• UTH im. Chodkowskiej Warszawa

Wyższa Szkoła Bankowa w Warszawie

uczelnia niepubliczna, woj. mazowieckie, 03-204 Warszawa, ul. Łabiszyńska 25, (+22) 256 23 13, rektorat@wsb.warszawa.pl

Wyższa Szkoła Bankowa w Warszawie została założona w 2019 roku. Jest częścią największej grupy prywatnych uczelni wyższych w Polsce i stale wzbogaca swoją ofertę edukacyjną.

Szkołę tworzy wydział przedsiębiorczości i innowacji, na którym realizowane są studia I i II stopnia, jednolite magisterskie, podyplomowe oraz Master of Business Administration (MBA). Podczas zajęć wiedza praktyczna przekazywana jest przez ekspertów, a otwartość wykładowców i pracowników administracyjnych sprawia, że studia na Wyższej Szkole Bankowej to czas zdobywania doświadczeń i niezapomniana przygoda.

Sprawdź, jakie kierunki oferuje Wyższa Szkoła Bankowa w Warszawie i dowiedz się więcej na temat zasad rekrutacji na studia.


Ocena uczelni

5.06 / 10
326 głosów

Opinie (60)
Wyższa Szkoła Bankowa w Warszawie, WSB Warszawa

Julia
Jakie macie opinie o kierunku informatyka na WSB w Warszawie?
23.09.2022
13.09.2022
WSB Warszawa
odpowiedź dla Gosia z dnia 13.09.2022
Dzień dobry, studia na kierunku Pedagogika przedszkolna i wczesnoszkolna trwają 5 lat (studia jednolite magisterskie), absolwent uzyskuje tytuł magistra. Zajęcia prowadzą eksperci z różnych obszarów dydaktycznych oraz jest możliwość wzięcia udziału w wizytach studyjnych, praktykach oraz stażach w instytucjach publicznych i niepublicznych. Jeśli masz więcej pytań to zachęcamy do kontaktu z Biurem Rekrutacji: e-mail: rekrutacja@wsb.warszawa.pl, tel.: 22 256 23 04
Gosia
Witam jak wygląda kierunek pedagogika przedszkolna i wczesnoszkolna czy trudno?
13.09.2022
03.07.2022
Asia
Prosze o opinie na temat studiowania na kierunku psychologia kliniczna ,na jednolitych studiach mgr
WSB Warszawa
odpowiedź dla Julia z dnia 02.06.2022
Dzień dobry, w Wyższej Szkole Bankowej w Warszawie jest możliwość przystąpienia do ubezpieczenia. Po więcej szczegółowych informacji zapraszamy do kontaktu: Dziekanat - studia I stopnia, jednolite studia magisterskie, studia II stopnia Tel.: 22 256 23 13 E-mail: dziekanat@wsb.warszawa.pl
07.06.2022
02.06.2022
Julia
Czy uczelnia ubezpiecza studenta ?
jola
jeżeli szanujecie siebie i swoje pieniądze to najlepsztym wyborem bedzie uniwersytet. po zapisaniu sie na gastronomie i mogałam pisac pracy w swojej specializacji. cale studis ukladnie planow wycieczki, prezntacje pp,
11.04.2022
10.04.2022
Bartek
Witam zastanawiam się nad pójściem na zarządzanie nieruchomościami lub marketing i sprzedaż, może ktoś coś mi powie o tych kierunkach i napiszę czy warto?
Maturzysta
jak wygląda poziom na informatyce?
05.04.2022
13.01.2022
logistyka inż.
Poproszę o opinie na temat Logistyki inżynierskiej? Jakie znaczenie ma fakt, że jest to kierunek inżynierski? Na innych uczelniach jest po prostu licencjat, czy to ma znaczenie? Chętnie posłucham różnych opinii.
Log
Jakie języki obce są na logistyce?
28.11.2021
30.08.2021
Magda
chciałabym zapytać odnośnie kierunku finanse i rachunkowość specjalność kadry i płace. Jak to jest na którym roku będę miała zajęcia ze specjalności tj. kadry i płace?
Agnieszka
Czy na kierunku Logistyka są warsztaty z SAP?
29.08.2021
12.07.2021
Paulina
Także szukam informacji na temat Zarządzania z Marketingiem i Social Media. Dajcie znać!
klaudia
Czy ktoś wybiera się na marketing i social media od października? jak wrażenia z tej specjalności u osób, które już na nią uczęszczają? Dlaczego warto tutaj? Dajcie znać!:D
08.07.2021
09.06.2021
Iza
odpowiedź dla Aneta z dnia 04.06.2021
Zachęcam do zapoznania się ze szczegółami na temat studiów Psychologia w biznesie na stronie https://www.wsb.pl/warszawa/studia-i-szkolenia/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci/psychologia-w-biznesie. Niższa cena obowiązuje do 30 czerwca! Serdecznie zapraszamy :)
Iza
odpowiedź dla dostacsie z dnia 23.05.2021
Na uczelni nie ma wymogów co do przedmiotów rozszerzonych. Szczegółowe informacje na temat studiów na kierunku Finanse i Rachunkowość i procesu rekrutacji można znaleźć na stronie: www.wsb.pl/warszawa/studia-i-szkolenia/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci/finanse-i-rachunkowosc. Powodzenia!
08.06.2021
04.06.2021
Aneta
Czy studiuje ktoś w Warszawie psychologię na tej uczelni? Chciałabym poznać opinie :)
Piotr
Ktoś może się wypowiedzieć o logistyce zaocznej ? Wykładowcy czegoś wymagają czy idzie sie tylko po papierek ? Jaki poziom ?
27.05.2021
23.05.2021
dostacsie
Czy trudno się dostać na fir bez dobrze zdanego rozszerzenia?
filologia angielska
Kiedy zostanie otworzony kierunek Filologia Angielska?
02.05.2021
23.04.2021
Ewr
Witam, jakie macie opinie o prawie w biznesie (zaocznie)?
Pcskc
Czy warto turystykę i rekreację ?
20.04.2021
09.04.2021
Dominika
Witam! Planuje zacząć studia na prawo w biznesie. Jaka macie opinie na temat tej uczelni?
Ala
Rozumiem, że absolwentów pedagogiki przedszkolnej jeszcze nie ma, ale sami studenci - jak oceniacie kierunek w tej uczelni???
30.12.2020
09.12.2020
Zosia
Hej, polecacie jaką specjalność na ekonomii? Finanse i rachunkowość czy ekonomika transportu i logistyki?
Edi
Jak oceniacie praktyczne przygotowanie na informatyce? Czy studia dają przygotowanie do pracy?
17.11.2020
08.10.2020
Kasia
Studiuję Ekonomie na 2 roku studiów licencjackich i kompletnie nie polecam. Poziom tej uczelni jest bardzo niski, niczego nie uczą. Różne przedmioty z tym samym wykładowcą, który ciągle mówi o tym samym oraz mało zajęć. Idąc na studia dzienne spodziewałam się wielu zajęc a sa tylko 2 dni w tygodniu jak na zaocznych, szkoda pieniędzy i czasu, może uczelnia coś zmieni w tym kierunku....
Kolo
Jakie specjalności polecacie na turystyce?
06.10.2020
22.09.2020
Podyplomowe- rachunkowość od podstaw
Czy ktoś podzieli się opinią? Czy warto? Jaki poziom? Forma zaliczeń trudna? Proszę o podzielenie się zdaniem- podyplomowe- rachunkowość od podstaw.
Jeszcze student
Uczelnia nie daje dużych możliwości rozwoju, niski poziom edukacji, niektórzy wykładowcy (Niestety większość) jedynie są i ładnie wyglądają. Slaby stosunek ceny do jakości. Jest to moja 3 uczelnia prywatna i na pewno tu nie wrócę. Dodatkowo bardzo słabo rozwiązywane sprawy administracyjne.
18.09.2020
28.08.2020
pytam
Jaki poziom reprezentuje warszawska WSB? oni chyba są tam od niedawna, rok, dwa lata, mają absolwentów? interesuje mnie albo ekonomia albo FiR - warto tutaj? szukać gdzieś indziej? co polecicie w tym typie kształcenia?
Asia
Jakie specjalności polecacie na logistyce? Czy program mocno się różni?
28.08.2020
23.08.2020
Eweelinaa
Czy ktoś wie jak na uczelni wyglada zaliczenie języka angielskiego ? Jest jakiś podział na grupy? Czy wszyscy studenci musza zdać egzamin na jednym poziomie ?
nikola870
Witam, mam zamiar iść na studia FiR na WSB do Warszawy. Czy to jest dobra uczelnia? Czy papierek który otrzymam będzie dobry? Czy lepiej wybrać inną uczelnię? Proszę o rady i parę słów o szkole i kierunku tutaj. :)
12.08.2020
04.08.2020
Wiktoria
Planuje studiować tam studia II stopnia finanse i rachunkowość z podyplomówką, i jakbyście mogli powiedzieć kilka słów ? czy jest bardzooo ciężko, i czy wykładowcy ok ?
C.
Ja studiuje na wsb ekonomię (zaocznie) i powiem ze uczelnia całkiem ok. Wiadomo że wszystko zależy od wykładowcy, ale większość jest naprawdę dobra. Najgorzej wspominam matematykę (jak na razie).
22.06.2020
28.05.2020
Psychologia
Mógłby ktoś wyrazić swoją opinię na temat kierunku Psychologia z biznesie, bądź ogólnie na temat tej uczelni?
admin
Jakie macie opinie na temat studiów zaocznych na tej uczelni?
04.05.2020
27.04.2020
Ania
Czy w ramach kierunku Prawo w biznesie, który jest nowością będą organizowane wszystkie wymienione na stronie Szkoły specjalności? Chciałabym mieć pewność, że specjalność, którą jestem zainteresowana będzie możliwa do wyboru. Zależy mi na Prawie Korporacyjnym.
Krystian
Przeglądając ofertę studiów I stopnia znalazłem ciekawe specjalności Funkcjonariusz służb mundurowych oraz Kryminologia i kryminalistyka na kierunku Bezpieczeństwo wewnętrzne. Niestety, z powodu tego, ze dopiero przeprowadziłem się do Warszawy\ moja wiedza na temat uczelni jest żadna. Dlatego też chciałbym poprosić Was o opinie na temat uczelni, programu nauczania, ogólnych warunków nauki. Będę wdzięczny za pomoc.
27.04.2020
17.04.2020
Lidia
Jakie języki obce można wybrać na logistyce?
Weronika
Cześć, jakie macie opinie na temat kierunku bezpieczeństwo narodowe? Czy warto?
06.04.2020
24.02.2020
Paychologia w Bizniesie
Witam, czy ktoś studiuje psychologię w bizniesie i może mi coś więcej powiedzieć o tym jak wyglada to na tej uczelni oraz czy warto? :)
Magda
Jakie macie opinie o logistyce lub finansach i rachunkowości ? Jakie jest podejście wykładowców i jaki jest poziom matematyki na tych kierunkach?
21.02.2020
31.01.2020
Kasia
Kierunek Administracja. Bardzo dobra i przyjazna uczelnia. Sympatyczni i pomocni wykładowcy ale też wymagający. W trakcie sesji egzaminacyjnej łatwo nie jest. Ale jak otrzymasz dyplom ukończenia to nie będzie wstyd, że ukończyłeś słabą uczelnię.
Paweł
Logistykę mogę polecić. Studia w porządku.
26.09.2019
23.08.2019
Justyna
Dzień dobry czy ktoś kończył na tej uczelni studia podyplomowe Psychologia w zarządzaniu i ew. jakie mają Państwo wrażenia? Czy warto?
WSB Warszawa
odpowiedź dla Klaudia z dnia 29.07.2019
Informujemy, że w dniu 16.07.2019 r. uzyskaliśmy uprawnienia do prowadzenia kierunku Finanse i rachunkowość :) Więcej informacji znajdą Państwo na naszej stronie https://www.wsb.pl/warszawa/aktualnosci/nowy-kierunek-finanse-i-rachunkowosc-studia-licencjackie Pozdrawiamy!
05.08.2019
29.07.2019
Klaudia
czy wiadomo już coś na temat kierunku finanse i rachunkowość ?
ala
Do kiedy można składać dokumenty na zaoczne?
21.07.2019
20.07.2019
Pati
Czy jest możliwość studiowania dwóch kierunków jednocześnie? Jak to wygląda finansowo i organizacyjnie?
nika
Też mam kilka pytań odnośnie administracji ale PODYPLOMOWEJ? ktoś się orientuje w tym temacie? dziewczyny, a Wy idziecie na jaki stopień studiów? czy co roku rusza i czy faktycznie zajęcia są w ATRIUM TOWER?
12.07.2019
11.07.2019
Kinga
Jakie macie opinie o studiach podyplomowych w WSB?
Pedagogika
Czy ktoś wybiera się na pedagogikę I st od października?
06.07.2019
28.06.2019
Kasia
Halo jest ktoś tu z Administracji? Planuje się przenieść z PW. I jestem ciekawa czy naprawdę warto.
WSB w Warszawie
Witam, postaram się w jednym mailu odpowiedzieć na Wasze pytania :), tj.: 1. Kierunek Administracja - co zyskujesz? a mianowicie: będziesz przygotowana do pracy w administracji samorządowej, państwowej i gospodarczej. Naszym atutem jest łączenie studiów z pracą. Ponadto będziesz miała możliwość rozwoju pod kierunkiem ekspertów z zakresu administracji i prawa. W celu uzyskania szczegółowych informacji, zapraszam do kontaktu z Biurem Rekrutacji osobiście lub droga e-mail: rekrutacja@wsb.warszawa.pl). 2. Logistyka, to jeden z najczęściej wybieranych kierunków! Świetna kadra dydaktyczna i ciekawi partnerzy biznesowi (międzynarodowe firmy logistyczne). W celu uzyskania szczegółowych informacji, zapraszam do kontaktu z Biurem Rekrutacji osobiście lub droga e-mail: rekrutacja@wsb.warszawa.pl). 3. Finanse i rachunkowość w przygotowaniu, tzn. , że uczelnia dopełnia formalności z nadaniem uprawnień. Aktualnie wniosek czeka na opinię Państwowej Komisji Akredytacyjnej, a docelowo musi zostać zaakceptowane przez Ministerstwo. Zapraszam jednak do składania dokumentów i skorzystania z najlepszych promocji!
08.05.2019
30.04.2019
Sylwia
WSB w Warszawie wyświetliła mi dla kierunku Finanse i Rachunkowość, ale sprawdzałam na stronie że w ofercie jest to jako " przygotowaniu". Czyli jak mam rozumieć? Że to dopiero od października pierwsza edycja? Czy jest pewność że ten kierunek zostanie otwarty czy też nie mają jeszcze zgody i dlatego są w przygotowaniu???
logistyka
planuję studia na kierunku Logistyka w Warszawie, znalazłem kilka szkół w tym kierunkiem, min. Bankową. To co mnie zdziwiło, to że nie ma tutaj wpisów, tylko jeden, podczas gdy na innych uczelniach jest sporo. Czy ta szkoła zmieniłą nazwę albo jest nowa? Możecie napisać coś o studiach logistycznych, jak jest? Ewentualnie jakie inne szkoły rozważać?
24.03.2019
20.09.2018
Kama
Witam Czy ktoś mógłby mi napisać coś na temat kierunku Administracja,na tej uczelni?
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Toruniu
  • Politechnika Świętokrzyska w Kielcach
  • Collegium Civitas w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania im. Prof. T. Kotarbińskiego
  • Collegium Da Vinci w Poznaniu
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego w Polkowicach
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
  • Politechnika Morska w Szczecinie
  • Uczelnia Nauk Społecznych Filia Nowy Targ
  • Collegium Humanum w Warszawie
  • Akademia Nauk Stosowanych TWP w Szczecinie
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Poznaniu
  • Lotnicza Akademia Wojskowa w Dęblinie
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych w Warszawie
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Uczelnia Nauk Społecznych w Łodzi
  • Akademia Ignatianum w Krakowie
  • Uniwersytet Medyczny w Białymstoku
  • Wyższa Szkoła Integracji Europejskiej w Szczecinie
  • Akademia Nauk Stosowanych w Tarnowie
  • Uniwersytet Morski w Gdyni
  • Mazowiecka Uczelnia Medyczna w Warszawie
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
  • Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
  • Państwowa Wyższa Szkoła Techniczno-Ekonomiczna im. ks. B. Markiewicza w Jarosławiu
  • Wszechnica Polska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Staropolska Akademia Nauk Stosowanych w Kielcach
  • Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej w Warszawie
  • Akademia Nauk Stosowanych im. prof. E. Lipińskiego w Kielcach
  • Bydgoska Szkoła Wyższa
  • Akademia Medycznych i Społecznych Nauk Stosowanych w Elblągu
  • Ateneum - Akademia Nauk Stosowanych w Gdańsku
  • Akademia Pomorska w Słupsku
  • Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
  • Politechnika Łódzka
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu, Wydział Zamiejscowy w Chorzowie
  • Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
  • Akademia Mazowiecka w Płocku
  • Powiślańska Szkoła Wyższa w Kwidzynie
  • Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa w Warszawie - grupa Vistula
  • Wyższa Szkoła Europejska im. ks. Józefa Tischnera w Krakowie
  • Collegium Medicum im. L. Rydygiera w Bydgoszczy
  • Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
  • Wrocławska Akademia Biznesu w Naukach Stosowanych
  • Politechnika Poznańska
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych, Filia w Bytomiu
  • Górnośląska Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości im. K.Goduli w Chorzowie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Gdyni
  • Akademia Górnośląska im. Wojciecha Korfantego w Katowicach
  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
  • Uniwersytet Opolski
  • Wrocławska Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej HORYZONT
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu, Filia w Rybniku
  • Akademia Nauk Stosowanych w Wałczu
  • Społeczna Akademia Nauk w Warszawie
  • Europejska Wyższa Szkoła Prawa i Administracji w Warszawie
  • Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
  • Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
  • Collegium Humanum w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii w Suchej Beskidzkiej
  • Uniwersytet Łódzki Wydział Zarządzania
  • Uczelnia Łazarskiego w Warszawie
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych w Warszawie
  • Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie
  • Akademia Bialska Nauk Stosowanych im. Jana Pawła II
  • Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Długosza w Częstochowie
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi
  • Politechnika Częstochowska
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
  • WSPiA Rzeszowska Szkoła Wyższa
  • Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • Dolnośląska Szkoła Wyższa we Wrocławiu
  • Wyższa Szkoła Prawa we Wrocławiu
  • Sopocka Akademia Nauk Stosowanych, Wydział Międzyuczelniany w Gdańsku
  • Sopocka Akademia Nauk Stosowanych
  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Collegium Humanum w Rzeszowie
  • Szkoła Główna Służby Pożarniczej w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Administracji w Bielsku-Białej Filia w Stalowej Woli
  • Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości i Administracji w Lublinie
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Wydział Inżynierii Lądowej Politechnika Krakowska
  • Akademia Nauk Stosowanych im. Stanisława Staszica w Pile
  • Akademia Zamojska
  • Akademia Nauk Stosowanych w Raciborzu
  • Collegium Humanum we Wrocławiu
  • Uniwersytet Szczeciński
  • Wyższa Szkoła Sztuki i Projektowania w Łodzi
  • Akademia Nauk Stosowanych w Nowym Sączu
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu Wydział Ekonomiczny w Szczecinie
  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Pomorski Uniwersytet Medyczny w Szczecinie
  • Gdańska Szkoła Wyższa
  • Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
  • VIAMODA Szkoła Wyższa w Warszawie
  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia
  • Akademia Nauk Stosowanych im. J.A. Komeńskiego w Lesznie
  • Uniwersytet Pedagogiczny im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte w Gdyni
  • Wojskowa Akademia Techniczna im. J. Dąbrowskiego w Warszawie
  • WSHiU Akademia Nauk Stosowanych w Poznaniu
  • Menedżerska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Bydgoszczy
  • Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego
  • Akademia Śląska w Katowicach
  • Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie
  • Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
  • Lubelska Akademia WSEI
  • Uniwersytet Medyczny w Łodzi
  • Akademia Finansów i Biznesu Vistula w Warszawie
  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Wyższa Szkoła Nauk o Zdrowiu w Bydgoszczy
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Głogowie
  • Uniwersytet Zielonogórski
  • Państwowa Uczelnia Zawodowa im. Ignacego Mościckiego w Ciechanowie
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego, Filia w Lubinie
  • Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
  • Podhalańska Państwowa Uczelnia Zawodowa w Nowym Targu
  • Pedagogium Wyższa Szkoła Nauk Społecznych w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Administracji w Bielsku-Białej
  • Warszawska Uczelnia Medyczna im. Tadeusza Koźluka
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Uniwersytet Gdański
  • Politechnika Lubelska
  • Wyższa Szkoła Logistyki w Poznaniu
  • Warszawska Szkoła Zarządzania - Szkoła Wyższa
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Łodzi
  • WIT Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie
  • Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
  • Akademia Sztuki Wojennej w Warszawie
  • Uniwersytet Papieski Jana Pawła II w Krakowie
  • Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
  • Akademia im. Aleksandra Gieysztora w Pułtusku
  • Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych, Filia w Gdańsku
  • Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu, Wydział Ekonomiczny w Opolu
  • Coventry University Wrocław
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Gdańsku
  • Akademia Sztuk Pięknych im. E. Gepperta we Wrocławiu
  • Społeczna Akademia Nauk w Łodzi
  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Szkoła Wyższa Ekonomii i Zarządzania w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Warszawie
  • Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach