Opinie o Uczelni Wyższa Szkoła Filologii Hebrajskiej w Toruniu - w likwidacji (WSFH Toruń)

Komentarze (8)

  • zamknęli ich?

    czy ta szkola jest zlikwidowana?
    24.07.2018
  • Uwaga

    Hejter z WSG obniża wszystkim ocenę
    25.09.2016
  • aska

    czy uczelnia pomaga w jakis sposob swoim absolwentom w znalezieniu pracy? pytam calkiem serio tych, ktorzy tu studiuja badz juz skonczyli te szkole? bo w sumie to jest bardzo waskie wyksztalcenie, ale i niezwykle rzadkie
    17.05.2013
  • Wikusia

    Dobrze jest, że idąc na filologię hebrajską, wykłady są prowadzone w języku polskim, kurs jest prowadzony od podstaw więc nie ma spiny, że idąc na studia musisz znać koniecznie język lub chociaż jego podstawy. Jestem też pozytywnie zaskoczona bo nie często znajduje się w ofercie edukacyjnej różnych uczelni właśnie hebraistykę. A im mniej osób wykształconych w tym kierunku, tym większe szanse na zdobycie pracy, pozdrawiam ;)
    14.11.2012
  • opinia bardzo dobra - anka

    rozumiem, ze hebraistyka jest malo popularna (co osobiscie uwazam za szanse dla nas), dlatego malo osob ocenilo do tej pory te uczelnie i napisalo na jej temat, dlatego pragne ze swej strony wyrazic pozytywna ocene i dodac, ze dalam punkty od 7 do 9,5 za poszczegolne kryteria, czy czym zapewniam, ze atmosfera jest tutaj naprawde niezwykla, oprzyjazna a ludzie nawiazuje przyjaznie dla dlugie lata
    29.07.2012
  • iza

    wydaje mi się że wybiorę się na tę uczelnię na hebraistykę. to naprawdę ciekawy kierunek, bardzo perspektywiczny - zważywszy na to jak historia naszego narodu powiązana jest z historią narodu żydowskiego. nie mam niestety zbyt wiele wiedzy związanej z tematyką studiów, nie rozpocznę ich z tzw backgroundem, ale mam nadzieję że wszystko nadrobię :)
    01.07.2012
  • anka

    Brakuje hebraistów. Myślę, że wybierając studia tutaj będę miała świetny start zawodowy. Czy jest ktoś kto już się podjął tych studiów? Poproszę o opinie jak tutaj jest.
    18.01.2012
  • sylwia

    chciałabym dowiedzieć się czegoś o dziennikarstwie i komunikacji społecznej na tej uczelni, jak wymagający są wykładowcy? ile trzeba się uczyć? mam znajomych studiujących na tym kierunku ale w innych szkołach...
    27.05.2011