Opinie o Uczelni Wyższa Szkoła Humanistyczna TWP w Szczecinie (WSH TWP Szczecin)

Komentarze (76)

  • Xxx

    Lingwistyka stosowana- Czy ktoś posiada więcej informacji na temat tego kierunki? Czy jest ciężko z nauka dwóch języków? Jaki poziom języków jest wymagany żeby dostać się na ten kierunek-lingwistyka stosowana?
    10.10.2018
  • Ja1

    Czy ktoś wybiera się na pozyskiwanie i ochronę informacji?
    14.09.2018
  • do XX

    do XX - fajnie piszesz :) a możesz podać parę faktów o psychologii zaocznej. Złożyłam dokumenty ale jeszcze mam zawahania- od razu dziękuję za info
    08.09.2018
  • xx

    A co do płatności to jeden wielki cyrk. Na pierwszym roku prawie każdy miał inne metody płatności za rok. Np. 260 czy 350 zł. Niby miało nic nie podskoczyć, a porównując kolejny rok to cena skoczyła i to dużo. Ta sama ilość rat- czyli 10, a 70zł więcej za każdą ratę. A niby cały okres miało być to samo czesne. Plan zajęć dowiadujecie się 1 października, bo uczelnia ma głęboko gdzieś czy pracujecie czy chcecie wynająć mieszkanie w Szczecinie i nie wiecie czy Wam się będzie opłacać. Jak nie zapomną, że jakieś wykładowcy nie ma to Was nie poinformują, a jak przyjdziecie to będzie wielkie zdziwienie co tu robicie
    08.09.2018
  • XX

    Angela- żadnego testu nie ma. A ile osób wybierze angielski czy niemiecki nie ważne. Jest tylko angielski i koniec. U nas z roku z kryminologii i psychologii wybrało ok 10 osób niemiecki i dla nich nie powstał. A angielski podstawowy. Taka typowa podstawa + słownictwo pod kierunek. A co do kryminologii to polecam. Bez problemu można godzić pracę i studia. W tamtym semestrze były tylko dwa dni w tygodniu. Wykładowcy zależy. Są tacy, którzy nudzą i można usnąć u nich na wykładać/ćwiczeniach i takich, których słucha się z wielkim zaangażowaniem. Polecam!
    08.09.2018
  • Angela

    A jak wygląda wczesne nauczanie języka angielskiego? Jakie macie opinie? Wie może ktoś jak wygląda test z języka? jaki poziom?
    20.08.2018
  • Marta

    Podbijam temat Ewy. Prawo -jednolite studia magisterskie. Ktoś? Coś? Za tydzień chyba złoże dokumenty
    08.08.2018
  • ewa

    hej, a czy ktoś słyszał o Prawie na WSH TWP? 5 lat nauki więc to chyba pożądne studia. Jestem mocno zainteresowana. Mają fajne kierunki. Czy ktoś już tam złożył papiery? Ile jest osób na jedno miejsce?
    20.07.2018
  • Ines

    Andi, na WSH TWP obowiązuje kolejność zgłoszeń i twoje świadectwo maturalne. Nie patrzą jak zdałeś maturę. Więc bez problemu możesz składać tam dokumenty. Powodzenia
    20.07.2018
  • Andi

    Hej, mam pytanie jak wyglada rekrutacja jeśli chodzi o dostanie się na psychologię? Chodzi mi dokładniej o przedmioty rozszerzone. Polski (zarówno podstawa jak i rozszerzenie) wyszedł idealnie, jednak biologia nie za ciekawie. Interesują mnie studia zaoczne, orientuje sie ktoś? Nie rejestruje się jeszcze na stronę, wole zapytac tutaj
    19.07.2018
  • Wiktoria

    Ola a właśnie jak wykładowcy? dużo wymagają? mili są czy lubią robić problemy? studiujesz dziennie czy zaocznie? :)
    18.07.2018
  • mm

    U nas na Psychologii prawie wszyscy pracują, ja również. Wszyscy dają radę. Poza tym nie oszukujmy się. To jest Psychologia a nie jakieś pitu pitu, gdzie nie trzeba się uczyć
    18.07.2018
  • Ola

    Kryminologia jest super wyborem. Nie żałuję że wybrała WSH TWP. Zajęcia ciekawe, praktyczne a nie tylko suche słowa i nudne wykłady. Tez się zastanawiałam nad WSB ale oni chyba nie mają studiów II stopnia a tutaj są i można uzupełnić licencjata studiami magisterskimi. Nie chciałabym zmieniać uczelni i uzupełniać wykształcenie w innej uczelni. Tutaj znam już wykładowców, poza tym maja super wyposażoną bibliotekę i to też przyciągnęło mnie do WSH. Polecam. Wiktoria nie wahaj się!
    18.07.2018
  • Wiktoria

    Jakieś opinie o kryminologii? Polecacie WSH? Jakieś porównanie z WSB? Którą zkołę lepiej wybrać?
    17.07.2018
  • do mm :)

    mm -lub innych osób po pierwszym roku psychologii - czy w ciągu roku dużo było egzaminów ? Złożyłam dokumenty na pierwszy rok, I ciągle się waham czy pogodzę studia z pracą.
    15.07.2018
  • mm

    Jestem teraz na 2 roku psychologii w WSH TWP. Polecam. Dobrzy wykładowcy, wymagający. Można się dużo od nich nauczyć. Pracuje i wychowuję 2 dzieci, ale daje radę. Polecam
    13.07.2018
  • Borixon

    Mógłby ktoś wyrazić opinie o kryminalistyce II stopnia? Jak wyglądają przykładowe przedmioty, czy jest to tylko pusta teoria i odbębnianie godzin na zajęciach?
    14.06.2018
  • Jan

    Mam mieszane uczucia odnośnie uczelni. Niby wykładowcy bardzo dużo wymagają, trzeba być przygotowanym na wykłady, prezentować się, a z drugiej strony gdy przychodzą egzaminy albo większosć ściąga z telefonów, albo stawia się za nic pozytywne oceny. Dobrze i niedobrze, zależy po której stroni się stoi. Jeśli się uczysz jest to niesprawiedliwe, jeśli "leniuchujesz" jest to olbrzymi atut tej uczelni.
    13.05.2018
  • Psycholigia

    Czy zagląda tu ktoś z zaocznej psychologii ? chciałam poprosić na priv :) o parę informacji
    09.04.2018
  • Marta13

    Ciekawa jestem opinii o psychoonkologii, czy może ktoś się podzielić informacjami? Warto?
    07.04.2018
  • kasia

    czy na psychologii zaocznej da radę ten kto pracuje? mam na myśli ilość materiału do przyswojenia i pogodzenie tego z innymi obowiązkami.
    02.04.2018
  • M.

    Polecam psychologię zaoczną, dużo zajęć, dużo materiału do samodzielnego przerobienia, ale zajęcia ciekawe i wartościowe.
    30.03.2018
  • iza

    jest ktoś na psychologii zaocznej ?
    24.02.2018
  • Bick

    Kryminologia I rok II stopień. Grupa aktywna. Można byłoby dużo nauczyć się, ale jest jedna osoba, która ciągle przychodzi i notorycznie kogoś krytykuje. To p9olicjant, ale ma duże problemy ze sobą. Ciągle zadaje pytania, ma własne opowieści na dany temat i chętnie z nim dzieli na forum. Twierdzi, że wybrał tę uczelnię, żeby nie musieć się uczyć. Manipuluje cała grupą, wciągając pozostałych w swoją gierkę, aby rozbijali tok zajęć. Obraża prowadzących. A ci nie potrafią sobie z poradzić z sytuacją.
    18.12.2017
  • Kasia

    Czy jest tutaj ktoś, kto zaczyna w tym roku podyplomówkę, przygotowanie pedagogiczne? ;)
    09.10.2017
  • Gość 101

    Wybiera się ktoś na kryminologie I stopnia, zaocznie?
    28.09.2017
  • Gosc 5

    Ja takze psychologia dzienne
    22.09.2017
  • Podyplomówka WWR

    Czy ktoś może coś napisać o podyplomówce na Wczesnym Wspomaganiu Rozwoju?
    14.09.2017
  • Gość96

    Hej, wybiera się ktoś w tym roku na kryminologie I stopnia? :) Fajnie byłoby się poznać: kksiaxx@o2.pl
    13.09.2017
  • Gosc3

    Ja ide na psychologie na dzienne
    07.09.2017
  • gość 2

    Kto wybiera się na psychologię/ 2017
    01.09.2017
  • gosc1

    Monte Cassino 15 szczecin
    02.08.2017
  • gosc

    Gdzie dokladnie sa zajecia z kryminologii (ulica)?
    10.07.2017
  • Danielnhgthy

    naprawa iphone Reagujcie :) Biorę na imię Marcin, dysponuję 19 lat. Jestem w wojownik. Lubelskim W niniejszym roku podsumował liceum o portrecie mat-fiz. Na dzieła rozdzielam się na odtrutka przykute z matmą (nadobowiązkowo nie zarządził wprost który tok). Ciekawię się grą, wysiłkiem dodatkowo informatyką. Pykam u was na serwerze gungame. Przesyłam zaś do widzenia na serwerze
    25.06.2017
  • Gosc1

    Gosc- w piątek zajęcia 16-21, sobota różnie,np. 9-18, niedziela 8-14. przedmioty typu: psychologia kryminalistyczna, prawo karne, wiktymologia. dobrze wyposażona biblioteka w tej uczelni, więc nie ma problemu z nauką
    19.06.2017
  • Gosc

    Do Gosc 1, a jak wygladal mniej wiecej twoj plan zajec?
    11.06.2017
  • WSHTWP

    Szanowna Pani, którą oszukano w WSPiA w Poznaniu, prosimy koniecznie o kontakt telefoniczny lub mail. tel. 91 422-04-22, mail: cos@wshtwp.pl. Pozdrawiamy
    02.06.2017
  • Bartosz

    Robiłem na tej uczelni 4 podyplomówki - przygotowanie pedagogiczne, resocalizację i socjoterapię, zarządzanie oświatą, a teraz jestem na pozyskiwaniu i ochronie informacji i polecam wszystkim. Jakość na najwyższym poziomie !!!
    01.06.2017
  • oszukana przez WSPiA w Poznaniu

    Pomocy!!! Jestem studentką psychologii I-go stopnia WSPiA w Poznaniu, za kilka tygodni się bronię i okazuje się, że WSPiA w Poznaniu nieuczciwie postępuje ze swoimi studentami. Po 3 latach studiowania nie będę miała żadnych uprawnień i nie będę mogła pracować jako psycholog, ponieważ aby je mieć trzeba skończyć studia jednolite magisterskie czyli dyplom będę mogła schować do szuflady :(. Na stronie uczelni WSHTWP w Szczecinie znalazłam II stopień kryminologii i specjalność Psychologia śledcza. Dla mnie byłoby to rozwiązanie super!!! bo zrobiłabym drugi stopień ze specjalnością w psychologii. Pytanie do wszystkich co studiują ten kierunek. Czy musieliście zaliczać jakieś różnice programowe? Ciężko się dostać? Bo pewnie kierunek rozchwytywany :(, a ja dopiero bronić się będę we wrześniu :(. Proszę o pomoc!
    01.06.2017
  • Elwira B.

    Bardzo dobra uczelnia!!! Zrobiłam pierwszy stopień dawno temu i nie miałam najmniejszego problemu ze znalezieniem pracy, a teraz wróciłam i jestem w trakcie magisterki. Jestem nauczycielką i polecam wszystkim osobom, które myślą o pracy w szkolnictwie. Kwalifikacji zdobytych na tej uczelni nie podważa żaden pracodawca. Programy studiów są tak układane żeby nie było żadnych wątpliwości czy aby na pewno możemy wykonywać swój zawód i czy mamy odpowiednie kwalifikacje. Bardzo dziękuję wszystkim, którzy pracują na uczelni za pełen profesjonalizm. Elwira B.
    01.06.2017
  • Katarzyna

    jestem byłą studentką WSH TWP na kierunku Pedagogika. Otrzymywałam stypendium socjalne, które pomagało mi w opłacaniu czesnego i zawsze proces składania dokumentacji, otrzymania decyzji i wypłat pieniędzy był sprawnie przeprowadzany. Dzisiaj pracuję w przedszkolu z dziećmi o specjalnych potrzebach i dzięki wiedzy zdobytej na tej uczelni, idzie mi to rewelacyjnie. Z czystym sumieniem polecam
    01.06.2017
  • mama

    O widzę że robi się głośno o tej psychologii. Fajnie-będzie nas więcej. Ciekawe ile jest osób na jedno miejsce? Właśnie w rmfmaxx leci ich reklama
    01.06.2017
  • mama

    Witam, wybieram się na jednolite magisterskie studia z psychologii, bo zauważyłam na stronie Internetowej WSH TWP że mają taki kierunek http://wshtwp.pl/psychologia/, czy ktoś się jeszcze wybiera?
    01.06.2017
  • dośka

    Witajcie, a mnie interesuje Psychologia magisterskie. Widziałam, że WSH ma ją w swojej ofercie. Czy ktoś coś wie?
    01.06.2017
  • Gosc1

    aha i decyduje kolejność zgłoszeń. Rekrutacja już chyba trwa
    31.05.2017
  • Gosc1

    Ja właśnie kończę I stopień kryminologii i bardzo sobie chwalę. Ciekawe przedmioty, świetni wykładowcy, bardzo dobrze wyposażona biblioteka. wiem że od tego roku wchodzą nowe-jeszcze ciekawsze specjalności. A co do opinii zoolander to w ogóle się z nią nie zgadzam. Hamburgery pycha a pierożki.... pierwsza klasa. Na serio polecam WSH TWP
    31.05.2017
  • Gość

    Witam, chcialabym studiowac w tym roku kryminologie, polecacie, ciezko sie dostac? Jak wyglada rekrutacja czy takowej w ogole nie ma?
    15.05.2017
  • R.W.

    Jestem studentem I stopnia wię zaczynam przygodę z tą uczelnią. Na samym początku byłem bardzo zadowolony (zaznaczam,że regularnie uczęszczam na zajęcia i z racji swoich nie młodych lat zależy na jej ukończeniu). Niestety teraz czuję,że będzie to ciężki rok. Bardzo dużo trudnego materiału,niektórzy wykładowcy "wywaleni w kosmos". Być może wszystko się rozejdzie po kościach lecz na dzień dzisiejszy mam wątpliwości czy wybranie tej uczelni było dobrym pomysłem.
    18.12.2016
  • zoolander

    WITAM serdecznie. Dam wam dobrą radę. OMIJAJCIE BUFET na tej uczelni z daleka. Dają stare jedzenie. Sam byłem świadkiem, gdy do "HAMBURGERA" trafiło stare mięso, prawie że zielone, a kobieta, która tam z wielkim wrzaskiem sprzedaje cieszyła sie że owe mieso udało jej sie sprzedać. NIE POLECAM!!
    25.11.2016
  • EBR

    Ja WSH kończyłam dawno temu, był to czas, który wspominam z dużym sentymentem. Wykładowcy byli wymagający lecz z pasją do nauki i ową "pasją" inspirowali, zarażali, pobudzali człowieka do refleksji, poszukiwania rozwiązań nad daną problematyką. Za ten czas dziś dziękuję,EBR
    07.11.2016
  • nauka77

    Witam serdecznie, Poszukuję osób, które ukończyły I rok kryminologii. Chciałabym zasięgnąć szerszej opinii o kierunku, wykładach i wykładowcach. Bardzo proszę o kontakt nauka1977@o2.pl
    29.09.2016
  • mala

    Jestem po 1 roku kryminologii i jestem pod dużym wrażeniem. Zajęcia bardzo ciekawe a wykładowcy kompetentni. Na razie nie zauważyłam żeby kadra było mało wymagająca wręcz odwrotnie. Doskonale wyposażona biblioteka a pracownicy w całej uczelni na każdym piętrze pomocni. Są to studia licencjackie ale teraz już wiem że na magisterskie też wybiorę WSH. Polecam
    06.07.2016
  • mm

    Konczyłam jakieś 4 lata temu socjologię miedia i komunikację 2 st i bardzo chwalę sobie zarówno dobry poziom jak też zaangażowanie wykładowców - polecam
    01.06.2016
  • była studentka

    Studiowałam na WSH w latach 2009-2014 i nie jest wcale tak, jak niektórzy piszą, że papier otrzymujesz tylko dlatego, że płacisz. Wiele osób na pierwszym roku odpadło, ponieważ też tak sądzili. Prawda jest taka, że jak chcesz mieć te 3 i przejść dalej, wystarczy chodzić na zajęcia i się nie wysilać. Ale systematycznie się pokazywać. Nie znaczy to oczywiście, że możesz być kapuścianym głąbem, bo jakąś wiedzę musisz posiadać i reprezentować jakiś poziom. Natomiast, jeżeli jesteś bardziej ambitnym studentem, musisz naprawdę się wykazać i pouczyć. Czasami te lepsze oceny z ćwiczeń przepisują na egazmin, a czasami nie jest tak dobrze niestety i trzeba się na egazmin po prostu pouczyć. Zależy od wykładowcy. Ale myślę, że tak jest na każdej uczelni, niezależnie od tego, czy jest to prywatna, czy państwowa. Mimo, że na drugim roku magisterki naprawdę dali nam w kość, było chyba z 25 przedmiotów do zaliczenia i do tego wykucie na obronę ponad 70 zagadnień to i tak uczelnię wspominam bardzo miło. Gdybym miała jeszcze raz wybierać, mój wybór byłby taki sam. I jeszcze jedno, ale to jest chyba typowe dla prywatnych uczelni - kadra jest rzeczywiście nastawiona na szacunek do studenta, wymaga, ale z drugiej strony nie beszta go z błotem, jak to czasami bywa na uniwerku. Na to chyba nie mogliby sobie pozwolić. Dlatego to jest in plus dla tego typu organizacji.
    27.05.2016
  • pat

    Ukończyłam Socjologię chyba z dziesięć lat temu. Bardzo dobrze wspominam WSH. Wykładowcy angażujący się, na prawdę dużo się dowiedziałam i nauczyłam. Wówczas nie było jeszcze na WSH drugiego stopnia Socjologii. Po licencjacie poszłam na Uniwerek. Niestety nie było już tak fajnie. Wykładowcy w większości zblazowani, niezainteresowani studentami... Wszystko opierało się tylko o zaliczenie egzaminów... żałuję trochę tego czasu... Weźcie jednak pod uwagę, że to opinia z nauki odległej czasowo. Ostatnio planuję podjąć podyplomówkę. Nie zdecydowałam jeszcze gdzie. Zastanawiam się.
    18.03.2016
  • pracownik

    Witam. Kryminologia ruszyła od roku akademickiego 2015/2016 zarówno na I jak i II stopniu. Zauważa się duże zainteresowanie kierunkiem, głównie ze względu na tematykę oraz odbywanie praktyk w ciekawych instytucjach. Osoby zainteresowane zachęcam do kontaktu. www.wshtwp.pl
    16.03.2016
  • kryminologia?

    czy kierunek Kryminologia już był realizowany w tym roku, czy ta NOWOŚĆ dotyczy najbliższej rekrutacji, od października 2016? Chętnie bym się więcej dowiedziała na ten temat, Aneta
    23.02.2016
  • hfhfhhfhfhhff

    Dla tej uczelni ważne jest tylko to, że zapłacisz.... O niczym nie informują, nie potrafią odpowiedzieć na proste pytania , na niczym nie znają się.
    08.12.2014
  • kamila

    Jeśli chcesz mieć tylko mgr przed nazwiskiem to Wsh jest idealną uczelnią *pisze o studiach zaocznych. Mało wymagają nie obrażając nikogo a papier masz. Jeśli natomiast chcesz naprawdę studiować to tylko jeśli mowa o zachodniopomorskim uniwersytet Szczeciński. Studiowałam na jednej i drugiej uczelni z z czystym sercem mogę powiedzieć ze tak jest. Słyszałam z opinie koleżanek że sprawa inaczej się ma ze studiami dziennymi na wsh ze też cisną wykładowcy i coś ze studiów się wynosi. na wsh na studiach 3 masz za chodzenie na zajęcia na uniwerku czasem musiałam zakuwać kilka dni po nocach żeby zdać i cieszyć się z 4 na wsh naprawdę niewiele musiałam robić zeby wypracować stypendium. Co prawda miło wspominam kadrę wsh np p. Henryka i p. Lipko to jednak jeśli mam płacić za studia to chce się czegoś nauczyć. Jak to się ma w przełożeniu na znalezienie pracy? Jak masz znajomości to nie ma to znaczenia ale jeśli nie to różnie z tym bywa...studia podyplowowe na US są tańsze więc chyba lepiej mieć papier renomowanej uczelni z tradycja. Takie moje zdanie mam 28 lat skończyłam dwa kierunki studiów jedne niestety na wsh, teraz szykuje się na podyplomowe na uniwerku. Pracę znalazłam po roku czasu od obrony i choć 60% rzeczy uczysz si epodczas pracy zawodowej to jednak z podstawy czerpie z uniw.a nie wsh
    14.09.2014
  • wszystko zalezy od ciebie

    nawet po uniwerku warszawskim nikt ci nie zagwarantuje pracy, umiesz liczyć - licz na siebie, życie poazuje, ze sa zwierzęta dziennikarskie, osoby ktore nie potrzebuja studiow i moga sie śmialo odnależć w pacy w radiu, telewizji, a juz spokojnie w prasie, nie ma reguly
    12.11.2013
  • esta

    Tylko nie wybierajcie dziennikarstwa... studiowałam tam ten kierunek i naprawdę nie polecam. Strata czasu, strata pieniędzy. Ten kierunek niczego was nie nauczy. Nie myślcie, że po dziennikarstwie nagle was przyjmą do radia czy telewizji. Jak lubicie pisać, nie boicie się kamer itp. - to i bez tego coś osiągnięcie. No, chyba że nie macie co ze sobą robić i ze swoimi pieniędzmi... Wystarczy poczytać liczne artykuły w internecie o tym jaka jest prawda o studiach dziennikarskich.
    08.10.2013
  • oki

    uczelnie oceniam dosc dobrze, może szału nie ma, ale i większych problemów też nie, wykladowcy rózni, jak wszedzie, zawsze znajdzie sie ktos, kto zatruwa, cha,cha moi znajomi sa zadowoleni
    05.09.2013
  • Kama.

    a czytałeś wypowiedź poniżej?
    12.07.2013
  • olej

    hej , wybieram sie na studia dziennikarskie , ktos mi powie jaki jest tam poziom i czy polecacie mi ta uczelnie ? musial bym dojezdzac prawie 300 km wiec licze na szczere podpowiedzi . pozdr
    08.07.2013
  • malina

    Nie polecam kierunku mężczyznom na komunikacji - będziecie mieć zaniżane oceny przez Dr. , kosztem podniesienia kobietom. Jak ten Dr. usłyszy, że nie lubicie komuny, to też będzie poprawka z przedmiotu. Beka z nich.
    29.05.2013
  • joko

    mnie interesuje dziennikarstwo, moze byc z ta komunikacja spoleczna, jak oni maja, mam pytanie: czy macie powrownanie tej szkoly z innymi prywatnymi w Szczecienie??? sprobuje najpierw na USZ, ale jesli sie nie dostane, to co polecacie ze szkol szczecinskim ka kase, ktora jest ok, zeby wiochy nie bylo?
    08.05.2013
  • tomasz

    przed Tobą trudny wybór bo moim zdaniem te szkoły są na bardzo wyrównanym poziomie, jaki kierunek chcesz studiować? bo od tego też wiele zależy
    29.03.2013
  • gdzie socjologia?

    chce isc na socjologie, zalozmy ze sie nie dostane na Uniwerek Szczecinski, to co polecacie; Zachodniopomorska Szkole Biznesu czy Wyzsza Szkole Humanistyczna TWP? jakie macie porownanie?
    30.01.2013
  • M.

    Jestem tegoroczną absolwentką pedagogiki pierwszego stopnia i jak najbardziej mogę polecić uczelnię! Wykładowcy w porządku, nauka raz na pół roku przed sesją ale każdy da radę, mimo że skończyłam dzienne gdzie pewnie materiału było więcej niż na zaocznych. Sama obrona również bułka z masłem. Zapisujcie się i studiujcie z przyjemnością ;)
    27.09.2012
  • takieżycie

    Ja tam opuściłam parę zjazdów w wshtwp i jakoś żyję. Notatki bez problemu dostałam, egzaminy pozaliczałam. Miałam może problemy z odpowiedziami na pytania dotyczące zagadnień przy których omawianiu nie byłam obecna, ale dałam sobie radę. A informatorów znalazłam bez problemu ;D
    22.08.2012
  • Kubusiek

    Jak poopuszczasz to ciezko skołowac notatki wiem z doświdczenia. Nie jest wcale takie proste sobie opuścić zjazd. Masz potem wiele zaległości i potem jak zaliczysz egzaminy? Chyba, że masz takich wspanaialych inforamtorów, ale ciezko takich znaleźć uwierz mi
    13.12.2011
  • Eriks

    Myśle o niestacjonarnych tutaj, właśnie w tej szkole. Interesuje mnie dziennikarstwo i komunikacja społeczna. Ktoś studiuje? jak jest ze zjazdami? Czesto są czy moża trochę poopuszczac?
    10.12.2011
  • Haniux

    A ja ide na studia 2 stopnia na socjologie. Niby znajomi mi odradzają, ze socjologia to taka a taka, ze nie warto za ten kierunek się zabierać. Trudno ja już wybrałam i to moja decyzja. Szkoła fajna i godna polecenia, lecz nie mam porównania z inymi...
    06.12.2011
  • Fiolka

    Ja zamierzam tam iść także nina nie jesteś sama :) Co do wyboru tej szkoły to jestem zdecydowana. Zrobiłam wywiad środowiskowy i jestem na tak. Znajomi polecali , chwalili , chociaż zdażają się opinie negatywne . Waidomo , że każdy z nas ma inne oczekiwania i trudno każdemu dogodzić.
    24.05.2011
  • Antonina

    Hejka , ja polecam jak najbardziej :) Studiuje tam obecnie jestem na drugim roku studiów licencjackich ( 3 lata trwaja - tak jak mniej wiecej w każdej szkole) Ja wybrałam pedagogike . Co do zaliczania przedmiotów to nie jest źle. Wiadomo trzeba się uczyć. Jeśli ktoś się troche przyłoży to nie ma z tym większych problemów. Ja nie miałam żadnej poprawki , a nie uczyłam się po nocach :)
    21.05.2011
  • nina

    Polecacie?! prosze o komentarze jakieś odnosnie tej szkoly. Musze podjac dobrą decyzje .Jak z zaliczaniem nie robią problemów? Ktoś idzie tam , ma to w planach? Pzdr
    16.05.2011