• Uczelnia Społeczno-Medyczna w Warszawie
  • TEB Edukacja - Agencja Copuz.com - Jan Żaboklicki
  • UTH im. Chodkowskiej Warszawa
  • Politechnika Łódzka
Wybierz i oceń uczelnię?

Opinie, oceny, komentarze, pytania


Opinie (99)
Wyższa Szkoła Edukacji i Terapii Wydział Zamiejscowy w Szczecinie, WSEiT Szczecin

Kaja
Czy na higienę jest może teraz nabór? Na www nic na ten temat nie ma.
04.01.2021
20.11.2020
WSEiT Szczecin
odpowiedź dla Ada z dnia 18.11.2020
dzień dobry, miło, że zainteresowała Cię nasza oferta. Proponuję polubić https://www.facebook.com/WSEiTwSzczecinie a będziesz na bieżąco ze wszystkimi nowościami jakie zaoferuje Uczelnia w przyszłym naborze. pozdrawiam serdecznie
Ada
Czy jakieś nowości są planowane od nowego roku? Szukam szkoły od przyszłego października.
18.11.2020
13.10.2020
WSEiT
odpowiedź dla Iwo z dnia 09.10.2020
Zachęcamy odnaleźć grupę na Facebooku i tam zadać pytania.
Iwo
Czy studia podyplomowe ktoś tu kończy? Polecacie?
09.10.2020
28.08.2020
Gosia
Ciężko jest na fizjoterapii? Obawiam się przedmiotów medycznych. Kiedy wchodzą zajęcia praktyczne?
WSEiT
odpowiedź dla Ola z dnia 16.06.2020
Dodatkowy tytuł technika masażysty zdobyty po dwóch latach nauki i po zdaniu państwowego egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe daje możliwość podjęcia w zawodzie już w trakcie studiów. Dodatkowym atutem połączenia studiów z nauką w zawodzie technika masażysty jest ogromna ilość godzin praktycznej nauki technik masażu, których nie obejmuje program studiów z fizjoterapii. Te umiejętności są niezbędne do rozwijania swojego warsztatu w kierunku technik manualnych.
17.06.2020
17.06.2020
WSEiT Poznań
Tytuł technika masażysty to tytuł zawodowy uprawniający do jego wykonywania jak jest np. w przypadku ukończenia technikum.
Ola
Jakie uprawnienia daje dodatkowy tytuł technika masażysty? To nie jest żaden certyfikat?
16.06.2020
10.05.2020
Piotrek
Czy ktoś planuje wybrać się na zaoczną fizjoterapię od października? :)
Inia
Kiedy rozpoczyna się rekrutacja?
29.04.2020
31.03.2020
Iga
Interesuje mnie fizjoterapia w Szczecinie. Jak wygląda państwowy egzamin? Czy jest też jakaś praktyka podczas takiego egzaminu? Na jakie rodzaje masaży kładzie się największy nacisk podczas ich nauki?
Ala
Jakie języki można wybrać na uczelni?
31.03.2020
10.03.2020
Lila
W zeszłym roku rekrutacja była na więcej kierunków. Czy w tym roku coś jeszcze przybędzie?
???
Gdzie odbywają się praktyki na fizjoterapii? Można samemu sobie zorganizować, czy uczelnia o tym decyduje?
24.02.2020
14.02.2020
Zofia
Jak oceniacie podyplomówki w tej szkole? Nikt się nie wypowiada.
Zofia
Zainteresowały mnie studia podyplomowe w tej uczelni. Czy polecacie? Ktoś kończył?
30.12.2019
20.12.2019
Izka
Czy w przyszłym roku jest planowany nabór na techniki dentystyczne?
Patryk
Uczelnia bardzo fajna z super ludźmi. Fajne się studiuje i zdobywa wiedzę. Dużo godzin praktycznych dzięki czemu nie nudzimy się. Nie miałem nigdy problemu z płatnościami.
09.12.2019
27.11.2019
Renata
Studiuje fizjoterapie i jestem bardzo zadowolona. Studia są jednolite magisterskie a po 2 roku nauki jest egzamin na technika masażystę. Spędzamy wiele godzin na ćwiczeniach w nowoczesnych pracowniach. O praktyki nie trzeba się bać, uczelnia je gwarantuje.
Edyta
Uwielbiam przyjeżdżać do tego miejsca. Bardzo przydatne szkolenia i wyspecjalizowana kadra. Warto przyjeżdżać z daleka :)
21.11.2019
18.09.2019
Marcin WSEiT Poznan
odpowiedź dla Asia z dnia 17.09.2019
Uczelnia organizuje praktyki :) Pozdrawiam
Asia
Czy uczelnia organizuje/sugeruje praktyki, czy na własną rękę trzeba załatwiać?
17.09.2019
29.08.2019
?!?!?!
To jak jest z tą fizjoterapią? Może ktoś studiuje i powie coś więcej?
Pozdrawiam
Uczelnia tylko dla papierku. Jeśli chcecie się czegoś nauczyć to nie tutaj.
13.05.2019
26.03.2019
fizjoterapia w Szczecinie
czy ja dobrze widzę, że w Szczecinie kierunek fizjoterapia jest tylko na Pomorskim Uniwerku Medycznym oraz tutaj na WSEIT? Nie widzę cen na stronie www, ale zakłądam że kilka stówek na miesiąc idzie... czy warto wydać tutaj te pieniądze?
Monika
Zjazdy częste, nawet 5 pod rząd. Niby zaoczne ale piątek od 15:30 zajęcia, a więc pracujący mają pod górkę. Nie są tani. Nastawcie się też, że za każdy dokument wydany przez Dziekanat trzeba zapłacić. Na korzyść - sana nauka, poziom, kadra ok.
08.10.2018
25.07.2018
Havetobestronger
Hej, Wybiera się ktoś na fozjo niestacjonarną? Może nawiążemy znajomość integracyjną? Kontakt mail: szlagierek209@wp.pl
KK
Heja ja tez wybieram sie na tę uczelnię na studia dzienne. Może jakieś spotkanie integracyjne czy cos ? piszcie: 8wacek@gmail.com
13.07.2018
13.07.2018
M.
Też się wybieram na fizjo :) Jednak słyszałam tyle różnych opinii, że powoli się zastanawiam czy warto..
ada
Ja również się wybieram na fijzo :)
12.07.2018
08.07.2018
iva
Ja sie wybieram!
Volpe
Cześć, wybiera się ktoś w tym roku na fizjo +technik masażysta? Ja właśnie zastanawiam się nad tą uczelnią, chętnie kogoś poznam.
20.06.2018
11.05.2018
Michał
Czy praktyki zawodowe podczas studiów niestacjonarnych trwają także tylko w piątki soboty i niedziele? Jaka jest minimalna liczba osób aby otworzyć kierunek i od której godziny w piątek zaczynają się zajęcia na kierunku niestacjonarnym? Z góry dziękuję za odpowiedzi :)
studentka wseit
wydaje mi się, że wydział w Szczecinie jest dużo bardziej niedopracowany niż centrala w Poznaniu. Mam znajomą która studiuje w P-niu i gdy z nią rozmawiam, porównujemy wyposażenie, kadrę, program - to chyba tam lepiej to hula i bardziej sie przykładają. U nas powinna być lepiej dopracowana organizacja i komunikacja ze studentami. Wystarczy nas zapytać i usprawnić to, co wymaga poprawy.
12.01.2018
09.01.2018
Administrator
Komentarz usunięty.
technik dentystyczny
Czy możecie mnie oświecić, jaką dokłądnie prace wykonuje technik dentystyczny? czy np. popularne licówki na zęby porcelanowe - o właśnie technik wykonuje? aparaty ortodontyczne też?
29.11.2017
29.11.2017
reTragedia
Ta Tragedia to prawdziwa tragedia.... ma problemy z matematyką bo czesne łączne za 3 lata nie przekracza 18 tyś na stacjonarnych, dodatkowe opłaty owszem są ale tylko dla spóźnialskich, praktyk jest 920 godzin tyle co jest wymagane prawem na tym kierunku, a tyle zajęć jest tylko dla tych co wybrali opcję z technikem masazystą ale jak ktoś tego nie wie tylko pisze pisze i pisze a się nie uczy to nawet z dziekanatem mam problem...
Tragedia
Za 3 lata placi sie prawie 20 tys!!! Plan od pon do pt od 8 do 20 CODZIENNIE! SZKOLA ROZNI SIE OD INNYCH TYLKO TYM ZE MA WIECEJ GODZ PRAKTYK. Panie w dziekanacie - bez komentarza.
29.11.2017
10.10.2017
Jagoda
Czym się różnią studia podyplomowe z masażu w rehabilitacji i odnowie biologicznej dwusemestralnie i trzysemestralnie? Na które bardziej się opłaca iść?
Podyplomówka WWR
Czy ktoś coś napisze o podyplomówce na wczesnym wspomaganiu rozwoju?
14.09.2017
12.09.2017
MZ
Roksana uczelnia w Szczecinie jest ostatnią w zachodniej Polsce która w ramach odstępstwa od nowych przepisów nakazujących od 01.10.2017 roku (wraz z nowym rokiem akademickim)kształcić "fizjoterapię" w trybie 5 letnim stacjonarnie i niestacjonarnie ostatni raz wprowadza 3 letniego licencjata. Próbował Poznań ale rekrutował równocześnie drugą grupę na 5 letnie magisterskie i z uwagi na niewystarczającą ilość chętnych ( min 40 osób) zrezygnował. Próbowała WS Medyczna w Kłodzku ale nie dostali zgody MEN do 15.08.2017 i odmówili chętnym. Opowiadając częściowo na twoje pytanie zgodnie z tym co wyżej napisałam studia zaoczne licencjat fizjoterapia zaczną się 30.09.2017 roku. W pierwszym semestrze będzie 11 zjazdów. Terminy: 30.09, 13.10, 20.10, 27.10, 17.11, 24.11, 01.12, 15.12, 12.01, 19.01 i jeden w lutym.
Mag
Wybieram się na fizjoterapię zaocznie od 01.10.2017. Czy ktoś wybiera się na tą uczelnie z okolic Zielonej Góry. Czy wiadomo do której są zajęcia w niedziele.
12.09.2017
11.09.2017
Roksana
Na czym polegają studia zaoczne z fizjoterapii tj. kiedy mniej więcej są zjazdy, ile trwają, czy są regularne itp.
Karolina
tak, ja sie wybieram na fizjo + tech. masa zaocznie
06.09.2017
05.09.2017
Monika
Ola może jakiś kontakt ? Wybiera sie ktoś na fizjoterapie od pazdzierniaka? 24.07.2017
monika
Ja chciałam się wybrać od października do Szczecina zaocznie , ale po opiniach co czytałam ,to nie jestem pewna ;( ola Wybiera sie ktoś na fizjoterapie od pazdzierniaka?
05.09.2017
01.09.2017
Olo
Mina to zależy od ciebie. Jest biblioteka i z niej możesz korzystać. Jak również wykładowcy podadzą z jakich książek możecie korzystać i możesz je sobie zakupić. Szczerze to ja ani razu nie byłem w bibliotece ani żadnej książki nie kupiłem a studia mam już skończone
Mina
Hej! Czy na fizjoterapii potrzebne będą jakieś książki?
30.08.2017
21.08.2017
ala
lepiej się zastanówcie nad tą uczelnią bo to będą 3 lata najgorsze w waszym życiu
Hej
Może założy ktoś grupę na fb fizjoterapia plus tech masażysta 1 rok niestacjonarnie poznamy się
19.08.2017
15.08.2017
Karolina
Tak ja na niestacjonarne z technikem masażysta
ola
Wybiera sie ktoś na fizjoterapie od pazdzierniaka?
24.07.2017
04.07.2017
pablo
czy nie sądzicie że lepiej postawić na system szkoleń z zakresu masażu, fizjoterapii, usprawniania narządu ruchu .... zamiast na studia jako takie? mam na myśli koncentrację bardzo konkretnej wiedzy od najlepszych fachowców? co myslicie?
Admin
Komentarz usunięty.
24.06.2017
19.06.2017
agnieszka
nie równe traktowanie studentów dziennych na tle zaocznych w Szczecinie
darek
opłata za antyplagiat czyli śmiech na sali, człowiek płaci co miesiąc a nic z tego nie ma i za wszystko musi płacić dodatkowo, gdybym wiedział (gdyby szanowny wseit poinformował o tym) że za antyplagiat się płaci w życiu bym pracy tam nie wysłał by te hieny mogły sobie zarobić bo z tego co wiem w tamtym roku jak dziekanat słał to było bezpłatne
31.05.2017
15.03.2017
Madzia
Szkoła jak każda inna są plusy i minusy. Jedni się uczą inni kombinują. Ja osobiście dużo wynoszą z zajęć. Dziekanat trochę utrudnia życia ale jak się dobrze podejdzie do tematu to można z Paniami się dogadać. Nie żałuję że tu jestem choć czasem też jestem mega wkurzona na plan i wykladowców
patryk
a jak z ilością przedmiotów na innych uczelniach? bo tu zawsze jest od 20 do 26 w zależności od semestru więc świetnie, teraz na 3 roku jest 26 plus praktyki plus pisanie pracy licencjackiej plus plan zajęć beznadziejny jak co roku, że student dzienny siedzi tam po 10 godzin a bywało że więcej
20.02.2017
19.02.2017
ola
ogólnie raczej spokój, ale jak przychodzi sesja to zawsze mam jakąś akcję z wykładowcami albo dziekanatem. A najgorsze jest to, że wszystko można zrobić normalnie, bez bałaganu i niepotrzebnych nerwów
Rafał
Przyznam że sam zastanawiam się nad studiami na tej uczelni,oczywiście oddział w Szczecinie ale po tych wszystkich opiniach mam poważne obawy...Czy to prawda że zjazdy odbywają się co tydzień?
18.02.2017
06.02.2017
Marek
mowa o Szczecinie oczywiście
Marek
droga Zofija, na prawdę nie polecam ci tej uczelni, fakt poziom jest mega niski, wykładowcy niezbyt się przykładają
06.02.2017
01.02.2017
zofija
jaki poziom jest w Szczecinie w porównaniu z Poznaniem? czy dużo niższy, bo słyszałam że tak bardzo się nie przykładają w oddziałach?
wer
masz prawo
19.12.2016
17.12.2016
...
a jeśli ja nie płacę za uczelnię publiczną to nie mam prawa wymagać?
wion
nie zawsze jest czynny dziekanat, jak coś nagle potrzebujesz to masz kłopot
17.12.2016
17.12.2016
bella
mnie się podoba i mogę polecić, ale ja zawsze chciałam pracować z ludzkim ciałem i niektórzy mowią że jestem annormal :-)
dziekanat
Olku, chciałabym tylko powiedzieć Ci, że 3 dni czynnego dziekanatu to raczej standard na większości uczelni...
10.12.2016
24.10.2016
Aduiko
I również trzeba dodać że podnieśli od tak sobie opłatę za czesne o 5 złoty. Niby nic ale policzone sobie jak się wzbogacą.
Olek
Powiem tak - na początku od strony reklamy wygląd to dobrze. Gdy juz studiujesz - jest gorzej. Najbardziej jednak wkurza fakt, że to co można łatwo poprawić, usprawnić, rozwiązać i pomóc studentowi - nie udaje się, bo .... komus się nie chce. Tak zwyczajnie po ludzku my studenci jesteśmy traktowani jak piąte koło u wozu. Jakby ktos zapomniał, że ta szkoła jest dla nas. Że to my płacimy na jej utrzymanie. Że my swoją opinią działamy na jej korzyść lub niekorzyść, bo info idzie w świat. Jak się panio w dziekanacie nie chce pracować - to trzeba je zastąpić innymi, którym zwyczajnie się chce. Koniec kropka i po kłopocie. Student zadowolony - to student, ktory poleci swoją szkołe innym, bo będzie się chciał pochwalić, że uczy się na fajnek uczelni. Czy to tak trudno skminić?
24.10.2016
24.10.2016
Studentka
Nie wiem jak jest w Poznaniu ale Szczecin nie radzi sobie. Dziekanat - Nie da się nic załatwić i robią wieczne problemy. Ciągle tylko płać i płać. Gdy chce się obejrzeć swoją niezliczoną pracę (w celu sprawdzenia co było nie tak) to oczywiście problem. Śmiem twierdzić że tak skoro własnej pracy zobaczyć nie można chodź na 1 roku gdy miałam taką sytuację to problemu nie było a nagle jest więc coś musi być nie tak.
student
Płacimy duże pieniądze za tą uczelnie, mimo , że to uczelnia prywatna , koszty sa grubą przesadą. Panie w dziekanacie ? Gwiazdy, które niczego nie pilnuja i później na ostatnią chwile oczekują , że człowiek nie wiadomo co zrobi bo one muszą...Odsetki naliczane bo one nie mają czasu zaksięgować przelewu, który został wysłany tydzien wcześniej. Wykładowcy są różni, jedni są w porządku , drudzy uprzykrzą życie jak tylko sie da. Plany zajęć nie mają ani rąk ani nóg , są ukłądane z 4 godzinnymi przerwami , ludzie na zaocznych pracują i nie zawsze mogą być na jaki,ś zajęciach, jednak to dla nich nie ma znaczenia, gdyż jest to kolejną okazją do sciągniecia ze studenta dodatkowych pieniędzy. Koordynator - nowy już , wyymyśla swoje teorie o róznych zabiegach fizykalnych które są nieprawdą , mimo, że studentów jest dużo przy zaliczaniu praktyki zadaje pytania, które są wzięte z kosmosu. Dodatkowko fajnie dużo praktyki zapewniają, aczkolwiek nie będę opisywać jak traktują studenta na praktykach i zamiast sie uczyć w jednym z gabinetów sprząta go. Kierunek świetny , interesujący , lecz uczelnia zniechęca .
24.10.2016
21.07.2016
stypendium
tutaj masz informacje odnośnie wszystkich rodzajów pomocy finansowej w tej szkole: http://www.szczecin.wseit.edu.pl/studenci/pomoc-materialna
pzdrawiam maciej
wie ktoś coś na temat stypendiów na tej uczelni maciej
03.05.2016
05.03.2016
Sławny
WSEiT posiada bardzo udaną kadrę dydaktyczną jeżeli chodzi o Fizjoterapię, wykładowcy którzy wykładają przedmioty takie jak kinezyterapia czy fizykoterapia znają się na rzeczy, wszyscy pracują w swoim zawodzie od wielu lat. Szkoła jest skromna, co pozwala na dobre poznanie szkoły jak i rówieśników. Dziekanat jest bardzo pomocny i otwarty na każde sprawy studenta. Władze Rektorskie są wyrozumiałe i pełne zaufania do studenta. Każdy student traktowany jest tam indywidualnie, nie zbiorowo. Praktyki zaczynają się już od 1 semestru co pozwala na dobre przyjrzenie się pracy fizjoterapeuty.
Olka
Na higienie dentystycznej wykładane są przedmioty z zakresu biologii i chemii (fizjologia człowieka, anatomia...), trochę zagadnień humanistycznych z psychologii, socjologii, pedagogiki, no i ekonomia czyli finanse, prawo itp. Różnorodność ogromna, to sprawia, że kierunek nie jest łatwy, ale na pewno ciekawy i satysfakcjonujący.
29.02.2016
24.11.2015
lol
na higienie? CZYSTO :)))))
higiena dentystyczna
jak jest na hiegienie dentystycznej???????????? poproszę o jak najwięcej informacji od studentów :-)
30.08.2015
14.08.2015
gabrysia
co do planów zajęć to niestety wiele uczelni ustala w dość dziwny sposób rozkład zajęć, studiowałam na dwóch uniwersytetach i na każdym z nich miałam okienka, raz kończyłam o 10, raz o 20....
Jacek
Uczelnia ogolnie jest za mala aby spelnic poziomy europejskie. Plan zajec jest nieludzki, w jeden dzien od 8 do 19, drugi od 15 , a trzeci 8-11. Panie z dziekanatu to juz historia, niemile nawet dla rodzicow chociaz idzie na lepsze... Kierownik praktyk to kompletne zero, koledze dal 3 bo brakawalo jedenej pieczatki, humorzasty.. wozni spoko, pomoga jak trzeba, wiara tez fajna, nie ma zazdrosci, oplaty ogolnie srednie ale kosza za wszystkie spoznienia, brak pieczatki itp, Praktyki trzeba zalatwiac samemu, ale niektore jak WOMP ok, ogolnie moze byc bo dziekan pomoga jak trzeba
22.07.2015
24.03.2015
Erasmus
wchodzę na stronę ... ankieta wyskakuje mi na głównej ... pytanie o ocenę strony www ... JAK mogę odpowiedzieć na pytania, skoro cała stronę zasłania mi ANKIETA??? a jak ją odrzucę, żeby zobaczyć stronę .... to już nie ma ankiety, cha, cha, kto to wymyśił? ALE NIE O TO CHCIAŁAM SPYTAĆ, TYLKO O ERASMUSA. NA KTÓRYM ROKU MOZNA WYJECHAĆ? Jakie kryteria trzeba spełnić?
kitka.oo
ja robiłam gimnastykę korekcyjną kilka lat temu w Warszawie i byłam zadowolona z samego kierunku, dużo praktycznej przydatnej wiedzy, mniejszy nacisk na teorię, dzięki temu zostałam przyjęta na etat w szkole podstawowej i prowadzę zajęcia korekcyjne dla dzieci
23.03.2015
17.03.2015
pytanie
czy ktoś robil tutaj studia podyplomwe Gimnastyka korekcyjna i kompensacyjna??? szukam podobnego kierunku w Szczecinie od jesieni - co polecacie?
diorka
a ja nie zgadzam się z tak negatywną wypowiedzią, panie w dziekanacie z reguły nie należą do najbardziej wyrozumiałych i uśmiechniętych osób (choć znam wyjątki), niemiły koordynator praktyk? trzeba było wybrać sobie innego, albo olać jego humory i robić swoje, na praktykach przecież koordynator z uczelni z Tobą nie siedzi... kasa? chyba wiedziałaś, że wybierasz uczelnię prywatną...zapraszam na Uniwersytet - studiuje za darmo
10.03.2015
04.02.2015
study
odradzam w 100% wseit. jesli chcecie zaoszczedzic sobie nerwow... jestem na drugim roku na czwartym semestrze. uczeszczam do Szczecina. Jesli chodzi o ludzi sa na prawde genialni, pomocni, zawsze razem. W Poznaniu natomiast slyszalam ze tam "kazdy sobie " ciezko jest od kogos pozyczyc notatki lub cos w tym stylu. Takie mamy informacje. Jednak mowiac o Szczecinie, glowna sprawa na jezykach są Panie z dziekanatu... trzeba pilnowac sie wszstkich terminow, oni sie natomiast z nich nie wywiazuja, naliczane sa jakies odsetki i oplaty roznego rodzaju z kosmosu, ciezko jest dostac odpowiedz lub pomoc, odbieraja telefony z łaską, wszystko zawsze na pismie i mimo ze nie dziala ksero jakos musicie to zrobic gdzie za plecami maja swoje ksero.Takich, ktorzy sie nie odzywaja pozbywaja sie od razu jednak koleznka zwrocila uwage i sa nieco milsze. Koordynator do spraw praktyk calkowicie nie mily czlowiek, bo jak sam to powiedzial kiedys nie obdarzyl go ktos szacunkiem a wiec on teraz bedzie robil problemy i pod gorke studentowi.Wiecznie brak im funduszy. A jesli juz ktos z Was studiuje na tej uczelni to uszy,bo zawsze moglo byc gorzej... :)Wiele moznabyloby powiedziec na temat tej szkoly.. Pozdrawiam
maturzystka14
Jaka jest różnica między wydziałem w Szczecinie a placówką główna w Poznaniu? Mieszkam bliżej Szczecina ale i tu i tu musiałabym dojeżdżać ...czy wydział zamiejscowy ma gorszą kadrę lub gorsze zaplecze?
26.01.2015
31.12.2014
niki
u mnie działa wszystko poprawnie, każda zakładka otwiera się poprawnie ;)
czy Wam działa ich strona dobrze?
klikam na ich strone, ale co probuje gdzieś wejsc, to mam bląd jkiś 404 tez tak macie, czy jakis wtyczek mi brakuje?
17.03.2014
10.01.2012
studentka WSEiT/poznań
Zapraszam do nas do Poznania do WSEiT na studia MAGISTERSKIE z FIZJOTERAPII od października 2012
anja
Moim zadaniem WSEiT jest to uczelnia spełniająca oczekiwania studenta. Można jak zawsze czepiać się szczegółów ale po co! Mamy fajnych wykładowców którzy posiadają ogromną wiedze w swoich dziedzinach, super studentów którzy podchodzą do siebie przyjacielsko. Pyzatym szkoła zachęca studentów do rozwoju a to jest ważne. Fajną rzeczą na uczelni jest także wirtualny dziekanat który ułatwia nam funkcjonowania. Polecam WSEiT bo warto!
19.12.2011
13.12.2011
Franusia
Fizjoterapia jest przyjemna, lecz nie jest łatwa. Wymaga zaangażowania i troszkę wiedzy z bioli czy chemii np. Moja opinia jest taka, że lepiej wybrac studia zgodnie z zainteresowaniami niż meczyć się przez 3 lata albo i 5 nawet
...
Jaki kierunki polecacie? Takie na których nie ma super dużo nauki, ale które daja jakieś perspektywy zawodowe...
10.12.2011
08.12.2011
Mendzi
kasa kasa kasa gdzie tutaj sie liczy wksształcenie co? Nie mówicie tylko o sianku studenci az tyle go nie maja
Beniek.
Stacjonarne i niestacjonarne maja inne opłaty. Stacjonarne są droższe ale nie jakoś bardzo droższe... Wiem, ze jesli płacisz od razu albo też wieksza sume to masz jakies rabaty, znizki ale chyba nie są one duże...
07.12.2011
02.06.2011
Iryska
jak wygladaja płaty za studia? Chodzi mi o stacjonarne i wiesz może ile wpisowe wynosi?
Ela
P-o-l-e-c-a-m. :) Studiuje tam i jestem zadowolona jakby ktoś miał jakieś pytania to pytać śmiało postaram się odpowiedzieć
01.06.2011
28.05.2011
Aksamitka
Szkoła calkiem spoko. Wykladowcy traktuja nas jak ludzi doroslych i z szacunkiem, nie to, co w liceum. Wymagaja, ale to oczywiscie po to, zeby cos nam wbic do glow. Sa momenty, ze czuje sie jakbym medycyne studiowala normalnie, ale z drugiej strony to sa ciekawe i przydatne informacje. W środku tez może być, aczkolwiek nie jest jakaś super nowa uczelnia z wypasionymi budynkami, ekstra zapleczem socjalnym. Generalnie tak na 6,5.
zzzz
Fajna szkółka. Może nie lajcik w sensie nauki, bo jak chvcesz sie czegos nauczyć, to po prostu musisz zakuć i kropka. Ja osobiscie nie spodziewałem się, że az tak bardzo mi podpasuje fizjoterapia. Długo się zastanawiałem gdzie iść, jaki kierunek wybrac i jaka uczelnie. Najlepszy jednak jest wirtualny dziekanat WSEiT. Duże ulatwienie i wygoda, bo siedzisz w necie i sprawdzasz biezace informacje.
16.05.2011
  • Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
  • Uniwersytet Gdański
  • Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
  • Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
  • Politechnika Łódzka
  • Mazowiecka Uczelnia Medyczna w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
  • Wyższa Szkoła Handlu i Usług w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • WIT Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie
  • Akademia Wojsk Lądowych im. generała Tadeusza Kościuszki we Wrocławiu
  • Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
  • Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie