UTH im. Chodkowskiej Warszawa
Wybierz i oceń uczelnię?

Opinie, oceny, komentarze, pytania


Opinie (217)
Wyższa Szkoła Rehabilitacji w Warszawie, WSR Warszawa

x
No w sumie fakt, idź do dziekanatu naskarż na pracę dziekanatu. Właśnie widać, jak ta szkoła działa :(
22.09.2021
17.09.2021
Wyższa Szkoła Rehabilitacji
odpowiedź dla F z dnia 15.09.2021
Przykro nam, że o tej sytuacji dowiadujemy się z komentarza na tej platformie. W każdym podobnym problematycznym przypadku zawsze może się Pani skontaktować z kierownikiem Dziekanatu, do czego zachęcamy. Pozdrawiamy serdecznie. Wyższa Szkoła Rehabilitacji
Ewelina
Czy ktoś idzie na dietetyke II stopnia zaocznie?
16.09.2021
15.09.2021
Anna
Może na Bobro? Słyszałam, że tam spoko
F
Z uwagi na brak zaocznej dietetyki w Wawie poszłam tu na magistra. Jednym słowem wielka masakra, to było powtórzenie licencjatu. Fakt że w pandemii miałam obronę nie online jest jakąś pomyłką. Uczelnia kompletnie nie przyjazna studentom. Było to studiowanie dla papierka. Przykład ? Jestem w dziekanacie oddaje prace magisterska jedna strona jest z błędem, rozwiązaniem jest że wrócę z poprawną stroną z drukarni, każdy normalny zwróciłby mi uwagę na błąd i tyle. Kobieta w dziekanacie zaczęła mnie wyzywać od głupich. To była tak nie poważna sytuacja. Druga sprawa wiem że promotorzy są różni ale to co u mnie się działo to było już absurdalne. Prace wrzuciłam do APD w wakacje i 2 miesiące promotorka nie zleciła badania antyplagiatowego. Uczelnia zaczyna mnie wzywać do zapłaty na kolejny semestr. Ludzie idźie na inną uczelnie serio.....
15.09.2021
22.08.2021
G
Dietetyka zaocznie- ktoś studiował i się wypowie
Cisza
Cisza....ta uczelnia zawsze taka miła dla studentów?
04.08.2021
21.06.2021
Paula
Hej, czy ktoś z Was studiuje dietetykę? Jak oceniacie? Czy jesteście zadowoleni?
Jarek
Witam, czy ktoś orientuje się od jakiej (mniej więcej) średniej zazwyczaj przysługuje stypendium naukowe? I ile zazwyczaj wynosi ?
17.06.2021
12.06.2021
Artur
Cześć Aleks, również zastanawiam się nad tą uczelnia ale jestem noga z chemii i fizyki😁 i nie wiem czy dam radę... Generalnie chcę zrobić ten kierunek tak dla siebie jako dodatkowy bo już dawno jestem po mgr tylko innym kierunku. Pozdrawiam
Aleks
czy sa tu osoby, które sa na ratownictwie medycznym? Czy te studia sa uznawane by przystąpić do certyfikatu? Czy uczelnia organizuje praktyki?
11.06.2021
27.04.2021
Agata
Hej, studiuję na Wyższej Szkole Rehabilitacji. Szkoła ma swoje plusy i minusy, oczywiście zależy kto czego szuka. Ja jestem zadowolona, na swoim roku jestem starostą, trochę miałam okazję poznać funkcjonowanie szkoły "od wewnątrz". Wcześniej studiowałam na rzekomo najlepszej w Polsce państwowej uczelni i porównując - tamto to była porażka, teraz jestem zadowolona. Jeśli ktoś ma jakieś pytania, walcie śmiało, chętnie odpowiem a nawet notatkami się podzielę :) anetterfit (małpa) gmail com :) anetterfit@gmail.com
Psych_Med
Jak oceniacie kierunek Psychologia medyczna? Ile jest w programie psychologii a ile medycyny? Z programu wynika ze raczej psychologia, czy tak? to jest jakaś nowość, czy są juz absolwenci? Jak z pracą?
09.04.2021
18.12.2020
Katarzyna 12
Cześć, czy ktoś robił w WSR studia podyplomowe fizjoterapia w sporcie ? Polecacie? Jak wygląda zaliczenie ?
Weronika
Hej! Zastanawiam się nad fizjoterapią dzienną na WSR. Mógłby się ktoś podzielić opinią na temat kierunku? Jak z dostaniem się, czy dużo nauki, ile osób jest w grupie?
09.12.2020
03.12.2020
Kinga
Nie polecam nikomu fizjoterapii zaocznej. Zajęcia praktyczne polegają na robieniu i czytaniu prezentacji. Zaoczne, w weekendy? Zapomnij, zajęcia odbywają się np. W czwartki i piątki od 8:00!!! Zajęcia odwoływane z winy uczelni (zdarza się, ze wykładowca nie przyszedł) i trzeba to odrabiać z wolne weekendy! Nie mogę pominąć tego, ze przyjęli tyle studentów, ze nie mieściliśmy się w sali!! Nie ma krzeseł, warunków, w lato idzie się udusić, bez klimatyzacji, rolet na oknach. A czesne z roku na rok coraz większe, ponad 7tysiecy!!!To tylko część, ale zastrzeżeń mam jeszcze na osobny wykład.
Marianna
Cześć, ja tam studiowałam i teraz spełniam się zawodowo w centrum rehabilitacji rehasanka w Warszawie Ursus https://rehasanka.pl/ Szczerze polecam tą uczelnie, ale jak to w każdej uczelni ona dopiero otwiera drogę dalszą do szkoleń z zakresu fizjoterapii.
05.11.2020
08.10.2020
Lidka
Hej, czy jest tu ktoś kto zaczyna w tym roku dietetykę II stopnia zaocznie? :)
Ania
Hej! Czy ktoś, kto studiował /studiuje/lub zastanawia się nad studiami z psychologii medycznej się mógłby odezwać się do mnie na maila krasnodebska.ania28@gmail.com i coś o nich powiedzieć jeżeli ma opinię? Wiem że one nie dadzą mi uprawnień, później rozważam magisterkę na SWPS, czy to byłby dobry start? Z góry dzięki
21.09.2020
05.09.2020
Zijdj
Hej, jest ktoś kto idzie na 4 rok i będzie w stanie jakoś wysłać mi listę zajęć? Myślę o przeniesieniu się - jestem po 3 roku i chciałabym wiedzieć szybciej jakie różnice programowe mogą mnie czekać. :D
Mania
Hejka :D Jakie opinie o licencjackich z psychologii medycznej?
31.08.2020
30.08.2020
Rysiu...
Żartujesz? Zajęcia odwoływane, przekładane, w salach, w których połowa studentów się nie mieści i musi siedzieć na podłodze. A potem pandemia i jeszcze większe cyrki z logowaniem. Dłuuuugo by opowiadać
Nick
To moja druga uczelnia, ale takich cyrków jk tu to jeszcze nie widziałem i żaden znajomy o takich nie opowiadał. Wszędzie tylko nie tu
28.08.2020
25.08.2020
Maturzystka 2020
Hejka, hejka. Polecacie może ratownictwo medyczne na uczelni? Chciałby się ktoś podzielić swoją opinią?
str
nie polecam
22.08.2020
18.08.2020
Rysiu
Czy ktoś napisze parę słów o fizjoterapii dziennej? Jakie podejście do studentów czy zajęcia są na podobnym poziomie jak np na AWF ie?,
Fifi
Witam jak wyglądają zjazdy na studiach magisterskich z fizjo? W piątki też są czy tylko weekndy
18.08.2020
09.08.2020
Zaneta
Czy ktos aktualnie studiuje ratownictwo medyczne? Chetnie zadalabym kilka pytan apropos zjazdow i programu studiow. Bede bardzo wdzieczna jezeli ktos sie odezwie na zanetagryka@gmail.com. Dzieki!
Lily
Nie polecam kierunku dietetyka ....kompletna beznadzieja,dno
31.07.2020
22.06.2020
fizjoterapia stacjonarna
Fizjoterapia stacjonarna polecam. fmxyz10@gmail.com
NIe warto
zajęcia w tygodniu mimo że studia zaoczne
02.06.2020
29.05.2020
jt
Widzialem plan zajec klinicznych z fizjoterapii niestacjonarnej na 3 roku (czwartki, piatki) od rana. Niby zaoczne a odbywaja sie w normalne dni wtedy kiedy inni zazwyczaj maja prace. Czy tak samo wyglada na 4 i 5 roku? Z góry dziekuje za odpowiedz
jest ti ktos z dietetyki?
prosze o informacje czy warto wybra tez uczelnie zastanawiam sie jeszcze na 3 prywatnymi.
16.04.2020
22.03.2020
Fizioterapiia
Czy ktoś mógłby poświecić trochę swego czasu aby podpowiadać na moje pytania dotyczące studiów fizioterapii (stacj. i zaocznie)? Byłabym bardzo wdzięczna. Mój e-mail: antonina.malanchuk@gmail.com
przestrzegam
przed PSYCHOLOGIĄ MEDYCZNĄ. Jakim cudem oni to reklamują - Bóg raczy wiedzieć, choć w środowisku psychologicznym mają PRZECHLAPANE. Dopiero teraz dodają informację, że wskazane jest ukończenie (po studiach na WSR), studiów psychologicznych 2 magisterskich (które są JEDYNIE na SWPS). Ponadto w ulotkach i n stronie nie są precyzyjni i dalej mamią, że możesz pracować w szpitalach itp. Tak możesz, ale po studiach magisterskich. Ten kierunek NIC WAM NIE daje. Po co wywalać pieniądze przez 3 lata tylko po to, by potem iść na SWPS - bo jak nie, to kasa jest umoczona (tj. nie otrzymasz uprawnień o wykonywania pracy, zdobędziesz jedynie jakąś tam wiedzę)
01.03.2020
21.02.2020
Marta
CHYBA NIKT DIETETYKI TU NIE STUDIUJE SKORO NIKT NIE ODPOWIADA :( SZKODA
rsb72
odpowiedź dla Kasia z dnia 11.02.2020
Główne atuty studiowania Fizjoterapii w Wyższej Szkole Rehabilitacji to: ► wybitni wykładowcy, doświadczeni praktycy ► przyszłościowe kierunki studiów, wysoki poziom kształcenia ► nowatorski program, kursy, szkolenia ► rozbudowana baza dydaktyczna, nowoczesne wyposażenie ► ćwiczenia kliniczne w renomowanych placówkach medycznych ► tradycje słynnej na całym świecie Konstancińskiej Szkoły Rehabilitacji PERSPEKTYWY ZAWODOWE ► praca w swoim zawodzie w Polsce i na świecie ► bezpieczna przyszłość, stabilna praca, satysfakcja zawodowa ► fizjoterapeuta, dietetyk, ratownik medyczny, psycholog medyczny - zawody poszukiwane przez pracodawców w Polsce, UE, USA, Japonii Absolwent kierunku fizjoterapia jest przygotowany do podjęcia pracy m.in. w publicznych i niepublicznych placówkach służby zdrowia (przychodnie, niepubliczne zakłady opieki zdrowotnej, gabinety rehabilitacyjne, szpitale ), ośrodkach wypoczynkowych, gabinetach odnowy biologicznej, placówkach sportowych, ośrodkach prowadzących gimnastykę korekcyjną dla dzieci i młodzieży, sanatoriach oraz wielu innych placówkach związanych z fizjoterapią usprawnianiem.
12.02.2020
12.02.2020
Marta
Hej, zastanawiam się na DIETETYKĄ zaoczna, czy warto?
Kasia
Jak z pracą po Fizjoterapii na tej uczelni?
11.02.2020
31.01.2020
Marta
Hej, zastanawiam się na dietetyka zaoczna, czy warto?
Eliza
Witam, czy ciężko dostać się na fizjoterapie? Czy przebyte operacje kolan mogą okazać się przeszkodą?
16.01.2020
25.11.2019
psychol
Psychologia tak ale normalna pięcioletnia :)
Julka
Hej, co sądzicie o psychologii medycznej? :)
20.11.2019
19.11.2019
Luda
Pewnie, dwa kursiki w internecie i nazywasz się dietetykiem :) Polska to wolny kraj, ja wolę szerzej spojrzeć na problem :) A propos kto się wybiera na konferencję 7 grudnia?
Barbara
Dietetyka to porażka. Wiedza rodem z poprzedniej epoki. Kadra jakby przeniesiona z innego przedmiotu, epoka lodowcowa i mamuty. Wiele kursów on line daje lepsze perspektywy.
16.11.2019
08.10.2019
Wiktoria777
Czy ktoś wybiera się na Psychologię medyczna zaocznie ?
Student
Ile płaci się za parking na wsr?
30.09.2019
12.08.2019
Maciek
Studiuje zaocznie fizjoterapie, w tym roku obroniłem licencjat a teraz idę na magisterkę jeżeli macie pytania piszcie :) mes999@wp.pl
Kamababa
Hej, mam zamiar iść w tym roku na fizjoterapie zaocznie i chciałabym się dowiedzieć jak jest, jak często odbywają się zajęcia ? Jeśli ktoś się rowzniez wybiera w tym roku chetnie się zapoznam :)) kamilabrzeska58@gmail.com
15.07.2019
27.06.2019
OlaFasola
Hejka, studiuję stacjonarnie fizjoterapię i z chęcią odpowiem zainteresowanym na wszelkie pytania odnośnie uczelni ;) olka.fasolkaa98@gmail.com
Kgfi
Hej, czy jest sens studiowania na tej uczelni fizjoterapii zaocznie?
21.06.2019
12.06.2019
Marekodcygarek
Cześć, bardzo chętnie opowiem o fizjoterapii stacjonarnej na tej uczelni, jestem studentem. Mail : karolisko@op.pl
Niezadowolona
Nie polecam dietetyki na tej uczelni. Wykladowcy posluguja sie nieaktualna wiedza, tresci z sylabusa nie sa realizowane, a wladze uczelni nie reaguja na zglaszane przez studentow uwagi. Jednym slowem olewaja, ale pieniadze biora. Na tej uczelni dowiesz sie np ze nasycone kwasy tluszczowe sa zdrowe.
09.06.2019
01.06.2019
do Elizy czy dla Elizy :)
Zadaj konkretne pytanie, chętnie odpowiem
Eliza
Hej, czy ktoś może się wypowiedzieć na temat kierunku dietetyka na tej uczelni? Czy warto jednak wybrać się na inną uczelnie? ;) Proszę o odpowiedz :)
20.05.2019
20.03.2019
kikky
A kiedy dni otwarte? Ktoś coś?
Olga
Przeniosłam się na WSR z innej warszawskiej uczelni i to była najlepsza decyzja jaką podjęłam
20.03.2019
20.03.2019
Zuza
No ten Pan to chyba już nie pracuje! Uczelnia bardzo szybko zareagowała na informację od studentów. A w szkole jest też wielu świetnych specjalistów, zajęcia z Panią Rachtan były jednymi z najfajniejszych, jakie w ogóle miałam :)
Student
Nie polecam. Kadra wcale nie jest wykwalifikowana. Wykładowcy mają po 80 lat - ich wiedza aktualna nie jest. Masełko do jajeczniczki? Jak najbardziej, to samo zdrowie. Nie polecam dietetyki na tej uczelni
13.02.2019
10.11.2018
Magdalena
Witam, chciałabym zasięgnąć kilka informacji o studiowaniu fizjoterapii (II stopnia) w powyższej szkole. Czekam na wiadomość od osoby, która poświęci chwilę czasu na odpowiedź:) magda150813@o2.pl
Dietetyka
Ktoś na magisterke z dietetyki?
25.09.2018
21.09.2018
kamila-sutkowska@wp.pl
Ktoś się wybiera na fizjoterapię niestacjonarnie na wsr? ;)
Karolina
Hej, czy ktoś wybiera się na magisterkę z fizjoterapii, niestacjonarnie? Mój email; kstawiarska17@gmail.com
14.09.2018
06.09.2018
malvva
Cześc zastanawiam sie nad dietetyką na WSR. Czy ktoś się tam wybiera albo już studiuje i mógłby powiedziec jaki jest tam teraz poziom? Czytając komentarze sprzed 3 lat nie wygląda to optymistycznie. Może coś się zmieniło? Niestety nie zdawałam biologi ani chemii na maturze wiec zostaje mi tylko uczelnia prywatna ale zależy mi na dobrym poziomie nauczania.
Fizjoterapia stacjonarne
Hejka, czy ktoś z was studiuje stacjonarnie fizjoterapie? Co możecie powiedzieć o zajęciach, wykładowcach. Co trzeba zakupić przed pierwszym rokiem? Piszcie na mój mail fizjogirl@wp.pl
30.08.2018
30.08.2018
Fizjoterapia
Czy ktoś kiedyś przenosił się z wsr na uczelnię publiczną? Jeśli tak to czy ponosi się jakieś koszty w tym wypadku?
Ola
Proszę pytać jeśli macie jakieś pytania o studiach z fizjoterapii zarówno zaocznych jak i stacjonarnych :) odpowiem na każde pytania w zamian za powiedzenie, że powiecie że poleciłam wam tą uczelnię. Moj mail: imogen_heap@onet.pl
01.08.2018
11.07.2018
Dawid2223
Cześć , mam kilka pytań , mianowicie o studia niestacjonarne fizjoterapia . ile razy w miesiącu odbywają sie zajęcia i czy są egzaminy wstępne ? jak to jest z tą rekrutacją bo niewiele wiem .. proszę o odpowiedz na dawid.piwonski@op.pl
brudzioo
Ktoś planuje zaocznie na fizjoterapie ? Też chcę wiedzieć jak często zajęcia itd :) adrianbruderek@interia.pl
10.07.2018
09.07.2018
Natalia
Planuje iść na zaoczne fizjoterapie. Wie ktoś ile razy w miesiącu odbywają się zajęcia?
AdamG
Ktoś wybiera się na fizjoterapie niestacjonarnie ?
07.07.2018
05.07.2018
Poszukiwania fizjoterapeutów
Cześć wszystkim. Od października idę na fizjoterapie na wsr. Czy ktoś również dopiero będzie rozpoczynał ten kierunek? Zawsze razem raźniej ;) Jeśli tak to proszę o odzew :D
drążąc temat
czy o fizjoterapii moglibyście się też rozpisać?? interesuje mnie ten kierunek, rozważam złożenie papierów, szukam opinii....
05.06.2018
25.04.2018
Nana
@ Wika. no właśnie nie wiadomo kim jesteś po tym kierunku. Wyobrażasz to sobie? po 3 latacgh byc psychologiem? Wejdź na UW, SWPS, jak myślisz dlaczego TE uczelnie oferują 5 lat nauki? Bo chcą? Nie bo tak mówi prawo. Po psychologii medycznej jesteś NIKIM. serio, moze coś tam sie dowiesz, ale nikt Cię nie zatrudni - żaden NFZ, poradnia zdrowia psychicznego, psychologiczna (tu jeszcz etrzeba miec uprawnienia pedagogiczne ;P ).
Nana
Ad. Psychologia md- no właśnie uczelnia wykorzystuje niewiedzę młodych ludzi. Jestem po kierunku psychologicznym , zajmuje się pomocą w wyborze studiów stąd też wiem jakimi prawami rządzi się rynek psycholog-edukacyjny. Z przykrością to isze, ale psychologia na tej uczelni wam nic nie da. MUSICIE skończyć studia 5 letnie(uw, swps, vizja etc). Ale nie jakiś 3 letni hobbystyczny kierunek. Do tego medycyna tzn NFZ ma jeszcze inne wymogi obostrzenia ). Co do prowadzenia terapii to jest min. 10 lat nauki ;-). Wpierw studua-poki co jakiekolwiek, ale jeśli kogoś kręci psychologia to niech idzie na 5letnie, potem specjalizacja a dodatkowo jeśli ktoś chce zajmować się terapią ok 4-5 letnie szkolenie psychoterapeutyczne (które kosztuje ok 11000 za rok+ superwizja ok 150-200zl za godzinę) . Pomyślcie ;-)
25.04.2018
23.04.2018
joe
cześć, od przyszłego roku idę na fizjoterapie i zastanawiam się nad wyborem wyższej szkoły rehabilitacji w Warszawie. nie powiem, przerażają mnie troche opłaty, tym bardziej że mieszkam daleko od Warszawy. czy ktoś z obecnych studentów / absolwentów mógłby udzielić mi swojej opinii na temat studiowania fizjoterapii na tej uczelni? mój e-mail: oneblinkgames@gmail.com z góry dzięki :)
Wika
Wie ktoś czy przyjmują na magisterkę z fizjoterapii osoby które maja licencjat z innego kierunku?
26.02.2018
19.11.2017
mira
jeśli ktoś myśli o fizjoterapii to polecam duzo nauki wykładowcy znakomici jak ktos che to da rade tyle ze wiedza to jedno a praca to drugie rynek polski jest pelen chyba ze zagranica
psychologia medyczna
no ja właśnie też o tej medycznej psychologii muślę .... i sądziłam, że jak psychologia t sychologia, czyli po ukończeiu jestem Psychologiem. Ale wcześniejszy wpis Nany mnie zaniepokoił. To kim jestem po studiach???
10.11.2017
11.09.2017
Maja
Ktoś na fizjo w 2017/2018 dzienne ? Warto iść na inaugurację??
GABA
Ups zjadłam słowo ;) Czy mógłby mi ktoś POWIEDZIEĆ kto już studiuje...
05.09.2017
05.09.2017
GABA
Cześć :) W tym roku będę zdawać maturę i od jakiegoś czasu zastanawiam się nad fizjoterapią. Natrafiłam na tą uczelnie w sumie przypadkiem. Czy mógłby mi ktoś kto już studiuje albo wybiera się na studnia na WSR czy warto, jak tam jest, czy polecacie, ogólne wrażenie itd. :D
Nana
Ktoś wyiera się na psychologię medyczną? Radze się zastanowić. Zapytajcie się w dziekanacie JAKIE KONKRETNIE uprawnienia macie ;). Na pewno po tym kierunku NIE MOŻECIE nazywac się psychologiem, ani prowadzić terapii, czy czegoś podobnego. By robić coś takiego nalezy skończyć psychologię (może być i zdrowia),ale 5 letnie. To kierunek hobbystyczny. radzę to przemyśleć ;)
02.09.2017
31.08.2017
Ola
Jeśli ktoś z Was wybiera się na Wyższą Szkołę Rehabilitacji to miałabym do was prośbę :) Mianowicie mogę dostać zniżkę jeśli "poleciłam" kogoś, a że jestem biednym studentem to byłabym bardzo wdzięczna za pomoc :c Nic Was to nie kosztuje a możecie mi pomóc :) Będę bardzo wdzięczna! Odpowiem też na pytania odnośnie uczelnie jeśli macie jakieś. Proszę pisać na maila: imogen_heap@onet.pl
Maciek
Zajecia niestety odbywaja sie od piątku do niedzieli. Czasami wykłady były od 15.00 ale o tyle dobrze ze nie trzeba byc na wszystkich jak cos zapraszam na meila mes999@wp.pl
24.08.2017
14.08.2017
Kris
Witam, wybieram sie na fizjoterapie zaocznie- czy zajęcia odbywają die od piątku do niedzieli bo tydzień?
Ania
Wybiera się ktoś na psychologię medyczną? :)
09.08.2017
26.07.2017
Emila
ja się zastanawiam nad psychologia medyczną....zapraszam na maila emiz21@wp.pl jest ktos ma jakieś wątpliwości tak jak ja...
Ana
Cześć czy ktoś się wybiera na kierunek psychologia medyczna?
26.07.2017
14.07.2017
Emilia
Cześć,wybieram się na kierunek psychologia medyczna. Czy ktos juz się zarejestrowal? :))
Bartek
Moze ktoś powiedzieć swoją opinie na temat ratownictwa medycznego zaocznie??
14.07.2017
11.07.2017
Malwa
Witam, zastanawia, się nad rozpoczęciem fizjoterapii II stopnia zaocznie na WSR. Chętnie poznam Wasze opinie. Zjazdy odbywają się co weekend czy co dwa tygodnie ? Nie ma żadnych egzaminów wstępnych ?
Justyna
Hej. Info dla wszystkich chetnych na fizjo. Studiuje zaocznie 2 rok Jak to wszedzie bywa wykladowcy są rozni. Jedni lepsi, drudzy gorszy. Oczywiste jest ze duzo trzeba sie samemu doksztalcac i czytac. Bo fizjo jest kierunkiem bardzo obszernym. Wiec jesli wybrales ten kierunek bo nie masz co ze soba zrobic to sobie daruj. Jesli ktos chce sie nauczyc i wyniesc cenna wiedze to tak bedzie. Nie zaluje i gdybym miala wybierac to wybralabym ponownie. Anatomia z dr Ługowską - bajka!!!! Nie,nie taka prosta tylko tak fajnie przekazana Inni ktorych bardzo cenie to dr Kopiczko, mgr Wisniewska, mgr Tłokinski, mgr Włostowska, dr Kołakowski, dr Łyp i wiele innych. Trafiają się trudni w kontaktach ale to rzadkosc. Dziekanat kuleje ale jakos dajemy rade. :-)
07.07.2017
05.07.2017
Milena
Wybiera się ktoś zaocznie na ratownictwo? Ja już zapisana :p
Maciek
gdyby ktos chciał jakieś informację to zapraszam na meila mes999@wp.pl kończe 1 rok fizjoterapii moge udzielić odpowiedzi na jakieś pytania
04.07.2017
20.06.2017
Niezdecydowana
Hej wszystkim ! Głęboko zastanawiam się nad studiami psychologia medyczna , ale mało wiem na temat tej szkoły, poziomu nauczania , rozkładu zajęć... dlatego mam wątpliwości . Jeśli ktokolwiek wie coś więcej na ten temat lub chce nawiązać kontakt i razem się pozastanawiać to zapraszam na emaila : lidia4050@gmail.com
Emila
Hej, Zastanawiam się nad rozpoczęciem kierunku - Psychologia Medyczna na WSR... Czy ktoś może powiedzieć coś więcej o tym czy warto? Jak kadra, szkoła, organizacja szkoły itd.?
19.06.2017
12.06.2017
Mariusz
Hej, Rozważam udanie się na studia dzienne z dietetyki. Czy ktoś może mi coś powiedzieć o tym kierunku na WSR?
BubbleGum
co możecie powiedzieć o uczelni całkiem? W tym roku wibieram się na fizjo II stopnia.(Czy organizuje uczelnia wyjazdu w ramach Erasmus+? Jak w dziekanacie ?
08.06.2017
07.06.2017
Karolina
Też myślę o psychologii medycznej,mógłby ktoś dać jakieś opinie o tym kierunku ?
Agata
WAŻNE! Wybiera sie ktos na psychologie medyczna? Czy ktos sie chociaz juz na to zarejestrowal?
06.06.2017
21.04.2017
Patryyk
Cześć :) Wybiera się ktoś na fizjoterapię dzienna lub zaoczna na rok 2017/18? :) Może ktoś podzielić się opinią na temat tego kierunku na tej uczelni? Jak oceniacie poziom nauczania , praktyki itp? :)
Piotr
REKRUTACJA BĘDZIE OD 9 MAJĄ BODAJŻE. SAM MYŚLĘ O PSYCHOLOGII MEDYCZNEJ. CHOĆ NIE WIEM CZY TO KIERUNEK SAM W SOBIE CZY TYLKO SPECJALNOŚĆ. MOŻE KTOŚ WIE COŚ NA TEN TEMAT ?
20.04.2017
18.04.2017
As
Od kiedy będzie rekrutacja na rok 2017/18
klara
intryguje mnie ten kierunek Psychologia Medyczna, tylko zastanawiam się - na ile jest to sama psychologia, a na le jest to specjalizacja? Chyba jest to jakaś nowość ??? nie spotkałam się z tym kierunkiem nigdzie wcześniej. Jeśli są wiec studenci WSR którzy go studiują, to prosiłabym o opinię od Was, czy warto to ywbrać? a jeśli nie, to dlaczego?
06.03.2017
29.09.2016
Ela
siemka:) jak oceniacie fizjoterpie na pw. uczelni? jaka atmosfera , poziom praktyk i wykładów. Pozdrawiam
123
Wybiera sie ktos na psychologie medyczna ?:)
28.09.2016
13.09.2016
Agata
Hej, jak ktoś wybiera się na dietetyke zaoczną i chce się poznac to pisac- agataborowiak@onet.pl Może warto założyć grupę na fb?
Magdaa
Hej :) Wybieram się od tego roku na fizjoterapię I-go stopnia stacjonarnie i chciałabym się dowiedzieć trochę o wsr. Jest tu ktoś kto mógłby mi przybliżyć temat? Ogólnie, jak się studiuje, czy jest przyjemna atmosfera, jak jest z wykładowcami itd. Jeśli tak, to proszę o kontakt ;) magdziorek41@o2.pl
05.09.2016
04.09.2016
1234
Jeśli ktoś wybiera się na fizjoterapię dzienną I stopnia na WSR to zapraszam do grupy na FB :) https://www.facebook.com/groups/1767451130188900/?ref=aymt_homepage_panel
Asia
Cześć;) Ja w dalszym ciągu rozważam fizjo II stopnia zaoczne, chociaż powinnam mieć już złożone dokumenty. Znajdę tutaj jakąś duszę, która w tym roku zaczyna II stopień? Chętnie poczytam opinie o fizjo na WSR. Jakieś doświadczenia, przeżycia? :-D Polecacie? ;)
29.08.2016
10.08.2016
madom1
Siemka ! Wybieram się na fizjoterapie I-go stopnia na WSR, osoby które już są studentami i mogą mi na temat tej uczelni coś więcej powiedzieć proszę na priv, a jeżeli ktoś zaczyna od tego roku jak ja także proszę o kontakt mailowo - madom1@o2.pl :)
Jolka
Nie wiem jak fizykoterapia ale dietetyka jest do bani
01.08.2016
27.07.2016
Edyta123
Hej wszystkim :D Czy ktoś idzie w tym roku na kierunek fizjoterapii studia niestacjonarne :D ? Jeśli TAK to proszę o kontakt na adres sim123xx@gmail.com :D
rysia
Bobrowiecką zdecydowanie odradzam, słyszałam, że jest tam tak mało studentów, że po pierwszym roku wszystko się rozpada, a i tu znajomi mi mówili, że się bardzo popsuło.
19.07.2016
17.07.2016
kasia97
Witam , zastanawiam się nad zaoczną dietetyką na tej uczelni bo tez znalazlam uczelnie pwsbia na bobrowieckiej i sie zastanawiam wciąża czasu coraz mniej, czy tu jest ok ? :)
Mendy
Jestem po I roku dietetyki i przenoszę się do Mydłowskiej. Na Kasprzaka nie radzą sobie ze studentami i przekazywaniem różnych informacji nawet na stronie internetowej. Wielki chaos
06.07.2016
30.06.2016
Gunia
Dietetyka zaocznie tu na Kasprzaka czy dziennie Szkoła Główna Turystyki i Rekreacji na Stokłosy 3? Może ktoś coś podpowie!?
magda
Witam. Zaczęłam dietetykę na tej uczelni i jestem bardzo nie zadowolona. Zajęcia na bardzo niskim poziomie, okienka w planie. nikt nic nie wie. Strata czasu i pieniędzy.
28.06.2016
22.06.2016
Kondzio
Witam :) to jak jest w końcu z tymi studiami o profilu Ratownictwo Medyczne ? Wysoki jest tam poziom? Jak z praktykami? Chodzi mi o zaoczne studia , dzieki z góry
Ratownictwo - Tylko nie tu
Nie polecam Ratownictwa Medycznego na tej uczelni. Brak zasad dydaktycznych. Prowadzący mający wielkie mniemanie o sobie zwłaszcza pani ratowniczka, która decyduje o wszystkim w tej szkole i na tym kierunku. W ostatniej chwili zmienia zdanie. Uwala ludzi przed samym egzaminem dyplomowym. Jeśli chcesz iśc na ratownictwo to wszędzie tylko nie tu.
20.06.2016
19.06.2016
Pawelll
wybiera się ktoś w tym roku na fizjoterapię zaoczną ? :)
Pawelll
wybiera się ktoś w tym roku na fizjoterapię zaoczną ? :)
19.06.2016
16.06.2016
Klaudia97
Iga Tak , ale słyszałam że ta szkoła nie jest zbyt dobra, WSR jest lepsza, myslę jeszcze o SGGW :)
luka
zajecia na fizjo są czasami co tydzien ale pozniej ma się np 3 tyg przerwy
14.06.2016
14.06.2016
Iga
Klaudia97 a myślałaś o dietetyce na Szkoła Główna Turystyki i Rekreacji?
Ania97
Hej! Rozważam pójście w tym roku na fizjoterapię dzienną. Pytanie do studentów - jakie macie zdanie o tym kierunku na tej uczelni? Czy olbrzymia jest różnica w studiowaniu fizjo dziennie i zaocznie? Gdyby ktoś chciał też w tym roku iść na fizjo dzienną i chciałby nawiązać już kontakt to zostawiam email: ankakaczorek1@gmail.com
01.06.2016
29.05.2016
Maniana
myśle o fizjoterapii ale zaocznie, jak to wyglada? zajecia sa od piatku do niedzieli co dwa tygodnie? moglby ktos powiedziec cos wiecej?
Klaudia97
Oo to super bo ja tez właśnie o niej myślę, można by się było wcześniej poznać :)
23.05.2016
15.05.2016
Iga
Hej :) ja myślę o zaocznej dietetyce .
Iga
Hej :) ja myślę o zaocznej dietetyce .
15.05.2016
12.05.2016
Carolina96
Ja myślę nad fizjoterapią w tym roku :)
Klaudia97
Wybiera się ktoś w tym roku na zaoczna dietetykę ? :)
09.05.2016
14.04.2016
Monika
Jestem studentką 2 roku fizjo w WSR. Odpowiem na pytania mailowo - mbrzst@wp.pl :)
Daniś
Witam Chcialbym studiować ratownictwo medyczne na wsr i bardzo zależy mi aby ktoś mi doradził czy warto iść na te uczelnie ? Jakie jest podejście wykładowców Czy uczelni naprawdę zależy aby cos wnieść czy tylko na zasadzie zapłać i wypierdalaj? Bardzo proszę o pomoc
11.04.2016
07.04.2016
gdzie na dietetyke do W-wy
gdzie w Warszawie jest najlepsza dietetyka? pomijam SGGW, pytam o szkoły prywatne z kasę. Na stronach uczelni wszystko jest pięknie, ładnie ... ale jak w realu. SGTiR trochę się boję, WSRehabilitacji ma niby niezłą kadrę (profesorowie, doktorzy), Mydłowskiej nie znam zupełnie. Kto robił rozeznanie i ma porównanie, prosze o info, wskazówki, porady.
niezadowolony
Dostałem się na studia jednak wybrałem całkowicie inny kierunek na innej uczelni. Pół miesiąca minęło i kazali mi zapłacić za NIEPOTWIERDZONE przyjęcie na studia i zagrozili że jeżeli w ciągu 7 dni nie wpłacę 3000 zł to sprawa zostanie przekazana firmie windykacyjnej. Chociaż nie jest nic na ich stornie napisane że takie rzeczy się mogą dziać...
15.10.2015
25.09.2015
joanna3110
Ja też się wybieram na zaoczną dietetykę do zobaczenia 2.10
luk
ktoś się wybiera w tym roku na fizjo I stopień ? :) proszę o kontakt : bodzio1993@vp.pl
21.09.2015
21.09.2015
patka
ktoś wybiera się na II stopień fizjo zaoczne?
Miśka :)
Gdyby ktoś chciał się wcześniej zapoznać to piszcie śmiało dominikadominika4321@wp.pl ;)
17.09.2015
17.09.2015
Miśka :)
Hej ;) też wybieram się na zaoczną dietetykę, jutro jadę składać papiery :)
Agulka
Hej. Czy wybiera się ktoś na nowy kierunek: Psychologia Medyczna? Podobno mała ilość chętnych. Nie ma końcowych info, czy kierunek w ogóle ruszy, bo chętnych na tą chwilę 15 osób a potrzebnych min 30.
14.09.2015
08.08.2015
Wiolka
będzie z kim uciekać z wykładów :D
Marcinek
Również się wybieram na dietetykę, cieszy mnie tak duża ilość osób!!! : - )
07.08.2015
05.08.2015
Marcela
Ja chyba też wybiorę się na zaoczną dietetykę :) polecacie ten kierunek ?
Angela
Także wybieram się na zaoczna dietetykę :) Co możecie powiedzieć o tej szkole?
04.08.2015
18.07.2015
Ola
może założymy jakaś grupę na fb ? :)
mosakowianka
Hej. Ja też mam zamiar rozpocząć naukę zaocznie na kierunku dietetyka w tym roku. Jeśli ktoś chciałby ze mną na ten temat porozmawiać to mój adres e-mail : mosakowianka18@wp.pl
18.07.2015
17.07.2015
Ola
chociaż jedna osoba się odezwała :)
Czarek
Ja się wybieram zaocznie na dietetykę :)
17.07.2015
14.07.2015
Ola
wybiera się ktoś na zaoczną dietetykę? :)
Ola
wybiera się ktoś na zaoczną dietetykę? :)
14.07.2015
14.07.2015
Beata
ja również wybieram się zaocznie na fizjoterapie :) gg 19168113
Beata
ja również wybieram się zaocznie na fizjoterapie :) gg 19168113
14.07.2015
14.07.2015
Jowita
hej Olcia no właśnie tak się potoczyło że też rozważam opcje pójścia na zaoczne fizjio
Ola
Hejo! Wybiera się ktoś na fizjoterapię zaocznie w tym roku? Jeśli tak, proszę o kontakt gg 50906411
10.07.2015
07.07.2015
studentkaWSR
Witam ja studiuje na WSR dietetykę jeśli ma ktos jakieś pytania czy coś piszcie na e-mail kotowiana12@gmail.com
Peter
hej mam pytanie , warto iść na ratownictwo medyczne do tej uczelni ? . Nauczą tam czegoś ?
13.06.2015
12.06.2015
mosakowianka
Hej,czy ktoś z obecnych lub byłych studentów WSR z kierunku dietetyka móglby coś napisać o tym jak wyglądają zajęcia, czy kadra jest dobrze wykwalifikowana itp.
Dynka96
Czy bez biologi na maturze mam szanse dostac sie tam na fizjoterap. ??
08.05.2015
30.04.2015
Olkaa
Hej :) planuje od nowego roku zapisac sie na dietetyke :) mozecie podac swoje wrazenia na temet tego kierunku? Z gory dziekuje :)
study
Ja osobiście polecam Wyższą Szkołę Rehabilitacji, studiuje tam Ratownictwo medyczne i jestem zadowolona! Poziom jest wysoki, zajęcia ciekawe, a kadra naukowa w pełni wykwalifikowana.
10.12.2014
07.11.2014
byly uczen
syf a nie szkola!!! BARDZO NISKI POZIOM wykladow , zero laboratoriów oraz z cwiczen! typowa szkola stworzona do SCIAGANIA KASY od studentow!!!
ewela
Hej. Ja rowniez wybieram sie na dietetyke zaocznie od ego roku. Mniej wiecej wiem co i jak, w razie potzreby udziele odp ewelinapazik@wp.pl
29.09.2014
28.09.2014
karola
Hej, zapisałam się na dietetykę zaocznie. Czy jest już jakaś grupa na fb? :))
sawa
Czytając komentarze to mogę powiedzieć ze jeśli ktoś chce się czegoś nauczyć z dziedziny fizjoterapii to się nauczy ,a jeśli idzie tylko po to żeby jak to określono pobawić się na uczelnie za która się płaci to niema żadnego sensu .Mogę powiedzieć z własnego doświadczenia zawodowego a nie małego to takie osoby które przebalowawszy uczelnie nie potrafią pracować i robią wielka krzywdę pacjentowi i sobie a wobec starego personelu zachowują się jakby zjedli siódme rozumy. Pracodawca zwraca uwagę na tytuł przed nazwiskiem a nie na wiedze fizjoterapeuty i na kursy które kosztują bajońskie pieniądze jest to bardzo przykre..........a chyba tak nie-powinno być ale nato niema żadnego lekarstwa chyba ze w końcu wprowadzona zostanie wprowadzona ustawa o zawodzie fizjoterapeuty i zawod ten zostanie doceniony
21.09.2014
10.09.2014
Ola
Hej, wybiera się ktoś na fizjoterapię w trybie zaocznym? Z chęcią popiszę, nr gg 49905903 ;)
Ola
Hej, wybiera się ktoś na fizjoterapię w trybie zaocznym? Z chęcią popiszę, nr gg 49905903 ;)
10.09.2014
05.09.2014
karola95
Również wybieram się na dietetykę zaocznie, czy ktoś już wie kiedy będzie rozpoczęcie?
Zainteresowana
Cześć wszystkim:)) wiecie jaka jest wysokość stypendium socjalnego w tej szkole??
26.08.2014
26.08.2014
Zainteresowana
Cześć wszystkim:)) wiecie jaka jest wysokość stypendium socjalnego w tej szkole??
Macko
Cześć ludziki, zaczyna ktoś podyplomówke z fizjoterapii w sporcie? a może ma ktoś doświadczenie z tą szkołą i owym bądź podobnym kierunkiem?
17.07.2014
16.07.2014
luk8k
Witam. Zapisałem się na dietetykę w WSR. W razie jakiś pytań zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam luk85k@gmail.com
asd
Istnieje już może jakaś grupa na fb z ludźmi którzy idą od tego roku na dietetykę ? :)
14.07.2014
14.07.2014
nika
A ja mam pytanie odnośnie rekrutacji. Czy dużo osób już się zapisało? Czy przyjmują każdego? I może mi ktoś powiedzieć jakie rozmiary ma mieć zdjęcie elektr. bo próbowałam już milion razy i nadal jest błąd, a pani z działu pomocy raczej nie wie zbyt wiele na ten temat.
Monika76
Witam! Wybiera sie ktos na fizjoterapie w tym roku? Jesli tak - zapraszam, chetnie porozmawiam - mbrzst@wp.pl :)
04.07.2014
29.06.2014
Kinia
Chce podjąć studia zaocznie na kierunku Dietetyka w tym roku,polecacie?
Kinia
Chce podjąć studia zaocznie na kierunku Dietetyka w tym roku,polecacie?
29.06.2014
31.05.2014
luk
kto wybiera sie na dietetyke?
Laura
Cześć właśnie kończę licencjat z Fizjoterapii w Krakowie na AWFie i jestem zainteresowana Studiami Podyplomowymi z Fizjoterapii w sporcie. Jakie macie opinie ? Czy faktycznie można się czegoś nauczyć czy chodzi tylko o papierek?
22.04.2014
28.01.2014
obserwator
polecam University of Qld.Physiotherapy Australia koszt z pobytem 200tys dolaro
Pracownik WSR
student mgr - studia magisterskie już sa w Wyższej Szkole Rehabilitacji :):) Lilia - pracownicy uczelni nie oceniają jej tutaj gwarantuję :) Mało zaęć praktycznych ? Program studiów na kierunku fizjoterapia jest zatwierdzony przez Ministerstwo więc godzin jest wystarczająco i bardzo dużo w porównaniu z innymi Uczelniami.
13.12.2013
19.11.2013
MATKA
Mój syn rozpoczął studia od października 2013 jest bardzo zadowolony,owszem płacimy za studia ale to chyba było wiadomo od początku.Obsługa w dziekanacie jest b. dobra jeśli ktoś wie o co chce zapytać,bo oczywiście i na tej uczelni jak i na innych jest wiele ,,betonów"którzy nie potrafią sklecić sensownie pytania lub zrozumieć odpowiedzi.Są tacy co nie mogą nauczyć się 5 słówek po angielsku i zaliczyć ale to już zupełnie inny problem.Szkoła uczy zawodu i Ci którzy chcą się nauczyć na pewno zdobędą potrzebne w tym zawodzie umiejętności.Ci którzy chcą się prześlizgnąć to się pewnie prześlizgną jak wszędzie! Życzę powodzenia szkoła jest po to żeby się uczyć -głupie co ????
rodzic studenta wsr
Odniose sie do wpisów na tym forum. Moje dziecko jest studentem w grupie dzinnych . I MAM JUZ PORÓWNANIE CO DO SŁUCHACZY NA WYDz. DZIENNYM I TZw. ZJAZDÓWKACH. Co może sie nauczyc słuchacz na zjazdówkach który albo jest , albo go nie ma. Na zaliczenia szuka materjału żeby cos tam sklecic i uzyskac ocenę. Podczas kiedy studenci z dziennych sa ganiani non stop na ćwiczenia w placówkach medycznych i na wykłady na uczelni, dzieki czemu wypełniony maja cały dzień. Wiedzę jaka uzyskuja dzieki takiej harówce można ocenic jako wysoka. ogromna ilośc godzin praktyki wypracowanej przez studenta chcacego zdobywac wiedzę pochłania równiez wiele czasu. Reasumując to wszystko można z całą odpowiedzialnościa. Szkoła jest dobrze prowadzona. Jedynym minusem jest płatność jaką należy uiścić za semestry, ale cos za cos. Ktos tam wspomniał że na tej uczelni mozna sie tylko bawić, otuż jak ktos szuka rozrywek to je znajduje, z tym nigdzie nie ma problemu. Przykrym jest fakt taki że student w końcówce ten dzienny i ten zjazdowy uhonorowany jest takim samym dyplomem ukończenia uczelni. W żaden sposób ich wiedza nie równa się poziomem . Dzieki temu mamy takie kadry w placówkach jakie mamy. Kto ma plecy i znajomosci w rezultacie otrzyma pracę , nie ważne czyim kosztem chrzani to co robi. Pozdrawiam wwszystkich uważnych czytelników, a rozsądnym polecam własnie tą uczelnie, bo jest dobra..
19.11.2013
22.10.2013
lila
wydaje mi się, że wszystkie pozytywne komentarze pisane są przez panie w dziekanacie. Szkoła ogólnie do kitu, niewiele można się nauczyć. Typowo na ściągnięcie pieniędzy. Na zaocznych nie ma prawie wcale zajęć praktycznych, zajęcia w piątki zaczynają się o godzinie 13 tak jak by nikt nie pracował, wpisy często też są robione na tygodniu. W dziekanacie straszny burdel. Nie polecam!
klaudia
wie ktoś może ile kosztują studia na kierunku dietetyka na tej uczelni?
10.10.2013
28.09.2013
student mgr
Studiowałam na WSR 3 lata w tej chwili uczę się w Poznaniu i mam prównanie. Powiem tak Poznańska szkoła do WSR jest taka tycia, że prawie jej nie widać. Gdyby nie wykładowcy z WSR i ich podejście do studenta to nic bym nie potrafila. Do tej pory najlepiej wspominam tę szkołę. Chętnie bym do niej wróciła czekam tylko na to kiedy otworzą II rok mgr. PS. Życzę powodzenia i hardcorowej nauki na PFK i fizjologie; ]
luki
Dorcia ja mam 33 i wybieram się na fizjoterapie
25.09.2013
11.09.2013
Kasia
Moim zdaniem to rewelacyjna Uczelnia. Wysoki poziom nauczania no i bardzo dobrze zorganizowane praktyki. Polecam.
aee
Dorcia ja mam 30 i w tym roku zostałem studentem :P
28.08.2013
20.08.2013
Dorcia
Witam a ja mam pytanie z innej beczki. Mam ponad 35 lat chciałabym coś zmienić w swoim życiu bo dosyć mam siedzenia za biurkiem. Zastanawiam sie czy studentami są sami młodzi ludzie czy trafiają się "studenci" również starsi. Nie chciałabym być osamotniona:) stąd moje pytanie
bartek1994
Jeżeli ktoś chce wiecznie imprezować i niczego się nie nauczyć, to polecam. Jak dla mnie kasa w błoto.
12.08.2013
12.08.2013
akkut
Tragedia...poziom studentów żałosny tak jak i całej uczelni. Stworzona dla kasy typowo.
sylwia
Witam, proszę o kontakt osobę która wybiera sie na dietetyke dzienną w tym roku na maila sylwiabelz@op.pl :)
08.08.2013
01.08.2013
sidi
kto idzie w tym roku na dietetyke?
kukugf
czy opłatę rekrutacyjną i wpisową można zapłacić jednocześnie wpłacając 300zl czy trzeba robić dwa osobne przelewy. Proszę o odpowiedz w miarę szybką kogoś, kto się orientuje
22.06.2013
22.06.2013
kukugf
czy opłatę rekrutacyjną i wpisową można zapłacić jednocześnie wpłacając 300zl czy trzeba robić dwa osobne przelewy. Proszę o odpowiedz w miarę szybką kogoś, kto się orientuje
kukugf
czy opłatę rekrutacyjną i wpisową można zapłacić jednocześnie wpłacając 300zl czy trzeba robić dwa osobne przelewy. Proszę o odpowiedz w miarę szybką kogoś, kto się orientuje
22.06.2013
13.06.2013
brakinfo
czy to jest uczelnia publiczna ? czy prywatna ?
lukasz
Bardzo niski poziom lecz za to jak ktoś traktuje studiam jako zabawe to śmiało moze się wybrać
27.05.2013
24.05.2013
student
Wystarczy złożyć dokumenty a maturę mozna donieśc potem.
olcikcik
cześć wam, mam pytanie, bo jeżeli dokumenty musimy złożyć w ciągu 14 dni od zalogowania a wśród dokumentów jest wymagane świadectwo dojrzałości to wychodzi na to, że tegoroczni maturzyści mogą rozpocząć rejestrację dopiero 2 tyg przed otrzymaniem wyników egzaminów aby dostarczyć wyniki, czy chodzi tu po prostu o świadectwo ukończenia szkoły? pomooocyy!!
23.05.2013
15.04.2013
annas
To jest szkoła prywatna więc o przyjęciu decyduje kolejność zgłoszeń. Nie ma wymogów co do pzredmiotów zdawanych na maturze, ale wiadomo lepiej miec podstawy biologii czy chemii.
Agaa
co zdawac na maturze żeby sie dostać?? prosze o odpowiedz.
05.04.2013
27.03.2013
Ewelina
A co z dodatkowymi przedmiotami jakie dodatkowe trzeba zdać aby sie dostać? czy wgl. jakieś oprócz podstawowych trzeba zdawać?
kamilka
Świetna szkoła, polecam! Dobrze wyposażone sale, świetni wykładowcy (pozdrawiam panią mgr Joannę C.!), miła atmosfera, no i wysoki jak na prywatną szkołę poziom. Nie żałuję czasu spędzonego w WSR
10.03.2013
19.02.2013
Rekrutacja
Zasady rekrutacji, jakieś przedmioty na maturze wymagane? Nie mogę znaleźć nic na ten temat na ich stronie. Trudno się dostać?
Annas
Polecam podyplomówki ! Sa bardzo dobrze zorganizowane, praktyki - rewelacja. E-learning jak najbardziej spełnił moje oczekiwania. Obsługa w porzadku a wykładowcy służą pomocą. Naparwde super.
12.01.2013
26.10.2012
podyplomowki na odleglosc
kto mial doswiadczenie z nauka e-alerningowa w WSR? poprosze o opinie od studentow podyplomowych, jakie sa wasze odczucia, czy wszystko jest wedlug oczekiwan, dobrze dograne, kurs dobrze opracownay, jak wygladaja zaliczenia?
broszka
bo z dziennymi jest problem, malo grup, wiec wsadzaja zaoczniakow albo wieczorowych, o podyplomowkach nie mowie, wiadomo ze tam najwiecej kasy zarabiaja,
05.10.2012
14.09.2012
Mordoklejka
ja spędziłam na tej uczelni 3 lata i aż zastanawiam się czy aby na pewno przedmówcy uczęszczali lub nadal uczęszczają do WSRu. Może i wykładowcy spoko i maja wiedze ale nie bardzo mają zapewnione warunki żeby ją przekazać, totalny brak organizacji, studia dzienne zaczynające się o 13 do 21, zero ogarnięcia planu a szkoda wogóle poruszać kwestie dziekanatu bo tu słów brak. Wszystko z wielką łachą. Jak dla mnie pieniądze wyrzucone w błoto i zamiast spiąć się i dopracować chociaż ten jeden kierunek otwierają kolejne z podyplomówką i kursami żeby tylko znowu zgarnąć kasę. Osobiście NIE POLECAM.
raczej tak - fizjoterapia
wyglada na to, ze maja rzeczywiscie jeden kierunek, ale w sumie moze to dobrze, ze sie w czyms specjalizuja, ja sie troche wzdrygam, gdy widze, ze uczelnia ma i informatyke i kulturoznawstwo i ekonomie i budownictwo, sam szukam, gdzie jeszcze w prywatnych warszawskich znalezliscie fizjoterapie?
05.06.2012
31.05.2012
czy tylko fizjoterapia????
na ich stronie nie ma zakladki oferta ksztalcenia albo kierunki studiow, jest tylko informacja ze zapraszaja przyszlych fizjoterapetow, czy to znaczy, ze WSRehabilitacji ma jeden kierunek fizjoterapia? czy maja tez dietetyke? bo juz zglupialam
robson
spoko szkoła, sympatyczni ludzie, ogarnięci wykładowcy, nie ma spiny z nauką, daję duży +
10.02.2012
06.02.2012
Plusik
Podpisuje się śmiało pod przedmówcą :)
czyżol
Studiuję Fizjoterapię na Wyższej Szkole Rehabilitacji. Jest to uczelnia, która ma za zadanie wyuczyć do zawodu rehabilitanta, obejmuje masaż, fizykoterapię i kinezyterapię, w każdym z tych działów jest kilka poddziałów, masaż to np terapia manualna, masaż limfatyczny, masaż sportowy itp, fizykoterapia to leczenie aparatami np: aparaty do prądów DD jonoforeza, Kotza prądy itp, laser, kinezyterapia to leczenie ruchem, jest tu bardzo dużo działów, można ćwiczyć małe dzieci czy dorosłych, ludzi po udarach z bólami stawowymi, dzieci z wadami genetycznymi i do każdej grupy wiekowej do każdego działu chorobowego inaczej trzeba podejść technicznie. Wykładowcy są wymagający, zawsze służący pomocą. Mogę polecić tą uczelnię przyszłym studentom.
06.12.2011
Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie
Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
Mazowiecka Uczelnia Medyczna w Warszawie
WIT Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie
Wyższa Szkoła Handlu i Usług w Poznaniu
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
Wyższa Szkoła Sztuki i Projektowania w Łodzi