Opinie o Uczelniach

W polu WYSZUKIWARKI powyżej należy znaleźć uczelnię, a następnie dokonać oceny w punktach (0 - 10 pkt.) oraz wyrazić opinię w komentarzu.

Z ciekawością poznamy Wasze zdanie na temat uczelni, kierunku, specjalności, poziomu kadry naukowej, atrakcyjności oferty kształcenia, jakości współpracy międzynarodowej, innowacyjnych technologii w nauczaniu, perspektyw pracy dla absolwentów, oferty zajęć pozadydaktycznych, możliwości rozwijania pasji i zainteresowań, czy wreszcie atmosfery panującej na uczelni.

Liczymy na Wasze głosy, dzięki którym powstaje nasz unikalny ranking szkół wyższych. To Wy - studenci - jesteście jego autorami i właśnie dlatego jest on tak ważny :-)

Ostatnio dodane komentarze

  • Emilia
    Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu

    Czy jest tutaj osoba która studiuje kierunek "Administracja w wymiarze sprawiedliwości" i byłaby w stanie opisać swoje wrażenia? Z góry dziękuje, gdyż bardzo poważnie rozważam ten kierunek. :)
    26.04.2017
  • Były student
    Wyższa Szkoła Gospodarowania Nieruchomościami w Warszawie

    No dobrze ale jak teraz mamy odzyskać swoje dokumenty? Ja chciałbym odebrać swój dyplom z tyt magistra którego z przyczyn zdrowotnych nie mogłem zrobić od razu?
    26.04.2017
  • deni
    Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu

    chciałem się zapytać jak jest ze studiami magisterskimi na UTH w Radomiu kierunek logistyka po licencjacie z bezpieczeństwa wewnętrznego w WSH w radomiu
    26.04.2017
  • zarzadzanie
    Uniwersytet Łódzki Wydział Zarządzania

    Czy ciezko sie dostac na rachunkowosc na uł?
    26.04.2017
  • zarzadzanie
    Uniwersytet Medyczny w Łodzi

    Czy ciężko się dostać na zarzadzanie na uniwersytet lodzki? bardzo sie denerwuje
    26.04.2017
  • Patrycja
    Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza

    Cześć, interesuję mnie logistyka na Politechnice Rzeszowskiej. Byłabym wdzięczna za udzielenie jakichkolwiek informacji o tym kierunku, np. czy jest to ciężki kierunek i jak jest z dostaniem się na niego, jak wyglądają zajęcia, czy ciężko z matmą i czy lepiej wybrać logistykę dzienną czy zaoczną. ;)
    26.04.2017
  • Natali
    Państwowa Szkoła Wyższa im. Papieża Jana Pawła II w Białej Podlaskiej

    Czy kierunek zdrowie publiczne jest prowadzony w trybie niestacjonarnym? Wiem , że rekrutacja jest prowadzona , ale zawsze może zabraknąć studentów. Jak to jest ?
    26.04.2017
  • Wiki
    Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa Publicznego i Indywidualnego Apeiron w Krakowie

    Szkoła stawia na zajęcia praktyczne, na których można się wiele nauczyć. Nauczyciele bardzo pomocni i chętni do pracy, odpowiedzą na każde nurtujące pytanie. Ja skończyłam już studia w apeironie, ale z chęcią bym wróciła do tych lat :) Polecam tę szkołę każdemu :)
    26.04.2017
  • informatyka - niestacjonarne
    Politechnika Koszalińska

    Chcę rozpocząć niestacjonarne na kierunku informatyka. Nigdy nie programowałem etc. ale lubię matematykę, więc chyba pierwsze koty za płoty. Czy poradzę sobie, jeśli nie mam nawet podstaw programowania? Czego wymagają na początku? C++?
    26.04.2017
  • qwerty
    Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

    Hej! W tym roku chciałabym rozpocząć studia na UE we Wrocławiu. Zastanawiam się nad FIR na NE albo ZIF. Macie jakieś opinie na temat wydziałów?
    26.04.2017
  • Patka
    Akademia Morska w Gdyni

    To prawda z tymi kantynami dla mulzumancow gdzie Polacy nie maja wstepu???
    26.04.2017
  • vicky
    Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu

    cześć co możecie powiedzieć o kierunku finanse i rachunkowość? zaocznie jakie są przedmioty? czy cięzko? jak z wykładowcami?
    26.04.2017
  • Japonistyka
    Wyższa Szkoła Studiów Międzynarodowych w Łodzi

    Przeczytałam już kilka opinii i każda napawa mnie obawą czy to na pewno dobry wybór. Byłoby mi bardzo miło, gdyby wypowiedział się jakiś student po japonistyce. Czy faktycznie coś wyniósł z tej szkoły?
    25.04.2017
  • studentka
    Wyższa Szkoła Pedagogiki i Administracji im. Mieszka I w Poznaniu

    Tragiczna Uczelnia ! odradzam. Jaki właściciel -taka szkoła :( Widzę, że sami sobie wpisują opinie pozytywne
    25.04.2017
  • Dora
    Wyższa Szkoła Handlu i Usług w Poznaniu

    Wspaniała Uczelnia,! Byłam wcześniej w uczelni publicznej i nie ma porównania. Tutaj dbają o studenta, Mam fantastyczną grupę ! pozdrawiam
    25.04.2017
  • MariO
    Uniwersytet Zielonogórski

    Szukam kogoś kto opowiedziałby mi trochę o kierunku edukacji artystycznej-muzycznej. Mój mail: em10-98@wp.pl.
    25.04.2017
  • do: dziennikarstwo
    Uniwersytet Jagielloński w Krakowie

    Przepraszam, ale w moim komentarzu napisałam, że lepiej postawić na doświadczenie, więc nie rozumiem tych prztyczków, że sama zmarnowałam czas tudzież że o praktykę trzeba się postarać :D Na tym kierunku dostałam stypendium, więc to nie tak, że leżałam odłogiem przez cały czas i w ogóle nic w życiu nie robię, jak sobie nie wiem czemu ubzdurałeś . Te studia są po prostu masakrycznie zorganizowane i skierowane zdecydowanie do medioznawców, taka jest przynajmniej moja opinia. Mam wrażenie, że Twój komentarz służył tylko i wyłącznie pochwaleniu się, że robisz coś zawodowo. Newsflash: wszyscy robimy :D
    25.04.2017
  • Dorkar
    Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu

    Wybieram się na medycynę, położnictwo lub kosmetologię? Ktoś również? Chciałabym przeczytać jakieś opinie na temat dwóch ostatnich kierunków, będę wdzięczna.
    25.04.2017
  • Maciek
    Wyższa Szkoła Zarządzania Ochroną Pracy w Katowicach - WSZOP

    Miki jeśli chcesz wydać kasę i posiedzieć parę lat dla samego papierka z którym nie będziesz mógł znaleźć pracy to idz na WSZOP ale jeśli nie chcesz pracować w Biedronce to wybierz inną szkołę.
    25.04.2017
  • Natalia
    Wyższa Szkoła Techniczna w Katowicach

    Ktoś studiował na WST grafikę i może podzielić się opinią na temat tego kierunku? Oraz czy faktycznie wymagają na początku jakiejś wiedzy i umiejętności (mam na myśli fragment w opisie kierunku na stronie WST "Kandydat na grafikę powinien")?
    25.04.2017