• TEB Edukacja WSB podyplomówki 2 tyg.
  • UTH im. Chodkowskiej Warszawa
  • Wyższa Szkoła Biznesu - National Louis University

Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie

uczelnia niepubliczna, woj. małopolskie, 33-100 Tarnów, ul. Sanguszków 28, (+) 693 103 446, info@wsb.tarnow.pl

Tarnowska Filia jest zamiejscową jednostką Wyższej Szkoły Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu, która działa od ponad 30 lat, będąc jedną z najstarszych uczelni niepublicznych w kraju. Zajęcia realizowane są w tradycyjnym trybie stacjonarnym i niestacjonarnym, ale też w systemie Real-Time Online, dzięki autorskiej platformie Cloud Academy™. To sprawia, że studentami mogą być osoby niemal z całego świata.

W ofercie kształcenia znajdują się studia pierwszego i drugiego z zakresu zarządzania i informatyki oraz jednolite magisterskie studia psychologiczne. Dostępne są różnorodne specjalizacje, dzięki którym studenci zdobywają wiedzę w interesującej ich dziedzinie.

Poznaj kierunki dostępne w filii w Tarnowie WSB-NLU. Sprawdź terminarz i warunki rekrutacji oraz opłaty związane ze studiami.


Ocena uczelni

7.96 / 10
65 głosów

Opinie (58)
Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie, WSB NLU Tarnów

jork
jak oceniacie relację koszty-jakość kształcenia? Polecacię tą uczelnię
13.09.2022
06.04.2022
WSB-NLU
odpowiedź dla Gosia z dnia 05.04.2022
Dzień dobry, wszystkie informację o które Pani pyta z wyłączeniem kadry są dostępne na stronie internetowej. Zajęcia stacjonarne odbywają się w Nowym Sączu, natomiast studia RealTime Online w Tarnowie. Na stronie internetowej dostępne są także katalogi kursów w odpowiednich miejscach.
Gosia
Gdzie znajdę więcej informacji o Psychologii w Tarnowie? Interesuje mnie lista przedmiotów - najlepiej program kształcenia na całe 5 lat. Plus nie widzę informacji o specjalnościach. Na stronie brakuje też wykazu wykładowców, zakładam, że zajęcia będą stacjonarne.
05.04.2022
25.10.2021
WSB-NLU
odpowiedź dla Kamila z dnia 24.10.2021
Dziękujemy bardzo za Pani opinie :)
Kamila
Bardzo polecam! Studiuje na tej uczelni psychologię (kliniczna i osobowości oraz neuropsychologię). Bardzo mili wykładowcy, wymagający, ale o to chodzi. Polecam każdemu!
24.10.2021
24.02.2021
Adam
Kiedy wybiera się specjalności na informatyce? Czy jakieś nowości są planowane?
Michał
Serdecznie polecam wszystkim chcącym studiować a mającym 30 + :)
16.02.2021
16.02.2021
WSB-NLU
odpowiedź dla Klaudia z dnia 15.02.2021
System CloudA powstał na bazie doświadczeń zarówno wykładowców jak i studentów względem uczelni dlatego naszym zdaniem jest tak bardzo ceniony. Dziękujemy bardzo !
Klaudia
Bardzo polecam. Szczególnie system clouda, który ułatwia życia i studiowanie.
15.02.2021
10.12.2020
WSB-NLU
odpowiedź dla Ewa z dnia 07.12.2020
Dzień dobry, nabory na naszą Uczelnie są dwa w ciągu roku. ZIMA - od czerwca do września LATO - od stycznia do lutego :) Życzymy miłego dnia
Ewa
Czy będzie nabór zimowy do szkoły?
07.12.2020
23.10.2020
Ela
Polecilibyście psychologię w tej szkole? Odpowiada mi lokalizacja, ale chcę wiedzieć, na co się decyduję.
Marcin
świetne studia, które mogę spokojnie pogodzić z pracą. Obawiałem się, czy podołam finansowo, ale stypendium za wysoką średnią pokrywa prawie w całości koszty opłaty.
30.09.2020
14.09.2020
WSB-NLU
odpowiedź dla Iwo z dnia 13.09.2020
Dzień dobry, oczywiście aplikacja na ten kierunek jest nadal otwarta. Zapraszamy do zapisu pod linkiem: https://rekrutacja-wsb-nlu.clouda.edu.pl/ Życzymy miłego dnia
Iwo
Czy jest rekrutacja na analityka cyberbezpieczeństwa?
13.09.2020
07.08.2020
Kandydat
Informatyka jest licencjacka czy inżynierska?
WSB-NLU
odpowiedź dla Kasia z dnia 01.06.2020
Dzień dobry, studia interaktywne organizowane są na zasiedzie trzech rodzajów zjazdów, tj.: -Zjazd wykładowy jest realizowany w formie tradycyjnej tj. fizycznie w Nowym Sączu, natomiast osobom które nie mogą uczestniczyć na zajęciach w tej formie proponujemy multitransmisję z wykorzystaniem platformy Cloud Academy. Średnia częstotliwość zjazdów to ok. 4 na semestr (sobota i niedziela). -Zjazd ćwiczeniowy odbywa się w formie zdalnej tj. poprzez multitransmisję zajęć z wykorzystaniem platformy Cloud Academy. Uczestnictwo w nim jest obowiązkowe dla każdego studenta. Średnia częstotliwość zjazdów to ok. 4 na semestr (sobota i niedziela). -Zjazd zaliczeniowy odbywa się na platformie Cloud Academy w wyznaczonym przez wykładowcę terminie. Dodatko jedyny fizyczny wymagany zjazd to obrona pracy na terenie Uczelni w Nowym Sączu lub Tarnowie. Życzymi miłego dnia :)
02.06.2020
01.06.2020
Kasia
Mam pytanie o studia interaktywne. Czy one są w 100% realizowane w tej formie? Czy są jakieś zjazdy, spotkania?
Eryk
JAk oceniacie relację kosztów kształcenia do jakości, komfortu studiów, warunków itp?
22.04.2020
16.04.2020
Kasia
Cieszę się, że w tym trudnym czasie na mojej uczelni wszystko działa, jak dawniej. Tylko ćwiczenia, które odbywały się stacjonarnie zostały przeniesione do Claudy- realizujemy je przez platformę internetową. Nie mam żadnych opóźnień czy zaległości do nadrobienia po pandemii.
Sebastian
Studiuję zarządzanie niestacjonarnie i właśnie odwołano wszystkie ćwiczenia do końca marca. Jednak nic nie stracimy bo mamy te zajęcia realizować przez Claudę - super system edukacji na odległość. Siedząc przy komputerze w domu mogę wykonać wszystkie zadania tak, jak w sali na ćwiczeniach.
13.03.2020
11.03.2020
Krzysztof
Kończę licencjat z zarządzania i nie zdążyłem złożyć pracy. Proste podanie wysłane elektronicznie załatwiło sprawę, mam pozytywną odpowiedź i czas do końca semestru, a opłaty to tylko 25% podstawowej stawki. Jestem miło zaskoczony, że poszło tak gładko.
Natalia
Właśnie się zapisałam na psychologię kliniczną, która była moim marzeniem od zawsze. Cieszę się, że jest możliwość studiowania w formie interaktywnej, jestem ciekawa, jak to będzie wyglądało.
04.03.2020
02.03.2020
beata
polecam, można skończyć licencjat, magisterkę, studia podyplomowe, wszystko przez Internet.
Marcin
Polecam tą uczelnię ze względu na rozwiązania, które proponują, na miarę XXIw. Można studiować interaktywnie, lecz wykłady nie są odtwarzane z archiwum, sprzed kilku lat, tylko nagrywane na bieżąco. Ponadto stawiają na praktykę, czyli obok wiedzy zdobywa się konkretne umiejętności.
28.02.2020
20.02.2020
Ania
Polecam z całego serca! WSB-NLU daje możliwości rozwoju zawodowego co jest cenione na rynku pracy :) Lepszej Uczelni nie znajdziecie! Wykładowcy są bardzo wyrozumiali i pomocni. Wszyscy pracownicy zawsze uśmiechnięci dzięki czemu na Uczelni panuje świetna atmosfera.
wszystko proste i klarowne
Dzień dobry, dziś odwiedziłem Uczelnie w Tarnowie i muszę powiedzieć że jestem miło zaskoczony. Miła Pani zaproponowała wszystko czego potrzebowskie czyli dokończenie studiów, które niestety musiałem przerwać, gdyż wyjechałem za granicę. Wszystko poszło sprawnie i szybko. Bardzo jestem ciekawy tego systemu Clouda czy jakoś tak choć opinie czytałem bardzo pochlebne.
28.01.2020
28.01.2020
Sabina
Polecam, jeśli ktoś przerwał studia na innej uczelni, może kontynuować tutaj nadrabiając spokojnie różnice. Sprawnie załatwiają formalności.
ZarządzanieANG
aaaa jest i moja Uczelnia! Polecam Zarządzanie po angielsku ( wykłady i ćwiczenia są w języku angielskim ) jak dla mnie spoko. I fajni ludzie z Erazmusa :)
20.03.2019
08.03.2019
Mateusz
Serdecznie Polecam studia ze względu na pogodzenia życia prywatnego i zawodowego z samodoskonaleniem.
SUPER!
OSOBIŚCIE ZAPROSIŁAM 2 OSOBY I W 3 STUDIOWAŁYŚMY. BARDZO CIEKAWA UCZELNIA I FAJNE MAJĄ CASE STUDIUES.
01.03.2019
12.02.2019
samowystarczalny
moja ocena: 10/10 dla studiów niestacjonarnych e-lerningowych
Łucias
Uczenia jak najbardziej godna polecenia. Studentów traktuje się jak partnerów, a nie jak zło konieczne. Grupy są małe, co sprawia iż bardzo fajnie się wzajemnie współpracuje przy różnego rodzaju projektach i zadaniach. Dodatkowe wsparcie platformy edukacyjnej sprawia iż nawet , gdy nie jesteśmy wstanie być obecni na wykładach można w dowolnym momencie odsłuchać wykład i być praktycznie na bieżącą. Kadra kształcąca to w pełnym słowa tego znaczeniu, profesjonaliści, którzy swoją specjalizację traktują jak pasję a nie przymus. To owocuje szybkim przyswajaniem wiedzy, a to istotny argument dla studentów, którzy łączą obowiązki zawodowe z edukacją.
10.02.2019
07.02.2019
Filippo
Zarządzanie jest bardzo interesujące. Głównie robimy CASE STUDIES czyli takie sytuacje z życia. Fajne jest to, że wiem jak napisac umowę o prace jak ją wypowiedzieć i jak skonstruować wiele potrzebnych w biurokratycznej Polskce dokumentów. Studia przygotowują do otwarcia własnego biznesu. Myślałem że tylko jakiegoś mikro ale jak patrze na absolwentów to wierze, że znajdzie się dla mnie miejsce w sektorze średnich firm. Wykładowcy nie przynudzają faktami z odległych czasów ale mówią na przykładach z firmy typu "największa sieć dystrybucji i produkcji szwedzkich mebli" albo o liniach lotniczych (przy tym "kejsie" było o zarządzaniu personelem). Jak dla mnie osobiście szkoła, która daje możlwiości. Jak ktoś liczy, że dostanie pracę bo ma magistra to się niestety myli. Szkoła wyższa jest do zdobywania widziedzy i jej ugruntowywania. Jak ktoś przyswoi wszystko z zajęć(a dzięki CloudA) nie jest to trudne to odnajdzie się w aktualnym rynku pracy,. Ok, kończe bo przynudzam :) Ja polecam Filippo
WSB-NLU
Spoko szkoła. trzymają poziom i są prostudenccy (o ile takie słowo istnieje ) :)
24.01.2019
16.01.2019
moja przyszła uczelnia
Hej! Emi i Kris ja wybieram się w wakacje na rekrutację ale już teraz robię reserch. Moja kuzynka tam chodzi i mówi, że jest spoko tak jak ktoś pisał wczesnej faktycznie jak pracuje i ma pogodzić to ze studiami to mega opcja. Była w KRK i przeniosła się tutaj bo tam były 3 zjazdy w miesiącu strasznie rozwalone w czasie. Tutaj masz podobno jeden zjazd ćwiczeniowy a drugi na ich platformie. Mówi że spoko ludzie i ciekawa kadra. Nie ma uczelni 10/10 ale mówiła, że ktos z jej znajomych tez się tam przeniósł.
Emi
Również wybieram sie od marca na zarządzanie w systemie CloudA, mógł by ktos napisać cos więcej o tej formie studiowania, jak wyglądają zaliczenia i egzaminy???
12.01.2019
12.01.2019
Kris
Wybieram się od marca. polecacie ? Co powiecie o zarządzaniu ?
Michał
jest dobrze. Dla mnie jak pracuje i muszę jeszcze podnieś swoje kwalifikację (możliwy awans) idelane rozwiązanie z tą chmurą. Stawki w porównaniu z KRK są dużo mniejsze.
09.01.2019
29.12.2018
Super
Polecam Uczelnie i pozdrawiam Panią z Sekretariatu :)
Zarządzanie niestacjonarne
Uczelnia jest warta uwagi.
20.12.2018
14.12.2018
Krzysztof
ciekawa, prężnie działająca, nie sprawiająca problemów uczelnia. Dla mnie 9/10
Kacper
Jak na każdej uczelni czasami czynnik ludzki popełnia będy ale jak na Polski poziom szkolnictwa, polecam tę szkołę. Jak nie chcesz być numerem a indywidualną jednostką nastawioną na rozwój to WSB-NLU w Tarnowie, idealnie nadaje się do poszerzenia horyzontów. Fajne jest to że w siedzibie NS jest sporo akcji i nawet ja pomimo że pracuje to w weekend 2-3 razy w roku wpadnę do NS. Ostatnio był International Cooking Day. Fajna charytatywna inicjatywa. Wykładowcy są raczej wszyscy do "dogadania". Osobiście nie miałem żadnych problemów ze strony uczelni. System działa bardzo fajnie i nawet moja żona poszła na podyplomówkę (ale to już w NS). Uczelnia dla osób chcących pracować jest idealna. Studiuje zarządzanie- licencjat. Poziom nauczania jest ciekawy, gdyż robimy zadania na zasadzie Case Studies czy przykładów z życia :)
12.12.2018
05.12.2018
Jack
Również bardzo polecam tą Uczelnie ! System CloudA rewelacyjny.Można studiować z każdego miejsca na świecie. Polecam każdemu wybrać studia na wyżej wymienionej uczelni ;) Osobiście studiuje zarządzanie niestacjonarnie - również polecam ten kierunek wszystkim przyszłym studentom.
Wiki
Serdecznie polecam uczelnię, która daje wiele możliwości studentom. Tok studiów prowadzony jest dziennie i zaocznie, przy czym możliwe jest wspomaganie internetowe. Bardzo sobie chwalę tą funkcję- widać, że uczelnia podnosi standardy i chce pomagać wszystkim, którzy z różnych przyczyn (niezależnych od nich) nie mogą uczestniczyć w zajęciach stacjonarnych. Kadra wykładowa jest wykształcona i wyszkolona. Bardzo dobrze się z nimi współpracuje, tak samo jak z osobami pracującymi w dziekanacie i innych działach Uczelni. Jeszcze raz bardzo serdecznie polecam!
03.12.2018
03.12.2018
Mimi
Studiuję I stopień zarządzania na tej Uczelni. Jestem bardzo zadowolona z warunków kształcenia. Studiuję niestacjonarnie, ale studia mam wspomagane Internetowo, czyli wykłady mogę słuchać z domu, a na ćwiczenia przyjeżdżam na uczelnię. Forma zajęć prowadzona przez Internet jest najlepszą decyzją jaką uczelnia mogła podjąć w celu pozyskania większej liczby studentów. Polecam każdemu, aby zaczął studia na tej uczelni.
Nina
Polecam tą szkołe :)
21.11.2018
15.11.2018
Sebina
Polecam serdecznie i pozdrawiam kadre !!!
LOLA
Ja studiowałam na uczelni WSB-NLU w Tarnowie- mam licencjat, obecnie robię magistra na tej uczelni i mam nadzieję, że mi się to uda.... Nie mam zastrzeżeń co do kadry dydaktycznej, a niektórych wykładowców wyjątkowo darzę sympatią za ich wiedzę i ciekawe wykłady. Warto wspomnieć o wewnętrznym systemie Clouda, który umożliwia słuchanie wykładów w domu. Ogólnie oceniam szkołę na plus:)
08.11.2018
07.11.2018
leniwiec
Nel, idealnie to powiedziałaś. Ja także jestem absolwentem (niestety już) Tarnowskiego oddziału i jestem mega zadowolony. Mogłem studiować z systemem o którym mówisz i który był już dostępny dla mojego rocznika. Zjazd ćwiczeniowy raz w miesiącu a wykłady na platformie pozwoliły mi spokojnie pracować i mieć jeszcze chwilę czasu dla siebie. Aktualnie czekam na awans (po to robiłem studia) i chyba pod koniec roku nastąpi :)
Nel
Studiowałam na uczelni WSB-NLU Wydził Zamiejscowy w Tarnowie. Obecnie robię magistra na tej samej uczelni. Jestem bardzo zadowolona gdyż mam nie tylko papier, ale i wiedzę. Kadra dydaktyczna jest na wysokim poziomie i zawsze chętnie wychodzi w stronę studenta. Dodatkowym atutem studiowania jest system wewnętrzny Clouda. System ten ułatwia studiowanie zwłaszcza osobom które nie dysponują czasem jak również tym którzy przebywają po za granicami kraju. Polecam.
05.11.2018
15.05.2018
miś
WSB-NLU w Tarnowie to wydział zamiejscowy WSB-NLU w Nowym Sączu. Moja uczelnia macierzysta na której robiłem pierwszy stopień. Pierwsze w Nowym Sączu a potem przeniosłem się do Tarnowa(stad jestem) i kontynuowałem II* na kierunku zarządzanie. Jak dla mnie uczelnia bardzo dobra. Jak na każdej czasami coś było nie tak ale wszystko do przeżycia i do dogadania, gdyż akurat na "dogadanie" i omówienie wszystkiego uczelnia jest bardzo otwarta. Można tak na prawdę załatwić wszystkie rzeczy a wykładowcy w większości są spoko.
Studenci Umarli :(
Hej! Ja studiuje w WSB w NS i powiem wam szczerze, że ten ich system jest mega! Bardzo mi się podoba bo ułatwia komunikacje i część zajęć można realizować na platformie. Moja znajoma chodzi do Tarnowskiego odziały zamiejscowego i sobie chwali. Mają małe grupki ale podobno jest sympatycznie. Mówiła że miała jeden ciężki przedmiot z zarządzania ale zdała już. Nie pamiętam co dokładnie. Ja w ogóle za "polecenie" kogoś dostałem 10 pro zniżki za czesne wiec jeszcze bardziej mi się podoba tu studiowanie. Od poniedziałku do piątku pracuje i to po 10 h dziennie i bałem się ze nie pogodzę studiowania z pracą ale jest spoko. Trzeba przysiąc od czasu do czasu ale de fakto zjazd jest raz w miesiącu bo wykłady w CloudA. Moim Zdaniem studia idealne dla ludzi pracujących, którzy chcą uzyskać wykształcenie. Wiadomo życie studenckie jest jakie jest ale my na roku w NS mamy grupkę i w sumie jakoś to ogarniamy.
11.05.2018
03.11.2013
więcej mięsa
możecie coś więcej podrzucić i możliwei najobszerniej i na temat
kacha
O moja uczelnia :) jesli chodzi o zycie studenckie to jest w kazdej szkole, tylko wiadomo wszystko zalezy od studentow ;) jestem na 3 roku zarzadzania i przez te 3 lata moge powiedziec ze ludzie tutaj sa fajni :) wiele imprez bylo przez ten czas, fajnych okazji do swietowania ;) ja wsb-nlu polecam bardzo mocno :)
15.10.2013
14.11.2012
Moniś
Chciałam się dowiedzieć czegoś na temat Wyższej Szkole Biznesu w Tarnowie, specjalnie szukałam tej szkoły, żeby poznać wasze opinie a tu cichutko ;p jak na złość! Gdyby jednak ktoś się znalazł to bardzo proszę o wszelkie informacje , będę wdzięczna ;);)
agata
Maksie, życie studenckie oferuje każda uczelnia, a właściwie studenci sami je tworzą. Jak się ma świetne osoby na roku - tak jak ja - to studiowanie jest o wiele lepsze, nieważne jak ciekawe lub nieciekawe są zajęcia, nie ma co ukrywać. moje studia dużo zyskały jak poznałam bliżej osoby z mojego kierunku ;)
09.06.2012
11.12.2011
~~Maks
Jakie atrakcje poza nauką oferuje uczelnia? Życie studenckie...
  • Politechnika Lubelska
  • Akademia Nauk Stosowanych im. J.A. Komeńskiego w Lesznie
  • Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu, Wydział Ekonomiczny w Opolu
  • Collegium Humanum we Wrocławiu
  • Akademia Ignatianum w Krakowie
  • Akademia Katolicka w Warszawie, Collegium Bobolanum
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu Wydział Ekonomiczny w Szczecinie
  • Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości i Administracji w Lublinie
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Warszawska Szkoła Zarządzania - Szkoła Wyższa
  • Społeczna Akademia Nauk w Łodzi
  • Sopocka Akademia Nauk Stosowanych
  • Gdańska Szkoła Wyższa
  • Collegium Humanum w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Handlowa we Wrocławiu
  • Politechnika Częstochowska
  • WIT Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie
  • Uczelnia Łazarskiego w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Integracji Europejskiej w Szczecinie
  • Uniwersytet Papieski Jana Pawła II w Krakowie
  • Akademia Pomorska w Słupsku
  • Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu
  • Ateneum - Akademia Nauk Stosowanych w Gdańsku
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie
  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Sztuki i Projektowania w Łodzi
  • Akademia Nauk Stosowanych w Wałczu
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Gdańsku
  • Szkoła Wyższa Ekonomii i Zarządzania w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Gdyni
  • VIAMODA Szkoła Wyższa w Warszawie
  • Warszawska Uczelnia Medyczna im. Tadeusza Koźluka
  • Uniwersytet Zielonogórski
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
  • Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
  • Politechnika Świętokrzyska w Kielcach
  • Wszechnica Polska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Politechnika Morska w Szczecinie
  • Wojskowa Akademia Techniczna im. J. Dąbrowskiego w Warszawie
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego w Polkowicach
  • Akademia Medycznych i Społecznych Nauk Stosowanych w Elblągu
  • Wyższa Szkoła Administracji w Bielsku-Białej
  • Politechnika Poznańska
  • Wyższa Szkoła Ekonomii, Prawa i Nauk Medycznych im. prof. E. Lipińskiego w Kielcach
  • Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte w Gdyni
  • Europejska Wyższa Szkoła Prawa i Administracji w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Ekonomii i Innowacji w Lublinie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Łodzi
  • Uniwersytet Medyczny w Łodzi
  • Uniwersytet Medyczny w Białymstoku
  • Wyższa Szkoła Handlu i Usług w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
  • WSPiA Rzeszowska Szkoła Wyższa
  • Akademia Zamojska
  • Bydgoska Szkoła Wyższa
  • Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania im. Prof. T. Kotarbińskiego
  • Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
  • Uczelnia Nauk Społecznych Filia Nowy Targ
  • Akademia Nauk Stosowanych im. Stanisława Staszica w Pile
  • Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Bydgoszczy
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych w Warszawie
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych, Filia w Bytomiu
  • Akademia Nauk Stosowanych w Tarnowie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Warszawie
  • Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
  • Collegium Humanum w Rzeszowie
  • Wrocławska Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej HORYZONT
  • Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
  • Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
  • Politechnika Łódzka
  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Toruniu
  • Państwowa Uczelnia Zawodowa im. Ignacego Mościckiego w Ciechanowie
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych, Filia w Gdańsku
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
  • Akademia Sztuk Pięknych im. E. Gepperta we Wrocławiu
  • Wyższa Szkoła Techniczna w Katowicach
  • Pomorski Uniwersytet Medyczny w Szczecinie
  • Collegium Humanum w Poznaniu
  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Poznaniu
  • Uniwersytet Morski w Gdyni
  • Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej w Warszawie
  • Uniwersytet Łódzki Wydział Zarządzania
  • Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych w Warszawie
  • Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa w Warszawie - grupa Vistula
  • Wydział Inżynierii Lądowej Politechnika Krakowska
  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu, Filia w Rybniku
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Głogowie
  • Lotnicza Akademia Wojskowa w Dęblinie
  • Akademia Sztuki Wojennej w Warszawie
  • Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
  • Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
  • Mazowiecka Uczelnia Medyczna w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Administracji w Bielsku-Białej Filia w Stalowej Woli
  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Dolnośląska Szkoła Wyższa we Wrocławiu
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Raciborzu
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego, Filia w Lubinie
  • Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii w Suchej Beskidzkiej
  • Staropolska Akademia Nauk Stosowanych w Kielcach
  • Collegium Civitas w Warszawie
  • Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Długosza w Częstochowie
  • Podhalańska Państwowa Uczelnia Zawodowa w Nowym Targu
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu, Wydział Zamiejscowy w Chorzowie
  • Uniwersytet Opolski
  • Wyższa Szkoła Prawa we Wrocławiu
  • Szkoła Główna Służby Pożarniczej w Warszawie
  • Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu
  • Akademia im. Aleksandra Gieysztora w Pułtusku
  • Akademia Finansów i Biznesu Vistula w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi
  • Górnośląska Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości im. K.Goduli w Chorzowie
  • Państwowa Wyższa Szkoła Techniczno-Ekonomiczna im. ks. B. Markiewicza w Jarosławiu
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nowym Sączu
  • Wyższa Szkoła Nauk o Zdrowiu w Bydgoszczy
  • Powiślańska Szkoła Wyższa w Kwidzynie
  • Akademia Górnośląska im. Wojciecha Korfantego w Katowicach
  • Sopocka Akademia Nauk Stosowanych, Wydział Międzyuczelniany w Gdańsku
  • Pedagogium Wyższa Szkoła Nauk Społecznych w Warszawie
  • Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
  • Uniwersytet Pedagogiczny im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Uniwersytet Szczeciński
  • Międzynarodowa Akademia Nauk Stosowanych w Łomży
  • Uczelnia Nauk Społecznych w Łodzi
  • Collegium Da Vinci w Poznaniu
  • Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego
  • Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
  • Akademia Bialska Nauk Stosowanych im. Jana Pawła II
  • Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi
  • Collegium Medicum im. L. Rydygiera w Bydgoszczy
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Społeczna Akademia Nauk w Warszawie
  • Uniwersytet Gdański
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Wyższa Szkoła Logistyki w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Europejska im. ks. Józefa Tischnera w Krakowie