Ocena uczelni


Komentarze (23)

Kliknij w obrazek by go odświeżyć…

  • Psychologia

    Mógłby ktoś wyrazić swoją opinię na temat kierunku Psychologia z biznesie, bądź ogólnie na temat tej uczelni?
    5/28/20
  • admin

    Jakie macie opinie na temat studiów zaocznych na tej uczelni?
    5/4/20
  • Ania

    Czy w ramach kierunku Prawo w biznesie, który jest nowością będą organizowane wszystkie wymienione na stronie Szkoły specjalności? Chciałabym mieć pewność, że specjalność, którą jestem zainteresowana będzie możliwa do wyboru. Zależy mi na Prawie Korporacyjnym.
    4/27/20
  • Krystian

    Przeglądając ofertę studiów I stopnia znalazłem ciekawe specjalności Funkcjonariusz służb mundurowych oraz Kryminologia i kryminalistyka na kierunku Bezpieczeństwo wewnętrzne. Niestety, z powodu tego, ze dopiero przeprowadziłem się do Warszawy\ moja wiedza na temat uczelni jest żadna. Dlatego też chciałbym poprosić Was o opinie na temat uczelni, programu nauczania, ogólnych warunków nauki. Będę wdzięczny za pomoc.
    4/27/20
  • Lidia

    Jakie języki obce można wybrać na logistyce?
    4/17/20
  • Weronika

    Cześć, jakie macie opinie na temat kierunku bezpieczeństwo narodowe? Czy warto?
    4/6/20
  • Paychologia w Bizniesie

    Witam, czy ktoś studiuje psychologię w bizniesie i może mi coś więcej powiedzieć o tym jak wyglada to na tej uczelni oraz czy warto? :)
    2/25/20
  • Magda

    Jakie macie opinie o logistyce lub finansach i rachunkowości ? Jakie jest podejście wykładowców i jaki jest poziom matematyki na tych kierunkach?
    2/21/20
  • Kasia

    Kierunek Administracja. Bardzo dobra i przyjazna uczelnia. Sympatyczni i pomocni wykładowcy ale też wymagający. W trakcie sesji egzaminacyjnej łatwo nie jest. Ale jak otrzymasz dyplom ukończenia to nie będzie wstyd, że ukończyłeś słabą uczelnię.
    1/31/20
  • Paweł

    Logistykę mogę polecić. Studia w porządku.
    9/26/19
  • Justyna

    Dzień dobry czy ktoś kończył na tej uczelni studia podyplomowe Psychologia w zarządzaniu i ew. jakie mają Państwo wrażenia? Czy warto?
    8/23/19
  • WSB Warszawa

    Reply for the comment of Klaudia from date 7/29/19
    Informujemy, że w dniu 16.07.2019 r. uzyskaliśmy uprawnienia do prowadzenia kierunku Finanse i rachunkowość :) Więcej informacji znajdą Państwo na naszej stronie https://www.wsb.pl/warszawa/aktualnosci/nowy-kierunek-finanse-i-rachunkowosc-studia-licencjackie Pozdrawiamy!
    8/5/19
  • Klaudia

    czy wiadomo już coś na temat kierunku finanse i rachunkowość ?
    7/29/19
  • ala

    Do kiedy można składać dokumenty na zaoczne?
    7/21/19
  • Pati

    Czy jest możliwość studiowania dwóch kierunków jednocześnie? Jak to wygląda finansowo i organizacyjnie?
    7/21/19
  • nika

    Też mam kilka pytań odnośnie administracji ale PODYPLOMOWEJ? ktoś się orientuje w tym temacie? dziewczyny, a Wy idziecie na jaki stopień studiów? czy co roku rusza i czy faktycznie zajęcia są w ATRIUM TOWER?
    7/12/19
  • Kinga

    Jakie macie opinie o studiach podyplomowych w WSB?
    7/11/19
  • Pedagogika

    Czy ktoś wybiera się na pedagogikę I st od października?
    7/6/19
  • Kasia

    Halo jest ktoś tu z Administracji? Planuje się przenieść z PW. I jestem ciekawa czy naprawdę warto.
    6/28/19
  • WSB w Warszawie

    Witam, postaram się w jednym mailu odpowiedzieć na Wasze pytania :), tj.: 1. Kierunek Administracja - co zyskujesz? a mianowicie: będziesz przygotowana do pracy w administracji samorządowej, państwowej i gospodarczej. Naszym atutem jest łączenie studiów z pracą. Ponadto będziesz miała możliwość rozwoju pod kierunkiem ekspertów z zakresu administracji i prawa. W celu uzyskania szczegółowych informacji, zapraszam do kontaktu z Biurem Rekrutacji osobiście lub droga e-mail: rekrutacja@wsb.warszawa.pl). 2. Logistyka, to jeden z najczęściej wybieranych kierunków! Świetna kadra dydaktyczna i ciekawi partnerzy biznesowi (międzynarodowe firmy logistyczne). W celu uzyskania szczegółowych informacji, zapraszam do kontaktu z Biurem Rekrutacji osobiście lub droga e-mail: rekrutacja@wsb.warszawa.pl). 3. Finanse i rachunkowość w przygotowaniu, tzn. , że uczelnia dopełnia formalności z nadaniem uprawnień. Aktualnie wniosek czeka na opinię Państwowej Komisji Akredytacyjnej, a docelowo musi zostać zaakceptowane przez Ministerstwo. Zapraszam jednak do składania dokumentów i skorzystania z najlepszych promocji!
    5/8/19
  • Sylwia

    WSB w Warszawie wyświetliła mi dla kierunku Finanse i Rachunkowość, ale sprawdzałam na stronie że w ofercie jest to jako " przygotowaniu". Czyli jak mam rozumieć? Że to dopiero od października pierwsza edycja? Czy jest pewność że ten kierunek zostanie otwarty czy też nie mają jeszcze zgody i dlatego są w przygotowaniu???
    4/30/19
  • logistyka

    planuję studia na kierunku Logistyka w Warszawie, znalazłem kilka szkół w tym kierunkiem, min. Bankową. To co mnie zdziwiło, to że nie ma tutaj wpisów, tylko jeden, podczas gdy na innych uczelniach jest sporo. Czy ta szkoła zmieniłą nazwę albo jest nowa? Możecie napisać coś o studiach logistycznych, jak jest? Ewentualnie jakie inne szkoły rozważać?
    3/24/19
  • Kama

    Witam Czy ktoś mógłby mi napisać coś na temat kierunku Administracja,na tej uczelni?
    9/20/18