• UTH im. Chodkowskiej Warszawa

Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu Wydział Ekonomiczny w Szczecinie

uczelnia niepubliczna, woj. zachodniopomorskie, 70-224 Szczecin, ul. Śniadeckich 3, (+91) 422 58 58, rekrutacja@wsb.szczecin.pl

Jeden z Wydziałów Wyższej Szkoły Bankowej zlokalizowany jest w Szczecinie. Od wielu lat oferuje studentom kierunki o charakterze ekonomicznym.

Uczelnia realizuje studia jednolite magisterskie na kierunku pedagogika przedszkolna i wczesnoszkolna oraz studia I i II stopnia na kierunkach takich jak finanse i rachunkowość, logistyka czy zarządzanie. Organizuje też kursy, szkolenia oraz studia podyplomowe i MBA.

Szkoła podejmuje współpracę z krajowymi i zagranicznymi ośrodkami badawczymi. Zajęcia prowadzone są przez uznanych wykładowców akademickich i praktyków biznesu, którzy dokładają wszelkich starań, aby przekazać studentom najświeższą wiedzę teoretyczną i praktyczną.

Dowiedz się, jakie są wymagania rekrutacyjne i sprawdź realizowane przez uczelnię specjalności.


Ocena uczelni

6.51 / 10
29 głosów

Opinie (54)
Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu Wydział Ekonomiczny w Szczecinie, WSB Szczecin

ela
Czy wszystkie oferowane specjalności są uruchamiane, czy różnie z tym bywa?
14.09.2022
27.08.2021
abc
Jak jest na pedagogice na WSB w Szczecinie? Interesuje mnie konkretnie specjalność pedagogika pracy i zarządzanie zasobami ludzkimi. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
???
Czy był ktoś może na bezpieczeństwie w biznesie i administracji? W szczególności interesowałaby mnie opinia o specjalizacji na cyberbezpieczeństwo. Wiedza, którą można na niej zdobyć, daje rzeczywiście możliwości do pracy w tym obszarze? Jestem także ciekawa zdania osób po innych specjalizacjach, i ogólnie wrażeń związanych ze studiowaniem na WSB.
07.06.2021
16.04.2021
Wyższa Szkoła Bankowa w Szczecinie
Dzień dobry, rozpoczęliśmy już rekrutację na studia, które rozpoczną się w październiku. Aktualnie mamy promocję, która trwa do 29 kwietnia. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie internetowej: www.wsb.pl/szczecin. Pozdrawiamy!
do Adam
Chyba odwrotnie, nie ma już od marca, wszystkie są od października.
14.04.2021
25.03.2021
Adam
Jak rozumieć, że na stronie nie ma żadnych studiów od października, tylko wszystkie od marca????
Alicja
Jak się studiuje w WSB w Szczecinie? Jakie opinie,czy wszystkie wydziały podobnie?
22.12.2020
11.11.2020
Lidka
Mam pytanie o specjalności. Czy zdarza się, ze nie zostają uruchamiane ? Czasami kierunek wybiera się z myślą o konkretnej specjalności, więc to byłoby duże rozczarowanie.
Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu, Wydział Ekonomiczny w Szczecinie
odpowiedź dla Leo z dnia 02.10.2020
Dzień dobry, Na wielu kierunkach, na naszym wydziale rekrutacja w dalszym ciągu trwa. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą, którą można znaleźć na stronie Internetowej: https://www.wsb.pl/szczecin/ . Szczegółowych informacji udziela również nasze Biuro Rekrutacji: tel. 91 422 58 58, e-mail: rekrutacja@wsb.szczecin.pl . Zachęcamy do kontaktu :-)
06.10.2020
02.10.2020
Leo
Do kiedy najpóźniej można się rejestrować? Czekam na pewne decyzje i zwlekam z zapisem.
Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu, Wydział Ekonomiczny w Szczecinie
odpowiedź dla ?? z dnia 24.08.2020
Dzień dobry, Obecna promocja na zapisy trwa do 31 sierpnia, dlatego zachęcamy do skorzystania z niej. Szczegóły można znaleźć na naszej stronie Internetowej: https://www.wsb.pl/szczecin. Więcej szczegółowych informacji, może udzielić nasze Biuro Rekrutacji, dlatego zapraszamy do kontaktu: 91 422 58 58, e-mail: rekrutacja@wsb.szczecin.pl. Pozdrawiamy!
25.08.2020
24.08.2020
??
Do kiedy trwa rekrutacja na zaoczne?
Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu, Wydział Ekonomiczny w Szczecinie
odpowiedź dla Kuba z dnia 07.10.2019
Dzień dobry. Zgodnie z umową jaką zawiera Student z Uczelnią, jak i również zgodnie z Regulaminem studiów, Uczelnia (w przypadku niskiego naboru) może podjąć decyzję o nieuruchomieniu kierunku/rodzaju lub formy studiów. W takim przypadku Student ma prawo podjąć decyzję o zmianie swojego wyboru. Brak dokonania nowego wyboru oznacza rezygnację ze studiowania , a Uczelnia zwraca studentowi wszelkie dokonane do tej pory opłaty. Natomiast Uruchomienie przez Uczelnię specjalności na danym kierunku studiów jest uzależnione od zgłoszenia się odpowiedniej liczby Studentów i podjęcia przez nich nauki na danej specjalności. Szczegółowe zasady precyzuje Regulamin studiów. W razie dodatkowych pytań Serdecznie zapraszamy do kontaktu. www.wsb.pl/szczecin/
09.10.2019
08.10.2019
Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu, Wydział Ekonomiczny w Szczecinie
odpowiedź dla Koka z dnia 06.10.2019
Dzień dobry, Jeśli jest Pani naszym studentem to w tej sprawie może pomóc Dziekanat. Natomiast jeżeli zaczyna Pani studia od października to jeszcze nie mamy informacji jaka specjalność zostanie uruchomiona. Studenci taką decyzję podejmują po I roku studiów. Zachęcamy do kontaktu z Dziekanatem: Dziekanat Tel.: 91 422 74 44 E-mail: dziekanat@wsb.szczecin.pl
Kuba
kusi Ciebie jakiś kierunek a tam bum i się nie otworzy bo za mało ludzi na niego idzie. Pani od prawa na Wsb, mówi jest oferta i jest ktoś kto ją chce kupić, to do tej transakcji musi dojść a jak nie to muszą oddać Ci dwukrotnie kasę.
07.10.2019
06.10.2019
Koka
Mi się wszystko podoba, po za tym, że trochę mnie zawiedli. Wybrałam tą uczelnię dla kierunku Menedżer do spraw bhp. A trafiłam na zamówienie. I mój kierunek się nie otworzy, bo nie ma chętnych. Mi na tym kierunku bardzo zależy. I nie wiem co z tym dalej zrobić.
WSB
odpowiedź dla zosia z dnia 14.08.2019
Zgadza się, rekrutacja nadal trwa. Zarówno na studia stacjonarne jak i niestacjonarne. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą w Biurze Rekrutacji lub na stronie internetowej www.wsb.pl/szczecin
19.08.2019
14.08.2019
zosia
Czy na dzienne i zaoczne rekrutacja jeszcze trwa?
była studentka
Bardzo ale to z całego serca bardzo nie polecam tej uczelni, zastanówcie się czy chcecie ponosić koszty związane z własnym zdrowiem w związku z przeżywaniem wszelakich absurdów związanych z edukacją i kontaktem z organami tej "para" uczelni!!!! Jeżeli ten wpis uchroni choć jedną osobę przez popełnieniem błedu podejmowania "edukacji" w WSB w Poznaniu to będę spała spokojnie. Zostałam oszukana, bezczelnie, okłamana przez władze uczelni, a jak napisałam na ten temat komentarz to został usunięty! NIE polecam!!!!
28.08.2018
17.07.2018
Wiktoria
Jest ktoś z bezpieczeństwa w biznesie i administracji? specjalizacja kryminologia lub służby specjalne i policyjne? Polecacie uczelnie? Czy to wyrzucenie pieniędzy w błoto?
Ewelina
Czy ktoś studiuje mgr zarządzanie logistyczne ? Czy warto ? Słyszałam plotki ze płaci się za zajęci które często się nie odbywają. A nie ukrywam ze skoro mam płacić to oczekuje zdobycia wiedzy :)
17.02.2018
02.02.2018
M
Szkoda, że admimstratorzy usuwają nieprzychylne opinie w mgnieniu oka, a nic nie próbują z tym zrobić, żeby było lepiej. Przykre to jest
Administrator
Komentarz usunięty.
02.02.2018
28.05.2017
niesprawiedliwe ocenianie
Moja poprzedniczka napisała, że w WSB jest niesprawiedliwe ocenianie. Ja się z tym nie zgadzam. Nie zdarzyło mi się pójść z wiedzą na egzamin, napisać go i nie zdać. Jeśli miałam jakieś wątpliwości co do oceny to zawsze starałam się to wyjaśnić bezpośrednio z wykładowcą.
Ewa
Jestem zadowolona z uczelni WSB tak samo musiałam pisać pracę magisterską jak każdy inny student uczelni panstwowej. Plusem było to iż wykładowcy normalnie podchodzą do studenta " nie znecaja się " więc jak ktoś chce być normalnie traktowany to polecam . Owszem plan to porażka bo często jest zmieniany w ostatniej chwili ...No ale cóż jakoś można to przeżyć . Na WSB nie wystarczy tylko zapłacić żeby ukończyć studia trzeba też się trochę przyłożyć do nauki przychodzenia na wykłady egzaminów no i pisania pracy magisterskiej. Nigdzie nie ma nic za darmo .
28.02.2017
10.02.2017
Podyplomówka
Zajęcia są odwoływane w dniu zjazdu. Odbywają się w salach gimnazjum. Część wykładowców faktycznie ma wiedzę praktyczną i potrafi ją przekazać, ale do tej pory to tylko 3 na 10 przedmiotów. Reszta puszcza slajdy i czyta je takim głosem, że ludzie śpią na zajęciach.
Studentka II roku
Wybierając tą uczelnie myślałam,że więcej może mi zaoferować, ale jeżeli ktoś chce iść do szkoły ,żeby mieć wszystko gdzieś tylko chodzić na zaliczenia ( o ile zostanie się o nich poinformowany ) i ma na to pieniądze to prosze bardzo. Ja osobiście załuje, że marnuje moje pieniądze na taką szkołę. Plan ułożony nie przemyślanie, o zmianach dowiadujesz się jak już przyjedziesz na uczelnie a niektórzy musza na nią dojechać sporo km, oceny wystawiane sa niesprawiedliwie ponieważ wykładowcy nie czytają prac, patrzą co im wpadnie w oko i się spodoba.
12.12.2016
05.10.2016
Magda studentka WSB Szczecin
Zajęcia odbywają się na rożnych uczelniach, co jest sporym utrudnieniem. Zdarzyło mi się przez 3 lata studiowania na egzaminie parę razy pocałować klamkę, ponieważ nikt nie poinformował o tym że egzamin się nie odbędzie. Ostatnia uwaga z tych krytycznych to to, że uczelnia nie ocenia studentów sprawiedliwie !
Klara
Nie polecam tej szkoły!!! Tragedia jak ktoś chce wydać kasę i wyjść głupi to tylko WSB Szczecin!!!
05.10.2016
14.11.2015
alicja
jak wypada WSB na tle innych szkół prywatnych?
raccoon
jestem studentem podyplomówki w szcz, kadra dydaktyczna różna, spora część pozostawia wiele do życzenia. w tym semestrze odrobinę lepsze miejsce, ale w zeszłym roku posadzili dorosłych ludzi w ławkach dla dzieci i wzięli za to niemałą kasę.
08.11.2015
19.09.2015
turyskta
Jestem na zaocznych studiach na tym wydziale. Zacznę od organizacji tej uczelni, czekanie na plan jest strasznie długie. ogólnie rozkład w ciągu roku owszem jest dość wcześnie, lecz kupienie biletu wcześniej jest trudne. Terminy zaliczeń również podawane w ostatnim momencie. Skończę na temacie zajęć na ul. 1-go Maja. Płacąc grube pieniążki za szkołę i obiekt który reklamuje się nowoczesnością nie powinien organizować zajęć w ławkach z technikum, bądź w piwnicy. "Sławny" Hotelik ElkaSen, już pozostawię bez komentarza ponieważ taka uczelnia powinna nam zaoferować więcej, niż obiekt również w piwnicy i na dodatek niekategoryzowany. Wykładowcy jak najbardziej kompetentni. Szczególna pochwała dla Pana Godlewskiego za indywidualne podejście do studenta oraz zainteresowanie i powiązanie naszych pasji z kierunkiem studiów.
dyplom na raty
i tyle w temacie tej "uczelni". Jak chcesz mieć kwita, idealne miejsce dla ciebie, jak chcesz wiedzy, szukaj gdzie indziej.
08.02.2015
19.01.2015
olek
Ta szkoła to porażka. Trzeba być zdesperowanym, żeby płacić tyle siana za to samo co jest na US. Sam zrezygnowałem po pół roku, chaos i brak organizacji. Wysoki poziom? Śmiech na sali. WSB ma tylko dobry marketing, dobre opinie też sami o sobie wypisują, nie dajcie się zwieść. Pozdro, Szczęśliwy student US
Aga92
Jestem na 3 roku studiów dziennych, kierunek zarzadzanie finansami w WSB. Uczelnia jest świetna nie zamieniła bym ją na żaden Uniwersytet a tym bardziej ZUT. Na 1-wszym roku był duży odsiew została tylko połowa grupy. Wykładowcy są wymagający, często się zdarza, że zajęcia prowadzą prezesowie banków lub wykładowcy z Uniwersytetu lub ZUTu. Uczelnia, daje szanse studentom odbycia stażu (zaznaczam) płatnego. Osobiście będę odbywała teraz staż w banku i jeszcze będę dostawała za to kaskę więc uważam, że to duży plus. Jeżeli ktoś jest zrażony wysokim czesnym to może się starać o stypendium wtedy opłaty się zmniejszają. Szkoła jest super wykładowcy sympatyczni: może ze 4 razy mi się trafili jacyś dziwni, ale chyba tak się zdarza wszędzie. Matmę, Informatykę i Statystykę mieliśmy na bardzo wysokim poziomie, ale nie ma się co zrażać bo wykładowcy są na prawdę mili jak czegoś się nie rozumie to spróbują to tak tłumaczyć aż to wytłumaczą, szanują i odnoszą się normalnie do studentów, nie tak jak na innych uczelniach. Polecam WSB sama mam zamiar tam iść na studia magisterskie. Zresztą w WSB studia magisterskie robi się od razu z podyplomowymi, a normalnie na innych uczelniach robi się podyplomowe dopiero po zakończeniu studiów mgr. Szkoła jest bardzo ładna w środku, ma nowoczesną windę, wszystko jest takie nowe aż się błyszczy mają dużo pomocy naukowych dla studentów i bardzo wygodne siedzenia, uwierzcie mi to jest zbawienne gdy trzeba siedzieć na zajęciach do 17, po prostu aż się chce iść na uczelnie bo mają warunki do tego żeby tam się uczyć.
29.11.2014
17.11.2014
aga
od mojej matury minęło już 20 lat, bałam się ze po takim czasie sobie nie poradzę. jestem już na 3 roku ze średnią 4.6, wystarczy chcieć. Myślę o magisterce na tej uczelni. jedyny minus to taki ze w trakcie trwania roku dowiedzieliśmy sie o zmianach zasad przyznawania stypendium VIS, to było nie eleganckie.
natalee
Dzisiaj byłam aby dopełnić wszystkich formalności dotyczących rekrutacji. Zanim zapisałam się a studia dzwoniłam aby zapytać o wszytko ponieważ na stronie nie mogłam znaleźć niektórych podstawowych informacji dotyczących chociażby płatności. Więc będąc osobą skrupulatną postanowiłam telefonicznie dowiedzieć się wszystkiego aby później nie było żadnych nieporozumień.Zapytałam również gdzie odbywają się zajęcia kierunku na który się wybieram. Usłyszałam,ze są dwa miejsca i tam gdzie się zapiszę (miejsce które sama wybiorę) tam będą się odbywały zajęcia i nie będę musiała się przemieszczać miedzy budynkami - zdziwiło mnie to trochę ale nie ukrywam również pozytywnie zaskoczyło. Dzisiaj więc przy składaniu dokumentów zapytałam panią z rekrutacji o to. Ona do mnie natomiast,ze to jakaś pomyłka i to ja na pewno źle zapytałam bo nikt by mi nie udzielił tak błędnej informacji. Mało tego próbowała mi wmówić,że dodzwoniłam się do POZNANIA (swoją droga w Poznaniu nie ma kierunkowego +91... ani Bramy Portowej!)!! To był z jej strony szczyt bezczelności w związku z tym podziękowałam Pani i wyszłam zabierają dokumenty rekrutacyjne ... po prostu mnie wpienili.
08.09.2014
15.11.2013
ewka236
Polecam! szkoła ma wysoki poziom, zajęcia zawsze się odbywają (raz tyklko byly odwolane).
Marek
Jak ktoś już wcześniej wspomniał ta szkołą ma tylko dobrą reklamę. Marketing nieźle się wysila żeby przyciągnąć naiwnych.
03.10.2013
05.05.2013
justi
Ja studiuję już 3 rok na WSB i jeszcze mi się nie zdarzyo żeby były odwołane zajęcia. Polecam tą szkołę - nowoczesna (e-indekkt, e-dziekanat, wszystko e-), wykładowcy praktycy (dyrektor domu makleskiego, banku, pracownicy wielkich firm logistycznych np. Polagent albo urzędów państwowych) a przede wszystki zajęcia tylko w weekendy. A poza tym kręci mnie prestiż tej szkoły ;)
Michał
ja tam jestem zadowolony
28.04.2013
06.03.2013
wsbianka
WSB w Szczecinie jest bardzo dobra uczelnia. Przede wszystkim ma rozbudowana bibliotekę, która co chwilę jest uzupełniana o nowe książki. Kadra jest na bardzo wysokim poziomie. Czy jest wysoki poziom nauczania owszem jest. Trzeba się uczyć i to chyba logiczne. Uczelnia jest warta swojej ceny. Co najbardziej mnie skusiło przede wszystkim podejście do studenta. Nie traktują Cię jak głąba tylko jak przyszłego absolwenta. Jeśli czegoś nie umiesz zawsze można się umówić na bezpłatne konsultacje z danym wykładowcą. Sale są bardzo dobrze wyposażone. Nie wyobrażam sobie studiować gdzie indziej.
ktoś
Wydaje mi się, że wydziały nie odbiegają bardzo od szkół macierzystych. Też muszą dbać o utrzymanie poziomu. Nie widzę nic złego w studiowaniu na Wydziale Ekonomicznym w Szczecinie. Tok nauczania jest zapewne nieco okrojony ale i tak wydaje mi się, że warto
05.11.2012
26.09.2012
kacha
No mnie rozczarowali - zbyt często zajęcia odwolane
irena
Myslicie że da sie poroznac oddział w szczecinie do szkoly macierzystej w POznaniu? zdarza się że są tu ci sami wykładocy, którzy rozsławili poznańską wsb? Nie chcę się zawieść studiami, bo jadę bardziej na opinii poznania niż szczecina...
27.08.2012
03.06.2012
era
wolałabym studiować w poznaniu, ale pewnie nie wyjdzie, bo nie za bardzo stać rodziców na opłacanie szkoły i mieszkania, a u mnie to nie wiem jak będzie z pracą, więc pewnie zostanę w domu podczas studiów i tutaj poszukam jakiejś pracy i najwyższej przeniosę się do poznania za rok, może dwa lata.
Finanse i Rachunkowosc do Martusiek
wybor kierunku finanse i rachunkowosc jest rozsadnym pomyslem, bo kazdy biznes oparty jest na ekonomii, a finanse sa jej czescia, oczywiscie jedni palaja wieksza inni mniejsza miloscia do nauki, jak i maja rozne uzdolnienia, to wyraznie widac w grupie juz na poczatku, kto nalezy do tej, a kto do grugiej czesci, jesli masz uwarunkowania i zainteresowania w kierunku matematycznym, na pewno sobie poradzisz, jelsi studiujesz bardziej z rozsadku, albo przypadku, moze byc roznie, przy srednim nawet zaangazowaniu przecietnie zdolny student jest wstanie zdobyc zaliczenia, pod warunkiem ze ogarnie material, to jest do zrobienia, wiem po sobie, bo do orlow nie naleze, ale daje rade ;-)
26.02.2012
16.02.2012
Maciek
Studiuje zaocznie logistyke, nie ma co narzekać, wszystko jest na miejscu wiec w razie problemów można liczyc na pomoc. Co do piozmu studiow to jest to uczelnia wyzsza a nie licum. Z nauka tragedi nie ma ale uczyc sie trzeba - ale to dobrze, w koncu sie czegos na uczymy a nie jak Ci po uniwerku
Łukaszekk
Słyszałem, że w bankowej jest wysoki poziom. To prawda?
12.12.2011
01.06.2011
Martusiek
FiR może ktoś się wypowie być może znajde się tam na 1 roku ;-) Pozdrowionka
Karoll
Trochę żyłują poziom. Moja dobra znajoma nie dała rady po drugim semestrze.
29.05.2011
24.05.2011
Olka
Moja znajoma jest na dziennych w Poznaniu. Pamietam, ze w LO bardzo dobrze jej szło, miała super oceny. Obecnie miała pare poprawek i cięzko z językami było. Nie wiem, czy tak wysoki poziom tam jest?
Aga
Ja różne opinie słyszałam o WSB. Mówi sie, ze w Poznaniu szkoła działa na dobrym poziomie, ale w regionach juz róznie bywa. No i za szkołę trzeba płacic niezle siano.
22.05.2011
16.05.2011
Albatros
Mam kumpla w Poznaniu, chodzi do tej szkoły - jest na dziennych. Podobno cięzko jest i wysoki poziom mają. Mówił, ze poszedl tam bo podobno ta uczelnia to nr. 1 w Polsce zachodniej, to go zmotywowało. Fajnie, ze u nas jest wydział ekonomiczny tej szkoły. Ja mam jeszcze troche czasu na zastanowienie.
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych, Filia w Gdańsku
  • Collegium Civitas w Warszawie
  • Politechnika Morska w Szczecinie
  • Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości i Administracji w Lublinie
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych w Warszawie
  • Akademia Zamojska
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
  • Akademia Bialska Nauk Stosowanych im. Jana Pawła II
  • Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte w Gdyni
  • Akademia Górnośląska im. Wojciecha Korfantego w Katowicach
  • Akademia Nauk Stosowanych im. Stanisława Staszica w Pile
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • WSPiA Rzeszowska Szkoła Wyższa
  • Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia
  • WSHiU Akademia Nauk Stosowanych w Poznaniu
  • Bydgoska Szkoła Wyższa
  • Uniwersytet Gdański
  • Akademia Sztuk Pięknych im. E. Gepperta we Wrocławiu
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Poznaniu
  • Wydział Inżynierii Lądowej Politechnika Krakowska
  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Politechnika Świętokrzyska w Kielcach
  • Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi
  • Uczelnia Łazarskiego w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Toruniu
  • Uniwersytet Zielonogórski
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych w Warszawie
  • Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Akademia Nauk Stosowanych TWP w Szczecinie
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu, Filia w Rybniku
  • Politechnika Łódzka
  • Politechnika Częstochowska
  • Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • WIT Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Administracji w Bielsku-Białej Filia w Stalowej Woli
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
  • Uniwersytet Pedagogiczny im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
  • Akademia Nauk Stosowanych w Raciborzu
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Gdyni
  • Wojskowa Akademia Techniczna im. J. Dąbrowskiego w Warszawie
  • Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Długosza w Częstochowie
  • Ateneum - Akademia Nauk Stosowanych w Gdańsku
  • Politechnika Lubelska
  • Collegium Humanum we Wrocławiu
  • Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie
  • Uniwersytet Opolski
  • Wszechnica Polska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Akademia im. Aleksandra Gieysztora w Pułtusku
  • Społeczna Akademia Nauk w Łodzi
  • Uniwersytet Szczeciński
  • Lotnicza Akademia Wojskowa w Dęblinie
  • Mazowiecka Uczelnia Medyczna w Warszawie
  • Gdańska Szkoła Wyższa
  • Akademia Nauk Stosowanych w Wałczu
  • Collegium Da Vinci w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Sztuki i Projektowania w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
  • Akademia Nauk Stosowanych w Nowym Sączu
  • Wyższa Szkoła Europejska im. ks. Józefa Tischnera w Krakowie
  • Lubelska Akademia WSEI
  • Pomorski Uniwersytet Medyczny w Szczecinie
  • Wrocławska Akademia Biznesu w Naukach Stosowanych
  • Wyższa Szkoła Administracji w Bielsku-Białej
  • Menedżerska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Uniwersytet Medyczny w Białymstoku
  • Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu, Wydział Zamiejscowy w Chorzowie
  • Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
  • Sopocka Akademia Nauk Stosowanych
  • Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej w Warszawie
  • Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
  • Wrocławska Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej HORYZONT
  • Collegium Humanum w Warszawie
  • Uniwersytet Łódzki Wydział Zarządzania
  • Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu, Wydział Ekonomiczny w Opolu
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
  • Akademia Śląska w Katowicach
  • Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa w Warszawie - grupa Vistula
  • Akademia Mazowiecka w Płocku
  • Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
  • Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
  • Państwowa Uczelnia Zawodowa im. Ignacego Mościckiego w Ciechanowie
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania im. Prof. T. Kotarbińskiego
  • Uniwersytet Morski w Gdyni
  • Państwowa Wyższa Szkoła Techniczno-Ekonomiczna im. ks. B. Markiewicza w Jarosławiu
  • Wyższa Szkoła Logistyki w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Gdańsku
  • Uczelnia Nauk Społecznych w Łodzi
  • Coventry University Wrocław
  • Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach
  • Warszawska Szkoła Zarządzania - Szkoła Wyższa
  • Sopocka Akademia Nauk Stosowanych, Wydział Międzyuczelniany w Gdańsku
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego, Filia w Lubinie
  • Szkoła Wyższa Ekonomii i Zarządzania w Łodzi
  • Akademia Nauk Stosowanych im. prof. E. Lipińskiego w Kielcach
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego w Polkowicach
  • Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
  • Akademia Nauk Stosowanych w Tarnowie
  • Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
  • Pedagogium Wyższa Szkoła Nauk Społecznych w Warszawie
  • Uniwersytet Medyczny w Łodzi
  • Akademia Medycznych i Społecznych Nauk Stosowanych w Elblągu
  • Wyższa Szkoła Integracji Europejskiej w Szczecinie
  • Powiślańska Szkoła Wyższa w Kwidzynie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
  • Uczelnia Nauk Społecznych Filia Nowy Targ
  • Politechnika Poznańska
  • Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Głogowie
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych, Filia w Bytomiu
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Dolnośląska Szkoła Wyższa we Wrocławiu
  • Collegium Humanum w Poznaniu
  • Collegium Humanum w Rzeszowie
  • Wyższa Szkoła Nauk o Zdrowiu w Bydgoszczy
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii w Suchej Beskidzkiej
  • Collegium Medicum im. L. Rydygiera w Bydgoszczy
  • Akademia Nauk Stosowanych im. J.A. Komeńskiego w Lesznie
  • Akademia Finansów i Biznesu Vistula w Warszawie
  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Staropolska Akademia Nauk Stosowanych w Kielcach
  • Szkoła Główna Służby Pożarniczej w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu Wydział Ekonomiczny w Szczecinie
  • Wyższa Szkoła Prawa we Wrocławiu
  • Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie
  • Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Łodzi
  • Uniwersytet Papieski Jana Pawła II w Krakowie
  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Społeczna Akademia Nauk w Warszawie
  • Akademia Pomorska w Słupsku
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Bydgoszczy
  • Europejska Wyższa Szkoła Prawa i Administracji w Warszawie
  • Podhalańska Państwowa Uczelnia Zawodowa w Nowym Targu
  • Akademia Ignatianum w Krakowie
  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Warszawie
  • VIAMODA Szkoła Wyższa w Warszawie
  • Górnośląska Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości im. K.Goduli w Chorzowie
  • Warszawska Uczelnia Medyczna im. Tadeusza Koźluka
  • Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
  • Akademia Sztuki Wojennej w Warszawie