ogólnie wyników
    7/17/19