Opinie o Uczelni Wyższa Szkoła Ekonomiczna w Białymstoku (WSE Białystok)

15-732 Białystok , ul. Choroszczańska 31
+48 (85) 652 09 97,

Komentarze (20)

  • studencik

    ile kosztuje rok na tych studiach
    28.04.2015
  • Stanowiska pracy w Gdańsku!

    Absolwenci studiów Ekonomicznych, Prawa lub Księgowości! W Gdańsku otwiera się nowe centrum globalnej firmy konsultingowej PwC i szukamy Junior analityków AML. Wymagania: język angielski B2, studia ekonomiczne, prawnicze lub księgowe, finansowe. Chęć pracy w analitycznym zespole w dynamicznie rozwijającej się na rynku polskim firmie z Big 4! :) kontakt: magiera@hays.pl
    11.02.2015
  • ??

    czy ktoś moze powiedziec wiecej o tej szkole? jak tam jest ? ogólnie jak tam sie wam studiuje ;)
    16.07.2014
  • Daro

    Czy WSE w ogóle jeszcze istnieje?
    23.06.2014
  • freelancer

    Umiejętność pisemnego prezentowania własnych poglądów jest niezmiernie ważna. Jeśli nie masz na to czasu, ani ochoty, jeśli brakuje ci pomysłu na napisanie pracy dyplomowej, bądź stworzenie biznes planu to zapraszam do mnie. Pomogę napisać każdą pracę, tym samym oferuję doradztwo w napisaniu prac, tj.: prace magisterskie, prace licencjackie, prace zaliczeniowe, prace maturalne, referaty, rozprawki, wypracowania. Zawsze podczas pisania prac najważniejszy jest profesjonalizm. Każda praca będzie wyróżniała wykonaniem. Wybierając mnie masz pewność, że otrzymasz dobrze napisaną pracę w przystępnej cenie. Wycena każdej pracy odbywa się w sposób indywidualny. Normalna cena kształtuje się od 12-20 zł/stronę A4 . Różnorodność cenowa związana jest z nakładem pracy każdej pracy włącznie z kosztami zebrania materiałów do jej wykonania. Wpływ na cenę ma również termin jej wykonania. Oferuję pomoc w pisaniu prac licencjackich i magisterskich i innych. Gwarantuję terminowość. Adres e-mail: freelancer-prace@wp.pl
    16.02.2014
  • sZakAT

    wydaje mi się, że WSE to najlepsza szkoła w Białymstoku, mają dobrą kadrę, rzetelnie podchodzą do zawodu i organizacja całkiem niezła
    02.12.2013
  • Student

    Polecamy - wykladowcy są spoko i poradzisz sobie bez problemu, do wyboru ekonomia i bhp i jakies nowe specjalnosci
    30.08.2013
  • monika

    polecicie tę szkołe? studiowałam na uwb ale zrezygnowałam. teraz rozważam opcję pójscia na WSE pomóżcie ;)
    14.08.2013
  • Zych

    Emarketing ma ciekawy program, ale patrze jeszcze na marketing z grafika komputerowa i sie waham bo to 2 fachy w reku a ci, co znaja sie na kilku rzeczach sa najbardziej poszukiwani
    21.06.2013
  • Ania

    W tym roku mają chyba jakiś nowy kierunek podyplomówki z marketingu - e-marketing. Słyszeliście coś o nim? Uważacie, że warto?
    10.06.2013
  • Magda

    Ja robiłam tam podyplomówkę z Zarządzanie zasobami ludzkimi. No i dzięki temu mam pracę w końcu. Nie polecam nikomu wybierania kierunków humanistycznych - studiowałam socjologię na Uniwerku i po tym w ogóle nie ma pracy, masakra. Wybierajcie lepiej coś ekonomicznego. I róbcie podyplomówki patrząc na to gdzie jest praca. Sama jeszcze się zastanawiam nad podplomówką Public Relations na tej uczelni.
    05.02.2013
  • alka

    o co chodzi Ci Jasiu???? co chciales wyrazic tym slowem?????
    17.09.2012
  • JASIO

    Padamy !!!
    13.09.2012
  • desoa

    podyplomówka marketing z grafiką komputerową, hm, brzmi mega ciekawie! ja teraz jeszce nie wybieram studiów podyplomowych ale mam nadzieję, że jak ktoś kto wybierze ten kierunek wejdzie za rok na tą stronę to napisze mi jak wglądały zajęcia
    16.07.2012
  • a bezpieczenstwo i higiena pracy?

    warto to w ogole studiowac? kierunek bezpieczenstwo i higiena pracy? jak sadzicie? jest po tym praca? czy uczelnia organizuje praktyki? gzdie? napiszcie cos wiecej?
    24.06.2012
  • Magdusia

    Ja polecam Tobie koleżanko zajrzenie do informatora i zapoznanie się z kierunkami:) Tam masz wszystko ładnie, pięknie opisane:) lecz z mojej strony mogę dać Tobie radę, że jesli jesteś dobra z matmy to polecam Ci kierunki ścisłe, one są bardzo dobrą furtką na przyszłość i myślę, że nie bedziesz miała problemu. Możesz też zajrzeć na stronkę tej uczelni i masz tak więcej informacji na temat kierunków. Moja opinia jest pozytywna i ja polecam tą szkołę, ponieważ sama tam studiuje i bardzo jestem zadowolona. Jest fajny klimacik i mam dobrych znajomych z którymi czas leci bardzo miło :-)
    06.12.2011
  • Gracjanka

    Jakie kierunki polecacie na tej uczelni ? Sa jakies lepsze wydziały badz gorsze?:) proszę o opinie
    02.06.2011
  • Bacia

    Tak ja mogę powiedzieć coś więcej bo tam studiuje:P Wiele się dzieje. Organizatorzy zawsze się starają aby każde wydarzenie było na wysokim poziomie. Mówię tutaj o wystawach , wampiraidzie , otrzesinach itp. Szkoła nie jest super nowa , ale miło spędza się w niej czas. Fajna atmosfera nie jest mnóstwo zakuwania. Ja znajduje wiele czasu dla znajomych
    30.05.2011
  • Krzychu

    Ktoś moze powiedziec cos wiecej na temat tej szkoły? Bede wdzieczny. Pozdrawiam
    22.05.2011
  • Wioletta

    Przyjazna atmosfera na uczelni . Fajni wykładowcy z którymi idzie się dogadać, idą nam na rękę. Nie chodzę tam na siłę , jak niektórzy studenci z innych uczelni , z którymi miałam okazje rozmawiać. Obecnie tez slyszałam , że jesli studiujesz drugi kierunek to czesne masz 50% taniej - chodzi o to , że płaci się o polowe mniej czesnego za ten drugi kierunek . Zachęcaja do drugiego kierunku , aż sama zaczełam się nad tym zastanawiać :) Ale skąd brać na to czas.
    21.05.2011