UTH im. Chodkowskiej Warszawa
Wybierz i oceń uczelnię?

Opinie, oceny, komentarze, pytania


Opinie (17)
Wyższa Szkoła Humanistyczno-Przyrodnicza Studium Generale Sandomiriense, WSHP Sandomierz

kordian
Pozdrawiam wszystkich z Wyższej Szkoły Administracji Publicznej w Kielcach do zobaczenia na II stopniu Administracji Publicznej
22.04.2021
14.02.2021
Absolwent
bardzo dobrze że jest założony u Was kierunek Administracja Publiczna II stopnia niestacjonarna Nie zważajcie na konkurencję w Warszawie czy Krakowie róbcie swoje stara szkoła porządnie kształcie przyszłych magistrów administracji publicznej są jeszcze ludzie którzy to cenią czyli wykłady ćwiczenia a nie picie kawy przez wykładowców i koniec wykładu proszę Państwa muszę wyjść dla wielu jesteście bardzo dobry przykładem jakości starej szkoły studentów PRL-u
absolwent
WYZ -jeżeli uważasz że tytuł doktora nie jest stopniem naukowym ... no to masz problem Uczelnia ma profil praktyczny wiec uczą nie tylko teoretycy ale również praktycy. A zajęci e-learningowe wolę niżeli mam jechać w niedzielę do szkoły,
04.02.2020
15.01.2020
XYZ
no cóż wystarczy przejrzeć harmonogramy - kilku wykładowców i to w większości bez tytułów naukowych, zajęcia wirtualne. Jakość?????
xyz
No niestety WSHP to uczelnia która była, teraz jest tylko miejscem zarabiania dla kilku osób i produkcja fikcji
23.09.2019
27.04.2017
Student
Studiuje na tej uczelni i mieszkam w dużym mieście gdzie jest masa uczelni niby takich achh. Mimo odległości aż 300 km postanowiłem wybrać się do Sandomierza bo słyszałem same DOBRE opinie na temat tej uczelni i nie rozumiem skąd te złe opinie, czyżby konkurencje tak boli że nie oni a WSHP ma studentów, którzy są zadowoleni i mają prace po tych studiach i to na dobrych stanowiskach. To mój najlepszy wybór w życiu i zachęcam młodziez i nie tylko do studiowania w tak wspaniałym mieście. Wybierajcie WSHP.
Karolina
Wszystkie plotki na temat tej Uczelni są żenujące. Uczelnia działa sprawnie, ma świetną kadrę i zachęcam do studiowania na WSHP.
27.04.2017
16.01.2013
Basia
Witam ! Czy ktoś z odwiedzających posiada więcej informacji dotyczących niedawno otwartego w tej szkole kierunku pielęgniarstwa? Bardzo bym była wdzięczna za dodatkowe i istotne informacji z związku z tym tematem.
luiza
dobrze że wshp w sandomierzu połączyło kierunki humanistyczne, które mnie zupełnie nie interesują, z moją dziedziną - kierunkami przyrodniczymi. zdecydowałam się przez to tutaj studiować, bo nie chce odjeżdżać za daleko od domu. liczę na dobry poziom!
27.08.2012
09.08.2012
plan
Sandomierz to bardzo ładne miasteczko, do tego można się tu natknąć na ekipę serialu, ale ogólnie nie a tu za wiele rozrywki dla studentów, więc jak komuś zależy na spokoju, to warto zdecydować się na studia na jednym z kierunków jakie oferuje Wyższa Szkoła Humanistyczno-Przyrodnicza Studium Generale Sandomiriense :)
mariola
Zastanawiam się nad tą pedagogiką specjalną i sama nie wiem. Myslę że to kierunek dla mnie, zawsez chciałam pomagać dzieciom ale z drugiej strony wszyscy ida na tą pedagogikę i nie wiadomo czy praca po tym bedzie. Aczkolwiek tutaj te specjalności takie niespotykane, może takich osób potrzebują.
06.08.2012
18.07.2012
andri
różnice programowe pewnie jakieś są, nawet jak idziesz z uniwerka na uniwerek to przecież mają różnice programowe między tymi samymi kierunkami, ale nie jest ciężko ich nadrobić :). Potem na magisterke pewnie będą brać po średniej więc musisz się starać :)
maro
Mieszkam niedaleko Sandomierza i zastanawiam się nad wyborem tej uczelni. Mysle o kierunku matematyka z infą i planuję potem na magistrze isć na jakiś uniwerek. Piszą, ze ponoć nie ma róznic programowych. Czy to faktycznie tak jest? A jaki tu poziom? Bardzo cisną czy raczej lajtowo?
29.05.2012
20.01.2012
jacques
Szkoła dobra, ale na studia magisterskie jednak polecam LUBLIN - KUL, albo UMCS
Irola
oj Poznań tak. Fajne miasto Michał tam studiuje- moj men i jest zadowolony
16.01.2012
13.01.2012
Opis
lepiej duże miasto. Zalezy co kto woli. Jesli lubisz imprezowac to polecam Ci wawe czy poznan np tam jest dopiero życie studenckie
Zbi
Chciałbym studiować biologię. Nie wybrałem jeszcze szkoły. Ta jest dość blisko mnie. Warto tutaj czy też szukać w dużym mieście?
11.12.2011
Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
Mazowiecka Uczelnia Medyczna w Warszawie
Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
WIT Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie
Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie
Wyższa Szkoła Sztuki i Projektowania w Łodzi
Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie
Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
Politechnika Łódzka
Wyższa Szkoła Handlu i Usług w Poznaniu
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku