Opinie o Uczelni Wyższa Szkoła Rehabilitacji w Warszawie (WSR Warszawa)

Komentarze (158)

  • Magdalena

    Witam, chciałabym zasięgnąć kilka informacji o studiowaniu fizjoterapii (II stopnia) w powyższej szkole. Czekam na wiadomość od osoby, która poświęci chwilę czasu na odpowiedź:) magda150813@o2.pl
    10.11.2018
  • Dietetyka

    Ktoś na magisterke z dietetyki?
    25.09.2018
  • kamila-sutkowska@wp.pl

    Ktoś się wybiera na fizjoterapię niestacjonarnie na wsr? ;)
    21.09.2018
  • Karolina

    Hej, czy ktoś wybiera się na magisterkę z fizjoterapii, niestacjonarnie? Mój email; kstawiarska17@gmail.com
    14.09.2018
  • malvva

    Cześc zastanawiam sie nad dietetyką na WSR. Czy ktoś się tam wybiera albo już studiuje i mógłby powiedziec jaki jest tam teraz poziom? Czytając komentarze sprzed 3 lat nie wygląda to optymistycznie. Może coś się zmieniło? Niestety nie zdawałam biologi ani chemii na maturze wiec zostaje mi tylko uczelnia prywatna ale zależy mi na dobrym poziomie nauczania.
    06.09.2018
  • Fizjoterapia stacjonarne

    Hejka, czy ktoś z was studiuje stacjonarnie fizjoterapie? Co możecie powiedzieć o zajęciach, wykładowcach. Co trzeba zakupić przed pierwszym rokiem? Piszcie na mój mail fizjogirl@wp.pl
    30.08.2018
  • Fizjoterapia

    Czy ktoś kiedyś przenosił się z wsr na uczelnię publiczną? Jeśli tak to czy ponosi się jakieś koszty w tym wypadku?
    30.08.2018
  • Ola

    Proszę pytać jeśli macie jakieś pytania o studiach z fizjoterapii zarówno zaocznych jak i stacjonarnych :) odpowiem na każde pytania w zamian za powiedzenie, że powiecie że poleciłam wam tą uczelnię. Moj mail: imogen_heap@onet.pl
    01.08.2018
  • Dawid2223

    Cześć , mam kilka pytań , mianowicie o studia niestacjonarne fizjoterapia . ile razy w miesiącu odbywają sie zajęcia i czy są egzaminy wstępne ? jak to jest z tą rekrutacją bo niewiele wiem .. proszę o odpowiedz na dawid.piwonski@op.pl
    11.07.2018
  • brudzioo

    Ktoś planuje zaocznie na fizjoterapie ? Też chcę wiedzieć jak często zajęcia itd :) adrianbruderek@interia.pl
    10.07.2018
  • Natalia

    Planuje iść na zaoczne fizjoterapie. Wie ktoś ile razy w miesiącu odbywają się zajęcia?
    09.07.2018
  • AdamG

    Ktoś wybiera się na fizjoterapie niestacjonarnie ?
    07.07.2018
  • Poszukiwania fizjoterapeutów

    Cześć wszystkim. Od października idę na fizjoterapie na wsr. Czy ktoś również dopiero będzie rozpoczynał ten kierunek? Zawsze razem raźniej ;) Jeśli tak to proszę o odzew :D
    05.07.2018
  • drążąc temat

    czy o fizjoterapii moglibyście się też rozpisać?? interesuje mnie ten kierunek, rozważam złożenie papierów, szukam opinii....
    05.06.2018
  • Nana

    @ Wika. no właśnie nie wiadomo kim jesteś po tym kierunku. Wyobrażasz to sobie? po 3 latacgh byc psychologiem? Wejdź na UW, SWPS, jak myślisz dlaczego TE uczelnie oferują 5 lat nauki? Bo chcą? Nie bo tak mówi prawo. Po psychologii medycznej jesteś NIKIM. serio, moze coś tam sie dowiesz, ale nikt Cię nie zatrudni - żaden NFZ, poradnia zdrowia psychicznego, psychologiczna (tu jeszcz etrzeba miec uprawnienia pedagogiczne ;P ).
    25.04.2018
  • Nana

    Ad. Psychologia md- no właśnie uczelnia wykorzystuje niewiedzę młodych ludzi. Jestem po kierunku psychologicznym , zajmuje się pomocą w wyborze studiów stąd też wiem jakimi prawami rządzi się rynek psycholog-edukacyjny. Z przykrością to isze, ale psychologia na tej uczelni wam nic nie da. MUSICIE skończyć studia 5 letnie(uw, swps, vizja etc). Ale nie jakiś 3 letni hobbystyczny kierunek. Do tego medycyna tzn NFZ ma jeszcze inne wymogi obostrzenia ). Co do prowadzenia terapii to jest min. 10 lat nauki ;-). Wpierw studua-poki co jakiekolwiek, ale jeśli kogoś kręci psychologia to niech idzie na 5letnie, potem specjalizacja a dodatkowo jeśli ktoś chce zajmować się terapią ok 4-5 letnie szkolenie psychoterapeutyczne (które kosztuje ok 11000 za rok+ superwizja ok 150-200zl za godzinę) . Pomyślcie ;-)
    24.04.2018
  • joe

    cześć, od przyszłego roku idę na fizjoterapie i zastanawiam się nad wyborem wyższej szkoły rehabilitacji w Warszawie. nie powiem, przerażają mnie troche opłaty, tym bardziej że mieszkam daleko od Warszawy. czy ktoś z obecnych studentów / absolwentów mógłby udzielić mi swojej opinii na temat studiowania fizjoterapii na tej uczelni? mój e-mail: oneblinkgames@gmail.com z góry dzięki :)
    23.04.2018
  • Wika

    Wie ktoś czy przyjmują na magisterkę z fizjoterapii osoby które maja licencjat z innego kierunku?
    26.02.2018
  • mira

    jeśli ktoś myśli o fizjoterapii to polecam duzo nauki wykładowcy znakomici jak ktos che to da rade tyle ze wiedza to jedno a praca to drugie rynek polski jest pelen chyba ze zagranica
    19.11.2017
  • psychologia medyczna

    no ja właśnie też o tej medycznej psychologii muślę .... i sądziłam, że jak psychologia t sychologia, czyli po ukończeiu jestem Psychologiem. Ale wcześniejszy wpis Nany mnie zaniepokoił. To kim jestem po studiach???
    10.11.2017
  • Maja

    Ktoś na fizjo w 2017/2018 dzienne ? Warto iść na inaugurację??
    11.09.2017
  • GABA

    Ups zjadłam słowo ;) Czy mógłby mi ktoś POWIEDZIEĆ kto już studiuje...
    05.09.2017
  • GABA

    Cześć :) W tym roku będę zdawać maturę i od jakiegoś czasu zastanawiam się nad fizjoterapią. Natrafiłam na tą uczelnie w sumie przypadkiem. Czy mógłby mi ktoś kto już studiuje albo wybiera się na studnia na WSR czy warto, jak tam jest, czy polecacie, ogólne wrażenie itd. :D
    05.09.2017
  • Nana

    Ktoś wyiera się na psychologię medyczną? Radze się zastanowić. Zapytajcie się w dziekanacie JAKIE KONKRETNIE uprawnienia macie ;). Na pewno po tym kierunku NIE MOŻECIE nazywac się psychologiem, ani prowadzić terapii, czy czegoś podobnego. By robić coś takiego nalezy skończyć psychologię (może być i zdrowia),ale 5 letnie. To kierunek hobbystyczny. radzę to przemyśleć ;)
    02.09.2017
  • Ola

    Jeśli ktoś z Was wybiera się na Wyższą Szkołę Rehabilitacji to miałabym do was prośbę :) Mianowicie mogę dostać zniżkę jeśli "poleciłam" kogoś, a że jestem biednym studentem to byłabym bardzo wdzięczna za pomoc :c Nic Was to nie kosztuje a możecie mi pomóc :) Będę bardzo wdzięczna! Odpowiem też na pytania odnośnie uczelnie jeśli macie jakieś. Proszę pisać na maila: imogen_heap@onet.pl
    31.08.2017
  • Maciek

    Zajecia niestety odbywaja sie od piątku do niedzieli. Czasami wykłady były od 15.00 ale o tyle dobrze ze nie trzeba byc na wszystkich jak cos zapraszam na meila mes999@wp.pl
    23.08.2017
  • Kris

    Witam, wybieram sie na fizjoterapie zaocznie- czy zajęcia odbywają die od piątku do niedzieli bo tydzień?
    14.08.2017
  • Ania

    Wybiera się ktoś na psychologię medyczną? :)
    09.08.2017
  • Emila

    ja się zastanawiam nad psychologia medyczną....zapraszam na maila emiz21@wp.pl jest ktos ma jakieś wątpliwości tak jak ja...
    26.07.2017
  • Ana

    Cześć czy ktoś się wybiera na kierunek psychologia medyczna?
    26.07.2017
  • Emilia

    Cześć,wybieram się na kierunek psychologia medyczna. Czy ktos juz się zarejestrowal? :))
    14.07.2017
  • Bartek

    Moze ktoś powiedzieć swoją opinie na temat ratownictwa medycznego zaocznie??
    14.07.2017
  • Malwa

    Witam, zastanawia, się nad rozpoczęciem fizjoterapii II stopnia zaocznie na WSR. Chętnie poznam Wasze opinie. Zjazdy odbywają się co weekend czy co dwa tygodnie ? Nie ma żadnych egzaminów wstępnych ?
    11.07.2017
  • Justyna

    Hej. Info dla wszystkich chetnych na fizjo. Studiuje zaocznie 2 rok Jak to wszedzie bywa wykladowcy są rozni. Jedni lepsi, drudzy gorszy. Oczywiste jest ze duzo trzeba sie samemu doksztalcac i czytac. Bo fizjo jest kierunkiem bardzo obszernym. Wiec jesli wybrales ten kierunek bo nie masz co ze soba zrobic to sobie daruj. Jesli ktos chce sie nauczyc i wyniesc cenna wiedze to tak bedzie. Nie zaluje i gdybym miala wybierac to wybralabym ponownie. Anatomia z dr Ługowską - bajka!!!! Nie,nie taka prosta tylko tak fajnie przekazana Inni ktorych bardzo cenie to dr Kopiczko, mgr Wisniewska, mgr Tłokinski, mgr Włostowska, dr Kołakowski, dr Łyp i wiele innych. Trafiają się trudni w kontaktach ale to rzadkosc. Dziekanat kuleje ale jakos dajemy rade. :-)
    07.07.2017
  • Milena

    Wybiera się ktoś zaocznie na ratownictwo? Ja już zapisana :p
    05.07.2017
  • Maciek

    gdyby ktos chciał jakieś informację to zapraszam na meila mes999@wp.pl kończe 1 rok fizjoterapii moge udzielić odpowiedzi na jakieś pytania
    04.07.2017
  • Niezdecydowana

    Hej wszystkim ! Głęboko zastanawiam się nad studiami psychologia medyczna , ale mało wiem na temat tej szkoły, poziomu nauczania , rozkładu zajęć... dlatego mam wątpliwości . Jeśli ktokolwiek wie coś więcej na ten temat lub chce nawiązać kontakt i razem się pozastanawiać to zapraszam na emaila : lidia4050@gmail.com
    20.06.2017
  • Emila

    Hej, Zastanawiam się nad rozpoczęciem kierunku - Psychologia Medyczna na WSR... Czy ktoś może powiedzieć coś więcej o tym czy warto? Jak kadra, szkoła, organizacja szkoły itd.?
    19.06.2017
  • Mariusz

    Hej, Rozważam udanie się na studia dzienne z dietetyki. Czy ktoś może mi coś powiedzieć o tym kierunku na WSR?
    12.06.2017
  • BubbleGum

    co możecie powiedzieć o uczelni całkiem? W tym roku wibieram się na fizjo II stopnia.(Czy organizuje uczelnia wyjazdu w ramach Erasmus+? Jak w dziekanacie ?
    08.06.2017
  • Karolina

    Też myślę o psychologii medycznej,mógłby ktoś dać jakieś opinie o tym kierunku ?
    07.06.2017
  • Agata

    WAŻNE! Wybiera sie ktos na psychologie medyczna? Czy ktos sie chociaz juz na to zarejestrowal?
    06.06.2017
  • Patryyk

    Cześć :) Wybiera się ktoś na fizjoterapię dzienna lub zaoczna na rok 2017/18? :) Może ktoś podzielić się opinią na temat tego kierunku na tej uczelni? Jak oceniacie poziom nauczania , praktyki itp? :)
    21.04.2017
  • Piotr

    REKRUTACJA BĘDZIE OD 9 MAJĄ BODAJŻE. SAM MYŚLĘ O PSYCHOLOGII MEDYCZNEJ. CHOĆ NIE WIEM CZY TO KIERUNEK SAM W SOBIE CZY TYLKO SPECJALNOŚĆ. MOŻE KTOŚ WIE COŚ NA TEN TEMAT ?
    20.04.2017
  • As

    Od kiedy będzie rekrutacja na rok 2017/18
    18.04.2017
  • klara

    intryguje mnie ten kierunek Psychologia Medyczna, tylko zastanawiam się - na ile jest to sama psychologia, a na le jest to specjalizacja? Chyba jest to jakaś nowość ??? nie spotkałam się z tym kierunkiem nigdzie wcześniej. Jeśli są wiec studenci WSR którzy go studiują, to prosiłabym o opinię od Was, czy warto to ywbrać? a jeśli nie, to dlaczego?
    06.03.2017
  • Ela

    siemka:) jak oceniacie fizjoterpie na pw. uczelni? jaka atmosfera , poziom praktyk i wykładów. Pozdrawiam
    29.09.2016
  • 123

    Wybiera sie ktos na psychologie medyczna ?:)
    28.09.2016
  • Agata

    Hej, jak ktoś wybiera się na dietetyke zaoczną i chce się poznac to pisac- agataborowiak@onet.pl Może warto założyć grupę na fb?
    13.09.2016
  • Magdaa

    Hej :) Wybieram się od tego roku na fizjoterapię I-go stopnia stacjonarnie i chciałabym się dowiedzieć trochę o wsr. Jest tu ktoś kto mógłby mi przybliżyć temat? Ogólnie, jak się studiuje, czy jest przyjemna atmosfera, jak jest z wykładowcami itd. Jeśli tak, to proszę o kontakt ;) magdziorek41@o2.pl
    05.09.2016
  • 1234

    Jeśli ktoś wybiera się na fizjoterapię dzienną I stopnia na WSR to zapraszam do grupy na FB :) https://www.facebook.com/groups/1767451130188900/?ref=aymt_homepage_panel
    04.09.2016
  • Asia

    Cześć;) Ja w dalszym ciągu rozważam fizjo II stopnia zaoczne, chociaż powinnam mieć już złożone dokumenty. Znajdę tutaj jakąś duszę, która w tym roku zaczyna II stopień? Chętnie poczytam opinie o fizjo na WSR. Jakieś doświadczenia, przeżycia? :-D Polecacie? ;)
    29.08.2016
  • madom1

    Siemka ! Wybieram się na fizjoterapie I-go stopnia na WSR, osoby które już są studentami i mogą mi na temat tej uczelni coś więcej powiedzieć proszę na priv, a jeżeli ktoś zaczyna od tego roku jak ja także proszę o kontakt mailowo - madom1@o2.pl :)
    10.08.2016
  • Jolka

    Nie wiem jak fizykoterapia ale dietetyka jest do bani
    01.08.2016
  • Edyta123

    Hej wszystkim :D Czy ktoś idzie w tym roku na kierunek fizjoterapii studia niestacjonarne :D ? Jeśli TAK to proszę o kontakt na adres sim123xx@gmail.com :D
    26.07.2016
  • rysia

    Bobrowiecką zdecydowanie odradzam, słyszałam, że jest tam tak mało studentów, że po pierwszym roku wszystko się rozpada, a i tu znajomi mi mówili, że się bardzo popsuło.
    19.07.2016
  • kasia97

    Witam , zastanawiam się nad zaoczną dietetyką na tej uczelni bo tez znalazlam uczelnie pwsbia na bobrowieckiej i sie zastanawiam wciąża czasu coraz mniej, czy tu jest ok ? :)
    17.07.2016
  • Mendy

    Jestem po I roku dietetyki i przenoszę się do Mydłowskiej. Na Kasprzaka nie radzą sobie ze studentami i przekazywaniem różnych informacji nawet na stronie internetowej. Wielki chaos
    06.07.2016
  • Gunia

    Dietetyka zaocznie tu na Kasprzaka czy dziennie Szkoła Główna Turystyki i Rekreacji na Stokłosy 3? Może ktoś coś podpowie!?
    30.06.2016
  • magda

    Witam. Zaczęłam dietetykę na tej uczelni i jestem bardzo nie zadowolona. Zajęcia na bardzo niskim poziomie, okienka w planie. nikt nic nie wie. Strata czasu i pieniędzy.
    28.06.2016
  • Kondzio

    Witam :) to jak jest w końcu z tymi studiami o profilu Ratownictwo Medyczne ? Wysoki jest tam poziom? Jak z praktykami? Chodzi mi o zaoczne studia , dzieki z góry
    22.06.2016
  • Ratownictwo - Tylko nie tu

    Nie polecam Ratownictwa Medycznego na tej uczelni. Brak zasad dydaktycznych. Prowadzący mający wielkie mniemanie o sobie zwłaszcza pani ratowniczka, która decyduje o wszystkim w tej szkole i na tym kierunku. W ostatniej chwili zmienia zdanie. Uwala ludzi przed samym egzaminem dyplomowym. Jeśli chcesz iśc na ratownictwo to wszędzie tylko nie tu.
    20.06.2016
  • Pawelll

    wybiera się ktoś w tym roku na fizjoterapię zaoczną ? :)
    19.06.2016
  • Pawelll

    wybiera się ktoś w tym roku na fizjoterapię zaoczną ? :)
    19.06.2016
  • Klaudia97

    Iga Tak , ale słyszałam że ta szkoła nie jest zbyt dobra, WSR jest lepsza, myslę jeszcze o SGGW :)
    16.06.2016
  • luka

    zajecia na fizjo są czasami co tydzien ale pozniej ma się np 3 tyg przerwy
    14.06.2016
  • Iga

    Klaudia97 a myślałaś o dietetyce na Szkoła Główna Turystyki i Rekreacji?
    14.06.2016
  • Ania97

    Hej! Rozważam pójście w tym roku na fizjoterapię dzienną. Pytanie do studentów - jakie macie zdanie o tym kierunku na tej uczelni? Czy olbrzymia jest różnica w studiowaniu fizjo dziennie i zaocznie? Gdyby ktoś chciał też w tym roku iść na fizjo dzienną i chciałby nawiązać już kontakt to zostawiam email: ankakaczorek1@gmail.com
    01.06.2016
  • Maniana

    myśle o fizjoterapii ale zaocznie, jak to wyglada? zajecia sa od piatku do niedzieli co dwa tygodnie? moglby ktos powiedziec cos wiecej?
    29.05.2016
  • Klaudia97

    Oo to super bo ja tez właśnie o niej myślę, można by się było wcześniej poznać :)
    23.05.2016
  • Iga

    Hej :) ja myślę o zaocznej dietetyce .
    15.05.2016
  • Iga

    Hej :) ja myślę o zaocznej dietetyce .
    15.05.2016
  • Carolina96

    Ja myślę nad fizjoterapią w tym roku :)
    12.05.2016
  • Klaudia97

    Wybiera się ktoś w tym roku na zaoczna dietetykę ? :)
    09.05.2016
  • Monika

    Jestem studentką 2 roku fizjo w WSR. Odpowiem na pytania mailowo - mbrzst@wp.pl :)
    14.04.2016
  • Daniś

    Witam Chcialbym studiować ratownictwo medyczne na wsr i bardzo zależy mi aby ktoś mi doradził czy warto iść na te uczelnie ? Jakie jest podejście wykładowców Czy uczelni naprawdę zależy aby cos wnieść czy tylko na zasadzie zapłać i wypierdalaj? Bardzo proszę o pomoc
    11.04.2016
  • gdzie na dietetyke do W-wy

    gdzie w Warszawie jest najlepsza dietetyka? pomijam SGGW, pytam o szkoły prywatne z kasę. Na stronach uczelni wszystko jest pięknie, ładnie ... ale jak w realu. SGTiR trochę się boję, WSRehabilitacji ma niby niezłą kadrę (profesorowie, doktorzy), Mydłowskiej nie znam zupełnie. Kto robił rozeznanie i ma porównanie, prosze o info, wskazówki, porady.
    07.04.2016
  • niezadowolony

    Dostałem się na studia jednak wybrałem całkowicie inny kierunek na innej uczelni. Pół miesiąca minęło i kazali mi zapłacić za NIEPOTWIERDZONE przyjęcie na studia i zagrozili że jeżeli w ciągu 7 dni nie wpłacę 3000 zł to sprawa zostanie przekazana firmie windykacyjnej. Chociaż nie jest nic na ich stornie napisane że takie rzeczy się mogą dziać...
    15.10.2015
  • joanna3110

    Ja też się wybieram na zaoczną dietetykę do zobaczenia 2.10
    25.09.2015
  • luk

    ktoś się wybiera w tym roku na fizjo I stopień ? :) proszę o kontakt : bodzio1993@vp.pl
    21.09.2015
  • patka

    ktoś wybiera się na II stopień fizjo zaoczne?
    21.09.2015
  • Miśka :)

    Gdyby ktoś chciał się wcześniej zapoznać to piszcie śmiało dominikadominika4321@wp.pl ;)
    17.09.2015
  • Miśka :)

    Hej ;) też wybieram się na zaoczną dietetykę, jutro jadę składać papiery :)
    17.09.2015
  • Agulka

    Hej. Czy wybiera się ktoś na nowy kierunek: Psychologia Medyczna? Podobno mała ilość chętnych. Nie ma końcowych info, czy kierunek w ogóle ruszy, bo chętnych na tą chwilę 15 osób a potrzebnych min 30.
    14.09.2015
  • Wiolka

    będzie z kim uciekać z wykładów :D
    08.08.2015
  • Marcinek

    Również się wybieram na dietetykę, cieszy mnie tak duża ilość osób!!! : - )
    07.08.2015
  • Marcela

    Ja chyba też wybiorę się na zaoczną dietetykę :) polecacie ten kierunek ?
    05.08.2015
  • Angela

    Także wybieram się na zaoczna dietetykę :) Co możecie powiedzieć o tej szkole?
    04.08.2015
  • Ola

    może założymy jakaś grupę na fb ? :)
    18.07.2015
  • mosakowianka

    Hej. Ja też mam zamiar rozpocząć naukę zaocznie na kierunku dietetyka w tym roku. Jeśli ktoś chciałby ze mną na ten temat porozmawiać to mój adres e-mail : mosakowianka18@wp.pl
    18.07.2015
  • Ola

    chociaż jedna osoba się odezwała :)
    17.07.2015
  • Czarek

    Ja się wybieram zaocznie na dietetykę :)
    17.07.2015
  • Ola

    wybiera się ktoś na zaoczną dietetykę? :)
    14.07.2015
  • Ola

    wybiera się ktoś na zaoczną dietetykę? :)
    14.07.2015
  • Beata

    ja również wybieram się zaocznie na fizjoterapie :) gg 19168113
    14.07.2015
  • Beata

    ja również wybieram się zaocznie na fizjoterapie :) gg 19168113
    14.07.2015
  • Jowita

    hej Olcia no właśnie tak się potoczyło że też rozważam opcje pójścia na zaoczne fizjio
    14.07.2015
  • Ola

    Hejo! Wybiera się ktoś na fizjoterapię zaocznie w tym roku? Jeśli tak, proszę o kontakt gg 50906411
    10.07.2015
  • studentkaWSR

    Witam ja studiuje na WSR dietetykę jeśli ma ktos jakieś pytania czy coś piszcie na e-mail kotowiana12@gmail.com
    07.07.2015
  • Peter

    hej mam pytanie , warto iść na ratownictwo medyczne do tej uczelni ? . Nauczą tam czegoś ?
    13.06.2015
  • mosakowianka

    Hej,czy ktoś z obecnych lub byłych studentów WSR z kierunku dietetyka móglby coś napisać o tym jak wyglądają zajęcia, czy kadra jest dobrze wykwalifikowana itp.
    12.06.2015
  • Dynka96

    Czy bez biologi na maturze mam szanse dostac sie tam na fizjoterap. ??
    08.05.2015
  • Olkaa

    Hej :) planuje od nowego roku zapisac sie na dietetyke :) mozecie podac swoje wrazenia na temet tego kierunku? Z gory dziekuje :)
    30.04.2015
  • study

    Ja osobiście polecam Wyższą Szkołę Rehabilitacji, studiuje tam Ratownictwo medyczne i jestem zadowolona! Poziom jest wysoki, zajęcia ciekawe, a kadra naukowa w pełni wykwalifikowana.
    10.12.2014
  • byly uczen

    syf a nie szkola!!! BARDZO NISKI POZIOM wykladow , zero laboratoriów oraz z cwiczen! typowa szkola stworzona do SCIAGANIA KASY od studentow!!!
    07.11.2014
  • ewela

    Hej. Ja rowniez wybieram sie na dietetyke zaocznie od ego roku. Mniej wiecej wiem co i jak, w razie potzreby udziele odp ewelinapazik@wp.pl
    29.09.2014
  • karola

    Hej, zapisałam się na dietetykę zaocznie. Czy jest już jakaś grupa na fb? :))
    28.09.2014
  • sawa

    Czytając komentarze to mogę powiedzieć ze jeśli ktoś chce się czegoś nauczyć z dziedziny fizjoterapii to się nauczy ,a jeśli idzie tylko po to żeby jak to określono pobawić się na uczelnie za która się płaci to niema żadnego sensu .Mogę powiedzieć z własnego doświadczenia zawodowego a nie małego to takie osoby które przebalowawszy uczelnie nie potrafią pracować i robią wielka krzywdę pacjentowi i sobie a wobec starego personelu zachowują się jakby zjedli siódme rozumy. Pracodawca zwraca uwagę na tytuł przed nazwiskiem a nie na wiedze fizjoterapeuty i na kursy które kosztują bajońskie pieniądze jest to bardzo przykre..........a chyba tak nie-powinno być ale nato niema żadnego lekarstwa chyba ze w końcu wprowadzona zostanie wprowadzona ustawa o zawodzie fizjoterapeuty i zawod ten zostanie doceniony
    21.09.2014
  • Ola

    Hej, wybiera się ktoś na fizjoterapię w trybie zaocznym? Z chęcią popiszę, nr gg 49905903 ;)
    10.09.2014
  • Ola

    Hej, wybiera się ktoś na fizjoterapię w trybie zaocznym? Z chęcią popiszę, nr gg 49905903 ;)
    10.09.2014
  • karola95

    Również wybieram się na dietetykę zaocznie, czy ktoś już wie kiedy będzie rozpoczęcie?
    05.09.2014
  • Zainteresowana

    Cześć wszystkim:)) wiecie jaka jest wysokość stypendium socjalnego w tej szkole??
    26.08.2014
  • Zainteresowana

    Cześć wszystkim:)) wiecie jaka jest wysokość stypendium socjalnego w tej szkole??
    26.08.2014
  • Macko

    Cześć ludziki, zaczyna ktoś podyplomówke z fizjoterapii w sporcie? a może ma ktoś doświadczenie z tą szkołą i owym bądź podobnym kierunkiem?
    17.07.2014
  • luk8k

    Witam. Zapisałem się na dietetykę w WSR. W razie jakiś pytań zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam luk85k@gmail.com
    16.07.2014
  • asd

    Istnieje już może jakaś grupa na fb z ludźmi którzy idą od tego roku na dietetykę ? :)
    14.07.2014
  • nika

    A ja mam pytanie odnośnie rekrutacji. Czy dużo osób już się zapisało? Czy przyjmują każdego? I może mi ktoś powiedzieć jakie rozmiary ma mieć zdjęcie elektr. bo próbowałam już milion razy i nadal jest błąd, a pani z działu pomocy raczej nie wie zbyt wiele na ten temat.
    14.07.2014
  • Monika76

    Witam! Wybiera sie ktos na fizjoterapie w tym roku? Jesli tak - zapraszam, chetnie porozmawiam - mbrzst@wp.pl :)
    04.07.2014
  • Kinia

    Chce podjąć studia zaocznie na kierunku Dietetyka w tym roku,polecacie?
    29.06.2014
  • Kinia

    Chce podjąć studia zaocznie na kierunku Dietetyka w tym roku,polecacie?
    29.06.2014
  • luk

    kto wybiera sie na dietetyke?
    31.05.2014
  • Laura

    Cześć właśnie kończę licencjat z Fizjoterapii w Krakowie na AWFie i jestem zainteresowana Studiami Podyplomowymi z Fizjoterapii w sporcie. Jakie macie opinie ? Czy faktycznie można się czegoś nauczyć czy chodzi tylko o papierek?
    22.04.2014
  • obserwator

    polecam University of Qld.Physiotherapy Australia koszt z pobytem 200tys dolaro
    28.01.2014
  • Pracownik WSR

    student mgr - studia magisterskie już sa w Wyższej Szkole Rehabilitacji :):) Lilia - pracownicy uczelni nie oceniają jej tutaj gwarantuję :) Mało zaęć praktycznych ? Program studiów na kierunku fizjoterapia jest zatwierdzony przez Ministerstwo więc godzin jest wystarczająco i bardzo dużo w porównaniu z innymi Uczelniami.
    13.12.2013
  • MATKA

    Mój syn rozpoczął studia od października 2013 jest bardzo zadowolony,owszem płacimy za studia ale to chyba było wiadomo od początku.Obsługa w dziekanacie jest b. dobra jeśli ktoś wie o co chce zapytać,bo oczywiście i na tej uczelni jak i na innych jest wiele ,,betonów"którzy nie potrafią sklecić sensownie pytania lub zrozumieć odpowiedzi.Są tacy co nie mogą nauczyć się 5 słówek po angielsku i zaliczyć ale to już zupełnie inny problem.Szkoła uczy zawodu i Ci którzy chcą się nauczyć na pewno zdobędą potrzebne w tym zawodzie umiejętności.Ci którzy chcą się prześlizgnąć to się pewnie prześlizgną jak wszędzie! Życzę powodzenia szkoła jest po to żeby się uczyć -głupie co ????
    19.11.2013
  • rodzic studenta wsr

    Odniose sie do wpisów na tym forum. Moje dziecko jest studentem w grupie dzinnych . I MAM JUZ PORÓWNANIE CO DO SŁUCHACZY NA WYDz. DZIENNYM I TZw. ZJAZDÓWKACH. Co może sie nauczyc słuchacz na zjazdówkach który albo jest , albo go nie ma. Na zaliczenia szuka materjału żeby cos tam sklecic i uzyskac ocenę. Podczas kiedy studenci z dziennych sa ganiani non stop na ćwiczenia w placówkach medycznych i na wykłady na uczelni, dzieki czemu wypełniony maja cały dzień. Wiedzę jaka uzyskuja dzieki takiej harówce można ocenic jako wysoka. ogromna ilośc godzin praktyki wypracowanej przez studenta chcacego zdobywac wiedzę pochłania równiez wiele czasu. Reasumując to wszystko można z całą odpowiedzialnościa. Szkoła jest dobrze prowadzona. Jedynym minusem jest płatność jaką należy uiścić za semestry, ale cos za cos. Ktos tam wspomniał że na tej uczelni mozna sie tylko bawić, otuż jak ktos szuka rozrywek to je znajduje, z tym nigdzie nie ma problemu. Przykrym jest fakt taki że student w końcówce ten dzienny i ten zjazdowy uhonorowany jest takim samym dyplomem ukończenia uczelni. W żaden sposób ich wiedza nie równa się poziomem . Dzieki temu mamy takie kadry w placówkach jakie mamy. Kto ma plecy i znajomosci w rezultacie otrzyma pracę , nie ważne czyim kosztem chrzani to co robi. Pozdrawiam wwszystkich uważnych czytelników, a rozsądnym polecam własnie tą uczelnie, bo jest dobra..
    19.11.2013
  • lila

    wydaje mi się, że wszystkie pozytywne komentarze pisane są przez panie w dziekanacie. Szkoła ogólnie do kitu, niewiele można się nauczyć. Typowo na ściągnięcie pieniędzy. Na zaocznych nie ma prawie wcale zajęć praktycznych, zajęcia w piątki zaczynają się o godzinie 13 tak jak by nikt nie pracował, wpisy często też są robione na tygodniu. W dziekanacie straszny burdel. Nie polecam!
    22.10.2013
  • klaudia

    wie ktoś może ile kosztują studia na kierunku dietetyka na tej uczelni?
    10.10.2013
  • student mgr

    Studiowałam na WSR 3 lata w tej chwili uczę się w Poznaniu i mam prównanie. Powiem tak Poznańska szkoła do WSR jest taka tycia, że prawie jej nie widać. Gdyby nie wykładowcy z WSR i ich podejście do studenta to nic bym nie potrafila. Do tej pory najlepiej wspominam tę szkołę. Chętnie bym do niej wróciła czekam tylko na to kiedy otworzą II rok mgr. PS. Życzę powodzenia i hardcorowej nauki na PFK i fizjologie; ]
    28.09.2013
  • luki

    Dorcia ja mam 33 i wybieram się na fizjoterapie
    25.09.2013
  • Kasia

    Moim zdaniem to rewelacyjna Uczelnia. Wysoki poziom nauczania no i bardzo dobrze zorganizowane praktyki. Polecam.
    11.09.2013
  • aee

    Dorcia ja mam 30 i w tym roku zostałem studentem :P
    28.08.2013
  • Dorcia

    Witam a ja mam pytanie z innej beczki. Mam ponad 35 lat chciałabym coś zmienić w swoim życiu bo dosyć mam siedzenia za biurkiem. Zastanawiam sie czy studentami są sami młodzi ludzie czy trafiają się "studenci" również starsi. Nie chciałabym być osamotniona:) stąd moje pytanie
    20.08.2013
  • bartek1994

    Jeżeli ktoś chce wiecznie imprezować i niczego się nie nauczyć, to polecam. Jak dla mnie kasa w błoto.
    12.08.2013
  • akkut

    Tragedia...poziom studentów żałosny tak jak i całej uczelni. Stworzona dla kasy typowo.
    12.08.2013
  • sylwia

    Witam, proszę o kontakt osobę która wybiera sie na dietetyke dzienną w tym roku na maila sylwiabelz@op.pl :)
    08.08.2013
  • sidi

    kto idzie w tym roku na dietetyke?
    01.08.2013
  • kukugf

    czy opłatę rekrutacyjną i wpisową można zapłacić jednocześnie wpłacając 300zl czy trzeba robić dwa osobne przelewy. Proszę o odpowiedz w miarę szybką kogoś, kto się orientuje
    22.06.2013
  • kukugf

    czy opłatę rekrutacyjną i wpisową można zapłacić jednocześnie wpłacając 300zl czy trzeba robić dwa osobne przelewy. Proszę o odpowiedz w miarę szybką kogoś, kto się orientuje
    22.06.2013
  • kukugf

    czy opłatę rekrutacyjną i wpisową można zapłacić jednocześnie wpłacając 300zl czy trzeba robić dwa osobne przelewy. Proszę o odpowiedz w miarę szybką kogoś, kto się orientuje
    22.06.2013
  • brakinfo

    czy to jest uczelnia publiczna ? czy prywatna ?
    13.06.2013
  • lukasz

    Bardzo niski poziom lecz za to jak ktoś traktuje studiam jako zabawe to śmiało moze się wybrać
    27.05.2013
  • student

    Wystarczy złożyć dokumenty a maturę mozna donieśc potem.
    24.05.2013
  • olcikcik

    cześć wam, mam pytanie, bo jeżeli dokumenty musimy złożyć w ciągu 14 dni od zalogowania a wśród dokumentów jest wymagane świadectwo dojrzałości to wychodzi na to, że tegoroczni maturzyści mogą rozpocząć rejestrację dopiero 2 tyg przed otrzymaniem wyników egzaminów aby dostarczyć wyniki, czy chodzi tu po prostu o świadectwo ukończenia szkoły? pomooocyy!!
    23.05.2013
  • annas

    To jest szkoła prywatna więc o przyjęciu decyduje kolejność zgłoszeń. Nie ma wymogów co do pzredmiotów zdawanych na maturze, ale wiadomo lepiej miec podstawy biologii czy chemii.
    15.04.2013
  • Agaa

    co zdawac na maturze żeby sie dostać?? prosze o odpowiedz.
    05.04.2013
  • Ewelina

    A co z dodatkowymi przedmiotami jakie dodatkowe trzeba zdać aby sie dostać? czy wgl. jakieś oprócz podstawowych trzeba zdawać?
    27.03.2013
  • kamilka

    Świetna szkoła, polecam! Dobrze wyposażone sale, świetni wykładowcy (pozdrawiam panią mgr Joannę C.!), miła atmosfera, no i wysoki jak na prywatną szkołę poziom. Nie żałuję czasu spędzonego w WSR
    10.03.2013
  • Rekrutacja

    Zasady rekrutacji, jakieś przedmioty na maturze wymagane? Nie mogę znaleźć nic na ten temat na ich stronie. Trudno się dostać?
    19.02.2013
  • Annas

    Polecam podyplomówki ! Sa bardzo dobrze zorganizowane, praktyki - rewelacja. E-learning jak najbardziej spełnił moje oczekiwania. Obsługa w porzadku a wykładowcy służą pomocą. Naparwde super.
    12.01.2013
  • podyplomowki na odleglosc

    kto mial doswiadczenie z nauka e-alerningowa w WSR? poprosze o opinie od studentow podyplomowych, jakie sa wasze odczucia, czy wszystko jest wedlug oczekiwan, dobrze dograne, kurs dobrze opracownay, jak wygladaja zaliczenia?
    26.10.2012
  • broszka

    bo z dziennymi jest problem, malo grup, wiec wsadzaja zaoczniakow albo wieczorowych, o podyplomowkach nie mowie, wiadomo ze tam najwiecej kasy zarabiaja,
    05.10.2012
  • Mordoklejka

    ja spędziłam na tej uczelni 3 lata i aż zastanawiam się czy aby na pewno przedmówcy uczęszczali lub nadal uczęszczają do WSRu. Może i wykładowcy spoko i maja wiedze ale nie bardzo mają zapewnione warunki żeby ją przekazać, totalny brak organizacji, studia dzienne zaczynające się o 13 do 21, zero ogarnięcia planu a szkoda wogóle poruszać kwestie dziekanatu bo tu słów brak. Wszystko z wielką łachą. Jak dla mnie pieniądze wyrzucone w błoto i zamiast spiąć się i dopracować chociaż ten jeden kierunek otwierają kolejne z podyplomówką i kursami żeby tylko znowu zgarnąć kasę. Osobiście NIE POLECAM.
    14.09.2012
  • raczej tak - fizjoterapia

    wyglada na to, ze maja rzeczywiscie jeden kierunek, ale w sumie moze to dobrze, ze sie w czyms specjalizuja, ja sie troche wzdrygam, gdy widze, ze uczelnia ma i informatyke i kulturoznawstwo i ekonomie i budownictwo, sam szukam, gdzie jeszcze w prywatnych warszawskich znalezliscie fizjoterapie?
    05.06.2012
  • czy tylko fizjoterapia????

    na ich stronie nie ma zakladki oferta ksztalcenia albo kierunki studiow, jest tylko informacja ze zapraszaja przyszlych fizjoterapetow, czy to znaczy, ze WSRehabilitacji ma jeden kierunek fizjoterapia? czy maja tez dietetyke? bo juz zglupialam
    31.05.2012
  • robson

    spoko szkoła, sympatyczni ludzie, ogarnięci wykładowcy, nie ma spiny z nauką, daję duży +
    10.02.2012
  • Plusik

    Podpisuje się śmiało pod przedmówcą :)
    06.02.2012
  • czyżol

    Studiuję Fizjoterapię na Wyższej Szkole Rehabilitacji. Jest to uczelnia, która ma za zadanie wyuczyć do zawodu rehabilitanta, obejmuje masaż, fizykoterapię i kinezyterapię, w każdym z tych działów jest kilka poddziałów, masaż to np terapia manualna, masaż limfatyczny, masaż sportowy itp, fizykoterapia to leczenie aparatami np: aparaty do prądów DD jonoforeza, Kotza prądy itp, laser, kinezyterapia to leczenie ruchem, jest tu bardzo dużo działów, można ćwiczyć małe dzieci czy dorosłych, ludzi po udarach z bólami stawowymi, dzieci z wadami genetycznymi i do każdej grupy wiekowej do każdego działu chorobowego inaczej trzeba podejść technicznie. Wykładowcy są wymagający, zawsze służący pomocą. Mogę polecić tą uczelnię przyszłym studentom.
    06.12.2011