• UTH im. Chodkowskiej Warszawa
  • WSAIB Gdynia patronat medialny

Wyższa Szkoła Ekonomiczna w Stalowej Woli

uczelnia niepubliczna, woj. podkarpackie, 37-450 Stalowa Wola, ul. 1 Sierpnia 12, (+15) 844 65 43, wse@wse.stalowawola.pl

Wyższa Szkoła Ekonomiczna w Stalowej Woli jest niepubliczną uczelnią, która została założona w 1997 roku.

Uczelnia realizuje studia licencjackie na kierunkach: ekonomia, wychowanie fizyczne i zarządzanie. Oferuje również studia podyplomowe poruszające zagadnienia z różnorodnych dziedzin i organizuje konferencje naukowe. Szkoła obiera sobie za cel kształcenie kreatywnych absolwentów dla przyszłości i rozwoju regionu. Daje możliwość nabycia kompetencji postrzeganych przez pracodawców jako najbardziej wartościowe.

Sprawdź pełną listę dostępnych specjalności, poznaj wymagania rekrutacyjne i dowiedz się więcej na temat Wyższej Szkoły Ekonomicznej w Stalowej Woli.


Ocena uczelni

8.16 / 10
1037 głosów

Opinie (37)
Wyższa Szkoła Ekonomiczna w Stalowej Woli, WSE Stalowa Wola

Student ekonomii
Dlaczego nie publikujecie pozytywnych komentarzy o WSE, to jakaś cenzura prewencyjna, czy co? Uczelnia jest naprawdę na przyzwoitym poziomie, ale widać, że na tym portalu chyba nie wolno chwalić niepublicznych szkół wyższych... Ja osobiście jestem zadowolony, i to bardzo!
30.10.2022
29.10.2022
Student
Większość tych negatywnych komentarzy pisze chyba konkurencja, poza tym niektórzy wprowadzają w błąd łącząc WSE z inną uczelnią. A prawda o WSE jest następująca - przynajmniej z mojej perspektywy: studenci praktycznie z całej Polski, wykładowcy niezwykle życzliwi i pomocni, praktycznie z każdym można posiadać osobisty kontakt, zawsze służą pomocą i radą. WSE w Stalowej Woli oferuje także ambitniejszym rozwój własnych pasji i zainteresowań. A najzdolniejsi mogą starać się o publikację swoich wyników badań w punktowanym piśmie naukowym, które wydaje WSE. W dobie pandemii dużym atutem jest także możliwość studiowania części zajęć na odległość, przez Internet - ale to raczej oczywiste, w końcu studiujemy ekonomię w praktyce, więc nauka oszczędności przyda się każdemu studentowi. A z zaoszczędzonych pieniędzy można zrobić kolejny krok inwestując w swoją przyszłość, np. równoległe studia podyplomowe. WSE oferuje ich naprawdę dużo, od specjalizacji nauczycielskich poprzez typowo branżowe z ekonomii lub zarządzania. Tak więc te opowieści mylące WSE z innymi uczelniami są czystą złośliwością lub nieetycznymi zabiegami konkurencji. Ja bardzo sobie chwalę studia na WSE, mogę polecić tę Uczelnię z czystym sumieniem.
student
Szkoła jak szkoła. Miły kontakt z dziekanatem. Kompetentna osoba. dobre podyplomówki dla nauczycieli.ekonomia pozytywnie oceniona przez pakę.
04.05.2022
29.12.2021
Wiki
Czy ma ktoś aktualne informacje jak funkcjonuje uczelnia? Czy warto się Zapisać od przyszłego roku? Czy dalej jest tak kiepsko, jak wynika z komentarzy? Na profilu facebookowym brak wpisów od tamtego roku
Miki
Do Były Pracownik Czy orientuje się Pan kto jest założycielem WSE w Stalowej Woli? Czy to nie ta sama osoba, która wykupiła Wyższa Szkołę Administracji w Bielsku -Białej?
29.11.2021
11.02.2021
Absolwent
Co to za "uczelnia wyższa", w której kształci się kilkadziesiąt osób, a w dodatku nie ma nawet stałego rektora, bo osoby na tym stanowisku zmieniają się co parę tygodni. Pic na wodę, fotomontaż, a nie szkoła wyższa. Paranoja!!!
Adis
UWAGA! Wszystkie osoby, którym Wyższa Szkoła Ekonomiczna nie wypłaciła pieniędzy należnnych za stypendia (do 10 lat wstecz) proszę o kontakt za pośrednictwem poczty e-mail na adres odzyskajstypendium@protonmail.com Pomogę odzyskać Twoje pieniądze ZA DARMO
11.12.2020
07.11.2020
Były pracownik
Nie mogę w to uwierzyć, że ta szkoła wciąż prowadzi działalność!!! Byłam jej pracownikiem. Ta uczelnia nie wypłacała wynagrodzeń wykładowcom. Sprawa znalazła swój rezultat w sądzie w 2014 roku. Do dzisiaj nie otrzymałam zaległości, a założyciel zwyczajnie śmiał się i wciąż działa bezkarnie!!! Nie pomogło postępowanie komornicze.
www
Nie do końca rozumiem wpis ABC, przecież Uczelnia odniosła się do szacunku wobec nas studentów, jak i wykładowców. Nie było tam mowy o założycielu. Mam pytanie do ABC... Czy jak wchodzę do sklepu i nie znam Pani ekspedientki, a okażę jej szacunek (którego sobie nie wypracowała według ABC) to jestem z "niższej półki"? Czy mam mówić, że jest niewykształcona, niedouczona, źle ubrana, tym bardziej nie znając jej?
10.01.2020
10.01.2020
ABCD
do ABC... Kto dzieli ludzi na półki?! Tylko osoba z kompleksami i problemami.
WSE w Stalowej Woli
odpowiedź dla ABC z dnia 10.01.2020
Bardzo prosimy o definicję osoby z "wyższej półki".
10.01.2020
10.01.2020
ABC
Ktoś tu napisał o szacunku. Musi to być bardzo młoda osoba. W przypadku tej szkółki, jej właściciela - i tego poprzedniego z Warszawy jak i obecnego z WOŁOMINA - co najmniej niestosownym byłoby czynić takie odniesienia. Szacunek nie jest czymś danym, na szacunek trzeba sobie ZAPRACOWAĆ. Jedyną wartością w przypadku wspomnianych osób jest MAMONA. Zedrzeć ze szkółki, ze studentów ile się da. Nie płacić podatków, zusów, wynagrodzeń wykładowcom, byle samemu się nachapać A jak ta szkółka została oceniona przez Polską Komisję Akredytacyjną można przeczytać w Internecie. Tragedia i żenada. Coś takiego może funkcjonować i wydawać dyplomy ukończenia studiów wyższych tylko w państwie mitręgi administracyjnej i ogólnej niemożności. Tak więc młody człowieku pozostaje mi tylko współczuć Tobie, że w procesie dorastania i dojrzewania nie dane Ci było obcować z osobami z "wyższej półki", osobami godnymi szacunku w słownikowym tego słowa znaczeniu. Tylko od takich można się go nauczyć, a później we właściwym znaczeniu używać. Póki tego nie zrozumiesz pozostaje ci szanować obecnego założyciela i rektora szkółki. Dla wzbudzenia w Tobie jeszcze większego szacunku zachęcam do bogatej e-lektury.
WSE w Stalowej Woli
odpowiedź dla zniesmaczony z dnia 09.01.2020
Szanowna Pani/Szanowny Panie, od grudnia 2013 roku zmienił się Założyciel Uczelni i jej sytuacja również uległa zmianie. Mamy 2020 rok! Ocenianie "poziomu" wykładowców oraz studentów kompletnie ich nie znając na pewno nie należy do Pani/Pana kompetencji, a jedynie świadczy o poziomie Pani/Pana kultury osobistej. Szanujmy się wzajemnie, to nic nie kosztuje, a wiele wnosi do podstawowych zasad współżycia społecznego. Przykro czyta się takie komentarze od osoby wykształconej...
09.01.2020
09.01.2020
prof.
O JEGO MAGNIFICENCJI REKTORZE WSE Doktor Andrzej Cwer, wówczas (tj. 2O14 rok) pracownik Instytutu Pedagogiki Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego w Siedlcach, zatrudniony w Pracowni Historii i Teorii Wychowania, otwiera postępowanie habilitacyjne na UMCS w Lublinie. Jeden z recenzentów wnikliwie przegląda jego dorobek naukowy. Okazuje się, że dr Cwer wykazuje w nim 12 prac, które nigdy nie zostały opublikowane, co więcej, przedstawia się jako członek kolegium redakcyjnego wydawnictwa jednego z norweskich uniwersytetów, które, jak się okazuje, nigdy nie istniało. Cwer przypisywał sobie też udział w sześciu międzynarodowych konferencjach, które nigdy się nie odbyły. Decyzja rady wydziału UMCS mogła być tylko jedna. Choć o sprawie natychmiast została powiadomiona rektor Zacharuk, jak ustalił dr Wroński, do czasu jego interwencji nic się w tej kwestii nie działo. – To było zaskoczenie, bo sprawa poważnej nierzetelności naukowej była ewidentna i udowodniona przez komisję habilitacyjną. Rektor po otrzymaniu informacji o oszustwie naukowym jest zobowiązany niezwłocznie powiadomić rzecznika dyscyplinarnego, który w tym wypadku z urzędu wszczyna postępowanie wyjaśniające – mówi nam dr Wroński. Dodaje, że w tym przypadku dr Andrzej Cwer w dokumencie urzędowym, jakim jest wniosek o otwarcie postępowania habilitacyjnego, poświadczył nieprawdę, co jest przestępstwem z art. 271 Kodeksu karnego. Doktor Cwer nie stawiał się na posiedzenia komisji dyscyplinarnej, mimo to był zatrudniony na UPH do końca roku akademickiego 2014. źródło: https://www.wprost.pl/tygodnik/10004701/Uczelnia-pelna-afer-i-patologii.html Tacy właśnie ludzie stanowią kadrę tego czegoś, co przecież nie sposób nazwać jakąkolwiek szkołą.
zniesmaczony
Absolutnie nie polecam. Szkółka do tej pory nie wypłaciła zaległych wynagrodzeń z lat 2012, 2013... Nie płaciła też na bieżąco. Wykładowcy nie przyjeżdżali na wykłady bo nie mieli płacone. Ci najlepsi odeszli. Na rozkładzie zajęć przestano podawać nazwiska prowadzących bo tak naprawdę nie wiadomo kto je poprowadzi i czy w ogóle ktoś je poprowadzi Nikogo na poziomie, tak z wykładowców jak i studentów nie spotkacie w tej szkole. Podyplomówki żenada - tylko dla papieru, wiedzy tam nie zdobędziesz. Podsumowując - to żadna szkoła wyższa, to jedna wielka chałtura.
09.01.2020
12.12.2019
WSE w Stalowej Woli
odpowiedź dla Studnet z dnia 12.12.2019
Szanowny Panie, nie przypominamy sobie, aby w ostatnich 3-4 latach któryś student złożył rezygnację ze studiów. Nie było również takiej sytuacji aby ogrzewania nie było całą zimę, okres grzewczy zaczyna się w drugiej połowie października, a awarie w tak starym budynku niestety się zdarzają, co mogło spowodować brak ogrzewania na JEDNYM zjeździe. W kwestii stypendiów absolutnie nie ma takiej możliwości aby pieniądze Uczelnia zatrzymywała dla siebie, jedynie w przypadku zaliczenia danej kwoty ze stypendium w poczet czesnego. Materiał w telewizji się pojawił, ale dotyczył uczelni ALMAMER w Warszawie, która przed paru laty była naszą Uczelnią macierzystą. Kwestia ta jest nieaktualna od ponad 6 lat. Być może warto oglądać TV ze zrozumieniem... Co do licytacji kompletną nieprawdą jest, że jakakolwiek licytacja majątku WSE się odbyła. Jednocześnie przypominamy, że nikt w sieci nie jest anonimowy i każde pomówienie może zostać skierowane na drogę sądową.
Studnet
Studiowałem na wse, ale zrezygowalem z powodu braku profesjonalizmu. Odradzam komukolwiek tej uczelni. Przez zimę nie było ogrzewania, a większość rzeczy jest zabezpieczona przez komornika. Uczą na kierunku ekonomia, a sami nie potrafią zarządzać. Ogromne zadłużenia a nikt nic z tym nie robi, ponadto nie wypłacają stypendiów, tylko biorą wszystko dla siebie, polecam zainteresować się sprawą. Byl nawet materiał w telewizji o tej uczelni. Ostatnio odbyła się licytacja rzeczy z uczelni, mam nadzieje że zostanie ona zlikwidowana.
12.12.2019
06.12.2019
do WSE w Stalowej Woli i do Do Marcin
Przepraszam ale Wyższa Szkoła Administracji w Stalowej Woli nie istnieje w ogóle na tym portalu i chyba według odpowiedź Ministerstwa nie powinna w ogóle istnieć. Nie jestem studentem tej uczelni. Chciałem się zapisać , ale dostałem taką odpowiedź od ministerstwa i wyraźnie napisali "Kształcenie to możliwe jest jedynie w siedzibie tej uczelni tj. w Bielsku-Białej.".
WSE w Stalowej Woli
odpowiedź dla Do Marcin z dnia 04.12.2019
Szanowni Państwo, bardzo prosimy o kierowanie postów dotyczących Wyższej Szkoły Administracji w Stalowej Woli na jej zakładkę w serwisie opinieouczelniach.pl Jak Państwo zapewne zauważyli ta zakładka dotyczy WSE w Stalowej Woli i tylko opinie dotyczące naszej Uczelni są dla nas bardzo ważne. Jesteśmy wdzięczni za każdą merytoryczną uwagę i każdej z nich przyjrzymy się dokładniej.
05.12.2019
04.12.2019
Do Marcin
A może by tak dowiedzieć że u źródła że Stalowa Wola jest tylko Filią WSA w Bielsko Białej czyli rzecz biorąc jesteś Pan studentem uczelni w Biesko Białej. Może warta napisać do Ministerstwa poprawny list.
Marcin
To miało być dla kandydatów do Wyższej Szkoły Administracji w Stalowej Woli. Miałem się zapisać do tej szkoły ale jednak wolałbym najpierw sprawdzić w Ministerstwie i opłacało się
03.12.2019
03.12.2019
do Marcin
Nie bardzo rozumiem, dlaczego robisz wpis pod WS Ekonomiczną w Stalowej, a list z Ministerstwa dotyczy WS Administracji w Bielsku-Białej ? Do tego nie wiem, skąd wytrzasnąłeś ta administrację??? co ma piernik do wiatraka???
Marcin
Może to was zainteresuje...taka odpowiedź dostałem od ministerstwa: Szanowny Panie, W odpowiedzi na Pana pytanie dotyczące prowadzenia studiów na kierunku administracja w Wyższej Szkole Administracji w Stalowej Woli, Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego informuje, że z danych zawartych w systemie Pol-on nie wynika, aby w miejscowości Stalowa Wola była prowadzona uczelnia o nazwie: Wyższa Szkoła Administracji. Uczelnia o takiej nazwie znajduje się w miejscowości Bielsko Biała. Wyższa Szkoła Administracji w Bielsku-Białej posiada uprawnienia do prowadzenia kształcenia na studiach pierwszego stopnia na kierunku administracja. Kształcenie to możliwe jest jedynie w siedzibie tej uczelni tj. w Bielsku-Białej.
03.12.2019
23.10.2019
student
Nie polecam. Pół zimy nie było ogrzewania. Odbywa się mniej niż połowa zajęć. Makroekonomie i wiele innych przedmiotów wykłada historyk. A właściwie nie wykłada tylko daje wpisy. Przyjeżdża się z rana i dowiaduje się, że wykładu nie będzie bo wykładowca ma nie zapłacone i nie przyjechał. Uczelnia chyli się ku upadkowi i da się to odczuć. Lepiej iść uczyć się do Tarnobrzega lub Rzeszowa - bo w Stalowej już tylko Politechnika została chyba i nie zanosi się żeby nowa szkoła się otworzyła,,,
Dziekanat
odpowiedź dla Kasia z dnia 29.05.2019
Uczelnia działa cały czas. W ofercie posiadamy studia I stopnia na kierunku Ekonomia jak również bogatą ofertę studiów podyplomowych.
31.05.2019
29.05.2019
Kasia
hmm, ale oni mają chyba tylko jeden kierunek - ekonomię? tak by wynikało z tego wykazu i też z ich strony www. Która dość dziwna swoją drogą. Czy ta Uczelnia działa? Bo poniżej same stare wpisy, jak by nie było żadnych aktywnych studentw na forum?.
Zainteresowany
Dziwię się że na wse nie ma pedagogiki pierwszego stopnia ,a jest tylko magisterka ,napewno znaleźli by się chętni .
06.07.2017
27.10.2015
k
Masakra albo numer zajęty, albo nikt nie odbiera
m
Po co na WSE numer kontaktowy skoro nikt nie odbiera
27.10.2015
22.10.2015
Ewa
Czy ta uczelnia to jeszcze istnieje ? bo problem żeby się dodzwonić
Dfc
Też tam studiuję i naprawdę mogę pochwalić tą uczelnię za klimat, jaki tam panuje.
19.01.2014
07.02.2013
XW
Baza dydaktyczna beznadziejna. Wykładowcy prawie w całości magistrzy i doktorzy. Z prawdziwym profesorem nie można się spotkać, bo takiego tu nie ma. Co jeszcze trzeba więcej!
Żaneta
Fajna szkoła, bardzo mili ludzie, wyrozumiali wykładowcy i stosunkowo miła obsługa w dziekanacie, naprawdę! :D dobrze mi się tu studiuje i dlatego namawiam mojego brata, żeby za rok do mnie dołączył ;)
02.02.2013
12.01.2013
ana
na ogół panuje świetna atmosfera ...uwierzcie, że panie w dziekanacie nie są jak w kawałach, a wykładowcy nie karzą za sobą biegać aby uzyskać wpis do indeksu ... wszyscy są mili i pomocni -jak dla mnie ok :) polecam
sandii
zaczęłam tu studiować finanse i rachunkowość ale musiałam się przenieść do innego miasta, po miesiącu edukacji mogę stwierdzić, ze bardzo podobała mi sie atmosfera w tej szkole i relacje między studentami i wykładowcami ;)
06.01.2013
16.07.2012
eko
dlaczego tu tak mało komentarzy? nie ma o czym pisać czy co? ja mam pytanie dotyczące informatyki w biznesie, bo nie wiem czy isć na ekonomię tutaj czy gdzieś indziej.... proszę o wszelkie info, moje gg: 875564
XZ
trzeba im przyznac, ze ekonomie staraja się realizować na dobrym poziomie...
02.06.2011
  • Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa w Warszawie - grupa Vistula
  • Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Długosza w Częstochowie
  • Akademia Nauk Stosowanych im. Stanisława Staszica w Pile
  • Collegium Da Vinci w Poznaniu
  • Akademia Sztuk Pięknych im. E. Gepperta we Wrocławiu
  • Uniwersytet SWPS Katowice
  • Akademia Nauk Stosowanych TWP w Szczecinie
  • Górnośląska Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości im. K.Goduli w Chorzowie
  • VIAMODA Szkoła Wyższa w Warszawie
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Lubelska Akademia WSEI
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych, Filia w Bytomiu
  • Uniwersytet Łódzki Wydział Zarządzania
  • Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego
  • Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
  • Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
  • Collegium Humanum w Warszawie
  • Menedżerska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania im. Prof. T. Kotarbińskiego
  • Uczelnia Nauk Społecznych Filia Nowy Targ
  • Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi
  • WIT Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości i Administracji w Lublinie
  • Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
  • Akademia Sztuki Wojennej w Warszawie
  • Uniwersytet Papieski Jana Pawła II w Krakowie
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego w Polkowicach
  • Uniwersytet Pedagogiczny im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu, Filia w Rybniku
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Toruniu
  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Akademia Pomorska w Słupsku
  • Politechnika Morska w Szczecinie
  • Pedagogium Wyższa Szkoła Nauk Społecznych w Warszawie
  • Szkoła Wyższa Wymiaru Sprawiedliwości w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Bydgoszczy
  • Akademia Nauk Stosowanych im. J.A. Komeńskiego w Lesznie
  • WSHiU Akademia Nauk Stosowanych w Poznaniu
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
  • Akademia Nauk Stosowanych w Wałczu
  • Dolnośląska Szkoła Wyższa we Wrocławiu
  • Wydział Inżynierii Lądowej Politechnika Krakowska
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Poznaniu
  • Uniwersytet Morski w Gdyni
  • Akademia Nauk Stosowanych w Nowym Sączu
  • Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia
  • Państwowa Uczelnia Zawodowa im. Ignacego Mościckiego w Ciechanowie
  • Podhalańska Państwowa Uczelnia Zawodowa w Nowym Targu
  • Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu
  • Akademia Nauk Stosowanych w Tarnowie
  • Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • Uniwersytet Gdański
  • Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie
  • Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
  • Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
  • Politechnika Świętokrzyska w Kielcach
  • Akademia im. Aleksandra Gieysztora w Pułtusku
  • Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte w Gdyni
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Nauk o Zdrowiu w Bydgoszczy
  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Szkoła Główna Służby Pożarniczej w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Sztuki i Projektowania w Łodzi
  • Politechnika Poznańska
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych w Warszawie
  • Akademia Mazowiecka w Płocku
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
  • Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
  • Bydgoska Szkoła Wyższa
  • Politechnika Lubelska
  • Collegium Medicum im. L. Rydygiera w Bydgoszczy
  • Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
  • Akademia Górnośląska im. Wojciecha Korfantego w Katowicach
  • Uniwersytet Medyczny w Białymstoku
  • Collegium Humanum we Wrocławiu
  • Politechnika Łódzka
  • Mazowiecka Uczelnia Medyczna w Warszawie
  • Politechnika Częstochowska
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Warszawska Szkoła Zarządzania - Szkoła Wyższa
  • Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych, Filia w Gdańsku
  • Wyższa Szkoła Logistyki w Poznaniu
  • Państwowa Wyższa Szkoła Techniczno-Ekonomiczna im. ks. B. Markiewicza w Jarosławiu
  • Gdańska Szkoła Wyższa
  • Akademia Nauk Stosowanych w Raciborzu
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu Wydział Ekonomiczny w Szczecinie
  • Akademia Ignatianum w Krakowie
  • Uniwersytet Zielonogórski
  • Wyższa Szkoła Prawa we Wrocławiu
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Łodzi
  • Akademia Śląska w Katowicach
  • Wrocławska Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej HORYZONT
  • Akademia Medycznych i Społecznych Nauk Stosowanych w Elblągu
  • Szkoła Wyższa Ekonomii i Zarządzania w Łodzi
  • Warszawska Uczelnia Medyczna im. Tadeusza Koźluka
  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Uniwersytet Medyczny w Łodzi
  • Społeczna Akademia Nauk w Warszawie
  • Pomorska Szkoła Wyższa w Starogardzie Gdańskim
  • Uniwersytet Opolski
  • Wszechnica Polska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Głogowie
  • Wojskowa Akademia Techniczna im. J. Dąbrowskiego w Warszawie
  • Pomorski Uniwersytet Medyczny w Szczecinie
  • Społeczna Akademia Nauk w Łodzi
  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Collegium Humanum w Poznaniu
  • WSPiA Rzeszowska Szkoła Wyższa
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych w Warszawie
  • Sopocka Akademia Nauk Stosowanych, Wydział Międzyuczelniany w Gdańsku
  • Akademia Ateneum w Gdańsku
  • Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
  • Uczelnia Łazarskiego w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Europejska im. ks. Józefa Tischnera w Krakowie
  • Coventry University Wrocław
  • Akademia Nauk Stosowanych im. prof. E. Lipińskiego w Kielcach
  • Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie
  • Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach
  • Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej w Warszawie
  • Powiślańska Szkoła Wyższa w Kwidzynie
  • Uniwersytet Szczeciński
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Gdyni
  • Akademia Finansów i Biznesu Vistula w Warszawie
  • Sopocka Akademia Nauk Stosowanych
  • Uczelnia Nauk Społecznych w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Gdańsku
  • Lotnicza Akademia Wojskowa w Dęblinie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu, Wydział Zamiejscowy w Chorzowie
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii w Suchej Beskidzkiej
  • Wrocławska Akademia Biznesu w Naukach Stosowanych
  • Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
  • Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II
  • Collegium Civitas w Warszawie
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu, Wydział Ekonomiczny w Opolu
  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
  • Collegium Humanum w Rzeszowie
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego, Filia w Lubinie
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Integracji Europejskiej w Szczecinie
  • Akademia Zamojska
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Staropolska Akademia Nauk Stosowanych w Kielcach
  • Europejska Wyższa Szkoła Prawa i Administracji w Warszawie