• WSAIB Gdynia patronat medialny
  • Uniwersytet Medyczny Łódź Drzwi Otwarte
  • UTH im. Chodkowskiej Warszawa

Wyższa Szkoła Umiejętności Zawodowych w Pińczowie

uczelnia niepubliczna, woj. świętokrzyskie, 28-400 Pińczów, ul. 3-go Maja 17, (+41) 357 32 04, administracja@wsuz.pl

Wyższa Szkoła Umiejętności Zawodowych w Pińczowie została założona w 2004 roku. Zlokalizowana jest w województwie świętokrzyskim.

Uczelnia realizuje studia pierwszego stopnia na kierunku pielęgniarstwo - zarówno w formie zjazdów w weekendy, jak i w trybie dziennym. Dysponuje nowoczesną bazą dydaktyczną, profesjonalnie wyposażonymi pracowniami i specjalistycznym sprzętem. Szkoła zapewnia wysokiej jakości kształcenie z wykorzystaniem dopasowanych do aktualnego rynku pracy metod nauczania. Studenci zdobywają szeroki wachlarz umiejętności i kompetencji społecznych pożądanych przez polskich i zagranicznych pracodawców.

Poznaj ofertę edukacyjną Wyższej Szkoły Umiejętności Zawodowych w Pińczowie i sprawdź, w jaki sposób przebiega rekrutacja na studia.


Ocena uczelni

3.89 / 10
58 głosów

Opinie (357)
Wyższa Szkoła Umiejętności Zawodowych w Pińczowie, WSUZ Pińczów

Student
Uciekajcie jak najdalej. Przecież to zenada a nie szkoła. 3 zjazdy nawet na 2 roku . Zero życia. W tygodniu wykłady. Zabierają wolne weekendy. Bo nie wyrabiają z materiałem...masz jeden wolny weekend który Ci jeszcze zbiorą. A wcześniej jakieś kretyński plan układa po 1 zajęcia...
31.01.2023
31.01.2023
Ania
Widziałam, że ktoś napisał informacje, że zaczyna od marca myślałam, że dopiero semestr startuje od października. (Miechów)
Agnieszka
Z okolic Jędrzejowa ktoś się wybiera teraz na pielęgniarstwo?
12.01.2023
12.01.2023
Kasia
Ja się wybieram, a z jakich okolic jesteś?
Natalia
Witam czy ktoś się wybiera od marca 2023 na pielęgniarstwo zaocznie .
06.01.2023
23.12.2022
Renata
Czy w Limanowj jest filia i czy powstał tam kierunek pielegniarstwo ?
Ula
Czy jest ktoś z Pińczowa lub okolic kto będzie zaczynał od października 2023?
01.12.2022
09.11.2022
Olek
Czy po 1 roku w Pinczowie dużo osób "odpada" ??
Siksa
660zl
09.11.2022
04.11.2022
Rob
Ile wynosi czesne w Pińczowie?
Nikita
Na stronie uczelni pisze ze od 2 semestru 2 razy w miesiacu..mega męczące takie jeżdżenie po 3 razy
27.10.2022
27.10.2022
Student
Na drugim roku również są zjazdy 3 razy w tygodniu . Teraz ostatni egzmian z sesji letniej pisany był w pazdzierniku
Jaa
Czy na 2 roku też za zjazdy 3 razy w tygodniu? Oraz kiedy są egzaminy w sesjo letniej..w czerwcu?
23.10.2022
04.10.2022
Ja
Czy ktoś z okolic Tarnowa wybiera się na pielęgniarstwo weekendowe od marca 2023?
A
Jest ktoś z wyższych semestrów? Które książki warto kupić a które ściągnąć na pdf
18.09.2022
05.09.2022
Nati
Czy ktoś z Krakowa wybiera się na pielęgniarstwo do Miechowa ?
Kati
W Miechowie brakuje 3 osoby
26.08.2022
02.08.2022
B
W Miechowie na 99% otwiera się też pielęgniarstwo, mają 15 z 30 osób ale rekrutacja trwa od 2 tygodni dopiero.
Mika
Trzeba sporooo łaciny i bardzo drobne szczegóły
31.07.2022
30.07.2022
A
Właśnie skończyłam 1 semestr. Nauki jest dużo ale wszystko da się przejść. Wykładowcy są ok, niektórzy wręcz przemili. Z planem to tak pod koniec semestru jest nerwowo, ponieważ na szybko trzeba zrealizować brakujące zajęcia, zaczynają się zaliczenia. Jeśli jest się w dobrym kontakcie z wykładowcami i dziekanatem, to naprawdę, wszystko można ogarnąć.
Osa
Po co straszyć ludzi Anatomia ? Sa takie przedmioty do których trzeba się przyłożyć czyli Anatomia(łacina tez obowiązuje) patologia, fizjologia ...z anatomia jest tak że zależy na kogo się trafi. Dr Bieniek człowiek anioł,super tłumaczy
30.07.2022
29.07.2022
Mika
Trzeba łacinę i trzeba bardzo dobrze szczegółowo znać zagadnienia
Bbb
A jakieś szczegóły co do anatomii?
28.07.2022
28.07.2022
A
Na anatomii trzeba łacinę?
Mika
Już współczuję tym co zaczną w październiku. Anatomia to istna rzeźnia, miało kto zda I termin, a nieraz i z II jest problem. Dziekanat tragedia nikt nie nie wie, plany zajęć zmieniają z dnia na dzień, ale i w danym dniu. Porażka całkowita.
25.07.2022
19.07.2022
Abc
A wie ktoś ile jest zapisanych
Kasia
Ilość miejsc to prawdopodobnie 117
19.07.2022
03.07.2022
Aaaa
"Stacjonarne" albo "online" "Weekendowe" albo "dzienne"
Ewel
Witam. Czy ktoś wie ile jest miejsc na pielęgniarstwo od października ? Czy mógłby ktoś wytłumaczyć jaka jest różnica między stacjonarnymi a weekendowymi ?
02.07.2022
22.06.2022
Ania
https://www.facebook.com/groups/553678806432864/?ref=share Link do grupy pielęgniarstwo 2022
Ania
Jeśli ktoś utworzy grupę na fb na pielęgniarstwo 2022 proszę dajcie znać
22.06.2022
14.06.2022
Study
Jak ktoś utworzy to dajcie znać, najlepiej link.
Abc
Grupa na FB może : WSUZ Pińczów październik 2022 ? Nie za długie?
12.06.2022
07.06.2022
Studentka
Jest ktoś może już zapisany na przyszły semestr ? Trzeba utworzyć grupę na fb.
Przyszły student
Jakie są książki na pierwszym semestrze?
29.05.2022
21.04.2022
student
rekrutacja pewnie maj/czerwiec
kkk
Kiedy zaczyna sie rekrutacja do Pińczowa? na 2022/2023 rok :)
20.04.2022
07.03.2022
Aaa
Czy coś wiadomo o Limanowej? Otwiera się pielęgniarstwo?
Aaa
Coś wiecie czy otwiera się pielęgniarstwo w Limanowej?
07.03.2022
04.03.2022
studentka
Dzwonione było dzisiaj czyli 4 marca i mają 32 osoby w poniedziałek będzie wiadomo czy uruchomią to pielęgniarstwo. Także zapisywać się kto może do limanowej.
studentka piel
Limanową otwierają . prawie 40 osob jest .
04.03.2022
03.03.2022
Aaa
Studentka, dzisiaj dzwoniłam do Limanowej i jest ponad 20 osób....więc chyba szanse marne że się otworzy teraz kierunek. No chyba że dobije do 30 osób i jednak otworzą....
Studentka
Może wiecie czy uruchomią to pielęgniarstwo w Limanowej?
03.03.2022
03.03.2022
Studentka
Czy ktoś się wybiera od marca do Pińczówa z okolic Wojnicza, Radłowa, Zakliczyna ewentualnie Tarnowa jeśli tak to proszę o kontakt za pośrednictwem tego forum chodzi o wspólne dojazdy wymienne
Słuchaczka
Zapisujcie się do Limanowej ci którzy mają tam bliżej niż do Pińczówa chodzi o innych ludzi którzy jak uruchomią Limanową nie będą musieli jeździć tyle kilometrów do Pińczówa co wiąże się też z kosztami.
03.03.2022
03.03.2022
Studentka
Jeśli chodzi o studia w Limanowej to trzeba zadzwonić do niepublicznego centrum edukacji w Limanowej i tam wszystko powiedzą numer jest w internecie i to są studia weekendowe. Jeśli ktoś chce się jeszcze zapisać to powinien to zrobić jak najszybciej bo potrzeba 40 osób do uruchomienia kierunku a jest z tego co wiem mniej.
studentka111
Ewelina - Limanowa tel. 502 767 777 , tel. 600 399 978 - rekrutacja max do pon 07.02.2022 ul. B. Czecha 5G, 34-600 Limanowa
03.03.2022
02.03.2022
Ewelina
Hej nie mogę znaleźć nigdzie żadnej informacji odnoście studiów licencjackich w limanowej. Czy tez maja się ewentualnie odbywać w piątki, soboty i niedziele. Jest tam jakiś nr telefonu, adres gdzie można uzyskać jakieś informacje?
studentka
Kto się wybiera na studia licencjackie, zaoczne do Limanowej?
02.03.2022
02.03.2022
Em
Czy posiadacie już może plan zajęć i kiedy jest najbliższy zjazd? Bo raz pokazuje się 4,5,6, a raz następny tydzień
KK
Zapraszam wszystkich, którzy zaczynają od marca do grupy na FB WSUZ WIOSNA 2022
01.03.2022
01.03.2022
Gosia
Cześć czy ktoś może zaczyna teraz od marca pielegniarstwo w Pinczowie z okolic Limanowej ?
Sjabs
Czy obok uczelni jest jakiś parking ??
01.03.2022
01.03.2022
Studentka
Hej jest 20 osób zapisanych na pielęgniarstwie zaocznym w Limanowej a potrzeba 40 także zapisujcie się bo mi i zapewne innym zależy na tym aby te studia zostały uruchomione bo ja jak i część innych osób ma bliżej do Limanowej niż do Pińczowa.
Andzia
Hej ,czy będzie ktoś dojezdzał z Miechowa od marca?
28.02.2022
23.02.2022
Eeelin
Aaa do Pińczowa….nie wiedziałam wcześniej o Limanowej…a jak czytam te opinie teraz to aż się boje co to będzie….ale zostałam już wpisana na listę studentów…jak nie spróbuje to się nie dowiem…najwyżej myśle ze zawsze Brdzie można się przenieść;)
E.P
Witam, czy ktoś z okolic Mielca, Radomyśl Wielki, Szczucin zaczyna studia w Pińczowie? Szukam osób to wspólnych dojazdów 😊 proszę o kontakt
23.02.2022
23.02.2022
Aaa
Eeelin, wybierasz się do Pińczowa czy Limanowej?
Eeelin
Czy ktoś z Krk zaczyna teraz studia od marca na pielęgniarstwie? I czy będzie zainteresowany wspólnymi dojazdami na zmianę ? Proszę o kontakt ewelina_jaro@interia.pl
22.02.2022
22.02.2022
Aaa
Ewelina, tak weekendowe w Limanowej 😊
Ewelina
Czy w Limanowej studia będą weekendowe?
21.02.2022
21.02.2022
Agata
Jak pytałam w dziekanacie w momencie kiedy składałam dokumenty czyli pod koniec listopada to mówiła mi Pani z dziekanatu że czesne będą około 600 zł.
Study
Ile w ogóle teraz płaci się za miesiąc w Pińczowie?
20.02.2022
19.02.2022
Studentka
Hej wiem że zaczynam studia w Pińczowie bo mi przysłali na emaila że jestem wpisana na listę studentów ale zapisałam się też do Limanowej i mam nadzieję że w Limanowej uruchomią bo mam tam bliżej.
Agata
Ja również od marca zaczynam studia. Do Pińczów mam niedaleko więc jeżeli ktoś potrzebował by pomocy w dostarczeniu jakiś dokumentów czy coś, a mieszka daleko to chętnie służę pomocą. aga16-ta@wp.pl
19.02.2022
19.02.2022
Aaa
Alllela jeśli wypali Limanowa, skąd bedziesz dojeżdżać? Jest ktoś Krakowa kto będzie dojeżdżał do Limanowej?
Iwona
Lepsza szkoła w Limanowie !!!! I taniej !!
18.02.2022
18.02.2022
Studentka kraków
Ja będę jeździć z okolic dobczyc do Pińczowie narazie czekam na jakiś plan zajęć. Więc ktoś może kiedy będzie dostępny
Marta Kraków
Również od marca zaczynam. :) Dostałam maila potwierdzającego wpis na listę studentów. :) Kraków. Zapraszam do kontaktu chabinskamarta95@gmail.com
18.02.2022
17.02.2022
Alllela
Studentka licz się z tym że cały czas będziesz miała zmiany planów i studiować od 19 do 23 w powszechne dni tygodnia jako online obowiązkowe a jak każą wam przyjechać to np w środę na 12 Aaa liczę na to że się uzbiera, podobno maja osoby tylko czekają na dowóz dokumentów
Wik
czy ktoś wybiera się do Limanowej? (dajcie znać 786832133)
17.02.2022
17.02.2022
Xxx
Studentka - a skąd wiesz że zaczynasz ? Dostałaś już jakaś informację z dziekanatu ???
Studentka
Hej z jakich konkretnie okolic Tarnowa ? Bo ja jestem chętna proszę o kontakt za pośrednictwem tego forum. Jestem z okolic Zakliczyna.
17.02.2022
17.02.2022
Kinga
Od marca będę dojeżdżać do Pińczowa z Żabna k. Tarnowa. Zostawiam maila jakby ktoś chciał się umówić na wspólne przejazdy czy coś - dhkinga@wp.pl
Aaa
Allela czyli jest szansa, że uzbiera się grupa 40 osób, skoro piszesz że przenosicie się większą grupą do Limanowej? 😊
16.02.2022
16.02.2022
Studentka
Hej zaczynam od marca studia w pinczowie pielegniarstow zaocznie powiedzcie mi wiecie może kiedy będzie dostępny plan zajęć ??
E
Będę dojeżdżać z okolic Tarnowa. Proszę chętnych do jazdy wymiennej
16.02.2022
15.02.2022
Studyentka
Hej, odradzam tą uczelnie całkowicie. To nie uczelnia A farsa!! Wykłady w tygodniu do 23, wszystko stacjonarnie, dziekanat nie reaguje na prośby studenta. Dramat! Szkoła dla osób które nie pracują!!!
Alllela
Nie polecam Pińczowa za nic w świecie, pomiatanie studentami. Żegnam się z uczelnią. Przenosimy się większa grupą do Limanowej, zdecydowanie lepsze warunki. Pińczów powinni zamknąć !!!! Student siedzi jak na bombie nie można ustalić żadnych konkretów. Dno dna. Chyba że lubicie rozwiązywać testy o 22:46.
15.02.2022
14.02.2022
Studentka
Czy wiecie że w Limanowej jest też pielęgniarstwo na fili Wyższej szkoły biznesu i przedsiębiorczości w Ostrowcu swietokrzyskim potrzeba 40 Osób aby uruchomić kierunek a jest na razie 10
Studentka
Dzięki za informacje w sprawie studiów w Limanowej też tam idę bo sama sprawdzałam w internecie i już wcześniej wiedziałam niż ty napisałaś i pasuje żeby więcej poszło bo jest 10 zapisanych a potrzeba 40 żeby uruchomili kierunek
14.02.2022
14.02.2022
Aaa
Niepubliczne Centrum Edukacji Limanowa to jest odział z Ostrowca świętokrzyskiego
studentka
A na jakiej uczelni jest to pielęgniarstwo w Limanowej?
12.02.2022
11.02.2022
Aaa
Hej! Byłam zdecydowana na tą uczelnię, ale po przeczytaniu ostatnich komentarzy zaczełam szukać gdzie indziej. Nie wiem czy wiecie, ale pielęgniarstwo lic. otwiera się teraz od marca w Limanowej, oczywiście o ile uzbierała się 40 osób chętnych. Cena za rok to tylko 3490zl płatna w 8 ratach. Bardzo mile panie w dziekanacie, które oznajmiły że dołożą wszelkich starań aby studentki mogły studia pogodzić z pracą. Z Krakowa do Pińczowa czy Limanowej podobna trasa do pokonania.
Studentka
Hej od marca będę dojeżdżać i poszukuje osób chętnych do wspólnej jazdy to znaczy raz ktoś raz ja w zależności w ile osób będziemy jeździć i poszukuje osób z okolic Zakliczyna, Wojnicza, Radłowa, może być ewentualnie Tarnów chętnych proszę o kontakt za pośrednictwem tego forum.
10.02.2022
10.02.2022
Jok
Czy ktoś wie ile się czeka na rekrutację? Powiedzieli kilka dni, a ja czekam ponad tydzień i żadnej odpowiedzi.
Lola
Czy ktoś się wypowie jak wyglądają praktyki potem ? Czy da się pogodzić to z pracą ??
03.02.2022
02.02.2022
Xxx
Czy musieliście pisać życiorys ??
student
Monia My studenci nie wiemy co będzie za tydzień a Ty chcesz wiedzieć co w marcu ?? przyzwyczajaj się :D
01.02.2022
01.02.2022
Monia
A nie wiecie kiedy są terminy zjazdów w marcu ?
Ewelina
Witam, czy ktoś z okolic Mielca składa papiery na marzec?
31.01.2022
31.01.2022
Helena
Gdybym miała jeszcze raz wybierać studia to na pewno nie tam. Harmonogram zmienia się z dnia na dzień , zajęcia są stacjonarnie w piątki od 12. Praktycznie nie ma żadnych zajęć zdalnie, ciągle jeździmy nawet na wykłady. Czasem zdarza się,że tylko i wyłącznie na jeden wykład jedziemy, albo mamy zajęcia od 8-12 a kolejne od 16-20. 4 godziny luki musimy sobie jakoś zapełnić. Również uważam,że te studia są dla bezrobotnych bo daleko im do miana weekendowych.
Marta Kraków
Ja się wybieram :D
30.01.2022
28.01.2022
Xxx
Czy ktoś się wybiera teraz od marca ?
Marta Kraków
Ania.. ja dostałam na maila skierowanie i zaświadczenie jakie ma podbić lekarz medycyny pracy. Wydrukowałam i umówił się do lekarza. Nie robiłam żadnych badań typu morfologia itp. Nie mam pojęcia czy można takie badanie zrobic na NFZ. Ja umówiłam się prywatnie. Wysyłasz tylko to zaświadczenie, które wypełni lekarz na wizycie. :)
27.01.2022
27.01.2022
Była studentka
LUDZIE STRZEŻCIE SIĘ PRZED TA UCZELNIA !!!!!! To nie jest szkoła ! To jest paranoja nie do ludzkiego pojęcia !!!!!!! Nikomu nie życzę aby się w to wpakował !!! Czytałam wiele negatywnych opini na temat tej uczelni ale stwierdziłam ze nie będzie tak zle , teraz stwierdzam ze jest gorzej niż tragicznie !!! Wyrzucili mnie z pracy przez ten dynamicznie zmieniający się plan ! Ciagle trzeba brać wolne bo panie z dziekanatu są na tyle uczone ze nie potrafią dać dwa tygodnie z wyprzedzeniem dać wolne 😂 nie ma słów żeby opisać to co się tu dzieje !to przechodzi ludzkie pojęcie ! Ta szkoła jest chyba dla bezrobotnych jeśli chodzi o nakładanie grafiku ale za to mało nie biorą czesnego ! Każdy sądzi ze szkoła ma obrót wyłącznie przez to ze jest jedyna szkoła weekendowa ;) Acz kolwiek już po kilku miesiącach przekonacie się ze nie dokonać weekendowa bo w piątek wpisują zajęcia już od 12 :) i tak będziecie siedzieć jeszcze pewnie n dodatkowych lekcjach w tygodniu bo przez nieudolnie ustawiony grafik nie będziecie wyrabiać z wykładami !! Ostrzegam wszystkich nie pakujcie się w to! To jest zniszczenie cudzej psychiki !! Wogule WOGULE nie obchodzą się ze zdaniem studenta ! Wręcz przeciwnie ,robią wam od górkę ! Ostrzegam wszystkich bo to co jest na tej uczelni przechodzi ludzkie pojęcie !
Ania
A jesli chodzi o badania to jest skierowanie na jakies poszczegolne badania? Oni wystawiaja skierowanie na nfz czy prywatnie? Pamietacie jakie badania trzeba zrobic? Wysyla sie im wyniki czy tylko papier od lekarza?
26.01.2022
25.01.2022
Marta Kraków
Ola.. tak zdalnie. :) Wysyłasz listem poleconym priorytetem formularz rekrutacyjny, podanie o przyjęcie oraz potwierdzenie opłaty wpisowego i rekrutacyjnego. Po kilku dniach dostajesz telefon, że wysyłają na maila skierowanie na badanie (lekarz medycyny pracy) i proszą o przesłanie wraz z krótkim życiorysem :)
Ola
Czy wszystko załatwiacie zdalnie ? Jeśli chodzi o rekrutacje ??
20.01.2022
20.01.2022
Ala
Czy ktoś wie ile osób będzie przyjętych ile wynosi grupa ?
Student
Pierwsze trzy sem przygotujcie się na 3 zjazdy w tyg. Od 4 sem dopiero są dwa w miesiącu.
20.01.2022
19.01.2022
student.
Potwierdzam , tragedia. Zajęcia w piątki stacjonarne od 12 . zajęcia on line w tygodniu 19 do 23:45 . Uciekajcie . Najbliższe dwa tygodnie codziennie wykłady . Oraz przesuwanie sesji przez niekompetencje dziekanatu. Plan zajęć to fikcja . a cierpi student.
Student
Aktualnie sytuacja wygląda tak piątki od godz 12 plus sobota i niedziela od 8 do 20 . I wykłady przez źle zrobiony układ zajęć są w tygodniu od poniedziałku do piątku online wieczorami .
19.01.2022
02.01.2022
Marta Kraków
Ja też wybieram się od marca jak uda mi się złożyć wszystkie papiery . Chcę jechać w sobotę do dziekanatu ogarnąć wszystko od A do Z. Czy ktoś z was już zakończył rekrutację i ma jakieś dodatkowe informacje ?
Patrycja
Witam. Mam pytanie czy rekrutacja na studia pielęgniarskie zaoczne jeszcze trwa? Czy da radę się załapać na marzec 2022?
27.12.2021
26.12.2021
Agnieszka
Hej:) Ja również się wybieram od marca '22. Z tego co mi wiadomo, to nie ma znaczenia z czego była zdawana matura. Czy jest ktoś z Krakowa co będzie dojeżdżał?
student
Mozna bez matury z biol - chem . zajęcia pt 16-20 , sb nd -8-20 ale są dni ze jest np sb od 8-12 i reszta dnia wolna . albo np cała sobota zajecia a nd wolna . kazda grupa inaczej.
08.12.2021
04.12.2021
Kaska
Czy dostanę się na uczelnie jak na maturze nie zdawałam biologi ani chemi ??
Kd88
Czy ktoś się dostał na studia nie mając zdanej matury z biologi , chemii itd ? Zdawałam mature 13 lat temu i zdawałam wos jest szansa na przyjęcie ?
03.12.2021
06.11.2021
Ewelina
Witam serdecznie. Czy ktoś jest tutaj ktoś z 1. roku? Chciałbym zapytać jak wyglądają zajęcia (pt sb nd) oraz praktyki w tygodniu kiedy i czy jest ich dużo? Nie mogę znaleźć nigdzie planu zajęć. Chciałabym zacząć od przyszłego roku w trybie weekendowym. Jeśli ktoś chciałby pomoc będę bardzo wdzięczną eswist03@gmail.com Pozdrawiam.
Aśka
Witam, mam problem z zalogowaniem się na CloudA. Ma ktoś podobnie?
10.10.2021
04.10.2021
Miśka
Hej, czy ktoś może będzie dojeżdżał teraz od października do szkoły zaocznie przez Busko i miałby wolne miejsce? :)
ja
Karolina na ten rok już nie ... jest spora lista rezerwowa.. rekrutacja pewnie ruszy końcem roku bo nowy sem zaczyna sie w marcu
27.09.2021
27.09.2021
Karolina
Czy ktoś z Mielca i okolic będzie składał dokumenty w listopadzie ?:)
kandydat
Tyśka nabór rusza w listopadzie pewnie na nowy semestr ... ale to studia bedą dopiero od marca 2022... jest letni i zimowy , Andzia zajęcia co tydzień I sem zaoczny
27.09.2021
27.09.2021
Karolina
Czy jeszcze można składać dokumenty na ten rok ? Próbuje się dodzwonić dopytać o szczegóły zjazdów itd ale nikt nie odbiera 😐
Justyna
czy ktos planuje składac dokumenty rekrutacyjne w listopadzie z okolic miechowa ?
24.09.2021
24.09.2021
Tyśka
Czy ktos wie kiedy rusza nabor na listopad ?
Andzia
Czy ktoś wie jak często będą zajęcia na I semestrze zaocznym ??
22.09.2021
21.09.2021
Ewelka
Witam, jestem z Krakowa i zaczynam w październik 1 semestr, chętnie stworzę grupę która będzie razem dojeżdżała i pomagała sobie w nauce :) Ewelina 882342807
Sylwia
Czy ktos z okolic powiatu suskiego jest na forum???? Jak cos to dajcie znak 510892716
20.09.2021
20.09.2021
As
W listopadzie będzie kolejny nabór ?
S
Tak mnie tez poinformowano o tym ze mogą utworzyć dwie grupy, ma się wszystko rozstrzygnąć końcem września, sporo jeszcze osób z przyjętych nie złożyło kompletu dokumentów :)
20.09.2021
18.09.2021
M
Ja jestem. Wiesz coś więcej w tym temacie?
Aga
Ja się zastanawiam czy się zapisywać na listę rezerwową... czy nie lepiej w listopadzie w drugiej turze. Teraz wydaje mi się, że szanse marne aby się dostać bo dużo osób na liście rezerwowej. Gdzieś mi się obiło o uszy, że jak będzie bardzo dużo chętnych to niby utworzą drugą grupę.
18.09.2021
17.09.2021
S
Jest ktoś oczekujący na liście Rez ?
Gosia
Hej! Wie ktoś czy można jeszcze się zapisywać? Z góry dziękuję za odpowiedź:) Kontakt: malgorzatapaluch20022002@gmail.com
13.09.2021
11.09.2021
Weronika
Czy ktoś może podać linka do grupy na fb na pierwszy rok pielęgniarstwa , bo nie moge znaleźć ?
ja
Zalogowałam sią na cloud. Jest wykaz przedmiotów 1 semestru. Biochemia z biofizyką mają np. rozpisany: wykład, ćwiczenie i samokształcenie. Co oznacza to samokształcenie?
07.09.2021
07.09.2021
Klaudia
Hej Widziałam komentarze że są osoby które wybierają się od października na studia z okolic Staszowa. Ja jestem ze Staszowa więc jeśli chodzi o dojazdy można się jakoś dogadać :) Kontakt: klaudiapiatkowska251@gmail.com
Kuba
Hej, @Sandra - dobrze wiedzieć, zaanonsowałem swoją osobę do grupy ;) Jeśli ktoś szukałby możliwości wspólnej jazdy na zajęcia z Krakowa - jestem do dyspozycji.
07.09.2021
07.09.2021
Sandra
hej , Ja tez składałam początkiem czerwca , wczoraj dostałam maila z loginem i hasłem do Clouda. . bede jeżdzić z Krakowa . na fb jest grupa pielęgniarstwo wsuz Pińczów 2021/2022 i jest nas kilka osób z roku :)
Asik 1981
Ja też czekam. Dokumenty złożyłam początkiem sierpnia. Ciekawe kiedy będą wyniki rekrutacji....
06.09.2021
06.09.2021
Martyna
Jest ktoś z okolic Myślenic i idzie na studia od października ? Jestem z Pcimia i jestem chętna na wspólne dojazdy ;)
Martyna
Ja składałam końcem lipca i dziś dostałam odpowiedz ze jestem wpisana na listę studentów
06.09.2021
06.09.2021
K.
Hej, ja dostałem - tzn dziś przyszedł mi @ z hasłem i loginem do chmury. Dokumenty składałem niedawno (w sumie wszystko ogarniałem internetowo - przesłałem skany dokumentów - oryginały dopiero w tym tygodniu zawioze osobiście). Co ciekawe, wiadomość z hasłem i loginem znalazłem w SPAMIE. Męczyłem ich przez pocztę elektroniczną, bo z telefonami to było podobnie jak u Ciebie. ps. Jeśli jest ktoś z Krk, kto chciałby jeździć do Pinczowa to zapraszam do kontaktu. Będę jeżdził z Nowej Huty.
kandydatka
Czy ktoś już dostał informację o przyjęciu ?? Początkiem czerwca wszystkie dokumenty złożone , a cisza. Brak informacji z dziekanatu , co dzwonie to albo odrzucają połączenie , poczta łapie lub nie odbieraja wcale ... dodzwoniłam sie do dziekanatu na stacjonarny to Pani nic jeszcze nie wie , ona się nie zajmuje rekrutacją..koleżanka wróci to zadzwoni...i tak to dalej trwa .
06.09.2021
31.08.2021
Weronika
Hej, wybiera się ktoś na pielęgniarstwo od października z okolicy Staszowa? Kontakt: weronikak266@gmail.com
Aniutek
Cześć czy w Pińczowie są jeszcze studia pomostowe lub czy ktoś wie ile za licencjat koszty ?Jestem po studium 2,5 letnim które kiedyś było w Busku
25.08.2021
05.08.2021
Asik 1981
Startuje jednak od października tego roku czy ktoś z okolic Tarnowa też się wybiera, mój tel 2 komentarze niżej
Tak jestem z Jarząbek okolice Chmielnika Ewelina
Ewelina odezwij się ja startuję 607972000
02.08.2021
30.07.2021
Ewelina
Hej wybiera się ktoś na pielgniarstwo od października z okolic Staszowa Stopnicy?
Asik 1981
Ja planuję się zapisać od marca 2022. Jestem z Tarnowa. Czy ktoś planuje w tym terminie rozpocząć studia? Mój tel 533155932
25.07.2021
23.07.2021
Sylwia
Czesc wszystkim. Jestem z Zawoi ok 60km od krakowa. Równiez będe chętna na wspólne dojazdy wisniiwska4@wp.pl. :-)
Asia
Szukam informacji na temat tej uczelni. Czy rzeczywiście po jej skończeniu można pracować w zawodzie pielęgniarki, czy potrzebna magisterka??? Może ktoś wie???
21.07.2021
06.07.2021
Dominika
Zapisałam się, jeśli ktoś z Krakowa bądź okolic to piszcie 😊 Dominikagierek9@gmail.com
Sandra
Marta CCC - odezwij się . 513237425 - pisałam ale .... Więc ja papiery złożyłam :)
16.06.2021
13.06.2021
marysia
Dziekanat jak dziekanat. Czasem się poczekało, ale źle nie wspominam tej szkoły. Wręcz przeciwnie. Cieszę się, że mam ten kierunek i mogę w razie czego pomóc w rodzinie.
JP
Ktoś ogarnia temat z dziekanatem? Chciałbym ogarnąć sobie temat zapisu na studia - weekendowo - wysłałem już kilka zapytań w formie elektronicznej, dodzwonić się nie da - jakaś krzywa akcja. Też jestem z Krakowa, 70km to niedaleko - można szybko dojechać samochodem.
09.06.2021
06.06.2021
Ewa
Hej, Ja jestem zadowolona. Mój kontakt z dziekanatem nie był najgorszy. Generalnie było super, w czasie pandami trochę gorzej, ale moje sprawy zostały załatwione. Jeżeli chodzi o merytorykę to dużo można się nauczyć.
Krzysiek
Ta uczelnia ma coraz gorsza opinie ,rok temu byly same problemy z dziekanatem , praktycznie co roku jest wymienana ekipa z dziekanatu , w tamtym roku obrony co chwile przekladane byly, studenci mieli wielkie problemy z dziekanatem zeby sie dodzwonic , byli rozlaczani , dlugo czekali na dylomy, w tym roku znowu nowa ekipa w dziekanacie , problemy z obrona pracy lic egzaminy caly czas przekladane w ostatniej chwili , po zakonczeniu juz zajec na 7 semestrze dolozony w ostaniej chwili jeszcze jeden przedmiot doslownie przed juz przelozona obrona na innny termin , pozniej po obronach wielki problem zeby otrzymac zaswiadczenia z uczelni o ocenach bo problem z wpisami , mamy wielkie problemy ponad dwa miesace po obronie juz zeby otrzymac dyplom , wszyscy telefonicznie w dziekanacie zwodzeni i oklamywani ze pisze sie a wcale niepisali , dziekanat wogole nieodbiera tel , kierowniczka dziekanatu chyba niezdaje sobie sprawy co robi , prosze wszysztkich zastanowcie sie nad ta szkola bo jest coraz gorsza ,problemowa polecam dabrowa gornicza lic bezproblemowy dziekanat
01.06.2021
27.05.2021
Wiktor
Super uczelnia, można bardzo dobrze połączyć z pracą.
Marta CCC
Sandra ja też myślę intensywnie :D Kraków Prokocim :) Również mama 2 skarbów i praca na cały etat :o Odezwij się. :) 795969061
27.05.2021
20.05.2021
Sandra
Witajcie . Myślę intensywnie nad uczelnia od października. Dojazd z wieliczka / krakow . Ktoś będzie?? :) weekendowo. Matka polka pracująca na caly etat .. help 😂
Mariusz
Hej, jestem mega zadowolony z uczelni - wykładowcy są w porządku, można się wiele nauczyć
19.05.2021
19.05.2021
Marta CCC
Hej hej. :) Kto zaczyna od października ?? Myślę nad tym intensywnie . Jak to wygląda z opłatami . Znalazłam informację o kwocie 2300 . To cena za semestr ?? Pozdrawiam :)
Ela
Wiola, zjazdy są piątki, soboty i niedziele. Nie wiem, kiedy Gosia studiowała,że miała tylko sobota i niedziela....
17.05.2021
16.05.2021
Wiola
Kiedy są zjazdy w Wsuz Czy piątki też czy tylko soboty i niedziele
Gosia
Ja bardzo dobrze oceniam uczelnię. Nie spotkałam się z problemami w dziekanacie, a system weekendowy nauki idealnie mi odpowiada. Poniedziałek-piątek mam zarezerwowany na pracę, a łikend na naukę.
13.05.2021
04.05.2021
Ela
Nie wiem czy moja opinia będzie pomocna,ale na pewno szczera. Wykładowcy są faktycznie w porządku, może z małymi wyjątkami,ale da się przeżyć. Natomiast dziekanat to porażka. Osoby, które zdecydują się tu studiować niech uzbroją się w cierpliwość i leki na uspokojenie. Harmonogram nie jest podawany z wyprzedzeniem, więc dla osób pracujących to duży problem, ponieważ muszą liczyć się z tym, że trzeba brać urlop na żądanie. Zazwyczaj w danym tygodniu podawany jest plan zajęć na najbliższy weekend. Mimo próśb nikt nie jest w stanie zrobić go z miesięcznym wyprzedzeniem. Jeżeli jest zjazd na miejscu, to w planie jest to przyjazd na jedne zajęcia(4 godz),co również było poruszane,tym bardziej jest to uciążliwe dla osób ,które mają sporą odległość. Wiąże się to również z tym, że później nie ma przerwy międzysemestralnej, lub jest skrócona. Teraz jeszcze okazuje się, że po każdym semestrze następuje zmiana opiekunów praktyk, co również nie wiadomo czemu ma służyć. Jest to jedna z niewielu uczelni, która prowadzi studia w systemie weekendowym i tylko dlatego ma tylu chętnych. Jeżeli w którymś momencie otworzy ktoś pielęgniarstwo zaocznie,to wiele osób zmieni uczelnie. Polecam dla osób ze stoickim spokojem, które nie lubią mieć nic zaplanowane.
Małgorzata
Kończyłam tę szkołę ponad 10 lat temu. Wspominam ją bardzo dobrze. Pozostanie w mym sercu bardzo długo. Gdy studiowałam wykładowcy byli wspaniali. Mam nadzieję, że to się nie zmieniło. Pracuję w zawodzie, więc polecam każdemu, kto chce iść w tym kierunku.
27.04.2021
27.04.2021
Ania
Cześć Justyna. Tak. Ja studiuje pielęgniarstwo i szczerze polecam. Myślę, że w tej części Polski jest to najlepsza uczelnia i lepszej nie znajdziesz. Kierunek nie należy do łatwych. Nauki jest dużo, w tym dużo zajęć praktycznych. Moim zdaniem to plusy. Ja osobiście jestem zadowolona z uczelni.
Justyna
Hej . Czy są osoby które studiują na tej uczelni pielęgniarstwo? Możecie podzielić się opinią?
11.04.2021
21.03.2021
Karolina
Na jakiej podstawie jest prowadzona rekrutacja? Czy trzeba zdać maturę na konkretny procent? Bo na stronie nie mogę znaleźć takich informacji 😟
BE
englisz80@o2.pl jestem z Krakowa
19.03.2021
19.03.2021
Ula
zawalska.83@wp.pl ,jestem z Krakowa ,jeśli ktoś też to piszcie na @;pzdr :)
M
Napiszcie jak po pierwszym weekendzie?bo nie mogę się zdecydować ostatecznie.
15.03.2021
14.03.2021
M
Hej napiszcie jakie wrażenia po pierwszym zjeździe semestru letniego pielęgniarstwo ja zaczynam od następnego weekendu 😊🤗
Bety
Czy jest ktoś z Kielc ?
11.03.2021
11.03.2021
Annag
Hej Jestem z okolic Limanowej i już się zapisalam
Anna
do Ana ja jestem z okolicy Mszany Dln ;), ale jeszcze się nie zapisałam, bo zastanawiam się jeszcze....kto jeszcze z naszych okolic Beskidu Wyspowego? ;)
11.03.2021
10.03.2021
I
Hejka ,zaczynam pierwsze zajęcia w ten weekend ,jest ktoś z Krakowa ?
Bety
Prośba do kogoś z drugiego roku pielęgniarstwa chciałabym z kimś porozmawiać i zapytać o kilka rzeczy.Czy ktoś będzie tak miły i udzieli mi odpowiedzi ?
10.03.2021
09.03.2021
Ana
Hej. Zapisałam się od Marca. Czy jest ktoś z okolic Mszany Dolnej??
Adam
Ja jestem z Dąbrowy Tarnowskiej a w Dębicy pracuje.
24.02.2021
23.02.2021
:))
Czy ktoś z okolic Dębicy wybiera się na pielęgniarstwo od marca??
Iza
Do ana:) 1981😦
16.02.2021
15.02.2021
Adam
Jest ktoś z okolic Tarnowa, Dąbrowy Tarnowskiej ?
Pati
Jak zaczniemy to trzeba bedzie założyć grupowego messengera bo pierwszy semestr to cieżko będzie sie poznać 😔 jateż jestem z okolic Jędrzejowa
15.02.2021
15.02.2021
ana
ja tez jestem starej daty Iza, który rocznik jesteś?
MR
Natali ja jestem z okolic i też ruszam od marca.
14.02.2021
13.02.2021
Iza
Tez mam zamiar zacząć. .. ale jestem starej daty :) kw
Pati
Cześć ja złożyłam papiery trafiłam na miłą panią. Przekazała mi co jeszcze trzeba dosłać. Ciekawe ile bedzie osób zaczynać.
08.02.2021
05.02.2021
Hania
Ktos ma coś więcej o tej szkole??? Próbowałam się dodzwonić coś dowiedzieć brak odbioru, albo pani chamska zero konkretnych informacji, znajoma mówiła że bajzel mają w dziekanacie i one nigdy nic nie wiedzą...... Ktoś się zapisuje od marca bo już nie wiem co robić słysząc opinie
xxxxx
pozytywne opinie to chyba piszą pracownicy... serdecznie nie polecam! omijać szerokim łukiem tą uczelnie...
03.02.2021
28.01.2021
paula
witam zaczynam od marca Pińczów . Jest ktoś chętny okolice Bchnia /Wieliczka
Natali
Czy ktoś wybiera się na pielęgniarstwo od marca 2021 z okolic Miechowa?
13.01.2021
12.01.2021
Marcin
Czy ktoś wybiera się na pielęgniarstwo od marca z Rzeszowa ?
meg
Jestem bardzo zadowolona z jakości nauczania. Nauki na położną czy pielęgniarkę rewelacyjne.
28.12.2020
28.12.2020
tamara
Super kadra, bardzo fajne miejsce, zdobywanie wiedzy tutaj to czysta przyjemność :D
ania
Od teraz zdobywanie wiedzy nie jest w końcu takie trudne. Bardzo dziekuję !
28.12.2020
26.12.2020
kasia
Ogólnie sporo się tutaj nauczyłam, nie żałuję, że właśnie dostałam się tutaj :) Jestem bardzo zadowolona z kształcenia i podejścia.
MArta
Kształcenie na położną - rewelacja, dowiedziałam się tutaj naprawdę sporo!
26.12.2020
09.12.2020
Annag
Witam Planuję zacząć od marca. Jestem z okolic Limanowej , czy byłby KTOŚ zainteresowany ??
Elżbieta
Okolice Nowego Sącza, Gorlic ??
01.10.2020
01.10.2020
Elżbieta
Ktoś zaczyna od października zjazdy od strony Nowego Sącza ??
Ollka
Witam, ja tez mam zamiar zacząć od października
01.10.2020
24.09.2020
Lusi
KS. Pewnie. Szukaj Lucyny Misztal znajdziesz na pewno;)
M.W.
Witam. Ja też mam zamiar zacząć od października.
24.09.2020
23.09.2020
Karolina
Planuje zacząć od października w formie zjazdów w weekendy. Mój fb - Karolina Bernaś https://www.facebook.com/karolina.bernas.58
Megi
Facebook szukajcie Marzena Stachowicz https://www.facebook.com/marzena.stachowicz/
22.09.2020
21.09.2020
KS
Lusi można prosić o jakieś namiary np. Facebook?
Lusi
Megi. Daj jakiś namiar na siebie to pogadamy bo też bym chciała, ale się waham. ;)
17.09.2020
17.09.2020
Megi
Ja planuję zacząć studia od października, niestacjonarnie z okolic Krakowa!
Lusi
Witam. Czy jest tu jakaś osoba, która studiuje pielęgniarstwo w formie zjazdów? Miałabym kilka pytań na priv. ;)
16.09.2020
06.09.2020
Kw
Mam pytanie - czy ktoś zaczyna pielęgniarstwo w Pińczowie od październik 2020 Z Krakowa lub okolic?
AK
Jasne :) 690 370 644 to mój numer telefonu :)
31.07.2020
09.07.2020
KS
AK można prosić jakieś namiary Facebook czy coś żeby można się skontaktować :)?
AK
Ja planuję zacząć :D
07.07.2020
22.06.2020
KS
Witam zaczyna ktoś od października studia na kierunku Pielęgniarstwo?
Pppp
Jestem w czwartej grupie pielęgniarstwa, wiecie może o co chodzi w zadaniu o koronawirusie oraz co trzeba zrobić z tymi kartami z anatomii?
15.05.2020
09.05.2020
Marta
Jestem w grupie pierwszej z pielęgniarstawa, miał być wykład i go nie ma, czy jest ktos z okolic Bochni Krakowa,czy wiecie coś na temat seminarium? Kontakt:nitschmarta@interia.pl
Syl
https://m.facebook.com/sylwia.stanek.3975 Podsyłam mój fb
03.05.2020
03.05.2020
Sywi
Wiedeń mam profilowe zdjęcie w kręconych włosach dlond
K
A skąd Pani jest? By można była Panią znaleźć.
03.05.2020
03.05.2020
Sylwia stanek
Proszę napisać do mnie na fb aby ułatwić kontakt tez jestem od marca Sylwia stanek
K
Czy są osoby które zapisały się dopiero niedawno na pielęgniarstwo i też zaczynają od połowy maja? Jakie warunki studiów wam oferują? Ja podobnie jak koleżanka dostałam umowę z większą kwota miesięczna do zapłaty. Przy zapisywaniu się obiecywali stała niezmieniajaca się kwotę a tu jednak podnieśli by uczelnia nie była stratna musimy tak zapłacić tak mi pani w dziekanacie przekazała. A nauki jeszcze żadnej nie bylo.
02.05.2020
30.04.2020
F
Cześć, mam pytanie do osób które dostały umowe z uczelni, co o niej sądzicie? Nie uważacie, że płacenie kilka rat po 528 zł to jest gruba przesada? Tym bardziej że zajęcia jeszcze się nie zaczęły a my musimy płacić za miesiące w których nie mieliśmy zajęć. Dodam, że umowę podpisujemy z dniem 23 kwietnia a nie w marcu.
miki
Proponuje szkole w Sosnowcu tam chociaż można nauczyć się czegoś maja programy unine i jest o wiele lepszy dojazd z KR ale jak kto woli
05.04.2020
23.03.2020
Milena
Ania odezwij się na ten numer. Jestem z Kazimierzy Wielkiej i też zaczynam od marca.. Teraz właściwie nie wiem kiedy zaczniemy.. 880078569
Ania
Jestem z okolic kazimierzy wielkiej i zaczynam od marca w Pińczowie pielegniarstwo
12.03.2020
28.02.2020
Kasia
Bardzo proszę o kontakt.Też chciałam zacząć i też jestem z okolic Krakowa tel 519 316 847
Ola
Cześć czy orientujecie się czy jest bardzo trudno na tej uczelni mam obawy czy sobie poradzę
27.02.2020
27.02.2020
Kasia
Cześć, zaczynam od marca, jestem z okolic Krakowa, szukam kogoś kto będzie dojeżdżał :)
Leila
Witam, zastanawiam się nad Pinczowem jestem z Krakowa termin marzec 2020 zostało mało czasu niestety w Myślenicach prawdopodobnie nie utworzy się grupa na październik info z dziekanatu więc padło na Pinczow czy ktoś dojeżdżał z krak z powrotami w tym samym dniu do domu?
24.02.2020
23.02.2020
Magdalena
I jeszcze zapytam,czy ktoś z okolic Łopuszna zaczyna od marca?😉
Magdalena
Cześć. Czy wie ktoś moze,o której godz.zaczynają sie zajecia w piątki na kierunku pielęgniarstwo? Bylabym bardzo wdzięczna za odp☺
23.02.2020
12.02.2020
Ewelina S
Milenko proszę o kontakt 788832259
Ewelina S
Cześć Mielenko ja jestem z okolic Kazimierzy Wielkiej i też mam zamiar zacząć studia od marca.
11.02.2020
28.01.2020
M
Hej. Ja złożyłam do Rzeszowa na Wsiz. Jest może ktoś jeszcze?
Milena
Cześć, właśnie złożyłam podanie o przyjęcia na studia od marca.. Jestem z Kazimierzy Wielkiej, jest może ktoś stąd kto będzie dojeżdżał? :)
27.01.2020
27.01.2020
P
Cześć, ja wybieram się od marca ale chciałabym zapytać w jakich godzinach odbywają się zajęcia? Są do bardzo późnych godzin? Od samego rana?
Anita
Ja jestem z okolic Pińczowa,daj jakiś do siebie kontakt email Nati.
27.01.2020
22.01.2020
Nati
Cześć ja wybieram się od marca czy jest ktoś z buska lub okolic. Jeśli tak to dajcie znać
studentka
Ewelina na pierwszym roku są trzy zjazdy w miesiącu. Zajęcia praktyczne są w tygodniu. Jest mega bajzl w dziekanacie .... Do końca lutego jest sesja a my nawet planu nie mamy i nie wiemy kiedy są zajęcia i egzaminy .... Ale przecież po co mamy wiedzieć czego i na kiedy się uczyć....
22.01.2020
15.01.2020
Ewelina
Witam chciałam zapytać jak wyglądają studia czy rzeczywiście zajęcia praktyczne mamy w tygodniu, chciałabym zacząć od marca, jestem z Dębicy :)
Anita
Witam,ja chciałabym rozpocząć od marca,okolice Pińczowa i szukam kogoś z kim mogłabym dojeżdżać.
14.01.2020
04.01.2020
kaspina
Witam . Kto zaczyna od marca 2020? Okolice Bochnia?
M
Witam. Czy jest ktoś chętny z okolic Rzeszowa od marca zjazdowo? Czy ktoś wie czy od października ruszy kolejną grupa?
03.01.2020
10.11.2019
Sylwias138552
Witam. Czy jest ktos juz chętny studiowac od marca ?
Krystian
Witam ktoś cos pisał na temat czy jest ktoś z Rzeszowa tak ja jestem chętnie podpiął bym się pod jakąś grupę ja ktoś jeszcze dojeżdża z Rzeszowa zawsze to raźniej i koszty mniejsze jak by się dało razem dojeżdżać mój nick na messengerze Christian Mn Pozdrawiam
26.10.2019
16.10.2019
Aga88
Witam, ja też się wybieram, z tego co widzę mam dwie koleżanki z okolic Kazimierzy Wielkiej, jeżeli wejdziecie i przeczytacie odezwijcie się, mój e mail staszekgt1955@gmail.com. Do zobaczenia 18 października na uroczystym otwarciu.
Monis
Hej tez jestem z Krakowa i jesli ktos ma wolne miejsce to chetnie sie zabiore. Zaczynam od pazdziernika. Pozdrawiam
07.10.2019
01.10.2019
Karolina
czy ta niska ocena uczelni oznacza, że studenci nie są zadowoleni ze studiowania Pielęgniarstwa ? rozważam studia na tym kierunku, ale lekko się wystraszyłam widząc 3,63 pkt. Czy możecie napisac więcej, jak wyglądają studia tutaj? skąd jest kadra? jaki jest poziom?
Monika
Czy ktos zaczyna studia z okolic bochni? Co ile sa faktycznie zjazdy?
15.09.2019
09.09.2019
Monika
Jak coś ja też będe jezdzić samochodem z Krakowa :) poki co 3 miejsca wolne. Pozdrawiam!
Magda
Witam z okolic Dębicy ktos jest?
04.09.2019
28.08.2019
Monika
Dziewczyny jak dołączyć do tej grupy ja tez zaczynam od pazdziernika.?
Kamila
Znalazlam wiec podsyłam link https://m.facebook.com/groups/495904161204612?group_view_referrer=profile_browser
27.08.2019
27.08.2019
Ania
Można prosić o link do tej grupy bo nie mogę jej znaleźć na fb dzieki
AniaM
Hej hej i ja się wybieram na pielęgniarstwo na tę uczelnię od października :) jestem z Krakowa i widzę, że znajdzie się duszyczka do wspólnych podróży :) Stworzyła dla nas grupe na fb:) zapraszam "Pińczów pielęgniarstwo 2019 💉💊"
27.08.2019
26.08.2019
Kamila
Witam. Ja rowniez w październiku wybieram się na pielęgniarstwo do Pinczowa jestem z okolic Kazimierzy Wielkiej;)
Xy
Hej . Czy wybiera się ktoś na pielegniarstwo od października z okolic Koprzywnicy?
25.08.2019
24.08.2019
monika
to fajnie z kims z okolic zawsze razniej😁
iwona.jambur
Ja jestem z charsznicy i tez sie wybieram do pińczowa
23.08.2019
18.08.2019
Ania
Witam jestem z okolic Kazimierza Wielkiej mam zamiar rozpocząć studia w październiku 2019 jezeli ktoś jest z okolic proszę o kontakt A mail anko2@interia eu
Ala
Hej, czy ktoś zaczyna w październiku i dojeżdża z Krakowa?
12.08.2019
09.08.2019
monika
Wybiera sie ktos na pielegniarstwo z okolic miechowa??
Aniiiaa
Ewela, ja też czytałam opinie. Tym się nie sugeruj. Najważniesze że po ukończeniu możesz pracować w zawodzie i zdobywać doświadczenie.... Ile ludzi tyle opini na każdej uczelni. Mojej znajomej córka skończyła w tym roku, obroniła się i jest bardzo zadowolona. W razie czego pisz na maila ania19m@wp.pl Pozdrawiam :)
31.07.2019
29.07.2019
Ewela
Hej . Złożyłam już wszystkie dokumenty do Pińczowa na kierunek pielęgniarstwo . Mam jednak trochę wątpliwości co do jakości tych studiów . Im więcej czytam starych wpisów tym mój entuzjazm gaśnie. Czy mógłby mi ktoś napisać tak szczerze jak na tej uczelni jest ? Mam nadzieję że coś uległo zmianie i nie jest tak źle jak to opisują roczniki 2013/2014.
Rita
Wybiera się ktoś na pielęgniarstwo z okolic Myślenic?
22.07.2019
11.07.2019
Aniiiaaa
Wybiera się ktoś na pielegniarstwo z okolic Rzeszowa?
Młody
Wybiera się ktoś z okolic Olkusza lub Wolbromia
26.06.2019
18.04.2019
Pati
Witam.czy ktoś wybiera się na studia od marca z okolic Limanowej?
Rzeszowianka
Witam, jak wygladaja praktyki, kiedy sie odbywaja I gdzie ???pozdrawiam
10.04.2019
22.03.2019
Anda
Ktoś wybiera się na rozpoczęcie?
mm
Mam pytanie.Czy warto iść do Pińczowa na pielęgniarstwo? Jest wysoki poziom tej uczelni?
20.03.2019
20.03.2019
Jola
Basia 86 napisz kontakt do siebie, mieszkam niedaleko Tarnowa
Darek i paczka
Hej jak szukacie fajnych miejscówek na noclegi to polecamy w Skowronnie Górnym 4,5 km . od Pińczowa . Są to Agroturystyki Pod Bociankiem i u Pani Bębenek Polecamy Super.
11.03.2019
10.03.2019
Basia86
Witam czy ktos wybiera sie z okolic Tarnowa, Dąbrowa Tarnowska
ddfd
Czy ktos wie jakie sa zajecia w pierwszym semestrze ? I ile punktow estc ? Chce sie przepisac do pinczowa
08.03.2019
28.02.2019
Aaaaaga
Czy ktoś tu zaczyna od marca 2019 i jest z okolic Rzeszowa lub Tarnowa?
Aaaaaga
Czy ktoś tu zaczyna od marca 2019 i jest z okolic Rzeszowa lub Tarnowa?
28.02.2019
20.02.2019
Colin
Cześć Ewa. Ja planuję rozpocząć od Marca....
Ewa
Część czy ktoś zaczyna pielęgniarstwo od marca
13.02.2019
04.02.2019
Aniutek 9
Cześć Czy to są studia pomostowe dla pielęgniarek? Czy jeszcze coś takiego istnieje czy już tylko 3 lata licencjat ? Dzięki za info
mili
a jak z praktykami są w wyznaczonych szpitalach? jak to wygląda u osób z innego województwa studiujących zaocznie?
04.02.2019
28.01.2019
1semestr
Zart wyklady sa obowiazkowe bo sprawdzaja obecnosc i kaza zaliczac ten wyklad zajecia w piatki czesto zaczynaja sie o 12 koncza kolo 20 sobota niedziela 8-20 czesto cwiczenia sa ostatnie tak ze trzeba byc organizacjia 0 dowiadujemy sie o zmianach z dnia na dzien cjocby o praktykach
beti
hej ja też się zastanawiam
20.01.2019
17.01.2019
Mili
Eli czesne pisze 365 zł na miesiąc zaoczne są 3 zjazdy na mies na pewno w 1 semestrze tyle wyczytałam teraz jest rekrutacja na semestr letni i właśnie zastanawiam się czy nie zaczynać os niego... na pewno się tam przejadę i zapytam o wszystko ;)
Eli
Hej jak to jest z ta szkola na str bardzo malo info. Jakie jest czesne ?? I widze komentarze czy od marca ktos zaczyna ? Nie od wrzesnia ??? Chodzi mi o zaoczne pielegniarstwo
16.01.2019
08.01.2019
Mili
Hej, czy ktoś wybiera się na studia od marca 2019?
Studentka
Witaj, zajęcia w piątki zaczynają się o godz16 nieobowiązkowymi wykładami ;) w niedziele kończą się nieobowiazkowymi wykładami o godz 11:45 lub 15:45 lub 19:45. Praktyki są w tygodniu, a teoria jest w weekendy. Bezproblemowa szkoła, polecam ;) ja już jestem na ostatnim 7 semestrze ;)
12.12.2018
28.11.2018
Mary
Hej, mam pytanie, bo zastanawiam się nad rozpoczęciem studiów w przyszłym roku. W jakich godzinach mniej więcej zaczynacie w piątki i kończycie w niedziele? Czy poza tymi dniami są jakieś zajęcia? Pozdrawiam, Marysia.
brytan
hej pytanie do starszych roczników jak wygląda zaliczenie z anatomii na ćwiczeniach
30.10.2018
21.10.2018
monika
I już jesteśmy po pierwszym zjeździe. Liczny rok, ponad 120 osób ;) Trudny wykład z anatomii za nami, niektórzy już nawet mieli ćwiczenia. Zobaczymy jak będzie dalej ;) pozdrawiam.
MEWA
Cześć!!!! ja jestem z okolic Bochni czy może ktoś dostał się do Pińczowa z tego rejonu?
25.09.2018
15.09.2018
Aguuu
Hej. Jestem z okolic nowego Sącza / Limanowej Ktoś z tych stron? AgnieszkaZon@interia.pl
Lili i kumple
A jeszcze jedno te miejscówki to w Skowronnie Górnym niedaleko od Pińczowa Super Polecamy !
12.09.2018
12.09.2018
Lili i kumple
Witam Są dwie fajne miejscówki to agroturystyki Pod bociankiem i u pani Bębenek Polecamy !!!
Monika P
Witam, Dostałam się na studia, bedę dojeżdżać samochodem z okolic Myślenic przez Kraków, chętnych proszę o kontakt. Co myślicie o założeniu grupy na Facebooku?? Można zebrać wszystkich i się umówić. Pozdrawiam mpulchny@interia.eu
11.09.2018
09.09.2018
Sylwia -Kraków
Witam, wszystkich też wybieram sie od pazdziernika do Pińczowa i jestem chętna na wspólne dojazdy. Proszę o kontakt acra@wp.pl. Moze jakies wspólne spotkanie na kawę herbatę w Krakowie?
Ewa36
Jak ktoś ,coś, to proszę pisać; ewaczosnek@onet.pl
09.09.2018
09.09.2018
ewa36
Witam, od pazdziernika wybieram się na pielęgniarstwo ,szukam osoby z Rzeszowa lub okolic, która też się planuje studia w Pińczowie.
Monika
Pińczów - noclegi. Gdzie polecacie tanie noclegi w Pińczowie? Kiedy rezerwować miejsce? Dziękuje za informacje. Pozdrawiam.
04.09.2018
03.09.2018
Z Krakowa
Kasia z Huty ja też proszę o kontakt. Chętna na wspólne dojazdy. pan.quinn@gmail.com
Jola
Też podaję maila i czekam na wieści ;) jola0495@interia.pl
01.09.2018
30.08.2018
Berta
Czy ktoś zapisał się na pielęgniarstwo w Myślenicach z okolic krakowa lub Wieliczki?
Halina
Hej , podaję maila i proszę o kontakt : halinaduman@wp.pl
29.08.2018
27.08.2018
katarzyna - KRAKÓW
Halina, Benia, Jola, dorota, Kasia - PROSZĘ O KONTAKT! Witam serdecznie, również złożyłam dokumenty do pińczowa. Jestem z Krakowa, chętnie nawiążę kontakt z osobami, które będą dojeżdżać z moich okolic. Może najpierw skontaktujemy się emailowo?
Halina
Hej, ja też planuję złożyć dokum do Pińczowa, chętnie nawiąże kontakt z osobami z okolic Kalwarii Zebrzydowskiej, Suchej Beskidzkiej lub Krakowa.
27.08.2018
25.08.2018
Ewa
Medyk - jestem z Rzeszowa. Pazdziernik 2018 planowane rozpoczecie. Chetnie nawiaze kontakt z osobami mieszkajacymi niedaleko Rzeszowa lub w Rzeszowie, studiujacych w Pinczowie
Benia
Hej :) Ja również mieszkam okolice Krakowa od strony Zabierzowa i będę szukać osoby chętne do jazdy na ze mną na zajęcia :) pozdrawiam
14.08.2018
09.08.2018
bart26o1
Witam . Wybieram się od października 2018 na pielegniarstwo di Pinczowa. Mam kilka pytań proszę i kontakt osób które się wybierają . 795861887
artur
Witam ja tez zamietzam sie zapisac na pielegniarstwo do Pinczowa. Czy jest tutaj jakis Pan rowniez bo zastanawiam sie nad iloscia facetow na kierunku. Pozdrawiam
04.08.2018
30.07.2018
Aguuu
Witam Złożyłam dokumenty do Pińczowa. Ktoś z okolic Limanowej nowy Sącz?
kasia
Witam, Ja również zapisałam się na pielęgniarstwo do pińczowa od października 2018, jestem z krakowa :)
27.07.2018
26.07.2018
Jola
Witam, ja też zapisałam się na pielegniarstwo do Pińczowa i ruszam od października 2018. Mieszkam niedaleko Krakowa i chętnie poznam nowe osoby 😊
Kasia
Dorota- jeszcze nigdzie, ale jeśli się zapiszę to do Pińczowa ;)
18.07.2018
17.07.2018
dorota
Witam jestem z pod Krakowa i od października będę studiować w pińczowie - Kasia gdzie ostatecznie sie zapisałaś?
kasia
Witam serdecznie. Jestem z Krakowa (Nowa Huta). Zastanawiam się nad zapisaniem się na pielęgniarstwo od października 2018 do Pińczowa lub Myślenic. Studia w Myślenicach trwają 3 lata. Zjazdy są co tydzień, w czwartki i piątki od godz. 15 + cała sobota i niedziela. Proszę o kontakt osoby chętne z Krakowa do podjęcia studiów, napisz gdzie wolisz i podaj namiary do siebie, to oddzwonię lub odpiszę. W więcej osób zawsze raźnie.
05.05.2018
27.03.2018
medyk
Witam. Czy są na forum osoby (okolice Rzeszowa), które planują rozpoczęcie pielęgniarstwa na uczelni w Pińczowie od października 2018??
Damian
Czy mógłby mi ktos odpowiedzieć czy na tej uczelni jak ktos nie odrobi wszystkich praktyk dopuszcza go jakimś cudem do obrony pracy?
12.05.2017
09.05.2017
Ania i reszta
Witam My broniliśmy się 2016 było fajnie jak wszędzie trzeba się troszeczkę uczyć , ale najlepiej wspominamy wspólne spędzone dni w Agroturystyce u Pani Basi . Polecamy tą Uczelnię .
???
jak należy rozumieć to, że na stronie tej uczelni jest hasło: 10 lat Uczelni i daty: 2004 - 2014 ???? Przecież jest już 2017 rok !!! Czy to znaczy, że oni mają nieaktualne info na swojej własnej stronie www??? Możecie coś wyjaśnić, jaka to szkółka i czy warto na nią w ogóle patrzeć?
03.03.2017
01.03.2017
Slu
Jeśli ktoś z Krakowa chciałby się zapisać na rok akademicki jesienny to proszę o kontakt 514 348 607 najlepiej przez sms gdyż mogę nie odbierac
A.
Witam, Jestem byłą studentką wyżej wyminionej uczelni, obrona -marzec 2015. Rozumiem obawy wszystkich obecnych na forum, ponieważ niejednokrotnie osobiście przeżyłam stres zwiazany z ponowną kwalifikacja uczelni do kształcenia studentów w zakresie pielengniarstwa, niekompetencja wykładowców, z praktykami które nie przekazują zbyt wiele wiedzy na temat zawodu. Aby być dobrą pielęgniarka, albo raczej aby czuć się w miarę pewnie pracując jako samodzielna, odpowiedzialna pielęgniarka-trzeba poświęcić wiele swojego czasu i mieć pasję do tego zawodu,aby poza uczelnią zdobywac wiedzę i informacje. Ze swojego przykładu wiem,że po tej szkole też można osiągnąć to co człowiek sobie założy-ja od ponad roku pracuję w UK w zawodzie, a co więcej w moim obecnym miejscu pracy zostalam awansowana na stanowisko medication leader. Także najważniejsze to mieć pasję i chęci
08.11.2016
04.10.2016
maggi
Szukam z koleżanką osoby, która jedzie w piątek 7.10 do Pińczowa(na WSUZ) z Krakowa, najlepiej samochodem i wraca w niedzielę 9.10. Bardzo proszę o kontakt: alp1@interia.eu. Dziękuję.
ola
mam pytanie czy w Pińczowie jest wysoki poziom?
03.10.2016
22.08.2016
Marta
Ja również musiałam zrezygnować z WSUZ. Poważnym minusem tej szkoły był strach przed niekwalifikowaniem, a to zbyt poważny zawód żebym mogła sobie na to pozwolić, jeśli ktoś traktuje sprawy poważnie to mnie zrozumie. Rozumiem, że wiele umiejętności i wiedzy zdobywa się dopiero w pracy, że istnieją studia magisterskie i specjalizacje, że można być sprytnym i wiele nauczyć się i podpatrzeć u wykwalifikowanych koleżanek już w pracy i że tak naprawdę pielęgniarki ciągle się uczą, ale bez przesady, podstawowa wiedza też jest ważna.
Aneta
Panie Greg, moimi aspiracjami jest nauka zawodu, a nie jedynie zdobycie papierka. Niestety ta uczelnia mi tego nie gwarantowala. Myślałam że zarówno szkoła w Pińczowie jak i Collegium Medicum maja program kształcenia dla szkół jednakowy w całej Polsce. Pani Lili, te praktyki to nie jedyna rzecz która mi przeszkadzała. Pisze o tym, bo być może niektórzy podobnie do mnie nie dopatrzyli się tego na stronie.
21.08.2016
10.08.2016
greg
Widać,że z takimi ''aspiracjami'' panią Anetę ratuje tylko Collegium Medicum...
Lili
Pani Aneto,gdyby Pani DOKŁADNIE przeglądnęła stronę szkoły,to dowiedziałaby się jeszcze przed podjęciem nauki w tej placówce,że praktyki się płatne...To samo dotyczy terminów praktyk,wyraznie pani w dziekanacie poinformowała mnie,że nie jest w stanie powiedzieć jak często się odbywają i w jakich terminach,bo z tym bywa różnie.Więc naprawdę nie rozumiem Pani rozczarowania.Niestety,tak to już jest,że zawsze znajdzie się ktoś,kto marudzi...
10.08.2016
04.08.2016
aneta
Ta szkoła to niestety żart, studiowałam tu swego czasu - później przeniosłam się gdzie indziej. Niepoważne podejście do studenta, o nic nie można się doprosić, niczego dowiedzieć, wszystko na ostatnią chwilę, o praktykach dowiadywaliśmy się tydzień wcześniej (a jeśli ktoś szuka szkoły weekendowej to zakładam że ma stałą pracę i wtedy o wolne nie jest tak łatwo...). No i trzeba się przygotować na dużo większe wydatki niż czesne, bo praktyki też trzeba sobie opłacić. Polecam jedynie osobom którym nie chce się uczyć, bo ze zdaniem egzaminu bez jakiejkolwiek wiedzy nie ma tu problemów. No ale później niestety mamy głupie pielęgniarki. I nie, nie, to nie prawda że jeśli ktoś chce to nauczy się wszędzie - z pewnego przedmiotu nie mieliśmy ani 1 wykładu, bo babce nie chciało się ich prowadzić. Plusem jest część kadry, niektórzy wykładowcy są naprawdę cudowni i potrafią zaciekawić tematem. Mimo wszystko siedząc w tej szkole miałam poczucie że tracę czas.
Ewa
Witam, czy ktoś z okolic Rzeszowa zamierza studiować w Pińczowie w roku akademickim 2016/2017? Mój adres litwin-e@wp.pl
25.07.2016
14.07.2016
madin
Witaj Sylwia!Mam na imię marlena pisałam do Ciebie na podany adres e-mail,ale bez odzewu.Iwona Siedlińska napisała do mnie.Jest na urlopie odezwie się w pózniejszym terminie.Też uważam że Jej pomysł spotkania jest świetny.Ja już zawiozłam dokumenty i zorganizowałam noclegi.moj adres madin@onet.com.pl pozdrawiam
sylwia
Hej Iwona może zaproponujesz jakies spotkanie gdzie i kiedy?
13.07.2016
06.07.2016
Iwona
Hej, również myślę o studiach pielęgniarskich w Pińczowie. Mieszkam w Krakowie i cieszę się, że będzie kilka osób z tego miasta i okolic. Może spotkalibyśmy się w Krakowie, aby poznać się i pogadać o tym jak sobie wzajemnie pomóc w dojazdach i przetrwaniu tych 7 semestrów? Mój email: siedlinskai@gmail.com Pozdrawiam
sylwia
Hej jestem Sylwia mieszkam w Wieliczce i tez się wybieram do Pińczowa na pielegniarstwo ja bede raczej dojezdzac własnym samochodem moj meale sylwia.dudala@onet.pl
27.06.2016
19.06.2016
Kaska
Tez sie wybieram na weekendowe pielegniarstwo ;) bede dojezdzac z okolic Miechowa ;)
Iza
Ja się wybieram na 90% od paź.2016,będę wiedziała najdalej do końca lipca,bo to zależy tylko od spraw finansowych.Jestem z Krakowa,jak ktoś chce,może pisać,podaję maila rabbit200@interia.eu
18.06.2016
16.06.2016
madin
Witam!jestem z Krakowa wybieram sie na pielęgniarstwo w Pińczowie weekendowe od paz.2016 szukam kontaktu z osobami ktore rowniez podjely taka decyzje
Iza
Witam,chciałabym bardzo rozpocząć pielegniarstwo od października 2016,ale chyba będą problemy z dojazdem na praktyki,te w tygodniu,ponieważ zaczynają się o godz.7.30,a ja niestety jestem zamiejscowa i zdana wyłącznie na busa.Sęk w tym,że pierwszy bus odjeżdża z Krakowa właśnie o 7.30,więc nie ma szans zdążyć na czas.Jedynym ''ratunkiem''dla mnie byłaby osoba zmotoryzowana z Krakowa lub okolic z kórą mogłabym się ''zabrać'',oczywiście za odpowiednią opłatą.Jeśli będzie taka osoba,niech się odezwie.Pozdrawiam,Iza.
29.05.2016
10.09.2015
Kraków
Witam! To jest szkoła w której Rektor i Dziekan nie mają nic do powiedzenia, to tylko Persony używane przez właściciela do podpisywania dokumentów. Rządzi sam, a jak rządzi to wiedzą wszyscy co tam pracują od 10 lat i studiują. Szkoda Pracowników i Studentów. Pracownicy mają ogromną wiedzę i potencjał, niestety nie wykorzystany - a szkoda! Właściciel hamuje rozwój szkoły i powinien ją oddać w dobre ręce. Czekamy na obiecane studia magisterskie!!!! Studiuje się bardzo dobrze, Wykładowcy kompetentni, Panie w Dziekanacie wykonują pracę ponad siły, zdarzają im się wpadki ale trzeba je zrozumieć. Z takim Właścicielem tyle wytrzymać??? Podziwiamy i pozdrawiamy. Nie bójcie się tam studiować.
iza
szkoła godna polecenia.Wykładowcy wspaniali ludzie i SPECJALIŚCI. może organizacyjnie trochę kuleją ale edukacja jest czystą przyjemnością.
07.04.2015
06.02.2015
metsfią
studiowanie na tej uczelni to przyjemność. Kadra doskonała , angielski na wysokim poziomie. Polecam
zofia
Myślę, że nie każdego stać na studiowanie w wielkim mieście i to pewno jest atut tej szkoły, a poza tym żadna szkoła nie przygotuje perfekcyjnie do zawodu, tak naprawdę zawód zdobywasz w PRAKTYCE (w pracy). Dzięki tej szkole mogłam sie uczyć bo pewnie skończyłabym w Biedronce.
24.11.2014
19.02.2014
gabi
bardzo dobrze studiuje się wsuz w pińczowie
student
Zgadzam się z poniższa wypowiedzią,wykładowcy na tej uczelni sa rewelacyjni w zrozumiały sposób przekazują swoją wiedzę.Polecam.
26.01.2014
26.01.2014
studentka pielęgniarstwa
Uczelnia godna polecenia,wykładowcy rewelacyjni.Ostatnie wykłady z prof. Bieleckim znanym warszawskim chirurgiem pozostaną zawsze w mojej pamięci,wspaniały mądry człowiek.
Asia
Polecam tą uczelnie i biorę pełna odpowiedzialnosc za to co pisze.Super atmosfera,rewelacyjni wykladowcy.
24.12.2013
24.12.2013
3Zp
Ja studiuje w tej szkole od 3lat i procz stresu zwiazanego z akredytacja kompletnie nic nie mam do uczelni.Wykładaja tam bardzo kompetetni wykładowcy,ktorzy sa bardzo wyrozumia i zawsze słurzą pomocą,a to sie rzadko zdarza.Na zjazdy uwielbiam przyjezdzac bo zawsze cos madrego z nich wyniose.Polecam
www.
szkoła dostała akredytacje ale prawdopodobnie na 3 lata, więc nie życze nikomu takiego stresu jak przeżył ostatni rok, do obrony parę miesięcy a tu nic nie wiadomo.
16.12.2013
15.11.2013
iii
jak ktoś się chce nauczyć to się nauczy człowieku ,a co do akredytacji to powoli i do celu ...
OLI
tA SZKOŁA TO PORAŻKA ,LEPIEJ NIE PRZYZNAWAĆ SIĘ ,ŻE BYŁO SIĘ ABSOLWENTEM
05.11.2013
21.10.2013
kolibelek
Ja już nie polecam nikomu tej szkoły, pielęgniarstwo które miało się rozpocząć w październiku rozpocznie się ....w marcu, a to z jakiego powodu? Z braku akredytacji! I kiedy informują o tym studentów? Pod koniec miesiąca października, gdzie już nie ma możliwości składania dokumentów na inne uczelnie. Dla mnie ta szkoła jest już niewiarygodna, sama psuje sobie reputację. Nic dodać , bo nie warto.
mike
Na tym kierunku wykładają wybitni specjaliści z dziedziny medycyny, wiem bo studiowałam tam. W dziekanacie pracują bardzo kompetentne osoby, które chętnie służą pomocą. Polecam tą uczelnie.
23.01.2013
01.12.2012
Mysza
a co powiecie o pielęgniarstwie w tej szkole? jak z poziomem i w ogóle ?
yes
Dlaczego? Ja tam studiuję i nie narzekam. Nie mam się do czego przyczepić... A co z tego, że to nie jest duże miasto? jak się chce czegoś nauczyć to nie ważne gdzie. w Pińczowie też może być dobrze i też można znaleźć perspektywy na dalsze życie... ;
14.11.2012
11.11.2012
nooooooł
Niestety, nie mam podstaw, żeby polecić tą szkołę. Mam kilku znajomych, którzy po skończeniu studiów w Wyższej Szkole Umiejętności Zawodowych w Pińczowie, musieli przenosić się do większego miasta i tam uzupełniać swoją wiedzę... Zresztą, większe miasto = większe możliwości i więcej ofert pracy dlatego jak już wybierać się na studia to nie do Pińczowa, a do dużego miasta gdzie są jakieś perspektywy na dalsze życie...
krat
udało Ci się zdobyć pracę dla studenta w Pińczowie? Gratuluję! ja starałam się szukać po różnych barach czy ośrodkach kultury ale oczywiście studentów nie chcą przyjmować... co jak co, ale nie polecam iść tutaj, jak już to wyruszajcie gdzieś do większego miasta.
06.07.2012
24.06.2012
podbijam pytanie poprzednika
ja tez mysle o kierunku dietetyka, ale zastanawiam sie, czy warto placic za studia w Pinczowie? czy nie bujnac sie gdzies do wiekszego osrodka? co sadzicie?
dietetyka
warto wybrac sie do tej szkoly na kierunek dietetyka? stos ma moze info o nich, jak to wtglada od srodka oczami ich studentow?
05.04.2012
17.01.2012
sisi
Mi się tam podoba. Nie narzekam. a pracuje i studiuje. Nie jest łatwo na dodatek pracy dla studentów jest ostatnio już bardzo mało. A za wieksze pieniadze to juz w ogole nie ma
miola
Na studiach jest rożnie i to zależy czego oczekujemy. Nie ma tak kolorowo i różowo, że nic nie robisz i masz same imprezki i czasu tyle, że możesz się nudzić do woli. Nauka jest a podczas sesji całkiem sporo.
16.01.2012
16.01.2012
miola
Na studiach jest rożnie i to zależy czego oczekujemy. Nie ma tak kolorowo i różowo, że nic nie robisz i masz same imprezki i czasu tyle, że możesz się nudzić do woli. Nauka jest a podczas sesji całkiem sporo.
Ozu
jak jest fajnie? Czy na studiach na serio jest tak fajnie jak niektórzy mówią?
11.01.2012
  • Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
  • Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
  • Collegium Humanum w Poznaniu
  • Akademia Nauk Stosowanych w Raciborzu
  • Warszawska Uczelnia Medyczna im. Tadeusza Koźluka
  • Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
  • Uniwersytet Medyczny w Białymstoku
  • Wrocławska Akademia Biznesu w Naukach Stosowanych
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Gdyni
  • Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
  • Collegium Medicum im. L. Rydygiera w Bydgoszczy
  • Akademia Pomorska w Słupsku
  • Akademia Mazowiecka w Płocku
  • Politechnika Poznańska
  • Wyższa Szkoła Sztuki i Projektowania w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Poznaniu
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Politechnika Świętokrzyska w Kielcach
  • Menedżerska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
  • Akademia Ignatianum w Krakowie
  • Podhalańska Państwowa Uczelnia Zawodowa w Nowym Targu
  • Uniwersytet Zielonogórski
  • Coventry University Wrocław
  • Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej w Warszawie
  • Społeczna Akademia Nauk w Łodzi
  • WSPiA Rzeszowska Szkoła Wyższa
  • Uniwersytet Pedagogiczny im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu, Wydział Ekonomiczny w Opolu
  • Collegium Humanum w Warszawie
  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Sopocka Akademia Nauk Stosowanych
  • Warszawska Szkoła Zarządzania - Szkoła Wyższa
  • Bydgoska Szkoła Wyższa
  • Collegium Humanum we Wrocławiu
  • Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
  • Politechnika Częstochowska
  • Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości i Administracji w Lublinie
  • Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie
  • Staropolska Akademia Nauk Stosowanych w Kielcach
  • Wyższa Szkoła Prawa we Wrocławiu
  • Politechnika Łódzka
  • Collegium Civitas w Warszawie
  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
  • Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
  • Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu, Wydział Zamiejscowy w Chorzowie
  • Collegium Humanum w Rzeszowie
  • Akademia Górnośląska im. Wojciecha Korfantego w Katowicach
  • Wojskowa Akademia Techniczna im. J. Dąbrowskiego w Warszawie
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
  • Gdańska Szkoła Wyższa
  • Politechnika Morska w Szczecinie
  • Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu
  • Wyższa Szkoła Europejska im. ks. Józefa Tischnera w Krakowie
  • Uniwersytet Szczeciński
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii w Suchej Beskidzkiej
  • Wydział Inżynierii Lądowej Politechnika Krakowska
  • Akademia Nauk Stosowanych im. prof. E. Lipińskiego w Kielcach
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Warszawie
  • Politechnika Lubelska
  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Długosza w Częstochowie
  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Uniwersytet Opolski
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych w Warszawie
  • Europejska Wyższa Szkoła Prawa i Administracji w Warszawie
  • Akademia Sztuki Wojennej w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego w Polkowicach
  • Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
  • Państwowa Uczelnia Zawodowa im. Ignacego Mościckiego w Ciechanowie
  • Uniwersytet Gdański
  • Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
  • WSHiU Akademia Nauk Stosowanych w Poznaniu
  • Akademia Nauk Stosowanych w Tarnowie
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych w Warszawie
  • Uniwersytet Papieski Jana Pawła II w Krakowie
  • Uniwersytet Medyczny w Łodzi
  • Wrocławska Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej HORYZONT
  • Lotnicza Akademia Wojskowa w Dęblinie
  • Szkoła Główna Służby Pożarniczej w Warszawie
  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Bydgoszczy
  • Uniwersytet SWPS Katowice
  • Wyższa Szkoła Nauk o Zdrowiu w Bydgoszczy
  • Wydział Fizyki, Uniwersytet w Białymstoku
  • Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa w Warszawie - grupa Vistula
  • Uniwersytet Morski w Gdyni
  • Collegium Da Vinci w Poznaniu
  • VIAMODA Szkoła Wyższa w Warszawie
  • Dolnośląska Szkoła Wyższa we Wrocławiu
  • Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego
  • Akademia im. Aleksandra Gieysztora w Pułtusku
  • Akademia Nauk Stosowanych w Wałczu
  • Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte w Gdyni
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Gdańsku
  • Wyższa Szkoła Integracji Europejskiej w Szczecinie
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi
  • Uczelnia Nauk Społecznych Filia Nowy Targ
  • Sopocka Akademia Nauk Stosowanych, Wydział Międzyuczelniany w Gdańsku
  • WIT Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Toruniu
  • Mazowiecka Uczelnia Medyczna w Warszawie
  • Pomorski Uniwersytet Medyczny w Szczecinie
  • Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie
  • Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II
  • Uniwersytet Łódzki Wydział Zarządzania
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Głogowie
  • Górnośląska Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości im. K.Goduli w Chorzowie
  • Akademia Sztuk Pięknych im. E. Gepperta we Wrocławiu
  • Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi
  • Społeczna Akademia Nauk w Warszawie
  • Pedagogium Wyższa Szkoła Nauk Społecznych w Warszawie
  • Akademia Finansów i Biznesu Vistula w Warszawie
  • Powiślańska Szkoła Wyższa w Kwidzynie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu Wydział Ekonomiczny w Szczecinie
  • Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach
  • Akademia Nauk Stosowanych w Nowym Sączu
  • Wyższa Szkoła Logistyki w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego, Filia w Lubinie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania im. Prof. T. Kotarbińskiego
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Łodzi
  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu, Filia w Rybniku
  • Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
  • Lubelska Akademia WSEI
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych, Filia w Bytomiu
  • Uczelnia Łazarskiego w Warszawie
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych, Filia w Gdańsku
  • Akademia Nauk Stosowanych TWP w Szczecinie
  • Szkoła Wyższa Wymiaru Sprawiedliwości w Warszawie
  • Akademia Nauk Stosowanych im. J.A. Komeńskiego w Lesznie
  • Wszechnica Polska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Pomorska Szkoła Wyższa w Starogardzie Gdańskim
  • Szkoła Wyższa Ekonomii i Zarządzania w Łodzi
  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Państwowa Wyższa Szkoła Techniczno-Ekonomiczna im. ks. B. Markiewicza w Jarosławiu
  • Akademia Zamojska
  • Akademia Ateneum w Gdańsku
  • Akademia Śląska w Katowicach
  • Akademia Medycznych i Społecznych Nauk Stosowanych w Elblągu
  • Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia
  • Uczelnia Nauk Społecznych w Łodzi
  • Akademia Nauk Stosowanych im. Stanisława Staszica w Pile