• Akademia Tarnowska rekrutacja 2024
  • UTH im. Chodkowskiej Warszawa
  • Uniwersytet Wrocławski Alicja Wojtasz
  • Akademia WSB w Dąbrowie Górniczej

Wyższa Szkoła Społeczno-Ekonomiczna w Gdańsku

uczelnia niepubliczna, woj. pomorskie, 80-850 Gdańsk, ul. Rajska 6, (+58) 500 52 06,

Wyższa Szkoła Społeczno-Ekonomiczna w Gdańsku jest wiodącą na Pomorzu uczelnią zawodową, kształcącą od 20 lat na kierunkach i specjalnościach z zakresu pedagogiki i zarządzania. Kierunki prowadzone są w ramach studiów I i II stopnia. Ofertę dydaktyczną uzupełnia szeroka baza specjalności proponowanych na studiach podyplomowych, realizowanych przez Uczelnię nie tylko w Gdańsku, ale również pod jej patronatem w Ostrołęce i Rzeszowie.

Uczelnia koncentruje się na stworzeniu nowoczesnych warunków studiowania. Duży nacisk kładziony jest na współpracę z innymi ośrodkami akademickimi w kraju i za granicą, w tym także poprzez programy wymiany studentów. Uczelnia stawia sobie za cel wyposażanie studenta w wiedzę teoretyczną i praktyczne umiejętności, które sprostają wymaganiom stawianym przez gospodarkę i rynek pracy.

Sprawdź szczegóły dotyczące rekrutacji na poszczególne kierunki studiów.


Ocena uczelni

6.57 / 10
125 głosów

Opinie (53)
Wyższa Szkoła Społeczno-Ekonomiczna w Gdańsku, WSSE Gdańsk

Monika
Bardzo polecam uczelnię WSSE. Przemili wykładowcy, rzeczowi i konkretni. W dziekanacie pracują przemiłe panie, które pomogą w każdej sytuacji.
26.03.2024
26.03.2024
Daniel
Polecam serdecznie. Wspaniała uczelnia. Kadra bardzo pomocna i zaangażowana. Dziekanat WSSE to bardzo pomocni ludzie nie ma dla nich żadnego problemu nie do rozwiązania. Napewno będę polecał tą uczelnię
Ka ma
Ka ma Doskonała uczelnia! Bardzo empatyczna i wspaniała kadra. Polecam serdecznie!
15.03.2024
15.03.2024
Jacek
Zajęcia są prowadzone w sposób bardzo ciekawy. Kadra uczelni jest zawsze pomocna ich zaangażowanie ich profesjonalizm prowadzenia zajęć zaskoczy nie jedną osobę. Jeżeli chodzi o Dziekanat WSSE są to wspaniali ludzie którzy z przyjemnością pomogą w każdej sytuacji. Gdybym miał komuś polecić studia wybrał bym WSSE w Gdańsku.
Arkadiusz
Bardzo pomocna oraz zaangażowana kadra wykładowcza, nie ma dla nich problemu nie do rozwiązania! Polecam szczególnie osobom noszącym na co dzień mundur.
15.03.2024
10.01.2024
Gabriela
WSSE to wspaniała uczelnia, z zaangażowanymi i profesjonalnie przygotowanymi wykładowcami. Dziekanat prowadzony przez fachowe i niezwykle sympatyczne osoby, mające mega pozytywne podejście do każdego. Jestem ogromnie zadowolona z mojego wyboru. Wszystkim zainteresowanym osobom które pragną zdobyć bądź poszerzyć swoją wiedzę uczelnianą jak najbardziej doradzam podjęcie nauki w WSSE. Ogromnie podziękowania za możliwość studiowania w tym właśnie miejscu.
Ewelina
Ukończyłam kolejne studia na WSSE, jeśli zdecyduję się na kolejne to tylko w tej uczelni. Pozdrawiam:)
22.09.2022
22.09.2022
Bogumiła
WSSE to uczelnia na wysokim poziomie. Wspaniałe podejście i zaangażowanie wykładowców. Panie z Dziekanatu przesympatyczne i zawsze służące pomocą. Przemiła atmosfera (nawet przed egzaminem) Cieszę się ze swojego wyboru i polecam wszystkim. Ogromne podziękowania.
Aleks
Aleks Super uczelnia. Bardzo poleca
22.09.2022
22.09.2022
Brygida
Właśnie ukończyłam pierwszy etap _licencjat. WSSE to uczelnia godna polecenia. To był mój najlepszy wybór. Polecam
Ela
Przyjazna studentowi. Profesjonalna kadra. Polecam
16.06.2022
01.07.2021
Jola
Ukończylam szkole, oceniam na 5 i polecam
Dan87
Uczelnia przyjazna Studentowi, profesjonalne podejście i sympatyczna Kadra. Przystępując do egzaminu dyplomowego zawsze mogłem liczyć na Dziekanat, Pani Marta służyła pomocą i dobrą radą. Wszystkim pracownikom należy się pochwała! Polecam WSSE!
30.06.2021
30.03.2021
Robert
Serdecznie polecam, zarówno wykładowcy jak i kadra zarządzająca bardzo pomocni, odpowiedzą na każde pytanie. Studia na tej uczelni były samą przyjemnością.
Agnieszka M.
Wyższa Szkoła Społeczno-Ekonomiczna to uczelnia godna polecenia - przyjazna, z indywidualnym podejsciem do studenta, wspaniałą kadra wykładowców oraz całym zapleczem adminisyracyjnym. Bogaty i różnorodny wachlarz kierunkow pozwala na spersonalizowane oczekiwań studenta. Na WSSE nończyłam studia magisterskie - polecam studia w sercu Gdańska.
27.03.2021
26.03.2021
1978
Nauka w tej szkole to prawdziwa przyjemność. To był mój najlepszy wybór. Wszyscy mili, życzliwi, wykładowcy, obsługa dziekanatu ..łącznie z paniami z księgowości. Polecam z całego serca :)
Justyna B.
Uczelnia godna polecenia, przyjazna atmosfera, indywidualne podejscie do każdego studenta, specjalności studiów atrakcyjne i ciekawe. Fachową i kompetentna kadra, przemiłe i życzliwe panie z administracji. Ukończyłam studia magisterskie i napewno będę kontynuować edukację. Dostępny jest cały wachlarz specjalności. Pozdrawiam
10.07.2020
01.07.2020
Edyta
Bardzo polecam uczelnię WSSE, uczelnia dostosowuje się do potrzeb studenta. Przemiła atmosfera , fachowa wiedza. Jeszcze raz gorąco polecam.
Sylwia
Wspaniała uczelnia z wykfalifikowaną kadra .Przemiła atmosfera .Pani w dziekanacie Rewelacja .Polecam każdemu kto chce zdobyć niezbędną wiedzę i mieć dyplom .Uczelnia najlepsza w jakiej dotychczas studiowałam a było ich kilka Polecam z całego serca
30.06.2020
30.06.2020
Karolina89
Bardzo polecam tą uczelnie naprawdę bardzo dobra szkoła , która potrafi dostosować się do indywidualnych potrzeb każdego studenta.
Beata S-H
Szanowni Państwo, chcę szczerze polecić WSSE w Gdańsku. Jeśli szukasz uczelni,, to tu. Tu czynnik ludzki odgrywa istotną rolę. Panie w dziekanacie, jako pierwszy kontakt z uczelnia - telefoniczny kontakt (rozmawiał z p.Katarzyną), a potem w czasie pierwszego i kolejnych spotkań offline (teraz online) Pani Katarzyna, i p. Magda profesjonalnie tworzyły ramę administracyjną, koordynując merytoryczny przepływ informacji, reagując na potrzeby słuchaczy. Program studiów podyplomych (przygotowanie pedagogiczne) wkłąd grona pedagogicznego połączony z własną pracą słuchacza daje konkretne podstawy do dalszej pracy. SzanownyPanie Rektorze, Pani Katarzyno, zepsole WSSE, polecam WSSE. Z wyrazami szacunku, Beata S-H
07.04.2020
06.04.2020
Krystian
Uczelnia super, pracownicy jak i wykladowcy pomocni i sympatyczni. Panie z dziekanatu są wspaniałe!
Karo
Studia drugiego stopnia, pedagogika, robione w trzy semestry. Kadra bardzo otwarta dla studentów, a dziekanat służy pomocą. Nauczanie dobrane do aktualnych potrzeb rynku i nowoczesnej wiedzy w zakresie kierunku studiów. część zajęć w postaci e-learningu. Lokalizacja blisko centrum także na plus zwłaszcza dla osób dojeżdżających. Polecam
06.04.2020
06.04.2020
Marta
Uczelnie na 5, pracownicy, wykladowcy na 6. Zwlaszcza panie z dziekanatu.
Kasia
Polecam wszystkim którzy szukają dobrej uczelni zapewniającej nauczanie indywidualne, w trybie e-learning oraz oferującej duży zakres informacji w wybranej dziedzinie kształcenia. Warto :)
08.11.2019
24.10.2019
Marta
Polecam tą uczelnię.! Wykładowcy wyrozumiali ,Panie z dziekanatu bardzo pomocne i sympatyczne. Atmosfera w uczelni rewelacyjna!!!!
Sandra
Uczelnia zdecydowanie godna polecenia; przyjazna atmosfera, indywidualne podejscie do każdego studenta, specjalności studiów dostosowane do wymogów współczesnego rynku pracy.
17.10.2019
14.10.2019
Natinka26
Uczelnia przyjaźnie nastawiona do studentów, zawsze można liczyć na pomoc przy nauce i wyrozumiałość. Spędziłam tam wspaniałe chwile. Można się nauczyć współpracy oraz zwiększyć empatię.
Bea
Właśnie ukończyłam pierwszy etap - licencjat i rozpoczynam magisterkę. WSSE to profesjonalna uczelnia, z indywidualnym podejściem i wielkim sercem do każdego studenta. Daje wiele możliwości rozpoczęcia nauki, kontynuacji lub uzupełnienia wykształcenia na studiach podyplomowych. Wspaniali wykładowcy, którzy nie tylko pomagają ale przede wszystkim inspirują i motywują do rozwoju. Panie w dziekanacie uprzejme i zawsze można liczyć na pomoc. Ogólnie na uczelni bardzo przyjazna atmosfera i każdy znajdzie specjalność dla siebie. Gorąco polecam . Bea
14.10.2019
14.10.2019
Tymoteusz
Najwyższy poziom, uczelnia jest bardzo przyjazna, a kadra kontaktowa. Serdecznie polecam :)
Ksymena Klusek
Polecam w 100% Uczelnię WSSE w GDAŃSKU , pełen profesjonalizm👍
14.10.2019
14.10.2019
Bogumiła
Ukończyłam w czasie III semestrów studia II stopnia. Uczelnia jest przyjazna studentom. Do każdego podchodzi indywidualnie. Profesjonalna kadra . Uczelnia posiada wiele kierunków, studia licencjackie i podyplomowe.. Każdy znajdzie dla siebie interesujący zawód. Polecam WSSE w Gdańsku.
Emilia
Indywidualne podejście do studenta to jedna z mocniejszych stron tej Uczelni. Po za tym kompetentni ludzie, otwarci i wyrozumiali, zawsze służący dobrem słowem, specjalnosci studiów odpowiadające wymogom współczesnego rynku pracy to kolejne atuty. Polecam! Absolwentka dwóch specjalności na studiach podyplomowych w WSSE, i nie ostatnich...
13.10.2019
13.10.2019
Arek
Studia drugiego stopnia, pedagogika, robione w trzy semestry - możliwość skrócenia studiów to najlepszy pomysł. Kadra bardzo otwarta dla studentów, a dziekanat służy pomocą. Nauczanie oparte o wymagane treści, dobrane do aktualnych potrzeb rynku i nowoczesnej wiedzy w zakresie kierunku studiów. niewygórowane czesne, część wiedzy i zajęć w postaci e-learningu. Polecam
Areks
Profesjonalna kadra dydaktyczna, dogodne płatności co jest niebagatelne w chwili obene, ogólnie super uczelnia
12.10.2019
11.10.2019
Aga
W zeszłym roku ukończyłam na WSSE studia I stopnia a obecnie jestem na III semestrze magisterki. Uczelnia bardzo przyjazna studentom. Rektor wyrozumiały i w każdej chwili chętny do pomocy. Wykłady ciekawe. Panie z dziekanatu super. Ogólnie bardzo polecam 😊
Nick
Ukończyłam na tej uczelni studia I stopnia, aktualnie jestem na ostatnim semestrze studiów II stopnia i dzięki tej szkole mogłam znaleźć wymarzoną pracę. Cieszę się bardzo z uzyskania dyplomu licencjata a niebawem, mam nadzieję, że również zdobędę tytuł magistra. Zarówno kadra Zarządzająca tą uczelnią jak i wszyscy pozostali Wykładowcy to osoby niesamowicie życzliwe i dobrze nastawione do wszystkich studentów, zawsze chętni do pomocy. Panie z Dziekanatu kompetentne i służące pomocą i dobrą radą zawsze kiedy jest taka potrzeba. Nigdy nie pozostawią studenta bez cennych i potrzebnych wskazówek. Zawsze mogę liczyć na wsparcie jeśli tylko takiego potrzebuję. Szczerze polecam tą szkołę Wszystkim tym, którzy chcą spokojnie studiować i zdobyć wykształcenie wyższe w miłej, serdecznej atmosferze jednocześnie zdobywając cenną i praktyczną wiedzę, która z pewnością przyczyni się do dalszego rozwoju i być może wykonywania upragnionego zawodu. Ola
11.10.2019
11.10.2019
KladiZ
Obecnie rozpoczęłam studia II stopnia na tej uczelni. Ogromnie się cieszę, że na nią trafiłam. Dzięki „załodze”, która tworzy przemiłą atmosferę chętnie osiągam założone sobie cele. Panie z dziekanatu przesympatyczne! Zawsze służą pomocą i dobrym słowem. Zarówno Panie jak i Rektor, oraz wykładowcy zawsze uśmiechnięci, nigdy nie stwarzają problemów. To wspaniałe studiować w tak ciekawym miejscu i w tak pięknym mieście :) polecam, polecam i jeszcze raz polecam!! Oraz zachęcam wszystkich do wspólnego studiowania i rozwinięcia skrzydeł. Dzięki WSSE ja swoje rozwijam coraz bardziej, za co ogromnie dziękuje! :)
nick
Uczelnia sprawia bardzo dobre wrażenie. Elastyczność i stosunek wykładowców do studentów. Dużym minusem to pani kierownik z dziekanatu. Jest mało komunikatywna i nieprzyjemna. Jako nowy student dla mnie jest to odpychające i źle nastawiające do uczelni, a nie mam 20 lat. Brak szacunku, niewłaściwe dawanie informacji zwrotnej i pozwalanie sobie na komentarze to przejaw dużej niekompetencji. Tylko 3 gwiazdki.
08.10.2019
02.08.2016
kkk
Tomek, proszę o kontakt: k.l-ski@wp.pl
tomasz
ukończyłem, załatwiłem nie będąc ani razy w szkole, Opłata też nie była wygórowana. Obecnie studiuję i dokument ukończenia będę mieć . Co więcej potrzeba ?
30.07.2016
29.09.2015
pierwsze wrazenie
po rozmowach z innymi studentami, po swoich wlasnych pierwszych odczuciach - pozytywny odbiór, a jak już zaczne studia na dobre, to podzilę sie spostrzeżeniami bardziej wnikliwymi :-)
Sara
Hej , jestem studentka tej szkoły na kierunku pedagogika edukacja wczesnoszkolna, jest ok. Wykładowcy dokładni, dziekanat też ok.Jak wszędzie czasem lepiej czasem gorzej.
28.08.2015
26.08.2015
pedagogika
ja bym chętnie poznała opinie studentów Pedaogiki tej szkoły. Jednoczesnie zadam pytanie: gdzie warto iść na pedagoikę w Trójmieście?
Stanowiska pracy w Gdańsku!
Absolwenci studiów Ekonomicznych, Prawa lub Księgowości! W Gdańsku otwiera się nowe centrum globalnej firmy konsultingowej PwC i szukamy Junior analityków AML. Wymagania: język angielski B2, studia ekonomiczne, prawnicze lub księgowe, finansowe. Chęć pracy w analitycznym zespole w dynamicznie rozwijającej się na rynku polskim firmie z Big 4! :) kontakt: magiera@hays.pl
11.02.2015
05.11.2014
Małgorzata
Odradzam nie polecam. Rozumiem potrzebę przeniesienia uczelni ale nie robi się tego z dnia na dzień na dwa dni przed terminem obrony. Telefon cały dzień wyłączony zero informacji czy i gdzie znajduje się nowy oddział uczelni. Brak informacji czy obrona się w ogóle odbędzie. W chwili gdy zaczęła z powrotem działać strona internetowa( jakiś dzień przed planowanymi obronami) ukazuje się informacja, że termin oraz godzina obron zostaje przesunięta. Moim zdanie jest to traktowanie studenta poniżej wszelkiej krytyki, brak szacunku....
Karolina
Jestem absolwentką tej uczelni i powiem szczerze, że przez ostatnie pół roku klimat zepsuł się całkowicie. Nowym władzą zależy TYLKO I WYŁĄCZNIE NA KASIE i nie biorą pod uwagę w ogóle potrzeb studenta. Plan jest zmieniany w ostatniej chwili, studenci nie są informowani o zmianach, jest problem z uzyskaniem najważniejszych informacji a nie wspominając już o tym, że władzę uczelni mają problem z podpisaniem podstawowych dokumentów, na które później się czeka i czeka..... Bardzo dużo absolwentów przez zachowanie władz nie odebrało dyplomów na uroczystości tylko przed lub po niej, nie można pominąć że na nasze dyplomu czekaliśmy czekaliśmy 2,5 -c gdzie według przepisów uczelnia na wydanie ma 30 dni od dnia obrony...
05.11.2014
18.12.2012
pedagodzy tez sa potrzebni
nie zgadzam sie z takimi opiniami, ze tylko kierunki scisle, informatyka ekonomia prawo medyzyna, ja planuje wlasnie studia na pedagogice i szukam dobrej uczelni w Gdansku o tym kierunku, jelsi nie dostane sie na uniwerek nie zamierzam trafic roku i zaczne studia w szkole prywatnej, chetnie poslucham waszych opinii o tym kierunku niekoniecznie w tej uczelni, z gory dziekuje w wszystkim przemadrzalcom ktorzy uwazaja, ze po pedagogice tylko zmywak im zostaje - sugeruje chwile zastanowienia; ciekawe, kto bedzie wychowywal Wasze dzieci? inżynierowie i informatycy? raczej nie :-)
zarzadzanie
jak wyglada u nich zarzadzanie??? jest sens placic tej uczelni za studia na tym kierunku? a jesli nie WSS-E, to jaka inna szkole prywatna wyzsza w Gdansku polecanie z kierunkiem zarzadzanie???
19.07.2012
24.06.2012
pierdu, pierdu
tylko gdzie bedziesz pracowac po tej wspanialej pedagogice? na zmywaku w Manchesterze? ludzie otrzasnijcie sie? no chyba, ze papier dla idei, noo, moze jeszcze zarzadzanie, bo dajw wiecej mozliwosci, jak masz leb na karku, to nawet sam jakis biznes poprowadzisz, cos o zarzadzaniu podrzuccie, ok?
iwona
pedagogika resocjalizacyjna to kierunek który zawsze chciałam studiować. ta uczelnia idealnie mi w tym pomaga. Zajęcia prowadzę są w ciekawy sposób. Zawsze chciałam pracować i pomagać ludziom którym coś w życiu nie poszło i wiem, że po skończeniu studiów to mi się uda :)
11.04.2012
18.01.2012
Edu
czy można studiować w trybie eksternistycznym?
marta
chciałabym poznać opinię studentów pedagogiki, jaki jest poziom, podejście wykładowców i ilość nauki
07.12.2011
  • Uczelnia Nauk Społecznych w Łodzi
  • Uniwersytet w Białymstoku
  • Międzynarodowa Akademia Nauk Stosowanych w Łomży
  • Collegium Humanum w Katowicach
  • Wyższa Szkoła Prawa we Wrocławiu
  • Politechnika Świętokrzyska w Kielcach
  • Europejska Uczelnia Społeczno-Techniczna im. Roberta Schumana, Wydział w Warszawie
  • Akademia WIT w Warszawie
  • Uniwersytet Zielonogórski
  • Uniwersytet Wrocławski
  • Uniwersytet Jana Długosza w Częstochowie
  • Collegium Humanum w Lublinie
  • Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia
  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Powiślańska Szkoła Wyższa Filia w Toruniu
  • Pomorski Uniwersytet Medyczny w Szczecinie
  • Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa Publicznego i Indywidualnego Apeiron w Krakowie
  • Collegium Humanum w Poznaniu
  • Uniwersytet Ignatianum w Krakowie
  • Akademia Sztuk Pięknych im. E. Gepperta we Wrocławiu
  • WSPiA Rzeszowska Szkoła Wyższa
  • Wyższa Szkoła Sztuki i Projektowania w Łodzi
  • Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
  • Uniwersytet Gdański
  • Akademia Nauk Stosowanych im. Stanisława Staszica w Pile
  • Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych w Warszawie
  • Społeczna Akademia Nauk w Warszawie
  • Chrześcijańska Akademia Teologiczna w Warszawie
  • Akademia Medyczna Humanum w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie
  • Akademia Górnośląska im. Wojciecha Korfantego w Katowicach
  • Akademia WSB w Dąbrowie Górniczej
  • Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego
  • Europejska Wyższa Szkoła Prawa i Administracji w Warszawie
  • Menedżerska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Collegium Da Vinci w Poznaniu
  • Akademia Medycznych i Społecznych Nauk Stosowanych w Elblągu
  • Collegium Humanum w Rzeszowie
  • Wyższa Szkoła Europejska im. ks. Józefa Tischnera w Krakowie
  • Politechnika Białostocka
  • Uniwersytet Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Akademia Nauk Stosowanych w Wałczu
  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Europejska Uczelnia Społeczno-Techniczna im. Roberta Schumana w Radomiu
  • Uniwersytet Szczeciński
  • Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
  • Wydział Fizyki, Uniwersytet w Białymstoku
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
  • Lubelska Akademia WSEI
  • Uniwersytet Morski w Gdyni
  • Akademia Nauk Stosowanych w Nowym Sączu
  • Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
  • Akademia Ateneum w Gdańsku
  • Politechnika Częstochowska
  • Uniwersytet Łódzki Wydział Zarządzania
  • Akademia Śląska w Katowicach
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych, Filia w Gdańsku
  • Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu, Filia w Rybniku
  • Powiślańska Szkoła Wyższa
  • Warszawska Wyższa Szkoła Biznesu
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego w Polkowicach
  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi
  • VIAMODA Szkoła Wyższa w Warszawie
  • Akademia Jagiellońska w Toruniu
  • Politechnika Łódzka
  • Uniwersytet Rzeszowski
  • Akademia Katolicka w Warszawie, Collegium Bobolanum
  • Uniwersytet Radomski im. Kazimierza Pułaskiego
  • Gdański Uniwersytet Medyczny
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
  • Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Uniwersytet Papieski Jana Pawła II w Krakowie
  • Wrocławska Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej HORYZONT
  • Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi
  • Wojskowa Akademia Techniczna im. J. Dąbrowskiego w Warszawie
  • Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
  • Uczelnia Łazarskiego w Warszawie
  • Uniwersytet Pomorski w Słupsku
  • Collegium Medicum im. L. Rydygiera w Bydgoszczy
  • Szkoła Wyższa Ekonomii i Zarządzania w Łodzi
  • Uniwersytet Medyczny w Białymstoku
  • Akademia Nauk Stosowanych TWP w Szczecinie
  • Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
  • Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
  • Wydział Inżynierii Lądowej Politechnika Krakowska
  • Akademia Tarnowska
  • Akademia Finansów i Biznesu Vistula w Warszawie
  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Akademia Nauk Stosowanych w Nowym Targu
  • Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie
  • Collegium Humanum w Gdańsku
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych im. Ignacego Mościckiego w Ciechanowie
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
  • Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
  • Collegium Humanum we Wrocławiu
  • Warszawska Szkoła Zarządzania - Szkoła Wyższa
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
  • Collegium Civitas w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Nauk o Zdrowiu w Bydgoszczy
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
  • Uniwersytet SWPS Katowice
  • Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej w Warszawie
  • Uniwersytet Kaliski
  • Politechnika Śląska
  • Collegium Humanum w Szczecinie
  • Uniwersytet WSB Merito w Gdańsku
  • Powiślańska Szkoła Wyższa Filia w Gdańsku
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego, Filia w Lubinie
  • Górnośląska Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości im. K.Goduli w Chorzowie
  • Akademia Nauk Stosowanych im. prof. E. Lipińskiego w Kielcach
  • Uniwersytet WSB Merito Szczecin
  • Wszechnica Polska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Warszawska Uczelnia Medyczna im. Tadeusza Koźluka
  • Politechnika Morska w Szczecinie
  • Pomorska Szkoła Wyższa w Starogardzie Gdańskim
  • Akademia Zamojska
  • Akademia Pożarnicza w Warszawie
  • Akademia Sztuki Wojennej w Warszawie
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych im. ks. B. Markiewicza w Jarosławiu
  • Lotnicza Akademia Wojskowa w Dęblinie
  • Gdańska Szkoła Wyższa
  • Wydział Nauk o Polityce i Komunikacji Społecznej Uniwersytetu Opolskiego
  • Warszawska Uczelnia Ekonomiczna
  • Wyższa Szkoła Logistyki w Poznaniu
  • Politechnika Lubelska
  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Warszawska Akademia Medyczna Nauk Stosowanych
  • Niepubliczna Wyższa Szkoła Medyczna we Wrocławiu
  • Wrocławska Akademia Biznesu w Naukach Stosowanych
  • Akademia Nauk Stosowanych im. H. Cegielskiego w Gnieźnie, Uczelnia Państwowa
  • Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte w Gdyni
  • Sopocka Akademia Nauk Stosowanych
  • Gnieźnieńska Szkoła Wyższa Milenium
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Małopolska Uczelnia Państwowa im. rtm. Witolda Pileckiego w Oświęcimiu
  • Uniwersytet w Siedlcach
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Psychologii w Poznaniu
  • Politechnika Poznańska
  • Collegium Humanum w Kielcach
  • Społeczna Akademia Nauk w Łodzi
  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Collegium Humanum w Warszawie
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Uniwersytet Medyczny w Łodzi
  • Uniwersytet WSB Merito w Toruniu
  • Akademia Nauk Stosowanych w Raciborzu
  • Powiślańska Szkoła Wyższa Filia w Kościerzynie
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii w Suchej Beskidzkiej
  • Akademia Mazowiecka w Płocku
  • Wyższa Szkoła Kosmetyki i Nauk o Zdrowiu w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu, Filia w Szczawnie-Zdroju
  • Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
  • Uniwersytet Śląski w Katowicach