Ocena uczelni


Komentarze (23)

Kliknij w obrazek by go odświeżyć…

  • Kamila

    Kończyłam pracę socjalną 2 lata temu na magisterce. Bardzo otwarta i pomocną kadra, zajęcia miałam głównie z magistrami, ale mają oni duża wiedzę i dobre podejście do studenta. Generalnie uczelnia pro-student.
    9/22/19
  • xxxx

    czesc ;) czy sa tu jacys chetni na I rok praca socjalna?
    9/17/19
  • Laura

    Hej :) Czy ktos moglby sie podzielic opinia nt pracy socjalnejn najlepiej na zaocznych? Jak kadra, podejscie do studenta, material, organizacja itd BardO prosze o pomoc Dzieki!
    9/12/19
  • Kvmilv0

    Mam parę pytań dotyczących uczelni, a sama strona wszystkiego nie wyjaśnia mam nadzieję że, znajdę tutaj kogoś kto mi pomoże. Zaczynam studia na pedagogice wczesnoszkolnej i przedszkolnej :)
    7/30/19
  • Katarzyna

    Mam dobre wspomnienia po tej uczelni. Nie spotkałam się z większymi trudnościami i znalazłam pracę w zawodzie. Studiowałam pedagogikę wczesnoszkolną. Jeśli będę potrzebowała jakiejś podyplomowki, na pewno rozważe powrót.
    7/14/19
  • Absolwent

    Praca socjalna na dobrym poziomie, nie żałuję że wybrałam tę uczelnie. Jestem tegoroczną absolwentką, miło wspominam zajęcia - kadra na wysokim poziomie, zajęcia ciekawe. Bardzo pomocne Panie z dziekanatu. Służyły mi wielokrotnie pomocą. Pod uczelnią jest darmowy parking. Generalnie polecam
    7/11/19
  • w2019

    Co powiecie o zaocznej pracy socjalnej? Chce do Katowic dojeżdżać samochodem , czy jest pod uczelnia darmowy parking?
    7/4/19
  • były_student

    Totalny chaos organizacyjny. Plany przesyłane na dwa dni przed zajęciami. Ciągle są zmieniane. Nie można doprosić się o zaświadczenia i ważne papiery. Odsyłanie od drzwi do drzwi. Cały czas nie wiem czy rozpoczęte studia na pewno dają uprawnienia. Zero kontaktu z dziekan. Do tego drogo... Omijajcie!
    11/24/18
  • Manga

    Była Studentka, czy tam naprawdę wymagają zaświadczenia lekarskiego o braku przeciwwskazań do studiowania danej specjalności??? Musiałam wyprosić skierowanie, które mogę sobie wsadzić, albowiem uczelnia nie ma podpisanej umowy z żadną przychodnią, mało tego, nie ma tam wyszczególnionych czynników szkodliwych, więc czekam teraz aż pani z rekrutacji mi oddzwoni i naświetli sytuację...
    10/3/18
  • Manga

    Zapraszam wszystkich wybierających się na mgr na edukację wczesnoszkolną i przedszkolną do wydziału w Katowicach do tajnej grupy na FB https://www.facebook.com/groups/481206325729703/about/
    10/3/18
  • xyz

    Po tej uczelni zapomnij o przygotowaniu pedagogicznym! Omijać z daleka!
    10/2/18
  • Kasia

    Witajcie!. Czy ktoś wybiera się na Pedagogikę Przedszkolną I Wczesnoszkolną ( Magisterka), albo Pedagogika Opiekuńczo- Wychowawcza ( jeszcze się waham)? Co możecie powiedzieć , o tej uczelni, trudny poziom?. Wymagający wykładowcy?. Czy jest się tam gdzie zatrzymać na noc ?
    9/6/18
  • Była studentka

    UCIEKAJCIE! Ta uczelnia to po prostu kpina i złodziejstwo! Byłam studentką wsp w Katowicach i mogę Wam powiedzieć, że zmarnowany rok i stracone pieniądze, to nic przy tych nerwach, których się tam najadłam. Na moim roku Dziekan zrezygnował i do końca roku nie było nikogo... Sekretariat cały czas zamknięty, nic nie da się załatwić, żadnego opiekuna roku, zajęcia cały czas odwoływane, wykładowcy mieli tam tylko po kilka godzin i przychodzili kiedy chcą albo wcale, Czterech planistów w ciągu roku i Meksyk taki, że wiadomość o tym że będzie zjazd przychodziła w ten sam dzień (np godzinę wcześniej) Odwoływanie zajęć - brak wiedzy i później wysyłają na praktyki a człowiek nie ma pojęcia kompletnie o niczym Przez cały rok nie dostałam umowy do podpisania, bo cały czas nas zbywali a pieniądze chcieli brać... Po prostu uciekajcie gdziekolwiek indziej bo nie wyniesiecie z tej uczelni nic prócz pustego portfela i zmarnowanych lat.
    8/22/18
  • Jola

    Macie opinie jak teraz tam się studiuje? Jest duży wybór pedagogik na slasku ale łatwo wejśc na minę.
    6/5/18
  • julia

    Wybieram sie na pedagogikę wczesnoszkolną. Mógłby ktoś studiujący na tej uczelni powiedziec jak wygląda aktualna sytuacja z wykładowcami, czy warto isc na te uczelnie, czy studia sa wymagające. Panicznie boje sie pomylki w wyborze szkoly, bo juz takowa popelnilam wybierać moja szkole srednia. Z góry dziekuje za odpowiedź :)
    3/20/17
  • GaBa

    Słyszałam, że dziekan po prostu odszedł z uczelni, ludzie czasem zmieniają pracę, taki lajf. Przyjdzie nowy dziekan, no i tyle. Nic nie wiem o omijaniu uczelni, mnie tutaj się podoba i nie planuję omijać :))
    10/17/16
  • Studentka

    Co się stało z dziekanem Wąsińskim? Dlaczego mówicie o omijaniu uczelni z daleka.? Fakt, że bajzel, ale tak chyba na innych też jest.
    10/12/16
  • Administrator

    Komentarz usunięty - naruszenie zasad regulaminu.
    10/6/16
  • agnes

    no nie powiedziałabym, że tragedia. na przedszkolnej i wczesnoszkolnej poziom wysoki, nie słyszałam, żeby na innych specjalnościach było gorzej.
    9/22/16
  • anka

    tragedia!
    9/13/16
  • kaja

    cześć, czy ktoś studiował może terapię zajęciową z arteterapią na WSP? jakieś opinie? warto? czy to tylko maszynka do zarabiania kasy? chciałabym się jak najwięcej nauczyć, a nie tylko zapłacić za dyplom.
    6/5/16
  • minia

    Zbyt ogólne to pytanie, ale spoko, wiem o co chodzi - taki skrót myślowy :) Studiuję w WSP w Katowicach i jestem z tych studiów zadowolona, więc, odpowiadając na Twoje pytanie, dla mnie (ale przypuszczam, że i dla znajomych ze studiów) najlepsza pedagogika w Katowicach jest właśnie w WSP im. Korczaka.
    12/20/14
  • gdzie najlepsza pedagogika?

    pedagogika w Katowicach na prywatnych uczelniach - KTÓRA NAJLEPSZA?
    12/1/14