• UTH im. Chodkowskiej Warszawa
Wybierz i oceń uczelnię?

Ocena uczelni


Komentarze (16)
renia
jakoś nie mogę uwierzyć w ten mega wysoki poziom zadowolenia studentów, aż takie wysokie oceny dajecie? moja znajoma tam studiuje, ale nie jest aż tak pozytywnie nastawiona, często narzeka na organizację, na dziekanat, na brak informacji o odwołanych zajęciach, itd.
01.08.2017
31.01.2017
literat
jak długo oni mają Bezpieczenstwo Narodowe? ile roczników już to studiuje? Opinie jakieś?
bezp. narodowe
kto prowadzi zajęcia na bezpieczeństwie narodowym? skąd są wykładowcy, z jakich szkół, miast? jak wygląda praktyka, od którego semestru sa np. zajęcia na strzelnicy? na co klada nacisk w tym kierunku studiów? jak wam się tu poboda?
02.12.2016
11.02.2015
Stanowiska pracy w Gdańsku!
Absolwenci studiów Ekonomicznych, Prawa lub Księgowości! W Gdańsku otwiera się nowe centrum globalnej firmy konsultingowej PwC i szukamy Junior analityków AML. Wymagania: język angielski B2, studia ekonomiczne, prawnicze lub księgowe, finansowe. Chęć pracy w analitycznym zespole w dynamicznie rozijającej się na rynku polskim firmie z Big 4! :) kontakt: magiera@hays.pl
Nik
Dlaczego ta uczelnia ma wyższe rankingi od Uniwersytetów?
09.10.2014
08.05.2013
matry
kto studiuje u nich administracje???? napiszcie, jak jest i czy ok?
dusty
Hej! Wyższa Szkoła Humanistyczno-Ekonomiczna im. J. Zamoyskiego w Zamościu reklamuje sie że mają najniższe czesne w regionie. Co oni rozumieją przez ''region"? Faktycznie opłaca się tam studiować? Dobra jest kadra czy raczej średnia? I jak z budynkami - nowoczesne czy PRL?
02.09.2012
24.08.2012
player
Wyższa Szkoła Humanistyczno-Ekonomiczna im. J. Zamoyskiego w Zamościu... Zastanawiam się jaka jest moja opinia o tej uczelni. Z jednej strony dobrze mi się tu studiuje, mam spoko znajomych, wykładowcy się nie naprzykrzają, daję radę z egzaminami, zaliczeniami. Z drugiej jednak chyba powinnam była wybrać jakiś ciekawszy kierunek, a może po prostu administracja nie jest tutaj prowadzona ciekawie. Dobrze, ale mało interesująco...
nie warto
Bezpieczeństwo narodowe ogólnie dobrze jest prowadzone jako kierunek, program porównywalny do innych uczelni, ale ja sądzę że nie warto go studiować, bo nie oferuje zbyt świetlanej przyszłości, a poza tym za dużo osób wybiera się na studia bez przekonania, co skutkuje rozczarowaniem.
09.08.2012
09.08.2012
o bezpieczenstwie narodowym
kierunek dosc nowy, ale stal sie popularny ze 3 lata temu, uczelnie chetnie go wprowadzaja, bo daje jeszcze, poki co, jakies sensowne mozliwosci zatrudnienia, kokosow nie bedziesz po tym mial (chyba, ze wysokie fuchy w Wawiw), ale sporo ludzi mysli o pracy w policji, albo podobnych strukturach, samw studia nie sa zbyt ciezkie, arczej do zakucia i zrozumienia, sporo ciekawych rzeczy, jeszcze zalezy, jaka kadre pozyskaja, im wiecej zajec z ludzmi z branzy, praktykami, tym ciekawiej, w sumie calkiem calkiem propozycja
bezpieczenstwo narodowe - warto?
a ja wyglada u nich bezpieczenstwo narodowe? co myslicie o tym kierunku studiow? ktos to studiuje i podrzuci klimaty?
18.07.2012
16.07.2012
intra
zapisałąm się na ekonomię. już zdania nie zmienię, ale dobrze by było dowiedzieć się od obecnych studentów jak tam wyglądają te studia? który przedmiot jest najgorszy do zdania a z jakim będzie lajtowo? najbardziej się boję pierwszego semestru....
piotr
jeśli chodzi o to że lecą na siano to prawda. ja mailem na nich swoj sposob- bylem po prostu dobrym studentem i nie dawalem sie wykiwac, kłóciłem o swoje i na szczescie wykladowcy nie robili mi na zlosc.
05.07.2012
03.06.2012
nauka
no niestety to jest problem wielu uczelni wyższych że głównie na kasę lecą. z resztą prawda jest taka że w każdej dziedzinie życia kasa jest dziś stawiana na pidestale;/ ale ja słyszałam pozytywne opinie nie tylko o uczelni ale i o mieście, podobno w zamościu jest pięknie i świetnie się tutaj studiuje!
karolk
moim zdaniem nie za dobrym. Nie jest tak świetnie jak Ci sie pewnie wydaje. Dużo mozna ukryć ale ja taki nie jestem. Zauważyłem, że lecą tylko na siano i to dość widać, a może jestem na tym punkce przewrażliwiony nie wiem
24.01.2012
03.06.2011
janusz
czy studiowanie administracji w tej uczelni jest dobrym pomyslem? podzielcie sie prosze opiniami o szkole, wykladowcach, zapleczu, trudnosci zdawania egzaminow
  • Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
  • WIT Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie
  • Mazowiecka Uczelnia Medyczna w Warszawie
  • Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
  • Wyższa Szkoła Handlu i Usług w Poznaniu
  • Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
  • Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
  • Wydział Inżynierii i Technologii Chemicznej Politechnika Krakowska
  • Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
  • Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego