• TEB Edukacja - Agencja Copuz.com - Jan Żaboklicki
  • UTH im. Chodkowskiej Warszawa
Wybierz i oceń uczelnię?

Opinie, oceny, komentarze, pytania


Opinie (40)
Wyższa Szkoła Społeczno-Ekonomiczna w Gdańsku, WSSE Gdańsk

Robert
Serdecznie polecam, zarówno wykładowcy jak i kadra zarządzająca bardzo pomocni, odpowiedzą na każde pytanie. Studia na tej uczelni były samą przyjemnością.
30.03.2021
27.03.2021
Agnieszka M.
Wyższa Szkoła Społeczno-Ekonomiczna to uczelnia godna polecenia - przyjazna, z indywidualnym podejsciem do studenta, wspaniałą kadra wykładowców oraz całym zapleczem adminisyracyjnym. Bogaty i różnorodny wachlarz kierunkow pozwala na spersonalizowane oczekiwań studenta. Na WSSE nończyłam studia magisterskie - polecam studia w sercu Gdańska.
1978
Nauka w tej szkole to prawdziwa przyjemność. To był mój najlepszy wybór. Wszyscy mili, życzliwi, wykładowcy, obsługa dziekanatu ..łącznie z paniami z księgowości. Polecam z całego serca :)
26.03.2021
10.07.2020
Justyna B.
Uczelnia godna polecenia, przyjazna atmosfera, indywidualne podejscie do każdego studenta, specjalności studiów atrakcyjne i ciekawe. Fachową i kompetentna kadra, przemiłe i życzliwe panie z administracji. Ukończyłam studia magisterskie i napewno będę kontynuować edukację. Dostępny jest cały wachlarz specjalności. Pozdrawiam
Edyta
Bardzo polecam uczelnię WSSE, uczelnia dostosowuje się do potrzeb studenta. Przemiła atmosfera , fachowa wiedza. Jeszcze raz gorąco polecam.
01.07.2020
30.06.2020
Sylwia
Wspaniała uczelnia z wykfalifikowaną kadra .Przemiła atmosfera .Pani w dziekanacie Rewelacja .Polecam każdemu kto chce zdobyć niezbędną wiedzę i mieć dyplom .Uczelnia najlepsza w jakiej dotychczas studiowałam a było ich kilka Polecam z całego serca
Karolina89
Bardzo polecam tą uczelnie naprawdę bardzo dobra szkoła , która potrafi dostosować się do indywidualnych potrzeb każdego studenta.
30.06.2020
07.04.2020
Beata S-H
Szanowni Państwo, chcę szczerze polecić WSSE w Gdańsku. Jeśli szukasz uczelni,, to tu. Tu czynnik ludzki odgrywa istotną rolę. Panie w dziekanacie, jako pierwszy kontakt z uczelnia - telefoniczny kontakt (rozmawiał z p.Katarzyną), a potem w czasie pierwszego i kolejnych spotkań offline (teraz online) Pani Katarzyna, i p. Magda profesjonalnie tworzyły ramę administracyjną, koordynując merytoryczny przepływ informacji, reagując na potrzeby słuchaczy. Program studiów podyplomych (przygotowanie pedagogiczne) wkłąd grona pedagogicznego połączony z własną pracą słuchacza daje konkretne podstawy do dalszej pracy. SzanownyPanie Rektorze, Pani Katarzyno, zepsole WSSE, polecam WSSE. Z wyrazami szacunku, Beata S-H
Krystian
Uczelnia super, pracownicy jak i wykladowcy pomocni i sympatyczni. Panie z dziekanatu są wspaniałe!
06.04.2020
06.04.2020
Karo
Studia drugiego stopnia, pedagogika, robione w trzy semestry. Kadra bardzo otwarta dla studentów, a dziekanat służy pomocą. Nauczanie dobrane do aktualnych potrzeb rynku i nowoczesnej wiedzy w zakresie kierunku studiów. część zajęć w postaci e-learningu. Lokalizacja blisko centrum także na plus zwłaszcza dla osób dojeżdżających. Polecam
Marta
Uczelnie na 5, pracownicy, wykladowcy na 6. Zwlaszcza panie z dziekanatu.
06.04.2020
08.11.2019
Kasia
Polecam wszystkim którzy szukają dobrej uczelni zapewniającej nauczanie indywidualne, w trybie e-learning oraz oferującej duży zakres informacji w wybranej dziedzinie kształcenia. Warto :)
Marta
Polecam tą uczelnię.! Wykładowcy wyrozumiali ,Panie z dziekanatu bardzo pomocne i sympatyczne. Atmosfera w uczelni rewelacyjna!!!!
24.10.2019
17.10.2019
Sandra
Uczelnia zdecydowanie godna polecenia; przyjazna atmosfera, indywidualne podejscie do każdego studenta, specjalności studiów dostosowane do wymogów współczesnego rynku pracy.
Natinka26
Uczelnia przyjaźnie nastawiona do studentów, zawsze można liczyć na pomoc przy nauce i wyrozumiałość. Spędziłam tam wspaniałe chwile. Można się nauczyć współpracy oraz zwiększyć empatię.
14.10.2019
14.10.2019
Bea
Właśnie ukończyłam pierwszy etap - licencjat i rozpoczynam magisterkę. WSSE to profesjonalna uczelnia, z indywidualnym podejściem i wielkim sercem do każdego studenta. Daje wiele możliwości rozpoczęcia nauki, kontynuacji lub uzupełnienia wykształcenia na studiach podyplomowych. Wspaniali wykładowcy, którzy nie tylko pomagają ale przede wszystkim inspirują i motywują do rozwoju. Panie w dziekanacie uprzejme i zawsze można liczyć na pomoc. Ogólnie na uczelni bardzo przyjazna atmosfera i każdy znajdzie specjalność dla siebie. Gorąco polecam . Bea
Tymoteusz
Najwyższy poziom, uczelnia jest bardzo przyjazna, a kadra kontaktowa. Serdecznie polecam :)
14.10.2019
14.10.2019
Ksymena Klusek
Polecam w 100% Uczelnię WSSE w GDAŃSKU , pełen profesjonalizm👍
Bogumiła
Ukończyłam w czasie III semestrów studia II stopnia. Uczelnia jest przyjazna studentom. Do każdego podchodzi indywidualnie. Profesjonalna kadra . Uczelnia posiada wiele kierunków, studia licencjackie i podyplomowe.. Każdy znajdzie dla siebie interesujący zawód. Polecam WSSE w Gdańsku.
14.10.2019
13.10.2019
Emilia
Indywidualne podejście do studenta to jedna z mocniejszych stron tej Uczelni. Po za tym kompetentni ludzie, otwarci i wyrozumiali, zawsze służący dobrem słowem, specjalnosci studiów odpowiadające wymogom współczesnego rynku pracy to kolejne atuty. Polecam! Absolwentka dwóch specjalności na studiach podyplomowych w WSSE, i nie ostatnich...
Arek
Studia drugiego stopnia, pedagogika, robione w trzy semestry - możliwość skrócenia studiów to najlepszy pomysł. Kadra bardzo otwarta dla studentów, a dziekanat służy pomocą. Nauczanie oparte o wymagane treści, dobrane do aktualnych potrzeb rynku i nowoczesnej wiedzy w zakresie kierunku studiów. niewygórowane czesne, część wiedzy i zajęć w postaci e-learningu. Polecam
13.10.2019
12.10.2019
Areks
Profesjonalna kadra dydaktyczna, dogodne płatności co jest niebagatelne w chwili obene, ogólnie super uczelnia
Aga
W zeszłym roku ukończyłam na WSSE studia I stopnia a obecnie jestem na III semestrze magisterki. Uczelnia bardzo przyjazna studentom. Rektor wyrozumiały i w każdej chwili chętny do pomocy. Wykłady ciekawe. Panie z dziekanatu super. Ogólnie bardzo polecam 😊
11.10.2019
11.10.2019
Nick
Ukończyłam na tej uczelni studia I stopnia, aktualnie jestem na ostatnim semestrze studiów II stopnia i dzięki tej szkole mogłam znaleźć wymarzoną pracę. Cieszę się bardzo z uzyskania dyplomu licencjata a niebawem, mam nadzieję, że również zdobędę tytuł magistra. Zarówno kadra Zarządzająca tą uczelnią jak i wszyscy pozostali Wykładowcy to osoby niesamowicie życzliwe i dobrze nastawione do wszystkich studentów, zawsze chętni do pomocy. Panie z Dziekanatu kompetentne i służące pomocą i dobrą radą zawsze kiedy jest taka potrzeba. Nigdy nie pozostawią studenta bez cennych i potrzebnych wskazówek. Zawsze mogę liczyć na wsparcie jeśli tylko takiego potrzebuję. Szczerze polecam tą szkołę Wszystkim tym, którzy chcą spokojnie studiować i zdobyć wykształcenie wyższe w miłej, serdecznej atmosferze jednocześnie zdobywając cenną i praktyczną wiedzę, która z pewnością przyczyni się do dalszego rozwoju i być może wykonywania upragnionego zawodu. Ola
KladiZ
Obecnie rozpoczęłam studia II stopnia na tej uczelni. Ogromnie się cieszę, że na nią trafiłam. Dzięki „załodze”, która tworzy przemiłą atmosferę chętnie osiągam założone sobie cele. Panie z dziekanatu przesympatyczne! Zawsze służą pomocą i dobrym słowem. Zarówno Panie jak i Rektor, oraz wykładowcy zawsze uśmiechnięci, nigdy nie stwarzają problemów. To wspaniałe studiować w tak ciekawym miejscu i w tak pięknym mieście :) polecam, polecam i jeszcze raz polecam!! Oraz zachęcam wszystkich do wspólnego studiowania i rozwinięcia skrzydeł. Dzięki WSSE ja swoje rozwijam coraz bardziej, za co ogromnie dziękuje! :)
11.10.2019
08.10.2019
nick
Uczelnia sprawia bardzo dobre wrażenie. Elastyczność i stosunek wykładowców do studentów. Dużym minusem to pani kierownik z dziekanatu. Jest mało komunikatywna i nieprzyjemna. Jako nowy student dla mnie jest to odpychające i źle nastawiające do uczelni, a nie mam 20 lat. Brak szacunku, niewłaściwe dawanie informacji zwrotnej i pozwalanie sobie na komentarze to przejaw dużej niekompetencji. Tylko 3 gwiazdki.
kkk
Tomek, proszę o kontakt: k.l-ski@wp.pl
02.08.2016
30.07.2016
tomasz
ukończyłem, załatwiłem nie będąc ani razy w szkole, Opłata też nie była wygórowana. Obecnie studiuję i dokument ukończenia będę mieć . Co więcej potrzeba ?
pierwsze wrazenie
po rozmowach z innymi studentami, po swoich wlasnych pierwszych odczuciach - pozytywny odbiór, a jak już zaczne studia na dobre, to podzilę sie spostrzeżeniami bardziej wnikliwymi :-)
29.09.2015
28.08.2015
Sara
Hej , jestem studentka tej szkoły na kierunku pedagogika edukacja wczesnoszkolna, jest ok. Wykładowcy dokładni, dziekanat też ok.Jak wszędzie czasem lepiej czasem gorzej.
pedagogika
ja bym chętnie poznała opinie studentów Pedaogiki tej szkoły. Jednoczesnie zadam pytanie: gdzie warto iść na pedagoikę w Trójmieście?
26.08.2015
11.02.2015
Stanowiska pracy w Gdańsku!
Absolwenci studiów Ekonomicznych, Prawa lub Księgowości! W Gdańsku otwiera się nowe centrum globalnej firmy konsultingowej PwC i szukamy Junior analityków AML. Wymagania: język angielski B2, studia ekonomiczne, prawnicze lub księgowe, finansowe. Chęć pracy w analitycznym zespole w dynamicznie rozwijającej się na rynku polskim firmie z Big 4! :) kontakt: magiera@hays.pl
Małgorzata
Odradzam nie polecam. Rozumiem potrzebę przeniesienia uczelni ale nie robi się tego z dnia na dzień na dwa dni przed terminem obrony. Telefon cały dzień wyłączony zero informacji czy i gdzie znajduje się nowy oddział uczelni. Brak informacji czy obrona się w ogóle odbędzie. W chwili gdy zaczęła z powrotem działać strona internetowa( jakiś dzień przed planowanymi obronami) ukazuje się informacja, że termin oraz godzina obron zostaje przesunięta. Moim zdanie jest to traktowanie studenta poniżej wszelkiej krytyki, brak szacunku....
05.11.2014
05.11.2014
Karolina
Jestem absolwentką tej uczelni i powiem szczerze, że przez ostatnie pół roku klimat zepsuł się całkowicie. Nowym władzą zależy TYLKO I WYŁĄCZNIE NA KASIE i nie biorą pod uwagę w ogóle potrzeb studenta. Plan jest zmieniany w ostatniej chwili, studenci nie są informowani o zmianach, jest problem z uzyskaniem najważniejszych informacji a nie wspominając już o tym, że władzę uczelni mają problem z podpisaniem podstawowych dokumentów, na które później się czeka i czeka..... Bardzo dużo absolwentów przez zachowanie władz nie odebrało dyplomów na uroczystości tylko przed lub po niej, nie można pominąć że na nasze dyplomu czekaliśmy czekaliśmy 2,5 -c gdzie według przepisów uczelnia na wydanie ma 30 dni od dnia obrony...
pedagodzy tez sa potrzebni
nie zgadzam sie z takimi opiniami, ze tylko kierunki scisle, informatyka ekonomia prawo medyzyna, ja planuje wlasnie studia na pedagogice i szukam dobrej uczelni w Gdansku o tym kierunku, jelsi nie dostane sie na uniwerek nie zamierzam trafic roku i zaczne studia w szkole prywatnej, chetnie poslucham waszych opinii o tym kierunku niekoniecznie w tej uczelni, z gory dziekuje w wszystkim przemadrzalcom ktorzy uwazaja, ze po pedagogice tylko zmywak im zostaje - sugeruje chwile zastanowienia; ciekawe, kto bedzie wychowywal Wasze dzieci? inżynierowie i informatycy? raczej nie :-)
18.12.2012
19.07.2012
zarzadzanie
jak wyglada u nich zarzadzanie??? jest sens placic tej uczelni za studia na tym kierunku? a jesli nie WSS-E, to jaka inna szkole prywatna wyzsza w Gdansku polecanie z kierunkiem zarzadzanie???
pierdu, pierdu
tylko gdzie bedziesz pracowac po tej wspanialej pedagogice? na zmywaku w Manchesterze? ludzie otrzasnijcie sie? no chyba, ze papier dla idei, noo, moze jeszcze zarzadzanie, bo dajw wiecej mozliwosci, jak masz leb na karku, to nawet sam jakis biznes poprowadzisz, cos o zarzadzaniu podrzuccie, ok?
24.06.2012
11.04.2012
iwona
pedagogika resocjalizacyjna to kierunek który zawsze chciałam studiować. ta uczelnia idealnie mi w tym pomaga. Zajęcia prowadzę są w ciekawy sposób. Zawsze chciałam pracować i pomagać ludziom którym coś w życiu nie poszło i wiem, że po skończeniu studiów to mi się uda :)
Edu
czy można studiować w trybie eksternistycznym?
18.01.2012
07.12.2011
marta
chciałabym poznać opinię studentów pedagogiki, jaki jest poziom, podejście wykładowców i ilość nauki
  • Wydział Inżynierii i Technologii Chemicznej Politechnika Krakowska
  • Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie
  • Akademia Wojsk Lądowych im. generała Tadeusza Kościuszki we Wrocławiu
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
  • WIT Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
  • Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
  • Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
  • Wyższa Szkoła Ekonomii i Innowacji w Lublinie
  • Mazowiecka Uczelnia Medyczna w Warszawie
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
  • Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
  • Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
  • Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Handlu i Usług w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
  • Uniwersytet Gdański
  • Politechnika Gdańska