UTH im. Chodkowskiej Warszawa
Wybierz i oceń uczelnię?

Opinie, oceny, komentarze, pytania


Opinie (379)
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku, WSZ Gdańsk

Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
Szanowny Panie "Miki", uprzejmie informujemy, że zajęcia na studiach podyplomowych będą odbywać się co 2 tygodnie w soboty i niedziele, ale również mogą w piątki od godz. 17:00. Zajęcia będą prowadzone w systemie hybrydowym. Zapraszamy serdecznie, rekrutacja trwa do 15 października.
04.10.2021
04.10.2021
Wyższ Szkoła Zdrowia w Gdańsku
Szanowna Pani "Baśka" dziękujemy za komentarz. Uprzejmie informujemy, że średnia wieku na studiach podyplomowych jest zróżnicowana, prosimy się nie obawiać, że będzie Pani "najstarsza";) Serdecznie zapraszamy, pierwsze zajęcia na studiach podyplomowych na kierunku podologia już 22-24 X :) Pozdrawiamy serdecznie:)
Baśka
Witam :) Jaka jest średnia wieku studentów na podologii podyplomowej? Chciałabym bym się zapisać, ale obawiam się , że będę jedyna starsza osoba na całej uczelni ;)
29.09.2021
29.09.2021
Miki
Witam :) Czy studia podyplomowe z Podologiipodologii odbywają się obecnie stacjonarnie czy hybrydowo? Czy zajęcia praktyczne odbywają się w piątek, sobotę i niedzielę? Chodzi mi dokładniej o to czy trzeba być przez 3 dni na uczelni czy jakiś dzień przeznaczony jest na ćwiczenia, a reszta dni to zajęcia zdalne?
Adam
Witam, jak wyglada ilość zajęć na dietetyce niestacjonarnej, co dwa tygodnie czy inaczej?
26.09.2021
02.08.2021
Fizjoterapia
Hej, czy studiuje ktoś może na fizjoterapii niestacjonarnej jednolitej jeśli taka jest? Będę teraz szła na rok trzeci i rozważam zmianę uczelni. Czy może ktoś coś więcej napisać? Jak wykładowcy? Jak zajęcia praktyczne, czy są jakieś zajęcia w szpitalach? Czy są praktyki letnie, śródroczne? Jak sytuacja z zaliczeniem państwowych egzaminów? Czy na uczelni jest wystarczająco przekazywana wiedza by dostać po egzaminie państwowym uprawnienia? Zostawiam swojego maila gdyby ktoś chciał napisać więcej informacji ula.drywa@gmail.com
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
odpowiedź dla Marcin z dnia 26.07.2021
Panie Marcinie, dziękujemy za dobre słowo. Jest nam niezmiernie miło, iż docenił Pan zwłaszcza naszą kadrę wykładowczą. Przywiązujemy dużą wagę do sposobu przekazywania wiedzy, zwłaszcza praktycznej. Pozdrawiamy.
27.07.2021
26.07.2021
Marcin
Jestem po 3 roku fizjoterapii stacjonarnej, uczelnia moim zdaniem jest przyjazna studentom, zajęcia praktyczne prowadzone w ciekawy i dokładny sposób. Zawsze można poprosić zarówno ,,ćwiczeniowców'' i wykładowców o dodatkowe materiały, ponadto uczelnia dokłada wszelkich starań aby studentom z roku na rok lepiej się studiowało, szczerze polecam uczelnię WSZ w Gdańsku
Szymon
Czy ktoś jest na kierunku fizjo i może wyrazić swoje zdanie na temat tego kierunku na WSZ?
19.07.2021
12.07.2021
jag935
ilość zajęć praktycznych jest żenująco niska, ale i tak to jedna z najlepszych uczelni
Emilia
Witam! Chciałabym się dowiedzieć czy kończył ktoś może kosmetologie na studiach podyplomowych i chciałby podzielić się wrażeniami i opinią na temat organizacji i przekazywanej wiedzy. kontakt: emilia-kos@wp.pl
02.07.2021
01.07.2021
Mirela
Natka, właśnie kończę studia podyplomowe na kierunku Trychologia Kosmetologiczna, jutro czeka mnie egzamin ;) Powiem Ci, że jestem mega pozytywnie zaskoczona wysokim poziomem nauki i rewelacyjnym programem tego kierunku. Kadra jest fantastyczna - sami praktycy!, pełen profesjonalizm, dużo praktyki i przedmiotów, które trychologię pięknie uzupełniają. Polecam Ci z całego serca, jeśli zależy Ci na dobrej uczelni, z dobrą renomą i dyplomem, który przypieczętuje zdobytą wiedzę przez ten cały rok. Mimo pandemii uczelnia świetnie rozwiązała sprawę z zajęciami praktycznymi, więc czapki z głów, bo praktyka w tym zawodzie najważniejsza :)
Natka
Witam, Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat studiów podyplomowych z trychologii? Czy ktoś wybiera się na rok 2021/2022?
30.06.2021
04.06.2021
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
odpowiedź dla Klaudia #fizjo z dnia 04.06.2021
Pani Klaudio, serdecznie dziękujemy za miłe słowa. Oczywiście staramy się, żeby nasi studenci czuli się u nas dobrze a program studiów był urozmaicony. Pozdrawiamy serdecznie.
Klaudia #fizjo
Wspaniała Uczelnia, wykładowcy potrafią w prosty i jasny sposób przekazać nam swoją wiedzę. Wykładowcy sa z nami na dobre i na złe, zawsze można liczyć na ich pomoc. Na tej uczelni nigdy nie jest nudno, zawsze panuje tam wspaniała atmosfera. Uczelnia świętuje wszystkie uroczystosci wraz ze studentami i organizuje świetne konkursy, wydarzenia oraz kursy. Jestem bardzo zadowolona. Polecam
04.06.2021
26.05.2021
Balubas
Witam. Studiuje ktoś fizjo zaocznie? Mam kilka pytań. balubas123@wp.pl
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
odpowiedź dla Amelia z dnia 15.03.2021
Witaj! Nie weryfikujemy przedmiotów zdawanych na maturze. Wystarczy zdana matura. Serdecznie zapraszamy do składania dokumentów do 15 września.
16.03.2021
15.03.2021
Amelia
jakie przedmioty należy zdawać na maturze aby dostać się na kosmetologie?
Zuzia
Czy studiuje ktoś kosmetologię? Moglibyście podzielić się wrażeniami? Jak trzeba zdać i jakie przedmioty wybrać na maturze, aby się dostać?
14.03.2021
08.03.2021
Julka
Czy ktoś studiuje dietetykę niestacjonarnie i mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami? :)
Klaudia WSZ
@Kaja Hej, jestem studentka II roku na kosmetologii. Zajęcia w większości odbywają się online z wyjątkiem zajęć praktycznych , które są dostosowując się do zasad sanitarnych :) maseczki, dezynfekcja, pleksy między stanowiskami. Podczas zajęć online kontakt z wykladowacami odbywa się przez platformę teems lub edziekanat. Indeksy są elektroniczne.
16.02.2021
12.02.2021
Kaja
Czy uczelnia radzi sobie z koronawirusem? Jak wyglada organizacja zajęć (portale, z których korzysta uczelnia), praca dziekanatu? Czy indeksy są papierowe, czy jest dziennik elektroniczny? Z góry dziękuję za odpowiedzi :)
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
odpowiedź dla Podolog z dnia 20.01.2021
Dzień dobry. Dziękujemy za zainteresowanie ofertą kształcenia Wyższej Szkoły Zdrowia w Gdańsku. Informujemy, iż studia podyplomowe na wskazanym kierunku kończą się zaliczeniem w formie testu wielokrotnego wyboru. Pozdrawiamy, Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
21.01.2021
20.01.2021
Podolog
Witam, czy na studiach podyplomowych z podologii na koniec trzeba pisać coś w stylu pracy magisterskiej?
Kasia
Mogłabym prosić o przesłanie jakiego przykładowego planu zajęć na kosmetologii II stopnia tryb niestacjonarny?
14.01.2021
08.01.2021
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
odpowiedź dla Viola z dnia 07.01.2021
Dzień dobry. Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Pozdrawiamy, Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
Viola
Jestem bardzo zadowolona z wyboru studiów na kosmetologii, super ludzie i mega wykładowcy. Polecam uczelnię ludziom, którzy chcą dobrze nauczyć się zawodu.
07.01.2021
07.01.2021
Marti
Uczelnia bardzo dobrze przygotowuje do zawodu. Podoba mi się, że jest duży nacisk na praktykę. Wykładowcy są mili i wyrozumiali. Moim zdaniem biura pracują bez większych zastrzeżeń. Ja jestem zadowolona z w wyboru tej szkoły i szczerze polecam!!
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
odpowiedź dla RanARAMONA z dnia 15.12.2020
Szanowna Pani, dziękujemy za dodanie opinii. Bardzo nam przykro, że napotkała Pani na trudności ze strony Biura Obsługi Studenta. Zadowolenie naszych Studentów, jak i wysoka jakość obsługi jest dla nas priorytetem, dlatego chcielibyśmy wyjaśnić zaistniałą sytuację. Kierując się chęcią pomocy i rozwiązania zaistniałego problemu, bardzo prosimy o kontakt z koordynatorem Biura Obsługi Studenta. Pozdrawiamy, Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
16.12.2020
15.12.2020
RanARAMONA
Niestety w czasie Pandemii uczelnia a raczej dziekanat do bardzo dużej poprawki. Mają bałagan, kontakt ograniczony. Wykładowcy oraz ćwiczeniowcy na plus i w przekazywaniu wiedzy są cudowni, ale dziekanat daje wielką plamę w czasie pandemii. Nie wiem czy wybiorę tę szkołę na studiach magisterskich. Bardzo bym chciała, ale się boje, że znów będą problemy typu ,,dziekanat cos zapomniał przekazać" i wedlug nich to juz moj problem.....
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
odpowiedź dla Kaja z dnia 18.11.2020
Dzień dobry. Dziękujemy za zainteresowanie ofertą kształcenia Wyższej Szkoły Zdrowia w Gdańsku. Uprzejmie informuję, iż zajęcia prowadzone są przez kadrę, która równolegle prowadzi zajęcia w języku polskim. W przypadku dodatkowych pytań, zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy, Biuro ds. Promocji i Rekrutacji
20.11.2020
18.11.2020
Kaja
Też mam pytanie o studia w języku angielskim - czy prowadzą je ci sami wykładowcy co w wersji polskiej?
Pola
Czy na studiach w języku angielskim zaliczenia też tak się odbywają i obrona pracy potem?
09.10.2020
28.09.2020
Monika
Hej! Czy ktoś wybiera się na studia zaoczne na kierunku kosmetologia i mógłby opowiedzieć jak wyglądają zajęcia praktyczne? Jak wygląda sytuacja ze sprzętem na uczelni? Warto wybrać się na ten kierunek? Pozdrawiam!
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
odpowiedź dla Katja z dnia 24.09.2020
Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie ofertą kształcenia Wyższej Szkoły Zdrowia w Gdańsku. Uprzejmie informujemy, że oferta kształcenia w języku angielskim jest skierowana zarówno do obywateli Polski, jak i cudzoziemców. Zachęcamy do złożenia dokumentów rekrutacyjnych. Rekrutacja na studia trwa do 30 września br. W przypadku dodatkowych pytań, zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy, Biuro ds. Promocji i Rekrutacji
25.09.2020
24.09.2020
Katja
Czy na kierunku physiotherapy - studies in English mogą studiować osoby z Polski? Wydaje mi się to bardzo korzystne, aby studiować właśnie ten kierunek po angielsku, bo teraz już wszystkie lepsze salony wymagają znajomości języka specjalistycznego z tego zakresu.
Jula
Hej! Wybiera się ktoś na dietetykę zaocznie od października? jnawrocka@onet.eu
19.09.2020
30.08.2020
bart99
Witam Ktoś idzie na dietetykę na dzienne w tym roku? barsik9908@gmail.com
Kasia
Czy te kierunki w języku angielskim przewidziane są dla obcokrajowców, czy to bez znaczenia?
28.08.2020
27.08.2020
Szymon
Czy we wrześniu odbędzie się jeszcze jakiś dzień otwarty ? Pozdrawiam
Urbmal
Wybiera się ktoś od października na dietetykę zaocznie ? :) www.urbmal@o2.pl
26.08.2020
26.08.2020
Bartek
Witam Planuję ktoś studiować dietetykę dziennie. Głównie chodzi mi o plan zajęć.
Wyższa Szkoła Zdrowia
odpowiedź dla wiki z dnia 13.08.2020
Dziękujemy za zainteresowanie ofertą kształcenia Wyższej Szkoły Zdrowia w Gdańsku. Zajęcia na studiach zaocznych odbywają się co dwa tygodnie w soboty i niedziele, a także w piątki przed planowanym zjazdem w godzinach 17:00 - 20:15. Wykaz przedmiotów realizowanych na kierunku dietetyka dostępny jest na stronie: https://www.wsz.pl/przedmioty-na-kierunku-dietetyka/ W przypadku dalszych pytań, zapraszamy do kontaktu.
13.08.2020
13.08.2020
wiki
Witam, jak wygladaja studia zaoczne na kierunku dietetycznym?
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
Dni Otwarte w Wyższej Szkole Zdrowia! Szanowni Kandydaci, W dniach od 11 do 14 sierpnia w godzinach 10:00 -17:30, zapraszamy do udziału w DNIACH OTWARTYCH Wyższej Szkoły Zdrowia w Gdańsku. Podkreślamy, że w trosce o nasze wspólne bezpieczeństwo tegoroczne spotkania z kandydatami odbędą się z zachowaniem szczególnych zasad ostrożności. W związku z obowiązującymi obostrzeniami związanymi z pandemią COVID-19, każdy kto będzie chciał odwiedzić Uczelnię w tych dniach, proszony jest o umówienie się na spotkanie o wyznaczonej godzinie. Chcesz dowiedzieć się, jak wygląda kształcenie w Wyższej Szkole Zdrowia w Gdańsku? – przyjdź i przekonaj się, już między 11 a 14 sierpnia. • Podczas spotkania: zwiedzisz Uczelnię, w tym nowoczesne pracownie specjalistyczne, w których odbywają zajęcia praktyczne, • otrzymasz atrakcyjny RABAT NA CZESNE, jeśli złożysz dokumenty rekrutacyjne i dołączysz do grona studentów Wyższej Szkoły Zdrowia w Gdańsku! Ponadto, dla wszystkich odwiedzających Uczelnię podczas dni otwartych przygotowaliśmy wyjątkowy KONKURS, w którym do wygrania będzie GŁOŚNIK BEZPRZEWODOWY. Szczegóły konkursu poznacie na miejscu już we wtorek! Jeżeli chcesz wziąć udział w wydarzeniu, napisz wiadomość na adres rekrutacja@wsz.pl, w tytule wpisując „dni otwarte”, a w treści podając swoje imię i nazwisko, wybrany przez Ciebie dzień oraz godzinę wizyty między 10:00 - 17:00. Bądźcie z nami! Do zobaczenia już od 11 sierpnia!
08.08.2020
05.08.2020
Asia
Jestem zainteresowana studiami podyplomowymi z dietetyki. Czy można się nauczyć czegoś ciekawego? Czy jest dużo zajęć praktycznych? Oraz czy po ukończeniu takich rocznych studiów można być kompetentnym doradcą w tej dziedzinie? Jeśli ktoś chciałby się podzielić opinią poproszę o maila: asik36@yahoo.pl
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
odpowiedź dla Martta z dnia 30.06.2020
Szanowna Pani, dziękujemy za komentarz. Uprzejmie informujemy, że rekrutacja na rok akademicki 2020/2021 trwa zarówno na kierunek dietetyka i kosmetologia. Na wstępie rekrutacji dokonuje się w formie on-line poprzez rejestrację w systemie i wypełnienie podania elektronicznie. Wydrukowane podanie wraz z pozostałymi dokumentami rekrutacyjnymi należy przesłać pocztą lub złożyć osobiście w biurze promocji i rekrutacji po wcześniejszym umówieniu się na bezpośrednią wizytę. Oba kierunki, którymi jest Pani zainteresowana cieszą się dużym zainteresowaniem wśród kandydatów na studia i uruchamiane są co roku zarówno w formie dziennej i zaocznej. https://e.wsz.pl/Rekrutacja/Rejestracja Serdecznie zapraszamy. Pozdrawiamy:) Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku.
02.07.2020
30.06.2020
Martta
Jak wygląda teraz rekrutacja? Czy wszystko jest aktualne i czy na pewno wszystkie kierunki będą otworzone? Głównie interesuje mnie kosmetologia i dietetyka.
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
Dzień dobry. Jeżeli interesuje Was zawód kosmetologa to serdecznie zapraszamy do udziału w webinarium, które odbędzie się w dniu 1 lipca, od godz. 17:30. Więcej informacji na stronie https://www.wsz.pl/o-uczelni/nasze-wydarzenia/szanse-i-wyzwania-w-zawodzie-kosmetologa-wirtualne-spotkanie-ekspertow/
23.06.2020
17.06.2020
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
odpowiedź dla Patrycja z dnia 16.06.2020
Dzień dobry, uprzejmie informujemy, że opublikowana na stronie internetowej Uczelni wysokość czesnego obowiązuje na rok akademicki 2020/2021. Jednocześnie informujemy, że przed rozpoczęciem roku akademickiego podpisuje się umowę o warunkach odpłatności za studia, która określa m.in. wysokości czesnego i obowiązuje cały okres studiów. Pozdrawiamy:)
WSZ
odpowiedź dla Karolina z dnia 14.06.2020
Dzień dobry, zajęcia na studiach stacjonarnym mogą odbywać się od poniedziałku do piątku, ale może również pojawić się wolny dzień w tygodniu. Plan w każdym semestrze studiów jest inny. Zachęcamy do udziału czacie ze studentkami kierunku kosmetologia, które chętnie odpowiedzą na wszystkie pytania dotyczące wybranego kierunku studiów. Czat odbędzie się już dziś o godzinie 15:00, Aby wziąć udział w spotkaniu wystarczy kliknąć w link: https://wsz50-wsz500.clickmeeting.com/livechat-ze-studentkami-kosmetologii-17-czerwca?fbclid=IwAR3MSGMPp2aCA8RfCWXujKRLZ1K92i5SHZ_XQ5eKHC0RoarFjvgV5ERfgrU Zapraszamy.
17.06.2020
16.06.2020
Patrycja
Czy czesne rozpisane na stronie szkoły obowiązuje przez cały cykl nauki? Czy jest gwarancja stałości cen?
Karolina
Dzień dobry, planuję złożyć dokumenty na kierunek kosmetologia stacjonarnie. Czy zajęcia na pierwszym roku odbywają się od poniedziałku do piątku, czy np. 3 dni w tygodniu?
14.06.2020
04.06.2020
klaudia.meyerholz@onet.pl
Hejka :) wybieram się na kierunek " Kosmetologia " od października i dostałam maila z uczelni o wybranie przedmiotu między aparaturową diagnostyką skóry a diagnostyką kosmetologiczną. Właśnie odnośnie tego zdecydowałam się napisać, żeby starsze semestry może mi pomogły na czym te przedmioty polegają i jak bardzo różnią się od siebie, bo nie chce czegoś wybrać bez zastanowienia się a później tego żałować. W razie podaje mojego maila : klaudia.meyerholz@onet.pl z góry dziękuję za odpowiedź ;)
Mimka1234@wp.pl
Zastanawiam sie nad wyborem studiów dietetyka . Czy ktos wybiera sie na te studia lub chcialby powiedziec jak wygląda nauczanie w tej szkole? Moj email : mimka1234@wp.pl
21.05.2020
07.05.2020
STUDENTKA WSZ
Droga Soniu, Jestem studentką dietetyki w Wyższej Szkole Zdrowia. Aktualnie kończę 2 rok. Generalnie jestem zadowolona z Uczelni. Muszę przyznać, że wykładowcy wymagają, a to jest ważne jeśli chcemy się czegoś nauczyć. Oczywiście wszystko jest zależne od tego jak student chce się do tego przyłożyć i jaki poziom wiedzy chce osiągnąć. Mamy wykładowców nie tylko zatrudnionych typowo przez Uczelnię, lecz wykładają nam również Doktorzy z GUMED-u bądź UG. Przedmioty są dość zróżnicowane począwszy od tych podstawowych np. anatomia, fizjologia,biochemia czy żywienie człowieka na pierwszym roku i aktualnie skończywszy na IV semestrze na np. dietetyce pediatrycznej czy produkcji żywności funkcjonalnej i dietetycznej. Lecz o tym więcej przeczytasz na stronie Uczelni - www.wsz.pl. Mamy również możliwość uczestniczenia w projektach typu wizyty studyjne u profesjonalnych dietetyków, Akademickie Centrum Zdrowia czy kurs angielskiego, który możemy zakończyć certyfikatem. Ogólnie jeśli chodzi o dietetykę w Gdańsku to szkoła daje duże możliwości przekazania nam wiedzy oraz perspektywy na przyszłość.
WSZ
odpowiedź dla Sonia z dnia 04.05.2020
Dzień dobry, W ofercie Wyższej Szkoły Zdrowia znajduje się jedynie kurs z zakresu psychodietetyki, który trwa 32 godziny i potwierdzony jest wydaniem certyfikatu. Aktualnie posiadamy w ofercie studia I i II stopnia na kierunku dietetyka, oraz studia podyplomowe na kierunku dietetyka i dietetyka w sporcie. Na żadnym z wymienionych kierunków nie jest realizowana specjalizacja.
05.05.2020
04.05.2020
Sonia
Dzień dobry, czy możliwa jest specjalizacja na kierunku psychodietetyka?
Sonia
Dzień dobry, byłabym wdzięczna za opinie o kierunku dietetyka w trybie stacjonarnym.
04.05.2020
04.05.2020
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
odpowiedź dla Maja z dnia 29.04.2020
Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie ofertą kształcenia Wyższej Szkoły Zdrowia w Gdańsku. Informujemy, iż nie dokonujemy weryfikacji znajomości języka angielskiego na kierunku kosmetologia w języku angielskim. W przypadku dodatkowych pytań, zachęcamy do kontaktu z Biurem ds. Promocji i Rekrutacji. Pozdrawiamy
Maja
Czy kosmetologia w języku angielskim wymaga zdawania na początku jakiegoś egzaminu weryfikującego poziom angielskiego? Czy jest tutaj może ktoś, kto podjął już te studia we wcześniejszych latach i może wyrazić swoją opinie?
29.04.2020
28.04.2020
Witoria.p
witam... zastanawiam sie nad wyborem studiów dietetycznych stacjonarnie w Gdańsku . Czy jakiś student mógłby opisać mi jak wygląda nauczanie i swoje odczucia wobec tej uczelni . jak tak to prosiłabym o kontakt na e- mail : wikicio@wp.pl
WSZ
odpowiedź dla sanhin z dnia 20.04.2020
Dzień dobry, o przyjęciu na studia decyduje kolejność zgłoszeń, oznacza to, że warunkiem przyjęcia jest złożenie kompletu wymaganych dokumentów w okresie trwania rekrutacji. Przedmioty zdawane na egzaminie maturalnym nie są weryfikowane. Zajęcia mogą odbywać się między godziną 8:00 a 20:00, ale zazwyczaj kończą się najpóźniej o godzinie 17:00.
21.04.2020
20.04.2020
sanhin
Witam wysłałam dokumenty na kosmetologię stacjonarne semestr jesienny czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy trudno się dostać?(nie zdawałam żadnego przyrodniczego przedmiotu na maturze) i w jakich godzinach odbywają się zajęcia?czy jest trudno?proszę o kontakt mój e mail to : san.hin.230@interia.pl ..z góry dziękuję za odpowiedź:)
Mila
Super. Dziękuję za odpowiedź.
01.04.2020
27.03.2020
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
Szanowna Pani, dziękujemy za zainteresowanie ofertą kształcenia Wyższej Szkoły Zdrowia w Gdańsku. Kosmetologia w języku angielskim to kierunek, który oferujemy zarówno obywatelom Polski, jak i obcokrajowcom. Zapraszamy do obserwowania naszej strony internetowej oraz mediów społecznościowych, na których niebawem pojawią się wszelkie szczegóły dotyczące nowej oferty kształcenia w języku angielskim. Tym samym, zachęcamy również do podjęcia studiów w Wyższej Szkole Zdrowia. Pozdrawiamy, Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
Mila
Kosmetologia w języku angielskim? To są studia dla obcokrajowców??
26.03.2020
20.03.2020
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
Do "Mila" Szanowna Pani, uprzejmie informujemy, że językiem obcym realizowanym w trakcie studiów jest język angielski. Niemniej jednak uczelnia jest otwarta na prowadzenie zajęć z innego języka obcego jeśli dana grupa wyrazi taką chęć. Pozdrawiamy.
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
Do "Pol" Informujemy, że studia w formie niestacjonarnej odbywają się co 2 tygodnie w soboty i niedziele, a także mogą się odbywać w piątki przed zaplanowanym zjazdem od godz. 17:00. Pozdrawiamy.
20.03.2020
18.03.2020
Pol
Studia zaoczne realizowane są sobota-niedziela, czy również w piątki? To dla mnie ważne z powodu pracy.
Mila
Jakie języki obce można wybrać w trakcie studiów?
10.03.2020
11.02.2020
I.deVries
Cześć, idę na dietetykę od marca i czy jakiś student mógłby powiedzieć coś o przedmiotach ogólnych jak anatomia, chemia itp. Trochę się boję o zmarnowane pieniądze, ponieważ jestem słaby z chemii i nie wyobrażam sobie jakbym miał zajmować nią na bardzo wysokim poziomie, poza tym słyszałem, że przyjmują bardzo dużo osób co chyba świadczy, że ulewają studentów bo przecież nie skończy 70 takich studiów.To mój drugi kierunek więc chciałbym wybrać rozsądnie a szczerze to wolałbym żeby poziom nie był zbyt wysoki jeśli chodzi o ścisłe przedmioty.
COLIcoli
Cześć, chciałabym się zapytać czy ktoś z Was może ukończył studia podyplomowe kierunek kosmetologia estetyczna? Czy można się tu dużo nauczyć? Czy jest dużo praktyki? Proszę o kontakt hhniunius@wp.pl
10.02.2020
03.02.2020
Joanna
Hej. Czy mógłby się ktos ze mna skontaktowac kto wie jak jest na kosmetologii dziennej? Mam na mysli czy lekcje odbywaja sie od pn-pt i jak to wyglada godzinowo a takze czy jest ciezko. Bardzo prosze o kontakt joanna.ganska1@onet.pl
Anna
Witajcie, mam pytanie o język angielski na zaocznej dietetyce-na jakim jest poziomie, znam niemiecki, więc boję się, że sobie z tamtym nie poradzę... Pozdrowionka dla wszystkich.
01.02.2020
14.01.2020
Gosia
Czy ktoś się wybiera na kosmetologie zaocznie na semestr letni marzec 2020???? Mam pare pytań
Noughtx
Cześć. Planuję od lutego iść na studia II stopnia kosmetologii lecz jestem po innym kierunku i musiałabym trochę nadrabiać stąd pytanie jak wyglądał plan na licencjacie? Chciałabym sprawdzić godzinowo. Czy ktoś mógłby podesłać na email? Nikifilipczuk@interia.pl Będe bardzo wdzięczna ;)
21.11.2019
29.10.2019
Bartek
Czy ktoś wybiera się na dietetykę od marca? Dzienne lub zaoczne. Nigdzie nie mogę znaleźć jakiejś konstruktywnej opini na temat tego kierunku.
Kosmetologia w języku angielskim
Czy wszystkie przedmioty realizowane są w języku angielskim?
02.10.2019
22.09.2019
Anita
A czy ktoś mógłby się wypowiedzieć w kwestii kosmetologii podyplomowej na tej Uczelni? Czy da się czegoś nauczyć ?
Majka
Pytanie do absolwentek kosmetologii? czy pracujecie w zawodzie? Gdzie konkretnie?
17.09.2019
04.09.2019
Liliia
Hej! Wybieram się na kosmetologię(stacjonarne) od października. Czy ktoś może opowiedzieć coś o uczelni? To co na pewno warto wiedzieć przed rozpoczęciem roku akademickiego. liliiabezchastna@gmail.com . Będę bardzo wdzięczna.
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
Szanowna Pani, bezpłatne studia licencjackie na kierunku kosmetologia w języku angielskim to nowość w ofercie Wyższej Szkoły Zdrowia w Gdańsku. Studia dofinansowane są ze środków Unii Europejskiej. W przypadku pojawienia się problemów z absorbowaniem wiedzy w języku angielskiego, uczelnia zaoferuje wsparcie w postaci dodatkowych zajęć oraz konsultacji. Serdecznie zapraszamy do podjęcia studiów w Wyższej Szkole Zdrowia w Gdańsku.
29.08.2019
28.08.2019
COSMETOLOGY – BACHELOR STUDIES IN ENGLISH
Chcę Was podpytać o kierunek realizowany w języku angielskim - COSMETOLOGY – BACHELOR STUDIES IN ENGLISH. Która z Was to studiuje, jakie są Wasze wrażenia? Mam dużą pokusę, ale i obawy czy mój poziom języka okaże się wystarczający, aby zrozumieć specjalistyczne słownictwo. Generalnie będę wdzięczna za opinie na temat tycy studiów.
Laura
Hej, czy ktoś kto studiuje dietetykę stacjonarnie może mi opowiedzieć trochę o swoich wrażeniach albo tylko wyslac przykładowy plan jak wyglada? Jestem ciekawa godzin zajęć, przedmiotów, wykładowców i tak dalej. Jeśli ktoś może to na maila frailbaby@wp.pl z góry dziękuję:)
29.07.2019
29.07.2019
Magdal
Proszę o informację od studenta fizjoterapii jak wyglądają studia, na jakim są poziomie, czy się opłaca? Pozdrawiam
Dziewczyna
Hejka :) zastanawiam się nad dietetyką zaoczną? Warto wybrać tą uczelnie? To mój @: paulaka95@wp.pl Chętnie dowiem się o tym kierunku więcej, czekam na wiadmości :)
27.07.2019
24.07.2019
Keeze
Jakieś opinie na temat dietetyki i fizjoterapii zaocznie?
Ania
Monika - spokojnie dasz radę bez rozszerzonej z biologii i chemii. Nie jest łatwo, ale jeśli się tym interesujesz to jest bardzo przyjemny kierunek. Zajęcia praktyczne bardzo ciekawe. Świetne pracownie, dużo sprzętu, wykładowcy super.
18.07.2019
17.06.2019
Monika
Hej! Czy ciężko jest na kosmetologii? Można się utrzymać na kierunku bez matury rozszerzonej z biologi i chemii?
Patrycja
Czy mógłby ktoś się ze mną skontaktować z osób które są już na drugim roku kosmetologi w tej szkole ? Chciałbym zadać pare pytań , jakby mógł ktoś się do mnie odezwać na maila : patrycjad2@op.pl
11.06.2019
05.06.2019
Łukaszo2
Ja jestem zadowolony i polecam. Dużo ciekawych praktycznych zaęć.
Marta
Ja jestem na drugim roku kosmetologii. Jestem bardzo zadowolona bo na uczelni dużo się dzieje. Często organizowane są wydarzenia, w czasie których przyjeżdżają różne firmy. Można wtedy nawiązać jakieś znajomości, uzyskać poradę. Mi bardzo zależało też na tym, aby mieć dużo praktyki i szybko móc zacząć prace w zawodzie i tu tak jest. Pracownie są fajnie wyposażone. Ja polecam, magisterkę też na pewno będę robiła tutaj.
05.06.2019
05.06.2019
Klara
Polecam każdemu zainteresowanemu tematyką kosmetologii. Uczelnia super, zajęcia w super wyposażonych pracowniach., na uczelni dużo się dzieje, fajne organizowane eventy o tematyce kosmetologii - darmowe malowanie, zabiegi itp. Maja P nie będziesz zalowala tego wyboru.
Majap
Zamierzam iść na kosmetologię od października, warto?
12.05.2019
12.05.2019
Mery
Jak często odbywają się zjazdy z kosmetologii w miesiącu i w jakich godzinach?
Jula
Ja studiuje kosmetologię. Jest super :-). Świetnie wyposażone pracowni. Wykładowczynie super. Na pewno nie będzisz żałowała :-)
11.05.2019
11.05.2019
Jula
Ja studiuje kosmetologię. Jest super :-). Świetnie wyposażone pracowni. Wykładowczynie super. Na pewno nie będzisz żałowała :-)
Justyna
Ja się wybieram zaocznie na kosmetologię od października. Dzisiaj wysłałam dokumenty, mam nadzieję, że są nadal wolne miejsca. Czy ktoś może więcej powiedzieć o tym kierunku?
09.05.2019
23.04.2019
dietetyka zaocznie
Złożyłam dokumenty na dietetykę, może poziom nie będzie najwyższy, ale jeśli ktoś nie chce się uczyć, to znany uniwersytet mu nie pomoże, wszędzie można się prześlizgnąć. Zamierzam wiedzę uzupełniać kursami.
Marti
Ciekawe zajęcia, wykładowcy super, sale świetnie wyposażone. Nie żałuje mojego wyboru i polecam kosmetologię :-)
07.04.2019
24.03.2019
meryem125@wp.pl
Czy może mi ktoś przysłać plan zjazdów studiów zaocznych kosmetologii?, Z góry dziękuję. Pozdrawiam i Mój email meryem125@wp.pl
Dianix32
czy trudno się dostać na kosmetologię bioestetyczna? Trzeba mieć napisana biologię lub chemię?
17.03.2019
14.03.2019
Dietetyka
Zajęć praktycznych jest niewiele, problemy ze zrobieniem praktyk, część wykładowców olewa zajęcia, większość ćwiczeń to tak na prawdę drugie wykłady. Rozkład zajęć zmieniany co chwilę, bez żadnej informacji. Uczelnia zamiast wydawać nasze czesne w użyteczny sposób kupuje lustra. Problemy z komunikacją w dziekanacie czy jakimkolwiek innym dziale administracyjnym.
Kosmetologia
Wybiera sie ktos na kosmetologie zapcznie od października?
09.03.2019
27.02.2019
Larcia
Polecam uczelnię. Studiowałam dietetykę zaocznie. Wykładowcy z doświadczeniem, zajęcia prowadzone były w ciekawy sposób jeśli chodzi o praktykę. Stosunek do studentów jak najbardziej na plus. Zjazdy odbywały się co 2 tygodnie.
Dietetyka
Dlaczego na dietetyce w tej uczelni jest szkoda czasu i pieniędzy, ktos sie wypowie? ;)
26.02.2019
24.02.2019
Admin
Komentarz usunięty.
Monia85
Cześć,czy może ktoś mi przesłać na e-maila jak wyglądały zjazdy w semestrze zimowym na studiach niestacjonarnych kosmetologi? Dziękuję, proszę pisać na email monika8510@buziaczek.pl
23.02.2019
14.02.2019
Dietetyka
Odradzam serdecznie tą uczelnie! Szkoda pieniędzy i czasu.
Dietetyka
Ktoś wybiera sie na dietetyka zaocznie od października?
11.02.2019
08.02.2019
Opinia. O dietetyce zaocznej
Planuje iść na dietetyke niestacjonarna. Czy ktoś mógłby odezwac sie na moj email i udzielic kilku,interesujących mnie informacji? sara.gliniecka@gmail.com
Ola
Witam planuje od marca zacząć z kosmetologią podyplomowo. Musimy sie sprężyć kto planuje bo od ilości podań zalezy czy ruszy kierunek. Ja dziś wysylam dokumenty. Dziewczyny nie zastanawiajcie sie, ja i tak za dlugo myslałam, czas zscząć działać...
23.01.2019
22.11.2018
LouisE
ZAPISUJE SIĘ KTOŚ OD MARCA NA DIETETYKE ZAOCZNIE??????
Kkk
Ja zastanawiam się nad kosmetologia niestacjonarnie od marca ale podyplomowka
16.11.2018
16.11.2018
Lena
Hej! Wybiera się ktoś na kosmetologię niestacjonarnie od marca?
esyzx
Ja też rozpoczęłam kosmetologię w tym roku na tej uczelni i póki co jestem bardzo zadowolona,wykładowcy z pasją i widać,że chcą nauczyć,zajęcia są bardzo ciekawe.
05.11.2018
21.10.2018
Wiki
Moja siostra skończyła kosmetologię a ja właśnie rozpoczęłam. Siostra mówi,że bardzo szkoła się rozwinęła od czasu kiedy ona studiowała. Są nowe pracownie, nowoczesny sprzęt. Jak na razie zajęcia bardzo mi si podobają. Wykładowcy bardzo mili. Ciężko jedynie z parkowaniem w weekend ale na szczęście blisko tramwaj i kolejka
Vanessa
Ukończyłam kosmetologię i szczerze mogę polecić tę uczelnię. Jeśli się nie mylę, to jedyna w Trójmieście, która oferuje te studia. Wykładowcy super, z doświadczeniem, mają własne gabinety i naprawdę wiele mogłam się od nich nauczyć. Moja szefowa to docenia :-). Robię sobie rok przerwy i wracam na magisterkę :-)
18.10.2018
17.10.2018
Kajaaa1
Studiuje kosmetologię od 1 roku, póki co podoba mi się nie widzę żadnych problemów, zajęcia ciekawe
cccc
wlasnie,zamykaja te kierunki??
17.10.2018
16.10.2018
?!
A co z informatyką, zarządzaniem i administracją? Zamykają się?
Mariusz
Uczelnia kończy się! Takiego bałaganu organizacyjnego nie ma chyba w żadnej uczelni w Polsce. Widoczne braki kadrowe w administracji uczelni czego przykładem jest to iż wice dziekan sama musi obsługiwać studentów w dziekanacie - z czym kompletnie sobie nie radzi. Część wykładowców rezygnuje z pracy a z częścią po rozwiązaniu umów uczelnia spotka się prawdopodobnie w sądzie. Ogólny bajzel totalny
13.10.2018
07.10.2018
kvbzx
Czy ktoś z Was wybiera się na kosmetologię od marca niestacjonarnie?
magda
czy polecacie administracje na tej uczelni ?
01.10.2018
22.09.2018
Martaaa
Zdecydowanie polecam! Studiuje na tej uczelni dietetykę, uwielbiam te studia:) wykładowcy mega ludzie, rzeczowi, wymagajacy. Najciekawsze dla mnie są zajęcia w pracowniach.
Kamila
.”witam, Czy moze ktos mi wyslac przykladowy plan zajec na dietetyke na pierwszym roku(stacjonarne). Chcialam zobaczyc jakie sa zajecia i jak sa rozplanowane.planuje tam zdawac za rok. Moj email kamaas@op.pl Z gory bardzo dziekuje Kamila
12.09.2018
06.09.2018
WF fizjo
Jak wyglądają zajęcia z wf na fizjo? Mam uraz kolana i w listopadzie będę mieć artroskopie i się zastanawiam jak to będzie 😶 ktoś się może wybiera na dzienne? 🤗
fizjo
jak sa realizowane praktyki na fizjoterapii? czy kadra dobra? z jakich uczelni? nie widze ywkazu nazwisk na stronce szkoły ...możecie napisać o tych studiach więcej, tak z reala? czy warto, czy szukać innej szkoły?
06.09.2018
05.09.2018
ode mnie
z perspektywy absolwenta mogę powiedzieć, że byłabym całkiem zadowolona, gdyby nie słaba organizacja zajęć, która zmusza studentów do czekania po kilka godzin na ćwiczenia i to np. w piątki. Duda rzecz do poprawienia to szkolenie z obsługi klienta / studenta dla pań w dziekanacie. Dobrze byłby, gdyby one rozumiały, że pracuja tam po to, aby udzielać informacji i rozwiązywać pewne problematyczne tematy.
asia
Czy ktoś wybiera się na zarządzanie od września?:)
20.08.2018
31.07.2018
ZARZĄDZANIE
Osobiście uważam, że podstawy z zarządzania, prawa i ekonomii powinien mieć każdy człowiek. Dlatego wybrała studia na kierunku Zarządzanie, z czego jestem zadowolona. Po licencjacie na pewno dobiorę sobie jakieś studia prawnicze (prawno-biznesowo-administracyjne), plus stawiam na język angielski. Taka baza to silna podstawa gdy szuka się pracy.
Ewelina
Cześć, czy wybiera się ktoś w tym roku na mgr z kosmetologii? I czy ktos już był i poleca czy niekoniecznie?
16.07.2018
13.07.2018
PAULINA
Jak jest na fizjoterapii niestacjonarnie? Mogłoby mi ktoś przybliżyć czy poleca szkołę czy nie. Nie wiem czy iść zaocznie na wsz czy do Bydgoszczy na dzienne.
Eli
Mój mail jakbyś chciała jakoś się zgadać przed październikiem, naturfarm18@gmail.com
09.07.2018
03.07.2018
Kornelia
Ja się wybieram na kosmetologię zaocznie
Eli
Czy ktoś wybiera się na kosmetologię zaocznie od października 2018? :)
29.06.2018
29.06.2018
Kosmetologia
Co powiecie o kierunku kosmetologii, warto na tej uczelni?
Dietetyka
Ja osobiście odradzam dietetykę i tą uczelnię. Może kosmetologia i fizjo są na fajnym poziomie, dietetyka niestety dopiero raczkuje. Jeśli władzom uczelni będzie zależało i dobrze zaczną wykorzystywać fundusze to może za kilka lat to będzie fajne miejsce do studiowania tego kierunku. Teraz jestem na nie.
19.06.2018
18.06.2018
Zainteresowany
Jakie opinie na temat Dietetyki ?
Roma
Do Ola - warto. Jestem na fizjo, na zaocznych. Wykładowcy ciekawie prowadzą zajęcia i chętnie pomagają. Można zdobyć naprawdę dużą wiedzę. Nie jest łatwo, trzeba sporo się uczyć, ale atmosfera jest super. Ja jestem zadowolona.
08.06.2018
05.06.2018
NiNie
Organizacja na uczelni - do naprawy ! Ciężko uzyskać jakiekolwiek informacje czy pomoc w dziekanacie. "Biuro karier" - prowadząca je osoba nie ogrania tematu zupełnie. Brak placówek w których można by zrobić praktyki, skontaktowanie się lub uzyskanie odpowiedzi mailowej trwa bardzo długo, często nie można doczekać się jakiejkolwiek odpowiedzi. Plan zajęć też jest nieprzemyślany. Zdarzają się dni, kiedy trzeba jechać na jedne zajęcia. Co dla ludzi nie mieszkających w pobliżu wiąże się często ze spędzeniem ok 3 godzin w dojeździe, tylko po to by posiedzieć chwile na ćwiczeniach. W ciągu ostatnich kilku semestrów miałem tylko 3 przedmioty, na których ćwiczenia miały formę praktyczną/laboratoryjną. Ktoś powinien zacząć myśleć o studencie, który płaci kasę za naukę...
Ola
Cześć, co powiecie o fizjo na wzs ? Nauczę się tam czegoś ? Warto?
27.05.2018
09.05.2018
Vanessa
Hej wszystkim, opowie mi ktoś o kierunku kosmetologi na WSZ ?
ZARZADZANIE
Porównanie zarządzania na WSB i WSZ niestacjonarne, ktoś cos? :)
20.04.2018
19.04.2018
Kees
Link do fizjo: http://www.wsz.pl/studia-jednolite-magisterskie/fizjoterapia/
Wika
Cześć wam! Ogólnie jestem jeszcze w liceum,ale powoli zastanawiam się już nad studiami i szczególnie miejscem gdzie chce studiować. Zastanawiam się nad kosmetologią i teraz pytanie czy warto akurat na tej uczelni? Polecacie? Mimo wszystko nie chcę,żeby czas na studiach poszedł na marne i skończę bez jakiejkolwiek wiedzy i potem pracy.
02.04.2018
06.03.2018
fizjo?
cos mi się nie zgadza z kierunkiem Fizjoterapia, bo niby w wynikach wyszukiwania dla Gdańska się wyświetlił, a na stronie www szkoły go nie widzę... więc albo jakiś bład albo zmienili ofertę i juz nie rekrutują, czyli gdzie polecacie na Fizjoterapię iść??
porównanie - poradźcie
jeśli chodzi o kierunki; Informatyka i Zarządzanie to macie porównanie między WSZzarządzania a WSBankową? Może ktoś studiował na obu, albo się przenosił? albo ma znajomych i wiedzę na ten temat? Co rozważać w wyborze?
28.02.2018
04.02.2018
Ewa
Witajcie, czy ktoś z Was składa teraz papiery na studia z Dietetyki na semestr letni?
do Karolina
Jestes w 100%zadowolona?z poziomu i organizacji?
03.02.2018
29.01.2018
Karolina
Zdecydowanie polecam uczelnię, studiuję dietetykę zaocznie :D
Kasia
Planuję wybrać się na kosmetologię zaocznie. Jakieś opinie odnośnie tego kierunku i czy warto brać udział w kursach, tych prowadzonych na uczelni?
28.01.2018
25.01.2018
Do Ola
Ja mam znajomych w tej szkole i nie słyszałam negatywnych opinii. Jak rozmawiamy o studiach, to mówią że są zadowoleni, a raczej dość wymagający są.
Natalia
Witam, potrzebne info o Kierunku Kosmetologia (niestacjonarne).
25.01.2018
23.01.2018
Ola
Ja osobiście odradzam tą uczelnie. Nie wiem jak inne kierunki, ale dietetyka zdecydowanie nie.
Ania
Witajcie,także mam pytanie o niestacjonarną dietetykę-ktoś studiujący napisałby parę słów czy np. jest zadowolony z wyboru tej uczelni...?
01.01.2018
01.01.2018
Marlena
Witam, potrzebne info o Kierunku Duetetyka niestacjonarne
Do Asia ;)
Mam też zamiar jeszcze się dopisać na dietetykę niestacjonarnie. Dasz znać na maila jakie podręczniki są potrzebne i jakie zajęcia już się odbyły (wiem, że ominęły mnie już dwa zjazdy..) oraz co na nich było? :) Beata, beatka918@wp.pl
25.10.2017
30.09.2017
Asia
Cześć. Jestem na dietetyce niestacjonarnej. Może ktoś chciałby odsprzedać podręczniki? Ogólnie za wszelkie info dzięki :)
Dominika
Hej! Jak wyglądają kursy z zagęszczania rzęs? Materiały które dostanę to dla siebie ? Czy po kursie trzeba oddać?
18.09.2017
07.09.2017
Ania
Hej :). Istnieje może na fejsie jakaś grupa dla dietetyki niestacjonarnej 2017? :D
Paula
Hej, ciszę sie ze ktos sie znalazł :) dostałam wydruk, poczatek 30.09.
04.09.2017
30.08.2017
Aga
Hej Paula, ja zaczynam zaoczną kosmetologię od października :)
Paula
*kosmetologie zaocznie
16.08.2017
16.08.2017
Paula
Czy ktoś wybiera sie na kosmetologię od października 2017 ?
klupsik
jak wygląda kwestia stypendiów w tej uczelni? pytam, bo jesteśmy z mamą same, ojciec od dawna nie płaci alimentów, ale mieszka z nami babcia. Czy jej emerytura też bedzie liczona? coś ktoś się orientuje?
09.08.2017
08.08.2017
renata1602
Hej, czy ktoś wybiera się na dietetykę stacjonarnie?
Do Tysia!
Po co pisać! Wystarczy przyklasną i się zgodzić z opinią ;-) Jeszcze 2 semestry i nareszcie koniec. I oby jak najdalej!
19.07.2017
11.07.2017
Karolinaa
Hej, jakich przedmiotow moge spodziewac sie w 1 semestrze dietetyki (zaocznie) :D
Ala
Hej planuje wybrać się na dietetykę jednak nie mam matury z biologii i chemii. Czy bez tego będzie ciężko mi ogarnąć cały ten kierunek ? Wiem że są przedmioty typu biochemia czy fizjologia , ale nie miałam styczności wcześniej z tymi tematami.
04.07.2017
19.06.2017
Martyna
Jestem studentka 2 roku (od pazdziernika 3) na tej uczelni. Moge podzielic sie opinia na temat uczelni, powiedziec jak wyglada od strony organizacyjnej jak i od strony nauczania. Partner studiuje fizjoterapie na tej uczelni wiec o tym kieruneku jak i o kosmetologii moge sporo opowiedziec :) moj mail to martyna1319@gmail.com
Basia
hej :) planuje wybrać się od tego roku na kosmetologię zaocznie, chociaż trochę przeraziły mnie niektóre opinie, które tutaj czytam. Czy ktoś z Was ma takie plany jak ja? Czy coś zmieniło się na uczelni? Jeśli ktoś mógłby mi powiedzieć co myśli o tej uczelni, jakie ma doświadczenia - byłabym bardzo wdzięczna za kontakt :) mój meil: bkowal33@gmail.com :)
18.06.2017
13.06.2017
Administrator
Komentarz usunięty.
Roksana
Hej, ja chcę składać papiery na kosmetologię zaoczną, jak z zajęciami praktycznymi? dużo ich jest? jak wasze opinie?
08.06.2017
07.06.2017
Madzi
Hej, ja obecnie jestem na dietetyce stacjonarnej. Wiem, że w zeszłym roku nie otworzyli tego kierunku stacjonarnie, ponieważ za późno otrzymali zgodę i nie zebrali tylu chętnych.
Patka
Hej ! :) Czy ktoś wybiera się na dietetykę stacjonarnie ? Wiecie może czy była kiedyś taka sytuacja, ze nie otworzyli tego kierunku ?
06.06.2017
05.06.2017
dietetyka
Zjazdy odbywają się z reguły co dwa tygodnie i trwają od piątku wieczorem, w sobotę i niedzielę z reguły całymi dniami (do ok 18.40), ale to zależy od konkretnego weekendu. Co do poziomu trudności, powiem tak, można sie uczyć na bierząco i nie mieć problemu w sesji albo się obijać cały semestr i uczyc chwile przed egzaminami. Wiadomo, że są takie przedmioty jak anatomia czy fizjologia i raczej cięzko jest się do nich przygotować w dwa dni. Wykładowcy z reguły są z GUMedu, Akademii Morskiej czy też są to osoby prowadzące własne gabinety dietetyczne, ale poziomu GUMedu tu nie ma, nie ma co oszukiwać. Na większości ćwiczeń w pierwszym roku robi się same prezentacje, które nie wymagają za dużego wkładu własnego. Jest to nowy kierunek i czasami można odnieść wrażenie, że pracownicy sami uczą się jak ma to wszystko wyglądać.
Dietetyka zaocznie
Hej, chętnie dowiem sie czegoś na temat kierunku przedmiotów poziomu trudności jak z planem zajęć czy sa całe weekendy i w jakich godzinach Pozdrawiam
03.06.2017
02.06.2017
Niga
Hej, studiuje dietetykę, jak macie jakieś pytania to chętnie na nie odpowiem.
matematyka
Na zarządzaniu nie ma bardzo dużo matematyki, pojawia się w przedmiotach związanych z rachunkowością i finansowaniem. Co do poziomu zajęć to ja nie miałam większych problemów, żeby zaliczyć te przedmioty a też orłem nie byłam z matmy ;)
24.05.2017
28.02.2017
Magda
Czy jest kto kto studiuje/studiowal zarzadzanie na tej uczelni? Chodzi mi o ilosc i jakosc matematyki na tym kierunku. Z matmy nie wymiatam ale zalezy mi na zarzadzaniu.
Kierunek kosmetologia
W wyszukiwarę na fejsie wystarczy wpisać: Kosmetologia WSZ Gdańsk 2017-2020 niestacjonarne
12.02.2017
12.02.2017
Kierunek kosmetologia
Hejka. Czy ktoś z Was obecnych tutaj wybiera się zaocznie na kosmetologię od marca 2017? Jeżeli tak, to utworzyłam grupę na facebook-u. Jeżeli chcecie dołączyć to zapraszam.
DIETETYKA
Halo bardzo proszę o opinię dietetyki zaocznej
30.01.2017
22.01.2017
derma
Hej kto uczy dermatologi na tej uczelni --kierunek kosmetologia??
Emi
Hej.Zastanawiam sie nad wznowieniem studiów na tej uczelni kierunek Kosmetologia. Napiszcie jak jest na tej uczelni czy naprawde jest tak zle??
22.01.2017
16.01.2017
Kasia
Studiuję kosmetologię, jestem na 1 semestrze. Póki co mnie się podoba. Zobaczymy jak będzie dalej. Jak widać nie każdemu zawsze można dogodzić...
Ewka
Ja z dziekanatem nigdy nie miałam problemu, jak się umie zagadać to się wszystko załatwi. Poza tym tak szczerze mówiąc to ile razy się do tego dziekanatu chodzi? 3-4 razy do roku?
09.12.2016
09.12.2016
Marta
Uczelnia tragedia - od organizacji pracy dziekanatu, po wykładowców. Pracownie kosmetologii wyposażone w biedny sposób - szkoda marnować pieniędzy na te studia bo w praktyce i tak niczego sie nie nauczysz - lepiej było wydać te tysiące na kursy...
do Weronika
Mnie osobiście się podoba, ale ostatnio spotkałam się z koleżanką, która studiuje fizjo w Poznaniu to przeglądając jej notatki widzę różnicę, niestety in minus dla naszej uczelni.
27.11.2016
25.11.2016
Weronika
Hejo ! Jak wam się studiuje na kierunku fizjoterapia ??
bylystudent
Witam, Wygląd uczelni ładny, nowoczesny, wyposażenie sal całkiem przyzwoite i na tym zalety uczelni się kończą. Kadra nauczycielska w dużym stopniu słaba, nieciekawa. Panie i Pan w dziekanacie, pomimo wypełniania ankiet, że jest źle nic się nie zmienia - są beznadziejni, nieprzyjemni, praktycznie nic nie wiedzą, nie potarfią w niczym pomóc, Polecam się stawiać i nie dawać sobie w kasze dmuchać. W razie kłopotów finansowych pomocy nie otrzymacie, jedynie jeśli macie stypendium.
14.11.2016
07.11.2016
prosba
mam prośbę do studentów WSZ, czy moglibyście napisać, jak wam się studiuje w tej uczelni? NIe pytam o konkretny kierunek, bo przeczyałam wszystkie opisy poniżej i wiele z nich nic nie konkretnie nie mówi o szkole. Chodzi mi o to, jaki jest klimat? stosunek wykładowców do studentów? warunki lokalowe / sale / łazienki / bar / wyposażeie pracowni, itd. Czy jeszcze raz byście wybrali WSZ, czy inną uczelnię i dlaczego?
Monti
hejka jak tam na kosmetologii pierwsze wrazenia? Wlasnie myslalam w sumie dalej mysle ze chcialabym tam pojsc ale te wszystkie negatywne opinie na temat tego kierunku troche zrazaja. Ale chyba nie moze byc AZ tak zle. Sa jakies postepy? I czy moze ktos jest juz zdecydowany na zaoczne na kosmetologie 17/18?
02.11.2016
06.10.2016
endzi
Witam, czy ktoś ma notatki z fizjoterapii?? gdzie się znajdują wykłady na str. umieszczone podobno przez wykładowców ?
Sylwia
Również dołączam do grupy Dietetyka zaocznie. Będę na przyszłych zajęciach ;)
03.10.2016
28.09.2016
dinka
dla osób które nie widziały :) dietetyka niestacjonarnie https://www.facebook.com/groups/126278194488097/members/ :)
Julia
Hej, utworzyłam grupę dietetyka stacjonarne zapraszam do dodawania się :) https://web.facebook.com/groups/183971485362145/
20.09.2016
20.09.2016
deny
Wie ktoś może jak ze stypendiami ? np jak gram w jakimś zespole albo coś
Julia
Aga- szukałam, ale niestety nic nie znalazłam tez wybieram się sama , jeżeli chcesz to napisz : julia.paczkowska18@gmail.com
19.09.2016
19.09.2016
Aga
Julia - wiesz czy jest jakaś grupa na FB? Chętnie poznam ludzi z roku :)
Karolina
Hej, wybiera się ktoś na fizjoterapię tryb dzienny ? :)
19.09.2016
19.09.2016
Martyna
Hejo, utworzyłam grupę fizjoterapia niestacjonarnie na FB : https://www.facebook.com/groups/1300391396659527/
Julia
Hej Aga ja sie wybieram :)
19.09.2016
18.09.2016
Aga
Hej, wybiera się ktoś na dietetykę stacjonarną?
Karolina .P
Hejka wybieram się na Dietetykę studia niestacjonarne wiecie czy jest jakaś grupa na fb czy coś? chętnie bym kogoś zapoznałam bo wybieram się sama :p
12.09.2016
11.09.2016
Ewelina
Do Pauliny: No właśnie nie ma takiej strony a chętnie bym dołączyła. Ja też idę na fizjo niestacjonarne.
Ola
Hej ktoś napisze może jak wyglądają zajęcia i ogólnie poziom na dietetyce zaocznie?
05.09.2016
02.09.2016
K
Hej ja również wybieram się na fizjoterapię - tryb dzienny
mmm
Czy ktoś idzie na fizjoterapię ? tryb dzienny
01.09.2016
01.09.2016
pati
witam, kto jeszcze wybiera sie na dietetykę niestacjonarnie?
renia
czy WSZ specjalizuje się w kierunku - zarządzanie? pytam , bo nazwa by na to wskazywała? gdzie ewentualnie jeszcze zarządzanie polecacie?
01.09.2016
01.09.2016
mmm
Czy ktoś idzie na fizjoterapię ? tryb dzienny
miki
czy ktoś wybiera się na administrację?
29.08.2016
29.08.2016
Paulina
Czy jest grupa na fb fizjoterapia niestacjonarne 2016? :)
Martyna
Czy ktoś idzie na KOSMETOLOGIE ? tryb dzienny
25.08.2016
24.08.2016
Alex
Dziewczyny ! !! która z Was wybiera się od października na studia niestacjonarne kierunek KOSMETOLOGIA zapraszam do nowej grupy założonej na FB ::) .Zapraszam wszystkich serdecznie....:)............. ,mam nadzieję ze zbierze się fajna grupa,.....która będzie umiała ze sobą współpracować nie rywalizować. https://www.facebook.com/groups/324383691242291/
EMI
Czy ktos wybiera sie na zarzadzanie zaocznie? Piszcie e.kwiatek94@gmail.com
24.08.2016
23.08.2016
Alex
Super! 😀 dzięki.
dinka
Karolina,Adrianna, Magda i inne osoby ,które wybieraja sie na dietetyke zaocznie dajcie znac i napiszcie do mnie to moj adres sylwiarygielska2@gmail.com zrobimy grupe na fb :)
23.08.2016
22.08.2016
Klaudia
Wpisz na facebooku WSZ KOSMETOLOGIA 2016-2019 NIESTACJONARNE
Alex
Klaudia ,stronka którą podałaś jest niedostępna...coś może poszło nie tak przy kopiowaniu?
22.08.2016
22.08.2016
Alex
hej Sandra... ja również wybieram się na kosmetologię zaocznie .
Klaudia
Martyna zapraszam do grupy https://www.facebook.com/groups/509892229204107/members/ :)
22.08.2016
22.08.2016
Karolina
Hej, ja również wybieram się na dietetykę zaocznie :)
Adrianna
Hej, ja wybieram się na dietetykę zaocznie :)
19.08.2016
17.08.2016
Martyna
Hej! Wybiera się ktoś na kosmetologie zaocznie, jeśli tak piszcie: martyna.szultka@onet.eu ;)
Michał
Ktoś jakieś opinie jak jest na fizjoterapii zaocznej ?
16.08.2016
16.08.2016
Michał
Hej ja idę na fizjoterapie zaocznie. Kontakt m-licznerski@wp.pl
dinka
hej... Magda ja idę na dietetykę zaoczne :)
12.08.2016
11.08.2016
Magda
Wybaczcie :) z jakiegoś powodu zdublowało mój wpis:)
Magda
Hej. Złożyłam dokumenty na dietetykę zaoczną licencjat. Wybiera się ktoś? Pozdrawiam
11.08.2016
08.08.2016
Martyna
Hej, wybieram się w tym roku na fizjoterapie zaocznie. Mój kontakt : martynai06@gmail.com :)
JuliaP
Hej, wybiera sie ktoś na dietetykę stacjonarnie? :)
06.08.2016
04.08.2016
MartynaTcz
Hej Oliwia ! :) Mamy tutaj grupę z kosmetologii dziennej - > https://www.facebook.com/groups/1556039698035944/ . ;) Dołącz do nas :D
OliwiaP
Szukam osob z kosmetologii dziennej :D
04.08.2016
04.08.2016
???
jakie macie opinie o tej uczelni?
Magda
Do Darii : Jeszcze nie znalazłam żadnej grupy na fb. Jak ktoś założy niech poda tu link :)
29.07.2016
28.07.2016
Daria
Ktoś założył grupę na fb jeśli chodzi o kosmetologię zaoczną?
Ewelina
Ktoś wybiera się na fizjoterapie zaocznie?
27.07.2016
26.07.2016
Karolina
Hej wibiera się ktoś na fizjoterapię dzienną ? Jak oceniacie ten kierunek, ciężko przetrwać ?
dinka
WM ja wybieram sie zaocznie na dietetyke :)
26.07.2016
25.07.2016
Sandra
Hej wybiera się ktoś zaocznie na kosmetologię jak tak proszę pisać na e-mail: Sandra33661@wp.pl
WM
mam pytanko, teraz na wsz gdańsk mają nowe studia licencjackie dietetyk, czy wybiera się ktoś tam może ? albo jest ktoś na nich ? jak to tam wygląda? i jak z praktykami ?
24.07.2016
17.07.2016
Kasia
Hej :) ja również wybieram się na kosmetologie zaocznie, proponuje żeby założyć grupe na fb i wtedy się odnajdziemy :)
Ola
Wybiera się ktoś może zaocznie na kosmetologię ? Proszę pisać jeśli tak : aleksandra.re@onet.pl
16.07.2016
12.07.2016
magda
hej wybiera się ktoś na kosmetologie dzienna? Jeśli tak proszę o kontakt: magdalena.staszkow@op.pl szukam chętnej osoby do wynajmu mieszkania od pażdziernika ;)
Ola
Hej, ja wybieram się na kosmetologie zaocznie :)
07.07.2016
03.07.2016
Kinga
Hej, studiuję na tej uczelni 3 rok i z doświadczenia mogę powiedzieć że jeżeli chodzi o organizację to fakt - tragedia, ale jeśli chodzi o naukę to nie rozumię tych złych opinii, jeśli ktoś chce to ma naprawdę ogromne możliwości nauki i rozwoju, jeśli nie chce to nie nauczy się niczego tylko będzie bimbać z roku na rok na poprawkach i milionie terminów. Jeśli jest ktoś kto zapisuje się do nas na studia to bardzo proszę o kontakt unforessen@gmail.com, jeśli ktoś wpisze mnie jako osobe polecającą uczelnię to obniżą mi czesne, odwdzięczę się jak będę mogła, mam naprawdę spory zapas materiałów i notatek.
Na studia do WSIiZ
Jak to jest Uczelnia wyższa to jak w wykonaniu organizacyjnym tych ludzi wyglądałoby gimnazjum!!! Brak orientacji co się w ogóle dzieje.
02.07.2016
02.07.2016
MartynaTcz
Hej ;) kto wybiera się na kosmetologie dziennie ? :)
Martyna
Hej wszystkim ;) wybiera się ktoś na kosmetologie zaocznie do WSZ?
27.06.2016
13.06.2016
hers
wcale nie uważam, żeby WSZ była jakaś tragiczna, nie przesadzajcie, ja mam na to swoją teorię: jeśli ktoś idzie na studia tylko dla papierka i ma wszystko w nosie, to niech się nie dziwi, ze wykładowcy też mają sceptyczne podejście do takich osób i potem są warunki itp
Kundzia
zastanawiam sie nad wyborem tej uczelni na kierunku kosmetologia. i naprawde jest tam az tak zle?
13.06.2016
10.06.2016
Brak organizacji
Jak w temacie. Nic dodać nic ująć....szkoła nie powinna istnieć z takimi ludźmi...
ciekawa
wybieram się na zarządzanie zaocznie do wsz . czy ktoś mógłby mi coś powiedzieć na temat poziomu czy jest cieżko czy raczej łatwo się prześlizgnąć no i jak z matematyką ...
09.06.2016
29.05.2016
marta
Nie prawda, że w pracowniach od kosmetologii pracuje się na kosmetykach z niższej półki. M.in. Chantarelle czy yonelle to cenione marki....
Administrator
Komentarz usunięty.
24.05.2016
24.05.2016
Marta
Uczelnia warta polecania:) Studiuję na pierwszym roku dietetyki i jestem bardzo zadowolona.
Students
Nawet nowy budynek nic nie pomoże! Brak organizacji, brak zorientowanych pracownikow.Jest ich tylu, a tak na prawdę z żadnym nie można nic załatwić.
23.05.2016
20.05.2016
evi
Ktos wybiera sie na Fizjoterapie zaoczna?
K.
Hej, wczesniej studiowalam na innej uczelni, wracam na 5 semestr fizjoterapii do WSZ, mam pewne obawy, ponieważ powiedzieli mi że mam ponad 10 różnic programowych, gdzie jedna różnica programowa to koszt 400 zł plus zdanie egz Czy ktoś miał podobna sytuację?
20.05.2016
19.05.2016
Sandra
wybiera się ktoś na kosmetologie zaocznie ?
Sandra
wybiera się ktoś na kosmetologie zaocznie ?
19.05.2016
19.05.2016
Sandra
wybiera się ktoś na kosmetologie zaocznie ?
xlax
skończyłam kosmetologię na WSZ , i podczas studiów wydwało mi się, że uczelnia nie jets najlepsza, bo fakt sporo i tak trzeba robić szkoleń bo ćwiczeń w pracowni nie jest za dużo, jednak teraz robie mgr w Poznaniu, i porównując dwie uczelnie WSZ jest dużo lepiej, nowa szkoła, da się dogadać z wykładowcami, nie ma problemu z przełożeniem egzaminów zajęć itp a władze dbają o sudentów,. Niestety jeśli chodzi o nowości w kosmetologii nie ma co liczyć na uczelnie , musimy same sie doszkalać na kursach ;/ , w Poznaniu oprócz renomy nic więcej ie widze, pracownie dużo brzydsze, strasze i wyposażenie gorsze niż na WSZ, docenia się tą szkołe dopiero gdy ma sie porównanie z gorszą ;) na mgr przerabiam to samo co na licencjacie a też liczyłam ze jak większa renoma skzoły to będzie o wiele więcej. Więc śmiało polecam WSZ szczególnie, że na pomorzu jest mało uczelni kształtujących w tym kierunku
18.05.2016
17.05.2016
Studentka WSZ
Weronika nie polecam. Sama skończyłam. Mało się nauczyłam. Żadnych nowości kosmetologicznych. Żadnych kosmetyków z wyższej półki. Pracownie wyposażone, ale na poziomie technika usług kosmetycznych. Myślę, że lepiej jak spróbujesz gdzieś indziej.
Weronika
Cześć. Planuję wybrać się na kosmetologię zaocznie 2016/2017. Czy jest tu ktoś z drugiego roku i chciałby podzielić się opinią - byłabym bardzo wdzięczna. Na studia wybieram się sama, więc jak jest ktoś kto chciałby się poznać czekam na maile : Weroonika@gmail.com
11.05.2016
04.05.2016
Pozdrowienia!
Widać, że administracja się mocno uaktywniła.Zeby Wam się tyle kandydatów znalazło ile chcący studiować pracownikow WSZ. Na przyszłość zachowajcie większa subtelność.Powodzenia dla mistrzów marketingu!
Sandra
ja również wybieram się na kosmetologie, ale zaocznie :) Myslicie, ze jest dużo chętnych? :/ byłam na targach w Gdansku i dziewczyny chwaliły sobie ten kierunek :)
01.05.2016
01.05.2016
cichociemna :)
Michał Fizjoterapia- słyszałam same dobre opinie na temat fizjoterapii. :) ponoć się przykładają do tego kierunku.
Michał Fizjoterapia
Jaka opinia o fizjoterapi zaocznie? Jak jest ?
29.04.2016
28.04.2016
Aga
Wybieram się na dzienną dietetykę od października, czy ktoś może coś powiedzieć o tym kierunku na tej uczelni?
Martyna
Hej Monia ! Również wybieram się na kosmetologię od października ;) Idziesz na dzienne czy zaoczne?
26.04.2016
22.04.2016
Monia
Hej! Wybieram się na kosmetologię od października 2016/2017. Szkołę poleciła mi moja siostra, która studiuje tam na III roku. Ogólnie jest zadowolona, chwali sobie tę uczelnię. Najbardziej lubi zajęcia w pracowniach... Nigdy nie narzekała na brak kosmetyków w tej szkole.
Kosmetologia żart
To jeden wielki żart!W technikum się można więcej dowiedzieć, bo Oni na kosmetologii to się na pewno nie znają!
15.04.2016
07.04.2016
aruska
na ich stronie wszystko wygląda pięknie :-) wcześniejsze wypowiedzi dużo informacji podają o kosmetologii i fizjoterapii, a mnie interesuje administracja. Czy możecie napisac coś na temat tego kierunku w WSZ w Gdańsku?
Martyna
Hej ! Zastanawiam się nad Kosmetologią. ( 2016/1017). Czy to prawda,że tam jest tak bardzo źle ? Bo niestety znalazłam w internecie dużo negatywnych opinii na ten temat :(
22.02.2016
10.02.2016
student fizjoterapii
Prowadzący ćwiczenia z masażu na studiach zaocznych robią poprawki w tygodniu, nie można się z nimi dogadać. Podają termin 5 dni wcześniej, na dodatek poprawkę zorganizowali jeszcze w sesji podstawowej.
Bella
Ktoś się wybiera na Kosmetologię zaocznie od marca?
22.01.2016
16.01.2016
Parker
Ktoś na Dietetykę zaocznie od marca? :D
kosmetologia na nie
Nie wybierajcie sie na kosmetologie do wsz.Poziom sal i kosmetykow na prawde bardzo slaby.Doslownie nic sie nie dziwje.A o organizacja to juz nie wspomne.
05.12.2015
23.09.2015
Weronika
weronika.maron01@gmail.com ;) czekam na wiadomość
Karolina
Weronika, podaj maila to przesle Ci moje dane:)
17.09.2015
15.09.2015
Weronika
Hej ;) Też wybieram się na fizjoterapię zaoczną! Może skontaktujemy się przez fb ?
Karolina
Magda, ja wybieram sie na fizjoterapię zaocznie :)
15.09.2015
14.09.2015
Magda
heej ;) ktoś może wybiera się na fizjoterapie zaocznie ?
Marta
Hej :) wybieram się na kosmetologię dzienna :) macie jakies opinie ?
01.09.2015
26.08.2015
dietetyka
a od kiedy ta uczelnia ma Dietetykę? czy jakieś roczniki już ją studiowały i cos można się dowiedzieć na ten temat więcej? strasz nieską ocene ma WSZ, w porównaniu z innymi szkołami, ja myślę o kosmetologii albo dietetyce, ale jeszcze szukam innych ofert i porównuję, coś podzrucicie?
Alicja
Też wybieram się na fizjoterapie dzienną ;)
22.08.2015
06.08.2015
Wiola
Cześć, co myślicie o dietetyce w tej szkole? Od tego roku ruszają studia licencjackie z dietetyki. Planuję sie zapisac, ale jeszcze nie wiem, czy na dzienne czy na zaoczne. Ktoś z was się wybiera??
Łukasz
również wybieram się na fizjoterapie dzienna ;)
22.07.2015
21.07.2015
Julita
Kurcze, ja też wybieram się tam na kosmetologię, tylko dzienną. Klaudia, możesz do mnie napisać na maila ? Byłoby super :) julitas10@wp.pl
Marta
Właśnie jakieś opinie na temat studiowania fizjoterapii zaocznie?
21.07.2015
21.07.2015
Olga
Wybiera się ktoś na fizjoterapie w tym roku (2015/2016) ? Warto?
Ola
Tak zgadza się kosmetologia średnio u nich przędzie. Od zawsze stawiaja na fizjoterapię, która u nich jest na naprawdę wysokim poziomie! A z kos to radzę zrezygnować i poszukać nawet czegoś troszkę dalej.
12.07.2015
07.07.2015
Maniek
Siemka. Chciałbym pójść na zarządzanie zaocznie, jakieś opinie, z góry dziękuje :)
Kosmetolożka
Dajcie sobie spokój. Kosmetologia w WSZ to tragedia! Kosmetyki i sprzęt żadnej jakości. Oni inwestują i inwestowali tylko i wyłącznie w fizjoterapię, która też jest teraz na żadnym poziomie. Jak na Kosmetologię to na pewno nie tam!!!
29.06.2015
20.05.2015
Klaudia
Czy kosmetologia na tej uczelni jest na prawdę na takim kiepskim poziomie?
Stanowiska pracy w Gdańsku!
Absolwenci studiów Ekonomicznych, Prawa lub Księgowości! W Gdańsku otwiera się nowe centrum globalnej firmy konsultingowej PwC i szukamy Junior analityków AML. Wymagania: język angielski B2, studia ekonomiczne, prawnicze lub księgowe, finansowe. Chęć pracy w analitycznym zespole w dynamicznie rozwijającej się na rynku polskim firmie z Big 4! :) kontakt: magiera@hays.pl
11.02.2015
11.01.2015
Ania
Cześć. Zastanawiam się nad kosmetologią zaocznie. Mógłby ktoś powiedzieć jak jest ze sprzętem i poziomem nauczania? Będę baaardzo wdzięczna za szczere opinie, bo ciągle się waham między uczelniami. :)
florka
czy to tak trudno zadbać o studentów i stworzyć nam przyzwoite warunki do studiowania??? No przeciez oczywistym jest, że jak MY będziemy zadowoleni - to i szkoła ma z tego korzyść, bo wedy piszemy dobrze, chwalimy i jest cacy. A jak oni pogrywają, to nie ma zmiłuj - my piszemy niepochlebnie, a przez to szkoła traci studentów, bo nowi nie przyjdą !!!
02.10.2014
30.09.2014
ukończył
zarządzanie. było w miarę dobre aczkolwiek będą dwie osoby które postawią bardzo wysoko poprzeczkę, nawet za wysoko jak na taką szkolę. jednaj jest to dobra uczelnia. brakuje magisterek ale jak się później zorientujecie chodzi tylko o kasę której nie chce stracić UG. polecam:) ps nie idzie do bankowej, robią niezły pr ale są do bani. pozdro
kmn
fizjoterapia 2014 https://www.facebook.com/groups/1446524288951097/?fref=ts
16.09.2014
19.09.2013
daria.szalkowska@o2.pl
Hej, Wybiera się ktoś na administrację (zaocznie)
Ania
Hej Paulina ;) ja też wybieram się na fizjo zaoczne :p
19.09.2013
18.09.2013
Szymon
Ktoś wie jak ta uczelnia stoi z informatyką, warto studiować?
Marlena
Mój email marlenakurs@wp.pl
17.09.2013
16.09.2013
kasia
www.facebook.com/groups/231183293703697 administracja zaoczna;))
Sandra
hej Marlena ja rowniez ide na administracje ns;) fajnie jak odezwisz sie do mnie i poznamy sie przed 1 pazdziernika;) pozdrawiam;) sandrapozorska@wp.pl
15.09.2013
14.09.2013
Marlena
Wybieram się na administrację ns ciekawe jak na pójdzie ? ;)
Kamila
ok, zaraz wysyłam maila :)
12.09.2013
11.09.2013
Paulina
Ja się wybieram na fizjo zaocznie więc podaje maila aby się jakoś skontaktować i poznać się przed rozpoczęciem ppellowska@wp.pl
Teresa
Fajnie byłoby kogoś poznać przed październikiem. Piszcie na mojego maila teresa_pastwa@wp.pl
11.09.2013
11.09.2013
Martyna
Utworzyłam jako taką grupę na fb dla fizjoterapi dziennej ;) tu macie link https://www.facebook.com/groups/461359290638520/
Paula
w odpowiedzi na pytanie "TENA" też się wybieram zaocznie na fizjo:)
11.09.2013
11.09.2013
Pati
Widze, że sporo z was wybiera się na fizjoterapię dziennie:) Piszcie do mnie na gg to ogarniemy jakieś spotkanie przed październikiem jesli macie ochote:) Moj numer gg 11347568 :) Często jestem na niewidocznym :)
Martyna
Ja wybieram sie na fizjoterapie dzienną jak ktoś chce sie skontaktować by ogarnąć jakieś spotkanie przed październikiem to łapcie maila ^^ martyna.kowalczyk94@gmail.com ;D
11.09.2013
10.09.2013
Ania
A na kosmetologię zaoczną ktoś się wybiera.?;p
Magda
Ja wybieram się na fizjoterapie.. może znajdziemy się na fb ?:)
09.09.2013
09.09.2013
Aga
Hej kamila :) mam fb, tylko tak publicznie nie chce podawac. Napisz do mnie na maila sopaga@wp.pl :)
Adrianna
Hej Marta ja sie wybieram na dzienna fizjoterapie :)
09.09.2013
09.09.2013
Marta
Hej! Wybiera się ktoś na fizjoterapie, dzienne? Pozdrawiam ;)
Kamila
hej Aga :), ja również idę na kosmetologię dziennie. fb masz :D?
09.09.2013
07.09.2013
Ad.
Martyna wybierasz sie na fizjoterapie dzienna czy zaoczna?
Teresa
Patrząc na komentarze to niektórzy wybierają się. Macie może jakieś zakwaterowanie;? Jak byście szukali lokatorki to ja chętnie.
05.09.2013
05.09.2013
Teresa
Hej. Czy ktoś wybiera się na kierunek fizjoterapia studia niestacjonarne;???
Aga
Ja ide na kosmetologie dzienna i nie znam nikogo :) a warto kogoś poznać, przed 1 października:)
05.09.2013
04.09.2013
sandra
kasia hej tak tak mam Sandra Pozorska Skarszewy ;) daj znac ;)
sandra
kasia hej tak tak mam Sandra Pozorska Skarszewy ;) daj znac ;)
04.09.2013
04.09.2013
sandra
kasia hej tak tak mam Sandra Pozorska Skarszewy ;) daj znac ;)
kasia
hej ;) no właśnie fajnie by było.masz facebook?ciekawe ile osob się wybiera bo jak narazie to nie spotkałam nikogo:)
04.09.2013
03.09.2013
sandra
kasia hej ja sie wybieram ;)bylo by fajnie jak poznamy sie przed rozpoczeciem bedzie zawsze razniej;)
kasia
wybiera się ktoś w tym roku na administrację zaocznie??;))
03.09.2013
02.09.2013
ola
na dzienne a Ty ?
sandra
czesc;) wybieram sie do tej szkoly od pazdziernika na administracje;) jest ktos kto rowniez wybiera sie na ten kierunek?? pozdrawiam;)
27.08.2013
27.08.2013
milla
Ola idziesz na dzienne czy zaoczne?
Adrianna
Hej:) jest tu moze ktos kto zaczyna fizjoterapie na trybie stacjonarnym w tym roku? Chetnie poznam przed pazdziernikiem:)
25.08.2013
23.08.2013
Marta
A ty Ola idziesz do Gdańska na kosmetologię.?
ola
idz na kosmetologie w tej szkole ;)
22.08.2013
13.08.2013
Martyna
Miałam iść na kosmetologie w Gdyni ale po waszych komentarzach zdecydowałam się na fizjoterapie w WSZ . Mam nadzieję, że jakąś pracę po tych studiach dostanę ;D
Karolina
Ja sie wybieram na kosmetologie stacjonarna :)
12.08.2013
11.08.2013
Pati
Hej. Wybieram się na fizjoterapie chętnie poznam kogoś przed październikiem. Jeśli ktoś się również wybiera możemy sie poznac :) Mój numer gg: 11347568 Czekam na wiadomości ;)
milla
hej Alina. Ja wybieram się na kosmetologię, ale w trybie stacjonarnym.
08.08.2013
07.08.2013
Alina.
Hej.; ) Również planuje rozpocząć studia od października na tej uczelni i wybieram się na kosmetologię, prawdopodobnie zaocznie.; ) Bardzo chętnie poznałabym kogoś, kto wybiera się również na ten kierunek i zaocznie.;p
Tena
Ad. poniżej podałam numer gg, chcesz to się odezwij ;)
05.08.2013
05.08.2013
Ad.
Hej. W odpowiedzi na pytanie ,,Tena'' ja takze wybieram sie na fizjoterapie :))
alka
dobrze mowisz :) powodzenia!
03.08.2013
02.08.2013
Tena
Jakby tak patrzeć, to po żadnym kierunku bym tak łatwo nie znalazła :P Dużo osób znajdzie pracę w tym zawodzie mając znajomości. Bynajmniej ja nie wybrałam tego kierunku od tak sobie, tylko z myślą, że zaprzyjaźnione osoby ze służby zdrowia mi pomogą ;) Oczywiście nie ma to jak własny gabinet, ale to jeszcze długa i kręta droga przede mną.. Na moje szczęście nie pochodzę z Gdańska, gdzie jest ogromna konkurencja z renomą, tylko w mieście liczącym do 50 tyś mieszkańców. Więc liczę, że w przyszłości mi się uda ;) Jak to mówią są 2 uda - albo się uda, albo się nie uda ;P
alka
tyle ze po fizjoterapi pracy nie znajdziesz predko. teraz mnostwo osob idzie na ten kierunek.. jak zreszta przez ostatnie 4 lata. jest pelno fizjoterapeutow a pracy dla nich brak
30.07.2013
30.07.2013
milla
Justa , jesteśmy z Tczewa
milla
Justa , jesteśmy z Tczewa
30.07.2013
29.07.2013
Marta
Hej, szukam osoby która studiuje zaocznie w WSZ na kier. administracja. Zastanawiam się nad ta uczelnią i byłabym bardzo wdzięczna za jakieś wskazówki i opinie. Chciałabym zobaczyć poglądowo jak wyglądał plan zajęć na tym kierunku na 1 i ewentualnie 2/3 roku. Będę bardzo wdzięczna za pomoc! Bardzo chętnie przygarnę wszystkie cenne informacje na maila. dewel@tlen.pl
Tena
Ja wyczytałam na pewnym forum dla absolwentów, że kosmetologia to najgorszy kierunek, który można obrać na wsz, dlatego że nie mają specjalistycznego sprzętu, jest bardzo mało godzin praktyk. Jest to nowy kierunek na uczelni, który dopiero się rozwija i trzeba czasu na udoskonalenia. Negatywne opinie ma też informatyka, najbardziej chwalona jest fizjoterapia. Kosmetologia ma 8 tyg praktyk, a fizjoterapia 23 tyg, o informatyce nie wspomnę..
20.07.2013
20.07.2013
Tena
Kas tu masz numer gg: 45073309. odezwij się ;) (jestem zazwyczaj niewidoczna) Chętnie poznam kogoś przed październikiem ;)
paula
Ja rozważam kosmetologie (dziennie). Bardzo chciałabym trafić do dobrej uczelni a przy okazji fajnego miasta. :) Piszcie wszystko co wiecie na temat tego kierunku w WSZ :)
20.07.2013
19.07.2013
Katrin
Hejo, Rozmyślam nad kosmetologią zaocznie. Jednak chciałabym zasięgnąć opinii kogoś kto już ten kierunek studiuje. Wiadomo, że to co piszą na stronie www uczelni zawsze będzie kolorowe a rzeczywistość potrafi być inna. Chciałabym się dowiedzieć jak to wygląda od podszewki. Pomoże ktoś? :)
Kas
Hej :) W odpowiedzi na pytanie „Tena” ja również wybieram się na fizjoterapię ;)
18.07.2013
17.07.2013
Agnes
Hej.Ja wybieram sie na kosmetologie w tym roku zaocznie...chetnie pogadam z kims kto tez planuje ten kierunek moj nr gg 35551697 pozdrawiam :-)
Justa
miilla byłabym w sumie chętna ;) skąd jesteście?
16.07.2013
11.07.2013
loyk
a może być porządny lokator? :)
miilla
nie mieszkam w Trójmieście, dlatego będę szukała z koleżanką lokatorki do mieszkania, które będziemy wynajmować. Czy któraś z was byłaby chętna?
05.07.2013
02.07.2013
Tena
Hej. Ja wybieram się na fizjoterapię ze specjalnością rehabilitacja funkcjonalna. Podanie itp złożone, jeszcze zaświadczenie lekarskie no i kasiorka ;P Może jest koleżanka bądź kolega która/y też się wybiera tam gdzie ja?
Michalllllll_
Czy wybiera się ktoś za zarządzanie zaocznie ?
02.07.2013
01.07.2013
miilla
Czy wybiera się ktoś na dzienną kosmetologię bądź zaoczną w tym roku??
loyk
Wybieram się w tym roku na tą uczelnie na Informatykę ze specjalnością grafik komputerowy. Co powinienem wiedzieć o tym kierunku na tej uczelni? przed czym przestrzegacie ? jak to wszystko wygląda? jakieś rady dla nowych studentów? . Z góry dzięki za odpowiedzi ;) pozdrawiam!
27.06.2013
23.06.2013
Ulalume
Serdecznie polecam:)
mon
czy warto studiować fizjoterapie w tej szkole?
23.06.2013
24.02.2013
dzasta
Warto studiować kosmetologie dziennie? Proszę o opinię
kand
Do WSZ trafiłem przypadkowo. Nie uruchomiono niestacjonarnej informatyki na AMW w Gdyni i tu mnie przywiało. Ogólnie nie żałuję. Jest sporo pracy i jeśli na początku myślałem, że może to jakaś lipa, to jednak szybko przekonałem się że bez ciężkiej nauki nie dam rady. Niewątpliwą zaletą uczelni jest kadra. To wysokiej klasy specjaliści głównie z UG i PG. Jestem już na piątym semestrze i nie żałuję, że tu trafiłem.
25.01.2013
18.07.2012
ada
inżynierka jest po 3.5 roku iwedług mnie to dobry wybór. ochrona środowiska jest teraz penie pożądanym kierunkeim biorąc pod uwagę fakt, że teraz tak dużo zwierzątek trzeba ratować przed niedobrymi budowniczymi dróg :)
karol
Ja się chyba zdecyduję na tą ochronę środowiska. Myślicie że to dobry wybór? Jaki jest tutaj poziom na tym kierunku? Po ilu latach ma się inż? Po 4 czy 3? I czy można tu studiowac tez na 2 stopniu? Bo nie mogę tego znalesc na stonce..
17.07.2012
04.07.2012
kaska
Poszłam tutaj na kosmetologię i się nie zawiodłam. Wszystko działa jak należy, odpowiedni sprzęt , bardzo ciekawie prowadzone zajęcia w tym dużo praktycznych. Wiadomo na anatomii czy biochemii nie było łatwo ale jakoś dało się radę. Wiem, ze po studiach na pewno będę pracować w tej branży, która przecież ciągle się rozwija.
jarek
Studiuję tutaj informatykę, mimo że jest ciężko jestem zadowolony. Chociaż wiem co będę robił po studiach. Mamy bardzo dobry sprzęt, wykładowców która potrafią w zrozumiały dla wszystkich sposób tłumaczyć. Na prawdę będąc dopiero na 1 dowiedziałem się tylu ciekawych rzeczy o których wcześniej nie miałem zielonego pojęcia. Jak dla mnie bomba;)
11.04.2012
15.02.2012
Mała
Dokładnie, tak jak piszą przedmówcy, bez nauki się nie obędzie. Ale to jest na każdych studiach, trzeba wkuć i już. Sama oceniam uczelnię wysoko. Podoba mi się sposób prowadzenia zajęć.
arek
decydując się na administrację musisz mieć świadomość, że będziesz mieć dość dużo nauki i pracy, oczywiście nie chce nikogo zniechęcać, bo sam mam wielu znajomych studiujących administrację dobrze dających sobie radę
30.05.2011
27.05.2011
krystian
mój brat skończył administrację podajże 3 lata temu w tej szkole, z tego co wiem to nieźle dawał sobie radę, interesował się tym wiec nauka przychodziła mu z łatwością, teraz ma dobrze płatną prace wiec chyba się opłacało
socha
od jakiegoś czasu myślę o administracji, czytałam wiele ofert szkół, słyszałam różne zdania studentów i nadal nie wiem jaką szkołę wybrać, proszę o wyrażenie swojej opinii
25.05.2011
Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
Akademia Wojsk Lądowych im. generała Tadeusza Kościuszki we Wrocławiu
Wyższa Szkoła Handlu i Usług w Poznaniu
Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
WIT Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie
Politechnika Łódzka
Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
Uniwersytet Gdański
Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie
Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
Mazowiecka Uczelnia Medyczna w Warszawie