Ocena uczelni


Komentarze (28)

Kliknij w obrazek by go odświeżyć…

  • filologia angielska 30+

    Mam pytanie do studentów filologii popołudniowej, czy jest ciężko pogodzić studia z "normalnym" życiem? Czy warto podjąć się takiej formy studiowania, czy lepiej zaocznie?
    5/21/18
  • anglistyka zaocznie

    Jak oceniacie kierunek filologii angielsko-rosyjskiej? Interesuje mnie poziom nauczania, wymagania wobec studenta, czy język rosyjski jest od poziomu "o"?
    4/19/18
  • fizjo???

    czy oni nie mają juz kierunku Fizjoterapia???? mieli chyba, ale na stronie nie widzę? Czy może nie ma juz rekrutacji na Fizjoterapię, bo się miejsca skończyły? a wyświetlają się tylko te, gdzie jeszze można papiery składać. Ktoś się oreintuje?
    8/17/16
  • Waga

    A co sądzicie o utworzenie oddziału zamiejscowego w Giżycku??
    4/17/16
  • Administrator

    Komentarz usunięty - naruszenie zasad regulaminu.
    11/23/15
  • jan

    macie racje to nie uczelnia PWSZ w Suwałkach, lecz to legowisko najbardziej skorumpowanych urzędników. Mam nadzieje że Zieliński coś z nimi zrobi
    11/23/15
  • anka

    wszystko fajnie, pieknie, ale niestety to co obecnie dzieje sie w szkole psuje im renome. Warto poczytac http://www.suwalki24.pl/article/show,pwsz-pod-lupa-prokuratury-uczelniana-komisja-na-tropie-mobbingu
    11/14/15
  • do kiery rekrutacja?

    jak długo trwa rekrutacja na studia? pytam bo jestem za granica i wrócę 10 września, czy to nie będzie za późno, żeby cos znależć, chodzi mi o jakiś lajtowy kierunek społeczny, coś nieścisłego, bez matmy, itd.
    8/19/15
  • Budownictwo na PWSZ w Suwałkach

    poprosze o opinie na temat kierunku Budownictwo, jak oceniają studenci którzy studiują tutaj, czy jesteście zadowoleni? gdzie dalej idziecie po licencjacie?
    6/17/15
  • towaroznawstwo - jak jest?

    kto sie wybieram na kierunek Towaroznawstwo do PWSZ w Suwalkach? chetnie jakis kontakt nawiąże, no i dowiem sie wiecej na temat studiów tutaj, dodam, ze ulotke z ich strony juz przeczytalem, a bardziej interesuja mnie Wasze opinie, czy nie żalujecie, ze tu poszliście na studia?
    5/27/13
  • gzyms

    czy powinnismy wiedziec cos wiecej na temat wymienionej z imienia i nazwiska pani Andryszczyk??? to wykladowca? jelsi tak, to jakie zajecia prowadzi? czy raczej wpisu dokonal cichy wielbiciel studentki tej uczelni?
    3/12/13
  • NILA

    MAŁGORZATA ANDRYSZCZYK JEST NAJŁADNIEJSZA TU
    3/12/13
  • Marcin

    Cieszy mnie, że są tak pozytywne komentarze :) sam jestem przekonany co do wyboru tej szkoły na 99% , a te pozytywne opinie utwierdzają mnie w przekonaniu :) mam tylko dylemat między ekonomią , a filologią angielsko- rosyjską :) mam jeszcze trochę czasu więc na pewno coś wybiorę!
    2/2/13
  • suw

    Ja wybiorę PWSZ w Suwałkach dobre warunki studiów mili wykładowcy dobra atmosfera na Uczelni
    1/15/13
  • Joanna

    Ja wybieram się na pielęgniarstwo bo słyszałam że po tym kierunku można znaleźć pracę w Polsce i za granicą
    1/15/13
  • kamil

    podobno będa budowac nastepne laboratoria na budownictwo i chemie spozywczą...mówieli o tym w telewizji.
    1/7/13
  • stud

    Jak ktos sie chce uczyć to każda szkoła jest dobra w PWSZ w Suwałkach sa bardzo dobre warunki studiów...durzo przestrzeni, nowe wyposażenie sal, ciekawe laboratoria.
    1/7/13
  • ksena

    Najładniejsza w tej szkole jest Małgorzata A ndryszczyk
    12/9/12
  • pirola

    czy te zdjecia na stronie pwsz w suwalkach - to sa foty z tej uczelni??? czy to tutaj studenci maja zajecia? mozna przyjechac do szkoly zeby sie rozejrzec tak po prostu, wpuszcza mnie? czy raczej to niemozliwe?
    11/17/12
  • magda

    Też mnie zaciekawiła ta filologia angielsko - rosyjska. Z tego co można wyczytać na stronie to student bedzie na prawdę bardzo wykwalifikowany. Ciekawe jak to w praktyce wygląda. Pewnie dla chcącego nic trudnego ale i bez dodatkowych kursów sie nie obejdzie. Może tez sie tutaj wybiorę.
    8/10/12
  • do toli o fil. ang. i ros.

    to bardzo dobra propozycja, jezyki zawsze sie obronia, zwlaszcza angielski z "dodatkiem", a rosyjski powraca i biznesowo bardzo sie przydaje, o PWSZ mam wiedze z drugiej reki, wiec raczej szczegolow nie napisze, znajoma tam wyklada, wiec zna to od drugie strony, bo bardziej administracyjnie, kadrowo, ale ona jest bardzo zadowolona ze wspolpracy, wiec mniemam , ze i studenci nie narzekaja, trzymam kciuki tola, pa
    7/18/12
  • tola

    czy ktoś studiuje tutaj filologię angielsko- rosyjską? brzmi bardzo ciekawie i chciałabym nauczyc się dwóch językow w ciągu trzech lat, ale zastanawiam się, czy to nie jest jakaś podpucha? czy dostanę certyfikat normalnie z dwóch języków po ukończeniu studiów?
    7/6/12
  • reg

    Na stronie głównej napisali " Przyszłość jest tutaj" , więc się pytam : czy to prawda? Jaka jest wasza opinia? Czy warto tutaj studiować? Interesuje mnie ekonomia dokładnie rzecz ujmując, a nie widzę uciekania gdzieś daleko z regionu
    5/29/12
  • zarządzanie i inżynieria produkcji

    czy ktos studiuje w Suwalkach na pwsz-cie kierunek zarzadzanie i inzynieria produkcji? ja sie nad nim zastanawiam i chcialbym wiedziec cos wiecej na temat poziomu trudnosci, czego sie spodziewac od wykladowcow, na jakie przedmioty jest nacisk polozony, ile jest fizyki na studiach, jak radza sobie studenci na pierwszym roku?
    4/10/12
  • Wronka

    Fajnie jest serio serio :) Jak bym miała wybór to oczywiscie nie chodziłabym nigdzie, ale gdzies trzeba to warto wybrac tą szkołę :D
    12/13/11
  • Goniek

    Zapraszam do nas:D Szcegolnie mile Panie, u nas nigdy za wiele kobiet. Polecam i mówię, że serio warto nas odwiedzic;p
    12/9/11
  • Jerzol

    Ja akutalnie jestem na 2gim roku studia stacjonarne pierwszego stopnia 4-letnie na rolnictwie. Musze przyznać, że macie fajne specjaności do wyboru jesli chodzi o ten kierunek : agrobiznes, agronomia i agroturystyka... Atmosfera lajtowa i bardzo przyjemna. Nie narzekam na tą szkołę. Moja opinia jest bardzo opzytywna, kierunke studiów też bardzo przyjemny
    12/7/11
  • Marzencia

    Jestem na studiach niestacjonarnych.Mój kierunek to pielęgniarstwo. Wcale nie jest tak łatwo się dostać. Zaskoczyło mnie to, że miałam rozmowę kwalifikacyjną. Podczas rozmowy pytano mnie o różne ustawy np.o samorządzie pielegniarskim. Nie było łatwo ale się udało:)
    12/6/11