• UTH im. Chodkowskiej Warszawa

Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu, Wydział Ekonomiczny w Opolu

uczelnia niepubliczna, woj. opolskie, 45-372 Opole, Augustyna Kośnego 72, (+77) 401 94 44, opole@wsb.wroclaw.pl

Ocena uczelni

6.95 / 10
33 głosów

Opinie (45)
Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu, Wydział Ekonomiczny w Opolu, WSB Opole

psycho
Psychologia dopiero rusza w Opolu? Nie ma jeszcze studentów/absolwentów z tej szkoły?
14.09.2022
21.04.2021
WSB Opole
odpowiedź dla Karola z dnia 23.03.2021
Karola, dzięki za pytanie! Na studiach I stopnia w przygotowaniu jest nowy kierunek - psychologia, jednolite studia magisterskie. Więcej informacji znajdziesz niebawem na naszej stronie www. Pozdrawiamy!
Karola
Czy w Opolu jakieś nowe kierunki będą od nowego roku?
23.03.2021
16.12.2020
Iga
Czy w obecnej sytuacji studia on-line różnią się od tzw. tradycyjnych? To są inne programy kształcenia?
Kasia
W Opolu są dostępne tylko trzy kierunki?
05.11.2020
25.09.2020
Gosia
Jakie w ogóle języki można wybrać? I czy poziom jest na początku weryfikowany?
Hejka
Hej, przy rejestracji na studia wybrałam język niemiecki ze znajomością podstawy. Wolę uczyć się niemieckiego, bo planuję wyprowadzkę do Niemiec, ale umiem dosłownie trzy słowa po niemiecku. Jak jest z nauką języków na podstawie? Zaczyna się od zera jak na innych uczelniach czy powinnam już umieć faktycznie podstawę?
11.09.2020
21.08.2020
Dario
Czy wykładowcy niektórzy to osoby z publicznych szkół wyższych?
Katarzyna
Skończyłam właśnie I stopień na kierunku FiR. Pierwszy rok tak jak wspomniano już, jest ciężki. Dużo przedmiotów, statystyka trudna, ale do ogarnięcia. Nie trzeba brać korepetycji. Jeżeli osoba już się wkręci w tryb, to 2 i 3 rok pójdą już z górki. Duża zaletą tej uczelni są wykładowcy jak i dziekanat. Wykładowcy na co dzień pracują w danej branży, i potrafią przekazać studentom praktyczną stronę, a nie tylko suchą teorię. Panie w dziekanacie są bardzo miłe, w szybki sposób idzie coś załatwić, również przez emaila jak i telefonicznie. Teraz wybieram się również na magisterkę. Nie miałam żadnej sytuacji aby uczelnia naliczyła mi dodatkowe koszta. Ogólnie polecam
23.06.2020
29.04.2020
Alicja
Jeśli nie zależy wam na nauce, to nie wybierajcie tej Uczelni, ale jeśli chcecie wyjść z głową pełną pomysłów, wiedzy oraz motywacji to ten wybór będzie w 100% prawidłowy. Wiadomo, pierwszy rok jest ciężki, ale to głównie dlatego, że trzeba się "wkręcić" w naukę i systematyczność. Polecam!
Student
Mi się bardzo podoba, świetni wykładowcy, którzy wiedzą o czym mówią. Uczelnia ma też wielu partnerów i pomaga załatwić praktyki zawodowe. Dzięki temu, że wykładowcy to w większości praktycy pracujemy na faktycznych wydarzeniach, a nie tylko teoretyzujemy. Rzeczą która zrobiła na mnie duże wrażenie jest to, że wszystko można bardzo sprawnie załatwić w dziekanacie.
24.09.2019
20.09.2019
Tom
Słyszałem dobre opinie o tej szkole. Potwierdzacie? Chodzi o kierunek zarządzanie.
Ola - Zarządzanie- Manager marketingu i sprzedazy
Uczelnia jest pozytywnie nastawiona na studenta , właśnie złożyłam papiery na magisterke . Wykładowcy praktycy w swojej dziedzinie , Na pierwszym stopniu przez pierwszy rok nie powiem była orka z nauką statystyki matematycznej , prawem, czy ekonomią lecz to były podstawy z elementami rozszerzeń adekwatnie do kierunku . Nie było nic co nie będzie ci potrzebne w przyszłości więc warto się nauczyć . Biblioteka ksero bufet na miejscu , bardzo miłe i sympatyczne Panie w dziekanacie.Sama Pani Dziekan równe uprzejma. Mówią że jak zapłacisz to zdasz.Nie prawda.Nie nauczysz się to nie zdasz i płatności nie mają nic do tego. Polecam z czystym sercem .
27.05.2019
29.09.2018
Mily
Hej czy ktos jest mi w stanie powiedziec cos na temat administracji na WSB w Opolu? jak to wyglada z nauka, czy duzy nacisk jest? chodzi mi glownie o studia zaoczne
Dorota
Witam, chciałabym się dowiedzieć czy są tu osoby, które studiowały na kierunku pedagogika wczesnoszkolna i wychowaniem przedszkolnym z pedagogiką Montessori ? Jesteście zadowoleni z tego kierunku na tej uczelni? , uczelnia uznawana pod kątem pracy czy lepiej wybrać UO ?
16.02.2018
30.01.2018
OLA
aha *:-) / Przepraszam za błędy ( tel).
Ola
Cześć! Jestem na 2 roku WSB Opole ,w tej chwili mogę wydać obiektywną opinie więc : Uczelnia wywarła na mnie baaardzo pozytywne wrażenie . Mam 28 lat jestem matka i osoba pracującą ( prowadzącą własną działalność) Wczesniej 2013 r studiowałam na UO z czego zrezygnowałam ponieważ po pierwsze zaszłam w ciąze i po pierwszym roku wziełam dziekanke. 2: wykładowcy dali mi jasno do zrozumienia ze jestem tzw elementem nie pasującym do reszty układanki czyli nieukształtowanych emocjonalnie mołdych studentów ktróymi mozna pomiatac i ustawiac w szeregu na co ja juz sobie nie pozwalałam i wymuszało to osobne traktowanie ( nie wymuszone)mojej osoby przez jaśnie Prof.DR.HAB co lekko mnie bawiło 3. Atmosfera studenta biegającego na kolanach za wykładowca co kojarzy mi sie z koceniem w wojsku ;-)na co rowniez sie nie godziłam bo mam swoj honor jestem dorosła i pewne schematy po prostu nie przejda rozumiem szacunek do wykładowcy itd bo tak owy posiadam ale tam po prostu przerost formy nad trescia...nie wspomne o ciagłym przebywaniu w czytelniach łapaniu tzw zajączka. nastepnie otrzymaniu publicznej zjebki llub wyśmiania przez jasnie Pana Profesora ktory nie krył sie ze swoimi szowinistycznymi poglądami... Po przerwie dziekańskiej postanowiiłam zrezygnowac z UO i postanowiłam kontynuowac edukacje na WSB spotkałam sie przede wzytskim z Meeega spokojnym kulturalnym rzeczowym sympatycznym i wesołym nie raz podejsciem do studenta kontakt student wykładowsca jest bardziej partnerski i konkretny co do wymagań natawiony na efekty a nie na tempieniu ludzi chociaz np Statystyka nie przejdzie bez poświeceń .Nie prawda jest to ze nic nie trzeba robic czego jestem dowodem Satystyka matematyczna nie jest przedmiotem przez ktory mozna sie przeslizgnac a korkow w opolu praktycznie niema Studiuje zarzadzanie spec. manager marketingu . Wykładowcy są UE Wrocław i UE Opole profesjonalisci z doswiadczeniem nie bujajacy w obłokach własnych filozofii, MAm zamiar zapisac sie na magisterke .Acha Pani Dziekan Premiła Kobieta.
30.01.2018
28.05.2017
Miśka
Miałam dokładnie taki sam przypadek, nie zdawałam nawet matematyki na rozszerzeniu, jedynie angielski i geografię. Z matematyką może lekko nie było ale dałam radę przez to przebrnąć. Na szczęście w grupie miałam osoby, które zawsze chętnie wytłumaczyły mi jeśli nie miałam czegoś we wcześniejszej edukacji.
Kasia
Witam, także zastanawiam się nad pójściem do tej uczelni na kierunek Finanse i rachunkowość ze specjalizacja rachunkowości, lecz niestety w liceum byłam na profilu humanistycznym , czy idąc na fir dałabym rade z podstawowa matematyką ? Pozdrawiam
05.09.2016
03.08.2016
Spec
Cześć, zastanawiam się nad pójściem do tej szkoły na zarządzanie, dodam że interesuje mnie ta dziedzina. Chciałbym usłyszeć jakieś opinie na temat tego kierunku w tej szkole. Ktoś pomoże? Pozdrawiam.
XxXx
Przestałam chodzić na studia w 2014roku nie zdałam ćwiczeń, wykładów. Wszystko było ok aż do 2016. Wystawili mi rachunek za powtarzanie semestru w 2015 roku 650zł. Twierdzą że mieli takie prawo mimo iż nie podpisywałam nic z nimi aby powtarzać semestr. Wysłali list o powtarzaniu za potwierdzeniem odbioru. Odbierając list najwyraźniej mieli prawo tak postąpić. Uważajcie co podpisujecie, czytajcie wszystko dokładnie od nich. Naciągają studentów jak mogą. Co drugi znajomy z tej uczelni ma jakieś dodatkowe *niechciane* koszty.
29.06.2016
24.02.2016
Malliy
Czy ktoś robił podyplomówke z kierunków ekonomicznych? Jak wygląda tu zdanie egzaminu końcowego?
opinia
kończę licencjat, ogolnie jestem dość zadowolona, ale magisterkę planuję gdzie ingzie, na zasadzie, aby coś zmienić, mieć porównanie, poznać 2 szkoły, itd.
15.02.2016
06.07.2015
sebasiatka
czy polecicie bezpieczeństwo wewnętrzne na tej uczelni jakie są przedmioty czy warto ?
Prezes
Kończyłem studia podyplomowe z zakresu marketingu i sprzedaży. http://www.wsb.pl/opole/studenci/studia-podyplomowe Oprócz fachowej wiedzy, świetna kadra popierająca wiedzę na własnych przykładach. Zajęcia miały charakter warsztatowy, dzięki czemu angaż słuchacza jest większy aniżeli zwykły wykład.
20.11.2014
24.01.2014
ANDREJ
Powiem, tak. Każdy matoł zaliczy tą uczelnie. Poziom, to jest ujocie. Rozczarowanie! Jak chcesz dyplom to jest to uczelnia dla Ciebie. Zdobędziesz go łatwo i bez problemów. Zaliczenia dostaje się za chodzenie, a jak nie chodzisz i tak zaliczysz. Wszyscy ściągają. Masakra i żenada!!! Sam tam studiuję i gdybym bym pracodawcą to nie zatrudniłbym studenta, absolwenta WSB.
mordaś
jesli nie idziesz w Opolu na uniwerek lub politechnikę, to za dużego wyboru nie masz, chyba lepsze od WSZiA jest WSB, przynajmniej według mnie,
10.12.2013
10.12.2013
Administrator
Komentarz usunięty - naruszenie regulaminu.
pool
Zapisałam się do nich na studia we wrześniu ( na wszelki wypadek), zrezygnowałam, ostatecznie wolałam iść do innej szkoły. Napisałam im rezygnacje, Pani mnie poinformowała,że to wystarczy ,po czym po roku czasu dostałam pismo,że mam zapłacić im za pierwszy miesiąc studiów! 400 zł plus odsetki!Dodam ,że starałam się o stypendium naukowe tam,które bez problemu bym dostała i mogłyby te pieniądze pokryć czesne,jednakże stwierdzili,że rezygnacja była wcześniej i muszę im zapłacić,czytajcie regulaminy,bo możecie się potem zdziwić,
10.12.2013
24.09.2013
Marek
Jestem absolwentem WSB w opolu studiowałem przez cały licencjat Administrację zaoczną za FREE było super i poziom wysoki (EFS). Obecnie jestem studentem UO - wybór uniwersytetu to porażka gruba kasa i nic w zamian ze strony uczelni Polecam WSB nie polecam UO.
nikusia
Lepszej uczelni niż ta nie można wybrać, jest bardzo prestiżowa, na wysokim poziomie, oferuje kierunki, które dominują na rynku pracy są one bardzo atrakcyjne. Budynek i sprzęt nowoczesny, kadra posiada wysokie kwalifikacje. Student po ukończeniu tej uczelni będzie w stu procentach przygotowany do pracy.
26.11.2012
16.07.2012
kombi
czy wydział w opolu nie jest zaniedbywany z tego powodu właśnie, że nie jest w tym samym miejscu co główny budynek WSB? myślę właśnie żeby tu przyjść bo mam bliżej do opola niż wrocka, ale nie chciałabym być zaniedbywana przez kadrę a wiele takich plotek słyszałam.
grzechu
psychologia i komunikacja w biznesie. brzmi bardzo fajnie, czy ktoś mógłby powiedzieć konkretniej jak wyglądaja tam zajęcia i przede wszystkim co można robić po takich studiach?
04.07.2012
25.06.2012
Anka
Moja siostra tu studiuje i jest bardzo zadowolona, typowo biznesowa uczelnia. Poziom jest też dość wysoki bo zawsze sporo się uczyła, ale najwięcej w czasie sesji. A tak od siebie, jeśli chodzi o ten angielski w biznesie - nie wiem czy warto iść na sam taki kierunek, bo sądzę że tam można się po prostu nauczyć biznesowego angielskiego w sensie porozumiewania się a ja np jestem na uniwerku na zwykłem ekonomicznym kierunku i mój angielski to również angielski biznesowy.
wera
w następnym semestrze zamierzam stać się częścią programu współpracy z zagranicą. fajnie że można wyjechać do innego państwa w europie, sprawdzić jakie tam są standardy, jakie są opinie o naszym kraju i naszych uczelniach za granicą. mam nadzieję że nie będę zawiedziona wyjazdem. polecam tę ofertę do przeanalizowania osobom, które nie boją się wyzwan:)
24.05.2012
15.05.2012
fgh
język angielski w biznesie? bardzo ciekawa specjalność! właśnie ona zaważy chyba na mojej decyzji złożenia papierów do wyższej szkoły bankowej. ciekawa jestem tylko czy wykładowcy pomagają w zdobyciu praktyk?
oG
Wybór tej uczelni śmiało mogę określić jako dobrą decyzję dla każdej osoby, która chce się czegoś konkretnego nauczyć. Zaczynając tu naukę, miałem w planie ukończyć tu licencjat, a kolejny stopień robić we Wrocławiu. Teraz, bogatszy o doświadczenie jak przebiega proces edukacji na tej Uczelni śmiało stwierdzam że się nigdzie nie ruszam. Zostaję tutaj na II stopień. To teraz moja Uczelnia :)
01.04.2012
16.02.2012
Gutt
jest dobrze, studiuję na kierunku do którego dopłaca unia, płace stówę za miesiąc wiec drogo nie jest, a wykladowcy z Wrocka wiec luz. bo w Opolu na reszcie uczelni wszyscy Ci sami.
Reri
Fajnie, ze jest wydział zamiejscowy. Mysle nad ta własnie szkoła i szukam opinii o tej uczelni. Polecacie ta szkołe? Pzdr
11.12.2011
01.06.2011
Justys
TiR zaocznie! Jestem zadowolona i to bardzo. Nie spodziwałam się, że spotkam tam tylu fajnych ludzi. Jest tam sporo fajnych chłopaków więć nudy raczej nie ma. Warto było !! Nie ma co się przejmować straconą kasą , wspomnienia zostaną wam na zawsze i też się w koncu czegoś tam nauczycie i bedziecie mieli wyższe...
Ewa
Polecam. Szkoła na wysokim poziomie , opinie o tej uczelni są raczej na plus. Większość moich znajomych jest zadowolona z wyboru uczelni. Nikt nie narzeka na brak wrażen.Poziom wysoki , dlatego jestesmy też bardzo ambitni . Nie ma rywalizacji ani konkurencji w nauce. Super znajomi.
28.05.2011
24.05.2011
Kamila
Moja ocena szkoły jest jak najbardziej na TAK. Obecnie kończę już edeukacje na tej uczelni i bede się wybierala do Wrocławia . Własnie ta uczelnia daje taka mozliwość - Studiowałes w Opolu studia pierwszego stopnia to magiasterke może robisz we Wrocławiu :)
Eryk
To uczelnia na , która idzie dużo siana. Mimo tego , że połowa mojej wyplaty tam ląduje to jestem zadowolony . Poziom kształcenia jest wysoki. Słyszałem , że moja uczelnia jest wysoko w rankingach
23.05.2011
21.05.2011
michał
Jak to WSB - najlepsza! Najlepsze impry do rano i najlepsi ludzie! Nie ma to jak WSB - dobrze trafiłem!
Ewelina
Fajne kierunki maja , ja sie zastanawiam nad Psychologią i Komunikacją w biznesie. Ktoś ma jakieś doświdczenia? ktoś coś slyszał ?każe wskazówki są mile widziane.
16.05.2011
  • Warszawska Szkoła Zarządzania - Szkoła Wyższa
  • Mazowiecka Uczelnia Medyczna w Warszawie
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego w Polkowicach
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu Wydział Ekonomiczny w Szczecinie
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii w Suchej Beskidzkiej
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
  • Społeczna Akademia Nauk w Warszawie
  • Akademia Śląska w Katowicach
  • Politechnika Łódzka
  • Collegium Humanum we Wrocławiu
  • Akademia Sztuki Wojennej w Warszawie
  • Szkoła Wyższa Ekonomii i Zarządzania w Łodzi
  • Akademia Mazowiecka w Płocku
  • Uniwersytet Opolski
  • Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu
  • Europejska Wyższa Szkoła Prawa i Administracji w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi
  • Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego
  • Akademia Pomorska w Słupsku
  • Uczelnia Łazarskiego w Warszawie
  • Uniwersytet Medyczny w Łodzi
  • Akademia Górnośląska im. Wojciecha Korfantego w Katowicach
  • Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Poznaniu
  • Collegium Medicum im. L. Rydygiera w Bydgoszczy
  • Wojskowa Akademia Techniczna im. J. Dąbrowskiego w Warszawie
  • Collegium Humanum w Warszawie
  • WSPiA Rzeszowska Szkoła Wyższa
  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Politechnika Świętokrzyska w Kielcach
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Gdyni
  • Politechnika Lubelska
  • Akademia Zamojska
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych, Filia w Bytomiu
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu, Wydział Zamiejscowy w Chorzowie
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych, Filia w Gdańsku
  • Akademia Bialska Nauk Stosowanych im. Jana Pawła II
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych w Warszawie
  • Państwowa Uczelnia Zawodowa im. Ignacego Mościckiego w Ciechanowie
  • Sopocka Akademia Nauk Stosowanych
  • Gdańska Szkoła Wyższa
  • Pomorski Uniwersytet Medyczny w Szczecinie
  • WSHiU Akademia Nauk Stosowanych w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
  • Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
  • Dolnośląska Szkoła Wyższa we Wrocławiu
  • Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia
  • VIAMODA Szkoła Wyższa w Warszawie
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
  • Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie
  • Akademia Nauk Stosowanych TWP w Szczecinie
  • Akademia im. Aleksandra Gieysztora w Pułtusku
  • Akademia Medycznych i Społecznych Nauk Stosowanych w Elblągu
  • Uniwersytet Łódzki Wydział Zarządzania
  • Podhalańska Państwowa Uczelnia Zawodowa w Nowym Targu
  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
  • Państwowa Wyższa Szkoła Techniczno-Ekonomiczna im. ks. B. Markiewicza w Jarosławiu
  • Akademia Nauk Stosowanych w Raciborzu
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu, Filia w Rybniku
  • Akademia Nauk Stosowanych im. J.A. Komeńskiego w Lesznie
  • Społeczna Akademia Nauk w Łodzi
  • Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
  • Warszawska Uczelnia Medyczna im. Tadeusza Koźluka
  • Menedżerska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu, Wydział Ekonomiczny w Opolu
  • Górnośląska Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości im. K.Goduli w Chorzowie
  • Uniwersytet Morski w Gdyni
  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte w Gdyni
  • Akademia Ignatianum w Krakowie
  • Wydział Inżynierii Lądowej Politechnika Krakowska
  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych w Warszawie
  • Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Długosza w Częstochowie
  • Lotnicza Akademia Wojskowa w Dęblinie
  • Lubelska Akademia WSEI
  • Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
  • Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości i Administracji w Lublinie
  • Akademia Nauk Stosowanych im. prof. E. Lipińskiego w Kielcach
  • Wyższa Szkoła Europejska im. ks. Józefa Tischnera w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Sztuki i Projektowania w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Toruniu
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
  • Uniwersytet Szczeciński
  • Uczelnia Nauk Społecznych Filia Nowy Targ
  • Wyższa Szkoła Nauk o Zdrowiu w Bydgoszczy
  • Akademia Nauk Stosowanych w Tarnowie
  • Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
  • Coventry University Wrocław
  • Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
  • Wrocławska Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej HORYZONT
  • Uniwersytet Gdański
  • Wrocławska Akademia Biznesu w Naukach Stosowanych
  • Wyższa Szkoła Administracji w Bielsku-Białej Filia w Stalowej Woli
  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Łodzi
  • Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Gdańsku
  • Ateneum - Akademia Nauk Stosowanych w Gdańsku
  • Politechnika Morska w Szczecinie
  • Szkoła Główna Służby Pożarniczej w Warszawie
  • Pedagogium Wyższa Szkoła Nauk Społecznych w Warszawie
  • Staropolska Akademia Nauk Stosowanych w Kielcach
  • Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
  • Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • Collegium Civitas w Warszawie
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Bydgoszczy
  • Akademia Nauk Stosowanych im. Stanisława Staszica w Pile
  • Bydgoska Szkoła Wyższa
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Warszawie
  • Akademia Finansów i Biznesu Vistula w Warszawie
  • Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
  • Politechnika Poznańska
  • Powiślańska Szkoła Wyższa w Kwidzynie
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Integracji Europejskiej w Szczecinie
  • Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
  • Collegium Humanum w Poznaniu
  • Politechnika Częstochowska
  • Sopocka Akademia Nauk Stosowanych, Wydział Międzyuczelniany w Gdańsku
  • Uniwersytet Papieski Jana Pawła II w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Logistyki w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie
  • Akademia Nauk Stosowanych w Nowym Sączu
  • Akademia Nauk Stosowanych w Wałczu
  • Wyższa Szkoła Administracji w Bielsku-Białej
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Głogowie
  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Uniwersytet Zielonogórski
  • Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa w Warszawie - grupa Vistula
  • Collegium Da Vinci w Poznaniu
  • WIT Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie
  • Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego, Filia w Lubinie
  • Uczelnia Nauk Społecznych w Łodzi
  • Uniwersytet Pedagogiczny im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania im. Prof. T. Kotarbińskiego
  • Collegium Humanum w Rzeszowie
  • Uniwersytet Medyczny w Białymstoku
  • Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi
  • Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Prawa we Wrocławiu
  • Akademia Sztuk Pięknych im. E. Gepperta we Wrocławiu
  • Wszechnica Polska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie