• UTH im. Chodkowskiej Warszawa
Wybierz i oceń uczelnię?

Ocena uczelni


Komentarze (31)
Michał
Bardzo fajna uczelnia, zajęcia prowadzone w ciekawy sposób, praktyczni wykładowcy. polecam
04.05.2021
02.05.2021
Emilia
Bardzo przyjazna atmosfera dla studenta, zarówno jeśli chodzi o wykładowców jak i BOS. Zajęcia ciekawe, angażujące, pomimo, że prowadzone online. Bardzo praktyczny wymiar zdobywanej wiedzy. Polecam
Kasia
Bardzo fajna kameralna Uczelnia, polecam. Teraz prowadzą zajęcia on-line, także można studiować z dowolnego miejsca na Świecie.
28.04.2021
27.04.2021
Agnieszka
Super Uczelnia, jestem studentką III roku i bardzo polecam, fajna kadra i zawsze można liczyć na Panią Małgosie z BOS-u.
WSZP
odpowiedź dla Ada z dnia 14.04.2021
Szanowna Pani Jak najbardziej, na oferowanym kierunku mamy do wyboru kilka specjalizacji. Prosimy o kontakt telefoniczny, udzielimy szczegółowych informacji. Tel. 601-332-277
14.04.2021
14.04.2021
Ada
Czy na oferowanym zarządzaniu są jakieś specjalności? Nie mogę się doczytać na stronie uczelni.
Ola
Mam pytanie o kosmetologię w WSZP - ten wątek już się pojawił. Czy kosmetologia jest w Warszawie realizowana?
03.03.2021
03.02.2021
WSZP
odpowiedź dla Lidka z dnia 03.02.2021
Zapraszamy od semestru zimowego ! :-)
Lidka
Czy teraz jest nabór na studia, czy dopiero na semestr zimowy od października?
03.02.2021
25.01.2021
Damian
Wszystko byłoby ok , gdyby nie fakt że wykładowcą jest tam P. Solarz. Koleś jest sztywny, nieprzystępny i niemiły , nawija ciągle o polityce. Znajomi mówili, że wykłada też w Piotrkowie i tam oszukuje studentów że dostaną nagrody i pojadą na wycieczki.
Nina
Piszecie o zarządzaniu. A jakie opinie macie o bezpieczeństwie?
02.12.2019
03.10.2019
BOS
odpowiedź dla Agata z dnia 01.10.2019
Szanowna Pani, wszystko dlatego, że współpracujemy z Wyższą Szkołą Nauk o zdrowiu, gdzie są kierunki medyczne i związane z kosmetologią. W Wyższej Szkole Zarządzania Personelem zapraszamy na Zarządzanie oraz Bezpieczeństwo Narodowe.
Agata
Czy ja dobrze widzę, że uczelnia od zarządzania personelem na Kosmetologię??? szukałam przez ten kierunek i mi wyskoczyła ta szkoła.... jakieś opinie o studiach na kierunku Kosmetologia????
01.10.2019
21.03.2019
Maciek
Bardzo fajna, kameralna Uczelnia. Polecam
Beata
Skończyłam w tej szkole zarządzanie, a teraz poszłam na magisterkę. Polecam. Panie w bosie super. Wykładowcy bardzo fajni.
21.12.2018
21.12.2018
Maja
Bardzo fajna szkoła, szczerze polecam. Właśnie ruszają na semestr letni. Polecam
Mela
Wspaniała kameralna szkoła, Panie w Bosie super. Gorąco polecam
17.08.2018
23.07.2018
Małgosia
Bardzo polecam, mała kameralna szkoła, gdzie każdy znajdzie dużo dla siebie. Nikt nie jest anonimowy jak na innych uczelniach. Bardzo wysoki poziom nauczania. Polecam każdemu
Zosia
Bardzo fajna, na wysokim poziomie kameralna szkoła. Kierunek zarządzanie. Polecam właśnie ja skończyłam
18.07.2018
01.03.2018
Damian
Bardzo fajna kameralna szkoła Polecam
Kasia
zaczęłam sie tam uczyć od tego roku- Zarządzanie, jestem bardzo zadowolona, bardzo fajni wykładowcy polecam
22.01.2018
21.11.2017
mala
Studiowałam na kierunku Socjologia, bardzo jestem zadowolona a moja koleżanka teraz poszła tam na magisterkę i też jest zadowolona, polecam
absolwent WSZP
Warto! Przyjazna i kameralna atmosfera, indywidualne podejście, duże zróżnicowanie przedmiotów, przemili i pomocni Wykładowcy. Serdecznie polecam (zarządzanie i socjologia, tryb e-learning).
27.06.2016
15.10.2015
Mma
Proszę o opinie na temat WSZP. Warto? jak oceniacie? interesują mnie zwłaszcza studia zaoczne
o uczelni
czegos więcej bym się chętnie dowiedziala od studentów jest uczelni, zwłaszcza o kierunku socjologia.... stronka ich raczej mało zachęcająca, czy tam jest duzo Rosjan studentów??
31.08.2015
24.12.2012
Badsiw
Szkoła o wysokim poziomie, nie zamieniłabym ją na żadną inną. Wykładowcy bardzo przyjaźni dla studentów.
natalia
ja nie jestem zadowolona z tej uczelni. jestem na drugim roku ale poważnie myślę, żeby zrezygnować i przenieść się gdzieś. moja koleżanka myśli podobnie bo też tutaj studiuje i ma dość. szczególnie jeśli chodzi o panie w dziekanacie, okropność
05.12.2012
12.09.2012
adam
jak oceniacie taki system studiow, gdzie na pierwszym roku studiuje sie bez okreslonego kierunku studiow? slyszalem, ze nie tylko WSZP to robi, ze jest to coraz czestsza praktyka, wynikajaca z tego, ze jestesmy jeszcze niezorientowani, co chcemy, ok, ale jak to w praktyce wyglada? pytanie kieruje do starszych kolegow z wyzszych rocznikow
marzena
znajoma jest na dziennych na socjologii i poki co jest zadowolona, warunki lokalowe super, wszystko pod reka, co potrzeba, plan fajnie ulozony, wykladowcy malo dokuczliwi, ona sobie chwali, pewnie, jelsi nie dostane sie do szkoly panstwowej, to tez bede skladac dokumenty tutaj i oczywiscie rowniez na socjologie
24.02.2012
11.02.2012
JolkaR
rozwazam socjologie na tej uczelni, po pierwszym ogladzie ich strony wrazenie mam pozytywne, ale zalezy mi na opinii osob, ktore tam studiuja i moga napisac cos obiektywnie, od srodka, jaki poziom, kto prowadzi zajecia, zaliczenia, egzaminy, itd.
(((any
ale sie ubawilem wirtualnym doradca ... niczego sobie ta Ania... dla takich studentek to chyba sie zdecyduje na zarzadzanie
30.05.2011
  • WIT Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie
  • Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
  • Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
  • Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Handlu i Usług w Poznaniu
  • Mazowiecka Uczelnia Medyczna w Warszawie
  • Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
  • Politechnika Gdańska
  • Wydział Inżynierii i Technologii Chemicznej Politechnika Krakowska
  • Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
  • Uniwersytet Gdański