• UTH im. Chodkowskiej Warszawa
Wybierz i oceń uczelnię?

Ocena uczelni


Komentarze (43)
Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa w Skoczowie
odpowiedź dla Maja z dnia 21.01.2021
Szanowna Pani, tak, w Wydziale Nauk Społecznych Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa w Skoczowie można póki co studiować tylko na kierunku Bezpieczeństwo Zdrowotne. Jeżeli jest Pani zainteresowana innym kierunkiem studiów, proszę zapoznać się z ofertą sąsiedniego Wydziału w Jastrzębiu-Zdroju, mieszczącego się 25km od Skoczowa.
22.01.2021
21.01.2021
Maja
W Skoczowie można studiować tylko bezpieczeństwo zdrowotne?
Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa w Skoczowie
odpowiedź dla Sandera z dnia 11.01.2021
Szanowna Pani, póki co studia odbywają się zdalnie. To, w jakiej formie odbywać będą się w kolejnych semestrach, zależy od sytuacji związanej z pandemią. W Wydziale w Skoczowie prowadzone są dyżury w wyznaczonych dniach. W celu zdobycia szerszych informacji zapraszamy do kontaktu : 608 708 111.
12.01.2021
11.01.2021
Sandera
Czy ktoś może mi odpowiedzieć na pytanie jak wygląda teraz funkcjonowanie Wydziału? Jest jakaś szansa, że studia odbywać będą się znowu normalnie, czy dalej wszystko zdalnie? Chcę się zapisać, bo jestem ze Skoczowa, a nie wiem czego się spodziewać.
Lidka
Kierunek wydaje się bardzo specjalistyczny, zawężony. Wolałbym studia bardziej uniwersalne, aczkolwiek z opinii wynika, że szkoła ok.
02.12.2020
23.10.2020
Nicola
Moja siostra tu studiuje. A ja idę za rok :D ona się co prawda wahala między Skoczowem a Bielskiem ale do Skoczowa mamy bliżej. Ona pracuje w NatureHouse jak konsultant dietetyczny i mówiła mi że dużo wiedzy ze studiów jej się przydaje w pracy.
Kandydatka
Oferowany kierunek jest na tyle uniwersalny, że raczej sporo jest możliwości studiów drugiego stopnia po nim. Tak mi się wydaje. JAk myślicie?
20.10.2020
16.09.2020
AGA
Wiesz co kojarze że ktoś się przenosił na drugim roku więc jest taka opcja
Gosia
Czy ktoś się przenosił do tej szkoły z innej uczelni? Studiuję bezpieczeństwo, ale nie zdrowotnie, trochę inny kierunek.
15.09.2020
06.08.2020
Ola
@Zuza ja też wybrałam WSB głównie przez lokalizacje ;D Reszta wyszła w praniu :) odnośnie Twojego pytania to z doświadczenia uważam że stosunek ceny do jakości kształcenia jest ok. Niektórzy z wykladowoców są bardziej wymagający, inni trochę mnie ale ja osobiście polecam.
Zuza
Jak oceniacie relację ceny do jakości kształcenia? JAk dla mnie super lokalizacja szkoły, ale żeby nie wtopić.
05.08.2020
12.05.2020
Magdalenka
Też poszłam ze względu na lokalizację. Nie muszę robić zbędnych km ani do pracy ani na studia. Uczelnia jak uczelnia, coś trzeba robić, żeby w głowie coś zostało, ale generalnie jest ok.
Luiza
Ktoś kończył tą szkołę? Warto? Lokalizacja bardzo mi odpowiada.
08.05.2020
04.03.2020
robson
Przez tego koronawirua zaczynam myśleć o bezpieczeństwie zdrowotnym :D nawet specjalności pasują hehe
Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa z siedzibą w Poznaniu
@Pola Do końca lutego trwa nabór marcowy. Zapraszamy do składania dokumentów rekrutacyjnych i skorzystania z oferty bonów edukacyjnych. Szczegóły są na stronie: https://www.wsb.net.pl/aktualnosci/zachowaj-energie-na-oszczedzanie/ Zapraszamy!
21.02.2020
21.02.2020
Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa z siedzibą w Poznaniu
odpowiedź dla Kaja z dnia 21.02.2020
Dzień dobry, póki co nie mamy w planach otwarcia tych kierunków w Skoczowie. Zapraszamy do pobliskich Wydziałów. W Wydziale w Gliwicach mamy oba kierunki - Psychologię i Pedagogikę, a w Jastrzębiu-Zdrój Psychologię. Zapraszamy serdecznie!
Kaja
Czy jest szansa na pedagogikę/psychologię w Skoczowie?
21.02.2020
19.12.2019
Pola
Czy planowana jest rekrutacja od semestru letniego?
Michu
@Lidka poziom nauki języka każdorazowo jest dostosowywany do poziomu jego znajomości przez grupę czyli kompetencji językowych studentów.
09.10.2019
09.10.2019
Lidka
Jaki jest poziom języków obcych? Chodzi mi o angielski?
Zośka
Hej AgaK, ja też złożyłam papiery na psychodietetykę. Cieszę się, że będziemy razem studiować.
13.09.2019
14.08.2019
JezykiDoWyboru
Kaja, do wyboru masz angielski lub niemiecki
kaja
Jakie języki obce są do wyboru?
09.08.2019
08.08.2019
AgaK
Ludzie, właśnie złożyłam papiery na BZ, specjalność psychodietetyka, bo w mojej ocenie to bardzo przyszłościowy kierunek, biorąc pod uwagę dietę przeciętnego Kowalskiego. Ja jestem po technikum gastronomicznym. Wybiera się ktoś jeszcze na to?
Do_iks
nie ma jeszcze magisterki w Skoczowie, można za to zrobic duzo ciekawych podyplomowek , zalezy jaka tematyka cie interesuje, najlepiej sprawdz sobie na stronie uczelni, jest co wybierac.
19.07.2019
18.07.2019
iks
Jakie studia mgr polecacie po tej uczelni? Żeby nie powtarzać tematyki studiów, ale jednak coś pokrewnego?
Student Tomek
Polecam, jest tu fajnie, uczelnia sie rozwija tutaj, ale wszysrtko idzie w dobrym kierunku. Spoko wykladowcy i ogolnie widac ze maja ambicje zeby byla to uczelnia na poziomie.
15.07.2019
08.07.2019
Karolina
Jak najbardziej polecam uczelnie.
dp Karolina
Trzeba było pisać na grupach :P Ja już prawie po sejsi ogólnie rekrutacja ok, trzeba złożyć dokumenty i to w zasadzie tyle. Ludzie są mega spoko, bo nie napotykasz nadętych bufonów jak u innych, tylko normalnych co chcą zdobyć praktyczne wykształcenie. Atmosfera in plus, czesne w miarę ok, panie z dziekanatu też spoko, o dziwo są inne niż w legendach o paniach z dziekanatu xd Ja polecam
31.01.2019
09.07.2018
Karolina
Kto wybiera się w tym roku na Bezpieczeństwo Zdrowotne w Wyższej Szkole Bezpieczeństwa w Skoczowie? jak wygląda rekrutacja? jakie macie opinie na temat uczelni?
do Ciekawski2018
dla mnie bardzo fajnie, chociaz na początku był choas jednak widać, ze idzie to w dobrym kierunku
17.06.2018
29.04.2018
Ciekawski2018
Witam, jak opinie po pierwszym roku? Jest ok, polecacie>?
ulap
aaa czyli jest ten nabór zimowy, spoko
18.03.2018
05.02.2018
den
ja tam skorzystam z naboru zimowego na wyzszej szkole bezpieczenstwa, super opcja zeby nie tracic roku
nenor
zapowiada się ciekawie, zwłaszcza ze to skoczów:)
29.12.2017
12.11.2017
karnik
well done, będzie zapis z mojej strony!
dreny
nie widzę problemu maxer zebys tam zadzwonil lub napisal, ja sie kontaktowalem i zero problemow
19.10.2017
15.10.2017
maxer
coś dalej wiadomo, zapowiada się ciekawie, ze bedzie mozna tutaj studiowac
filos
nieźle ze ruszaja w skoczowie
30.09.2017
24.09.2017
limpe
i bardzo dobrze, dobra szkoła wiec rozwój jest!
Skoczowianka
Bezpieczeństwo zdrowotne! Świetny wybór, widać, że uczelnia dostosowuje się do obecnych potrzeb i trendów. Super sprawa!
22.09.2017
19.09.2017
gregson
wow w koncu coś u nas, po maturce skorzystam, szkoła ma dobre opinie
test
test
11.07.2017
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Handlu i Usług w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
  • WIT Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
  • Uniwersytet Gdański
  • Mazowiecka Uczelnia Medyczna w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
  • Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
  • Politechnika Gdańska
  • Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
  • Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
  • Wydział Inżynierii i Technologii Chemicznej Politechnika Krakowska