Opinie o Uczelniach

W polu WYSZUKIWARKI powyżej należy znaleźć uczelnię, a następnie dokonać oceny w punktach (0 - 10 pkt.) oraz wyrazić opinię w komentarzu.

Z ciekawością poznamy Wasze zdanie na temat uczelni, kierunku, specjalności, kadry naukowej, atrakcyjności oferty kształcenia, jakości współpracy międzynarodowej, innowacyjnych technologii w nauczaniu, perspektyw pracy dla absolwentów, oferty zajęć pozadydaktycznych, możliwości rozwijania pasji i zainteresowań, czy wreszcie atmosfery panującej na uczelni.

Liczymy na Wasze głosy, dzięki którym powstaje nasz unikalny ranking szkół wyższych.

To Wy - studenci - jesteście jego autorami i właśnie dlatego jest on tak ważny :-)

Ostatnio dodane komentarze

  • Gość
    Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach

    jak produkują na pedagogice co roku po 300 nauczycieli to jak ma być praca. Jeszcze nadano prawo do kształcenia 5letniego nauczycieli na ujk, by produkowano bezrobotnych.
    6/16/19
  • Monika
    Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach

    Nie polecam pedagogiki, edukacji wczesnoszkolnej i przedszkolnej. Po tym od razu do urzedu pracy o pracę. Ujk przez 20lat tylu już nauczycieli naprodukowało, ze na jedno miejsce pracy w Kielcach jest nas 300. Wszyscy po UJK, ręce opadają. No i ktos zapyta jak z pracą...
    6/16/19
  • kkkk
    Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki

    Jakieś opinie o transporcie zaocznym na WIL ? z góry dzięki
    6/16/19
  • kkk
    Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

    Jakie są opinie o zaocznych studiach transport lub inzynieria produkcji? z góry dziękuję
    6/16/19
  • Apaczq
    Uniwersytet Łódzki

    Jaki poziom na logistyce? Trudno jest?
    6/16/19
  • Belka
    Wyższa Szkoła Europejska im. ks. Józefa Tischnera w Krakowie

    Kierunek Skandynawistyka słabo wypada ale właśnie dzięki Panu Filipczykowi i Pani Przygodzkiej te studia mają jakikolwiek sens. To Oni ciągną specjalność norweską i tylko dzięki nim pozostali jeszcze jacyś studenci na tym kierunku.
    6/16/19
  • Lena
    Uniwersytet Warszawski

    Interesują mnie studia magisterskie zaoczne na kierunku Rozwój Potencjału Społecznego. Czy ktoś z Was studiował na tym kierunku? czy ten kierunek jest bogaty w tematykę HR. Proszę o odpowiedź.
    6/16/19
  • WWW
    Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie

    cześć czy ktoś studiował/studiuje na kierunku zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy? Jakie macie opinie?
    6/16/19
  • ciekawska
    Dolnośląska Szkoła Wyższa we Wrocławiu

    Jak to jest z tym przechodzeniem od budynku do budynku w DSW Wrocław??? Czy warto tam studiować zaocznie?
    6/16/19
  • zzz
    Wyższa Szkoła Administracji w Bielsku-Białej

    Czy to prawda że uczelnia zmienia lub zmieniła już właściciela? Bo nie wiemy do kogo udać się po zwrot pieniedzy
    6/16/19
  • Kinga
    Dolnośląska Szkoła Wyższa we Wrocławiu

    Czy ktoś studiował albo wybiera się na studia niestacjonarne magisterskie na dziennikarstwo /menadżer w sporcie? Polecacie ten kierunek? Proszę o kontakt : kinga11-1998@o2.pl
    6/15/19
  • Andolini90
    Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Elblągu

    Fatalne podejście do studenta. Student dzienny i zaoczny traktowany jest tak samo i to bardzo z góry.. Wiec szkoda kasy. Na przedmiowcie z dokterem W. to wejściówki pisalem wszystkie z tego jedna 4 razy, raz nie zaliczyłem potem raz zaliczyłem poczym znowu nie zaliczylem i tak w kółko a oceny wachaly sie od 2 do 5. Pisałem to samo za kazdym razem. Ogólnie nie poleacam. Ja zmienilem uczelnie a kierunek taki sam i jestem zadowolony.
    6/15/19
  • natalia
    Uniwersytet Rzeszowski

    *na kierunku administracja
    6/15/19
  • natalia
    Uniwersytet Rzeszowski

    Cześć! Moje pytanie jest kierowane do studentów starszych roczników, a mianowicie: Kogo najlepiej wybrać na promotora do licencjatu? :)
    6/15/19
  • Xy
    Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie

    Jest może ktoś kto studiuje psychologię w biznesie? Warto?
    6/15/19
  • Katarzyna Walkowicz
    Wszechnica Świętokrzyska w Kielcach

    Studiowałam na Wszechnicy 5lat, zamierzam studiować dalej na nowych kierunkach studiów podyplomowych. Znalazłam pracę w szkole. Zawdzięczam Wszechnicy, wykładowcom wiele, przede wszystkim to gdzie jestem dzisiaj, własny wkład pracy to tylko połowa sukcesu na studiach. Przyszłym studentom życzę wyboru tej uczelni, podobnie jak ja nie pożałujecie :)
    6/15/19
  • Natalia
    Wszechnica Świętokrzyska w Kielcach

    Prawda, ze wspaniała uczelnia.Rektora mamy cudownego, wspaniałą kadre, nowe, wyposażone budynki :) Poprawki mam co chwilę w prawdzie ale jest super 😊 Gdybym miała ponownie wybrać uczelnie to tylko Wszechnica.
    6/15/19
  • Ken
    Collegium Da Vinci w Poznaniu

    @Paweł te 2 słowa są na dyplomie, jaki wydaje Collegium da Vinci wg Ciebie?
    6/15/19
  • absolwent
    Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. J.A. Komeńskiego w Lesznie

    A ja właśnie skończyłem bezpieczeństwo na PWSZ. To prawda, że na 1 roku trzeba się sporo uczyć teorii, ale później na specjalności to co innego, Zajęcia z policjantami i żołnierzami, wyjazdy do komend i płatne praktyki unijne w policji albo agencjach ochrony. I ciekawe zajęcia z kryminalistyki. Ja nie żałuję i innym polecam. Trochę cierpliwości i chęci do nauki.
    6/15/19
  • XR-1
    Wyższa Szkoła Technologii Informatycznych w Katowicach

    dobra uczelnia jeśli chodzi o informatykę, polecam:))
    6/15/19