Ocena uczelni


Komentarze (14)

Kliknij w obrazek by go odświeżyć…

  • bezpieczeństwo wewnętrzne

    sam patrzę na stronę www i mam podobnie ... Balticum i Stargardinum to jakby 2 w jednym. Myślę o kierunku bezpieczeństwo wewnętrzne i chętnie się dowiem więcej na ten temat....
    6/6/18
  • ???

    czy ta szkoła to jest Wydział Collegium Balticum? Bo jestem na ich stronce www i się z lekka gubię. Jak tu się studiuje?
    5/9/18
  • Obywatel

    Polecam Stargardzka Szkołę Wyższa Stargardinum. Trzeba sie uczyc inaczej sie nie zda
    8/18/15
  • nowa

    hej, a ja wlasnie bede dojezdzac do Stargardu ze Szczecina :) podoba mi sie szkola i kierunki no i opinie są niezłe :) pozdrawiam
    8/22/13
  • Adam

    żadna szkoła nie dorówna uniwersytetowi bądź innym dobrym szkołom - to prawda. ale z drugiej strony nie każdy nadaje się, żeby studiować na uniwerku, nie każdego przyjmują. człowiek z gorszymi ocenami, z mniejszymi zdolnościami również musi znaleźć miejsce dla siebie... np. ja wybrałem STARGARDINUM i jestem zadowolony, jak dla mnie ta szkoła spełnia wszystkie moje wymagania
    2/2/13
  • Jacek

    Maćku porządne wykształcenie..?!? w Stargardinum? Żadna "mała szkółka" taka jak właśnie Stargardinum nie dorówna np. Uniwersytetowi, a poza tym poziom tam jest żenująco niski.
    1/3/13
  • germanistka

    STARGARDINUM ma moim zdaniem ciekawą ofertę kierunków. Nic może nowatorskiego tu nie ma, ale wiele ludzi znajdzie coś dla siebie. Ja znalazłam - NKJO czyli nauczycielskie kolegium języków obcych. a że pomorze zachodnie potrzebuje osób znających niemiecki, wybrałam właśnie ten język. jest ok!
    8/19/12
  • miejscowy

    Tak jak Maciek postawiłem na lokalny patriotyzm, ale zrobiłem błąd. Nie chodzi o to, że szkoła jest słaba, albo poziom niski i zajęcia nieciekawe. To nie problem. Najgorsze jest to, że większość znajomych wyjechała, a w miejscu w którym się żyje od kilkunastu lat ciężko jest zacząć 'od nowa', skoro wszystkich wokół się zna. Trochę zawaliłem.
    8/11/12
  • Maciek

    Trzeba być lokalnym patriotą i wspierać swoje miasto ja polecam Stargardzką Szkołę Wyższą Stargardinum , która daje również porządne wykształcenie i napewno nie bedę się wstydzić jej dyplomu . Na tej uczelni wykładają super wykładowcy ,a wiadomo trzeba uczyć się od najlepszych. Wybór uczelni to prywatna sprawa każdego , ale po co przepłacać i męczyć się dojazdami skoro ma się na miejscu . Ja w każdym razie bardzo polecam STARGARDINUM.
    7/3/12
  • jacek

    Czy cena na naukę jest wymierna? I na przykład bardziej OPŁACA się studiować w STARGARDINUM niż na jakieś innej uczelni w szczecinie, oferującej ten kierunek? co sądzicie, jakieś opinie, przemyślenia? Znajomi odradzają zostawanie w stargardzie, ale przydałyby się także opinie z zewnątrz, dotyczące np. kadry i poziomu nauczania.
    5/19/12
  • ze Stargardu

    Najważniejsze, że nie trzeba jechać do Szczecina, studia są na miejscu, przystępni wykładowcy, miła obsługa, fajne specjalizacje na ekonomii. Jestem zadowolony i polecam
    1/16/12
  • Beacia

    Ja ze swojej strony polecam dziennikarstwo. Fajny kierunek, ale tez cięzko się przebić w świecie dziennikarstwa. Nie jest to łatwe, ale myślę, że może dawac wiele satysfakcji. Masz tutaj taki kierunek:)
    12/13/11
  • satik

    Chce isc do tej szkoły, ale nie wiem jaki kierunek wybrac. Szukam czegoś co bedzie łatwe i przyjemne, nie bedzie nauki po nocach i łatwe egzaminy beda. Nie wiem kompletnie jakie kierunki sa przyszłosciowe
    12/11/11
  • Edytaaaa

    Robie tutaj licencjat z dziennikarstwa. W sumie nie brałam tej szkoły pod uwagę,ale ostatecznie trafiłam tutaj.Fajnie jest. Troszkę nauki mamy. Wykładowcy zapewniają nam dobry start na rynku pracy, ponieważ są osobami kompetentnymi i w sumie też sympatycznymi:) Nie ma co narzekać, polecam
    5/29/11