UTH im. Chodkowskiej Warszawa
Wybierz i oceń uczelnię?

Opinie, oceny, komentarze, pytania


Opinie (16)
Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Chełmie, PWSZ Chełm

Lena
Świetna uczelnia!! Wykładowcy prowadzą bardzo ciekawie zajęcia, jest tak dużo sprzętu że szok! Abyśmy tylko chcieli z niego korzystać. Ciągle PWSZ się rozwija. Teraz stawiają nowy nowoczesny budynek. Ale oczywiście zawsze się trafi ktoś kto najchętniej nic by nie robił, żeby nikt nie miał żadnych wymagań tylko zaliczył rok za nic. Ja się cieszę że wybrałem tą uczelnie. Wybierając się na magisterkę nawet nie przeszło mi przez myśl żeby wybrać inną uczelnie.
06.11.2021
02.09.2021
Zbigi
Magisterka z pielęgniarstwa porażka! Praktyki chełm włodawa łęczna! Dla osoby pracującej to mordęga! Są wykładowcy którzy rozumieją sytuację osób pracujących i uczących się.. Ale jest taka pani, która w pierwszym terminie obaliła 80% grupy.... W zerowym terminie i dopiero wrzesień poprawka.. Po pierwszym roku brak promotorów... Nic nie wiadomo... Nie radzą sobie.... Lepiej studiować na uczelni z większym doświadczeniem...
Kati
II stopień pielęgniarstwa nie polecam! Wybierajcie Lublin lub Jarosław.
26.06.2021
10.05.2021
Kinga
Czy oferta uczelni na stronie www jest wiążąca? Czy wchodzą w grę jeszcze jakieś nowości?
natka
Jakie były progi punktowe na mechanikę i budowę maszyn ?? Trudno jest się utrzymać na uczelni ? Jakie przedmioty zdawaliście ? Będę baaardzoo wdzięczna za chociaż jedną odpowiedź, bo na internecie nie ma nigdzie aktualnych opinii o tym kierunku :c
02.12.2018
08.07.2018
XY
Polecam uczenie, studiuje pielegniarstwo i żadnych zastrzeżeń. Pierwszy rok bardzo wymagający nauki i pochłania dużo czasu 2 praktyki które są w Chełmie i Łęcznej oraz innych placówkach. Łęczna i Chełm szpitale w których chce się być na praktykach.
pyt. o bezpłatny 2-gi kierunek
czy ktoś się dowiadywał o ten drugi bezpłątny kierunek? od kiedy go można wziąć? czy od razu dwa się reaizuje? Bo jak klikam na stronie na baner - to mi się nie otwieraja żadne informacje.
17.08.2016
08.10.2014
MiBM
jaką mieliście maturę, żeby się dostać na dzienny kierunek Mechanika i BUdowa Maszyn?
rolnictwo
kto studiuje tutaj Rolnictwo? proprosze o informacje, jak jest, dodam, ze chce studiowac w Chełmie, bo nie moge dodatkowo placic za wynajem gdzies w innym miescie,
23.06.2013
19.06.2013
student pwsz chełm budownictwo
odradzam tą uczelnię. Większość kadry prowadzącej ćwiczenia ma duże wymagania a mało uczą. lepiej pójść do zamościa albo do lublina na polibudę. pozdrawiam
kto studiuje budownictwo w Chelmie?
mam pytanie o kierunek Budownictwo, kto studiuje go w PWSZ w Chelmie i moze napisac cos na temat studiow? w sensie, jak jest ciezko, kto ma zajecia, jak kosza, z czym najwiecej problemow, itd. czy pwsz od dawna prowadzi ten kierunke, czy to jest jakas nowosc? w sensie czy sa studenci - absolwenci, albo na starszych rocznikach?
09.08.2012
15.05.2012
bator
ludzie, po stosunkach miedzynarodowych nie znam nikogo, kto by w zawodzie pracowal, szanse sa minimalne, im usisz byc zajebiscie dobry, zeby sie przebic, 2 jezyki obce na tip top, dobre plecy, to moze dasz rade, ja stawiam na budownictwo, jak nie tu, to wypierdzielam do Anglii i luzik
mzs
To raczej ciężki kierunek, który niekoniecznie rzutuje na dobrą pracę po zakończeniu nauki. Niemniej najbardziej profil pasuje mi do jakiegoś dyplomaty, ambasadora, MSZ itp. Nie wiem, może się mylę, ale w takiej wierze wybrałem ten kierunek
01.05.2012
21.03.2012
stosunki międzynarodowe
mysle o studiowaniu kierunku stosunki miedzynarodowe, rozwazam PWSZ Chełm, bo najbliżej, wiec bez kosztow, choc kusi troche ucieczka dalej, zastanawiam sie tylko, co robia absolwenci po skonczeniu tego kierunku, gzdie ludzie znajduja prace? i czy na ile ciekawa propozycja jest ta obsluga ruchu granicznego?
pestka
Punktów to roznie. przeciez nie wiesz jak wyadniesz na ogolnym tle maturzystów. To wszystko zalezy od tego jak pojdzie wam wszystkim matura. Jaki poziom matury bedzie
24.01.2012
04.06.2011
life
Hej, jaka jest anglistyka tutaj? Czy poziom uniwersytecki? Ile trzeba mieć punktów z matury z angola?
WIT Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie
Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
Mazowiecka Uczelnia Medyczna w Warszawie
Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie
Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
Wyższa Szkoła Handlu i Usług w Poznaniu
Wyższa Szkoła Sztuki i Projektowania w Łodzi
Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
Politechnika Łódzka