Ocena uczelni


Komentarze (8)


  • podyplomowe z logopedii?

    czy ktos realizował w tej szkole studia podyplomowe z zakresu Logopedii i może wyrazić swoje zdanie na ten temat?
    3/26/19
  • jagoda

    Z tego co się orientuję, to dlatego tutaj jest mało wpisów, bo to jest od niedawna warszawska filia dla szkoły w Poznaniu. Ta sam nazwa wpiszcie dla Poznania - i zobaczycie tam setki komentarzy, tylko że słabe są opinie raczej. Z kolei tutaj studenci nie piszą, więc o Warszawie niewiele wiemy.
    3/20/19
  • mało ocen

    ta szkoła ma bardzo mało ocen, aż to dziwne w porównaniu do innych szkół, gdzie jest po kilkadziesiąt albo kilkaset komentarzy, czy są tutaj studenci którzy mogliby napisać swoją opinię???
    11/19/18
  • inga

    myślę o studiach pedagogicznych, biorę pod uwagę tą szkołę, macie jakieś porównanie z innymi? w Warszawie oczywiście
    8/23/18
  • Ewa

    czy oni rekrutują pierwszy rok teraz, czy już mają studentów z 2017 roku? chodzi mi o to, czy jest sens pytać kogoś, jak jest? czy są już studenci tej uczelni, którzy kontynuują drugi rok???
    6/8/18
  • rodo

    wydział powstał 22 lutego 2017 roku, a centrala jest w Poznaniu, od 2004 roku funkcjonuje
    6/4/18
  • pedagogika

    Czy to jest nowa szkoła w Warszawie? Na ich stronie ten kierunek widnieje jako Nowość. Ale nie ma żadnego opisu, informacji o programie studiów, ani listy wykładowców. Czy możecie coś więcej napisać na temat tej uczelni, czy warto?
    5/24/18
  • opinia

    tutaj w W-wie to jst nowa szkoła, ale centrala jest w Poznaniu, poszukajcie sobie i poczytajcie opinie.... troche straszno
    5/21/18