Opinie o Uczelni Wyższa Międzynarodowa Szkoła Biznesu w Warszawie (WMSB Warszawa)

Komentarze (24)

  • Marzena K.

    OSZUŚCI, ZŁODZIEJE! TA PSEUDOSZKOŁA NIE PŁACI WYKŁADOWCOM!!! Uwaga, bo jest w trakcie likwidacji i sądzi się z wykładowcami, bo jest im winna duże pieniądze od miesięcy. Ostrzegam wszystkich, to nie jest uczelnia, tylko chęć wyłudzania pieniędzy. Teraz chcą rekrutować tylko obcokrajowców,bo z tego mają najwięcej pieniędzy,a i żaden z nich nie będzie się z nimi sądził. Wstyd, dno, odradzam wszystkim jakikolwiek kontakt.
    18.09.2018
  • Do ANNY

    jak tutaj nawet nie ma przyszłego roku, pierwszy rok był w 2017/2018 i wszyscy odeszli XDDDDDDDDD nic się tutaj nie dzieje więcej kierunki tez zamknęli przyjmują tylko Ukraińców - nie ma wykladowcow, kilku odeszlo bo nie płacili :-)
    25.08.2018
  • Anna

    jak czytam wpisy poniżej, to mam mętlik w glowie... to w końcu szkoła działa, czy jest w likwidacji? stronkę www mają super, opinie tutaj masakryczne, jak ich sprawdzić? zadzwonić do ministerstwa? ktoś może wie?
    23.08.2018
  • Oszustwo

    Kłamstwa, kłamstwa i jeszcz raz kłamstwa, dobrze że wszyscy odchodzą z tej zakłamanej uczelni.
    22.08.2018
  • Justin

    Studentka możesz napisać cos więcej zidane.rm@o2.pl
    07.08.2018
  • Uciekajcie

    Ludzie! Stracicie pieniądze! Na roku jest po 4/5 osób. Uczelnia niewarta pieniędzy które stracicie! Nauczyciele sami odchodzą, co chwila nowi. tragedia, pierwszy raz spotkałam się z takim oszustwem!!!! Nie polecam. Kłamstwo na kłamstwie
    06.07.2018
  • Życzliwy

    Omijać szerokim łukiem. Jedno wielkie kłamstwo.
    25.06.2018
  • Zainteresowany

    Byłem zainteresowany studiami na tej uczelni ale coraz bardziej się obawiam czytając niektóre komentarze. "Studenka" mogłabyś napisać mi coś więcej o uczelni na maila?santropez351@gmail.com Albo może jest tu jakiś inny student który chciałby podzielić się wrażeniami? Z góry dzięki za informacje
    03.04.2018
  • Studentka

    Ludzie, nie czytajcie pozytywnych opinii! To śmiech na sali, wystawiają je osoby które nie istnieją. Wszystkie pozytywy są pisane przez rektorke. Przeniosłam się stad w grudniu i bardzo dobrze! Jeżeli ktoś chce dowiedzieć się prawdy niech napisze w opinii swój e-mail! Do tych którzy studiują, uciekajcie!
    27.03.2018
  • polon

    Uwaga studenci na liście ostrzeżeń ministra w systemie polon WMSB jest w likwidacji, powołany został likwidator w osobie Pani Izabeli Zabielskiej
    10.03.2018
  • Studentka WMSB

    Nie mogę zrozumieć negatywnych opinii na temat tej uczelni i wydaje mi się że osoby piszące negatywne komentarze piszą o zupełnie innej szkole. Wyższa Międzynarodowa Szkoła Biznesu w Warszawie to uczelnia na poziomie, każdy jest traktowany indywidualnie i z ogromnym szacunkiem. Na uczelni panuje tak wspaniała atmosfera, że aż chce się tam wracac. Kadra nauczycieli jest dobrana bardzo dobrze, zajęcia są prowadzone w ciekawy sposob. Uczęszczam na studia dzienne i z poziomem języka nie ma żadnego problemu, chodzę na zajęcia z języka hiszpańskiego od podstaw, wcześniej nigdy nie miałam doczynienia z tym językiem, a żadnych problemów nie mam :) Z pewnością na żadnej innej uczelni po wejściu na zajęcia nie dostaniecie pysznej kawy, herbaty i serdecznego usmiechu. Z całego serca polecam tą uczelnie wszystkim którzy mają jakiekolwiek wątpliwości.
    25.01.2018
  • hanka

    hmm ... ale wysoka mają ocenę, jak na nową szkołę ... czy możecie napisać, z czego jesteście najbardziej zawdowoleni i co powoduję że tak wysoko punktujecie WMSB???
    22.01.2018
  • wiki

    Potwierdzam "Życzliwego" wszystko się zgadza ,wszystko jest ładnie pięknie dopóki nie zapłacisz wpisowego a potem Pani Rektor cały czas powtarza " dobrze będzie trzeba się uczyć i gonić " np osoby wybierające poziom języka podstawowy są wrzucane do grupy średniej bo nie tworzą niższego poziomu
    16.12.2017
  • Student

    Indywidualne podejście do studenta, dostosowany rozkład zajęć dzięki któremu popołudniami i wieczorami można spokojnie pracować lub się uczyć i fajna, kameralna atmosfera. Polecam ;)
    03.12.2017
  • ŻYCZLIWY

    Nie polecam tej uczelni, główna rektorka ciagle klamie! JESLI CHCESZ TU ISC - PRZECZYTAJ!!!! Nie ma polowy przedmiotow, projekt biznesowy? spotkania z ciekawymi ludźmi? MIT rektorka opowiada o telewizji i wspanialych rzeczy jakie beda sie dziac! NIC TAKIEGO NIE MA! CIAGLE KLAMSTWA Z JEJ STRONY. NA ROKU JEST 10 OSOB!!!! Impreza integracyjna sie nie odbyla, bo nie zdazyli. Brak sal, wszystko wynajmowane, wykladowcy zatrudnieni po rodzinie, 3/4 osob chce sie przeniesc! UCIEKAJCIE :) Życzliwy
    29.11.2017
  • Kasia

    Czy jest grupa na ekonomię licencjat zaoczne ?
    01.10.2017
  • Wojtek

    Jak wygląda trudność zaliczeń? Jest ciężko na tej uczelni? Jak wygląda przedmiot Ekonomia czy Informatyka? Zbliżony poziom do dobrych szkół państwowych? Bardzo bym prosił aby ktoś sie wypowiedział na temat tej szkoły. Jak najobszerniej.. pozdrawiam :)
    27.09.2017
  • Najgo

    Jak tam jest z zaliczeniami ? Tzn czy trzeba się uczyć ?
    20.09.2017
  • Arturro

    Tom. Dlaczego "trzymać się z daleka" ? Na FB są lajki, może się ktoś wypowie ?
    08.08.2017
  • POMOCY

    Zamierzam isc tu na studia, czy mógłby ktos przedstawić swoja opinie? Jest parking dla studentów??
    26.07.2017
  • tom

    trzymać się z dala...
    17.07.2017
  • kadra skąd?

    kto prowadzi zajęcia na ekonomii? z jakich uczelni są wykładowcy? gdzie znajdę na ich stronie takie info?
    20.06.2017
  • Anna

    Polecam, bardzo ciekawy sposób prowadzenia zajęć. Ciekawe prezentacje biznesów. Pozdrawiam
    03.04.2017
  • pytanko

    ktoś wie coś więcej o tej szkole? czego można się spodziewać na ekonomii?
    03.04.2017