• UTH im. Chodkowskiej Warszawa
Wybierz i oceń uczelnię?

Ocena uczelni


Komentarze (183)
Adam
Ja jestem z Dąbrowy Tarnowskiej a w Dębicy pracuje.
24.02.2021
23.02.2021
:))
Czy ktoś z okolic Dębicy wybiera się na pielęgniarstwo od marca??
Iza
Do ana:) 1981😦
16.02.2021
15.02.2021
Adam
Jest ktoś z okolic Tarnowa, Dąbrowy Tarnowskiej ?
Pati
Jak zaczniemy to trzeba bedzie założyć grupowego messengera bo pierwszy semestr to cieżko będzie sie poznać 😔 jateż jestem z okolic Jędrzejowa
15.02.2021
15.02.2021
ana
ja tez jestem starej daty Iza, który rocznik jesteś?
MR
Natali ja jestem z okolic i też ruszam od marca.
14.02.2021
13.02.2021
Iza
Tez mam zamiar zacząć. .. ale jestem starej daty :) kw
Pati
Cześć ja złożyłam papiery trafiłam na miłą panią. Przekazała mi co jeszcze trzeba dosłać. Ciekawe ile bedzie osób zaczynać.
08.02.2021
05.02.2021
Hania
Ktos ma coś więcej o tej szkole??? Próbowałam się dodzwonić coś dowiedzieć brak odbioru, albo pani chamska zero konkretnych informacji, znajoma mówiła że bajzel mają w dziekanacie i one nigdy nic nie wiedzą...... Ktoś się zapisuje od marca bo już nie wiem co robić słysząc opinie
xxxxx
pozytywne opinie to chyba piszą pracownicy... serdecznie nie polecam! omijać szerokim łukiem tą uczelnie...
03.02.2021
28.01.2021
paula
witam zaczynam od marca Pińczów . Jest ktoś chętny okolice Bchnia /Wieliczka
Natali
Czy ktoś wybiera się na pielęgniarstwo od marca 2021 z okolic Miechowa?
13.01.2021
12.01.2021
Marcin
Czy ktoś wybiera się na pielęgniarstwo od marca z Rzeszowa ?
meg
Jestem bardzo zadowolona z jakości nauczania. Nauki na położną czy pielęgniarkę rewelacyjne.
28.12.2020
28.12.2020
tamara
Super kadra, bardzo fajne miejsce, zdobywanie wiedzy tutaj to czysta przyjemność :D
ania
Od teraz zdobywanie wiedzy nie jest w końcu takie trudne. Bardzo dziekuję !
28.12.2020
26.12.2020
kasia
Ogólnie sporo się tutaj nauczyłam, nie żałuję, że właśnie dostałam się tutaj :) Jestem bardzo zadowolona z kształcenia i podejścia.
MArta
Kształcenie na położną - rewelacja, dowiedziałam się tutaj naprawdę sporo!
26.12.2020
09.12.2020
Annag
Witam Planuję zacząć od marca. Jestem z okolic Limanowej , czy byłby KTOŚ zainteresowany ??
Elżbieta
Okolice Nowego Sącza, Gorlic ??
01.10.2020
01.10.2020
Elżbieta
Ktoś zaczyna od października zjazdy od strony Nowego Sącza ??
Ollka
Witam, ja tez mam zamiar zacząć od października
01.10.2020
24.09.2020
Lusi
KS. Pewnie. Szukaj Lucyny Misztal znajdziesz na pewno;)
M.W.
Witam. Ja też mam zamiar zacząć od października.
24.09.2020
23.09.2020
Karolina
Planuje zacząć od października w formie zjazdów w weekendy. Mój fb - Karolina Bernaś https://www.facebook.com/karolina.bernas.58
Megi
Facebook szukajcie Marzena Stachowicz https://www.facebook.com/marzena.stachowicz/
22.09.2020
21.09.2020
KS
Lusi można prosić o jakieś namiary np. Facebook?
Lusi
Megi. Daj jakiś namiar na siebie to pogadamy bo też bym chciała, ale się waham. ;)
17.09.2020
17.09.2020
Megi
Ja planuję zacząć studia od października, niestacjonarnie z okolic Krakowa!
Lusi
Witam. Czy jest tu jakaś osoba, która studiuje pielęgniarstwo w formie zjazdów? Miałabym kilka pytań na priv. ;)
16.09.2020
06.09.2020
Kw
Mam pytanie - czy ktoś zaczyna pielęgniarstwo w Pińczowie od październik 2020 Z Krakowa lub okolic?
AK
Jasne :) 690 370 644 to mój numer telefonu :)
31.07.2020
09.07.2020
KS
AK można prosić jakieś namiary Facebook czy coś żeby można się skontaktować :)?
AK
Ja planuję zacząć :D
07.07.2020
22.06.2020
KS
Witam zaczyna ktoś od października studia na kierunku Pielęgniarstwo?
Pppp
Jestem w czwartej grupie pielęgniarstwa, wiecie może o co chodzi w zadaniu o koronawirusie oraz co trzeba zrobić z tymi kartami z anatomii?
15.05.2020
09.05.2020
Marta
Jestem w grupie pierwszej z pielęgniarstawa, miał być wykład i go nie ma, czy jest ktos z okolic Bochni Krakowa,czy wiecie coś na temat seminarium? Kontakt:nitschmarta@interia.pl
Syl
https://m.facebook.com/sylwia.stanek.3975 Podsyłam mój fb
03.05.2020
03.05.2020
Sywi
Wiedeń mam profilowe zdjęcie w kręconych włosach dlond
K
A skąd Pani jest? By można była Panią znaleźć.
03.05.2020
03.05.2020
Sylwia stanek
Proszę napisać do mnie na fb aby ułatwić kontakt tez jestem od marca Sylwia stanek
K
Czy są osoby które zapisały się dopiero niedawno na pielęgniarstwo i też zaczynają od połowy maja? Jakie warunki studiów wam oferują? Ja podobnie jak koleżanka dostałam umowę z większą kwota miesięczna do zapłaty. Przy zapisywaniu się obiecywali stała niezmieniajaca się kwotę a tu jednak podnieśli by uczelnia nie była stratna musimy tak zapłacić tak mi pani w dziekanacie przekazała. A nauki jeszcze żadnej nie bylo.
02.05.2020
30.04.2020
F
Cześć, mam pytanie do osób które dostały umowe z uczelni, co o niej sądzicie? Nie uważacie, że płacenie kilka rat po 528 zł to jest gruba przesada? Tym bardziej że zajęcia jeszcze się nie zaczęły a my musimy płacić za miesiące w których nie mieliśmy zajęć. Dodam, że umowę podpisujemy z dniem 23 kwietnia a nie w marcu.
miki
Proponuje szkole w Sosnowcu tam chociaż można nauczyć się czegoś maja programy unine i jest o wiele lepszy dojazd z KR ale jak kto woli
05.04.2020
23.03.2020
Milena
Ania odezwij się na ten numer. Jestem z Kazimierzy Wielkiej i też zaczynam od marca.. Teraz właściwie nie wiem kiedy zaczniemy.. 880078569
Ania
Jestem z okolic kazimierzy wielkiej i zaczynam od marca w Pińczowie pielegniarstwo
12.03.2020
28.02.2020
Kasia
Bardzo proszę o kontakt.Też chciałam zacząć i też jestem z okolic Krakowa tel 519 316 847
Ola
Cześć czy orientujecie się czy jest bardzo trudno na tej uczelni mam obawy czy sobie poradzę
27.02.2020
27.02.2020
Kasia
Cześć, zaczynam od marca, jestem z okolic Krakowa, szukam kogoś kto będzie dojeżdżał :)
Leila
Witam, zastanawiam się nad Pinczowem jestem z Krakowa termin marzec 2020 zostało mało czasu niestety w Myślenicach prawdopodobnie nie utworzy się grupa na październik info z dziekanatu więc padło na Pinczow czy ktoś dojeżdżał z krak z powrotami w tym samym dniu do domu?
24.02.2020
23.02.2020
Magdalena
I jeszcze zapytam,czy ktoś z okolic Łopuszna zaczyna od marca?😉
Magdalena
Cześć. Czy wie ktoś moze,o której godz.zaczynają sie zajecia w piątki na kierunku pielęgniarstwo? Bylabym bardzo wdzięczna za odp☺
23.02.2020
12.02.2020
Ewelina S
Milenko proszę o kontakt 788832259
Ewelina S
Cześć Mielenko ja jestem z okolic Kazimierzy Wielkiej i też mam zamiar zacząć studia od marca.
11.02.2020
28.01.2020
M
Hej. Ja złożyłam do Rzeszowa na Wsiz. Jest może ktoś jeszcze?
Milena
Cześć, właśnie złożyłam podanie o przyjęcia na studia od marca.. Jestem z Kazimierzy Wielkiej, jest może ktoś stąd kto będzie dojeżdżał? :)
27.01.2020
27.01.2020
P
Cześć, ja wybieram się od marca ale chciałabym zapytać w jakich godzinach odbywają się zajęcia? Są do bardzo późnych godzin? Od samego rana?
Anita
Ja jestem z okolic Pińczowa,daj jakiś do siebie kontakt email Nati.
27.01.2020
22.01.2020
Nati
Cześć ja wybieram się od marca czy jest ktoś z buska lub okolic. Jeśli tak to dajcie znać
studentka
Ewelina na pierwszym roku są trzy zjazdy w miesiącu. Zajęcia praktyczne są w tygodniu. Jest mega bajzl w dziekanacie .... Do końca lutego jest sesja a my nawet planu nie mamy i nie wiemy kiedy są zajęcia i egzaminy .... Ale przecież po co mamy wiedzieć czego i na kiedy się uczyć....
22.01.2020
15.01.2020
Ewelina
Witam chciałam zapytać jak wyglądają studia czy rzeczywiście zajęcia praktyczne mamy w tygodniu, chciałabym zacząć od marca, jestem z Dębicy :)
Anita
Witam,ja chciałabym rozpocząć od marca,okolice Pińczowa i szukam kogoś z kim mogłabym dojeżdżać.
14.01.2020
04.01.2020
kaspina
Witam . Kto zaczyna od marca 2020? Okolice Bochnia?
M
Witam. Czy jest ktoś chętny z okolic Rzeszowa od marca zjazdowo? Czy ktoś wie czy od października ruszy kolejną grupa?
03.01.2020
10.11.2019
Sylwias138552
Witam. Czy jest ktos juz chętny studiowac od marca ?
Krystian
Witam ktoś cos pisał na temat czy jest ktoś z Rzeszowa tak ja jestem chętnie podpiął bym się pod jakąś grupę ja ktoś jeszcze dojeżdża z Rzeszowa zawsze to raźniej i koszty mniejsze jak by się dało razem dojeżdżać mój nick na messengerze Christian Mn Pozdrawiam
26.10.2019
16.10.2019
Aga88
Witam, ja też się wybieram, z tego co widzę mam dwie koleżanki z okolic Kazimierzy Wielkiej, jeżeli wejdziecie i przeczytacie odezwijcie się, mój e mail staszekgt1955@gmail.com. Do zobaczenia 18 października na uroczystym otwarciu.
Monis
Hej tez jestem z Krakowa i jesli ktos ma wolne miejsce to chetnie sie zabiore. Zaczynam od pazdziernika. Pozdrawiam
07.10.2019
01.10.2019
Karolina
czy ta niska ocena uczelni oznacza, że studenci nie są zadowoleni ze studiowania Pielęgniarstwa ? rozważam studia na tym kierunku, ale lekko się wystraszyłam widząc 3,63 pkt. Czy możecie napisac więcej, jak wyglądają studia tutaj? skąd jest kadra? jaki jest poziom?
Monika
Czy ktos zaczyna studia z okolic bochni? Co ile sa faktycznie zjazdy?
15.09.2019
09.09.2019
Monika
Jak coś ja też będe jezdzić samochodem z Krakowa :) poki co 3 miejsca wolne. Pozdrawiam!
Magda
Witam z okolic Dębicy ktos jest?
04.09.2019
28.08.2019
Monika
Dziewczyny jak dołączyć do tej grupy ja tez zaczynam od pazdziernika.?
Kamila
Znalazlam wiec podsyłam link https://m.facebook.com/groups/495904161204612?group_view_referrer=profile_browser
27.08.2019
27.08.2019
Ania
Można prosić o link do tej grupy bo nie mogę jej znaleźć na fb dzieki
AniaM
Hej hej i ja się wybieram na pielęgniarstwo na tę uczelnię od października :) jestem z Krakowa i widzę, że znajdzie się duszyczka do wspólnych podróży :) Stworzyła dla nas grupe na fb:) zapraszam "Pińczów pielęgniarstwo 2019 💉💊"
27.08.2019
26.08.2019
Kamila
Witam. Ja rowniez w październiku wybieram się na pielęgniarstwo do Pinczowa jestem z okolic Kazimierzy Wielkiej;)
Xy
Hej . Czy wybiera się ktoś na pielegniarstwo od października z okolic Koprzywnicy?
25.08.2019
24.08.2019
monika
to fajnie z kims z okolic zawsze razniej😁
iwona.jambur
Ja jestem z charsznicy i tez sie wybieram do pińczowa
23.08.2019
18.08.2019
Ania
Witam jestem z okolic Kazimierza Wielkiej mam zamiar rozpocząć studia w październiku 2019 jezeli ktoś jest z okolic proszę o kontakt A mail anko2@interia eu
Ala
Hej, czy ktoś zaczyna w październiku i dojeżdża z Krakowa?
12.08.2019
09.08.2019
monika
Wybiera sie ktos na pielegniarstwo z okolic miechowa??
Aniiiaa
Ewela, ja też czytałam opinie. Tym się nie sugeruj. Najważniesze że po ukończeniu możesz pracować w zawodzie i zdobywać doświadczenie.... Ile ludzi tyle opini na każdej uczelni. Mojej znajomej córka skończyła w tym roku, obroniła się i jest bardzo zadowolona. W razie czego pisz na maila ania19m@wp.pl Pozdrawiam :)
31.07.2019
29.07.2019
Ewela
Hej . Złożyłam już wszystkie dokumenty do Pińczowa na kierunek pielęgniarstwo . Mam jednak trochę wątpliwości co do jakości tych studiów . Im więcej czytam starych wpisów tym mój entuzjazm gaśnie. Czy mógłby mi ktoś napisać tak szczerze jak na tej uczelni jest ? Mam nadzieję że coś uległo zmianie i nie jest tak źle jak to opisują roczniki 2013/2014.
Rita
Wybiera się ktoś na pielęgniarstwo z okolic Myślenic?
22.07.2019
11.07.2019
Aniiiaaa
Wybiera się ktoś na pielegniarstwo z okolic Rzeszowa?
Młody
Wybiera się ktoś z okolic Olkusza lub Wolbromia
26.06.2019
18.04.2019
Pati
Witam.czy ktoś wybiera się na studia od marca z okolic Limanowej?
Rzeszowianka
Witam, jak wygladaja praktyki, kiedy sie odbywaja I gdzie ???pozdrawiam
10.04.2019
22.03.2019
Anda
Ktoś wybiera się na rozpoczęcie?
mm
Mam pytanie.Czy warto iść do Pińczowa na pielęgniarstwo? Jest wysoki poziom tej uczelni?
20.03.2019
20.03.2019
Jola
Basia 86 napisz kontakt do siebie, mieszkam niedaleko Tarnowa
Darek i paczka
Hej jak szukacie fajnych miejscówek na noclegi to polecamy w Skowronnie Górnym 4,5 km . od Pińczowa . Są to Agroturystyki Pod Bociankiem i u Pani Bębenek Polecamy Super.
11.03.2019
10.03.2019
Basia86
Witam czy ktos wybiera sie z okolic Tarnowa, Dąbrowa Tarnowska
ddfd
Czy ktos wie jakie sa zajecia w pierwszym semestrze ? I ile punktow estc ? Chce sie przepisac do pinczowa
08.03.2019
28.02.2019
Aaaaaga
Czy ktoś tu zaczyna od marca 2019 i jest z okolic Rzeszowa lub Tarnowa?
Aaaaaga
Czy ktoś tu zaczyna od marca 2019 i jest z okolic Rzeszowa lub Tarnowa?
28.02.2019
20.02.2019
Colin
Cześć Ewa. Ja planuję rozpocząć od Marca....
Ewa
Część czy ktoś zaczyna pielęgniarstwo od marca
13.02.2019
04.02.2019
Aniutek 9
Cześć Czy to są studia pomostowe dla pielęgniarek? Czy jeszcze coś takiego istnieje czy już tylko 3 lata licencjat ? Dzięki za info
mili
a jak z praktykami są w wyznaczonych szpitalach? jak to wygląda u osób z innego województwa studiujących zaocznie?
04.02.2019
28.01.2019
1semestr
Zart wyklady sa obowiazkowe bo sprawdzaja obecnosc i kaza zaliczac ten wyklad zajecia w piatki czesto zaczynaja sie o 12 koncza kolo 20 sobota niedziela 8-20 czesto cwiczenia sa ostatnie tak ze trzeba byc organizacjia 0 dowiadujemy sie o zmianach z dnia na dzien cjocby o praktykach
beti
hej ja też się zastanawiam
20.01.2019
17.01.2019
Mili
Eli czesne pisze 365 zł na miesiąc zaoczne są 3 zjazdy na mies na pewno w 1 semestrze tyle wyczytałam teraz jest rekrutacja na semestr letni i właśnie zastanawiam się czy nie zaczynać os niego... na pewno się tam przejadę i zapytam o wszystko ;)
Eli
Hej jak to jest z ta szkola na str bardzo malo info. Jakie jest czesne ?? I widze komentarze czy od marca ktos zaczyna ? Nie od wrzesnia ??? Chodzi mi o zaoczne pielegniarstwo
16.01.2019
08.01.2019
Mili
Hej, czy ktoś wybiera się na studia od marca 2019?
Studentka
Witaj, zajęcia w piątki zaczynają się o godz16 nieobowiązkowymi wykładami ;) w niedziele kończą się nieobowiazkowymi wykładami o godz 11:45 lub 15:45 lub 19:45. Praktyki są w tygodniu, a teoria jest w weekendy. Bezproblemowa szkoła, polecam ;) ja już jestem na ostatnim 7 semestrze ;)
12.12.2018
28.11.2018
Mary
Hej, mam pytanie, bo zastanawiam się nad rozpoczęciem studiów w przyszłym roku. W jakich godzinach mniej więcej zaczynacie w piątki i kończycie w niedziele? Czy poza tymi dniami są jakieś zajęcia? Pozdrawiam, Marysia.
brytan
hej pytanie do starszych roczników jak wygląda zaliczenie z anatomii na ćwiczeniach
30.10.2018
21.10.2018
monika
I już jesteśmy po pierwszym zjeździe. Liczny rok, ponad 120 osób ;) Trudny wykład z anatomii za nami, niektórzy już nawet mieli ćwiczenia. Zobaczymy jak będzie dalej ;) pozdrawiam.
MEWA
Cześć!!!! ja jestem z okolic Bochni czy może ktoś dostał się do Pińczowa z tego rejonu?
25.09.2018
15.09.2018
Aguuu
Hej. Jestem z okolic nowego Sącza / Limanowej Ktoś z tych stron? AgnieszkaZon@interia.pl
Lili i kumple
A jeszcze jedno te miejscówki to w Skowronnie Górnym niedaleko od Pińczowa Super Polecamy !
12.09.2018
12.09.2018
Lili i kumple
Witam Są dwie fajne miejscówki to agroturystyki Pod bociankiem i u pani Bębenek Polecamy !!!
Monika P
Witam, Dostałam się na studia, bedę dojeżdżać samochodem z okolic Myślenic przez Kraków, chętnych proszę o kontakt. Co myślicie o założeniu grupy na Facebooku?? Można zebrać wszystkich i się umówić. Pozdrawiam mpulchny@interia.eu
11.09.2018
09.09.2018
Sylwia -Kraków
Witam, wszystkich też wybieram sie od pazdziernika do Pińczowa i jestem chętna na wspólne dojazdy. Proszę o kontakt acra@wp.pl. Moze jakies wspólne spotkanie na kawę herbatę w Krakowie?
Ewa36
Jak ktoś ,coś, to proszę pisać; ewaczosnek@onet.pl
09.09.2018
09.09.2018
ewa36
Witam, od pazdziernika wybieram się na pielęgniarstwo ,szukam osoby z Rzeszowa lub okolic, która też się planuje studia w Pińczowie.
Monika
Pińczów - noclegi. Gdzie polecacie tanie noclegi w Pińczowie? Kiedy rezerwować miejsce? Dziękuje za informacje. Pozdrawiam.
04.09.2018
03.09.2018
Z Krakowa
Kasia z Huty ja też proszę o kontakt. Chętna na wspólne dojazdy. pan.quinn@gmail.com
Jola
Też podaję maila i czekam na wieści ;) jola0495@interia.pl
01.09.2018
30.08.2018
Berta
Czy ktoś zapisał się na pielęgniarstwo w Myślenicach z okolic krakowa lub Wieliczki?
Halina
Hej , podaję maila i proszę o kontakt : halinaduman@wp.pl
29.08.2018
27.08.2018
katarzyna - KRAKÓW
Halina, Benia, Jola, dorota, Kasia - PROSZĘ O KONTAKT! Witam serdecznie, również złożyłam dokumenty do pińczowa. Jestem z Krakowa, chętnie nawiążę kontakt z osobami, które będą dojeżdżać z moich okolic. Może najpierw skontaktujemy się emailowo?
Halina
Hej, ja też planuję złożyć dokum do Pińczowa, chętnie nawiąże kontakt z osobami z okolic Kalwarii Zebrzydowskiej, Suchej Beskidzkiej lub Krakowa.
27.08.2018
25.08.2018
Ewa
Medyk - jestem z Rzeszowa. Pazdziernik 2018 planowane rozpoczecie. Chetnie nawiaze kontakt z osobami mieszkajacymi niedaleko Rzeszowa lub w Rzeszowie, studiujacych w Pinczowie
Benia
Hej :) Ja również mieszkam okolice Krakowa od strony Zabierzowa i będę szukać osoby chętne do jazdy na ze mną na zajęcia :) pozdrawiam
14.08.2018
09.08.2018
bart26o1
Witam . Wybieram się od października 2018 na pielegniarstwo di Pinczowa. Mam kilka pytań proszę i kontakt osób które się wybierają . 795861887
artur
Witam ja tez zamietzam sie zapisac na pielegniarstwo do Pinczowa. Czy jest tutaj jakis Pan rowniez bo zastanawiam sie nad iloscia facetow na kierunku. Pozdrawiam
04.08.2018
30.07.2018
Aguuu
Witam Złożyłam dokumenty do Pińczowa. Ktoś z okolic Limanowej nowy Sącz?
kasia
Witam, Ja również zapisałam się na pielęgniarstwo do pińczowa od października 2018, jestem z krakowa :)
27.07.2018
26.07.2018
Jola
Witam, ja też zapisałam się na pielegniarstwo do Pińczowa i ruszam od października 2018. Mieszkam niedaleko Krakowa i chętnie poznam nowe osoby 😊
Kasia
Dorota- jeszcze nigdzie, ale jeśli się zapiszę to do Pińczowa ;)
18.07.2018
17.07.2018
dorota
Witam jestem z pod Krakowa i od października będę studiować w pińczowie - Kasia gdzie ostatecznie sie zapisałaś?
kasia
Witam serdecznie. Jestem z Krakowa (Nowa Huta). Zastanawiam się nad zapisaniem się na pielęgniarstwo od października 2018 do Pińczowa lub Myślenic. Studia w Myślenicach trwają 3 lata. Zjazdy są co tydzień, w czwartki i piątki od godz. 15 + cała sobota i niedziela. Proszę o kontakt osoby chętne z Krakowa do podjęcia studiów, napisz gdzie wolisz i podaj namiary do siebie, to oddzwonię lub odpiszę. W więcej osób zawsze raźnie.
05.05.2018
27.03.2018
medyk
Witam. Czy są na forum osoby (okolice Rzeszowa), które planują rozpoczęcie pielęgniarstwa na uczelni w Pińczowie od października 2018??
Damian
Czy mógłby mi ktos odpowiedzieć czy na tej uczelni jak ktos nie odrobi wszystkich praktyk dopuszcza go jakimś cudem do obrony pracy?
12.05.2017
09.05.2017
Ania i reszta
Witam My broniliśmy się 2016 było fajnie jak wszędzie trzeba się troszeczkę uczyć , ale najlepiej wspominamy wspólne spędzone dni w Agroturystyce u Pani Basi . Polecamy tą Uczelnię .
???
jak należy rozumieć to, że na stronie tej uczelni jest hasło: 10 lat Uczelni i daty: 2004 - 2014 ???? Przecież jest już 2017 rok !!! Czy to znaczy, że oni mają nieaktualne info na swojej własnej stronie www??? Możecie coś wyjaśnić, jaka to szkółka i czy warto na nią w ogóle patrzeć?
03.03.2017
01.03.2017
Slu
Jeśli ktoś z Krakowa chciałby się zapisać na rok akademicki jesienny to proszę o kontakt 514 348 607 najlepiej przez sms gdyż mogę nie odbierac
A.
Witam, Jestem byłą studentką wyżej wyminionej uczelni, obrona -marzec 2015. Rozumiem obawy wszystkich obecnych na forum, ponieważ niejednokrotnie osobiście przeżyłam stres zwiazany z ponowną kwalifikacja uczelni do kształcenia studentów w zakresie pielengniarstwa, niekompetencja wykładowców, z praktykami które nie przekazują zbyt wiele wiedzy na temat zawodu. Aby być dobrą pielęgniarka, albo raczej aby czuć się w miarę pewnie pracując jako samodzielna, odpowiedzialna pielęgniarka-trzeba poświęcić wiele swojego czasu i mieć pasję do tego zawodu,aby poza uczelnią zdobywac wiedzę i informacje. Ze swojego przykładu wiem,że po tej szkole też można osiągnąć to co człowiek sobie założy-ja od ponad roku pracuję w UK w zawodzie, a co więcej w moim obecnym miejscu pracy zostalam awansowana na stanowisko medication leader. Także najważniejsze to mieć pasję i chęci
08.11.2016
04.10.2016
maggi
Szukam z koleżanką osoby, która jedzie w piątek 7.10 do Pińczowa(na WSUZ) z Krakowa, najlepiej samochodem i wraca w niedzielę 9.10. Bardzo proszę o kontakt: alp1@interia.eu. Dziękuję.
ola
mam pytanie czy w Pińczowie jest wysoki poziom?
03.10.2016
22.08.2016
Marta
Ja również musiałam zrezygnować z WSUZ. Poważnym minusem tej szkoły był strach przed niekwalifikowaniem, a to zbyt poważny zawód żebym mogła sobie na to pozwolić, jeśli ktoś traktuje sprawy poważnie to mnie zrozumie. Rozumiem, że wiele umiejętności i wiedzy zdobywa się dopiero w pracy, że istnieją studia magisterskie i specjalizacje, że można być sprytnym i wiele nauczyć się i podpatrzeć u wykwalifikowanych koleżanek już w pracy i że tak naprawdę pielęgniarki ciągle się uczą, ale bez przesady, podstawowa wiedza też jest ważna.
Aneta
Panie Greg, moimi aspiracjami jest nauka zawodu, a nie jedynie zdobycie papierka. Niestety ta uczelnia mi tego nie gwarantowala. Myślałam że zarówno szkoła w Pińczowie jak i Collegium Medicum maja program kształcenia dla szkół jednakowy w całej Polsce. Pani Lili, te praktyki to nie jedyna rzecz która mi przeszkadzała. Pisze o tym, bo być może niektórzy podobnie do mnie nie dopatrzyli się tego na stronie.
21.08.2016
10.08.2016
greg
Widać,że z takimi ''aspiracjami'' panią Anetę ratuje tylko Collegium Medicum...
Lili
Pani Aneto,gdyby Pani DOKŁADNIE przeglądnęła stronę szkoły,to dowiedziałaby się jeszcze przed podjęciem nauki w tej placówce,że praktyki się płatne...To samo dotyczy terminów praktyk,wyraznie pani w dziekanacie poinformowała mnie,że nie jest w stanie powiedzieć jak często się odbywają i w jakich terminach,bo z tym bywa różnie.Więc naprawdę nie rozumiem Pani rozczarowania.Niestety,tak to już jest,że zawsze znajdzie się ktoś,kto marudzi...
10.08.2016
04.08.2016
aneta
Ta szkoła to niestety żart, studiowałam tu swego czasu - później przeniosłam się gdzie indziej. Niepoważne podejście do studenta, o nic nie można się doprosić, niczego dowiedzieć, wszystko na ostatnią chwilę, o praktykach dowiadywaliśmy się tydzień wcześniej (a jeśli ktoś szuka szkoły weekendowej to zakładam że ma stałą pracę i wtedy o wolne nie jest tak łatwo...). No i trzeba się przygotować na dużo większe wydatki niż czesne, bo praktyki też trzeba sobie opłacić. Polecam jedynie osobom którym nie chce się uczyć, bo ze zdaniem egzaminu bez jakiejkolwiek wiedzy nie ma tu problemów. No ale później niestety mamy głupie pielęgniarki. I nie, nie, to nie prawda że jeśli ktoś chce to nauczy się wszędzie - z pewnego przedmiotu nie mieliśmy ani 1 wykładu, bo babce nie chciało się ich prowadzić. Plusem jest część kadry, niektórzy wykładowcy są naprawdę cudowni i potrafią zaciekawić tematem. Mimo wszystko siedząc w tej szkole miałam poczucie że tracę czas.
Ewa
Witam, czy ktoś z okolic Rzeszowa zamierza studiować w Pińczowie w roku akademickim 2016/2017? Mój adres litwin-e@wp.pl
25.07.2016
14.07.2016
madin
Witaj Sylwia!Mam na imię marlena pisałam do Ciebie na podany adres e-mail,ale bez odzewu.Iwona Siedlińska napisała do mnie.Jest na urlopie odezwie się w pózniejszym terminie.Też uważam że Jej pomysł spotkania jest świetny.Ja już zawiozłam dokumenty i zorganizowałam noclegi.moj adres madin@onet.com.pl pozdrawiam
sylwia
Hej Iwona może zaproponujesz jakies spotkanie gdzie i kiedy?
13.07.2016
06.07.2016
Iwona
Hej, również myślę o studiach pielęgniarskich w Pińczowie. Mieszkam w Krakowie i cieszę się, że będzie kilka osób z tego miasta i okolic. Może spotkalibyśmy się w Krakowie, aby poznać się i pogadać o tym jak sobie wzajemnie pomóc w dojazdach i przetrwaniu tych 7 semestrów? Mój email: siedlinskai@gmail.com Pozdrawiam
sylwia
Hej jestem Sylwia mieszkam w Wieliczce i tez się wybieram do Pińczowa na pielegniarstwo ja bede raczej dojezdzac własnym samochodem moj meale sylwia.dudala@onet.pl
27.06.2016
19.06.2016
Kaska
Tez sie wybieram na weekendowe pielegniarstwo ;) bede dojezdzac z okolic Miechowa ;)
Iza
Ja się wybieram na 90% od paź.2016,będę wiedziała najdalej do końca lipca,bo to zależy tylko od spraw finansowych.Jestem z Krakowa,jak ktoś chce,może pisać,podaję maila rabbit200@interia.eu
18.06.2016
16.06.2016
madin
Witam!jestem z Krakowa wybieram sie na pielęgniarstwo w Pińczowie weekendowe od paz.2016 szukam kontaktu z osobami ktore rowniez podjely taka decyzje
Iza
Witam,chciałabym bardzo rozpocząć pielegniarstwo od października 2016,ale chyba będą problemy z dojazdem na praktyki,te w tygodniu,ponieważ zaczynają się o godz.7.30,a ja niestety jestem zamiejscowa i zdana wyłącznie na busa.Sęk w tym,że pierwszy bus odjeżdża z Krakowa właśnie o 7.30,więc nie ma szans zdążyć na czas.Jedynym ''ratunkiem''dla mnie byłaby osoba zmotoryzowana z Krakowa lub okolic z kórą mogłabym się ''zabrać'',oczywiście za odpowiednią opłatą.Jeśli będzie taka osoba,niech się odezwie.Pozdrawiam,Iza.
29.05.2016
10.09.2015
Kraków
Witam! To jest szkoła w której Rektor i Dziekan nie mają nic do powiedzenia, to tylko Persony używane przez właściciela do podpisywania dokumentów. Rządzi sam, a jak rządzi to wiedzą wszyscy co tam pracują od 10 lat i studiują. Szkoda Pracowników i Studentów. Pracownicy mają ogromną wiedzę i potencjał, niestety nie wykorzystany - a szkoda! Właściciel hamuje rozwój szkoły i powinien ją oddać w dobre ręce. Czekamy na obiecane studia magisterskie!!!! Studiuje się bardzo dobrze, Wykładowcy kompetentni, Panie w Dziekanacie wykonują pracę ponad siły, zdarzają im się wpadki ale trzeba je zrozumieć. Z takim Właścicielem tyle wytrzymać??? Podziwiamy i pozdrawiamy. Nie bójcie się tam studiować.
iza
szkoła godna polecenia.Wykładowcy wspaniali ludzie i SPECJALIŚCI. może organizacyjnie trochę kuleją ale edukacja jest czystą przyjemnością.
07.04.2015
06.02.2015
metsfią
studiowanie na tej uczelni to przyjemność. Kadra doskonała , angielski na wysokim poziomie. Polecam
zofia
Myślę, że nie każdego stać na studiowanie w wielkim mieście i to pewno jest atut tej szkoły, a poza tym żadna szkoła nie przygotuje perfekcyjnie do zawodu, tak naprawdę zawód zdobywasz w PRAKTYCE (w pracy). Dzięki tej szkole mogłam sie uczyć bo pewnie skończyłabym w Biedronce.
24.11.2014
19.02.2014
gabi
bardzo dobrze studiuje się wsuz w pińczowie
student
Zgadzam się z poniższa wypowiedzią,wykładowcy na tej uczelni sa rewelacyjni w zrozumiały sposób przekazują swoją wiedzę.Polecam.
26.01.2014
26.01.2014
studentka pielęgniarstwa
Uczelnia godna polecenia,wykładowcy rewelacyjni.Ostatnie wykłady z prof. Bieleckim znanym warszawskim chirurgiem pozostaną zawsze w mojej pamięci,wspaniały mądry człowiek.
Asia
Polecam tą uczelnie i biorę pełna odpowiedzialnosc za to co pisze.Super atmosfera,rewelacyjni wykladowcy.
24.12.2013
24.12.2013
3Zp
Ja studiuje w tej szkole od 3lat i procz stresu zwiazanego z akredytacja kompletnie nic nie mam do uczelni.Wykładaja tam bardzo kompetetni wykładowcy,ktorzy sa bardzo wyrozumia i zawsze słurzą pomocą,a to sie rzadko zdarza.Na zjazdy uwielbiam przyjezdzac bo zawsze cos madrego z nich wyniose.Polecam
www.
szkoła dostała akredytacje ale prawdopodobnie na 3 lata, więc nie życze nikomu takiego stresu jak przeżył ostatni rok, do obrony parę miesięcy a tu nic nie wiadomo.
16.12.2013
15.11.2013
iii
jak ktoś się chce nauczyć to się nauczy człowieku ,a co do akredytacji to powoli i do celu ...
OLI
tA SZKOŁA TO PORAŻKA ,LEPIEJ NIE PRZYZNAWAĆ SIĘ ,ŻE BYŁO SIĘ ABSOLWENTEM
05.11.2013
21.10.2013
kolibelek
Ja już nie polecam nikomu tej szkoły, pielęgniarstwo które miało się rozpocząć w październiku rozpocznie się ....w marcu, a to z jakiego powodu? Z braku akredytacji! I kiedy informują o tym studentów? Pod koniec miesiąca października, gdzie już nie ma możliwości składania dokumentów na inne uczelnie. Dla mnie ta szkoła jest już niewiarygodna, sama psuje sobie reputację. Nic dodać , bo nie warto.
mike
Na tym kierunku wykładają wybitni specjaliści z dziedziny medycyny, wiem bo studiowałam tam. W dziekanacie pracują bardzo kompetentne osoby, które chętnie służą pomocą. Polecam tą uczelnie.
23.01.2013
01.12.2012
Mysza
a co powiecie o pielęgniarstwie w tej szkole? jak z poziomem i w ogóle ?
yes
Dlaczego? Ja tam studiuję i nie narzekam. Nie mam się do czego przyczepić... A co z tego, że to nie jest duże miasto? jak się chce czegoś nauczyć to nie ważne gdzie. w Pińczowie też może być dobrze i też można znaleźć perspektywy na dalsze życie... ;
14.11.2012
11.11.2012
nooooooł
Niestety, nie mam podstaw, żeby polecić tą szkołę. Mam kilku znajomych, którzy po skończeniu studiów w Wyższej Szkole Umiejętności Zawodowych w Pińczowie, musieli przenosić się do większego miasta i tam uzupełniać swoją wiedzę... Zresztą, większe miasto = większe możliwości i więcej ofert pracy dlatego jak już wybierać się na studia to nie do Pińczowa, a do dużego miasta gdzie są jakieś perspektywy na dalsze życie...
krat
udało Ci się zdobyć pracę dla studenta w Pińczowie? Gratuluję! ja starałam się szukać po różnych barach czy ośrodkach kultury ale oczywiście studentów nie chcą przyjmować... co jak co, ale nie polecam iść tutaj, jak już to wyruszajcie gdzieś do większego miasta.
06.07.2012
24.06.2012
podbijam pytanie poprzednika
ja tez mysle o kierunku dietetyka, ale zastanawiam sie, czy warto placic za studia w Pinczowie? czy nie bujnac sie gdzies do wiekszego osrodka? co sadzicie?
dietetyka
warto wybrac sie do tej szkoly na kierunek dietetyka? stos ma moze info o nich, jak to wtglada od srodka oczami ich studentow?
05.04.2012
17.01.2012
sisi
Mi się tam podoba. Nie narzekam. a pracuje i studiuje. Nie jest łatwo na dodatek pracy dla studentów jest ostatnio już bardzo mało. A za wieksze pieniadze to juz w ogole nie ma
miola
Na studiach jest rożnie i to zależy czego oczekujemy. Nie ma tak kolorowo i różowo, że nic nie robisz i masz same imprezki i czasu tyle, że możesz się nudzić do woli. Nauka jest a podczas sesji całkiem sporo.
16.01.2012
16.01.2012
miola
Na studiach jest rożnie i to zależy czego oczekujemy. Nie ma tak kolorowo i różowo, że nic nie robisz i masz same imprezki i czasu tyle, że możesz się nudzić do woli. Nauka jest a podczas sesji całkiem sporo.
Ozu
jak jest fajnie? Czy na studiach na serio jest tak fajnie jak niektórzy mówią?
11.01.2012
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
  • Mazowiecka Uczelnia Medyczna w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
  • WIT Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Handlu i Usług w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
  • Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
  • Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
  • Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
  • Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
  • Wydział Inżynierii i Technologii Chemicznej Politechnika Krakowska
  • Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego