Ocena uczelni


Komentarze (80)

Kliknij w obrazek by go odświeżyć…

  • elearning podyplomowe TERAPIA ZAJĘCIOWA

    witajcie, rozważam e-learning -studia podyplomowe z TERAPII ZAJĘCIOWEJ" Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia? czy materiał dobrze przygotowany merytorycznie..biorąc pod uwagę studia na odległość? będę wdzięczna za informacje i Wasze opinie, pozdrawiam
    7/31/19
  • Student PWSW

    Bzdury piszesz. Rektor Trefler to wymagający, ale sprawiedliwy wykładowca. Weź się lepiej ogarnij i nie użalaj nad sobą.
    7/29/19
  • Socjologia - sz. p. Paweł Trefler od antropologii

    Jeśli chodzi o moich wykładowców (rok pierwszy), jest to całkowicie wielki rozrzut - począwszy od klawych wykładowców, z którymi da się pogadać jak z ludźmi, którzy nie robią problemów a chodzą nawet na rękę z zaliczeniami, kończąc na osobach całkowicie niepoważnych jak (przy okazji rektor) Paweł Trefler, wykładający antropologię. Jak na pierwszy rok, forma zaliczenia bardzo ciężka: w miesiąc idealnie napisana magisterka oraz jej późniejsza obrona. Bardzo swoje robi obowiązek przesyłania wykładowcy prac celem ich "poprawienia". Jako że takie przerzucanie się pracą jest wielokrotną, dochodzi do absurdów w postaci poprawiania swoich własnych poprawek. Muszę też wspomnieć o wręcz wprowadzaniu błędów do pracy. Nie do ominięcia jest też jego swego rodzaju hipokryzja w postaci podania zarówno tematu jak i pytań pomocniczych, które to po przesłaniu pracy zostały odrzucone pomysłodawcę-wykładowcę. Na koniec wspomnę wręcz o jego bezczelnej postawie, mianowicie mamy określony termin i jeśli (jakimś cudem) nie uda nam się przygotować idealnej (w jego mniemaniu) pracy, będziemy musieli czekać aż do grudnia, ponieważ pan Paweł ma wyjazd - musimy więc jechać na przedłużonej sesji lub/i na płatnym warunkowym przejściu do kolejnego semestru. O tyle jest szczęście, że ponoć od przyszłego roku szkolnego antropologia ma być ochotnicza. Jeśli faktycznie tak jest, przedmiot ten polecam TYLKO I WYŁĄCZNIE MASOCHISTOM I WIELBICIELOM OBŁUDNIKÓW
    6/21/19
  • Karolina

    Jakie macie opinie o filologii angielskiej?
    6/17/19
  • Magda

    Jakie opinie o filologii angielskiej?
    4/26/19
  • studentka 3 roku architektury wnętrz oraz 2 roku projektowania graficznego

    Na AW : 70% wykładowców dojeżdża z ASP w Krakowie, poziom jest coraz lepszy - odnoszę takie wrażenie, ale trudno mi powiedzieć, bo nie mam porównania z innymi uczelniami. Zmienił się kierownik, o którym pisał ktoś na dole, teraz jest taki kochany profesor, wymagający, ale ze złotym sercem. Uczelnia jest przyjazna dla studenta, można siedzieć i pracować w salach ile się chce. Sala komputerowa jest świetnie wyposażona. Trafiłam tu przypadkiem z braku środków do studiowania w Krakowie, po tego rocznym dyplomie chciałabym się dostać właśnie do Krakowa. Wiele studentów dostaje sie po PWSW na ASP, więc zobaczymy. PWSW to mała uczelnia, dlatego łatwo się tu dostac, zeby to zrobić, przechodzicie przegląd teczki - dowolne prace i rozmawiacie z komisją, ale to raczej formalność, z każdą maturą się dostaniecie, ale osobiście pisałam rozszerzoną matme, polski i historię sztuki, takie kombo się sprawdza w tym kierunku, jeszcze można by było pisać język obcy. PG: Wykładowcy są w części z Uniwersytetu Rzeszowskiego, część z Przemyśla, z przedmiotów nie kierunkowych np. z UJ, ogólnie mieszanka, ale są dużo bardziej lajtowi niż na AW, na AW jest większa dyscyplina - jeśli wgl można tak to nazwać, bo to w koncu studia artystyczne i raczej panuje spoko atmosfera, chyba, że zbliża się sesja i oddanie projektów, to zawsze jest cyrk, szczególnie z brakiem czasu. PG: Z dostaniem się jest tak samo jak na AW. Super opcją są też płatne praktyki zawodowe, gdzie macie 6 miesięcy praktyki np. u projektanta wnętrz/czy w drukarni na PG i jeszcze Wam płacą 2500 tyś. za miesiąc ;) poczytajcie na stronie PWSW. Ogólnie nie żałuję, że tu poszłam. To jest też fajna opcja, jeśli ktoś nie ma super warsztatu z rysunku/malarstwa,tutaj się podszkolicie, a dostaniecie się na pewno. Jeśli chcecie to też w każdym dniu możecie przyjechać do Przemyśla i na pewno znajdzie się ktoś kto oprowadzi Was po uczelni, nie, bo uczelnia zawsze ma szeroko otworzone drzwi i wielu przyjaznych wykładowców/studentów, którzy Was oprowadzą.
    2/18/19
  • absolwentIŚ

    Niestety jako absolwent Inżynierii Środowiska, nie mogę tego kierunku polecić. Wymagania na tym kierunku są zerowe. Owszem jeśli chcesz mieć papierek to łatwo go zdobyć, ale jeśli marzysz o zdobyciu wiedzy pod dalszy rozwój w tym kierunku to idź na Politechnikę.
    1/18/19
  • Absolvent

    Nie polecam kierunku Inżynieria Środowiska. Nie ma pracy w zawodzie. Jak nie będzie stażu, to nie ma pracy. Szkoda się męczyć 4 lata.
    11/7/18
  • Archiwum PWSW

    Moim zdaniem stara strona była lepsza, bardziej przejrzysta.
    3/12/18
  • Stara strona PWSW

    Jakby ktoś potrzebował archiwum pwsw: http://www.archiwum.pwsw.pl/
    3/12/18
  • domenę zmienili

    prawda, zmienili końcówkę adresu strony WWW - zamiast .eu - jest teraz .pl
    3/12/18
  • Strona www

    Spróbuj wpisać www.pwsw.pl.
    3/12/18
  • Prawie inżynier

    Co do tego braku uszczerbku na zdrowiu to bym się nie zgodził. Można się depresji nabawić. Pisanie pracy dyplomowej to jakiś koszmar. Idzie zwariować. Promotorzy są gotowi na zrzeknięcie się promotorstwa i zmiany tematu pracy.
    3/11/18
  • problem tech.

    też nie macie dostępu do strony www tej uczelni???? Ja mam takie info - Strona nie została zainstalowana Strona www.pwsw.eu nie została jeszcze zainstalowana. I pusto.
    2/5/18
  • Ala

    Zakładając, że idziecie na studia, aby się uczyć, a nie dla rodziców/dziadków/sąsiadów- po papierek, to mimo wysokiego poziomu, pracując systematycznie da się skończyć tę uczelnię, co więcej, nawet bez uszczerbku na zdrowiu psychicznym :D Wykładowcy podchodzą do studenta z szacunkiem, wymagają, ale również potrafią dobrze uczyć. Nie oczekują od studentów "gruszek na wierzbie", ale wiedzy adekwatnej do tego, aby być przygotowanym na pracę w swoim zawodzie.
    1/30/18
  • Inżynier

    Aha, i jeden projekt na IŚ to jak praca dyplomowa.
    11/12/17
  • Student

    O stypendium na IŚ można tylko pomarzyć.
    11/12/17
  • Inżynier Środowiska

    Wysoki poziom na kierunku Inżynieria Środowiska. Kadra z Politechniki Krakowskiej i Rzeszowskiej, jak i projekty z tych Uczelni. Dużo długich, żmudnych, ciężkich, męczących i obszernych projektów (jeden projekt nawet do 80 stron). Każdy projekt poprawia się nawet po kilka razy. Na 3.0 trzeba sobie naprawdę zapracować. Prowadzący bardzo wymagający. Mnóstwo nauki. Każdy semestr kończy się przedłużeniem sesji (jeden semestr nakłada się na drugi), przez co później bardzo ciężko zaliczyć wszystko w terminie. Nie polecam tego kierunku, jeśli komuś zależy tylko na papierku. Kierunek dla ludzi o mocnych nerwach. Jedyny kierunek na tej Uczelni, który oferuje jakiś poziom jak na Przemyśl. O reszcie kierunków wolę się nie wypowiadać, plac zabaw (tego studiowaniem nazwać nie można).
    11/12/17
  • Wanryk

    Najgorszemu wrogowi nie zycze studiowania na kierunku Inzynieria srodowiska.
    10/11/17
  • Celka

    Studiowałam na PWSW 10 lat temu i...niestety na ostatniej prostej musiałam przerwać studia:-(. Rok temu powróciłam na Uczelnię. Mam wrażenie,że teraz brakuje ludzi(studentów), którzy wypełniali życiem mury PWSW kilka lat temu. Mimo tego Uczelnia przyzwoita, Wykładowcy świetni. Osobiście POLECAM!
    8/31/17
  • AW

    Skończyłam Architekturę Wnętrz na PWSW, kontynuuje na ASP w Krakowie :D Więcej nic nie muszę pisać o poziomie uczelni :P
    7/11/17
  • Filologia ukraińska

    Czy są tu studenci filologii ukraińskiej? Jak oceniacie ten kierunek? Jak dużo trzeba się uczyć języka? Póki co jestem na poziomie podstawowym. Ilu egzaminów mogę spodziewać się podczas sesji? Jaki poziom trudności?
    5/22/17
  • ochrona praw człowieka

    to jest chyba przedmiot na stosunkach międzynarodowych czy czymś podobnym z zakresu socjologii
    3/20/17
  • do izaak

    to chyba nie o kierunek chodzi, tylko o jakiś przedmiot do zaliczenia dla studentów. Bo na ich stronie nie ma oczywiście niczego takiego :-)
    12/5/16
  • izaaak

    PWSW ma taki kierunek jak Ochrona praw człowieka w świecie?? :O Pierwsze słyszę
    11/29/16
  • DontGiveUp

    Ochrona praw człowieka w świecie - coś o tym kierunku? Łatwe zaliczenie?
    10/24/16
  • Natka

    Studiowałam na tej uczelni kilka lat temu polonistykę, Był to świetny czas, ludzie z pasjami, wykładowcy na wysokim poziomie wywodzący się z Uniwersytetu Rzeszowskiego i Jagiellońskiego. Bardzo dobry wstęp na magisterkę na UJ, bez problemu dostałam się na studia uzupełniające. Zajęcia zwłaszcza te prowadzone przez młodych doktorów ciekawe, sporo ćwiczeń praktycznych. Z łezką w oku wspominam czas spędzony w niezwykłym mieście jakim był Przemyśl.
    3/5/16
  • Tom

    Czwarty semestr filologii angielskiej. Mieszane uczucia. Spora część kadry jest świetna, życzliwa, nie robi durnych problemów, stara się wyciągnąć jakiś poziom. Niestety, zdarzają się dość kiepscy nauczyciele tu i tam. W szczególności chętnie skrytykuję dr Olhę Luchuk, której brak pewnego szacunku dla swojej publiki—wydaje mi się, że studia to już nie czas na mówienie studentom "Schowaj tę komórkę do torby" czy "Zapisz to w zeszycie, podkreśl tamto słowo". Poprawianie poprawnej wymowy na błędną też mi nie bardzo podchodzi. Ale bardziej pozytywnie: takich osób jest, na szczęście, bardzo mało. Co mnie jeszcze boli to polityka uczelni co do oszczędności. Ostatnio połączyli nas z lingwistyką na wielu zajęciach, a te zajęcia to w dużej części ćwiczenia, na których naprawdę powinniśmy pracować w małych grupach. Ogólnie jest OK, ale mogłoby być lepiej.
    2/25/16
  • jaka różnica

    czym się różni kierunek Politologia od Stosunków Międzynarodowych??? tak w praktyce i w sensie przyszłej pracy? Co lepiej wybrać i dlaczego?
    12/14/15
  • do studentów

    kto studiuje na bezpieczeństwie i produkcji żywności i mógłby się podzielić informacjami na temat tego kierunku? czy dobrym pomysłem jest połaczenie tego kierunku z dietetyką (może niekonieczie studia, ale jakieś kursy,), co o tym myślicie?
    12/6/15
  • inż. transportu i logistyki

    kto studiuje na kierunku Inżynieria transportu i logistyki??? jak jest na pierwszym roku? gdzie są praktyki albo staże? czy macie rozeznanie, jak wygląda sytuacja z pracą po tych studiach?
    12/3/15
  • podyplomówki

    robię rozeznanie z studiach podyplomowych, chcę je rozpocząć w 2016 roku, interesuje mnie tematyk związana z obszarem pedagogicznym, rozwojem dziecka, relacjami w rodzinie, wspomaganiem edukacji, itd. Czy możecie coś polecić w własnego doświadczenia? sprawdzałam w PWSW - oni mają coś w rodzaju Diagnoza Dziecka (???), jest też Asystent Rodziny, ale to chyba bardziej dla pracowników ośrodków pomocy społecznej, chyba że się mylę? Będę wdzięczna za Wasze sugestie, Dorota
    11/27/15
  • nnn

    zgadzam się z DIRTYDIANA, stosunki międzynarodowe są postrzegane jako odpadowy kierunek a to wcale nieprawda! 75% studentów docelowo wybierało właśnie stosunki, jeśli chodzi o poziom nauczania to wszystko zależy od uczelni, jej władz i wykładowców, dlatego z czystym sumieniem mogę polecić każdemu tą szkołę
    10/25/15
  • DIRTYDIANA

    POLECAM WSZYSTKIM STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE!! ŚWIETNY KIERUNEK! NIE POŻAŁUJECIE!
    1/25/15
  • architektura wnętrz

    wiem, ze wcześnie już ktoś wspominał o tym kierunku, były to pozytywne głosy o architekturze wnętrz, ale to jedno zdanie to trochę mało, czy moglibyście napisa coś wieęcej: czego można się spodziewać na pierwszym roku (zakładam, że matura pójdzie ok i mnie przyjmą). Jak wygladają te studia tak w praktyce? co jest na zajęciach? ile jest osób na roku? czy dużo odpadnie? no i ogólnie, czy jesteście zadowoleni?
    11/6/14
  • darek

    A skąd wiesz jak jest tutaj? Ja nie narzekam i też polecam swoich miłych wykładowców :) każdy wybiera uczelnię dla siebie, sam zastanawiałem się nad PWSZ ale nie do końca mi to odpowiadało i nie żałuję... :)
    8/25/14
  • janka

    studiuję lingwistykę stosowaną w PWSZ w Przemyślu, dużo ciekawej i przydatnej wiedzy, wysoki poziom nauczania, mili i uprzejmi wykładowcy, nie robią problemów o byle co, polecam
    8/12/14
  • hania

    bardzo przyjazna uczelnia, mili wykładowcy i panie w dziekanacie, poziom nauczania jak dla mnie zadowalający ;)
    7/23/14
  • griff

    bo w dzisiejszych czasach nigdzie nie ma tak prosto, niby się tyle mówi o skończeniu szkoły dla papierka a moim zdaniem w każdej szkole trzeba wykazać chociaż odrobinę chęci by zaliczyć rok...
    4/2/14
  • kasia

    też tak kiedyś myślałam, ale zmieniłam zdanie odkąd zaczęłam tu studiować architekturę wnętrz, poziom jest porównywalny z uniwersytetem, zajęć mamy sporo a prace zaliczeniowe nie sa takie proste ;)
    12/2/13
  • SUPER BOHATER

    uczelnia spoko, w sumie kadra ok, ale myślałem że jest tu troche nizszy poziom
    11/13/13
  • Lol

    Nie musisz chyba nic dodatkowego zdawać (nie studiuję AW) ale tak mi się wydaje... Zawsze możesz zadzwonić lub na facebooku zapytać. :) Ja tak robiłam chcąc zdobyć jakieś podstawowe informacje ;)
    9/24/13
  • architektura na przyszly rok

    mam pytanie do obecnych osób, ktore studiują architekture, ja jestem teraz w klasie maturalnej, ale wlasnei zamierzam studiowac w PWSW w Przemyslu, moje pytanie jest takie: co zdawaliscie na maturze? ile punktów zdobyliscie z tych przedmiotow? i czy n architekturze konieczne sa korepetycje? gdzie sie uczyliscie rysunku? w ogole wszystko mne interesuje, pliiz
    9/23/13
  • kitka

    Zaczynam studia na PWSW dopiero za kilka dni, ale wiem już, że to fajna uczelnia ;) Mili ludzie, przede wszystkim a administracji- nie to, co na innych uczelniach :D gdzie stare baby siedzą w fotelu i nic im się nie chce... Myslę, że nie zawiodę się i nie zmienię zdania, co do tego :D
    9/19/13
  • gosc

    nie polecam. Zwłaszcza inżynierii środowiska. Pani która wykłada matme...porażka. Gorszej nie widziałem ktoś kto dobrze matmy nie umie lepiej niech sie nie pcha. nie polecam przynajmniej inzynierii pozdrawiam
    9/11/13
  • JK

    również byłabym wdzięczna za info o architekturze wnętrz, jaki jest poziom, jacy wykładowcy itp...
    9/5/13
  • kk

    Czy mógłby ktoś mi napisać coś o architekturze wnętrz ? Jak wyglądają studia i jak egz wstępny ?
    7/3/13
  • adas

    czy osoba przeciatna poradzi sb na tej uczelni?
    6/14/13
  • arek

    studiuje ktos w PWSW ?
    6/3/13
  • ddd

    chciałbym dowiedziec sie cos wiecej na temat tej uczelni czy warto studiować jaki poziom
    5/1/13
  • lol

    pawel a na jakim jestes kierunku?
    4/28/13
  • justyna

    Jestem absolwentka tej uczelni- jestem bardzo zadowolona. Skonczylam wtedy jeszcze historie i archiwistyke!!! Wspaniala szkola, bardzo milo wspominam kadre i w ogole Przemysl!!!!!!
    4/7/13
  • MM

    Witam, czy ktoś studiował na tej uczelni architekturę wnętrz? Jesteście zadowoleni z tego kierunku ?
    3/25/13
  • abc

    To jest bardzo przyjazna studentom szkoła ;) fajne, ciekawe wykłady, widać, że profesorowie nie są tam z przypadku ;p poza tym ludzie najlepsi do nauki razem i do imprez ;p wszystko jest jak trzeba ;)
    2/21/13
  • baba

    A jakie są progi tych stypendiów? Jaką trzeba mieć średnią? Ile osób w ogóle może je dostać? czy to stypendium jest realne, namacalne czy istnieje tylko w wyimaginowanym świecie uczelni? :P
    2/18/13
  • Estka

    8 nowych laboratoriów, studia techniczne, można wziąć niezłe stypendium nawet 1400 zł
    2/6/13
  • pawel

    nie no, super szkoła nie ma co :P wymagań dużych nie mają, pomagają studentom, żeby zdali egzaminy ;) jak dla mnie to wystarczy :) jestem zadowolony :)
    1/29/13
  • barbiii

    czy mógłby się wypowiedzieć ktoś kto studiuje/studiował filologię ukraińską?? jak przedstawia się poziom na tym kierunku? jakich języków oprócz ukraińskiego trzeba się uczyć?? lubię uczyć się języków obcych ale filo angielska jest już mocno przereklamowana u zastanawiam sie nad jakimś językiem słowiańskim lub orientalnym...
    1/6/13
  • Ewa

    skonczyłam studia na PWSW, kontynuuje na UJ i jestem zadowolona, także polecam
    12/19/12
  • kamila

    każda uczelnia się rozwija, dając coraz większe możliwości swoim studentom. A Państwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska w Przemyślu jest na dobrej drodze, żeby wypuszczać studentów naprawdę dobrze przygotowanych do pracy. Ja jestem zachwycona, polecam
    12/19/12
  • extra finansowanie

    uczelnie ze wschodu skorzystaly bardzo na programie finansowym, to byl ogromny zastrzyk pieniedzy, ktore otrzymalky szkoly wyzsze np. z Lublina, Bialegostoku, a i Przemysla jak widac tez, chca konkurowac z innymi osrodkami, wiec musza rozwijac baze dydaktyczna, robic laboratoria, budowac akademiki, inaczej studenci by im zwiali dalej
    12/16/12
  • :D

    a mnie sie podoba, kończyłam socjologie parę lat temu, wtedy jeszcze nie było cudnego campusu i alejek
    12/13/12
  • ekhm

    o architekturze to nie wiem ale np na stosunkach jest spoko :D szczerze to myślałem że tu niższy poziom, a dziewczyna socjologie robiła i kontynuuje na URZ'cie i w zasadzie połowa zajęc to powtórka z przemyśla, to luzz :D
    12/11/12
  • nie_z_przemyśla

    Uczelnia jest bardzo przyjazna, akademik świetnie sie prezentuje. Jest tu wszystko, czego studentom potrzeba :). Dla mnie ok.
    12/6/12
  • nick1

    Mam fatalne skojarzenia i doświadczenia. Strzeżcie się architektury. Dyrektor niekompetentny i bezradny nie zna nawet porządnie statutu uczelni. Kierownik instytutu zarozumiały egocentryk rodem gdzieś z Żurawicy. Kadra częściowo ubezwłasnowolniona bo zależna i podległa. Przez niego wiele osób albo zrezygnowało z obrony końcowej albo zostało w ostatniej chwili (sic!) niedopuszczone do egzaminu pomimo iż ON SAM był ich promotorem !!! O innych szykanach nie wspomnę. Ludzie dno dna. Jeden człowiek szantażuje tam wszystkich a rektor to olewa, bo nie jest stąd. Wiem że pokrzywdzonych jest więcej. Poziom pożal się boże "artystyczny" - z pupili pana M. mimo jego zachwytów i wsparcia ŻADEN nie dostał się na ASP. Nikt się na tym co robi tutaj nie zna więc robi co chce. W innej uczelni dawno by się go pozbyli. W Krakowie NIKT się u niego nie broni - nikt go nie chce na promotora. TU też by tak było ale sprytnie podczas sporządzania statutu wpisał że tylko posiadający takie jak on stopnie naukowe etc.może być promotorem i egzaminatorem ! A jest jedyny i nie ma wyjścia! A kto próbuje Go "obejść" wróg największy.
    11/16/12
  • prawieZnaniecki

    Co do socjologii, to dziwne, że jeszcze otwierają nowe specjalności, bo generalnie ten kierunek zostaje wycofywany ze wszystkich uczelni oprócz uniwersytetów. Generalnie polecam odpuścić sobie ich nowości i iść na socjologię gospodarki i rynku pracy, gdyż twarda socjologia jest pożądana obecnie na rynku pracy - potwierdzone info, można zajrzeć na strony govowskie.
    5/27/12
  • ivv

    jak dla mnie jest super no i klub studencki Enigma zajęcia egzaminy to jak wszędzie ale kadra to z UJ polecam
    4/24/12
  • roma

    na wszystkich uczelniach jest tak, ze jelsi nie zbierze sie grupa minimalna, to specjalnosc nie jest prowadzona, to normalne, ze dla 3 osob nikt nie bedzie tego robil, ale nie masz sie co martwic na zapas, z reguly szkoly oferuja takie specjalnosci, ktore ciesza sie zainteresowaniem studentow, wiec w wiekszosci przypadkow dostajesz sie tam, gdzie chcesz
    4/11/12
  • socjologia

    mnie interesuje socjologia, czy moglabym prosic o wiecej informacji n atemat tego kierunku w Przemyslu? mam troche obawy o specjalnosci, bo slyszalam , ze zdarza sie, ze nie otwieraja specjalnosci, ktore proponowali studentom i wykrecaja sie organizacja, mala liczba osob, itd.
    2/28/12
  • PATI

    super atmosfera tu jest, studiowałam na innych uczelniach, a tu jest tak \"domowo\", przyjaźnie jakoś
    2/6/12
  • tss

    no ja tez mam zajecia z prof z uj i jakos mam normalnie zajecia a nie raz w miesiącu. polecam, fajny akademik mają :D i nie drogi
    2/3/12
  • taa

    mi sie tez tu podoba
    2/3/12
  • akademikowiec

    :D polecam bardzo te uczelnię, kadra ok i atmosfera w sumie też :D
    2/3/12
  • I am

    Uczelnia jest ok, wykładowcy jak to wykładowcy... Uczelnie oceniam (w skali 0-5) na mocną 4!
    2/2/12
  • :D

    a mnie sie tu podoba :D net za free na akademiku :D
    2/2/12
  • :)

    a ja miałam zajęcia z ludźmi z URZ i w sumie ok, a oprócz \"hordy Ukraińców\" są też Hordy Polaków, Niemców i Amerykaniów, jak na każdej uczelni - jak dla mnie mieszanka ok
    2/2/12
  • super

    ja tam miałam zajęcia głównie z ludźmi z UJ i teraz tu kontynuuje naukę :D bardzo polecam tą uczelnię, szkoda że nie załapałam się na akademik (był jeszcze w budowie)
    2/2/12
  • miszczu

    niski poziom i hordy ukraińców. Kadra naukowa głównie z UMCSu i UJ dojezdzająca raz w miesiącu
    1/19/12
  • majk

    nie spodziewałem się tak dobrej kadry w Przemyślu w sumie to z wszystkich wiekszych uczelni, nawet fajne kierunki techniczne i tych humanistycznych duzo, ciekawe ile mają studetnów, ale jak maja akademik to moze być ciekawie
    1/18/12
  • Mika

    podoba mi sie ta uczelnia w sensie oferty dosc różnorodnej, budynków, ladnie prezentuje sie nastronie, wlasciwie jestem zdecydowana juz na socjologie, zastanawiam sie tylko czy jesli mieszkam w Brzozowie i mam dosc niskie przychody w rodzinie, bo matka nie pracuje, to dostane akademik na 100%?
    6/2/11