• UTH im. Chodkowskiej Warszawa
  • 26 Festiwal Nauki i Sztuki
  • Akademia WSB w Dąbrowie Górniczej

Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie

uczelnia niepubliczna, woj. małopolskie, 33-100 Tarnów, ul. Sanguszków 28, (+18) 18 44 99 190, rekrutacja@wsb-nlu.edu.pl

Tarnowska Filia jest zamiejscową jednostką Wyższej Szkoły Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu, która działa od ponad 30 lat, będąc jedną z najstarszych uczelni niepublicznych w kraju. Zajęcia realizowane są w tradycyjnym trybie stacjonarnym i niestacjonarnym, ale też w systemie Real-Time Online, dzięki autorskiej platformie Cloud Academy™. To sprawia, że studentami mogą być osoby niemal z całego świata.

W ofercie kształcenia znajdują się studia pierwszego i drugiego z zakresu zarządzania i informatyki oraz jednolite magisterskie studia psychologiczne i prawnicze. Dostępne są różnorodne specjalizacje, dzięki którym studenci zdobywają wiedzę w interesującej ich dziedzinie.

Poznaj kierunki dostępne w filii w Tarnowie WSB-NLU. Sprawdź terminarz i warunki rekrutacji oraz opłaty związane ze studiami.



Ocena uczelni

7.39 / 10
92 głosów

Opinie (65)
Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie, WSB NLU Tarnów

Michał
Super mają te studia interkatywne!
16.02.2024
15.01.2024
WSB-NLU
odpowiedź dla Renata z dnia 13.01.2024
Dziękujemy za opinie! :)
Renata
Świetna szkoła wyższa, polecam
13.01.2024
08.12.2023
Hania
Polecacie zarządzanie na tej uczelni?
Arni
Bardzo dobra Uczelnia. Zajęcia w formie interaktywnej.
18.07.2023
10.03.2023
WSB-NLU
odpowiedź dla gosia z dnia 09.03.2023
Dzień dobry, na chwilę obecną nie planujemy takich działań.
gosia
Czy jakieś drzwi otwarte są planowane?
09.03.2023
13.09.2022
jork
jak oceniacie relację koszty-jakość kształcenia? Polecacię tą uczelnię
WSB-NLU
odpowiedź dla Gosia z dnia 05.04.2022
Dzień dobry, wszystkie informację o które Pani pyta z wyłączeniem kadry są dostępne na stronie internetowej. Zajęcia stacjonarne odbywają się w Nowym Sączu, natomiast studia RealTime Online w Tarnowie. Na stronie internetowej dostępne są także katalogi kursów w odpowiednich miejscach.
06.04.2022
05.04.2022
Gosia
Gdzie znajdę więcej informacji o Psychologii w Tarnowie? Interesuje mnie lista przedmiotów - najlepiej program kształcenia na całe 5 lat. Plus nie widzę informacji o specjalnościach. Na stronie brakuje też wykazu wykładowców, zakładam, że zajęcia będą stacjonarne.
WSB-NLU
odpowiedź dla Kamila z dnia 24.10.2021
Dziękujemy bardzo za Pani opinie :)
25.10.2021
24.10.2021
Kamila
Bardzo polecam! Studiuje na tej uczelni psychologię (kliniczna i osobowości oraz neuropsychologię). Bardzo mili wykładowcy, wymagający, ale o to chodzi. Polecam każdemu!
Adam
Kiedy wybiera się specjalności na informatyce? Czy jakieś nowości są planowane?
24.02.2021
16.02.2021
Michał
Serdecznie polecam wszystkim chcącym studiować a mającym 30 + :)
WSB-NLU
odpowiedź dla Klaudia z dnia 15.02.2021
System CloudA powstał na bazie doświadczeń zarówno wykładowców jak i studentów względem uczelni dlatego naszym zdaniem jest tak bardzo ceniony. Dziękujemy bardzo !
16.02.2021
15.02.2021
Klaudia
Bardzo polecam. Szczególnie system clouda, który ułatwia życia i studiowanie.
WSB-NLU
odpowiedź dla Ewa z dnia 07.12.2020
Dzień dobry, nabory na naszą Uczelnie są dwa w ciągu roku. ZIMA - od czerwca do września LATO - od stycznia do lutego :) Życzymy miłego dnia
10.12.2020
07.12.2020
Ewa
Czy będzie nabór zimowy do szkoły?
Ela
Polecilibyście psychologię w tej szkole? Odpowiada mi lokalizacja, ale chcę wiedzieć, na co się decyduję.
23.10.2020
30.09.2020
Marcin
świetne studia, które mogę spokojnie pogodzić z pracą. Obawiałem się, czy podołam finansowo, ale stypendium za wysoką średnią pokrywa prawie w całości koszty opłaty.
WSB-NLU
odpowiedź dla Iwo z dnia 13.09.2020
Dzień dobry, oczywiście aplikacja na ten kierunek jest nadal otwarta. Zapraszamy do zapisu pod linkiem: https://rekrutacja-wsb-nlu.clouda.edu.pl/ Życzymy miłego dnia
14.09.2020
13.09.2020
Iwo
Czy jest rekrutacja na analityka cyberbezpieczeństwa?
Kandydat
Informatyka jest licencjacka czy inżynierska?
07.08.2020
02.06.2020
WSB-NLU
odpowiedź dla Kasia z dnia 01.06.2020
Dzień dobry, studia interaktywne organizowane są na zasiedzie trzech rodzajów zjazdów, tj.: -Zjazd wykładowy jest realizowany w formie tradycyjnej tj. fizycznie w Nowym Sączu, natomiast osobom które nie mogą uczestniczyć na zajęciach w tej formie proponujemy multitransmisję z wykorzystaniem platformy Cloud Academy. Średnia częstotliwość zjazdów to ok. 4 na semestr (sobota i niedziela). -Zjazd ćwiczeniowy odbywa się w formie zdalnej tj. poprzez multitransmisję zajęć z wykorzystaniem platformy Cloud Academy. Uczestnictwo w nim jest obowiązkowe dla każdego studenta. Średnia częstotliwość zjazdów to ok. 4 na semestr (sobota i niedziela). -Zjazd zaliczeniowy odbywa się na platformie Cloud Academy w wyznaczonym przez wykładowcę terminie. Dodatko jedyny fizyczny wymagany zjazd to obrona pracy na terenie Uczelni w Nowym Sączu lub Tarnowie. Życzymi miłego dnia :)
Kasia
Mam pytanie o studia interaktywne. Czy one są w 100% realizowane w tej formie? Czy są jakieś zjazdy, spotkania?
01.06.2020
22.04.2020
Eryk
JAk oceniacie relację kosztów kształcenia do jakości, komfortu studiów, warunków itp?
Kasia
Cieszę się, że w tym trudnym czasie na mojej uczelni wszystko działa, jak dawniej. Tylko ćwiczenia, które odbywały się stacjonarnie zostały przeniesione do Claudy- realizujemy je przez platformę internetową. Nie mam żadnych opóźnień czy zaległości do nadrobienia po pandemii.
16.04.2020
13.03.2020
Sebastian
Studiuję zarządzanie niestacjonarnie i właśnie odwołano wszystkie ćwiczenia do końca marca. Jednak nic nie stracimy bo mamy te zajęcia realizować przez Claudę - super system edukacji na odległość. Siedząc przy komputerze w domu mogę wykonać wszystkie zadania tak, jak w sali na ćwiczeniach.
Krzysztof
Kończę licencjat z zarządzania i nie zdążyłem złożyć pracy. Proste podanie wysłane elektronicznie załatwiło sprawę, mam pozytywną odpowiedź i czas do końca semestru, a opłaty to tylko 25% podstawowej stawki. Jestem miło zaskoczony, że poszło tak gładko.
11.03.2020
04.03.2020
Natalia
Właśnie się zapisałam na psychologię kliniczną, która była moim marzeniem od zawsze. Cieszę się, że jest możliwość studiowania w formie interaktywnej, jestem ciekawa, jak to będzie wyglądało.
beata
polecam, można skończyć licencjat, magisterkę, studia podyplomowe, wszystko przez Internet.
02.03.2020
28.02.2020
Marcin
Polecam tą uczelnię ze względu na rozwiązania, które proponują, na miarę XXIw. Można studiować interaktywnie, lecz wykłady nie są odtwarzane z archiwum, sprzed kilku lat, tylko nagrywane na bieżąco. Ponadto stawiają na praktykę, czyli obok wiedzy zdobywa się konkretne umiejętności.
Ania
Polecam z całego serca! WSB-NLU daje możliwości rozwoju zawodowego co jest cenione na rynku pracy :) Lepszej Uczelni nie znajdziecie! Wykładowcy są bardzo wyrozumiali i pomocni. Wszyscy pracownicy zawsze uśmiechnięci dzięki czemu na Uczelni panuje świetna atmosfera.
20.02.2020
28.01.2020
wszystko proste i klarowne
Dzień dobry, dziś odwiedziłem Uczelnie w Tarnowie i muszę powiedzieć że jestem miło zaskoczony. Miła Pani zaproponowała wszystko czego potrzebowskie czyli dokończenie studiów, które niestety musiałem przerwać, gdyż wyjechałem za granicę. Wszystko poszło sprawnie i szybko. Bardzo jestem ciekawy tego systemu Clouda czy jakoś tak choć opinie czytałem bardzo pochlebne.
Sabina
Polecam, jeśli ktoś przerwał studia na innej uczelni, może kontynuować tutaj nadrabiając spokojnie różnice. Sprawnie załatwiają formalności.
28.01.2020
20.03.2019
ZarządzanieANG
aaaa jest i moja Uczelnia! Polecam Zarządzanie po angielsku ( wykłady i ćwiczenia są w języku angielskim ) jak dla mnie spoko. I fajni ludzie z Erazmusa :)
Mateusz
Serdecznie Polecam studia ze względu na pogodzenia życia prywatnego i zawodowego z samodoskonaleniem.
08.03.2019
01.03.2019
SUPER!
OSOBIŚCIE ZAPROSIŁAM 2 OSOBY I W 3 STUDIOWAŁYŚMY. BARDZO CIEKAWA UCZELNIA I FAJNE MAJĄ CASE STUDIUES.
samowystarczalny
moja ocena: 10/10 dla studiów niestacjonarnych e-lerningowych
12.02.2019
10.02.2019
Łucias
Uczenia jak najbardziej godna polecenia. Studentów traktuje się jak partnerów, a nie jak zło konieczne. Grupy są małe, co sprawia iż bardzo fajnie się wzajemnie współpracuje przy różnego rodzaju projektach i zadaniach. Dodatkowe wsparcie platformy edukacyjnej sprawia iż nawet , gdy nie jesteśmy wstanie być obecni na wykładach można w dowolnym momencie odsłuchać wykład i być praktycznie na bieżącą. Kadra kształcąca to w pełnym słowa tego znaczeniu, profesjonaliści, którzy swoją specjalizację traktują jak pasję a nie przymus. To owocuje szybkim przyswajaniem wiedzy, a to istotny argument dla studentów, którzy łączą obowiązki zawodowe z edukacją.
Filippo
Zarządzanie jest bardzo interesujące. Głównie robimy CASE STUDIES czyli takie sytuacje z życia. Fajne jest to, że wiem jak napisac umowę o prace jak ją wypowiedzieć i jak skonstruować wiele potrzebnych w biurokratycznej Polskce dokumentów. Studia przygotowują do otwarcia własnego biznesu. Myślałem że tylko jakiegoś mikro ale jak patrze na absolwentów to wierze, że znajdzie się dla mnie miejsce w sektorze średnich firm. Wykładowcy nie przynudzają faktami z odległych czasów ale mówią na przykładach z firmy typu "największa sieć dystrybucji i produkcji szwedzkich mebli" albo o liniach lotniczych (przy tym "kejsie" było o zarządzaniu personelem). Jak dla mnie osobiście szkoła, która daje możlwiości. Jak ktoś liczy, że dostanie pracę bo ma magistra to się niestety myli. Szkoła wyższa jest do zdobywania widziedzy i jej ugruntowywania. Jak ktoś przyswoi wszystko z zajęć(a dzięki CloudA) nie jest to trudne to odnajdzie się w aktualnym rynku pracy,. Ok, kończe bo przynudzam :) Ja polecam Filippo
07.02.2019
24.01.2019
WSB-NLU
Spoko szkoła. trzymają poziom i są prostudenccy (o ile takie słowo istnieje ) :)
moja przyszła uczelnia
Hej! Emi i Kris ja wybieram się w wakacje na rekrutację ale już teraz robię reserch. Moja kuzynka tam chodzi i mówi, że jest spoko tak jak ktoś pisał wczesnej faktycznie jak pracuje i ma pogodzić to ze studiami to mega opcja. Była w KRK i przeniosła się tutaj bo tam były 3 zjazdy w miesiącu strasznie rozwalone w czasie. Tutaj masz podobno jeden zjazd ćwiczeniowy a drugi na ich platformie. Mówi że spoko ludzie i ciekawa kadra. Nie ma uczelni 10/10 ale mówiła, że ktos z jej znajomych tez się tam przeniósł.
16.01.2019
12.01.2019
Emi
Również wybieram sie od marca na zarządzanie w systemie CloudA, mógł by ktos napisać cos więcej o tej formie studiowania, jak wyglądają zaliczenia i egzaminy???
Kris
Wybieram się od marca. polecacie ? Co powiecie o zarządzaniu ?
12.01.2019
09.01.2019
Michał
jest dobrze. Dla mnie jak pracuje i muszę jeszcze podnieś swoje kwalifikację (możliwy awans) idelane rozwiązanie z tą chmurą. Stawki w porównaniu z KRK są dużo mniejsze.
Super
Polecam Uczelnie i pozdrawiam Panią z Sekretariatu :)
29.12.2018
20.12.2018
Zarządzanie niestacjonarne
Uczelnia jest warta uwagi.
Krzysztof
ciekawa, prężnie działająca, nie sprawiająca problemów uczelnia. Dla mnie 9/10
14.12.2018
12.12.2018
Kacper
Jak na każdej uczelni czasami czynnik ludzki popełnia będy ale jak na Polski poziom szkolnictwa, polecam tę szkołę. Jak nie chcesz być numerem a indywidualną jednostką nastawioną na rozwój to WSB-NLU w Tarnowie, idealnie nadaje się do poszerzenia horyzontów. Fajne jest to że w siedzibie NS jest sporo akcji i nawet ja pomimo że pracuje to w weekend 2-3 razy w roku wpadnę do NS. Ostatnio był International Cooking Day. Fajna charytatywna inicjatywa. Wykładowcy są raczej wszyscy do "dogadania". Osobiście nie miałem żadnych problemów ze strony uczelni. System działa bardzo fajnie i nawet moja żona poszła na podyplomówkę (ale to już w NS). Uczelnia dla osób chcących pracować jest idealna. Studiuje zarządzanie- licencjat. Poziom nauczania jest ciekawy, gdyż robimy zadania na zasadzie Case Studies czy przykładów z życia :)
Jack
Również bardzo polecam tą Uczelnie ! System CloudA rewelacyjny.Można studiować z każdego miejsca na świecie. Polecam każdemu wybrać studia na wyżej wymienionej uczelni ;) Osobiście studiuje zarządzanie niestacjonarnie - również polecam ten kierunek wszystkim przyszłym studentom.
05.12.2018
03.12.2018
Wiki
Serdecznie polecam uczelnię, która daje wiele możliwości studentom. Tok studiów prowadzony jest dziennie i zaocznie, przy czym możliwe jest wspomaganie internetowe. Bardzo sobie chwalę tą funkcję- widać, że uczelnia podnosi standardy i chce pomagać wszystkim, którzy z różnych przyczyn (niezależnych od nich) nie mogą uczestniczyć w zajęciach stacjonarnych. Kadra wykładowa jest wykształcona i wyszkolona. Bardzo dobrze się z nimi współpracuje, tak samo jak z osobami pracującymi w dziekanacie i innych działach Uczelni. Jeszcze raz bardzo serdecznie polecam!
Mimi
Studiuję I stopień zarządzania na tej Uczelni. Jestem bardzo zadowolona z warunków kształcenia. Studiuję niestacjonarnie, ale studia mam wspomagane Internetowo, czyli wykłady mogę słuchać z domu, a na ćwiczenia przyjeżdżam na uczelnię. Forma zajęć prowadzona przez Internet jest najlepszą decyzją jaką uczelnia mogła podjąć w celu pozyskania większej liczby studentów. Polecam każdemu, aby zaczął studia na tej uczelni.
03.12.2018
21.11.2018
Nina
Polecam tą szkołe :)
Sebina
Polecam serdecznie i pozdrawiam kadre !!!
15.11.2018
08.11.2018
LOLA
Ja studiowałam na uczelni WSB-NLU w Tarnowie- mam licencjat, obecnie robię magistra na tej uczelni i mam nadzieję, że mi się to uda.... Nie mam zastrzeżeń co do kadry dydaktycznej, a niektórych wykładowców wyjątkowo darzę sympatią za ich wiedzę i ciekawe wykłady. Warto wspomnieć o wewnętrznym systemie Clouda, który umożliwia słuchanie wykładów w domu. Ogólnie oceniam szkołę na plus:)
leniwiec
Nel, idealnie to powiedziałaś. Ja także jestem absolwentem (niestety już) Tarnowskiego oddziału i jestem mega zadowolony. Mogłem studiować z systemem o którym mówisz i który był już dostępny dla mojego rocznika. Zjazd ćwiczeniowy raz w miesiącu a wykłady na platformie pozwoliły mi spokojnie pracować i mieć jeszcze chwilę czasu dla siebie. Aktualnie czekam na awans (po to robiłem studia) i chyba pod koniec roku nastąpi :)
07.11.2018
05.11.2018
Nel
Studiowałam na uczelni WSB-NLU Wydził Zamiejscowy w Tarnowie. Obecnie robię magistra na tej samej uczelni. Jestem bardzo zadowolona gdyż mam nie tylko papier, ale i wiedzę. Kadra dydaktyczna jest na wysokim poziomie i zawsze chętnie wychodzi w stronę studenta. Dodatkowym atutem studiowania jest system wewnętrzny Clouda. System ten ułatwia studiowanie zwłaszcza osobom które nie dysponują czasem jak również tym którzy przebywają po za granicami kraju. Polecam.
miś
WSB-NLU w Tarnowie to wydział zamiejscowy WSB-NLU w Nowym Sączu. Moja uczelnia macierzysta na której robiłem pierwszy stopień. Pierwsze w Nowym Sączu a potem przeniosłem się do Tarnowa(stad jestem) i kontynuowałem II* na kierunku zarządzanie. Jak dla mnie uczelnia bardzo dobra. Jak na każdej czasami coś było nie tak ale wszystko do przeżycia i do dogadania, gdyż akurat na "dogadanie" i omówienie wszystkiego uczelnia jest bardzo otwarta. Można tak na prawdę załatwić wszystkie rzeczy a wykładowcy w większości są spoko.
15.05.2018
11.05.2018
Studenci Umarli :(
Hej! Ja studiuje w WSB w NS i powiem wam szczerze, że ten ich system jest mega! Bardzo mi się podoba bo ułatwia komunikacje i część zajęć można realizować na platformie. Moja znajoma chodzi do Tarnowskiego odziały zamiejscowego i sobie chwali. Mają małe grupki ale podobno jest sympatycznie. Mówiła że miała jeden ciężki przedmiot z zarządzania ale zdała już. Nie pamiętam co dokładnie. Ja w ogóle za "polecenie" kogoś dostałem 10 pro zniżki za czesne wiec jeszcze bardziej mi się podoba tu studiowanie. Od poniedziałku do piątku pracuje i to po 10 h dziennie i bałem się ze nie pogodzę studiowania z pracą ale jest spoko. Trzeba przysiąc od czasu do czasu ale de fakto zjazd jest raz w miesiącu bo wykłady w CloudA. Moim Zdaniem studia idealne dla ludzi pracujących, którzy chcą uzyskać wykształcenie. Wiadomo życie studenckie jest jakie jest ale my na roku w NS mamy grupkę i w sumie jakoś to ogarniamy.
więcej mięsa
możecie coś więcej podrzucić i możliwei najobszerniej i na temat
03.11.2013
15.10.2013
kacha
O moja uczelnia :) jesli chodzi o zycie studenckie to jest w kazdej szkole, tylko wiadomo wszystko zalezy od studentow ;) jestem na 3 roku zarzadzania i przez te 3 lata moge powiedziec ze ludzie tutaj sa fajni :) wiele imprez bylo przez ten czas, fajnych okazji do swietowania ;) ja wsb-nlu polecam bardzo mocno :)
Moniś
Chciałam się dowiedzieć czegoś na temat Wyższej Szkole Biznesu w Tarnowie, specjalnie szukałam tej szkoły, żeby poznać wasze opinie a tu cichutko ;p jak na złość! Gdyby jednak ktoś się znalazł to bardzo proszę o wszelkie informacje , będę wdzięczna ;);)
14.11.2012
09.06.2012
agata
Maksie, życie studenckie oferuje każda uczelnia, a właściwie studenci sami je tworzą. Jak się ma świetne osoby na roku - tak jak ja - to studiowanie jest o wiele lepsze, nieważne jak ciekawe lub nieciekawe są zajęcia, nie ma co ukrywać. moje studia dużo zyskały jak poznałam bliżej osoby z mojego kierunku ;)
~~Maks
Jakie atrakcje poza nauką oferuje uczelnia? Życie studenckie...
11.12.2011
  • Uczelnia Łazarskiego w Warszawie
  • VIAMODA Szkoła Wyższa w Warszawie
  • Akademia Sztuki Wojennej w Warszawie
  • Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
  • Uniwersytet Pomorski w Słupsku
  • Warszawska Uczelnia Medyczna im. Tadeusza Koźluka
  • Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
  • Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej w Warszawie
  • Akademia Nauk Stosowanych TWP w Szczecinie
  • Politechnika Świętokrzyska w Kielcach
  • Wyższa Szkoła Logistyki w Poznaniu
  • Warszawska Wyższa Szkoła Biznesu
  • Powiślańska Szkoła Wyższa Filia w Gdańsku
  • Uniwersytet Łódzki Wydział Zarządzania
  • Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie
  • Europejska Wyższa Szkoła Prawa i Administracji w Warszawie
  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Sopocka Akademia Nauk Stosowanych
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych im. Ignacego Mościckiego w Ciechanowie
  • Politechnika Białostocka
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu, Filia w Szczawnie-Zdroju
  • Uniwersytet Radomski im. Kazimierza Pułaskiego
  • Wyższa Szkoła Nauk o Zdrowiu w Bydgoszczy
  • Niepubliczna Wyższa Szkoła Medyczna we Wrocławiu
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
  • Gdańska Szkoła Wyższa
  • Uniwersytet Szczeciński
  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych w Warszawie
  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Akademia Zamojska
  • Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
  • Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
  • Akademia Nauk Stosowanych im. prof. E. Lipińskiego w Kielcach
  • Akademia WSB w Dąbrowie Górniczej
  • Collegium Humanum we Wrocławiu
  • Wydział Nauk o Polityce i Komunikacji Społecznej Uniwersytetu Opolskiego
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Psychologii w Poznaniu
  • Pomorski Uniwersytet Medyczny w Szczecinie
  • Politechnika Poznańska
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu, Filia w Rybniku
  • Europejska Uczelnia Społeczno-Techniczna im. Roberta Schumana w Radomiu
  • Akademia Nauk Stosowanych im. Stanisława Staszica w Pile
  • WSHiU Akademia Nauk Stosowanych w Poznaniu
  • Pomorska Szkoła Wyższa w Starogardzie Gdańskim
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii w Suchej Beskidzkiej
  • Powiślańska Szkoła Wyższa Filia w Toruniu
  • Uniwersytet SWPS Katowice
  • Collegium Humanum w Szczecinie
  • Collegium Humanum w Kielcach
  • Uniwersytet Morski w Gdyni
  • Lubelska Akademia WSEI
  • Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego
  • Uniwersytet w Siedlcach
  • Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia
  • Uniwersytet WSB Merito Bydgoszcz
  • Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie
  • Wrocławska Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej HORYZONT
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Społeczna Akademia Nauk w Warszawie
  • Wydział Fizyki, Uniwersytet w Białymstoku
  • Uniwersytet Medyczny w Białymstoku
  • Powiślańska Szkoła Wyższa
  • Szkoła Wyższa Ekonomii i Zarządzania w Łodzi
  • Uczelnia Nauk Społecznych w Łodzi
  • Akademia Nauk Stosowanych w Nowym Targu
  • Uniwersytet WSB Merito w Toruniu
  • Społeczna Akademia Nauk w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • Akademia Ateneum w Gdańsku
  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
  • Akademia Nauk Stosowanych w Nowym Sączu
  • Uniwersytet WSB Merito we Wrocławiu
  • Warszawska Akademia Medyczna Nauk Stosowanych
  • Akademia Nauk Stosowanych im. H. Cegielskiego w Gnieźnie, Uczelnia Państwowa
  • Bydgoska Szkoła Wyższa
  • Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Collegium Humanum w Lublinie
  • Wyższa Szkoła Sztuki i Projektowania w Łodzi
  • Uniwersytet WSB Merito w Poznaniu
  • Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
  • Collegium Humanum w Gdańsku
  • Uniwersytet WSB Merito Opole
  • Europejska Uczelnia Społeczno-Techniczna im. Roberta Schumana, Wydział w Warszawie
  • Górnośląska Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości im. K.Goduli w Chorzowie
  • Akademia Sztuk Pięknych im. E. Gepperta we Wrocławiu
  • Akademia Finansów i Biznesu Vistula w Warszawie
  • Politechnika Częstochowska
  • Akademia Mazowiecka w Płocku
  • Akademia Górnośląska im. Wojciecha Korfantego w Katowicach
  • Uniwersytet Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych w Warszawie
  • Uniwersytet Papieski Jana Pawła II w Krakowie
  • Collegium Humanum w Poznaniu
  • Akademia WIT w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych, Filia w Gdańsku
  • Menedżerska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Uniwersytet WSB Merito Warszawa
  • Collegium Da Vinci w Poznaniu
  • WSPiA Rzeszowska Szkoła Wyższa
  • Akademia Pożarnicza w Warszawie
  • Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi
  • Wrocławska Akademia Biznesu w Naukach Stosowanych
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych im. ks. B. Markiewicza w Jarosławiu
  • Collegium Medicum im. L. Rydygiera w Bydgoszczy
  • Warszawska Uczelnia Ekonomiczna
  • Uniwersytet Zielonogórski
  • Politechnika Łódzka
  • Uniwersytet WSB Merito Gdynia
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
  • Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
  • Akademia Tarnowska
  • Warszawska Szkoła Zarządzania - Szkoła Wyższa
  • Powiślańska Szkoła Wyższa Filia w Kościerzynie
  • Uniwersytet Gdański
  • Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
  • Wyższa Szkoła Europejska im. ks. Józefa Tischnera w Krakowie
  • Uniwersytet WSB Merito Chorzów
  • Wydział Inżynierii Lądowej Politechnika Krakowska
  • Lotnicza Akademia Wojskowa w Dęblinie
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi
  • Wszechnica Polska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
  • Collegium Humanum w Warszawie
  • Uniwersytet WSB Merito Łódź
  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
  • Politechnika Morska w Szczecinie
  • Politechnika Śląska
  • Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa Publicznego i Indywidualnego Apeiron w Krakowie
  • Collegium Humanum w Rzeszowie
  • Uniwersytet Wrocławski
  • Wyższa Szkoła Prawa we Wrocławiu
  • Uniwersytet Jana Długosza w Częstochowie
  • Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte w Gdyni
  • Uniwersytet Kaliski
  • Uniwersytet WSB Merito w Gdańsku
  • Uniwersytet Dolnośląski DSW we Wrocławiu
  • Akademia Medyczna Humanum w Warszawie
  • Collegium Civitas w Warszawie
  • Collegium Humanum w Katowicach
  • Wojskowa Akademia Techniczna im. J. Dąbrowskiego w Warszawie
  • Gdański Uniwersytet Medyczny
  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Uniwersytet Rzeszowski
  • Międzynarodowa Akademia Nauk Stosowanych w Łomży
  • Uniwersytet Ignatianum w Krakowie
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
  • Uniwersytet Śląski w Katowicach
  • Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie
  • Uniwersytet WSB Merito Szczecin
  • Uniwersytet Medyczny w Łodzi
  • Akademia Medycznych i Społecznych Nauk Stosowanych w Elblągu
  • Akademia Nauk Stosowanych w Raciborzu
  • Akademia Śląska w Katowicach