Opinie o Uczelni Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku (WSZ Gdańsk)

Komentarze (266)

  • LouisE

    ZAPISUJE SIĘ KTOŚ OD MARCA NA DIETETYKE ZAOCZNIE??????
    22.11.2018
  • Kkk

    Ja zastanawiam się nad kosmetologia niestacjonarnie od marca ale podyplomowka
    16.11.2018
  • Lena

    Hej! Wybiera się ktoś na kosmetologię niestacjonarnie od marca?
    16.11.2018
  • esyzx

    Ja też rozpoczęłam kosmetologię w tym roku na tej uczelni i póki co jestem bardzo zadowolona,wykładowcy z pasją i widać,że chcą nauczyć,zajęcia są bardzo ciekawe.
    04.11.2018
  • Wiki

    Moja siostra skończyła kosmetologię a ja właśnie rozpoczęłam. Siostra mówi,że bardzo szkoła się rozwinęła od czasu kiedy ona studiowała. Są nowe pracownie, nowoczesny sprzęt. Jak na razie zajęcia bardzo mi si podobają. Wykładowcy bardzo mili. Ciężko jedynie z parkowaniem w weekend ale na szczęście blisko tramwaj i kolejka
    21.10.2018
  • Vanessa

    Ukończyłam kosmetologię i szczerze mogę polecić tę uczelnię. Jeśli się nie mylę, to jedyna w Trójmieście, która oferuje te studia. Wykładowcy super, z doświadczeniem, mają własne gabinety i naprawdę wiele mogłam się od nich nauczyć. Moja szefowa to docenia :-). Robię sobie rok przerwy i wracam na magisterkę :-)
    18.10.2018
  • Kajaaa1

    Studiuje kosmetologię od 1 roku, póki co podoba mi się nie widzę żadnych problemów, zajęcia ciekawe
    17.10.2018
  • cccc

    wlasnie,zamykaja te kierunki??
    16.10.2018
  • ?!

    A co z informatyką, zarządzaniem i administracją? Zamykają się?
    16.10.2018
  • Mariusz

    Uczelnia kończy się! Takiego bałaganu organizacyjnego nie ma chyba w żadnej uczelni w Polsce. Widoczne braki kadrowe w administracji uczelni czego przykładem jest to iż wice dziekan sama musi obsługiwać studentów w dziekanacie - z czym kompletnie sobie nie radzi. Część wykładowców rezygnuje z pracy a z częścią po rozwiązaniu umów uczelnia spotka się prawdopodobnie w sądzie. Ogólny bajzel totalny
    13.10.2018
  • kvbzx

    Czy ktoś z Was wybiera się na kosmetologię od marca niestacjonarnie?
    07.10.2018
  • magda

    czy polecacie administracje na tej uczelni ?
    01.10.2018
  • Martaaa

    Zdecydowanie polecam! Studiuje na tej uczelni dietetykę, uwielbiam te studia:) wykładowcy mega ludzie, rzeczowi, wymagajacy. Najciekawsze dla mnie są zajęcia w pracowniach.
    22.09.2018
  • Kamila

    .”witam, Czy moze ktos mi wyslac przykladowy plan zajec na dietetyke na pierwszym roku(stacjonarne). Chcialam zobaczyc jakie sa zajecia i jak sa rozplanowane.planuje tam zdawac za rok. Moj email kamaas@op.pl Z gory bardzo dziekuje Kamila
    12.09.2018
  • WF fizjo

    Jak wyglądają zajęcia z wf na fizjo? Mam uraz kolana i w listopadzie będę mieć artroskopie i się zastanawiam jak to będzie 😶 ktoś się może wybiera na dzienne? 🤗
    06.09.2018
  • fizjo

    jak sa realizowane praktyki na fizjoterapii? czy kadra dobra? z jakich uczelni? nie widze ywkazu nazwisk na stronce szkoły ...możecie napisać o tych studiach więcej, tak z reala? czy warto, czy szukać innej szkoły?
    06.09.2018
  • ode mnie

    z perspektywy absolwenta mogę powiedzieć, że byłabym całkiem zadowolona, gdyby nie słaba organizacja zajęć, która zmusza studentów do czekania po kilka godzin na ćwiczenia i to np. w piątki. Duda rzecz do poprawienia to szkolenie z obsługi klienta / studenta dla pań w dziekanacie. Dobrze byłby, gdyby one rozumiały, że pracuja tam po to, aby udzielać informacji i rozwiązywać pewne problematyczne tematy.
    05.09.2018
  • asia

    Czy ktoś wybiera się na zarządzanie od września?:)
    20.08.2018
  • ZARZĄDZANIE

    Osobiście uważam, że podstawy z zarządzania, prawa i ekonomii powinien mieć każdy człowiek. Dlatego wybrała studia na kierunku Zarządzanie, z czego jestem zadowolona. Po licencjacie na pewno dobiorę sobie jakieś studia prawnicze (prawno-biznesowo-administracyjne), plus stawiam na język angielski. Taka baza to silna podstawa gdy szuka się pracy.
    31.07.2018
  • Ewelina

    Cześć, czy wybiera się ktoś w tym roku na mgr z kosmetologii? I czy ktos już był i poleca czy niekoniecznie?
    16.07.2018
  • PAULINA

    Jak jest na fizjoterapii niestacjonarnie? Mogłoby mi ktoś przybliżyć czy poleca szkołę czy nie. Nie wiem czy iść zaocznie na wsz czy do Bydgoszczy na dzienne.
    13.07.2018
  • Eli

    Mój mail jakbyś chciała jakoś się zgadać przed październikiem, naturfarm18@gmail.com
    09.07.2018
  • Kornelia

    Ja się wybieram na kosmetologię zaocznie
    03.07.2018
  • Eli

    Czy ktoś wybiera się na kosmetologię zaocznie od października 2018? :)
    29.06.2018
  • Kosmetologia

    Co powiecie o kierunku kosmetologii, warto na tej uczelni?
    28.06.2018
  • Dietetyka

    Ja osobiście odradzam dietetykę i tą uczelnię. Może kosmetologia i fizjo są na fajnym poziomie, dietetyka niestety dopiero raczkuje. Jeśli władzom uczelni będzie zależało i dobrze zaczną wykorzystywać fundusze to może za kilka lat to będzie fajne miejsce do studiowania tego kierunku. Teraz jestem na nie.
    19.06.2018
  • Zainteresowany

    Jakie opinie na temat Dietetyki ?
    18.06.2018
  • Roma

    Do Ola - warto. Jestem na fizjo, na zaocznych. Wykładowcy ciekawie prowadzą zajęcia i chętnie pomagają. Można zdobyć naprawdę dużą wiedzę. Nie jest łatwo, trzeba sporo się uczyć, ale atmosfera jest super. Ja jestem zadowolona.
    08.06.2018
  • NiNie

    Organizacja na uczelni - do naprawy ! Ciężko uzyskać jakiekolwiek informacje czy pomoc w dziekanacie. "Biuro karier" - prowadząca je osoba nie ogrania tematu zupełnie. Brak placówek w których można by zrobić praktyki, skontaktowanie się lub uzyskanie odpowiedzi mailowej trwa bardzo długo, często nie można doczekać się jakiejkolwiek odpowiedzi. Plan zajęć też jest nieprzemyślany. Zdarzają się dni, kiedy trzeba jechać na jedne zajęcia. Co dla ludzi nie mieszkających w pobliżu wiąże się często ze spędzeniem ok 3 godzin w dojeździe, tylko po to by posiedzieć chwile na ćwiczeniach. W ciągu ostatnich kilku semestrów miałem tylko 3 przedmioty, na których ćwiczenia miały formę praktyczną/laboratoryjną. Ktoś powinien zacząć myśleć o studencie, który płaci kasę za naukę...
    05.06.2018
  • Ola

    Cześć, co powiecie o fizjo na wzs ? Nauczę się tam czegoś ? Warto?
    27.05.2018
  • Vanessa

    Hej wszystkim, opowie mi ktoś o kierunku kosmetologi na WSZ ?
    09.05.2018
  • ZARZADZANIE

    Porównanie zarządzania na WSB i WSZ niestacjonarne, ktoś cos? :)
    20.04.2018
  • Kees

    Link do fizjo: http://www.wsz.pl/studia-jednolite-magisterskie/fizjoterapia/
    19.04.2018
  • Wika

    Cześć wam! Ogólnie jestem jeszcze w liceum,ale powoli zastanawiam się już nad studiami i szczególnie miejscem gdzie chce studiować. Zastanawiam się nad kosmetologią i teraz pytanie czy warto akurat na tej uczelni? Polecacie? Mimo wszystko nie chcę,żeby czas na studiach poszedł na marne i skończę bez jakiejkolwiek wiedzy i potem pracy.
    02.04.2018
  • fizjo?

    cos mi się nie zgadza z kierunkiem Fizjoterapia, bo niby w wynikach wyszukiwania dla Gdańska się wyświetlił, a na stronie www szkoły go nie widzę... więc albo jakiś bład albo zmienili ofertę i juz nie rekrutują, czyli gdzie polecacie na Fizjoterapię iść??
    06.03.2018
  • porównanie - poradźcie

    jeśli chodzi o kierunki; Informatyka i Zarządzanie to macie porównanie między WSZzarządzania a WSBankową? Może ktoś studiował na obu, albo się przenosił? albo ma znajomych i wiedzę na ten temat? Co rozważać w wyborze?
    28.02.2018
  • Ewa

    Witajcie, czy ktoś z Was składa teraz papiery na studia z Dietetyki na semestr letni?
    04.02.2018
  • do Karolina

    Jestes w 100%zadowolona?z poziomu i organizacji?
    03.02.2018
  • Karolina

    Zdecydowanie polecam uczelnię, studiuję dietetykę zaocznie :D
    29.01.2018
  • Kasia

    Planuję wybrać się na kosmetologię zaocznie. Jakieś opinie odnośnie tego kierunku i czy warto brać udział w kursach, tych prowadzonych na uczelni?
    28.01.2018
  • Do Ola

    Ja mam znajomych w tej szkole i nie słyszałam negatywnych opinii. Jak rozmawiamy o studiach, to mówią że są zadowoleni, a raczej dość wymagający są.
    25.01.2018
  • Natalia

    Witam, potrzebne info o Kierunku Kosmetologia (niestacjonarne).
    25.01.2018
  • Ola

    Ja osobiście odradzam tą uczelnie. Nie wiem jak inne kierunki, ale dietetyka zdecydowanie nie.
    23.01.2018
  • Ania

    Witajcie,także mam pytanie o niestacjonarną dietetykę-ktoś studiujący napisałby parę słów czy np. jest zadowolony z wyboru tej uczelni...?
    01.01.2018
  • Marlena

    Witam, potrzebne info o Kierunku Duetetyka niestacjonarne
    01.01.2018
  • Do Asia ;)

    Mam też zamiar jeszcze się dopisać na dietetykę niestacjonarnie. Dasz znać na maila jakie podręczniki są potrzebne i jakie zajęcia już się odbyły (wiem, że ominęły mnie już dwa zjazdy..) oraz co na nich było? :) Beata, beatka918@wp.pl
    25.10.2017
  • Asia

    Cześć. Jestem na dietetyce niestacjonarnej. Może ktoś chciałby odsprzedać podręczniki? Ogólnie za wszelkie info dzięki :)
    30.09.2017
  • Dominika

    Hej! Jak wyglądają kursy z zagęszczania rzęs? Materiały które dostanę to dla siebie ? Czy po kursie trzeba oddać?
    18.09.2017
  • Ania

    Hej :). Istnieje może na fejsie jakaś grupa dla dietetyki niestacjonarnej 2017? :D
    07.09.2017
  • Paula

    Hej, ciszę sie ze ktos sie znalazł :) dostałam wydruk, poczatek 30.09.
    04.09.2017
  • Aga

    Hej Paula, ja zaczynam zaoczną kosmetologię od października :)
    30.08.2017
  • Paula

    *kosmetologie zaocznie
    16.08.2017
  • Paula

    Czy ktoś wybiera sie na kosmetologię od października 2017 ?
    16.08.2017
  • klupsik

    jak wygląda kwestia stypendiów w tej uczelni? pytam, bo jesteśmy z mamą same, ojciec od dawna nie płaci alimentów, ale mieszka z nami babcia. Czy jej emerytura też bedzie liczona? coś ktoś się orientuje?
    09.08.2017
  • renata1602

    Hej, czy ktoś wybiera się na dietetykę stacjonarnie?
    08.08.2017
  • Do Tysia!

    Po co pisać! Wystarczy przyklasną i się zgodzić z opinią ;-) Jeszcze 2 semestry i nareszcie koniec. I oby jak najdalej!
    18.07.2017
  • Karolinaa

    Hej, jakich przedmiotow moge spodziewac sie w 1 semestrze dietetyki (zaocznie) :D
    11.07.2017
  • Ala

    Hej planuje wybrać się na dietetykę jednak nie mam matury z biologii i chemii. Czy bez tego będzie ciężko mi ogarnąć cały ten kierunek ? Wiem że są przedmioty typu biochemia czy fizjologia , ale nie miałam styczności wcześniej z tymi tematami.
    04.07.2017
  • Martyna

    Jestem studentka 2 roku (od pazdziernika 3) na tej uczelni. Moge podzielic sie opinia na temat uczelni, powiedziec jak wyglada od strony organizacyjnej jak i od strony nauczania. Partner studiuje fizjoterapie na tej uczelni wiec o tym kieruneku jak i o kosmetologii moge sporo opowiedziec :) moj mail to martyna1319@gmail.com
    19.06.2017
  • Basia

    hej :) planuje wybrać się od tego roku na kosmetologię zaocznie, chociaż trochę przeraziły mnie niektóre opinie, które tutaj czytam. Czy ktoś z Was ma takie plany jak ja? Czy coś zmieniło się na uczelni? Jeśli ktoś mógłby mi powiedzieć co myśli o tej uczelni, jakie ma doświadczenia - byłabym bardzo wdzięczna za kontakt :) mój meil: bkowal33@gmail.com :)
    18.06.2017
  • Administrator

    Komentarz usunięty.
    13.06.2017
  • Roksana

    Hej, ja chcę składać papiery na kosmetologię zaoczną, jak z zajęciami praktycznymi? dużo ich jest? jak wasze opinie?
    07.06.2017
  • Madzi

    Hej, ja obecnie jestem na dietetyce stacjonarnej. Wiem, że w zeszłym roku nie otworzyli tego kierunku stacjonarnie, ponieważ za późno otrzymali zgodę i nie zebrali tylu chętnych.
    07.06.2017
  • Patka

    Hej ! :) Czy ktoś wybiera się na dietetykę stacjonarnie ? Wiecie może czy była kiedyś taka sytuacja, ze nie otworzyli tego kierunku ?
    06.06.2017
  • dietetyka

    Zjazdy odbywają się z reguły co dwa tygodnie i trwają od piątku wieczorem, w sobotę i niedzielę z reguły całymi dniami (do ok 18.40), ale to zależy od konkretnego weekendu. Co do poziomu trudności, powiem tak, można sie uczyć na bierząco i nie mieć problemu w sesji albo się obijać cały semestr i uczyc chwile przed egzaminami. Wiadomo, że są takie przedmioty jak anatomia czy fizjologia i raczej cięzko jest się do nich przygotować w dwa dni. Wykładowcy z reguły są z GUMedu, Akademii Morskiej czy też są to osoby prowadzące własne gabinety dietetyczne, ale poziomu GUMedu tu nie ma, nie ma co oszukiwać. Na większości ćwiczeń w pierwszym roku robi się same prezentacje, które nie wymagają za dużego wkładu własnego. Jest to nowy kierunek i czasami można odnieść wrażenie, że pracownicy sami uczą się jak ma to wszystko wyglądać.
    05.06.2017
  • Dietetyka zaocznie

    Hej, chętnie dowiem sie czegoś na temat kierunku przedmiotów poziomu trudności jak z planem zajęć czy sa całe weekendy i w jakich godzinach Pozdrawiam
    03.06.2017
  • Niga

    Hej, studiuje dietetykę, jak macie jakieś pytania to chętnie na nie odpowiem.
    02.06.2017
  • matematyka

    Na zarządzaniu nie ma bardzo dużo matematyki, pojawia się w przedmiotach związanych z rachunkowością i finansowaniem. Co do poziomu zajęć to ja nie miałam większych problemów, żeby zaliczyć te przedmioty a też orłem nie byłam z matmy ;)
    24.05.2017
  • Magda

    Czy jest kto kto studiuje/studiowal zarzadzanie na tej uczelni? Chodzi mi o ilosc i jakosc matematyki na tym kierunku. Z matmy nie wymiatam ale zalezy mi na zarzadzaniu.
    28.02.2017
  • Kierunek kosmetologia

    W wyszukiwarę na fejsie wystarczy wpisać: Kosmetologia WSZ Gdańsk 2017-2020 niestacjonarne
    12.02.2017
  • Kierunek kosmetologia

    Hejka. Czy ktoś z Was obecnych tutaj wybiera się zaocznie na kosmetologię od marca 2017? Jeżeli tak, to utworzyłam grupę na facebook-u. Jeżeli chcecie dołączyć to zapraszam.
    12.02.2017
  • DIETETYKA

    Halo bardzo proszę o opinię dietetyki zaocznej
    30.01.2017
  • derma

    Hej kto uczy dermatologi na tej uczelni --kierunek kosmetologia??
    22.01.2017
  • Emi

    Hej.Zastanawiam sie nad wznowieniem studiów na tej uczelni kierunek Kosmetologia. Napiszcie jak jest na tej uczelni czy naprawde jest tak zle??
    22.01.2017
  • Kasia

    Studiuję kosmetologię, jestem na 1 semestrze. Póki co mnie się podoba. Zobaczymy jak będzie dalej. Jak widać nie każdemu zawsze można dogodzić...
    16.01.2017
  • Ewka

    Ja z dziekanatem nigdy nie miałam problemu, jak się umie zagadać to się wszystko załatwi. Poza tym tak szczerze mówiąc to ile razy się do tego dziekanatu chodzi? 3-4 razy do roku?
    09.12.2016
  • Marta

    Uczelnia tragedia - od organizacji pracy dziekanatu, po wykładowców. Pracownie kosmetologii wyposażone w biedny sposób - szkoda marnować pieniędzy na te studia bo w praktyce i tak niczego sie nie nauczysz - lepiej było wydać te tysiące na kursy...
    09.12.2016
  • do Weronika

    Mnie osobiście się podoba, ale ostatnio spotkałam się z koleżanką, która studiuje fizjo w Poznaniu to przeglądając jej notatki widzę różnicę, niestety in minus dla naszej uczelni.
    26.11.2016
  • Weronika

    Hejo ! Jak wam się studiuje na kierunku fizjoterapia ??
    25.11.2016
  • bylystudent

    Witam, Wygląd uczelni ładny, nowoczesny, wyposażenie sal całkiem przyzwoite i na tym zalety uczelni się kończą. Kadra nauczycielska w dużym stopniu słaba, nieciekawa. Panie i Pan w dziekanacie, pomimo wypełniania ankiet, że jest źle nic się nie zmienia - są beznadziejni, nieprzyjemni, praktycznie nic nie wiedzą, nie potarfią w niczym pomóc, Polecam się stawiać i nie dawać sobie w kasze dmuchać. W razie kłopotów finansowych pomocy nie otrzymacie, jedynie jeśli macie stypendium.
    13.11.2016
  • prosba

    mam prośbę do studentów WSZ, czy moglibyście napisać, jak wam się studiuje w tej uczelni? NIe pytam o konkretny kierunek, bo przeczyałam wszystkie opisy poniżej i wiele z nich nic nie konkretnie nie mówi o szkole. Chodzi mi o to, jaki jest klimat? stosunek wykładowców do studentów? warunki lokalowe / sale / łazienki / bar / wyposażeie pracowni, itd. Czy jeszcze raz byście wybrali WSZ, czy inną uczelnię i dlaczego?
    07.11.2016
  • Monti

    hejka jak tam na kosmetologii pierwsze wrazenia? Wlasnie myslalam w sumie dalej mysle ze chcialabym tam pojsc ale te wszystkie negatywne opinie na temat tego kierunku troche zrazaja. Ale chyba nie moze byc AZ tak zle. Sa jakies postepy? I czy moze ktos jest juz zdecydowany na zaoczne na kosmetologie 17/18?
    02.11.2016
  • endzi

    Witam, czy ktoś ma notatki z fizjoterapii?? gdzie się znajdują wykłady na str. umieszczone podobno przez wykładowców ?
    06.10.2016
  • Sylwia

    Również dołączam do grupy Dietetyka zaocznie. Będę na przyszłych zajęciach ;)
    03.10.2016
  • dinka

    dla osób które nie widziały :) dietetyka niestacjonarnie https://www.facebook.com/groups/126278194488097/members/ :)
    28.09.2016
  • Julia

    Hej, utworzyłam grupę dietetyka stacjonarne zapraszam do dodawania się :) https://web.facebook.com/groups/183971485362145/
    20.09.2016
  • deny

    Wie ktoś może jak ze stypendiami ? np jak gram w jakimś zespole albo coś
    20.09.2016
  • Julia

    Aga- szukałam, ale niestety nic nie znalazłam tez wybieram się sama , jeżeli chcesz to napisz : julia.paczkowska18@gmail.com
    19.09.2016
  • Aga

    Julia - wiesz czy jest jakaś grupa na FB? Chętnie poznam ludzi z roku :)
    19.09.2016
  • Karolina

    Hej, wybiera się ktoś na fizjoterapię tryb dzienny ? :)
    19.09.2016
  • Martyna

    Hejo, utworzyłam grupę fizjoterapia niestacjonarnie na FB : https://www.facebook.com/groups/1300391396659527/
    19.09.2016
  • Julia

    Hej Aga ja sie wybieram :)
    19.09.2016
  • Aga

    Hej, wybiera się ktoś na dietetykę stacjonarną?
    18.09.2016
  • Karolina .P

    Hejka wybieram się na Dietetykę studia niestacjonarne wiecie czy jest jakaś grupa na fb czy coś? chętnie bym kogoś zapoznałam bo wybieram się sama :p
    12.09.2016
  • Ewelina

    Do Pauliny: No właśnie nie ma takiej strony a chętnie bym dołączyła. Ja też idę na fizjo niestacjonarne.
    11.09.2016
  • Ola

    Hej ktoś napisze może jak wyglądają zajęcia i ogólnie poziom na dietetyce zaocznie?
    05.09.2016
  • K

    Hej ja również wybieram się na fizjoterapię - tryb dzienny
    02.09.2016
  • mmm

    Czy ktoś idzie na fizjoterapię ? tryb dzienny
    01.09.2016
  • pati

    witam, kto jeszcze wybiera sie na dietetykę niestacjonarnie?
    01.09.2016
  • renia

    czy WSZ specjalizuje się w kierunku - zarządzanie? pytam , bo nazwa by na to wskazywała? gdzie ewentualnie jeszcze zarządzanie polecacie?
    01.09.2016
  • mmm

    Czy ktoś idzie na fizjoterapię ? tryb dzienny
    01.09.2016
  • miki

    czy ktoś wybiera się na administrację?
    29.08.2016
  • Paulina

    Czy jest grupa na fb fizjoterapia niestacjonarne 2016? :)
    29.08.2016
  • Martyna

    Czy ktoś idzie na KOSMETOLOGIE ? tryb dzienny
    25.08.2016
  • Alex

    Dziewczyny ! !! która z Was wybiera się od października na studia niestacjonarne kierunek KOSMETOLOGIA zapraszam do nowej grupy założonej na FB ::) .Zapraszam wszystkich serdecznie....:)............. ,mam nadzieję ze zbierze się fajna grupa,.....która będzie umiała ze sobą współpracować nie rywalizować. https://www.facebook.com/groups/324383691242291/
    24.08.2016
  • EMI

    Czy ktos wybiera sie na zarzadzanie zaocznie? Piszcie e.kwiatek94@gmail.com
    24.08.2016
  • Alex

    Super! 😀 dzięki.
    23.08.2016
  • dinka

    Karolina,Adrianna, Magda i inne osoby ,które wybieraja sie na dietetyke zaocznie dajcie znac i napiszcie do mnie to moj adres sylwiarygielska2@gmail.com zrobimy grupe na fb :)
    23.08.2016
  • Klaudia

    Wpisz na facebooku WSZ KOSMETOLOGIA 2016-2019 NIESTACJONARNE
    22.08.2016
  • Alex

    Klaudia ,stronka którą podałaś jest niedostępna...coś może poszło nie tak przy kopiowaniu?
    22.08.2016
  • Alex

    hej Sandra... ja również wybieram się na kosmetologię zaocznie .
    22.08.2016
  • Klaudia

    Martyna zapraszam do grupy https://www.facebook.com/groups/509892229204107/members/ :)
    22.08.2016
  • Karolina

    Hej, ja również wybieram się na dietetykę zaocznie :)
    22.08.2016
  • Adrianna

    Hej, ja wybieram się na dietetykę zaocznie :)
    19.08.2016
  • Martyna

    Hej! Wybiera się ktoś na kosmetologie zaocznie, jeśli tak piszcie: martyna.szultka@onet.eu ;)
    17.08.2016
  • Michał

    Ktoś jakieś opinie jak jest na fizjoterapii zaocznej ?
    16.08.2016
  • Michał

    Hej ja idę na fizjoterapie zaocznie. Kontakt m-licznerski@wp.pl
    16.08.2016
  • dinka

    hej... Magda ja idę na dietetykę zaoczne :)
    12.08.2016
  • Magda

    Wybaczcie :) z jakiegoś powodu zdublowało mój wpis:)
    11.08.2016
  • Magda

    Hej. Złożyłam dokumenty na dietetykę zaoczną licencjat. Wybiera się ktoś? Pozdrawiam
    11.08.2016
  • Martyna

    Hej, wybieram się w tym roku na fizjoterapie zaocznie. Mój kontakt : martynai06@gmail.com :)
    08.08.2016
  • JuliaP

    Hej, wybiera sie ktoś na dietetykę stacjonarnie? :)
    06.08.2016
  • MartynaTcz

    Hej Oliwia ! :) Mamy tutaj grupę z kosmetologii dziennej - > https://www.facebook.com/groups/1556039698035944/ . ;) Dołącz do nas :D
    04.08.2016
  • OliwiaP

    Szukam osob z kosmetologii dziennej :D
    04.08.2016
  • ???

    jakie macie opinie o tej uczelni?
    04.08.2016
  • Magda

    Do Darii : Jeszcze nie znalazłam żadnej grupy na fb. Jak ktoś założy niech poda tu link :)
    29.07.2016
  • Daria

    Ktoś założył grupę na fb jeśli chodzi o kosmetologię zaoczną?
    28.07.2016
  • Ewelina

    Ktoś wybiera się na fizjoterapie zaocznie?
    27.07.2016
  • Karolina

    Hej wibiera się ktoś na fizjoterapię dzienną ? Jak oceniacie ten kierunek, ciężko przetrwać ?
    26.07.2016
  • dinka

    WM ja wybieram sie zaocznie na dietetyke :)
    26.07.2016
  • Sandra

    Hej wybiera się ktoś zaocznie na kosmetologię jak tak proszę pisać na e-mail: Sandra33661@wp.pl
    25.07.2016
  • WM

    mam pytanko, teraz na wsz gdańsk mają nowe studia licencjackie dietetyk, czy wybiera się ktoś tam może ? albo jest ktoś na nich ? jak to tam wygląda? i jak z praktykami ?
    24.07.2016
  • Kasia

    Hej :) ja również wybieram się na kosmetologie zaocznie, proponuje żeby założyć grupe na fb i wtedy się odnajdziemy :)
    17.07.2016
  • Ola

    Wybiera się ktoś może zaocznie na kosmetologię ? Proszę pisać jeśli tak : aleksandra.re@onet.pl
    15.07.2016
  • magda

    hej wybiera się ktoś na kosmetologie dzienna? Jeśli tak proszę o kontakt: magdalena.staszkow@op.pl szukam chętnej osoby do wynajmu mieszkania od pażdziernika ;)
    12.07.2016
  • Ola

    Hej, ja wybieram się na kosmetologie zaocznie :)
    07.07.2016
  • Kinga

    Hej, studiuję na tej uczelni 3 rok i z doświadczenia mogę powiedzieć że jeżeli chodzi o organizację to fakt - tragedia, ale jeśli chodzi o naukę to nie rozumię tych złych opinii, jeśli ktoś chce to ma naprawdę ogromne możliwości nauki i rozwoju, jeśli nie chce to nie nauczy się niczego tylko będzie bimbać z roku na rok na poprawkach i milionie terminów. Jeśli jest ktoś kto zapisuje się do nas na studia to bardzo proszę o kontakt unforessen@gmail.com, jeśli ktoś wpisze mnie jako osobe polecającą uczelnię to obniżą mi czesne, odwdzięczę się jak będę mogła, mam naprawdę spory zapas materiałów i notatek.
    03.07.2016
  • Na studia do WSIiZ

    Jak to jest Uczelnia wyższa to jak w wykonaniu organizacyjnym tych ludzi wyglądałoby gimnazjum!!! Brak orientacji co się w ogóle dzieje.
    02.07.2016
  • MartynaTcz

    Hej ;) kto wybiera się na kosmetologie dziennie ? :)
    02.07.2016
  • Martyna

    Hej wszystkim ;) wybiera się ktoś na kosmetologie zaocznie do WSZ?
    27.06.2016
  • hers

    wcale nie uważam, żeby WSZ była jakaś tragiczna, nie przesadzajcie, ja mam na to swoją teorię: jeśli ktoś idzie na studia tylko dla papierka i ma wszystko w nosie, to niech się nie dziwi, ze wykładowcy też mają sceptyczne podejście do takich osób i potem są warunki itp
    13.06.2016
  • Kundzia

    zastanawiam sie nad wyborem tej uczelni na kierunku kosmetologia. i naprawde jest tam az tak zle?
    13.06.2016
  • Brak organizacji

    Jak w temacie. Nic dodać nic ująć....szkoła nie powinna istnieć z takimi ludźmi...
    10.06.2016
  • ciekawa

    wybieram się na zarządzanie zaocznie do wsz . czy ktoś mógłby mi coś powiedzieć na temat poziomu czy jest cieżko czy raczej łatwo się prześlizgnąć no i jak z matematyką ...
    09.06.2016
  • marta

    Nie prawda, że w pracowniach od kosmetologii pracuje się na kosmetykach z niższej półki. M.in. Chantarelle czy yonelle to cenione marki....
    29.05.2016
  • Administrator

    Komentarz usunięty.
    24.05.2016
  • Marta

    Uczelnia warta polecania:) Studiuję na pierwszym roku dietetyki i jestem bardzo zadowolona.
    24.05.2016
  • Students

    Nawet nowy budynek nic nie pomoże! Brak organizacji, brak zorientowanych pracownikow.Jest ich tylu, a tak na prawdę z żadnym nie można nic załatwić.
    23.05.2016
  • evi

    Ktos wybiera sie na Fizjoterapie zaoczna?
    20.05.2016
  • K.

    Hej, wczesniej studiowalam na innej uczelni, wracam na 5 semestr fizjoterapii do WSZ, mam pewne obawy, ponieważ powiedzieli mi że mam ponad 10 różnic programowych, gdzie jedna różnica programowa to koszt 400 zł plus zdanie egz Czy ktoś miał podobna sytuację?
    20.05.2016
  • Sandra

    wybiera się ktoś na kosmetologie zaocznie ?
    19.05.2016
  • Sandra

    wybiera się ktoś na kosmetologie zaocznie ?
    19.05.2016
  • Sandra

    wybiera się ktoś na kosmetologie zaocznie ?
    19.05.2016
  • xlax

    skończyłam kosmetologię na WSZ , i podczas studiów wydwało mi się, że uczelnia nie jets najlepsza, bo fakt sporo i tak trzeba robić szkoleń bo ćwiczeń w pracowni nie jest za dużo, jednak teraz robie mgr w Poznaniu, i porównując dwie uczelnie WSZ jest dużo lepiej, nowa szkoła, da się dogadać z wykładowcami, nie ma problemu z przełożeniem egzaminów zajęć itp a władze dbają o sudentów,. Niestety jeśli chodzi o nowości w kosmetologii nie ma co liczyć na uczelnie , musimy same sie doszkalać na kursach ;/ , w Poznaniu oprócz renomy nic więcej ie widze, pracownie dużo brzydsze, strasze i wyposażenie gorsze niż na WSZ, docenia się tą szkołe dopiero gdy ma sie porównanie z gorszą ;) na mgr przerabiam to samo co na licencjacie a też liczyłam ze jak większa renoma skzoły to będzie o wiele więcej. Więc śmiało polecam WSZ szczególnie, że na pomorzu jest mało uczelni kształtujących w tym kierunku
    18.05.2016
  • Studentka WSZ

    Weronika nie polecam. Sama skończyłam. Mało się nauczyłam. Żadnych nowości kosmetologicznych. Żadnych kosmetyków z wyższej półki. Pracownie wyposażone, ale na poziomie technika usług kosmetycznych. Myślę, że lepiej jak spróbujesz gdzieś indziej.
    17.05.2016
  • Weronika

    Cześć. Planuję wybrać się na kosmetologię zaocznie 2016/2017. Czy jest tu ktoś z drugiego roku i chciałby podzielić się opinią - byłabym bardzo wdzięczna. Na studia wybieram się sama, więc jak jest ktoś kto chciałby się poznać czekam na maile : Weroonika@gmail.com
    11.05.2016
  • Pozdrowienia!

    Widać, że administracja się mocno uaktywniła.Zeby Wam się tyle kandydatów znalazło ile chcący studiować pracownikow WSZ. Na przyszłość zachowajcie większa subtelność.Powodzenia dla mistrzów marketingu!
    04.05.2016
  • Sandra

    ja również wybieram się na kosmetologie, ale zaocznie :) Myslicie, ze jest dużo chętnych? :/ byłam na targach w Gdansku i dziewczyny chwaliły sobie ten kierunek :)
    01.05.2016
  • cichociemna :)

    Michał Fizjoterapia- słyszałam same dobre opinie na temat fizjoterapii. :) ponoć się przykładają do tego kierunku.
    01.05.2016
  • Michał Fizjoterapia

    Jaka opinia o fizjoterapi zaocznie? Jak jest ?
    29.04.2016
  • Aga

    Wybieram się na dzienną dietetykę od października, czy ktoś może coś powiedzieć o tym kierunku na tej uczelni?
    28.04.2016
  • Martyna

    Hej Monia ! Również wybieram się na kosmetologię od października ;) Idziesz na dzienne czy zaoczne?
    26.04.2016
  • Monia

    Hej! Wybieram się na kosmetologię od października 2016/2017. Szkołę poleciła mi moja siostra, która studiuje tam na III roku. Ogólnie jest zadowolona, chwali sobie tę uczelnię. Najbardziej lubi zajęcia w pracowniach... Nigdy nie narzekała na brak kosmetyków w tej szkole.
    22.04.2016
  • Kosmetologia żart

    To jeden wielki żart!W technikum się można więcej dowiedzieć, bo Oni na kosmetologii to się na pewno nie znają!
    15.04.2016
  • aruska

    na ich stronie wszystko wygląda pięknie :-) wcześniejsze wypowiedzi dużo informacji podają o kosmetologii i fizjoterapii, a mnie interesuje administracja. Czy możecie napisac coś na temat tego kierunku w WSZ w Gdańsku?
    07.04.2016
  • Martyna

    Hej ! Zastanawiam się nad Kosmetologią. ( 2016/1017). Czy to prawda,że tam jest tak bardzo źle ? Bo niestety znalazłam w internecie dużo negatywnych opinii na ten temat :(
    22.02.2016
  • student fizjoterapii

    Prowadzący ćwiczenia z masażu na studiach zaocznych robią poprawki w tygodniu, nie można się z nimi dogadać. Podają termin 5 dni wcześniej, na dodatek poprawkę zorganizowali jeszcze w sesji podstawowej.
    10.02.2016
  • Bella

    Ktoś się wybiera na Kosmetologię zaocznie od marca?
    22.01.2016
  • Parker

    Ktoś na Dietetykę zaocznie od marca? :D
    16.01.2016
  • kosmetologia na nie

    Nie wybierajcie sie na kosmetologie do wsz.Poziom sal i kosmetykow na prawde bardzo slaby.Doslownie nic sie nie dziwje.A o organizacja to juz nie wspomne.
    05.12.2015
  • Weronika

    weronika.maron01@gmail.com ;) czekam na wiadomość
    23.09.2015
  • Karolina

    Weronika, podaj maila to przesle Ci moje dane:)
    17.09.2015
  • Weronika

    Hej ;) Też wybieram się na fizjoterapię zaoczną! Może skontaktujemy się przez fb ?
    15.09.2015
  • Karolina

    Magda, ja wybieram sie na fizjoterapię zaocznie :)
    15.09.2015
  • Magda

    heej ;) ktoś może wybiera się na fizjoterapie zaocznie ?
    14.09.2015
  • Marta

    Hej :) wybieram się na kosmetologię dzienna :) macie jakies opinie ?
    01.09.2015
  • dietetyka

    a od kiedy ta uczelnia ma Dietetykę? czy jakieś roczniki już ją studiowały i cos można się dowiedzieć na ten temat więcej? strasz nieską ocene ma WSZ, w porównaniu z innymi szkołami, ja myślę o kosmetologii albo dietetyce, ale jeszcze szukam innych ofert i porównuję, coś podzrucicie?
    26.08.2015
  • Alicja

    Też wybieram się na fizjoterapie dzienną ;)
    22.08.2015
  • Wiola

    Cześć, co myślicie o dietetyce w tej szkole? Od tego roku ruszają studia licencjackie z dietetyki. Planuję sie zapisac, ale jeszcze nie wiem, czy na dzienne czy na zaoczne. Ktoś z was się wybiera??
    06.08.2015
  • Łukasz

    również wybieram się na fizjoterapie dzienna ;)
    22.07.2015
  • Julita

    Kurcze, ja też wybieram się tam na kosmetologię, tylko dzienną. Klaudia, możesz do mnie napisać na maila ? Byłoby super :) julitas10@wp.pl
    21.07.2015
  • Marta

    Właśnie jakieś opinie na temat studiowania fizjoterapii zaocznie?
    21.07.2015
  • Olga

    Wybiera się ktoś na fizjoterapie w tym roku (2015/2016) ? Warto?
    21.07.2015
  • Ola

    Tak zgadza się kosmetologia średnio u nich przędzie. Od zawsze stawiaja na fizjoterapię, która u nich jest na naprawdę wysokim poziomie! A z kos to radzę zrezygnować i poszukać nawet czegoś troszkę dalej.
    12.07.2015
  • Maniek

    Siemka. Chciałbym pójść na zarządzanie zaocznie, jakieś opinie, z góry dziękuje :)
    07.07.2015
  • Kosmetolożka

    Dajcie sobie spokój. Kosmetologia w WSZ to tragedia! Kosmetyki i sprzęt żadnej jakości. Oni inwestują i inwestowali tylko i wyłącznie w fizjoterapię, która też jest teraz na żadnym poziomie. Jak na Kosmetologię to na pewno nie tam!!!
    29.06.2015
  • Klaudia

    Czy kosmetologia na tej uczelni jest na prawdę na takim kiepskim poziomie?
    20.05.2015
  • Stanowiska pracy w Gdańsku!

    Absolwenci studiów Ekonomicznych, Prawa lub Księgowości! W Gdańsku otwiera się nowe centrum globalnej firmy konsultingowej PwC i szukamy Junior analityków AML. Wymagania: język angielski B2, studia ekonomiczne, prawnicze lub księgowe, finansowe. Chęć pracy w analitycznym zespole w dynamicznie rozwijającej się na rynku polskim firmie z Big 4! :) kontakt: magiera@hays.pl
    11.02.2015
  • Ania

    Cześć. Zastanawiam się nad kosmetologią zaocznie. Mógłby ktoś powiedzieć jak jest ze sprzętem i poziomem nauczania? Będę baaardzo wdzięczna za szczere opinie, bo ciągle się waham między uczelniami. :)
    11.01.2015
  • florka

    czy to tak trudno zadbać o studentów i stworzyć nam przyzwoite warunki do studiowania??? No przeciez oczywistym jest, że jak MY będziemy zadowoleni - to i szkoła ma z tego korzyść, bo wedy piszemy dobrze, chwalimy i jest cacy. A jak oni pogrywają, to nie ma zmiłuj - my piszemy niepochlebnie, a przez to szkoła traci studentów, bo nowi nie przyjdą !!!
    02.10.2014
  • ukończył

    zarządzanie. było w miarę dobre aczkolwiek będą dwie osoby które postawią bardzo wysoko poprzeczkę, nawet za wysoko jak na taką szkolę. jednaj jest to dobra uczelnia. brakuje magisterek ale jak się później zorientujecie chodzi tylko o kasę której nie chce stracić UG. polecam:) ps nie idzie do bankowej, robią niezły pr ale są do bani. pozdro
    30.09.2014
  • kmn

    fizjoterapia 2014 https://www.facebook.com/groups/1446524288951097/?fref=ts
    16.09.2014
  • daria.szalkowska@o2.pl

    Hej, Wybiera się ktoś na administrację (zaocznie)
    19.09.2013
  • Ania

    Hej Paulina ;) ja też wybieram się na fizjo zaoczne :p
    19.09.2013
  • Szymon

    Ktoś wie jak ta uczelnia stoi z informatyką, warto studiować?
    18.09.2013
  • Marlena

    Mój email marlenakurs@wp.pl
    17.09.2013
  • kasia

    www.facebook.com/groups/231183293703697 administracja zaoczna;))
    16.09.2013
  • Sandra

    hej Marlena ja rowniez ide na administracje ns;) fajnie jak odezwisz sie do mnie i poznamy sie przed 1 pazdziernika;) pozdrawiam;) sandrapozorska@wp.pl
    15.09.2013
  • Marlena

    Wybieram się na administrację ns ciekawe jak na pójdzie ? ;)
    14.09.2013
  • Kamila

    ok, zaraz wysyłam maila :)
    12.09.2013
  • Paulina

    Ja się wybieram na fizjo zaocznie więc podaje maila aby się jakoś skontaktować i poznać się przed rozpoczęciem ppellowska@wp.pl
    11.09.2013
  • Teresa

    Fajnie byłoby kogoś poznać przed październikiem. Piszcie na mojego maila teresa_pastwa@wp.pl
    11.09.2013
  • Martyna

    Utworzyłam jako taką grupę na fb dla fizjoterapi dziennej ;) tu macie link https://www.facebook.com/groups/461359290638520/
    11.09.2013
  • Paula

    w odpowiedzi na pytanie "TENA" też się wybieram zaocznie na fizjo:)
    11.09.2013
  • Pati

    Widze, że sporo z was wybiera się na fizjoterapię dziennie:) Piszcie do mnie na gg to ogarniemy jakieś spotkanie przed październikiem jesli macie ochote:) Moj numer gg 11347568 :) Często jestem na niewidocznym :)
    11.09.2013
  • Martyna

    Ja wybieram sie na fizjoterapie dzienną jak ktoś chce sie skontaktować by ogarnąć jakieś spotkanie przed październikiem to łapcie maila ^^ martyna.kowalczyk94@gmail.com ;D
    10.09.2013
  • Ania

    A na kosmetologię zaoczną ktoś się wybiera.?;p
    10.09.2013
  • Magda

    Ja wybieram się na fizjoterapie.. może znajdziemy się na fb ?:)
    09.09.2013
  • Aga

    Hej kamila :) mam fb, tylko tak publicznie nie chce podawac. Napisz do mnie na maila sopaga@wp.pl :)
    09.09.2013
  • Adrianna

    Hej Marta ja sie wybieram na dzienna fizjoterapie :)
    09.09.2013
  • Marta

    Hej! Wybiera się ktoś na fizjoterapie, dzienne? Pozdrawiam ;)
    09.09.2013
  • Kamila

    hej Aga :), ja również idę na kosmetologię dziennie. fb masz :D?
    09.09.2013
  • Ad.

    Martyna wybierasz sie na fizjoterapie dzienna czy zaoczna?
    07.09.2013
  • Teresa

    Patrząc na komentarze to niektórzy wybierają się. Macie może jakieś zakwaterowanie;? Jak byście szukali lokatorki to ja chętnie.
    05.09.2013
  • Teresa

    Hej. Czy ktoś wybiera się na kierunek fizjoterapia studia niestacjonarne;???
    05.09.2013
  • Aga

    Ja ide na kosmetologie dzienna i nie znam nikogo :) a warto kogoś poznać, przed 1 października:)
    04.09.2013
  • sandra

    kasia hej tak tak mam Sandra Pozorska Skarszewy ;) daj znac ;)
    04.09.2013
  • sandra

    kasia hej tak tak mam Sandra Pozorska Skarszewy ;) daj znac ;)
    04.09.2013
  • sandra

    kasia hej tak tak mam Sandra Pozorska Skarszewy ;) daj znac ;)
    04.09.2013
  • kasia

    hej ;) no właśnie fajnie by było.masz facebook?ciekawe ile osob się wybiera bo jak narazie to nie spotkałam nikogo:)
    04.09.2013
  • sandra

    kasia hej ja sie wybieram ;)bylo by fajnie jak poznamy sie przed rozpoczeciem bedzie zawsze razniej;)
    03.09.2013
  • kasia

    wybiera się ktoś w tym roku na administrację zaocznie??;))
    03.09.2013
  • ola

    na dzienne a Ty ?
    02.09.2013
  • sandra

    czesc;) wybieram sie do tej szkoly od pazdziernika na administracje;) jest ktos kto rowniez wybiera sie na ten kierunek?? pozdrawiam;)
    27.08.2013
  • milla

    Ola idziesz na dzienne czy zaoczne?
    27.08.2013
  • Adrianna

    Hej:) jest tu moze ktos kto zaczyna fizjoterapie na trybie stacjonarnym w tym roku? Chetnie poznam przed pazdziernikiem:)
    25.08.2013
  • Marta

    A ty Ola idziesz do Gdańska na kosmetologię.?
    23.08.2013
  • ola

    idz na kosmetologie w tej szkole ;)
    22.08.2013
  • Martyna

    Miałam iść na kosmetologie w Gdyni ale po waszych komentarzach zdecydowałam się na fizjoterapie w WSZ . Mam nadzieję, że jakąś pracę po tych studiach dostanę ;D
    13.08.2013
  • Karolina

    Ja sie wybieram na kosmetologie stacjonarna :)
    12.08.2013
  • Pati

    Hej. Wybieram się na fizjoterapie chętnie poznam kogoś przed październikiem. Jeśli ktoś się również wybiera możemy sie poznac :) Mój numer gg: 11347568 Czekam na wiadomości ;)
    11.08.2013
  • milla

    hej Alina. Ja wybieram się na kosmetologię, ale w trybie stacjonarnym.
    08.08.2013
  • Alina.

    Hej.; ) Również planuje rozpocząć studia od października na tej uczelni i wybieram się na kosmetologię, prawdopodobnie zaocznie.; ) Bardzo chętnie poznałabym kogoś, kto wybiera się również na ten kierunek i zaocznie.;p
    07.08.2013
  • Tena

    Ad. poniżej podałam numer gg, chcesz to się odezwij ;)
    05.08.2013
  • Ad.

    Hej. W odpowiedzi na pytanie ,,Tena'' ja takze wybieram sie na fizjoterapie :))
    05.08.2013
  • alka

    dobrze mowisz :) powodzenia!
    03.08.2013
  • Tena

    Jakby tak patrzeć, to po żadnym kierunku bym tak łatwo nie znalazła :P Dużo osób znajdzie pracę w tym zawodzie mając znajomości. Bynajmniej ja nie wybrałam tego kierunku od tak sobie, tylko z myślą, że zaprzyjaźnione osoby ze służby zdrowia mi pomogą ;) Oczywiście nie ma to jak własny gabinet, ale to jeszcze długa i kręta droga przede mną.. Na moje szczęście nie pochodzę z Gdańska, gdzie jest ogromna konkurencja z renomą, tylko w mieście liczącym do 50 tyś mieszkańców. Więc liczę, że w przyszłości mi się uda ;) Jak to mówią są 2 uda - albo się uda, albo się nie uda ;P
    02.08.2013
  • alka

    tyle ze po fizjoterapi pracy nie znajdziesz predko. teraz mnostwo osob idzie na ten kierunek.. jak zreszta przez ostatnie 4 lata. jest pelno fizjoterapeutow a pracy dla nich brak
    30.07.2013
  • milla

    Justa , jesteśmy z Tczewa
    30.07.2013
  • milla

    Justa , jesteśmy z Tczewa
    30.07.2013
  • Marta

    Hej, szukam osoby która studiuje zaocznie w WSZ na kier. administracja. Zastanawiam się nad ta uczelnią i byłabym bardzo wdzięczna za jakieś wskazówki i opinie. Chciałabym zobaczyć poglądowo jak wyglądał plan zajęć na tym kierunku na 1 i ewentualnie 2/3 roku. Będę bardzo wdzięczna za pomoc! Bardzo chętnie przygarnę wszystkie cenne informacje na maila. dewel@tlen.pl
    29.07.2013
  • Tena

    Ja wyczytałam na pewnym forum dla absolwentów, że kosmetologia to najgorszy kierunek, który można obrać na wsz, dlatego że nie mają specjalistycznego sprzętu, jest bardzo mało godzin praktyk. Jest to nowy kierunek na uczelni, który dopiero się rozwija i trzeba czasu na udoskonalenia. Negatywne opinie ma też informatyka, najbardziej chwalona jest fizjoterapia. Kosmetologia ma 8 tyg praktyk, a fizjoterapia 23 tyg, o informatyce nie wspomnę..
    20.07.2013
  • Tena

    Kas tu masz numer gg: 45073309. odezwij się ;) (jestem zazwyczaj niewidoczna) Chętnie poznam kogoś przed październikiem ;)
    20.07.2013
  • paula

    Ja rozważam kosmetologie (dziennie). Bardzo chciałabym trafić do dobrej uczelni a przy okazji fajnego miasta. :) Piszcie wszystko co wiecie na temat tego kierunku w WSZ :)
    19.07.2013
  • Katrin

    Hejo, Rozmyślam nad kosmetologią zaocznie. Jednak chciałabym zasięgnąć opinii kogoś kto już ten kierunek studiuje. Wiadomo, że to co piszą na stronie www uczelni zawsze będzie kolorowe a rzeczywistość potrafi być inna. Chciałabym się dowiedzieć jak to wygląda od podszewki. Pomoże ktoś? :)
    19.07.2013
  • Kas

    Hej :) W odpowiedzi na pytanie „Tena” ja również wybieram się na fizjoterapię ;)
    18.07.2013
  • Agnes

    Hej.Ja wybieram sie na kosmetologie w tym roku zaocznie...chetnie pogadam z kims kto tez planuje ten kierunek moj nr gg 35551697 pozdrawiam :-)
    17.07.2013
  • Justa

    miilla byłabym w sumie chętna ;) skąd jesteście?
    16.07.2013
  • loyk

    a może być porządny lokator? :)
    10.07.2013
  • miilla

    nie mieszkam w Trójmieście, dlatego będę szukała z koleżanką lokatorki do mieszkania, które będziemy wynajmować. Czy któraś z was byłaby chętna?
    05.07.2013
  • Tena

    Hej. Ja wybieram się na fizjoterapię ze specjalnością rehabilitacja funkcjonalna. Podanie itp złożone, jeszcze zaświadczenie lekarskie no i kasiorka ;P Może jest koleżanka bądź kolega która/y też się wybiera tam gdzie ja?
    02.07.2013
  • Michalllllll_

    Czy wybiera się ktoś za zarządzanie zaocznie ?
    02.07.2013
  • miilla

    Czy wybiera się ktoś na dzienną kosmetologię bądź zaoczną w tym roku??
    01.07.2013
  • loyk

    Wybieram się w tym roku na tą uczelnie na Informatykę ze specjalnością grafik komputerowy. Co powinienem wiedzieć o tym kierunku na tej uczelni? przed czym przestrzegacie ? jak to wszystko wygląda? jakieś rady dla nowych studentów? . Z góry dzięki za odpowiedzi ;) pozdrawiam!
    27.06.2013
  • Ulalume

    Serdecznie polecam:)
    23.06.2013
  • mon

    czy warto studiować fizjoterapie w tej szkole?
    23.06.2013
  • dzasta

    Warto studiować kosmetologie dziennie? Proszę o opinię
    24.02.2013
  • kand

    Do WSZ trafiłem przypadkowo. Nie uruchomiono niestacjonarnej informatyki na AMW w Gdyni i tu mnie przywiało. Ogólnie nie żałuję. Jest sporo pracy i jeśli na początku myślałem, że może to jakaś lipa, to jednak szybko przekonałem się że bez ciężkiej nauki nie dam rady. Niewątpliwą zaletą uczelni jest kadra. To wysokiej klasy specjaliści głównie z UG i PG. Jestem już na piątym semestrze i nie żałuję, że tu trafiłem.
    25.01.2013
  • ada

    inżynierka jest po 3.5 roku iwedług mnie to dobry wybór. ochrona środowiska jest teraz penie pożądanym kierunkeim biorąc pod uwagę fakt, że teraz tak dużo zwierzątek trzeba ratować przed niedobrymi budowniczymi dróg :)
    18.07.2012
  • karol

    Ja się chyba zdecyduję na tą ochronę środowiska. Myślicie że to dobry wybór? Jaki jest tutaj poziom na tym kierunku? Po ilu latach ma się inż? Po 4 czy 3? I czy można tu studiowac tez na 2 stopniu? Bo nie mogę tego znalesc na stonce..
    17.07.2012
  • kaska

    Poszłam tutaj na kosmetologię i się nie zawiodłam. Wszystko działa jak należy, odpowiedni sprzęt , bardzo ciekawie prowadzone zajęcia w tym dużo praktycznych. Wiadomo na anatomii czy biochemii nie było łatwo ale jakoś dało się radę. Wiem, ze po studiach na pewno będę pracować w tej branży, która przecież ciągle się rozwija.
    04.07.2012
  • jarek

    Studiuję tutaj informatykę, mimo że jest ciężko jestem zadowolony. Chociaż wiem co będę robił po studiach. Mamy bardzo dobry sprzęt, wykładowców która potrafią w zrozumiały dla wszystkich sposób tłumaczyć. Na prawdę będąc dopiero na 1 dowiedziałem się tylu ciekawych rzeczy o których wcześniej nie miałem zielonego pojęcia. Jak dla mnie bomba;)
    11.04.2012
  • Mała

    Dokładnie, tak jak piszą przedmówcy, bez nauki się nie obędzie. Ale to jest na każdych studiach, trzeba wkuć i już. Sama oceniam uczelnię wysoko. Podoba mi się sposób prowadzenia zajęć.
    15.02.2012
  • arek

    decydując się na administrację musisz mieć świadomość, że będziesz mieć dość dużo nauki i pracy, oczywiście nie chce nikogo zniechęcać, bo sam mam wielu znajomych studiujących administrację dobrze dających sobie radę
    30.05.2011
  • krystian

    mój brat skończył administrację podajże 3 lata temu w tej szkole, z tego co wiem to nieźle dawał sobie radę, interesował się tym wiec nauka przychodziła mu z łatwością, teraz ma dobrze płatną prace wiec chyba się opłacało
    27.05.2011
  • socha

    od jakiegoś czasu myślę o administracji, czytałam wiele ofert szkół, słyszałam różne zdania studentów i nadal nie wiem jaką szkołę wybrać, proszę o wyrażenie swojej opinii
    25.05.2011