Opinie o Uczelni Wyższa Szkoła Gospodarowania Nieruchomościami w Warszawie (WSGN Warszawa)

Komentarze (40)

  • w-wiona

    Do Polanowskiego regularnie pisze na messnger . Raz groźbą raz prośba.. Umywa ręce .. Macie inny sposób na odzyskanie dyplomu ?? Bo ja szczęśliwie zdążyłam się obronić a nieszczęsliwie nie zdązyłam odebrać dyplomu ...
    27.11.2018
  • wku....ony

    Jak to jak - oficjalny wniosek do prokuratury i wszystko się znajdzie..
    19.08.2018
  • K

    W JAKI SPOSOB MOZNA ODEBRAC UTRACONY DYPLOM DO SZKOLY NIE MA KONTAKTU W MINISTERSTWIE NIC NIE WIEDZA ITD PROSZE O INFORMACJE TEL603408803
    15.05.2018
  • M

    Witam, Czy ktoś z was wie, gdzie można odebrać dokumenty, protokoły z ocenami ?
    09.05.2018
  • .

    Czy może ktoś już coś wie jak można odzyskać dokumenty?
    26.02.2018
  • former hundred dent

    "Oczywiście W Ministerstwie nic nie wiedzą" - JAK TO ???? - przecież wiedzą - bo dzwoni mnóstwo ludzi w tej sprawie, tylko nikt nie zwrócił się do nich na piśmie-tak mi powiedziano kiedy tam dzwoniłem.
    30.01.2018
  • former hundred dent

    aha, czyli coś się ruszyło. A czy ktoś dodzwonił się na numer podany na stronie wsgn.pl?
    30.01.2018
  • rossa

    Podobno Polanowski zabrał dokumenty z Ogrodowej w listopadzie. Czy ktoś ma kontakt do niego mail, telefon??? Proszę dać znać.
    30.01.2018
  • Wiolka

    Czy komuś udało się odebrać dokumenty? Proszę o informację 698 643 412
    28.01.2018
  • Skk

    Oczywiście W Ministerstwie nic nie wiedzą. Państwo Jest Bezradne.
    29.12.2017
  • wiara

    A co to nie była za uczelnia. Jaka kadra naukowa. Jakie super wykształcenie . A o tylko zwykły gniot.
    13.12.2017
  • Były student

    Może tak trzeba zrobić bo puki co ja nadal nie mam pojęcia jak mam odebrać swoje dokumenty i dyplom
    29.11.2017
  • former hundred dent

    A co Pan Panie Adamie na to aby na jednym z Pana seminariów publicznie zapytać o zwrot dokumentów i narobić Panu obciachu ?
    18.11.2017
  • stu dent

    Ponawiam pytanie - czy komuś udało się odebrać dokumenty? Szkoła faktycznie na stronie ministerstwa figuruje jako w w likwidacji, likwidatorem jest A.P.
    02.11.2017
  • Kasia

    Podobno jest złożony wniosek o zamknięcie szkoły
    08.10.2017
  • stu dent

    Minął rok od kiedy szkoła nie działa. Czy ktoś zdołał odebrać dokumenty ?Czy jest likwidator szkoły ?
    10.09.2017
  • absolwent

    W Ministerstwie nic nie wiedzą, dla nich szkoła dalej funkcjonuje :-) Sam nie mogę odebrać dyplomu za ukończone studia (mgr). Wszystkie nasze dokumenty i dyplomy znajdują się w ZS nr 40 na Obozowej 3 w Warszawie, gdzie uczelnia wynajmowała sale. Jeśli ma ktoś jakiekolwiek informację niech da znać. Może warto wybrać się do szkoły na Obozowej i być z nimi w kontakcie, w końcu własne sale muszą odzyskać. W razie czego bądźmy w kontakcie: 668-232-707 Pozdro
    27.06.2017
  • były student

    Proszę jeśli ktoś wie gdzi odebrać dokumenty a w moim przypadku dyplomy licencjata i magistra. Proszę o informację
    08.06.2017
  • były student 2

    wg googla to telefon A.P. , żony potencjalnego likwidatora i ojca założyciela szkoły. A czy już coś wiadomo o możliwości odbioru dokumentów?
    19.05.2017
  • Byly student

    A wiadomo cos czy on bedzie likwidatorem? Jesli tak to ma w obowiazku powiadomic nas o czasie i miejscu odebrania zaleglej dokumentacji
    10.05.2017
  • Grefko

    Można też spróbować zadzwonić, 882 788 693
    08.05.2017
  • Grefko

    Najlepiej wybrać się po prostu do Polanowskiego, na Kościelną 7 w Konstancinie Jeziorna, Jak nic innego nie działa , to tak trzeba. W końcu to właściciel.
    08.05.2017
  • kasia

    Witam Proszę o informacje gdzie można odebrać dokumenty?
    01.05.2017
  • Były student

    No dobrze ale jak teraz mamy odzyskać swoje dokumenty? Ja chciałbym odebrać swój dyplom z tyt magistra którego z przyczyn zdrowotnych nie mogłem zrobić od razu?
    26.04.2017
  • Były pracownik

    Jeśli to prawda, że WSGN jest upadło i zajmu się tym sam Polanowski to współczuję wszystkim tym osobom. Jest osoba najmniej wiarygodna do przeprowadzenia takiego procesu. Osobami do tego przygotowanymi na pewno byłby były Rektor Bałandynowicz lub już wspomniany prof. Hopfer. Pozostałe osoby do tego się nie nadają. Jeśli ktoś w tej instytucji ma swoje dokumenty niech jak najszybciej je odzyska im później tym gorzej Was. Nie zdziwiłbym się gdyby wylądowały w miejscu do tego nie przeznaczonym.
    25.04.2017
  • Poszkodowany

    Dokumenty są zamknięte w pomieszczeniach uczelni w tym technikum na Pradze. Piszcie pisma o Waszej sytuacji do MNISW bo właściciel uczelni ma obowiązek powołać likwidatora. MNiSW nic nie wie o naszych kłopotach w sprawie odbioru dokumentów wiec nie może nic zrobić. W ministerstwie myślą że uczelnia jest otwarta i działa! !@@!!!
    23.02.2017
  • Karo

    W jaki sposób mogę odebrać oryginały dokumentów skoro ich już nie ma? Po wypisaniu się ze szkoły nie dostałam dokumentów bo nie miałam przy sobie legitymacji a nie poinformowano mnie o upadłośći.
    09.02.2017
  • Maciej

    Uczelnia jest mi winna od ponad roku 6000 zł. tytułem współpracy reklamowej. Niestety nie ma z nimi kontaktu, a z ponagleń do zapłaty niewiele sobie robią. To sporo mówi o uczciwości władz uczelni:(
    17.11.2016
  • zygmuś

    "Uczelnia" to może była 10 lat temu, z roku na rok poziom nauczania to była raczej komedia.. Pozdrawiam p. Zbyszka, który był ikoną tej "Uczelni" :)
    29.09.2016
  • INFO ważne - zamykają się

    Dzwoniłam dziś do tej szkoły - ZAMYKAJĄ uczelnię, nie ma już naboru na najbiższy rok.
    29.07.2016
  • mic

    Ja na tej Uczelni kończyłem podyplomowe - zarządzanie nieruchomościami (z delegacją w Gliwicach). Nauczyciele pierwszego sortu, najwyższy poziom z moich wszystkich podyplomowych, zaangażowanie nauczycieli b. wysokie. Wszystkim polecam tę Uczelnię - ja mówię, że był to Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w prywatnym wydaniu - przeniesiony do Gliwic. Pozdrawiam prof. A. Hopfera.
    21.07.2016
  • taka ja

    Alterego... jest Pan/Pani najwidoczniej pracownikiem tej instytucji... "Poziom uczelni dostosowany do możliwości studentów" cóż... jaka uczelnia tacy studenci.
    23.06.2015
  • alterego

    ,,Taka ja" napisał /a/ że wykładowcy.... Otóż kończę teraz Uczelnię /10 semestr/ i mogę zapewnić, że odwołanych zajęć było przez te pięć lat było mniej niż palców u jednej ręki. A poziom Uczelni podobny do innych. Dostosowany do możliwości studentów. A łatwo nie było zdawać wielu egzaminów. Tak więc te posty pisze chyba ktoś, kto tu nie studiuje.
    06.03.2015
  • taka ja

    Ta szkoła to jakaś kpina. Wstyd pokazać dyplom ukończenia takiej uczelni. Mała liczba zajęć, ktora nie pozwala na opanowanie materiału w wystarczającym stopniu. Wykladowcy, ktorych non stop nie ma itp..
    28.02.2015
  • xyz

    Ewidentnie moderuje to jakiś pracownik i najprawdopodobniej Polanowski. Jak widać szkoła chyli się ku upadkowi. Widzę że po likwidacji Gdańska zlikwidowany został Białystok ostatnia Wawa będzie. ;-)
    10.10.2013
  • josie

    Będac absolwentem tej uczelni stwierdzam, że nie był to dobry wybór. Nie polecam, a ten pierwszy zachwalający komentarz to chyba pisał sam Polanowski haha
    12.02.2013
  • wag

    @arek: materialy studenckie to zazwyczaj teksty do przeczytania na zajęcia, które trzeba opanować aby byc gotowym d dyskusji podczas ćwiczeń. a co do notatek, to takie materiały zdobywa się od starszych roczników :d
    11.08.2012
  • arek

    pytanie do studentów. zauważyłem zę jest taka zakłądka jak "materiały dla studentów", to znaczy że wykłądowcy udostępniają wam swoje notatki i nie musicie notować w trakcie wykładów?
    16.07.2012
  • kas

    znalazłam tą szkołę na tym portalu opinie o uczelniach pierwszy raz i naprawdę mnie zaciekawiła. czy ktoś mógłby mi przybliżyć jak wyglądają zajęcia na ekonomii? czy po technikum ekonomicznym mam łatwiej na studiach?
    04.07.2012
  • Yiuta

    pewny zawod, potencjalnie dobre pieniadze, wysoki poziom, pryzwoita kadra, dobra lokalizacja, nietania szkola, ale ja po Iszym roku nie zaluje
    30.05.2011