Ocena uczelni


Komentarze (23)

Kliknij w obrazek by go odświeżyć…

  • ShyBus

    Co za gnojki piszą takie opinie? Jak chcesz brać tylko zaświadczenia i ściągać kasę np. z Zusu, to zapłać te dwa złote i nie gadaj o rzeczach, o których nie masz pojecia. Żenada. Ja studiuję w tej szkole, poszedłem tam, bo chciałem mieć coś wspólnego z wuefem. To, że się płaci to każdy wie zanim zacznie studiowac. Moze nie4 ma fajerwerków ale jest ok. na pewno jest miła atmowsfera i wcale nie jest trudno. Ja mam stupendium i nie jest ono male.
    5/18/18
  • Diobeł

    Szkoła żenada. Nowe władzę uczelni nic nie potrafią ogarnąć. Za wszystko chcą kasę nawet za zaświadczenie że się studiuje. Nie potrafią niczego nauczyć. Zresztą co się dziwić skoro nie ma nawet sali gimnastycznej ani sprzętu. Nie pogrąża w gry zespołowe nie zobaczysz jak wygląda lekkoatletyka. Rektora nie zna się na sporcie i to widać. Za to zna się chyba na ściąganiu kasy
    4/14/18
  • Daga335

    Podobno ten pan od nieobecności nie pracuje. A z drugiej strony chcesz nie chodzić na uczelnie i mieć dyplom? Ja uczelnie polecam, wyrozumiała kadra i sprzyjające warunki. Ja tam uważam, że jest ok
    3/21/17
  • NIE POLECAM

    Masakra! Jest kilku wykładowców co myślą że mają profesora(chociaż prof.-przed nazwiskiem nadali sami sobie bo przez swoją uczelnie, a nie mają profesora nadanego przez Szkolnictwo) to myślą że zjedli wszystkie rozumy a my studenci jesteśmy idiotami nie godnymi z tym Państwem rozmawiać . Wiekszego burdelu jaki tam mają, nie widzialem! Sportowcy - darujecie sobie jezeli jestescie sportowcami zawodowymi i chcecie zaliczac w innych terminach LICZĄ SIĘ TYLKO OBECNOŚCI A NIE WIEDZA! Uczelnia jest dla osob ktorzy mają dużo czasu bo nieobecnosci [każdą!] Trzeba odrabiac i nie interesują ich ŻADNE tłumaczenia! ZDECyDOWANIE NIE POLECAM !
    12/6/16
  • youlia

    Jestem sportowcem więc wybrałam tą uczelnię. Bardzo miła atmosfera, ciekawe zajęcia i ludzcy wykładowcy. Nie rozumiem osób, którym się tam nie podoba. Mogę śmiało polecić dla wszystkich ! :)
    9/18/16
  • karkar

    Jeżeli ktoś nie ma co robić z pieniędzmi, niech złoży tam papiery, a szybko nadmiar gotówki zniknie z jego portfela.
    1/29/15
  • Baran

    Z tej szkoły zrobiła sie pralnia pieniedzy. Obozy nędza... wszystkie w.... SZELMENCIE, żenada. A stara kadra juz tutaj nie pracuje, nieliczni którzy są za SOBOLEM to zostali.
    9/11/14
  • sportowiec

    No, teraz to tam prawdziwa kicha!!! Stanowczo nie polecam.!!! Przeniosłem się na inną tego typu uczelnię i jest ok,
    12/7/13
  • ja

    Witam Jakie opinie teraz możecie opisać o szkole - słyszałem, że dużo się tam zmieniło - sporo negatywnie - jeżeli ktoś coś wie proszę o informację - myślę o studiach tam i nie wiem w sumie co robić :) Dzięki
    6/11/13
  • jumbo

    doskonałe warunki, świetna uczelnia, dobra kadra, jelsi ktos pisze negatywy - to jest zazdrosnikiem.albo dziala dla konkurencji, jedyny mankament tej WSWFiT to koniecznosc placenia czesnego, no ale tego nie przeskoczymy, bo na prywatnych wszedzie sie placi i tyle, polecam i pozdrawiam
    3/6/13
  • ja polecam

    zaplecze jelsi chodzi o budynki rewelka, mozna pozazdroscic, studiuje sie po prostu z przyjemnoscia, moja opinia jest wysoka, moge pisac o WSWFIT w Bialymstoku dobrze,
    10/30/12
  • mojito

    Stwierdziłem że idę na studia do Szkoły Wychowania Fizycznego, to i poszedłem. Mogłem tylko wcześniej się trochę więcej zastanowić, to może zorientowałbym się, że nie będzie to tylko wf, ale też przedmioty czysto teoretyczne i dużo nauki. Ale jak już wbiłem się w rytm, to mi się te studia zaczęły podobać .
    8/11/12
  • Ania

    Moj chlopak tu studiuję, i nie narzeka. Wiem że mu się studia bardzo podobają, zadowolony jest z zajęc. Ma bardzo fajną grupę, generalne mówi ze spoko ludzie tam są. Wykładowcy wymagają, ale nie ma tez przesady. Oboje jesteśmy z białego i to na prawdę dobra uczelnia w okolicy.
    8/10/12
  • jessie

    na awf się nie dostałem i myślałem że to koniec marzeń o studiach sportowych, ale rodzice kazali poszukać wyższych szkół o takim profilu. zdecydowałem się na uczelnię w białymstoku, gł. ze względu na odległość od domu. początkowo myślałem nawet o przeniesieniu się po pierwszym roku, ale jest tu naprawdę świetna atmosfera i zdecydowałem ze zostaję!
    8/4/12
  • ball

    trochę mnie te studia kosztują, a właściwie moich rodziców, ale sam poziom nauczenia jest dobry, zajęcia na dobrym poziomie, kadra niczego sobie, ogólnie jest ok, jak na Białystok.
    6/28/12
  • awf

    mieszkam w białymstoku, ale na tę uczelnię raczej się nie wybiorę - za blisko domu, a chcę się w końcu wyrwać z rodzinnych okolic. niemniej jednak jeśli nigdzie się nie dostanę - będzie to moja ostatnia deska ratunku. bardzo chcę studiować na awf w warszawie, ale selekcję może byc ciężko przejść. o naszej białostockiej wswfit słyszałem dużo pochlebnych opinii, więc może nie będzie tak źle jeśli tu wyląduję.
    5/18/12
  • do K - pytanie mam

    co masz na mysli piszac, ze uczelnia żeruje jak może? to znaczy, że co robi? czym moge być zaskoczony, jako student tej szkoły wyzszej? jakie masz doswiadczenia - zakladam, że złe - związane z ta szkołą, że napisałes taką opinie? bardzo prosze o odpowiedz.
    12/30/11
  • K

    Uczelnia żeruje na Tobie jak tylko może. Za wszystko chcą pieniądze. Dosłownie za wszystko.
    12/20/11
  • Maika

    Ja tam polecam. Co mam wiecej napisac, fajnie jest ludzie spoko i jakos leci. Szybko te lata mijaja. Niedlugo koniec juz.
    12/9/11
  • Jojaaaa

    TiR na tej uczelni to sama przyjemność :-) Nie myślałam, że tak mi sie tutaj spodoba. Fajni są ludzie,klimat jest boski. Czasami bywa cięzko jak przyjdzie sesja, koła nie są takie trudne jak się pouczymy troszke:)
    12/7/11
  • Słomka

    Ja bym wolała jednak jakiś uniwerek wybrać ,mimo dobrych opinii dla tej właśnie szkoły. Znajomi chwalą tą szkołę. Nawet mój dobry przyjaciel tam chodzi i nie narzeka. Ja jednak wybiore sie na Uniwerek prawdopodobnie będzie to Uniwerek w Poznaniu .
    5/28/11
  • studenciak

    Ja jestem zadowolony z tej szkoły. Myślę, że warto się tam wybrać. Uczelnia, a bardziej wykladowcy, nie znęcają się nad nami hehe. Nie ma aż tak mocnego rygoru, jak na niektórych uczelniach wyższych - słysze to czasem od moich znajomych. Moja opinia jest wiek NA TAK dla tej uczelni, nie mam jednak za wielkiego porównania z innymi szkołami tego typu, jedynie opinie znajomych tak jak wyżej pisałem
    5/23/11
  • sikora

    Rozważyłem wszystkie za i przeciw i wybrałem już tą szkołę. Będzie co będzie odorobina chęci i musi być OK!
    5/16/11