UTH im. Chodkowskiej Warszawa
Wybierz i oceń uczelnię?

Opinie, oceny, komentarze, pytania


Opinie (14)
Wyższa Szkoła Humanistyczno-Ekonomiczna w Brzegu, WSHE Brzeg

Iza
Zmiana, jaka dokonała się na przestrzeni ostatnich lat w tej szkole jest niesamowita. Poziom, wykładowcy, atmosfera, wszystko na + Polecam z czystym sumieniem jako absolwentka.
24.06.2020
23.08.2018
NieMilcze
Nie polecam! Szkoła bardzo nie zorganizowana, każdy mówi co innego, nie do ustalenia terminy daty godziny, bardzo nieprzyjemny w części personel. Wielokrotnie zgubione dokumenty. Poziom bardzo niski. Oczywiście nie wszystkich, ale z wykładających połowa nie powinna pracować w swoim zawodzie.
kierunki - specjalności
stronę www to oni mają fajną, bo na komórce mi się wszystko elegancko wyświetla, problem jest z ofertą bo nie wiadomo, co jest kierunkiem a co specjanoscią, tak to podają wszystko, żeby zagmatwać. Mnie interesuje pedagogika i odnosze wrażenie, że to akurat maja najbardzej rozbudowane. Ale może się mylę, dlatego chętne poznam opieni osób, które studiują własnie ten kierunek w Brzegu, czyli Pedagogikę.
19.08.2016
30.10.2015
szoking
jak się patrzy na ich strone to jest wszystko pięknie ładnie, ale wasze opisy mnie załamują, to aż niemożliwe, trudno uwierzyć, oni mają całkiem wysoką ocenę, są szkoły z mniejszą punktacją, można zgłupieć, chciałm do nich na pedagogikę iść, ale teraz to chyba nic z tego ....
Dobrze poinformowany
Zapytajcie kanclerza (wojskowy TREP - chyba był pułkownikiem) za co był karany przez Sąd Najwyższy i ca co był aresztowany - siedział chyba w Czerwonym Borze razem z byłym rektorem - Wszystko było opisane w Kurierze Brzeskim. W redakcji dowiecie się dlacvzego szkoda pieniędzy na czesne w tej pseudo szkole
20.01.2014
03.11.2013
bobek
ta uczelnia nic nikogo nie nauczy, po tych studiach nie macie potrzebnej wiedzy i umiejętności; wiem bo pracowałem z osobą po tej szkole;kompletna klapa i amatorszczyzna, SZKODA PIENIĘDZY I CZASU!!!!!!!!!!!!!!!!
Andzia
Dla mnie rewelacja, z miłą chęcią tam wracam co tygodnie, bez spiny, ale i ciekawie :)
05.06.2013
15.05.2013
Ana
Jeżeli wykształcenie i możliwości jakie daje ta uczelnia są tak NISKIE jak kultura osobista, niektórych pracowników odpowiedzialnych za wizerunek uczelni to ja szczerze ODRADZAM.
weronika
Niewątpliwie szkoła, o której nie mówi się dużo. Ja nie wiedziałam w ogóle, że taka istnieje ;p dopiero gdy weszłam tutaj okazało się, że jednak jest ;d zaciekawiła mnie nazwa "humanistyczno-ekonomiczna" ;d jedno z drugim raczej niewiele ma wspólnego ;p
30.10.2012
25.06.2012
Edyta
Stronka tej uczelni nie zachęca, kierunki też jakieś takie, jakby każdy z innej bajki. Sama nie wiem co mam myśleć na temat tej uczelni. Fajnie byłoby studiować w brzegu, ale w takim wypadku nie wiem czy warto tracić czas. a czy jest jakiś kierunek który polecacie?
kamil
jak dla mnie zdecydowanie nie bomba. za niski poziom. na szczescie nie ja tam studiuje tylko kumpel, ale ostatnio porównywalismy proglamy nauczania. porażka to jest nazwa dla tego co reprezentuje powyzsza uczelnia. zal isc na studia, lepiej od razu na bezrobocie.
24.05.2012
13.12.2011
Robek
Ja polecam. Nie ma rzeźni i jest lajtowo jak dla mnie BOMBA!
Banan
Mnie też interesują opinie o tej uczelni, zamierzam się tam wybrac... Ale nie wiem jeszcze na sto peocent. Macie jakieś doświdczenia?
11.12.2011
06.12.2011
JacekM
Interesują mnie studia pierwszego stopnia- historia. Może ktoś studiuje na tej uczelni i może mi przedstawić jakąś opinie ? Pozdrawiam
Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
WIT Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie
Politechnika Łódzka
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
Wyższa Szkoła Sztuki i Projektowania w Łodzi
Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie
Mazowiecka Uczelnia Medyczna w Warszawie
Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
Wyższa Szkoła Handlu i Usług w Poznaniu
Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie