Opinie o Uczelni Wyższa Szkoła Handlowa w Radomiu (WSH Radom)

26-600 Radom , ul. Traugutta 61
+48 (48) 360 10 75,

Komentarze (81)

  • żżżżż

    Haha zatrudnili sobie byłego SB-ka i to na stanowisku dziekana Nauk Społecznych. Ten pan został praktycznie dyscyplinarnie wyrzucony z wojska i tylko dzięki znajomemu dostał 24h na napisanie wniosku do cywila. To szuja i która się śmieje a za plecami robi swoje. Wszyscy w jednostce w Radomiu wiedzą kto to jest i jak postępuje. Zniszczył wielu ludzi, nie licząc się z niczym i z kimkolwiek. Przykro i jest to żenujące że szkoła taka staje się przechowalnią dla takiej szui i SB-ka - wstyd. Wystarczyło powiedzieć że się było młodym i nie wiedział co podpisuje? Proszę sprawdzić listę Wildsteina. Radzę się wszystkim pilnować studiując u takiego cwaniaka.
    25.05.2017
  • była pracownica

    ludzie, pozytywne komentarze są pisane przez pracowników kanclerza, w okresie rekrutacyjnym. poprawianie wizerunku uczelni na forach jest jednym z działań promocyjnych i tyle. a chcecie coś wiedzieć o uczelni? z poziomem nauczania bywa różnie, za to poziom władz żenujaco niski, brak szacunku i kultury dla pracownikow.
    14.02.2016
  • Agniecha

    Od października zaczynam tu psychologię, mam znajomych na drugim roku i wszyscy są zadowoleni. Moje pierwsze odczucia też baaaaaaaaaaaardzo pozytywne :)
    27.09.2015
  • Olek

    Ja byłem zapisać się dziś i było sporo osób......nawiązałem już fajne - ładne znajomości!!!!! Pozdrowienia dziewczyny :))))))))))))))) Początek super, mam nadzieję że będzie tak dalej bo znajomi zapewniali że uczelnia spoko
    26.09.2015
  • Michałek

    Zapisałem się wczoraj, jeszcze trwa promocja więc parę groszy zostało w kieszeni :P podzielę się wrażeniami, póki co bardzo dobre wrażenia! profesjonalna i miła obsługa
    21.09.2015
  • Olka

    Skończyłam bezpieczeństwo wewnętrzne na WSH, miesiąc temu znalazłam wymarzoną pracę w zawodzie :) :) :)
    21.09.2015
  • erem

    Skończyłem licencjat z asministracji, wybieram sie na mgr. Ale czy ktos mi moze powiedziec kim jestem z wyksztalcenia z tym licencjatem....bo nikt z nas konczacych nie wie....Ogolnie do uczelni nie mam uwag, nam wykladowcy trafiali sie swietni.
    18.09.2015
  • erem

    Skończyłem licencjat z asministracji, wybieram sie na mgr. Ale czy ktos mi moze powiedziec kim jestem z wyksztalcenia z tym licencjatem....bo nikt z nas konczacych nie wie....Ogolnie do uczelni nie mam uwag, nam wykladowcy trafiali sie swietni.
    18.09.2015
  • Fistaszek

    Uczelnia na której można wiele osiągnąć, jeśli tylko się chce. Liczne konferencje, wykłady z ludźmi, którzy są autorytetami w swoich dziedzinach, często z osobami z pierwszych stron gazet. Studia za granicą??? Proszę bardzo i jeszcze dostaniesz na to kasę :) Nawet stypendium ministra tutaj to nie żadna iluzja tylko bardzo realna możliwość! Trzeba tylko chcieć! Wiem co mówię - Studiowałam tu i jestem z tego dumna! POLECAM!!!!!
    17.09.2015
  • krótka piłka

    wystarcza
    11.09.2015
  • Kasia

    właśnie na tym mi zależy, kursy i lekcje to nie to samo co wyjazd za granicę... bez angielskiego teraz jak bez ręki. a finansowo dawałaś radę? wiem, że są jakieś dofinansowania, ale ciekawa jestem czy to faktycznie wystarcza na wszystko?
    07.09.2015
  • lina

    ja korzystałam z Erasmusa wszystko było ok dokumentacja ok watro było a angielski się podszkoli :)
    04.09.2015
  • Kasia

    a może jest tu ktoś kto wie cokolwiek na temat Erasmusa na wsh? zapisałam się tu na studia i bardzo zależy mi żeby wyjechać na semestr, angielski nie na jakimś super poziomie, ale się dogadam - myślicie, że jest szansa?
    31.08.2015
  • Absolwentka

    Skończyłam studia magisterskie a teraz jeszcze idę na studia podyplomowe z zarządzania zasobami ludzkimi:) Bardzo dobrze wspominam atmosferę na uczelni, wykładowcy bardzo wymagający... ale to dobrze, Panie z dziekanatu miłe i pomocne, nie to co na moich studiach licencjackich na państwowej uczelni:( i co ważne studia niewiele mnie kosztowały bo miałam stypendium socjalne zresztą jak większość moich znajomych:)))
    30.08.2015
  • Ona

    studiuje psychologie na wsh i jestem bardzo zadowolona, ciekawe zajęcia, wyjazdy, szkolenia... jeszcze dwa lata przede mną... zobaczymy czy utrzymają poziom... póki co polecam
    30.08.2015
  • grw77

    wie ktos czy warto tam isc na psychologie? nie wiem czy to cos nowego czy juz ktos studiowal ten kierunek... dobre opinie ma tylko bezpieczenstwo...
    27.08.2015
  • lalala

    mój chłopak tam studiuje bezpieczeństwo wewnętrzne, ja za rok matura, mam nadzieję, że zdam i też tam złożę :)
    27.08.2015
  • ewa1989

    a dlaczego roszczeniowa... moze to bylo pytanie :P :P :P ale fakt na wsh studiuje sie bardzo dobrze :) wykladowcy sa bardzo wymagajacy ale przynajmniej wiem ze sie czegos naucze, o prace sie nie martwie bo jak sie jest rozgarnietym to w czym problem
    17.08.2015
  • devilll

    Drogi "mo.sa": wydaje mi się, że zbyt przyjmujesz zbyt roszczeniową postawę wobec uczelni, znam wiele osób, które ukończyły średniej klasy uczelnie i dostały sie na dobre stanowiska, wszystko zależy od Twojej zaradności...
    13.08.2015
  • mo.sa

    Kto i gdzie po wsh radom kierunek administracja znalazl prace
    27.01.2015
  • studentka

    jestem studentką na wsh ,po 1 - nie płace ,gdyż otrzymuję stypendium , po 2- na moim kierunku jest naprawdę ciężko , dr Nowak, dr Więckiewicz i inni naprawdę są wymagający, po 3 - nie rozumiem tych co piszą te bzdety, co chcą osiągnąć tym wypisywaniem, po 4 - są spotkania z naprawdę ciekawymi ludzmi
    27.01.2015
  • gucio

    Ciekawe, że komentarze na temat WSH zostały dziwnie ucięte. Czyżby cenzura?
    20.10.2014
  • kASIA

    UCZĄ GŁUPOT MAM TAKIE WRAŻENIE!
    25.02.2014
  • NIEANTYSEMIT

    wsh TO POLSKA UCZELNIA CZY IZRAELSKA KTÓRA ZARABIA NA CIEMNIAKACH I MA SWOICH ULOKOWANYCH WSZĘDZIE!
    25.02.2014
  • Paula

    A czy na bezpieczeństwie jest dużo przedmiotów nie związanych z kierunkiem? Bo właśnie straciłam rok nauki na uczelni w Warszawie i myślę, że nigdzie nie może być gorzej niż tam, dlatego planuję się przenieść na WSH.
    17.02.2014
  • Maciek

    Co wy p*** ? Jestem na trzecim roku bezpieczeństwa w WSH i mam świetnych wykładowców, ciekawe zajęcia i gdybym tylko chciał, to nawet wyjazdy łącznie z zagranicznymi. Pracuje w mundurówce i mam kontakt z absolwentami innych szkół - nie mieli zajeć z kryminalistyki, strzelnicy, generała Polko i masy innych fajnych, przydatnych w pracy kwestii. Na co się burzycie, że trzeba płacic za naukę? Trzeba było zdawać na dzienne publiczne, są za darmo. Ja kilka lat temu konczyłem państwowego kolosa i wcale nie uważam, żeby był lepszy - dawne struktury po PRL, łaska starych zrzędliwych pracowników dziekanatu.... Dzięki. Wolę wsh.
    14.02.2014
  • Nacjonalizm

    Nacjonalizm (z łac. natio – naród) – postawa społeczno-polityczna, uznająca naród za najwyższe dobro w sferze polityki. Nacjonalizm uznaje sprawy własnego narodu za najważniejsze, jednak istnieją grupy, które szanują także racje i poglądy innych narodów. Nacjonalizm przejawia się głoszeniem poglądów o zabarwieniu narodowym, szerzeniem myśli narodowej i pamięci o bohaterach danego narodu. Głosi solidarność wszystkich grup i klas społecznych danego narodu.
    27.12.2013
  • Prawda

    Szanowni Polacy. Zrobili z was antysemitów, rusofobów, homofobów, nierobów, złodziei, pijaków a teraz zrobią z was faszystów i rasistów. Media mętnego nurtu chcą was na siłę upodlić, zabrać wam godność, historię i resztki dumy! Z waszych dzieci chcą przez seks edukację zrobić dziwki i zboczeńców. Tak zrobili, że Polak w Polsce nie ma nic do powiedzenia! I ma słuchać to co mówią pseudo profesorowie.Wpajają ideologię bzdur i piorą mózgi z fikcyjnymi realiami.
    27.12.2013
  • PrawdaJestTaka

    Studia w POLSCE są to PO to by zatrzymać młodych naiwnych.Niech każdy nie pójdzie na studia i jaką mamy Stopę Bezrobocia z Młodymi??Fikcyjne zatrzymanie na rynku pracy!
    22.11.2013
  • Gremlin

    Nie polecam tej uczelni. Wszystko ładnie do momentu kiedy płacicie. Jeżeli natomiast wpadniecie w jakieś tarapaty i nie będziecie mieli na kolejną ratę to uwierzcie mi, że wszyscy odwrócą się do was plecami. Nikt się do was nie uśmiechnie ani nie pójdzie wam na rękę. A uczelnie powinny być dla studentów i ich wspierać i im pomagać. Ta uczelnia nie zasługuje na studentów. Każdy dobrze wie że teraz o studentów trzeba dbać i im pomagać, jeśli tylko jest taka możliwość. Dlatego uważam że dla tej uczelni liczy się tylko kasa, a nie dobro studentów. PODPISANO GREMLIN.
    15.11.2013
  • okropnie

    Niech Spadają z Chwiejnymi ofertami edukacyjnymi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    23.10.2013
  • donek

    Super Szkoła !!!!
    11.10.2013
  • zainteresowany

    Co kiepściutko z tym naborem? a czego można się spodziewać jak traktuje się studentów jak studnię bez dna i wyciąga każdy grosz? Takie postępowanie nie wróży nic dobrego, życzymy rychłego upadku tak jak ten wzlot kierunków załatwiany pod stołem.
    01.10.2013
  • studentka

    Co się stało z dziś z wczorajszą informacją ze strony www o pozytywnej opini polskiej komisji akredytacyjnej dotyczącej prawa w biznesie? Czyżby tak jak szybko dostali tak szybko stracili? A może już tam się też połapali????
    26.09.2013
  • były student

    Traktują ludzi jak śmieci, ściągają kasę a nic w zamian nie dają!!!!!!!! Żenada.....................
    22.09.2013
  • jeszcze pracownik

    Popieram kwestie robienia coraz większego syfu. Zmusza się pracowników do postępowania wbrew prawu, oszukiwania studentów i robienia dobrej miny. Kiedyś to musi się skończyć oby szybko bo cierpi na tym edukacja w Radomiu.
    12.09.2013
  • były pracownik dziekanatu

    Jeżeli chcecie przybliżyć sobie atmosferę panującą na uczelni i jej poziom to zachęcam do poczytania " Praca w WSH w Radomiu? - Opinie - Radom" i "Czy ktoś z was pracował lub pracuje w WSH w Radomiu?". I wszystko będzie jasne. Tak traktuje się drugiego człowieka i śmie zapraszać na uczelnię biskupów i innych kleryków którzy uważają godność człowieka za coś bardzo cennego. Wstyd i hańba ........ Gorzej upaść już nie można.
    05.09.2013
  • była studentka

    Jeszcze niedawno szkoła była wiodącym centrum nauki (1998-2009) a teraz schodzi na dno. Walka o kasę studenta zaciera to co w szkolnictwie najważniejsze. Teraz funkcjonuje tylko po to aby wyciągnąć kasę i nabić sobie portfele. Czysty biznes nic poza tym. Kadra coraz gorsza słabo wykształcona, mało kompetentna. Nie mówiąc o braku profesjonalizmu władz. Bez jakijkolwiek przyszłości. NIE POLECAM NIKOMU. Z dyplomem tej uczelni nikt nawet nie chce z nami rozmawiać. Porażka!!!
    04.09.2013
  • kolo

    Kolego nie potrzebnie przyznajesz się że jesteś po WSH - teraz nikt już cię nie zatrudni. Widziałeś te ogłoszenia w gazecie " wszystkich specjalistów - tylko nie po WSH w Radomiu" . Przykre ale prawdziwe.
    31.08.2013
  • Po WSH nie ma PRACY

    INFORMATYK-GRAFIK, wykształcenie wyższe, Absolwent WSH w Radomiu poszukuje pracy w zawodzie informatyk lub grafik komputerowy, posiadam portfolio w formie elektronicznej, bardzo dobra obsługa komputera i programów graficznych. Chciałbym również zdobyć doświadczenie w swoim zawodzie. Prosze o kontakt RADOM t.690-991-254, polgrafik@mail.com, gg:5384511, maciek.r9
    31.08.2013
  • rita

    ta pseudo szkółka to jeden wielki blef i dno. nigdy więcej takich uczelenek na terenie radomia. Wszystkie inne tylko nie ta wyciągają od studentów kasę za obronę choć nie mogą - i nie ma się tym kto zająć. Jedno wielkie g...o !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    29.08.2013
  • były student

    Oto treść z innych opinii które jest warte uwagi !!!!! Nie polecam tej szkoły i oceniania fikcyjnego.Kpina i nic więcej zero organizacji dydaktycznej plany zmieniane z dnia na dzień!Wykładowcy olewają studenta.Po partyjna uczelnia układów która nic nie daje Ani Pracy tylko wyciągnięcie kasy.Żenada tak jak POlandia!
    10.08.2013
  • była studentka bw

    Ta niby uczelenka to jedna wielka fikcja. Ta dr Sułkiewicz to lawirant i mydlid..a. Kombinowanie na każdym kroku i myślaby ktoś że chodzi o studenta. Tu chodzi o to aby przed obroną wyrównać sobie kasę i ściągnąć od studentów za obronę. Powinno się tym zająć ministerstwo. Piszemy zbiorówkę kto chce niech dołącza. Brak profesjonalizmu władz, czysta żenada. NIE POLECAM nikomu kto myśli poważnie o przyszłości.
    10.08.2013
  • opinia ECHO DNIA

    Goście Napisano 18 czerwiec 2013 - 21:01:06 Mam nadzieję, że szybko ta szkółka upadnie...coroczne mozolne i na siłę pozyskiwanie studentów, kombinowanie na wszelkie możliwe sposoby by przykuć uwagę młodych,,,tylko po to by kasa wpływała i by biznes się kręcił...żenada.. Bo później.. brak profesjonalizmu, olewactwo, niedouczenie ze strony dziekanów czy kanclerza. Potem się kończy taką szkołę,,,umiejąc mało i nie mogąc znaleźć pracy bo ani wiedzą się nie błyszczy,,,ani umiejętnościami,,,ani nawet dyplomem renomowanej uczelni. heh. Jak dobrze, że po licencjacie można kontynuować edukację gdzie indziej. Tak właśnie robię i wierzę, że wyjdzie mi to na dobre :) Absolwentka WSH Odpowiedz Cytuj Zgłoszenie Zgłoś do usunięcia
    01.08.2013
  • DO MIKI

    LICZYCIE NA NAIWNOŚĆ LUDZI! ZRÓBCIE SONDĘ ANKIETĄ I POZNACIE WYNIKI CO KTO SĄDZI.MIKI ZA BARDZO GENERALIZUJESZ!OBROŚNIESZ W PIÓRKA!
    01.08.2013
  • DO MIKI

    PO TEJ UCZELNI CZŁOWIEK JEST SKAZANY NA KOPANIE ROWÓW W POLSCE;MARKET BIEDRONKA LUB KIOSK : PAPIER JEST BEZ WARTOŚCI!!A PRACY I TAK SIĘ NIE DOSTANIE!A SZKOLENIA TYPU STRAŻ,POLICJA ITP JEST Po to by wyciągnąć kasę od szarego motłochu jak powiedział w wywiadzie Bartoszewski.CIEMNOGRÓD!!Mnie nie przekonuje twoje stwierdzenie bo to i tamto i lizanie dupy!!POWODZENIA!
    01.08.2013
  • miki

    do studenta i studentki totalnie Wy jestescie beznadziejni uczelnia daje olbrzymie szanse rozwoju wielu stypendystów ministra wiele kół naukowych wymiana miedzynarodowa Eramus, no ale cóz jak sie nic nie robi tylko mysli o spotkaniu towarzyskim to potem taki efekt, że pracodawcy z Was sie śmieją jak w suplemencie do dyplomu macie pusto!
    31.07.2013
  • student

    Ja ogólnie nie jestem zadowolony z WSH ponieważ większość pracodawców z Radomia(Inter Team),Warszawy Czy Puław widząc nazwę tej Uczelni na CV się śmieje z niej jak i z osoby która tam jest! Większość wykładowców po rozwiązaniu kontraktu też mówi o niej bardzo źle!!Jeżeli ktoś ma na zbyciu sporo kasy niech sobie robi papier.ale to nie zmienia faktu,że osoba bezrobotna pakuje swoje oszczędności wszystkie i dalej jest na bruku!!pozostawiona na swój LOS!!!Więc jest sens żeby robić studia i tracić lata na to????????Zastanówcie się!Popatrzcie na zmowę pracodawców z uczelniami.Takie są realia bez obłudy.Przekonajcie się!!
    29.07.2013
  • studentka

    ja studiowałam tu trzy lata i są to zmarnowane lata. Poziom żaden, zero wymagania. Płacisz i masz dyplom, żeby coś się nauczyć idę na magisterkę na inną uczelnię. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    29.07.2013
  • gość

    Nie rób sobie żartów kolego!!!!!!!!!!!
    20.07.2013
  • Simon

    Polecam.Najlepsi wykładowcy Dr Gawron,Dr Domagała i Dr Sułkiewicz Dr Lizak. Wykłady na najwyższym POZIOMIE.
    06.07.2013
  • Witek

    Żadnej nie Polecam w Radomiu.Niech dostosują kierunki po których będzie PRACA I CHLEB.
    25.06.2013
  • studentks

    Ja szczerze polecam tą szkołę. Na pewno wyniesiesz z niej wiedzę. Nienawidzę gdy ktoś mówi że studia na prywatnej uczelni są gorsze i nie dobre, podczas gdy chociażby liceum chcieliby mieć ukończone właśnie prywatne bo tam się lepiej nauczą i więcej wymagają, jest "prestiżowe". No wybaczcie. Ja jestem zadowolona i wypowiadam tylko swoją opinię. Jest wiele studentów, co prześlizgną się na każdej uczelni te 3 lata, ale to wykładowcy i studenci tworzą poziom, tak jak i w innych szkołach. A wykładowcy są tu naprawdę życzliwi , niektórzy surowi, a u niektórych jest dosyć "luźnie" jak wszędzie :). Uważam że bez problemu można tą szkołę wybrać jako miejsce studiowania :) Pozdrawiam przyszłych pierwszoroczniaków :)
    23.06.2013
  • pytanie!!!

    to jaka uczelnie w Radomiu polecicie? bo juz sie można pogubić w tych szkolach
    23.06.2013
  • gość

    W świetle przepisów Traktatu Bolońskiego który Polska także podpisała, uczelnie nie mają prawa pobierać opłat za różnice programowe. Taki proceder choć nielegalny, uprawiany jest jednak nagminnie przez większość szkół wyższych i traktowany jako okazja do wyciągnięcia kasy od studenta. Masz jednak prawo nie zgodzić się na opłaty powołując się właśnie na przepisy Traktatu dodam że na Dawnej Polibudzie jest 80 zł za dyplom.A nie 600zł.
    19.06.2013
  • GOŚĆ

    Młodzi Studenci Uciekajcie z tego kraju Niewolniczego
    19.06.2013
  • Żenada

    Studenci z rocznika 2010-13 Administracja,Dziennikarstwo czy Stosunki Międzynarodowe nie piszą pracy dyplomowej co może skutkować problemem z dalszym przyjęciem na inną uczelnię np.Państwową.PARANOJA!!!!!!!!!!!!!BYĆ może uczelnia zrezygnowała żeby dalej CI studenci płacili i na niej byli.ZASTANÓWCIE SIĘ CZY WARTO!
    19.06.2013
  • gość

    Papier dyplomowy można sobie zawiesić nad łóżkiem tylko tyle!Nic nie wart!
    19.06.2013
  • StudentPaweł

    Witajcie,generalnie szkoła to fikcja aby do Płacenia!Mianowicie jest problem z praktykami,niby uczelnia ma podpisane porozumienia z firmami państwowymi i prywatnymi a jest zupełnie inaczej.Student idący z takim porozumieniem jest odsyłany z kwitkiem!Więc poco wystawiać w gablocie wiele firm skoro są nie aktualne!!Strata i czas!
    19.06.2013
  • Student

    Nie polecam tej Uczelni gdzie wykładają osoby powiązane partyjnie,służb dawnych PRL owskich,w dodatku jest problem z zaliczeniem nawet jak się napisze na wszystkie pytania-Loteria losują kto zalicza a kto nie- jak u prof.Wiszniewskiego!Kpina z zajęciami dydaktycznymi,plan zmieniany z dnia na dzień albo rano przed zajęciami.Nigdy więcej WSH,nic ona nie daje Ani Pracy Ani Satysfakcji.Mam dosyć POland ii i ciągłej fikcji!Większość szkół Wyższych stworzona jest do wyciągania kasy.Dr.Prof Zadowoleni bo stać ich na wyjazdy do Hiszpanii i Arabii i na dobre ustawienie itd.A ty bądź ciągle olewany!!!!!!!!!!!!Polska to kraj ciemnogrodu czas z tym skończyć.Studenci walczmy o swoje i o SZACUNEK,GODNOŚĆ WŁASNĄ!
    19.06.2013
  • rfe

    "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma" panie X.. prawo panujące jest łamane? Ale czy tylko ta jedna uczelnia każe płacić za to ? nie wydaje mi się..
    08.05.2013
  • Pan X

    Studiowałem tam 3 lata i o 3 lata za dużo, władze przekręcili studentów na 600 złoty (wbrew, panującemu prawu). Wszystko tam jest źle zorganizowane, polecam Ci forum o pracy na wsh, jak traktuje się młode pracownice itd. obecnie studiuje na renomowanym Uniwersytecie i w ciągu pół roku zrobiłem na nim więcej niż na wsh przez 3 lata. jedynie do czego nie mogę się przyczepić to do wykładowców na wsh. Dziekan mojego kierunku, nie miał za bardzo pojęcia o moim kierunku no dramat ;D
    03.03.2013
  • abc

    Nikt Cię nie zmusza do posiadania takiego samego zdania jak inni. Każdy ma prawo wypowiadać się tak jak uważa. A przepraszam, nie wierzysz w dobre słowa o tej uczelni bo co? Miałeś z nią do czynienia, studiowałeś tam? Czy tak po prostu lubisz obsmarowywać w internecie? Co do mojej opinii, jestem studentką WSH i jest to naprawdę dobra szkoła ( tak, jest prywatna, ale uczą jak w każdej innej, nie dostajesz papierka i oceny ot tak. ), To że płacisz czesne, raczej nie jest nowością bo teraz tylko na państwowych dziennych studiach tego nie ma, ale to nie ma za wielkiego związku z nauką. Po prostu takie czasy. Mam znajomych którzy studiowali na właśnie "renomowanych" warszawskich uczelniach dziennie i teraz przyszli tutaj. Z ich opinii wynika, że tamte szkoły nie były przyjazne studentom, nie liczyli się z nimi , a wiedza nie była przekazywana w sposób jakiś szczególnie pasjonujący. A tutaj zobaczyli że ktoś się liczy ze studentem, są wykładowcy którzy wiedzą o czym mówią. Cieszę się że wybrałam tą szkołę i nie żałuję tej decyzji mimo odległości którą muszę do niej pokonać :)
    01.03.2013
  • Pan X

    ciekawe ile zapłacili, za taką tandetną reklamę, tej pseudo uczelni w komentarzach pod moim. Dramat, nie wierze w nic co jest napisane poniżej ;D
    01.03.2013
  • lucy

    Fantastyczna Uczelnia coś wspaniałego zachęcam pełna kultura budynki, sale, wyposażenie, wykładowcy, dziekanat i panie z obsługi specjalnie wyselekcjonowani pod względem urdy, inteligencji i kultury
    16.02.2013
  • styck

    WSH to fantastyczna Uczelnia ciekawe kierunki, wspaniali wykładowcy, bardzo często z pierwszych stron gazet, liczne koła naukowe, program lider akademy dla najlepszych studentów, czy wiecie że na WSH studiuje największa liczba stypendystów Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego ze wszystkich Uczelni niepublicznych, to chyba mówi samo za siebie, dodatkowo ciekawe międzynarodowe konferencje, wykłady otwarte, radomska akademia rozwiązywania problemów wychowawczych i władze Pani Rektor, Dziekani fantastyczni ludzie naprawdę naprawdę polecam warto przyjechać na studia nawet z najdalszych zakatów Polski i świata
    16.02.2013
  • ona

    studiuję w WSH Radomiu i na Kul-u. Do tej pory z WSH wyniosłam większą wiedzę niż z Kul-u.... pozostawiam to bez komentarza......
    31.01.2013
  • jhj

    Na każdej uczelni czy to "wspaniałej " państwowej czy "złej " prywatnej na zaocznych czy dziennych znajdą się studenci którzy cudem skończą studia nic nie robiąc , a są tacy którzy nawet na najgorszej prywatnej będą tak pracować że zdobędą większą wiedzę niż inni. Studia właśnie polegają na tym że wykładowcy tylko nakreślają na co zwrócić uwagę ale większość nauki zależy od nas-studentów
    03.12.2012
  • miki

    WSH na poziom, a studenci mają okazję rozwijać swoje zainteresowania. Wystarczy tylko chcieć coś robić,a pracownicy uczelni pomogą zrealizować pasję studenta.
    30.11.2012
  • p

    Dno dno dno tyle moge powiedziec o tej pseudo uczleni
    30.11.2012
  • aa

    Nie mam doświadczenia z innymi uczelniami , ale z tej jestem naprawdę zadowolona. Poziom kadry nie jest najgorszy są to wykładowcy w różnych regionów np Kielc czy Lublina. Prowadzą wykłady w sposób nie zanudzający przez co potrafią przekonać każdego do swojego przedmiotu :) Kolejnym plusem są wymiany erazmus , a także możliwość uczestniczenia w różnych kołach zainteresowań związanych z wybranym kierunkiem :) A na koniec atmosfera panująca na tej uczelni jest bardzo przyjazna i przyjemna :)
    26.11.2012
  • Pan X

    DLA OSÓB Z III ROKU DZIENNIKARSTWA!!! CHETNIE SPRZEDAM, ROZWIĄZANIE ZAGADNIENIA NA EGZAMIN KOŃCOWY : 50 PYTAN Z KIERUNKU I 30 PYTAŃ ZE SPECJALNOŚCI PR. ODPOWIEDZI JAK NAJBARDZIEJ AKTUALNE, GDYŻ W CZERWCU 2012 MIAŁEM TAKIE SAME PYTANIA NA SWOIM EGZAMINIE KOŃCOWYM CENA DO UZGODNIENIA: WIĘCEJ INFO POD.NUMEREM GG: 37527811
    23.11.2012
  • bedzie uniwerek w Radomiu?

    w Radomiu bedzie uniwersytet!!!!! z polibudy radomskiej, ale my sie nie zalapiemy, dopiero nowy rocznik, kolejni maturzysci, czyba, ze za rok zmienimy bude, cha, cha
    07.09.2012
  • allen

    jak chyba idę na bezpieczeństwo wewnętrzne, bo w liceum byłem w klasie policyjnej, ale nie uczyłem się tak dobrze żeby iść na jakieś lepsze studia, więc będę się musiał zadowolić wyższą szkołą handlową w radomiu. ale może będzie spoko, bo średnią mają niezłą no i komentarze też spoko.
    29.08.2012
  • gosia

    znalazłam tą szkołę wpisując w google źle SGH, i okazało się, że bardzo mnie zainteresowała. Szczególnie administracja. Byłam ostaatnio w Radomiu i zajrzałam na uczelnię, ale nie było zbyt wiele osób (sesja), czy ktoś tutaj mógłby mi opisać jak wyglądają zajęcia na administracji?
    04.07.2012
  • arlenaK

    mnie interesuje kierunek Dziennikarstwo, na UW sie nie dostane na bank, pozostaje albo Warszawka, czyli duza przeprowadzka, albo Radom, czyli dojazdy (bo raczej nie bede tu wynajmowac). Napiszcie prosze, skad jest kadra, ktora prowadzi zajecia na dziennikarstwie? czy to prawda ze sa to wykladowcy w W-wy? ale jelsi tak, to jakie maja wymagania i poziom studiów?
    24.02.2012
  • mariusz

    w innych miastach na wielu uczelniach jest kierunek bezpieczeństwo narodowe, w Radomiu jest tylko ta szkoła, mimo że staje się on coraz popularniejszy
    30.05.2011
  • radek

    z tego co się orientuję to w Radomiu nie ma innej szkoły z tym kierunkiem ale możesz iść śmiało do Wsh, po tym kierunku możesz bez problemu ubiegać się o pracę w policji lub innych tego typu służbach mundurowych
    29.05.2011
  • policjant

    chciałbym pracować w policji, myślałam nad bezpieczeństwem wewnętrznym, jakie są inne szkoły mające ten kierunek oprócz WSH w Radomiu?
    25.05.2011
  • marcin

    Wyższa Szkoła Handlowa to jedna z najszybciej rozwijających się uczelni w regionie, jestem studentem tej uczelni od kilku lat i na bieżąco obserwuję zmiany, które można tam zaobserwować. Ta uczelnia kształci przyszłych przedsiębiorców, a także osoby które mam nadzieję poradzą sobie z kryzysem który dotknął Europę...
    22.05.2011
  • marcin

    Wyższa Szkoła Handlowa to jedna z najszybciej rozwijających się uczelni w regionie, jestem studentem tej uczelni od kilku lat i na bieżąco obserwuję zmiany, które można tam zaobserwować. Ta uczelnia kształci przyszłych przedsiębiorców, a także osoby które mam nadzieję poradzą sobie z kryzysem który dotknął Europę...
    22.05.2011