UTH im. Chodkowskiej Warszawa
Wybierz i oceń uczelnię?

Opinie, oceny, komentarze, pytania


Opinie (14)
Wyższa Szkoła Zarządzania Środowiskiem w Tucholi, WSZŚ Tuchola

Asia
Nie polecam.
20.11.2021
09.01.2019
niko
O autocadzie można pomarzyć, kredkami !!!!
lolo
Architektury krajobrazy nie ma już od trzech lat, a i leśnictwo się kończy , po tym jak Olsztyn otworzył ten kierunek za darmo
03.01.2019
13.02.2018
arch.kraj.
Jak jest na kierunku Architektura Krajobrazu??? Czy gdzieś na stronie znajdę listę z nazwiskami wykładowców?
Adam
Ekoturystyka zdrowotna - ????? co to jest? nowośc jakaś? opinie na ten temat od studentów można pozyskać???
02.09.2016
08.09.2013
Łukasz
wg mnie jest to Uczelnia o wysokim prestiżu... współpracuje z nią wiele przedsiębiorstw, prowadzone kierunki studiów są bardzo praktyczne i zawodowe. Może nie prowadzi jakiejś rozwiniętej współpracy międzynarodowej, no ale jest w końcu nastawiona na rozwój młodych inżynierów z naszego kraju. Dodatkowym plusem jest kadra naukowa pochodząca praktycznie z całej Polski. No i do tego jeszcze piękne otoczenie Borów Tucholskich ;) Pozdrawiam i polecam!
student
Poziom wysoki zdawalność trudna - wykładowcy z Poznania, Torunia i Bydgoszczy / a w rodzinie zawsze znajdzie się czarna owca / jeżeli ktoś krytykuje a nie zna uczelni niech nie wydaje opinii !!!
28.02.2013
18.02.2013
obecna studentka
nie polecam Tucholi zastanówcie Cie 2 albo najlepiej 3 razy wykładowców, którzy "czegoś" wartościowego Was nauczą możecie policzyć od 1 do maks 3 osob.... ogólnie bez komentarza ta pseudo uczelnie zostawiam
paulina
Nigdy nie słyszałam o Wyższej Szkole Zarządzania Środowiskiem w Tucholi. Dlatego jak o niej usłyszałam w ogóle się nie zainteresowałam, ale teraz gdy słyszę te wszystkie pozytywne opinie i coraz częściej zauważam, że ludzie są zadowoleni z wyboru tej szkoły sama zaczęłam poważnie myśleć o studiach tam. Do Tucholi nie mam daleko więc dobrze się składa :)
04.12.2012
04.07.2012
lesnictwo
baaardzo dobra strona! jest plan studiów, a bardzo ciężko go znaleźć na innych uniwerkach. myślę o leśnictwie, czy ktoś mógłby mniej więcej opisać czego się uczy na danych przedmiotach?
gosc
akurat architektura krajobrazu jest na bardzo przyswoitym poziomie i sadze, ze nie ma studentow niezadowolonych, jeszcze inzynieria srdoowiskowa ma teraz boom naporu, z lesnictwem tak srednio, bo mniej chodliwe, z mniejszymi pesrepetywami na prace, ale zalezy co kto lubi
10.06.2012
17.03.2012
a jak architektura krajobrazu????
jak jest prowadzona architektura krajobrazu? na przyzwoitym poziomie? pytanie do obecnych studentow: gdzie zamierzacie pracowac i co robic po skonczeniu tego kierunku w WYższej Szkole Zarządzania Środowiskiem? czy miasto Tuchola nie wydaje Wam sie jakims ograniczeniem dla życia studenckiego? jak sie spedza w Tucholi weekendy?
amanda
Studia na uniwerku maja to do siebie, że po prostu można się pochwalić ze sie na nim studiuję. W gruncie rzeczy często niczym sie nie róznia od studiowania na innych uczelniach wyzszych. Wszystko zalezy w sumie od kadry, która tutaj jest godna polecenia. Ja jestem na inżynierii środowiska. Z racji tego że jestem wielką przyjaciółkom przyrody podoba mi się bardzo zarówno sam kierunek, jaki i uczelnia, ludzie. Mam bardzo ciekawe zajęcia, duzo praktycznych.
15.03.2012
18.01.2012
Zippi
Czy lepiej spróbować inzynierie środowiska tutaj niż na uniwerku? Nie wiem jak mi pójdzie matura a chciałabym się rozwijać w tym kierunku... Boje się że uniwerek mnie zje...
WIT Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie
Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie
Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
Wyższa Szkoła Handlu i Usług w Poznaniu
Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
Wyższa Szkoła Sztuki i Projektowania w Łodzi
Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
Mazowiecka Uczelnia Medyczna w Warszawie
Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie