Opinie o Uczelni Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości Beaty Mydłowskiej w Warszawie (WSP Warszawa)

Komentarze (446)

  • ???

    kim jest ta Mydłowska???
    31.10.2018
  • dudek

    Czy ktoś może napisać jak jest na kosmetologii. Słyszę różne głosy. Jest ktoś kto studiuje od października?
    24.10.2018
  • unica

    jest tu ktoś z Pedagogiki, semestr 1 ?
    16.10.2018
  • podyplomowe

    Na Fryzjerstwie i Kosmetologii Ogólnej są zabiegi na twarz w tym m.in mikrodermabrazja. Pozdrowienia od studentki drugiego semestru
    13.10.2018
  • Mariola

    Pedagogika specjalna - specjalnosc wybiera sie na 2 roku. Nie bylam na zajeciach w sobote i niedziele, kto poratuje notatkami? Pedagogika lic. niestacjonarnie☺
    07.10.2018
  • Kasia ka

    czEsc jest ktoś kosmetologii niestacjonarnej 3 semestr? właśnie sie zapisałam i chcialam dopytać o kilka rzeczy
    06.10.2018
  • Studentka

    No właśnie jest czas do zapłaty. Plan jest na stronie głównej. Wejdź w kandydat masz kategorie plan lekcji i musisz pobrać plik.
    05.10.2018
  • Erte

    Ja jeszcze nie płaciłem, w poniedziałek to zrobię, tak masz czas do 10 do środy.
    05.10.2018
  • Admin

    No właśnie nie mogę znaleźć planu dla nas.
    05.10.2018
  • Studentka

    Do 10 tego trzeba zapłacić tego miesiąca. A plan masz na stronie głównej szkoły.
    05.10.2018
  • Admin

    Placiliscie już czesne za ten miesiąc? Do kiedy trzeba wplacic? Ktos wie jaki jest plan na niedzielę?
    05.10.2018
  • Studentka

    Na stronie jest plan. Lekcji. Uroczystość trwa od 10 do 13 a później jest szkolenie bhp. Ja zostaje tak maksymalnie do 15nastej.
    05.10.2018
  • Adam

    Tak tak wiem że na 10 tylko potrzebny mi czas ile to.wszystko będzie trwało w przybliżeniu
    05.10.2018
  • Studentka

    Jutro o 10 w sali chyba gimnastycznej coś takiego ale najlepiej spotkać się koło wejścia.
    05.10.2018
  • Kosmetologia

    cześć:) Czy ktoś z Was wybiera się może studia podyplomowe Fryzjerstwo i Kosmetologia ogólna? A może ktoś z Was jest już po i mógłby powiedzieć jak było? Czy w zajęciach praktycznych są zabiegi na twarz typu mikrodermabrazja ?
    05.10.2018
  • Erte

    Ja niestety nie wiem. Ktoś oglądał szkołę na dniach otwartych ? Wiadomo gdzie jest inauguracja ? Gdzieś się spotykamy? Administracja 1 sem
    05.10.2018
  • Adam

    Około dwóch godzin czy więcej?
    05.10.2018
  • Adam

    Ktos sie orientuje ile to będzie trwało?
    05.10.2018
  • Stud

    Jeśli w kwestionariuszu, który wypelnialismy jest możliwość wyboru ( rosyjski, angielski,niemiecki, inne...) To angielski raczej nie jest obowiazkowy, tylko będą pewnie grupy :D do jutra :)
    04.10.2018
  • Studentka

    Angielski jest obowiązkowy ale to dopiero na drugim lub trzecim semestrze.
    04.10.2018
  • Adam

    Na administracji sami wybieramy sobie język obcy czy jest obowiązkowy angielski?
    04.10.2018
  • Studentka

    Kto idzie na administrację 1 semestr, zglaszajcie się będzie łatwiej znalesc się.
    15.09.2018
  • Kasia

    Czy ktoś z was orientuje się czy z tym ich skierowaniem do sanepidu płaci się za te badania ??
    13.09.2018
  • Studentka

    Właśnie nie ma nikogo, nikt nie odpisuje...
    11.09.2018
  • Alba

    Matko, ktoś tu w ogóle zagląda?
    11.09.2018
  • Studentka

    A to na którą jest rozpoczęcie roku i do której to wszystko może trwać??
    02.09.2018
  • Do studentka

    Dostałem informację, że po inauguracji będzie szkolenie biblioteczne oraz BHP.
    31.08.2018
  • Studentka

    To ok jakoś damy radę. Czekamy na plan lekcji kiedy pojawi się na stronie. A czy po inauguracja są zajęcia?
    31.08.2018
  • Do studetka

    Ja przegladalam przedmioty w dziekanacie. Spoko prawa. Jakos satystyka, socjologia. Od 3 semestru uz wchodza przedmioty na specjalność
    30.08.2018
  • Jacek

    Myślę o pedagogice specjalnej w tej uczelni. Wie ktoś może czy specjalność jest od razu czy wybiera się później?
    29.08.2018
  • Studentka

    Super. A widziałaś może wykładowców? A ile jest przedmiotów na administracji?
    27.08.2018
  • Madzia

    A rozglądaliście się po uczelni? Mi się podoba. Na korytarzach jasno i czysto i jest gdzie usiąść na przerwach. Pani w dziekanacie mówiła, że jest też sklepik czynny w weekendy.
    27.08.2018
  • Pati

    Ja się zapisałam na dietetykę. I stopień ukończyłam socjologię, ale wydaje mi się, że na wszystkie kierunki.
    27.08.2018
  • Studentka

    A na jaki kierunek? Do Pati
    27.08.2018
  • Pati

    Ja się zapisałam w dzień otwarty. Nie dość ze dostałam zniżkę i to jeszcze sa darmowe różnice programowe. wcześniej było 150 zł za jedną
    27.08.2018
  • Studentka

    A na którą godzinę jest inauguracja roku akademickiego później są zajęcia?
    26.08.2018
  • Studentka

    A na którą godzinę jest inauguracja roku akademickiego później są zajęcia?
    26.08.2018
  • Magda

    Dziewczyny, ja tylko napisałam informacje jakie dostałam na uczelni a jak będzie naprawde to okaże się 6.10 na inauguracji :)
    26.08.2018
  • Studentka

    Tu już naliczykam z 5 osob . Które złożyły. Papiery na administrację Magda.
    26.08.2018
  • Studentka

    Tu już naliczykam z 5 osob . Które złożyły. Papiery na administrację Magda.
    26.08.2018
  • Studentka

    Właśnie masz rację. Byłam 1 czerwca skladajac dokumenty to Pani otworzyła segregator i wkładala moje . Dokumenty to mówiła że już trochę osób poskladalo. Dokumenty i ja sama. Widziałam że trochę z 15 osob było. A może. Pani źle. Zrozumiała i 10 osób zapisało się na dniach otwartych ze zniżką 10 procent.
    26.08.2018
  • :-(

    Wiecie chyba chodzi o to, że uczelnia nakręca, że jest więcej niż w rzeczywistości, by ludzie się nie wystraszyli, że kierunek nie ruszy. Tak jest również przy kosmetologii i dietetyce. Mało osób ogólnie zapisanych. Na forum połowę komentarzy pisze uczelnia, by sprawiać wrażenie, że jest dużo osób ;-( smutne to, bo jak się zliczy komentarze, ze niby ktoś zapisany, a w sekretariacie podają taką małą liczbę, to wiadomo o co w tym chodzi. Teraz pewnie jak uczelnia to przeczyta, to nagle będzie mówiła, że już jest 30.
    26.08.2018
  • Magda

    Jakieś sprzeczne informacje dostałyśmy, w piątek zapytałam ile osób się zgłosiło i Pani powiedziała że 10 więc kierunek powstanie. Z ddrugiej strony w umowie jest obostrzenie że musi być 15 kandydatów aby kierunek ruszył więc sama już nie wiem co o tym myśleć. Być może wiele osób się zapisało a tylko 10 osób już zapłaciło i są pewne.
    26.08.2018
  • Studentka

    Ja składałam papiery na administrację zaoczna 1 czerwca to było już dużo osób zapisanych a teraz mówisz że jest 10 osób zapisanych? Pani z sekretariatu mówiła że już osoby w maju składaly papiery na administrację zaoczna.
    26.08.2018
  • Do Magdy

    Otworzą w ogóle ten kierunek jak jest tylko 10 osób?
    26.08.2018
  • Magda

    Ja też się wczoraj zapisałam na administrację i z tego co pytałam jest narazie 10 osób.
    24.08.2018
  • Marta

    Ja zapisałam się dzisiaj na administrację zaocznie i dostałam 10%znizki :)
    24.08.2018
  • Studentka

    Do agaty A na jaki kierunek zapisałas się?
    24.08.2018
  • Agata

    Już wiem się zapisałam dziś i dostałam 10%
    24.08.2018
  • do Agaty

    Na studiach zaocznych zajęcia są tylko w weekendy
    23.08.2018
  • Studentka

    Kto wybiera się na administrację 1 semestr zaczną?
    23.08.2018
  • ...

    Nie, pracownie są na tygodniu
    22.08.2018
  • Agata

    Czy faktycznie zajęcia na zaocznych są prowadzone tylko w sobotę i niedziele?
    22.08.2018
  • Madzia

    Jestem z poza Warszawy ale dobre i 10% Do zobaczenia mam nadzieje ;)
    22.08.2018
  • Nikola

    Madzia ja się wybieram na dni otwarte, słyszałam, że wtedy jest rabat 10% na czesne. Na stronie WSP również widziałam, że jak ktoś posiada kartę warszawiaka tez może mieć zniżkę 10% na całe czesne.
    22.08.2018
  • Studentka

    Ja szukam osób z administracji zaocznej. Jest ktoś może z stąd???
    21.08.2018
  • Madzia

    Wybiera się ktoś na dni otwarte w piątek? Fajnie byłoby mieć towarzystwo. Ja składam na kosmetologie zaoczna.
    21.08.2018
  • Studentka

    Super :) wiesz może ile osób jest zapisanych na administrację niestacjonarna?
    21.08.2018
  • Karolina

    Ja się zapisałam na administrację niestacjonarną.
    21.08.2018
  • Studentka

    Czy ktoś wybiera się na administrację 1 semestr licencjat?
    21.08.2018
  • Kasia

    Radku - dziękuję za pomoc , już złożyłam papiery !:) Karo - no Na przykład ja :D
    20.08.2018
  • Karo

    Hej ja złożyłam papiery na dietetykę niestacjonarną :) Jest ktoś ze mna?
    20.08.2018
  • Radek

    Tak, można od początku płacić w 6 -ściu ratach. Jest wszystko w umowie i tam zaznaczasz w jakich ratach chcesz płacic.
    20.08.2018
  • Kasia

    Radku - a orientujesz jak ma sierścią tych pierwszych opłat tzn ? Można od początku płacić ratalnie jak mają napisane na stronie czy nie ?
    20.08.2018
  • Radek

    Ja składałem dokumenty na dietetykę bez książeczki i badań lekarskich, dostałem skierowania i muszę je donieść do 15 września i zostałem przyjęty. Więc Kasiu spokojnie składaj papiery
    20.08.2018
  • Kasia

    Hej, składał ktoś z was w tym roku na dietetyke niestacjonarna? To prawda że przyjmują dopiero w momencie skompletowania dokumentów takich jak książka sanepidowska i pozwolenie lekarza medycyny , nie można im tego dostarczyć później ? Chyba najważniejsze że ma się ta maturę. .?
    19.08.2018
  • Roki

    Słuchaj koniecznie przyjedź zobaczyć uczelnię, wtedy nie będziesz miała wątpliwości co wybrać, a najlepiej porozmawiaj z dziewczynami. Można znaleźć prawdziwe studentki na facebooku.
    19.08.2018
  • wybór uczelni

    Ja już naprawdę się pogubiłam. Czytam te opinie i nie wiem, co robić. Dużo negatywnych, a teraz same pozytywne o promocjach w czesnym. Mnie też to przyciągnęło. Cały czas zastanawiam się nad kosmetologią na Mydłowskiej i na Borowieckiej. czesne jest dla mnie ważne, ale nie mam karty warszawiaka, o której tak piszecie. Nie jestem z Warszawy - czy to źle? Czy uczelnia daje tylko promocje dla osób z Warszawy. Nie do końca rozumiem o co w tym chodzi??? Na Bobrowieckiej byłam już i tam mi się podobało. Na Mydłowskiej nie, więc czy jest tu ktoś, kto był na jednej uczelni i na drugiej i może zrobić krótkie porównanie. Nie chcę żałować wyboru...więc wszystkie opinie będą pomocne również te o opłatach, gdzie można uzyskać większą zniżkę,
    17.08.2018
  • Marta

    Ok.To jak zajęcia 3-4 razy w tygodniu to ciekawe na co ma iść moje czesne!W domu mam mam się uczyć.Oszuści nie informują przy rekrutacji.Zajęć dużo.Po co idę na studia dzienne?Żeby się czegoś nauczyć.Przecież to jest oszukiwanie konsumenta to trzeb gdzieś zgłosić.Ludzie czytajcie.Moze jest Nas więcej.
    17.08.2018
  • Alex

    Ja dostałem się na dietetykę stacjonarną. Fajnie, że zajęcia odbywają się 4 dni w tygodniu, a w wyższych semestrach zredukowane nawet do tzrech.
    17.08.2018
  • Michał

    Jestem już zapisany i to z rabatem bo mam karte warszawiaka. administracja rządzi:)
    17.08.2018
  • Do Miśki

    Miśka, na który tryb zostało niewiele miejsc - zaoczne czy stacjonarne?
    17.08.2018
  • Do Michała

    Na wszystkie kierunki jest zniżka.
    16.08.2018
  • Miśka

    Ja dziś zostałam studentką kosmetologii, dostałam 10% rabatu, bo mam Kartę Warszawiaka. Dowiedziałam się, że zostało juz niewiele miejsc.
    16.08.2018
  • Michał

    Na wszystkie czy tylko dietetyka?
    16.08.2018
  • Aniela

    Tak zniżka na całe studia tylko 24.08.
    16.08.2018
  • do Anieli

    A ta zniżka to jest tylko 24.08 ? bo ja chciałam złożyć dokumenty jeszcze w tym tygodniu, tylko że na kosmetologię
    15.08.2018
  • Aniela dietetyka mgr

    Byłam wczoraj się rozejrzeć. Remont trwa. Kolorowe pufy ławeczki na zdjęciach tego nie ma. Ja idę na kolejny dzień otwary. 10% na całe studia to dużo. Ktoś się wybiera 24.08 dietetyka mgr?
    14.08.2018
  • studentka kosmetologii

    Byłam w piątek na dniach otwartych, gdzie zostałam oprowadzona po pracowniach, poznałam wykładowców. Przy zapisie dostałam 10% zniżki czesnego za cale studia.
    12.08.2018
  • nowa

    Tez dzisiaj byłam dostałam 10% zniżki na cale czesne za cale studia i druga specjalność bez opłat. Troszkę poczekalam ale mogłam poznać wykladowcow
    10.08.2018
  • Wioleta

    Byłam dzisiaj z dokumentami na kosmetologię, ale się wysiedziałam, przede mną było z 15 osób, ale chociaż poznałam już dziewczyny z grupy, na inauguracji będzie raźniej
    09.08.2018
  • Justyna

    Ja się wybieram na kosmetologię stacjonarna. Słyszałam również, że studenci mogą zrobić darmowego technika usług kosmetycznych.
    08.08.2018
  • Bea

    Jest ok fajna atmosfera super zajecia na pedagogice duzo praktycznych wiadomosci ja jestem na przedszkolnej
    07.08.2018
  • kandydatka

    Ja też słyszałam o kosmetologii ze ok, ale ja się wybieram na pedagogike, coś ktoś może powiedziec o zajęciach.
    06.08.2018
  • Asia

    Tak pytałam są jeszcze miejsca ale zapisze sie w piatek bo na dniach otwartych jest zniżka 10% na czesne.
    06.08.2018
  • kosmetologia

    Wiecie może czy maja jeszcze wolne miejsca na kosmetologię stacjonarną? Słyszałam od znajomej, że dobry poziom
    06.08.2018
  • Do Kariny

    Ja się wybieram na dni otwarte.
    06.08.2018
  • Zuza

    Złożyłam dzisiaj dokumenty na kosmetologię stacjonarną u Mydłowskiej. Porównywałam oferty różnych uczelni i po obejrzeniu pracowni zdecydowałam się tu, ile tam różnego sprzętu i jeszcze dostałam informację o dodatkowych kursach z laserów i innych, naprawdę mają szeroką ofertę
    03.08.2018
  • Iza

    Ja się wybieram. Interesuje mnie dietetyka, słyszałam, że jest ok.
    03.08.2018
  • Karina

    Widziałam na ich stronie info o dniach otwartych w sierpniu. Wybiera się ktoś?
    01.08.2018
  • do nowej

    Dzisiaj składałam na stacjonarną i zostałam przyjęta
    31.07.2018
  • nowa

    Nie wiecie czy mają jeszcze wolne miejsca na kosmetologii?
    30.07.2018
  • Kandydatka

    Byłam dzisiaj oglądałam sale jest dobre wyposażenie, zapisałam się na kosmetologię. Panie w rekrutacji bardzo miłe.
    26.07.2018
  • Kati

    Ja osobiście nie rozumiem tych opinii....właśnie się obroniłam i idę dalej na magisterkę dietetyki. szkoła kameralna, rodzinny klimat, a zajęcia ciekawe, nie powiem czasem coś się zmienia w planie ale to bardziej z zdarzeń losowych. wszyscy jesteśmy tylko ludźmi...ha ha a wy nie chorujecie;-)
    25.07.2018
  • kosmetologia

    Jestem po I roku Kosmetologii i jakoś z mojego roku nikt się nie przenosi na inne uczelnie. Wręcz przeciwnie jestem zadowolona z zajęć i dużo się nauczyłam.
    25.07.2018
  • uwaga

    Uważajcie na opinie, które piszą na forach innych uczelni pracownicy szkoły na Bobrowieckiej. Jak zobaczycie na forach uczelni, które mają kosmetologię są wpisy, że studenci się przenoszą na Bobrowiecką. Wpisy są praktycznie wciąż takie same. Przykład macie poniżej. Tu forum Wyższej Szkole Przedsiębiorczości, a co jakiś czas zachęty do zmiany szkoły.
    11.06.2018
  • Andżelika

    O szkole na bitwy mam znajome i nie zbyt polecają ..bardzo chwala bobrowieka i ja ide 12 majq na dzien otwarty mam nadzieje ze kogos spotkam i pogadam :-) Na mydlowska mam blisko i dosyc fajnie opisuja ale nie wiem
    30.04.2018
  • pyt.

    Jaka szkoła jest na Bitwy Warszawskiej? Co której piszecie? czy możecie podać nazwy, przecież to chyba nic złego i można normalnie pisać i wymieniac się uwagami.
    26.04.2018
  • iza

    Gdzie w Warszawie jest najlepiej iść na kierunek Kosmetologia? Jak porównujecie szkoły? Jest gdzieś jakiś ranking dostępny? Chodzi mi o uczelnie prywatne.
    25.04.2018
  • ?

    nie ma co patrzeć na opinię. Najlepiej iść na dni otwarte do WSIiZ na bitwy warszawskiej i na Bobrowicką. Z obserwacji ta na bitwy ma lepszą kadrę - można poczytacć na stronie. Poza tym jak obserwuje, to sporo się tam dzieje dla studentow kosmetologii. Ktoś, coś innego podrzuci?
    24.04.2018
  • Gosiaczek

    Angelika, Podwale upada. Dziewczyny masowo przenoszą się do innych uczelni. Ale ta uczelnia też ma kiepskie opinie. Spójrz na punktację. Ja się zastanawiam na tą na Bitwy warszawskiej albo nad Bobrowiecką
    24.04.2018
  • Angelika

    Tyle opini ze ciężko zdecydować polecaja tez podwale ale tam też slsbe opinie ..wie ktis cxy jest jakiś dzień otwarty? Ja szczerze jsk szlam do liceum tez było ze słabe a bardzo dużą wymagaja i jest trudno
    03.04.2018
  • Do Eli

    Popieram. Najlepsze są akcje, jak na weekend zaplanowany zjazd, a dziekanat dzwoni w piątek rano, że na 15 mamy być na zajęciach. Brak organizacji, żaden poziom....wróćcie do szkół policealnych. Do studiów wyższych to jeszcze dużo Wam brakuje.
    14.03.2018
  • Ela

    Anna kosmetologie idźcie do innej szkoły bo w tej tylko wymagają a niczego nie nauczą
    13.03.2018
  • Ela

    Tragiczna szkoła.plan dostaniecie dzień przed zjazdem.Co chwilę zmieniana wykładowców.burdel straszny.
    13.03.2018
  • Ania

    Ja tez chciałabym się zapisać na kosmetologię do Mydlowskiej , moje 2 znajome polecają iść do tej szkoły , choć obie przyznały , ze jeśli chcesz się więcej nauczyć to bez książek się nie obejdzie . W tym roku od kiedy są pierwsze zajęcia ktoś wie ?
    11.03.2018
  • Andżelika

    Hej czy wybiera siee ktos na kosmetologie od października ? Bo ja zamierzam i czy ktoś juz uczęszcza i może powiedzieć jak to wygląda
    27.02.2018
  • Daniel

    Ktoś zapisal sie na kurs masażu ?
    22.02.2018
  • Kamila

    Hej, planuje iść na kosmetologie w tym roku, czy opłaca się ?
    05.02.2018
  • Gosia

    Jakieś opinie na temat dietetyki II stopnia?
    02.12.2017
  • Dietetyka II

    Dietetyka magisterska spoko.
    15.10.2017
  • Anna

    I jak, doszło coś? :D
    03.10.2017
  • Karola

    Jeśli nadal nic nie dostałaś to spróbuj znaleźć mnie xd Karolina Słowińska, nie mam zdjęcia profilowego i ukryte wszystkie informacje xd niewiele jest takich wiec może Ci się uda xd
    03.10.2017
  • Anna

    Twarz mam tylko na profilowym, dluzsze ciemne wlosy, hm no w sumie zadnych takich cech charakterystycznych xD
    03.10.2017
  • Karola

    To znaczy że to nie Ty xd jakie masz profilowe?
    03.10.2017
  • Anna

    Nic mi nie przyszło :D
    03.10.2017
  • Karola

    Wysłałam zaproszenie ale nie jestem pewna czy do Ciebie xd
    03.10.2017
  • Anna

    Anna Strzelecka, brunetka niebieskie oczy, na pewno znajdziesz :D
    03.10.2017
  • Karola

    Jak najbardziej :). Jak Cię znajdę?
    03.10.2017
  • Anna

    Jak chcesz to możemy popisać jakoś przez fejsa :D Nie mam pojęcia :D
    03.10.2017
  • Karola

    Też nikogo tam nie znam ale ogólnie jestem dobrej myśli :D. Nie wiesz czy dużo osób jest u nas?:)
    03.10.2017
  • symfonia

    Heeej! A czy jest tu ktoś po fryzjerstwie?
    03.10.2017
  • Anna

    Trochę mnie stresuje to, że nikogo nie znam ale ogóle myślę, że będzie dobrze :D a jak Twoje?
    03.10.2017
  • Karola

    O to niebawem się spotkamy :D. Jak nastawienie?:)
    02.10.2017
  • Anna

    Ja również na zaoczną :)
    02.10.2017
  • Karola

    Ja na zaoczną
    02.10.2017
  • Anna

    Ktoś się wybiera na kosmetologię I?
    02.10.2017
  • Karla

    PrestigeLady ja się wybieram i również nikogo nie znam ;)
    26.09.2017
  • PrestigeLadyxoxo

    Ktoś się wybiera? Nie mam znajomych i miło byłoby mieć się do kogo odezwać ;)
    22.09.2017
  • viki

    zastanawiam się nad studiowaniem kierunku Administracja, a potem specjalności z zarządzania zasobami ludzkimi. Moje pytanie dotyczy właśnie specjalności, bo ona jest dla mnie ważna: kiedy ją wybieram? czy mogę sobie jakoś wcześniej zagwarantowac miejsce na tej właśnie od HR-ów? czy jest możliwe, żeby uczelnia wycofała się z tej specjalizacji, skoro podaja ją na stroni dla kandydatów? mogę w umowie sobie już zastrzec, że się decyduję na konretna specjalność? nie chciałabym mieć problemów z ewentualnym przerwaniem nauki, zmianą uczelni, itd. A słyszałam od znajomych, że zdarza się całkiem często, że podają dużo specjalności, a potem robią mniej, bo niby grupa się nie zebrała. poradźcie pliiz.
    27.08.2017
  • DIETETYKA

    Polecam dietetykę. Jestem absolwentką I stopnia dietetyki, zajęcia prowadzi wykwalifikowana kadra. Od tego roku jest Dietetyka II stopień, gdzie już się zapisałam. Osobiście jestem zadowolona i polecam Wyższą Szkołę Przedsiębiorczości :)
    24.08.2017
  • Aduś

    Ja osobiście polecam studiuje tam kosmetologie i jestem zadowolona! Poziom jest wysoki, zajęcia ciekawe, a kadra naukowa w pełni wykwalifikowana.
    24.08.2017
  • Rafcio

    Hej,czy ktoś z obecnych lub byłych studentów WSP z kierunku dietetyka móglby coś napisać o tym jak wyglądają zajęcia, czy kadra jest dobrze wykwalifikowana itp.
    24.08.2017
  • Joanna

    Ja się wybieram na dietetykę II stopnia :)
    14.08.2017
  • Żaneta

    Szukam opinii na temat podyplomowej dietetyki :)
    09.08.2017
  • Anna

    Nie dajcie się nabrać, idźxie na "uczelnię" i zapytajcie studentów bezpośrednio, zresztą zobaczcie ten tzw. budynek uczelni. Żenada
    07.08.2017
  • olga

    planuję kierunek Administracja w Warszawie, na uczelni prywatnej. Czy WSP Mydłowskiej to dobry pomysł? Jeśli nie tutaj, to co polecacie i dlaczego? W sumie najważniejszy jest dla mnie dobry klimat na uczelni i wykładowcy w porządku, nie przeorani jakimiś dziwnymi zachowaniami i frustracjami, które wyładowuje się na pierwszoroczniakach.
    04.08.2017
  • Natalka

    Wczoraj zapisywałam się na kosmetologię. Panie w sekretariacie mówiły ze o przyjęciu decyduje kolejność zgłoszeń wiec trzeba się spieszyć....:-)
    02.08.2017
  • Agata

    Widziałam na stronie dietetykę II czy ktoś się wybiera????
    02.08.2017
  • Dietetyk Andrzej

    Potwierdzam to co koledzy na dole - dietetyka stoi na wysokim poziomie, zdecydowanie polecam.
    26.07.2017
  • Aga

    Ja z kolei chwalę sobie studia z Pedagogiki. Kładą nacisk na rozwijanie umiejętności warsztatowych i praktykę, co jest niezbędne przy przyszłej pracy w zawodzie.
    21.07.2017
  • Dominik

    Ja już pracuję jako dietetyk. Prowadzę własną działalność gospodarczą. Polecam studia na WSP. Administracja nie robi żadnych problemów .
    21.07.2017
  • Szymon

    Zgadzam się z opiniami. Studiuję dietetykę i jestem zadowolony. Co do biochemii - nie należy ona do najłatwiejszych przedmiotów, ale da się zdać. Zresztą wykładowcy nie robią większych problemów - zawsze można się dogadać, umówić na poprawkę itd. Wykłady są ciekawe. Mamy też dużo praktyk, co wiadomo jest ważne w zawodzie dietetyka.
    21.07.2017
  • Patryk

    Kursy języka polskiego rewelacja!
    21.07.2017
  • Sebastian

    Ja zgadzam się z opiniami. Polecam podyplomowe w WSP. Zajęcia bardzo ciekawe i przydatne.
    21.07.2017
  • Robert

    Ja też jestem zadowolony z administracji , polecam ten kierunek.
    20.07.2017
  • Paula

    Mają kursy z języka polskiego jako języka obcego dla cudzoziemców. Super sprawa! Ja już się zapisałam na kurs.
    20.07.2017
  • Patryk

    Polecam podyplomowe z Psychodietetki. Ukończyłem dietetykę na WSP, super sprawa. Teraz idę na psychodietetykę podyplomowe.
    20.07.2017
  • Ewa

    Jestem studentką Administracji. Polecam studia w WSP, przyjazna atmosfera, a wykłady są naprawdę fajne. Nauczyłam się nie tylko wiele ciekawych rzeczy, ale i praktycznych, które wykorzystałam w przyszłej pracy. Dzięki praktykom na trzecim roku udało mi się podjąć pracę w zawodzie z perspektywami na przyszłość.
    20.07.2017
  • Ania

    Właśnie zapisałam się na studia I stopnia niestacjonarne z Kosmetologii. Po zapisaniu się na studia Pani oprowadzała mnie po pracowniach kosmetycznych w WSP. W pracowniach mieści się około 15 osób - tak żeby wszystkie studentki spokojnie mogły nauczyć się wykonywania zabiegów. Kładą duży nacisk na profesjonalny sprzęt kosmetyczny, maseczki itd. Cieszę się że wybrałam tą uczelnię.
    19.07.2017
  • Lena

    Ja skończyłam magisterskie i jestem zadowolona. Cieszę się że trafiłam do WSP. Teraz idę na podyplomowe, bo uruchomili kilkanaście nowych kierunków, więc jest w czym wybierać
    19.07.2017
  • Ola

    Dla mnie przedmiot "biochemia" na dietetyce zaocznej nie jest na tyle trudny żeby nie zdać, ale uczyć się trzeba. Wykładowcy są wymagający z przedmiotów specjalizacyjnych, ale zawsze można się dogadać wystarczy chodzić na zajęcia i się systematycznie uczyć. W razie problemów można porozmawiać z wykładowcą odpowiednio wcześniej.
    19.07.2017
  • Marketing i to czarny PR

    Dzień dobry Szanownej Administracji WSP! ;-) Czy moglibyście zostawić tego typu fora dla prawdziwych kandydatów i studentów, abyśmy mogli poznać rzeczywistą opinię nt. Państwa Uczelni? Czy nadal będziecie zaśmiecać Interenet tego typu wpisami!? Prawda o Was jest aż tak straszna, że sami generujecie opinie. I nawet konstruktywnej krytyki się boicie, z którą zawsze mimo wszystko możecie polemizować? Mimo wszystko gorących wakacji życzymy! Pracujący w ten upalny dzień studenci KOSM.
    18.07.2017
  • Ajm

    czy biochemia na dietetyce zaocznej jest trudna?
    18.07.2017
  • Madzia

    Dla mnie najlesza uczelnia. Wiele moich koleżanek polecało mi WSP i miały rację! Jestem bardzo zadowolona ze studiów.
    08.07.2017
  • Ola

    Skończyłam magisterskie. Teraz idę na podyplomowe na WSP!
    08.07.2017
  • Paweł

    Ja studiuję administrację i też bardzo sobie chwalę zajęcia z wykładowcami.
    08.07.2017
  • Monia

    Kończę studia dietetyki. WSP to był słuszny wybór. Zajęcia są nie tylko ciekawe ale i dużo zajęć praktycznych. Na studiach realizujemy dużo praktyk, dzięki zdobytemu doświadczeniu na studiach na ostatnim roku studiów udało mi się znaleźć pracę w zawodzie. Z wykładowcami, kadrami jak i administracją zawsze szło się dogadać. Polecam wszystkim dietetykę.
    08.07.2017
  • Marika

    Jestem studentką WSP na kierunku Kosmetologia na studiach magisterskich jednocześnie pracuję w salonie. Pracę znalazłam dzięki WSP. Uczelnia współpracuje z różnymi salonami kosmetycznymi, bierze udział w targach jak również organizuje szkolenia kosmetyczne. Jestem bardzo zadowolona że trafiłam do WSP. Kosmetologia na wysokim poziomie!
    02.07.2017
  • Agata

    Hej! byłam na innej uczelni i przeniosłam się na WSP! To była bardzo dobra decyzja! Wykładowcy super a z administracją nie ma żadnych problemów, wszystko załatwiają szybko i sprawnie! Słyszałam że od paździenika będzie większa oferta studiów podyplomowych na WSP, więc napewno coś wybiorę.
    02.07.2017
  • Paula

    Jestem absolwentką WSP na studiach licencjackich. Jestem bardzo zadowolona i już zapisałam się na studia magisterskie na uczelni!
    02.07.2017
  • Justyś

    Uczelnia przyjazna studentom, panuje bardzo miła atmosfera :)
    28.06.2017
  • Sandra

    Polecam WSP! Przydatna uczelnia, ciekawe wykłady i zajęcia praktyczne.
    27.06.2017
  • Patii

    Jestem bardzo zadowoloną studentką kosmetologii! Świetnie wyposażone pracownie w dodatku uczelnia oferuje studentom kosmetologii darmowego Technika Usług Kosmetycznych ( tylko dwa przedmioty dodatkowe!) Praktyki są realizowane na studiach i nie ma potrzeby robić kolejnych na techniku. Na uczelni panuje miła atmosfera!
    27.06.2017
  • Farmacja009

    Farmacja - z początku byłam sceptyczna bo na początku było cieżko wszystko ogarnąć. Ale z czasem było ok. Poprzednie roczniki były pomocne w udzielaniu informacji. Pracownie jak pracownie (zawsze mogloby byc lepiej). Z usprawiedliwieniem nieobecności tez nie było większego problemu.
    27.06.2017
  • Patrycja

    Zajęcia świetnie prowadzone!Polecam!
    27.06.2017
  • Anna

    Hej. Ja byłam na kosmetologii i było całkiem nieźle. Grupa była zgrana, z wykładowcami to wiadomo różnie, ale szło się z nimi dogadać jak widzieli że komuś zależy. Pozdro.
    27.06.2017
  • Małgosia

    Ja również jestem bardzo zadowolona. Wysoko cenię sobie zajęcia praktyczne! Sympatyczne Panie z administracji są zawsze pomocne.
    27.06.2017
  • Ola

    Jestem absolwentką kosmetologii - studiów licencjackich w WSP. Zarówno poziom prowadzonych zajęć jak i poziom merytoryczny wykładowców oceniam na bardzo wysoki. Pracownie kosmetologiczne są doskonale wyposażone. Odbyłam wiele godzin zajęć praktycznych w pracowniach Uczelni. Prowadzący zajęcia bardzo dobrze przygotowali mnie do zawodu kosmetyczki. Co do administracji nie mam zastrzeżeń. Nie miałam żadnych problemów z administracją. W dziekanacie zawsze uzyskiwałam wszystkie potrzebne mi informacje.
    27.06.2017
  • Justyna z Warszawy

    Uczelnia przyjazna studentom i słuchaczom. Miła atmosfera ;-) Ciekawe zajęcia, niezły program nauczania. Ja byłam zadowolona. Polecam!
    27.06.2017
  • krych

    A na jaki mail pisałeś? Może źle skierowałeś pytanie. Uczelnia pewnie dostaje masę maili dziennie
    24.05.2017
  • Jordan

    Powie ktoś jak w tej szkole przedstawia się sprawa z informatyką? Napisałam do nich e-mail w tej kwestii i zero odzewu.
    02.05.2017
  • dietetyka

    Jestem na drugim roku dietetyki w tej szkole (studia zaoczne) i szczerze NIE POLECAM plany są wstawiane 2 dni przed zjazdem, procowania przystosowana jest dla max 10 osób ( na roku mamy ponad 30 osób i w związku z tym zaproponowali abyśmy przychodzili w piątki...) w szkole brak jakichkolwiek narzędzi do pracy , jeden rzutnik na kilka sal to jakiś żart nie mówiąc już o tym że pracownie mają kilka zbitych próbówek i parę menzurek, poza tym nic...nie wiem jak to wygląda na kierunku kosmetologi ale dietetyka to porażka i szczerze odradzam.
    15.03.2017
  • lady55

    W szkole Beaty Mydłowskiej działa liceum dla młodzieży i może ktoś z was wie jaka tam panuje atmosfera (opinie studentów też chętnie przeczytam, bo to przecież ten sam zarząd i budynek), czy mając dobre wyniki w nauce - pozwalające dostać się do LO z czołówki, warto zainteresować się ofertą szkoły Mydłowskiej.? Jest ona blisko mojego domu, ale nie mam pojęcia jak tam jest, a w rankingu jej nie widzę..
    16.02.2017
  • siemanko

    JOJO a czemu uważasz, że panuje tam mobbing na pracownikach? i o tym, że komantarze pisze jakaś Pani M,?
    12.02.2017
  • studentka

    Skończyłam tam licencjat z kosmetologii. Na magistra nie zdecydowałabym się nigdy. Z roku na rok poziom był coraz gorszy, wykładowcy coraz bardziej marni. Sprawy organizacyjne to jakaś porażka. Nikt nic nie wiedział, zawsze był problem, żeby coś załatwić. Jeżeli ktoś bardzo chciał, to mógł się sam nauczyć, ale.. biblioteka z materiałami bardzo slabo wyposażona, część wykładowców nie wychodziła w ogole poza materiał, który mieli przygotowany na prezentacjach. Więcej nauczyłam się na kilkudniowym kursie niż przez całego licencjata na tej uczelni. Żałuję straconych 3 lat i pieniędzy wyrzuconych w błoto.
    30.01.2017
  • jojo

    Wybrałeś WSP? Współczuję :) Organizacja zerowa, wykładowcy robią sobie "jaja", bo inaczej nie da się tego nazwać, ciągłe zamieszanie, bałagan, dokumenty giną. Pani dyrektor IP-P (teraz może już rektor, nie wiem) wyjątkowo niesympatyczna i trudna, nie idzie się dogadać. W dziekanacie ciągle ktoś się zmienia, nikt nic nie wie :) Good luck! P.S. Dobrego komentarze w internecie pisze Pani M. z sekretariatu ;) P.S. 2 Wisienką na torcie jest mobbing na pracownikach. Uczelnia na medal z ziemniaka!
    03.12.2016
  • KaczmarczykDonata

    Hej wszystkim, jestem z dietetyki, zaocznej, czy może jest jakaś grupa na facebooku, która zbiera nas wszystkich z danej grupy albo kierunku? ;)
    21.10.2016
  • Magdzia

    Inauguracja? Ludzie, spokojnie, tam jest zawsze zamieszanie. Tłumy nowych osób, chaos, pełne korytarze, pierwszy dzień po tak długiej przerwie. Nie przejmujcie się tym, ważne jak później wyglądają zajęcia a nie jak było na rozpoczęciu. Trzymam za Was kciuki!
    17.10.2016
  • kosmetologia

    A ja jestem pozytywnie nastawiona, moja koleżanka tu kończyła licencjat i była zadowolona. Wiecie, idealnie nigdzie nie ma. Byłam na inauguracji i nie uważam żeby to jakoś źle wypadło
    17.10.2016
  • kosmetologia 1 rok

    popieram, , też nie myślę pozytywnie. Nie podoba mi się organizacja, jakoś naprawdę słabo to wszystko wygląda.
    13.10.2016
  • ja

    Witam wszystkich! I po inauguracji! Jednak ja nie jestem dobrej myśli. Fatalnie był zorganizowany ten dzień moim zdaniem. Jestem pełen obaw co do wyboru...
    12.10.2016
  • nowy syudent

    I po inauguracji. Władze uczelni otwarci na studenta, myślę że nie będę żałować wyboru uczelni
    09.10.2016
  • HEJ

    Pojawił się terminarz zjazdów i wygląda na to, że jest trochę kandydatów... 3 grupy kosmetologii, 3 dietetyki i są też II stopnia na kosmetologię. Czyli wszystko rusza!
    27.09.2016
  • kasia

    Składałam wczoraj dokumenty na dietetykę zaocznie i bez obaw kierunek rusza od 8.10, taką informację dostałam od bardzo miłych Pań w dziekanacie. Podpytałam też o inne kierunki i podobno wszystkie ruszają. chyba jest dużo chętnych bo stałam w kolejce przed dziekanatem żeby złożyć dokumenty
    25.09.2016
  • technik zaocznie

    hej,kto się wybiera na technika usług kosmetycznych zaocznie??
    23.09.2016
  • HEJ

    No niby tak ale jednak zaryzykuję w takiej sytuacji. Opłaty są dużo mniejsze niż w innych szkołach a jak nie wyjdzie to się wtedy na, niestety, droższe przeniosę. Szklanka w połowie pełna jednak a nie pusta! No, i nie można zapominać, że wielokrotnie napełnialna - to tak dla pesymistów ;-)
    23.09.2016
  • maja

    wystarczy zrezygnować i już. nawet jak kierunek ruszy, to istnieje obawa, że po semestrze, albo roku będzie rozwiązany. Mają bardzo mało chętnych. Ja nie będę ryzykować i marnować czasu.
    22.09.2016
  • Ola

    No to super. Może i z kosmetologią nie będzie tak źle :)
    22.09.2016
  • HEJ

    dzięki Ola. Może jednak nie będzie tak źle... Właśnie zadzwoniłam i dowiedziałam się, że administracja rusza - pierwszy zjazd 8.10, tylko jeszcze godzina nie ustalona ale wiadomo, że jest I sem.
    22.09.2016
  • Ola

    Hej, nie wiem jak z administracją ale ja oodnośnie kosmetologii napisałam do nich maila bo się na prawdę obawiam.. Ja: Chciałam również uzyskać informację ile jest osób chętnych na kosmetologię zaoczną - czy istnieje ryzyko, że nie wystartuje ten kierunek ? WSP: Witam, Jeśli chodzi o kosmetologię studia licencjackie forma stacjonarna kierunek ruszy, natomiast ksmetologia mgr stacjonarne nie - Nadal nie wiem co z moim kierunkiem - ale chyba jednak warto szybko sie przenieść ;(
    22.09.2016
  • HEJ

    a czy wie ktoś jak z administracją? zapisałam się na I semestr i tez nie ma jeszcze planu. W ogóle nie widzę tam terminów zjazdów dla żadnego kierunku i semestru na ten rok... Trochę to nie fajnie wygląda... tez zaczynam mieć obawy :-( Czy ktoś coś więcej wie?
    22.09.2016
  • Ola

    Ojej, na prawdę, tak wygląda sytuacja ? Jest mało chętnyhc na kosmetologię- aż dziwne. Maja - Zrezygnujesz a umowa ? możesz ją rozwiązać be ponoszenia kosztów ? Jaką szkołę wybierzesz w zamian ?
    22.09.2016
  • maja

    Nie wiadomo czy się pojawi, bo jest mało chętnych wiec zastanawiają sie czy uruchamiać. Po semestrze też Nas będzie mniej, więc ja się boję, że wtedy mogą rozwiązać semestr - już kiedyś tak zrobili. Ja chyba zrezygnuję z tej szkoły bo sytuacja nie pewna.
    21.09.2016
  • ola

    Czy wiecie kiedy pojawi sie jakiś plan zajęć dla I ROKU kosmetologii zaocznej- kiedy rozpoczecie roku . Przeszukałam stronę i nie znalazłam żadnej informacji ...
    21.09.2016
  • ola

    Czy wiecie kiedy pojawi sie jakiś plan zajęć dla I ROKU kosmetologii zaocznej- kiedy rozpoczecie roku . Przeszukałam stronę i nie znalazłam żadnej informacji ...
    21.09.2016
  • student

    Ja też myślę o dietetyce dziennej
    19.09.2016
  • adzia

    ktoś na dietetykę dzienną się wybiera?
    17.09.2016
  • Madzia

    Przyszły Dietetyk odezwij się proszę na meila :) magdalenaa23@vp.pl
    13.09.2016
  • kasia

    A czy ktoś wybiera się na kosmetologię zaoczną. Ja złożyłam już dokumenty. Oglądałam pracownie, zrobiły na mnie ogromne wrażenie, słyszałam też od znajomych, że zajęcia praktyczne prowadzą super babki i dużo można się nauczyć
    10.09.2016
  • Przyszły dietetyk

    Madzia ja idę na dietetykę zaocznie :)
    06.09.2016
  • Madzia

    Hey :) Czy ktoś wybiera się od października na Dietetykę zaocznie ?
    01.09.2016
  • GosiaM

    Hej wybiera się ktoś na technika kosmetologia dzienne?gosiamysl@wp.pl
    31.08.2016
  • magister

    zrobiłam licencjat z kosmetologii a od października zaczynam magistra tylko na tej uczelni. Polecam
    26.08.2016
  • nikusia

    Ogólnie niby szkoła jak szkoła na pierwszy rzut oka... ale. Egzaminy poprawkowe i drugie terminy które są płatne są bardzo często praktykowane przez tą szkołę ponieważ są narzucane przez właściciela szkoły.Brak możliwośći porozumienia sie z P.Mydłowską i dogadania z dyrektorem wiele nieporozumień które w efekcie są na niekorzyść ucznia.Mnóstwo zagrożeń i straszenia,oceny wystawiane wg. opini czy kogoś sie lubi czy nie a sekretarka ma więcej do gadania niż nauczyciele.Moim zdaniem porażka jeżeli ktoś już serio nie ma wyjścia to ok ale nie warto tam zostawać do końca !!!
    22.08.2016
  • st. podyplomowe

    szukam kontaktu a kimś, kto realizował kształcenie z zakresu kosmetologii ale na studiach podyplomowych w WSP Mydłowskiej. Chcę się dowiedzieć, jak wyglądały zajęcia, kto je prowadził, na jakieś podstawie były zaliczenia i dyplom i czy wreszcie warto zapłacić tutaj czy szukać w innej plcówce? Interesuje mnie medycyna estetyczna, ale ważne są dla mnie opinie dot. także pokrewnych programów studiów podyplomowyc, realizowanych przez Wydział Nauk Medycznych tej szkoły.
    15.08.2016
  • pedagogika

    Nie mają tego kierunku - dopiero się starają o niego. Nikt zatem Ci nic nie powie,
    05.08.2016
  • pedagogika

    czy w tej uczelni jest to nowy kierunek? czy oni juz mieli wcześniej Pedagogikę? Bo jak ze znajomą rozmawiałam kiedyś, to mówiła że administracja, kosmetologia i dietetyka. A teraz pokazuje się pedagogika. Jeśli są osoby, które już tutaj studiowały właśnie Peadogogikę, bo chciałabym wezieć, jak oceniają te studia? I czy drugi raz też by wybrały Mydowską? Jeśli nie tutaj, to jaką szkołe w Wawie polecacie?
    05.08.2016
  • Maciek

    Czy ktoś wybiera się na administrację? Zachęca mnie niskie czesne w porównaniu z innymi uczelniami.
    01.08.2016
  • do Marli

    chyba źle wstawiłaś komentarz :P
    26.07.2016
  • Marli

    Heeej. Jak wygląda technik dentystyczny ? :)
    20.07.2016
  • Aśka

    Ja złożyłam dokumenty na dzienną, jest więcej zajęć no i studia zaoczne nie maja takiego klimatu studenckiego jak dzienne.
    19.07.2016
  • Aga

    hej! idzie ktoś na kosmetolgie zaoczną od października? polecacie bardziej studniowanie zaoczne a tym kierunku czy dzienne?
    13.07.2016
  • Robert

    Przejrzałem wiele ofert uczelni, gdzie jest dietetyka, byłem zaciągnąć informacje w dziekanatach i najbardziej przemówiła za mną uczelnia Mydłowskiej. Uzyskałam wszystkie informacje, nie tak jak w WSR pani w dziekanacie piła kawę i mnie olałą.
    12.07.2016
  • maja

    Skończyłam I rok administracji i jestem zadowolona. Czesne stosunkowo niskie w porównaniu z innymi uczelniami. Super kadra. Wykładowcy prowadzą wykłady bardzo ciekawie, nie ma jakiejś klepanki, jak to czasami bywa. Jak ktoś myśli o administracji to tylko tu.
    06.07.2016
  • Blanka

    Psychodietetyka to pewnie jakieś zaburzenia w odżywianiu. Ja zamierzam studiować dietetykę u Mydłowskiej i też rozważam tę specjalność.
    17.06.2016
  • zosia

    Wyczytałam, że na tej uczelni robią konferencję. Wstęp wolny, więc wybrałam się. Prelekcje super, żadnego teoretycznego lania wody. Konkretne wypowiedzi wykładowców. Bardzo mi się podobało. Dodatkowo podczas przerwy udało mi się porozmawiać z rektorem. Miły człowiek i bardzo otwarty. Zachęcił mnie do podjęcia studiów właśnie na tej uczelni.
    17.06.2016
  • kasia

    Ja idę na kosmetologię dzienną. byłam wczoraj rozeznać się co i jak. Pracownie robią wrażenie, w porównaniu z innymi uczelniami. Słyszałam też dobre opinie o wykładowcach
    16.06.2016
  • natalia

    jaką specjalność polecacie na dietetyce? zainteresowała mnie psychodietetyka ale kompletnie nie wiem czego się spodziewać po takim profilu
    14.06.2016
  • studentka

    Kończę licencjat z kosmetologii i polecam wszystkim paniom, które myślą o kosmetologii. Student nie jest pozostawiony sam sobie, dużo ciekawych zajęć praktycznych. Od października idę na magisterkę do Mydłowskiej, bo wiem że nie stracę czasu ani pieniędzy
    11.06.2016
  • karolina

    Czy ktoś od października idzie na dietetykę? Wczoraj podpisałam umowę. Od znajomych słyszałam dobre opinie.
    10.06.2016
  • mewa

    Jestem obecnie na trzecim sem. technika i bardzo polecam. Szkoła ma swoje pracownie i to dobrze wyposażone. Kiedyś zaczęłam naukę w Cossinusie - to była porażka, zero zajęć praktycznych i co najgorsze o zajęciach informowali w piątek smsem - jakie i gdzie, makabra. U Mydłowskiej wszystkie zajęcia są na dobrym poziomie. Na zajęcia praktyczne do pani Aldony
    03.06.2016
  • śmieszka

    hej :) zastastanawiam się nad pójściem właśnie na technika usług kosmetycznych, polecacie ?
    31.05.2016
  • Re: Do polaczenia

    Racja nic mi do tego!Zasilkow jest pełno.Moze 500 plus Ci sytuacje uratuje.Dietetyk i Kosmetolog po Wyższej Szkole Przedsiębiorczości.Kierunki i dyplom adekwatne do nazwy Uczelni.Jak sama "siedziba" na Kalenskiej. Nic tylko życzyć dalszych sukcesów edukacyjnych😂
    23.05.2016
  • do połączenia

    To czy jestem dobra nie należy do twojej oceny. Pracuję już w zawodzie w i chcę pogłębiać wiedzę z zakresu dietetyki. I nic Ci do tego ile kierunków będę studiować.
    18.05.2016
  • Połączenie

    Kosmetologię, dietetykę, a na koniec poleć kilka nowych kierunków w ramach nowych fakultetów. Jak się tak dużo nauczyłaś to dlaczego nie wiążesz się z jednym zawodem....Po co Ci kilka kierunków na poziomie licencjata. Jak tak na prawdę z niczego nie jesteś dobra!
    17.05.2016
  • studentka

    Ja też jestem studentką i przeciwnie do koleżanki POLECAM. Może budynki nie robią najlepszego wrażenia, ale przecież nie o to chodzi. Pracownie mają dobrze wyposażone, zajęcia też nie są na najgorszym poziomie. Cieszę się, że tu na tym kierunku jest tyle zajęć praktycznych, bo wiele się nauczyłam. W czerwcu kończę kosmetologię i od października planuję rozpocząć dietetykę,
    11.05.2016
  • Studentka

    Ja jestem studentka i szczerze nie polecam. A wręcz przeciwnie ODRADZAM.Sama od października planuje zmienić Uczelnie. Poziom Mydlowskiej jest żaden wyposażenie pracowni żenujące. Jak chcesz być Kosmetologiem a nie Kosmetyczka to zdała od Kalenskiej.
    04.05.2016
  • do magda

    A ty tam studiujesz? Która uczelnia jest dobra? Szukam kosmetologii od października, czytam opinie o różnych uczelniach i nie mogę się zdecydować.
    27.04.2016
  • magda

    Każdy kto chce studiować kosmetologię nie powinien uczyć się w Mydłowskiej. Tu można zrobić jedynie technika usług kosmetycznych, ale nie studia w standardach akademickich. Naprawdę bardzo słaba kadra i marny sprzęt. Nic się nie zmienia, bo uczelnia bazuje na tym co robi na poziomie szkoły policealnej. To żadna tajemnica, że Mydłowska nigdy nie była i nie będzie uczelnią wyższa.
    22.04.2016
  • Martyna

    Zrobiłam Licencjat u Mydłowskiej i jakoś nikt przede mną drzwi nie zamknął. Ze znalezieniem pracy nie miałam większych problemów. Uważam, że dobrze przygotowują do zawodu, a jak się komuś nie podoba to nie musi studiować. Od października idę na magisterkę i dyplomu nie schowam głęboko do szafy
    19.04.2016
  • Śmiech!

    Daleko im do uczelni wyższej.Zadnego poziomu żadnej organizacji żadnych znanych nazwisk wsród wykładowców. Jedynce co będzie można zrobić z dyplomem to schować głęboko do szafy. Pracodawcy jak słyszą absolwent z Mydlowskiej to od razu drzwi zamykają!Nie polecam.Jednak wielka pomylka
    15.04.2016
  • do Asi

    Cześć. Jestem obecnie na magisterskiej kosmetologii. Polecam
    03.04.2016
  • :D

    wiecie coś może o technikum fryzjerskim?warto isć?
    01.04.2016
  • asia

    czesc czy ktos zaczyna sudia na kierunku kosmeologia magister od pazdziernika jak tak prosze o kontakt meilowy pozdrawiam joanna.cholody@wp.pl
    14.03.2016
  • do kiki

    To szukaj, ja też jestem na dietetyce i nie uważam tej uczelni za mizerną szkółkę,zajęcia są na odpowiednim poziomie poziomie, wykładowcy wykwalifikowani. Obawiam się, że należysz do ludzi którzy sami nie wiedzą czego chcą, Powodzenia
    11.03.2016
  • Kiki

    Ja będę szukała gdzie indziej dietetyki, to nie jest uczelnia wyższa tylko jakaś szkółka mizerna, myślę że to nie jest warte moich pieniędzy
    05.03.2016
  • Mariola

    Jestem po I semestrze kosmetologii i jestem zadowolona.
    05.03.2016
  • Ania do Beatka

    Uważam, że studia są tutaj normalne. Bez wyskoków z programem, którego nie można zrealizować, ale na szczęście też i bez niepotrzebnych stresów, że człowiek nie da rady.
    28.02.2016
  • nikol

    Ja od roku jestem u Mydłowskiej. Wcześniej byłam w Wyższej Szkole Inflastruktury. Tam to dopiero jest bałagan. U Mydłowskiej chociaż są zajęcia praktyczne, a tam tylko teoria, teoria nawet nie związana z kierunkiem.
    26.02.2016
  • Do Beatki

    BAŁAGAN, BAŁAGAN, BALAGAN !!!!!!!!!!
    22.02.2016
  • Beatka

    ja własnie szukam kosmetologii na innej uczelni, nowa dyrektor kazala mi szukać jakiegoś magistra do pisania licencjata, a prosić piąty raz o spotkanie i nowy plan zajęć nie będę
    16.02.2016
  • Justyna

    Hej. Wybiera się ktoś na kosmetologię zaoczną do Mydłowskiej?
    12.02.2016
  • Aśka

    Ja właśnie dzisiaj podpisałam umowę.
    05.02.2016
  • gosik

    Witam,ktoś się wybiera teraz[luty 2016] zaocznie na dietetykę,ponoć nie mogą zebrać grupy?Dajcie znać jak idziecie na ten kierunek zaocznie i może my zbierzemy grupę. mks-3s@wp.pl pozdro
    02.02.2016
  • Do Aldona

    Racja! Zajęcia na wysokim poziomie🙀Jak tylko znajdzie się z dnia na dzień naiwny wykładowca, który poprowadzi byle co i w byle jaki sposób. Oczywiście jeśli się znajdzie, a Ty zdecydujesz się przyjść na zajęcia, jak dziekanat zadzwoni do Ciebie w piątek popołudniu, ze w sobotę zjazd. Porażka!
    17.01.2016
  • Aldona

    Jeśli ktoś chce się uczyć to wyniesie z zajęć pożyteczną wiedzę. Zajęcia są prowadzone na wysokim poziomie z czego jestem zadowolona.
    10.01.2016
  • rampapapam

    Czy to prawda, że żaden egzaminator nie ma prawa dopuścić do egzaminu, jeśli się nie zapłaci za czesne? Jestem z Policealnej. Posłyszałam coś takiego ;P Egzamin mam ale z książką z chemii. Moze mnie nie dopuścić?
    08.01.2016
  • Anka

    Czy ty nie widzisz kto nas uczy? Ta kadra to w zdecydowanej większości ludzie z tytułem magistra, lekarze, pielęgniarka i ... szkoda mówić. Totalna porażka. A poza tym, ja tu przyszłam nie po to by "zdobyć informacje" ale po to, żeby się czegoś nauczyć, wzbogacić swoją wiedzę i umiejętności a nie powielać tego co było na licencjacie. O organizacji tych "studiów" nie wspomnę bo napisano już wiele.
    08.01.2016
  • Agnieszka

    Co do magisterki, najpierw dziewczyny narzekałyście że prezentacje nie były dostępne, potem że poziom jest żenujący. Teraz gdy zasypano nas wiadomościami i mnóstwem informacji, też jest źle. Więc moje pytanie czego wy spodziewałyście się na tych studiach? Że ktoś wam poda informacje a później z nich przepyta? Dziewczyny przecież to poziom szkoły wyższej a nie średniej. A my jesteśmy tu po to by zdobyć informacje i zastosować je w praktyce.
    07.01.2016
  • jsjsjs1

    Czy kosmetyka zaoczna 2015 ma utworzoną grupę na facebooku ? Proszę o linka. Pozdrawiam
    09.12.2015
  • jsjsjs1

    Szkoda czasu, pieniędzy i nerwów ...
    06.12.2015
  • Administracja

    Boże! Tyle godzin z Mielnikiem, ZA CZYJE GRZECHY?
    06.12.2015
  • Nicole

    Potwierdzam poprzednie opinie. Poziom jest żenujący. Do tego dochodzi bałagan organizacyjny. Dobrze poinformowani mówią, że rektor zrezygnowała z pracy. Ja też rezygnuję po pierwszym semestrze.
    06.12.2015
  • Aga

    W końcu ktoś to napisał. JA potwierdzam - tu się nie studiuje magisterki. Oni po prostu nie są przygotowani do prowadzenia takich studiów. Może jako szkoła średnia, to ok, ale jesli chodzi o prawdziwą uczelnie wyższą, która kształci kosmetologów, to nie tu. Nie wiem jakim cudem dostali studia magisterskie przy tak słabej kadrze i programie. Żenujący poziom. W ostatnim momencie się wycofałam.
    05.12.2015
  • jsjsjs1

    @Magister ma rację, slyszalam że tak jest, zajęcia są prowadzone nawet do 20. W głowie się nie mieści .
    05.12.2015
  • Magister

    Unikajcie Magisterki.To jest istna tragedia!O planie zajęć na najblizszy weekend informuja w piatkowe popoludnie.A co zajecia to inny wykladowca!Ja stwierdzilam,ze sie przenosze.A oni zlotowki od mnie nie dostana!
    05.12.2015
  • jsjsjs1

    Chodzi o I semestr 1 rok :)
    02.12.2015
  • jsjsjs1

    Chcę się przenieść na technika usług kosmetycznych i potrzebuje informacji na temat jak jest i czy dziewczyny, które się uczą na techniku usług kosmetycznych są zadowolone :).
    02.12.2015
  • do jsjsjs1

    a o co chodzi, o jaki semstr - czy znów likwiduja jakieś studia na kosmetologii?
    01.12.2015
  • jsjsjs1

    Witam. Proszę o maila, którejś dziewczyny z kosmetyki z grupy D. Ważne!!
    30.11.2015
  • Patrycja

    Nie rozumiem dlaczego mizerny poziom, jestem studentką i uważam że wykłady są ciekawe, może nie u wszystkich wykładowców, zależy od przedmiotu. Przeniosłam się z innej uczelni i wierzcie mi na mojej wcześniejszej uczelni było gorzej.
    09.11.2015
  • Beata

    Poziom nauki jest mizerny, niestety. Ale jeśli wykładowcy dorabiaj w innych uczelniach (www.pwsbia.edu.pl/plan/L81.pdf ) to nie może to nikogo dziwić.
    30.10.2015
  • Ala

    Taaaaaak, WYKŁADY NUDA. I co to jest OK ?
    27.10.2015
  • Edyta

    Byłam teraz na pierwszych zajęciach i moim zdaniem nie jest aż tak strasznie jak wszyscy piszą, fakt wykłady nuda ale tak jest chyba na każdej uczelni.
    22.10.2015
  • Alena

    Drugi zjazd i znowu zajęcia 5-cio i 6-cio godzinne. M A S A K R A.
    15.10.2015
  • OLKA

    Boże, jaka koszmarna strona tej szkoły. Straszny bałagan.
    13.10.2015
  • Magda do Żaby

    To proste. Jaka uczelnia taki rektor, dyrektor, kwestor ... itd. Ale "don't worry by happy".
    13.10.2015
  • Żaba

    A ja mam mieszane uczucia. Inauguracja, pierwszy wykład, absolwentki w togach odbierają dyplomy, pełna gala. I nagle zgrzyt. Pani rektor coś się nie podoba. Bezceremonialnie ( żeby nie powiedzieć dosadniej ) przerywa prowadzenie uroczystości. Jak rozżalona dzidzia oznajmia: "To ja zawsze prowadziłam", " ja nie mogę się sfotografować, bo poczet ustawił się nie pod tą ścianą" itd, itd. Co o tym sądzić?
    12.10.2015
  • Mira

    To jeszcze nic, zobaczycie w przyszłości nie takie cuda ! Tak nawiasem mówiąc nie sadzimy żeby Agnieszka i Krzysztof byli studentami. Tak zwane "wpisy pozytywne" są dziełem administracji szkoły.
    12.10.2015
  • Angela

    Agnicha co ty wypisujesz, brak rzutnika to utrudnienie dla wykładowcy? Wykład 5 lub 6 godzin to normalka? Chyba cię pogięło. Boże widzisz i nie grzmisz
    12.10.2015
  • anka

    Organizacja pierwszego zajazdu zalezy pd szkoły nie od NAs, Brak sprzetu to jakaś tragedia. Pierwsza chyba taka szkoła, która w ten sposób prowadzi zajęcia, to obniża efekty naszej nauki. Mi brak tej organizacji też dał dużo do myślenia, Równiez załuję, a likwidacja studiów dziennych na wyższych semestrach też mni niepokoi. Nie podba mi się ta szkoła.
    09.10.2015
  • Agnieszka

    W każdej szkole na pierwszym zjeździe jest zamieszane, nie wszyscy się znamy, nie wiemy gdzie mamy zajęcia ale to powód by rezygnować po pierwszym zjeździe? Co do wykładów to normalne, że są długie. Brak rzutnika czy laptopa może utrudnić prowadzenie wykładu prowadzącemu ale nie przekazywanie wiedzy. A kadra jest profesjonalna to widać po pierwszych zajęciach.
    09.10.2015
  • Krzysztof

    Ja studiuję Administrację na tej uczelni i jestem zadowolony, z czystym sumieniem mogę polecić tą uczelnie
    09.10.2015
  • Agnieszka

    W każdej szkole na pierwszym zjeździe jest zamieszane, nie wszyscy się znamy, nie wiemy gdzie mamy zajęcia ale to powód by rezygnować po pierwszym zjeździe? Co do wykładów to normalne, że są długie. Brak rzutnika czy laptopa może utrudnić prowadzenie wykładu prowadzącemu ale nie przekazywanie wiedzy. A kadra jest profesjonalna to widać po pierwszych zajęciach.
    09.10.2015
  • Krzysztof

    Ja studiuję Administrację na tej uczelni i jestem zadowolony, z czystym sumieniem mogę polecić tą uczelnie
    09.10.2015
  • Monika

    Zaczęłam studia na Kosmetologii i nie rozumiem tego że ktoś narzeka na kilkugodzinne wykłady, to chyba normalne, jak w każdej szkole, poza tym jak można mówić że się żałuje po pierwszych zajęciach, ja jestem zadowolona
    08.10.2015
  • Gosia

    Po pierwszym zjeździe jestem pełna obaw. Organizacja pozostawiająca wiele do życzenia. Brak multimediów, kilkugodzinne wykłady (jak w kościele na kazaniu), rozwiązanie grupy stacjonarnej Zaczynam żałować, że znalazłam się w tej szkole.
    07.10.2015
  • Pat

    Szkoda słów. DNO !!!
    02.10.2015
  • szit

    Wielki szit!!!! Rozwiązali nam studia stacjonarne. MAm dość!
    28.09.2015
  • Joanna

    Hej dziewczyny ! Jeśli zaczynacie Kosmetologię stacjonernie w tym roku to zapraszam do grupy na facebook'u : https://www.facebook.com/groups/471399703039654/
    28.09.2015
  • tiririri

    heej :) wybiera się ktoś na administrację zaocznie ?
    27.09.2015
  • tiririri

    heej :) wybiera się ktoś na administrację zaocznie ?
    27.09.2015
  • Milena

    Kate ja w tym roku wybieram sie na zaoczną dietetykę. Możesz odezwać się na maila ikrassuska@interia.pl
    10.09.2015
  • Karolina

    Wybiera się może któraś dziewczyna na dzienną kosmetologię? :)
    31.08.2015
  • Kontakt

    Hej :) kto się wybiera na dietetyke lub tam studiuje prosze o kontakt joannakurowska@wp.pl Bo tez mam zamiar isc :)
    22.08.2015
  • Monika

    Myślę że ta szkoła jest godna polecenia, sama studiuję na tej uczelni dietetykę i jestem zadowolona. Myślę że kadra jest profesjonalna a szkoła cały czas doposaża pracownię. Monika
    21.08.2015
  • dietka

    mam mętlik w głowie, szukam szkół które maj dietetykę w Wawie, robię to dla siebie, bo interesują mnie kwetsie żywienia, dbania o zdrowie, itd. Ale chcę mieć poczucie, że na uczelni będę miała kontakt z ludźmi oddanymi tematowi calym sercem, pasjonatami, jak ja. Czy ta szkoła jest ok? co ewentualnie innego polecacie? z góy dziękuję, Klaudia
    18.08.2015
  • Karolina

    Jestem studentka Kosmetologii, to bzdura źe kosmetyki są najgorszej jakości, uważam że pracownie są bardzo dobrze wyposażone a wykładowcy naprawdę fajni. Nie rozumiem również sformułowania że brak perspektyw na przyszłość, przecież właśnie po to studiujemy żeby mieć takie perspektywy, no chyba że ktoś studiuje żeby sobie gdzieś pochodzić. Polecam tą uczelnie, zwłaszcza że atmosfera super
    18.08.2015
  • ok

    prawda jest taka, że znajda się zawsze studentki zadowolone i rozgoryczone... czymkolwiek, jak ma się zdrowy dystans i chce z nauki jak najwięcej dla siebie - to można, ja nie boje się wychodzić przed szereg, zadawać wykladowcom pytania, prosić o dodatkowe informacje albo źródła, ale też staram się być przygotowana, czego nie można powiedzieć o innych :-(
    12.08.2015
  • mikosiaa

    Jakaś dziewczyna na dzienną kosmetologię może? :)
    10.08.2015
  • kate

    ktos idzie na zaoczną dietetyke??
    09.08.2015
  • Monia

    a mogłabyś dać na nia namiary. porozmawiałabym z nia byłabym bardzo wdzięczna mój email moniczek565@wp.pl
    09.08.2015
  • do Monia

    Moja kumpela zaczęła w semestrze letnim dietetykę, teraz będzie na II sem. Jest zadowolona z poziomu prowadzonych zajęć. Kadra też jest spoko. Nie wiem co to za pomysł z tymi kursami???????? Chyba ktoś nie ma pojęcia o tym co pisze! Na kursach nie ma tyle przekazywanych treści. Poza tym na kursach płacisz więc możesz nic nie robić a i tak dostaniesz papier. Jak dla mnie słabo...
    07.08.2015
  • Emilia

    Witam, wybieram się w tym roku do Beaty Mydłowskiej na studia zaoczne-kierunek kosmetologia. proszę o kontakt e.zbita@googlemail.com
    06.08.2015
  • Poziom

    To jak o poziom tej uczelni to mega słabo.Jak bierzesz pod uwagę tylko Mydlowska to lepiej idź na kursy.Z pewnością będziesz wiedzieć więcej!
    05.08.2015
  • Monia

    tylko tu nie chodzi o pieniądze to nie ma znaczenia;) tylko o poziom:) pomozcie prosze
    03.08.2015
  • Paulina

    Jestem w trakcie poszukiwań dietetyki. Z tego co się orientowałam to chyba jednak lepiej na WSP, niższe czesne o około 400 zł i brak wpisowego. W Szkole Głównej ... wynosi ono aż 400 zł.
    03.08.2015
  • Monia

    bardzo prosze o opinie pod względem dietetyki, czy lepsza szkoła przedsiębiorczości beaty Mydłowskiej czy szkoła główna turystyki i rekreacji...?
    03.08.2015
  • mikosiaa

    Utworzyłam grupę dla świeżych studentek kosmetologii dziennej tak jak ja :) Myślę, że to fajne rozwiązanie na organizację grupy i poznanie się przed rozpoczęciem roku :) https://www.facebook.com/groups/1458357551155874/
    01.08.2015
  • odp. Administarcja

    Ja będę teraz na drugim roku ;)
    30.07.2015
  • Natka

    do Zainteresowana: ja złożyłam na mgr z kosmetologii. byłam na uczelni i powiem wam że nie czaję tych złośliwości pod adresem uczelni i pracowni.
    29.07.2015
  • Administracja

    a kto robi w Mydłowskiej Administrację????
    27.07.2015
  • Do Kaja

    Kaja skąd w tobie tyle jadu? Ponownie kolejna bardzo 'życzliwa' uczelni osoba (a może konkurencja nie śpi?). Rozumiem, że można mieć tez negatywne odczucia, ale bez przesady. I jaka dogłębna analiza przyszłości studenta. Wg mnie jeśli ktoś chce pracować i jest dobry w tym co robi zawsze ma otwarte drzwi. Widzę też, że sondowałaś opinie i pierwsze skojarzenia odnośnie WSP wśród pracodawców. Jak dużą grupę badawczą przeanalizowałaś? Uważam, że najlepiej podejść na uczelnię, przekonać się na własne oczy, jakim zapleczem dysponuje i wyrobić sobie własną opinię.
    27.07.2015
  • Kaja

    Zainteresowana, żebyś się nie zaczekała na tych przyszłych studentów mgr😁Powodzenia życzę i miłego w życiu bezrobocia po skończonej szkole bez żadnych perspektyw rozwoju i z żadna renoma!A dla większości pracodawców jak mówisz szkoły mydlowskiej to się kojarzy od razu z technikami a nie studiami.I dobrze, bo poziom jest jak znalazł dla przyszłych kosmetyczek!!!
    26.07.2015
  • Zainteresowana

    Magda za Twoją poradą zapoznałam się z ofertą dwóch pozostałych uczelni, ale nic mnie nie urzekło. Rzeczywiście w jednej z nich niechętni do pokazania pracowni, maskara... W drugiej już zdecydowanie lepiej, mogłam pozwiedzać :) Pozostaję jednak przy pierwszym wyborze tj. WSP Beaty Mydłowskiej. Jeśli ktoś z Was wybiera się też tu na mgr dajcie znać :)
    22.07.2015
  • mikosiaa

    Ooo wreszcie ktoś! Może mogę się z Tobą jakoś skontaktować?
    21.07.2015
  • do mikosia

    Ja tez składałam na dzienną kosmetologię ;-)
    21.07.2015
  • mikosiaa

    Ja na kosmetologię dzienną, może jakaś dziewczyna też? :)
    20.07.2015
  • Kuba

    Właśnie złożyłem dokumenty na dietetykę. Czy może ktoś z Was tez aplikował?
    20.07.2015
  • Magda

    W mojej wypowiedzi nie dodałam bym, czyli nie podjęłabym tu studiów mgr nawet wtedy, gdyby uczelnia je posiadała. Już na ostatnim roku wiedziałam, ze pójdę dalej gdzie indziej. Zainteresowana jak pisałam nie chcę tu promowac żadnej innej uczelni, bo to forum dot. uczleni Mydłowskiej. Powiem tylko tyle, że oprócz Podwala, są jeszcze 2 inne uczelnie w Warszawie. Po prostu odwiedź jedną i drugą. Na jednej z chęcią pokażą Ci pracownie, a na drugieg trochę gorzej z tym, bo nie bardzo jest co pokazać:-) Wtedy będziesz wiedziała.
    17.07.2015
  • Zainteresowana

    Magda! prośba do Ciebie. Stoję obecnie przed wyborem uczelni na studia mgr. Czy możesz podać mi nazwę uczelni, na której studiujesz ;-) Będę mogła porównać. W tamtym tygodniu byłam na WSP. Jak dla mnie uczelnia jest spoko, ale zawsze będę mogła odnieść to do innej. Choć z tego co wiem nie zawsze szkoły chętnie prezentują pracownie :-( a u Mydłowskiej bez problemu mogłam je obejrzeć
    17.07.2015
  • Studentka

    Magda, coś jest nie tak w twojej wypowiedzi. Piszesz ze jesteś już na studiach mgr i nie wybrałaś ich na WSP. I tu pojawia się nieścisłość. Ja, dopiero w tym miesiącu zapisałam się na mgr, bo wcześniej WSP nie miało ich w ofercie...
    17.07.2015
  • Magda

    Ja obecnie na innej uczelni nie płacę dodatkowo za rozłozenie na raty, więc są uczelnie w Warszawie, gdzie nie płaci się za takie rzeczy, więc dlatego na Mydłowskiej mi sie to nie podobało. Nie czepiam się uczelni. Zwyczajnie zauważam róznice w jakości sprzętu i kosmetyków pomiędzy uczelniami, jak mówiłam na Mydłowskiej nie jest najgorzej, ale jeśli chodzi o kontynuacje studiów, to uczelnia wypada naprawdę słabo. Do pozostałych rzeczy nie mam zastrzeżeń i dobrze, ze skończyłam tu niż na słynnym Podwalu.
    17.07.2015
  • Aśka

    W skali rocznej tak to wychodzi, ale wszyscy biorą pod uwagę semestr. Sprawdzałam inne uczelnie, różnice są znacznie wyższe. Jak dla mnie pracownie i kosmetyki bez zastrzeżeń, ale każdy ma prawo do własnej opinii. Pracuję w salonie także mam skalę porównawczą. Zawsze można się do czegoś doczepić, ale chyba nie o to chodzi ;-)
    17.07.2015
  • Magda

    Jestem absolwentką tej uczelni. Skończyłam ją z mieszanymi uczuciami, ale nie było najgorzej. Na pewno uczelnia ma spore braki w sprzęcie i kosmetykach tzn. nie oznacza to, że ich nie ma, ale jakość nie jest dobra, raczej niższa półka. Odnoszę to do uczelni, w której jestem na studiach mgr. Zdecydownie inna bajka, ale nie będę podawać nazwy, bo to nie miejsce na to. Nie chcę obrażać mojej byłej uczelni podam jedynie fakty. Czesne w ratach jest faktycznie wyższe i to prawda, że rozcznie wychodzi 600 zł wiecej. Wystarczy poczytać na stronie. Jak semestr na dziennych w opłacie jednorazowej to 2500 to w opłacie 6 rat 2820 [o 320 zł więcej] weźcie to razy 2 = 640 zł roczni. A zatem dodatkowo do czesnego przez 3 lata prawie 2 tys. Wystarczy policzyć. Płaciłam w ratach, więc wiem, chociaż wtedy czesne było inne. Jak mówiłam nie jest najgorzej, ale uczelnie nie posiada tego, czego oczekuje się od takich studiów, więc nie podjęłam tu studiów mgr, bo wiedziałam, że uczelnie nie ma nic nowego do zaoferowania. Niestety żałuję, ale to trochę za słaba uczelnia w porównaniu z innymi, które mają ten kierunek w Warszawie.
    16.07.2015
  • mikosiaa

    Ja nie widziałam pracowni ani sprzętu, ale będę wybierała się na uczelnię jeszcze raz, bo muszę złożyć resztę potrzebnych dokumentów, więc może sama poproszę o oprowadzenie. Jestem bardzo ciekawa sal itp. Jeśli któraś z dziewczyn wybiera się na dzienną kosmetologię (licencjat. pierwszy rok) to również niech da znać tutaj :)
    16.07.2015
  • Studentka

    Ja właśnie złożyłam papiery na mgr z kosmetologii. Oglądałam pracownie i wszystko mi odpowiada. Czy ktoś z Was składał papiery na mgr lub planuje?
    16.07.2015
  • mikosiaa

    Moja koleżanka podpisała umowę na zaoczną kosmetologię a ja na dzienną.. myślałam, że może znajdzie się tu osoba, która też chciałaby studiować dziennie :( Ja też nie wiem co to za bzdury o różnicy 600zł. Podpisując umowę widziałam jakie są różnice w cenach jeżeli rozkłada się na raty.
    15.07.2015
  • Kamila

    Podpisałam umowę na zaoczną kosmetologię. nie wiem kto i po co rozsiewa takie bzdury odnośnie różnicy 600 zł w systemie ratalnym. owszem różnica jest ale wynosi 200 zł. na innych uczelniach maja tez wyższe wpłaty jeśli zdecydujecie na wpłaty w ratach. pani z dziekanatu oprowadziła mnie po pracowniach, wg mnie wszystko jest w porządku (i sprzęt i kosmetyki). zresztą jak jesteście zainteresowani to sami możecie podejść do uczelni i sprawdzić.
    15.07.2015
  • odp mikosiaa

    Oj nie! Jak jeszcze nic nie zapłaciłaś to uciekaj! Chyba, że rozłożyłaś sobie na raty to będziesz mogła zapłacić 600 zł więcej...Paranoja ;-(
    15.07.2015
  • mikosiaa

    Czy ktoś może wybiera się na studia dzienne o kierunku kosmetologia tak jak ja? :))
    12.07.2015
  • Laura

    Dziewczyno daj sobie spokój. Ta "uczelnia" to wielka ściema. Poziom - żenujący, atmosfera - ciężka, baza - szkoda mówić.
    12.07.2015
  • maturzystka

    jutro odbieram maturę i trochę z niepokojem to czytam. Jeszcze przed maturą PAni wychowawczyni polecała nam stronę w Miniserstwie na której można sprawdzić uczelni i interesujące nas kierunki. Po Waszych wpisach sprawdziłam i się załamała, bo w zeszłym roku zainteresowanie tą uczelnią było niewielkie skoro na dzienne przyjęli 10 os - Podaję Wam link - http://wybierzstudia.nauka.gov.pl/pages/schoolinfo/school-master?fullProfile=true&universityId=2242 Myślę, że sama uczelnia nie powie prawdy, ale czy to dobrze wróży jak ja chcę iść na dzinne, a tak mało chętnych. Moja znajoma studiowała kosmetologię poza Warszawą [chyba w Trójmieści] i z uwagi na małą liczbę studentów zamknęli im kierunek praktycznie na ostatnim roku. JA teraz trochę się boję wybrac uczelnię, która ma mało kandydatów. Byłąm zdecydowana tylko z uwagi na niskie czesne, ale jak czytam i tak dopłacę do tego, że chcę płącić w ratach. NA razie nie mam pracy i jestem na utrzymaniu rodziców, którzy ni będą zadowoleni jak to tak wyglada, a są moimi głównymi płatnikami. Mam powazny problem warto czy nie?
    29.06.2015
  • Ola

    porządna szkoła ma której można studiować niezbyt skomplikowane kierunki, o kosmetologii moge się wypowiedzieć pozytywnie, pozostałe - zwyczajnie nie mam zdania, ale nic złego się tutaj nie dzieje, widać starania, dla mnie OK
    29.06.2015
  • absolwentka

    Mierna, bardzi mierna szkółka. Piszę celowoszkółka, bo z uczelnią ma niewiele wspólnego. Generalnie nie znają się na rzeczy w kształceniu na poziomie wyższym może dlatego, że Mydłowska to głównie szkoły policealne, z których tworzą kierunki. Szkólka nie dla osób, które chcą prawdziwie poczuć klimat studiów. Niestety, nie polecam:-(
    29.06.2015
  • Kandydatka

    Studia ruszą na pewno! Tylko jak będzie znowu 15 osób na roku to pomyślcie ile będzie godzin zajęć. Z czego zapłacą pensje dla wykładowców. Składać papiery zawsze można. Gorzej tylko będzie później z samą organizacją zajęć. Chyba, że rozłożycie czesne na raty to tak na prawdę na każdym z Was zabiorą jeszcze po 600 zł ;-)! Powodzenia wszystkim ryzykantom!
    29.06.2015
  • Lu

    nie ma dietetyki stacjonarnej
    23.06.2015
  • natt

    wybiera się ktoś na dietetykę stacjonarna?
    18.06.2015
  • Wiola

    A ta kosmetologia to myslicie, że tu w ogole ruszy???? Złożyłam dokumenty, ale dowiedziałam się, że w poprzednim roku na I roku było 15 osób....to jakiś dramat! Tym bardziej, że dopiero sie dowiedziałam, że przy rozłożeniu na raty...czesne mi wzrośnie o 600zł...a nie mam teraz tule kasy, zeby zapłacić za całość...Może coś poradzicie??
    16.06.2015
  • Ja

    Totalna klapa, szkoda tylko niektórych wykładowców. Tych najlepszych już nie ma.
    09.06.2015
  • Brawo Zośka

    Dokładnie bez zbędnego komentarza - potwierdzam. Szkoła bardzo przecięta, bo czego oczekiwać od uczelni, która wyrosła na policealnych szkołach KOSMETYCZNYCH ---> do KOSMETOLOGII szmat grogi jeszcze przed Wami! Tym bardziej, że pracownicy nie rozumieją różnicy pomiędzy kosmetyczką, a kosmetologiem!
    08.06.2015
  • Zośka

    Jak dla mnie studia studiami. Ale chodzi chyba o to, żeby się czegoś nauczyć. Fajnie, że jest super atmosfera...ale to chyba wszędzie się kogoś znajdzie z kim się człowiek dogada. Kadra przecietna, ale jest. Same pracownie na kosmetologię można określić jako PRL! Dramat! Marki kosmetykow i sprzętów dostępne również w przeciętnych salonach kosmetycznych, bo do sformułowania kosmetologia...............to starsznie daleka droga.
    01.06.2015
  • Ola

    Witam Jestem studentką dietetyki na WSP i jestem bardzo zadowolona, ludzie na roku sympatyczni i kadra w porządku. Polecam
    29.05.2015
  • asiks

    Jak jest w tej szkole z dietetyka? warto?
    16.04.2015
  • Dorota

    Co do marketingu uważam że słusznie szkoła inwestuje w reklamę, w końcu mówi się, że "reklama dźwignią handlu" ;) Ja tu studiuję i jestem zadowolona.
    15.04.2015
  • Słusznie

    Dobrze, że w końcu ktoś to zauważył, że szkoła zamiast w studentów inwestuje w marketingowców i handlowców! Przynajmniej już wiemy na co idzie nasze czesne!!! Brawo!
    10.04.2015
  • UWAGA, UWAGA

    Szkoła zatrudniła ludzi do wpisów. Dokąłdnie jak im zrobią kontrolę....to wszyscy będą płakać, razem z podstawionymi studentami:-)))) Powodzenia tym, co jeszcze tam siedzą - ryzykanci!
    27.03.2015
  • BOMBA

    BOMBA to wybuchnie jak będzie kontrola.
    26.03.2015
  • Abi

    Szkoła Bardzo przyzwoita. Przyjaźni ludzie i rewelacyjne kierunki. Dla mnie BOMBA
    23.03.2015
  • Michał

    Generalnie jeszcze się uczę i jak najbardziej polecam szkołę, fajna kadra, fajni ludzie, wykłady też w porządku. Jakby ktoś się zastanawiał to jak najbardziej polecam!
    20.03.2015
  • szkółka na pradze

    to szkółka nie uczelnia. w dodaku na pradze. Jestem tu bo nie zrezygnuję na ostatnim roku, ale potwierdzam komentarze - wielu dobrych nauczycieli odeszło. Niektórzy wykłądowcy nie wiedzą, co robią. Jest słabo, ale skończę, bo szkoda mi tych lat. Nie zdecydowałabym się ponownie, ale szkoda też czasu na wypisywanie powodów, bo i tak każdy wybierze co chce.
    18.03.2015
  • _Gaga

    Jak czytam tych kilka negatywnych opinii, to wydaje mi się, że są nie o mojej obecnej uczelni. Studiuję tu 2 rok i wszystko jest ok. Czesne-zero problemów, sale ok. wykładowcy ekstra, atmosfera też. Jeszcze jedno, obsługa w Dziekanacie jest również super ! Polecam, polecam a szczególnie moje kosmetologię!
    16.03.2015
  • Marcelina

    Najlepiej przyjść i porozmawiać ze studentami. Też się tutaj uczę i powiem szczerze, że szkoła jest naprawdę na wysokim poziomie. Panuje w niej luźna i przyjemna atmosfera.
    16.03.2015
  • Ściema

    Naprawdę nie da się czytać tego. Uczelnia sama pisze swoje komentarze, albo za to płaci. Nie chcę mi się już komentowac poziomu jaki zapewnia ta szkoła, bo jest żenujący. Skończyłam ją niedawno i wstydzę się, że mam dyplom tej uczelni!!!!!!!!!! Przykre, że zmarnowałam 3 lata.
    13.03.2015
  • Julka

    Witam Jestem studentką WSP i jestem bardzo zadowolona z uczelni, uważam że pracownie są dobrze wyposażone w porównaniu z innymi uczelniami, czesne, biorąc pod uwagę że szkoła trwa 3 lata jest niskie. Przeniosłam się tutaj z innej uczelni i wierzcie mi zajęcia w szkole, zwłaszcza praktyczne są profesjonalnie prowadzone.
    12.03.2015
  • MarekM

    Ja studiuję na dietetyce. Nowy kierunek. Myślałem, że będzie tak sobie a jest OK. Super wykładowcy, ciekawie prowadzą zajęcia. Przyjemna atmosfera. Moja siostra studiuje tu administracje i też jest zadowolona.
    12.03.2015
  • Kaśka z Warszawy

    Wybieram się do WSP na studia. Moja siostra tu właśnie skończyła i broniła się w lutym. Polecam WSP kierunek kosmetologia
    12.03.2015
  • Baygel

    Hej! Czy wie ktoś coś może o jakichkolwiek dniach otwartych? Coś w ogóle się zapowiada? Zawsze były jakieś promocje, spotkania. Może coś gdzieś kiedyś?????
    12.03.2015
  • Kaśka z Warszawy

    Wybieram się do WSP na studia. Moja siostra tu właśnie skończyła i broniła się w lutym. Polecam WSP kierunek kosmetologia
    12.03.2015
  • Baygel

    Hej! Czy wie ktoś coś może o jakichkolwiek dniach otwartych? Coś w ogóle się zapowiada? Zawsze były jakieś promocje, spotkania. Może coś gdzieś kiedyś?????
    12.03.2015
  • DZIWNE

    Od ponad miesiąca pojawiają sie takie dobre komentarze, każdyzadowolony i zachwycony, ocena mocno podskoczyła do góry, a studentów coraz mniej, kadry coraz mniej i generalnie bardzo słabo. Uczelnia bardziej przypomina szkołę średnią i raczej dla fryzjerek niż kosmetologów. Nie dajcie się nabrać - zatrudnili osobę do wpisów na portalu
    11.03.2015
  • Alicja

    Studiowałam tutaj kosmetologię I stopnia. Już nie mogę się doczekać drugiego stopnia. Chętnie wybiorę się na studia Magisterskie.
    11.03.2015
  • JABADABADU

    No tak, ale dermatologię wykłada księgowa i to na kosmetologii.
    10.03.2015
  • -=HA=-

    Niskie czesne, 6 semestrów! Bardzo dobry poziom Nauczania Czego chcieć więcej :D
    09.03.2015
  • Walentyna

    Widać, że dyrekcja pracuje nad wpisami. jeszcze trochę i uciekam stąd.
    05.03.2015
  • Alicja

    Już nie mogę doczekać się października! :D Kończyłam tutaj studium kosmetyczne i teraz idę dalej :D Warto, warto i jeszcze raz WARTO! :D
    23.02.2015
  • Inga

    Warto zauważyć, że kosmetologia trwa tutaj Tylko 3 lata (6 semestrów). Na innych uczelniach jest dłużej. Po co płacić więcej! Byłam na miejscu i Wszystko mi się podoba. Mogłam zobaczyć sale i porozmawiać z wykładowcami więc tym bardziej mi to Wszystko odpowiada.
    23.02.2015
  • Inga

    Warto zauważyć, że kosmetologia trwa tutaj Tylko 3 lata (6 semestrów). Na innych uczelniach jest dłużej. Po co płacić więcej! Byłam na miejscu i Wszystko mi się podoba. Mogłam zobaczyć sale i porozmawiać z wykładowcami więc tym bardziej mi to Wszystko odpowiada.
    23.02.2015
  • matias

    Dietetyka u Mydłowskiej to dobry kierunek. Polecam.
    20.02.2015
  • Pati

    Faktycznie Martyna też przeglądam właśnie różne oferty i wygląda na to, że tutaj jest najlepiej. Bardzo fajne specjalności tutaj mają. Na co Ty idziesz? Ja na Dietetykę :D
    19.02.2015
  • Martyna

    Jakaś dziwna dyskusja powstała na dole. Ja chciałabym napisać, że zapisuje się do uczelni i od Października zaczynam studia. Szukałam poniżej komentarzy merytorycznych, ale ciężko je w tym roku znaleźć. Pisanie o wykładowcach jest trochę dziwne bo z doświadczenia wiem, że zmiany w Uczelniach się zdarzają. Jak ktoś jest niezadowolony z wykładowców to niesmacznie jest opisywać to w taki sposób, a to zrozumiałam po wpisach. Co jak co, ale mi odpowiada uczelnia bo innej w takiej cenie i specjalizacjach nie widzę.
    19.02.2015
  • Paula

    Kaśka gratuluję awansu!!!
    18.02.2015
  • Też Piękna

    Ale awansowałam, jestem podobno "wykładowczynią, która lubiła robić problemy"". Widocznie moje uwagi są trafne i kogoś bolą. A swoją drogą to dlaczego uczą nas nauczyciele, którzy "powinni być zbadani przez prokuraturę" i napiszcie o kim mowa bo to nie są żarty.
    18.02.2015
  • Piękna

    Chyba udziela się w opiniach Wykładowczyni, która lubiła robić problemy. Jedna się taka trafi, którą się wyrzuci i zaraz robi smród dookoła. W takim razie Proszę Pani! Nie wolno Naciągać studentów na pieniądze, nie wolno wypraszać z SAL - bo tak się Pani zachciało, Nie wolno Nas traktować jak zło konieczne. My studiujemy Ponieważ chcemy się czegoś nauczyć. Traktowała Nas Pani jak zło konieczne i dobrze, że się Pani Uczelnia Pozbyła. Sprawa dość podła i powinna być zbadana przez Prokuraturę.
    13.02.2015
  • przesada

    z tym końcem to bym nie przesadzała. Widać, że wypisują tutaj posty nauczyciele czy wykładowcy, którzy nie przetrwali procesu weryfikacji w szkole. Szkoła się zmienia, ale czy na gorsze? Nie! Z tego co widzę to dość dużo jest Profesorów i Doktorów. Mogliby jeszcze dać imiona :D Nie ma co ukrywać, że program mają Dobry.
    13.02.2015
  • powoli koniec Mydłowskiej

    bardzo dużo nauczycieli odchodzi - zwłaszca z kosmetologii. Słabo się robi pod względem tego, że szkołą traci dobrych dydaktyków.
    12.02.2015
  • Abra

    W necie kazał się wykaz pracowników. Szkoda tylko, że jego rzetelność pozostawia wiele do życzenia.
    12.02.2015
  • Artur

    Ostatnio byłem zapisać się na Dietetykę. Porównywałem kilka uczelni i w zasadzie WSP w Warszawie merytorycznie wychodzi najlepiej. Może mieli jakieś problemy organizacyjne, ale ostatnio dużo się zmieniło na lepsze. Wymieniono podobno wszystkie władze. Wyposażyli Bardzo dobrze sale itd. Poczytajcie ofertę różnych uczelni i sami sprawdźcie. Moim zdaniem ta uczelnia jest najlepsza. Zresztą cena też jest Bardzo Dobra!
    11.02.2015
  • Abra

    Nauczycieli jest coraz mniej bo tak jest tu "dobrze", że rezygnują. Dotyczy to i szkoły wyższej i szkół średnich. wiele mówi zakładka na stronie internetowej; http://www.szkolymydlowskiej.pl/wsp/wyzsza-szkola-przedsiebiorczosci-pracownicy-naukowo-dydaktyczni-szkoly-beaty-mydlowskiej.html
    11.02.2015
  • Iwona

    AAAnula nie przesadzaj. Sama wiesz, że na innych uczelniach wyposażenie nie jest tak dobre, wykładowcy nie są lepsi. Ja dobrze wspominam naukę i nikt nie wmówi mi, że jest inaczej. Polecam
    11.02.2015
  • AAAnula

    Iza nie przesadza, przytacza fakty, ja tylko dodam, że z kosmetologii odchodzi dr Czuwara, ale ja tez kończę - w czerwcu. Co do opłat lepiej nie mówić. Nie wiem gdzie studiuje Michał, ale na kosmetologii nie jest tak różowo.
    07.02.2015
  • Michał

    Bez przesady. Były pewne rotacje, ale wcale nie na gorsze. Nie przesadzałbym. Uczelnia jest najbardziej konkurencyjna w porównaniu z innymi. Nie ma tak wielkich opłat jak w innych, a poziom jest Bardzo obiecujący.
    02.02.2015
  • Iza

    Tak jest coraz "lepiej" - po tym semestrze odchodzą z uczelni dr Stanisławska i dr Witkowska - chyba najlepsze nauczycielki. Na początku tego roku akademickiego odeszły prof. Brzostek i dr Skrzypek. Dobrze że ja już kończę.
    25.01.2015
  • Lusia

    wybieram sie na dietetykę. Czy ktoś studiuje tu z obecnych ten kierunek? Jak jest ? Warto?
    24.01.2015
  • puszkina

    Jest dobrze. Mogłoby być trochę taniej, ale ogólnie nie mogę się do niczego przyczepić. Wykładowcy w miarę kontaktowi, warunki lokalowe też są w porządku. Poleciłabym tę uczelnię.
    02.12.2014
  • Dominik

    Gorąca to z całą pewnością :D Zwłaszcza wtedy gdy zbliża się sesja :D Też polecam. Dobrze się tutaj czuje.
    06.11.2014
  • Aga

    Dokładnie. Najlepiej przyjść i porozmawiać z uczniami. Też się tutaj uczę i powiem szczerze, że szkoła jest naprawdę na wysokim poziomie. Panuje tutaj luźna i przyjemna atmosfera. Polecam gorąco.
    03.11.2014
  • ciekawe

    ja chodzę do Mydłowskiej ale do liceum , to co tu przeczytałam to w większości bzdury .. w szkole panuje bardzo przyjazna atmosfera odiwedziłam wszystkie pracownie i także wydają mi się dobrze wyposażone większości nauczycieli są do rany przyłóż a to że śmierdzi czy coś to po po prsotu śmieszne //.. też na początku nie byłam pewna ale teraz jestem wrecz zakochana w tej szkole , goraco polecam ;)
    20.10.2014
  • bezimiennna

    A kto z was się wybiera na kosmetologię wsp zaocznie ??
    24.09.2014
  • Justyna

    Dokładnie! ;)
    14.09.2014
  • ewaaa

    Justyna no to jutro zaczynamy.. :)
    14.09.2014
  • Justyna

    ewaaa ja się tam wybieram ;)
    10.09.2014
  • ewaaa

    Ktoo na dzienna policealną kosmetologie ? :)
    08.09.2014
  • Uczen

    Hej. Czy szkoła nakłada na ucznia jakąś karę jak chce zrezygnować z liceum ogólnokształcącego dla dorosłych?? Mówię o szkole Beaty Mydłowskiej.
    04.09.2014
  • Gabi

    No to piąteczka Klaudia, ja też idę na studia do Mydłowskiej :D
    03.09.2014
  • Kaludia

    Nie, ja się wybieram na kosmetologię ale do wyższej szkoły przedsiębiorczości :)
    25.08.2014
  • eloll

    Klaudia wybierasz się do policealnej na dzienną kosmetologie? ;)
    22.08.2014
  • Klaudia

    Ja już się zapisałam. Moja siostra tam chodziła, w tym roku odebrała dyplom. Bardzo chwali sobie tą szkołę. Wykładowcy spoko, zajęcia nie są nudne, pracownie bardzo dobrze wyposażone. Atmosfera też jest spoko.
    20.08.2014
  • elo

    Kto wybiera się jeszcze na kosmetologie od września? :)
    18.08.2014
  • czacza

    Fajna uczelnia, mam w niej dużo przyjaciół i jestem zadowolona z prowadzonych zajęć. Mogliby dać więcej kosmetyków na kosmetologii, ale ogólnie źle nie jest :)
    31.07.2014
  • Hejka

    Jestem niebywale zadowolona z wyboru tej uczelni, przynajmniej teraz, po pierwszym roku. Dużo osób zrezygnowało, ale wyglądało to tak, że po prostu nie trafili z kierunkiem. Polecam kosmetologię :)
    09.07.2014
  • Fema

    Do śmieszna Ja też jestem studentką na tej uczelni. Oprócz mnie wbrew temu co piszesz jest jeszcze wiele osób, które tak samo jak ja się tam uczą. Nikt z nas nie narzeka, ciężko pracujemy by zdobyć doświadczenie i wiedzę. A jak ktoś jest leniwy, to ucieka z uczelni.
    04.07.2014
  • Karolinka

    Ja jestem rozsądna, studiuję tam już drugi rok i wszystko jest dla mnie ok. Skończcie wszyscy wypisywać złe opinie o tej uczelni, bo to wszystko pewnie wypisują ludzie którzy rezygnowali po pierwszym miesiącu. Kurczę, tam jest naprawdę fajnie, zajęcia praktyczne są świetne, mam tam wiele znajomych. Jakbym miała szansę to i tak nigdy nie zmieniłabym swojej decyzji wyboru tej uczelni :)
    29.06.2014
  • śmieszne

    Ciekawe jakich studentów, jak oni ich prawie nie mają. Ci rozsądniejsi już dawno uciekli!!!!!
    09.06.2014
  • śmieszne

    Ciekawe jakich studentów, jak oni ich prawie nie mają. Ci rozsądniejsi już dawno uciekli!!!!!
    09.06.2014
  • Rewelka

    A ja byłam właśnie w szkole Mydłowskiej, popytałam studentów którzy tam byli i opinie w większości były pozytywne. Zerknęłam nawet na sale, wyglądały na dobrze wyposażone. Też się tam wybieram na studia, więc Opatrzności - nie będziesz sama :)
    05.06.2014
  • Opatrzność - odpowiedź

    Dobrze radzę - daj sobie spokój. W Warszawie są jeszcze szkoły z tym kierunek. Nie będę tu im robić reklamy, ale naprawdę pomyśl, bo inaczej i tak po miesiącu będziesz chciała się przenieść. Proponuję wcześniej odwiedzić wszystkie te szkoły łącznie z Mydłowską i sama zobaczysz dlaczego nie warto!
    16.05.2014
  • Opatrzność

    Czy ktoś jeszcze oprócz mnie wybiera się tam na kosmetologię?
    15.05.2014
  • TRAGEDIA

    Naprawdę jedna wielka tragedia. Poziom żenada, jak zwykła szkółka policealna, kosmetyki trzeba wygrzebywać z pojemników, wszystkie brakuje. Zmieniam tę szkołę i to prędko, bo szkoda każdej złotówki. NIE!
    22.04.2014
  • Zawistni

    Nie wiem, czemu tak źle niektórzy piszą o tej szkole... Studiuję tam już drugi rok i jak dla mnie warunki są naprawdę fajne. To oczywiste, że wykładowcy nie przypadną każdemu do gustu, ale tak jest na każdej uczelni, to nie zależy od władz uczelni, a od charakteru prowadzącego. Nie wiem, o co chodzi wam z salami, są zadbane, sprzęt kosmetyczny jak i kosmetyki są ciągle uzupełniane, czesne w porównaniu do innych szkół uczących kosmetologii jest niskie. Z czystym sumieniem mogę polecić tą uczelnie każdej dziewczynie, która wiąże swoją przyszłość z zawodem kosmetologa.
    10.04.2014
  • Mania

    W szkołach mydłowskiej panika, lada dzień kontrola z urzędu miasta. Przepisują dzienniki żeby nie było nieobecności. Chuda Maryla wściekła bo ma coś na sumieniu.
    10.02.2014
  • Angel

    Ta dwójka to donosiciele Mydłowskiej. Uważajcie na nich.
    09.02.2014
  • Malina

    Szkołą rządzi szara eminencja Maryla i Stasio z podziemia
    09.02.2014
  • mari

    Odradzam wszystkim tą szkołę. Podnoszą bezprawnie czesne. Jak ktoś nie zapłaci większej opłaty straszą, że nie dopuszczą do egzaminów. Najgorsza szkoła w warszawie do, której można iść. Nauczyciele zmieniają się kilka razy w semestrze. Ich wiedza jest znikoma. Poziom porażka.
    20.10.2013
  • Kami

    A wie ktoś może gdzie mamy iść ? :) Bo ja jak zawsze nic nie wiem :)
    02.10.2013
  • Kami

    No ja też na ten wizaż potem. ;) no to do zobaczenia w sobotę ;)
    02.10.2013
  • zaoczna

    Zajecia rozpoczynaja sie w sobot o godzinie 8 rano a o 10 jest inauguracja ale rano o tej 8 sa normalnie zajecia :)
    02.10.2013
  • Ann

    No ja chce isc tylko pytanie jak to jest bo przeciez plan lekcji jest o 8 wiec ja nie wiem jak to wyglada. No ja wlasnie chce na ten wizaz isc potem
    02.10.2013
  • Kami

    A dużo osób wybiera się na to rozpoczęcie? ;)
    01.10.2013
  • Berbetka

    Hej wybieram sie na zaoczne do Mydłowskiej i rozpoczęcie jest chyba o 10 z tego co sie pytałam
    01.10.2013
  • Kami

    A jeśli chodzi o tę specjalizacje - wizaż, to mi się spodobała :)
    01.10.2013
  • Ann

    Jutro chyba na stronie podadzą
    29.09.2013
  • Kami

    A wie ktoś może o której jest rozpoczęcie roku?
    24.09.2013
  • Ann.

    No to super że jednak ktoś idzie;) Co sądzicie o specjalizacji jaka jest u Mydłowskiej- wizaż. Bardzo przyciągneła mnie ta specjalizacja , ciekawe czy ją utworzą ;)
    23.09.2013
  • kosmetologia + może dietetyka????

    ja sie jeszcze zastanawiam, waham, mam mieszane odczucia, jako kierunek Kosmetologia wydaje mi sie bardzo atrakcyjna dla mnie jako kobiety, nie wiem, czy zwiaze sie przyszloscia zawodowa z ta branza, ale nawet jesli nie, to i tak sadze, ze studia moga byc zwyczajnie ciekawe, na razie nie mam ambitnych planow, ale moze za dwa lata polacze to z dietetyka, majac w pakiecie 2 dosc pokrewne kierunki, mozna chyba myslec o doradzwtwie i z zakresu kosmetyki i zywienia zdrowego, o o tym myslicie?
    17.09.2013
  • Kami

    Ja idę zaocznie ;)
    16.09.2013
  • A.

    Idzie ktoś od pazdziernika do mydłowskiej na dzienne? ;)
    15.09.2013
  • Aśka

    Idzie ktoś na dzienne? :)
    15.09.2013
  • Karena

    Ja idę:)
    14.09.2013
  • Ann

    Idzie ktoś od października do mydłowskiej zaocznie ;?
    13.09.2013
  • joanna

    Byłam dziś w szkole, i jestem baardzo zadowolona, Pani z sekretariatu oprowadziła mnie po pracowniach i jestem naprawdę zadowolona, polecam serdecznie
    10.09.2013
  • Anka

    Polecam! rewelacyjne pracownie oraz kadra bardzo dobra
    27.08.2013
  • fk

    Niestety nie zgadam się z twoją opinią
    18.07.2013
  • fk

    Niestety, poziom wyznaczają przypadkowo zatrudniani wykładowcy, którzy wiedzę o kosmetykach biorą z reklam telewizyjnych.
    12.07.2013
  • baśka

    jedyny plus to, że jest tanio. Jakbym miala kase to poszlabym na inną uczelnie gdzie jest jakiś poziom- ale te niestety sie droższe.
    28.06.2013
  • Mrówa

    Uczyć trzeba się wszędzie.Bardzo pomagają w tej szkole.Jak miałam problemy zdrowotne to bez problemu przełożyli mi egzaminy. Kiedyś chodzilam tu do szkoły dziennej a teraz studiuję. Panie w sekretariacie zawsze są pomocne. A nauczyciele różni, jak wszędzie.Budynek może nie zachwyca urodą,ale jest odmalowny, Sklepik to porażka- drogo jak w Hiltonie.
    26.06.2013
  • kasia

    mi osobiście bardzo podoba się uczelnia, miła atmosfera, nie mam problemu z załatwieniem czegoś, ogólnie jestem bardzo na tak
    25.06.2013
  • gosza

    do kosmetyczka : skoro cię oblali to nie dlatego że szkoła jest zła tak jak to próbujesz wyrazić tylko dlatego że prawdopodobnie się nie uczyłaś :)
    24.06.2013
  • Ania

    Witam chciałabym wypowiedzieć się na temat komentarza Uczennicy! chodzę do tej szkoły i tzw patologii nie ma ponieważ dyrekcja jak tylko ktoś fika jest wyrzucany ze szkoły,, jako uczennica nigdy nie zostałam zostawiona z moim problemem, a nauczyciele bardzo się interesują.A co do pracowni to jest nowoczesna, sprzęt jest nowy. Cały czas jest modernizacja budynku i napewno się nie zawali jak piszesz. Myślę że wasze złe komentarze biorą się z tego że szkoła stawia warunki do których się nie potraficie dostosować.
    24.06.2013
  • Kosmetyczka

    Chodziłam tu do szkoły i oblali mi , ciesze się ,że już nie chodzę , bo teraz jestem zadowolona z teraźniejszej uczelni , przynajmiej coś mnie nauczyli:) Pozdrawiam , Ania
    23.06.2013
  • Administrator

    Komentarz został usunięty ze względu na naruszenie zasad regulaminu.
    23.06.2013
  • inia

    Nie wiem co wy chcecie od tej uczelni. Ja jestem zdowolona. Jesli ktos chce byc doktorem to niech studiuje na politechnice. Tam jest bardzo wysoki poxiom. Mi w zupelnosci wystarczy wiedza ktora tu zdobede. Przecierz mozecie wybrac kosmetologie na wawelskij. Podobno poziom wysoki ale wysokie jest tez czesne. Ja ze swojej strony polecam. A uczyc sie trzeba. Bo jesli ktos chce to sie nauczy.
    16.06.2013
  • brygi

    czy oni maja tylko jeden kierunke kosmetyczny??? bo z tej ich strony to nie wynika, sa specjalnosci a nie ma nazwy kierunku, w ogole to masakra jakas ta strona, jak za króla Cwieczka, jesli ucza tak, jak funkcjonuja w necie, to chyba jestem na nie, a czy ktos jest zadowolony z e studiow u nich?
    08.05.2013
  • Gośka

    Nie polecam. Poziom żaden, pracownie przedpotopowe, kosmetyki przeterminowane. Nowe tylko władze, ale żeby było ciekawiej - bez przygotowania kosmetologicznego.
    19.04.2013
  • niesprawiedliwa ocena

    dlaczego ta szkola ma taka malo punktow? z czego to wynika? ja by, chciala wypowiedziec sie pozytywnie i podniesc te ocene, ale nie bardzo wiem, co mam zrobic?
    01.04.2013
  • baba gaba

    Jak chcesz nie ucząc się mieć dyplom, idź do tej szkoły. Bez wysiłku, nawet bez chodzenia na zajęcia, otrzymasz dyplom licencjacki. Jeżeli chcesz się nauczyć, unikaj tej szkoły.
    21.03.2013
  • aba

    Nie warto, poziom niski.
    21.03.2013
  • glancpomada

    Osobiście mi się podoba. Fajni, praktykujący wykładowcy, wyposażone pracownie i świetny dziekanat. Poziom dobry i ceny niskie, jak za kosmetologię. Polecam!
    26.02.2013
  • dądądą

    Poziom być może nie jest najlepszy, nie jest taki jak na uniwerku czy innej uczelni ale nie jest wcale tak źle! też mamy egzaminy, też się do nich uczymy i przygotowujemy... tyle, że w momencie gdy potencjalny pracodawca będzie miał przed sobą moje cv po WSP i cv osoby po UW czy SGGW nie wybierze mnie....
    06.02.2013
  • sara

    miałam styczność z tą szkołą przez pewien czas i nie byłam może jakoś bardzo zachwycona, ale żeby aż tak źle o niej mówić to nie :P wygląd jak wygląd, nie ma się do czego przyczepić aż tak bardzo. przecież nie wymagam luksusów... ale poziom dość niski, generalnie nie polecam
    19.12.2012
  • niemożliwe

    pytanie do Boska: co tam studiujesz? na ktorym jestes roku? przepraszam, ze wnika, ale zawsze gdy czytam negatywy, takie skrajne i mocne w slowach, probuje dociec, czy nie mam do czynienia z leniwym, oblanym studentem, wybacz jelsi urazilam, chodzi mi tylko o konkretne, sprawdzone informacje, nic wiecej
    16.10.2012
  • boska

    Totalne dno, kadr była, ale po zmianach zastali sami z mgr, budynek śmierdzi kanalizacją, na pracowni sprzęt starszy niż właścicielka...A zapytajcie o pracownię z receptury!!! To w ogóle jest uczelnia?
    11.09.2012
  • bogunia

    a kto chodzi do ich liceum albo technikum???? bo mi sie wydaje, ze oni wlasnie sa od niedawna, ale wczesniej mieli jakies policealki, jesli macie jakies opinie bo sie tam uczyliscie, dajcie znac szukam szkoly co da mi wolny zawod, pozwoli zalozyc swoj maly biznez, zarobic na swoje przyjemnosci i ta jest w kregu moich zainteresowan
    05.09.2012
  • miodek

    patrząc na ich stronę szkoła nie jest nowa na rynku, ciekawe tylko jak przedstawia się ich poziom nauczania, bo ofertę mają całkiem spoko
    23.08.2012
  • kto zna te uczelnie?

    sluchajcie, czy to jakas nowa szkola kosmetologiczna w Wawie? kto sie tam uczy i moze cos wiecej napisac? jestem zainteresowana wizazem, stronka mi sie ich podoba, ale cow wiecej bym sie dowiedziala, agata
    22.08.2012