Opinie o Uczelniach

W polu WYSZUKIWARKI powyżej należy znaleźć uczelnię, a następnie dokonać oceny w punktach (0 - 10 pkt.) oraz wyrazić opinię w komentarzu.

Z ciekawością poznamy Wasze zdanie na temat uczelni, kierunku, specjalności, kadry naukowej, atrakcyjności oferty kształcenia, jakości współpracy międzynarodowej, innowacyjnych technologii w nauczaniu, perspektyw pracy dla absolwentów, oferty zajęć pozadydaktycznych, możliwości rozwijania pasji i zainteresowań, czy wreszcie atmosfery panującej na uczelni.

Liczymy na Wasze głosy, dzięki którym powstaje nasz unikalny ranking szkół wyższych.

To Wy - studenci - jesteście jego autorami i właśnie dlatego jest on tak ważny :-)

Ostatnio dodane komentarze
  • Biuro Rekrutacji
    Wyższa Szkoła Handlowa we Wrocławiu - grupa Vistula

    Na kierunku "Turystyka i Rekreacja" obowiązkowy jest język angielski oraz do wyboru niemiecki lub hiszpański.
    8/12/20
  • UAM
    Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu

    Dzień dobry, przy wyliczaniu punktów – tam gdzie w zasadach rekrutacji jest wyszczególniona część ustna egzaminu z danego przedmiotu, zostanie automatycznie uwzględniony w to miejsce wynik z części pisemnej z danego przedmiotu (z poziomu podstawowego lub rozszerzonego – korzystniejszego dla kandydata). To rozwiązanie dla kandydatów, którzy zdają maturę w tym roku. Polecamy post o wszystkich zmianach dotyczących tegorocznej rekrutacji: http://blogkandydata.amu.edu.pl/rekrutacja/rekrutacja-na-uam-co-zmienilo-sie-w-tym-roku/
    8/12/20
  • Biuro Promocji UP
    Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

    W ubiegłym roku akademickim próg punktowy na geodezję i kartografię wynosił 147
    8/12/20
  • Biuro Promocji UP
    Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

    Dzień dobry, na ubiegły rok akademicki próg punktowy wynosił 97,2
    8/12/20
  • Biuro Promocji UP
    Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

    Dzień dobry, na ubiegły rok akademicki próg punktowy wynosił 100 punktów.
    8/12/20
  • Biuro Promocji UP
    Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

    Dzień dobry, próg punktowy w ubiegłym roku akademickim wynosił 147
    8/12/20
  • Biuro Promocji UP
    Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

    Na ubiegły rok akademicki próg punktowy wynosił 147.
    8/12/20
  • Asia
    Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego

    Jak wygląda przygotowywanie pracy dyplomowej? Czy poszczególne etapy są konsultowane z promotorem, czy to całkowicie indywidualna inicjatywa? Jak to wygląda praktycznie?
    8/12/20
  • Bella
    Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi

    Czy na taniec wymagane są i weryfikowane konkretne umiejętności w zakresie tańca?
    8/12/20
  • Pat
    Uniwersytet Wirtualnej Edukacji

    Czy rekrutacja odbywa się na specjalność? Czy wybór w trakcie studiów?
    8/12/20
  • Socjologia
    Uniwersytet Pedagogiczny im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie

    Jakie były progi punktowe na socjologie w ubiegłym roku? Bardzo trudno jest się dostać?
    8/12/20
  • Iza
    Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi

    Prawo z kosmetologią na jednej małej uczelni jakoś nie idą mi w parze. Interesuje mnie prawo, Czytam pochlebne opinie. Studenci - wypowiadajcie się!
    8/12/20
  • Paul
    Gdańska Szkoła Wyższa, Wydział Zamiejscowy w Olsztynie

    Czy zdarza się, że jakieś moduły na administracji nie są uruchamiane? Obawiam się, że nie ruszy to, co mnie interesuje.
    8/12/20
  • Ewa
    Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu

    Na jaki czas realizowane są zagraniczne wyjazdy na praktyki?
    8/12/20
  • P
    Europejska Uczelnia w Warszawie (d. Europejska Uczelnia Informatyczno-Ekonomiczna)

    To jedyna chyba uczelnia gdzie na filologiach można robić specjalizację nauczycielską.
    8/12/20
  • Magdalena
    Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego

    Poproszę bardzo o opinie kierunku logopedia na mail: mp.angels@gmail.com będę wdzięczna za wszelkie informacje.
    8/12/20
  • Magdalena
    Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego

    Do Beata M. -czy możesz coś więcej powiedzieć o logopedii. Chciałabym zacząć w tym roku.
    8/12/20
  • Martyna
    Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy

    Czy jest taka możliwość że zajęcia będą się odbywać zdalnie? Kiedy możemy spodziewać się informacji na ten temat?
    8/12/20
  • Marta
    Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy

    Czy jest taka możliwość że zajęcia będą się odbywać zdalnie? Kiedy możemy spodziewać się informacji na ten temat?
    8/12/20
  • Karol
    Wydział Inżynierii i Technologii Chemicznej Politechnika Krakowska

    Na ile kierunków można jednocześnie rekrutować? W ramach całej uczelni jak rozumiem?
    8/12/20