• UTH im. Chodkowskiej Warszawa
  • Akademia WSB w Dąbrowie Górniczej
  • Uniwersytet Wrocławski Alicja Wojtasz
  • Wyższa Szkoła Biznesu - National Louis University

Uniwersytet Wirtualnej Edukacji

uczelnia niepubliczna, woj. małopolskie, 33-300 Nowy Sącz, ul. Zielona 27, (+18) 44 99 101, 44 99 102, 44 99 103, rekrutacja@uwe.edu.pl

Uniwersytet Wirtualnej Edukacji był pionierem nauczania chmurowego. Dzięki zastosowaniu najnowocześniejszych technik multimedialnych od kilkunastu lat rozwija i udoskonala metody kształcenia na odległość.

UWE jest filarem Wyższej Szkoły Biznesu – National Louis University z siedzibą w Nowym Sączu. Obecnie kształci na studiach I i II stopnia, studiach jednolitych magisterskich, studiach podyplomowych, prowadzi działalność szkoleniową oraz ekspercką i konsultingową dla grup odbiorców biznesowych.

Zastosowanie ultranowoczesnego systemu Cloud Academy z modułem wielosturmieniowej multitransmisji wykładów pozwala na pełną interakcję uczestników zajęć, a tym samym znosi bariery geograficzne studiowania.

Poznaj kierunki i specjalności dostępne na UWE, sprawdź, na czym polega rekrutacja na studia wirtualne.


Ocena uczelni

7.36 / 10
54 głosów

Opinie (69)
Uniwersytet Wirtualnej Edukacji, UWE

ENDRIU
Jestem na psychologii klinicznej i chwale sobie zajęcia. Bardzo kompetentni wykładowcy szczególnie dr Felczak oraz dr Othmani
16.02.2024
11.12.2023
Ina
Psychologia kliniczna i osobowości - szukam opinii.
Arek
Jak tak naprawdę wyglądają studia online? Chodzi mi o informatykę. Czy to jest tak, że i wykłady i ćwiczenia są na platformie i można je przerabiać kiedy się chce? Czy może jednak jest tak, że trzeba być na zajęciach w konkretny weekend? Czu trzeba się pojawiać fizycznie na uczelni?
28.06.2023
16.04.2023
Kornelia
Czy obecność na wykładach jest obowiązkowa w czasie rzeczywistym czy mozna kiedy sie ma wolny czas?
WSB-NLU
odpowiedź dla Zainteresowany z dnia 09.03.2023
Dzień dobry, tak. Prosimy o kontakt z dziekanatem Uczelni w celu uzyskania szczegółowych informacji :)
10.03.2023
09.03.2023
Zainteresowany
Witam, czy jest możliwość zaliczenia praktyk, pracą w zawodzie podczas studiów?
WSB-NLU
odpowiedź dla nx z dnia 02.02.2023
Zapraszamy do aplikowania do końca lutego 2023 roku :)
02.02.2023
02.02.2023
nx
Dzień dobry, czy można u Was zacząć studia od marca (semestru letniego)?
ps
Witam. Czy studia jednolite magisterskie z psychologii nadadzą się dla kogoś mieszkającego za granicą? Jakie jest minimum obecności fizycznej przy takim trybie nauki?
04.01.2023
01.09.2022
Comm
Dzień dobry, mam dwa pytania. Czy na dyplomie ukończenia studiów znajduje się adnotacja o trybie e-learningowym (RealTime Online)? Ile razy w semestrze trzeba pojawiać się fizycznie na uczelni (lub filii)?
UWE
odpowiedź dla Dam z dnia 23.07.2022
Dzień dobry, polecamy naszą stronę na FB: psychologiczne Q&A :)
27.07.2022
23.07.2022
Dam
Witam serdecznie, Myślę nad studiami z psychologii na tej uczelni. Chciałbym się dowiedzieć czy warto i jak wygląda z legendarnym przesiewem jak to się słyszy na innych uczelniach, czyli z oblewaniem i zniechęcaniem studentów? Będę wdzięczny za odpowiedź
WSB-NLU
odpowiedź dla Natalia z dnia 19.07.2022
Dyplom wydawany jest z studiów niestacjonarnych.
19.07.2022
19.07.2022
Natalia
Witam, Co znajduje się na dyplomie ukończenia studiów? Czy jest on uznawany tak samo jak po studiach zaocznych?
UWE
odpowiedź dla Alicja z dnia 14.07.2022
Dzień dobry Pani Alicjo, na zajęciach ćwiczeniowych obecność na zajęciach w czasie rzeczywistym jest wymagana. Wykłady są archiwizowane i można je nadrobić później.
15.07.2022
14.07.2022
Alicja
Czy na zajęcia wykładu i ćwiczenia można również logować się z telefonu? Czy jest jakaś opcja odtworzenia ćwiczeń w razie problemu z połączeniem? Ewentualnie jakoś je odrobić np z inną grupą?
WSB-NLU
odpowiedź dla Zuza z dnia 08.07.2022
Dzień dobry, ilość godzin praktyk to 900. Semestr rozpoczyna się 1 października.
08.07.2022
08.07.2022
Zuza
W przypadku informatyki inżynierskiej na ktorym roku odbywają się praktyki i ile trwają? Kiedy zaczyna się semestr letni?
wsb-nlu
odpowiedź dla Janek z dnia 18.05.2022
Dzień dobry, praktyki można zrealizować przez okres 3,4 oraz 5 roku zgodnie z możliwościami studenta.
19.05.2022
18.05.2022
Janek
Dzień dobry, w rozpisce oferty edukacyjnej kierunku "Psychologia" wyszczególnione są dwie 6-miesięczne praktyki zawodowe. Podczas których semestru będą one realizowane?
WSB-NLU
odpowiedź dla Zuza z dnia 14.05.2022
Dzień dobry, zajęcia odbywają się w piątek po 18:00, soboty i niedziele średnio 2 razy w miesiącu.
16.05.2022
14.05.2022
Zuza
Do której są najczęściej są zajęcia? Czy lekcje trwaja cały dzień?
Elf
Jestem na 2 roku Zarządzania, mam porównanie z innymi uczelniami ( zarówno dziennie publiczne, jak zaoczne niepubliczne) i moim zdaniem WSB-NLU to najlepsze studia online w Polsce. Plusy: rewelacyjny system Clouda, Moodle się przy nim chowa ;), apka gdzie sprawdzisz wszystko na bieżąco; odpowiednia ilość przedmiotów bez masy zbędnych tzw. wypełniaczy czasu; program zajęć dopasowany do potrzeb zawodowych ( część rzeczy, które uczę się na studiach od razu wykorzystuję w pracy); przyjazna i zaangażowana kadra akademicka. Jedyny, malutki minusik za ograniczony wybór kierunków studiów, ale liczę, że w kolejnych latach pojawi się np. prawo w biznesie lub prawo pracy.
14.02.2022
03.02.2022
WSB-NLU
odpowiedź dla Damian z dnia 02.02.2022
Dzień dobry, w systemie CloudA™ czyli poprzez platformę :)
Damian
Dzień dobry czy egzaminy języka obcego na studiach magisterskich zdaje się pisemnie czy w formie ustnej?
02.02.2022
01.02.2022
WSB-NLU
odpowiedź dla Cecylia z dnia 30.01.2022
Dzień dobry, UWE jest to jednostka WSB-NLU, który specjalizuje się w studiach RealTime Online. Dyplom wydawany jest z WSB-NLU. Życzymy miłego dnia :)
Cecylia
Dzień dobry, mam pytanie - czy UWE jest jakby odrębnym bytem przeznaczonym do studiów online? Ze stron internetowych WSB NLU oraz UWE wynika, że studiując online jest się studentem UWE, nie WSB NLU. Proszę o wyjaśnienie czym jest UWE, gdzie tak naprawdę się studiuje i czy na dyplomie jest jakaś informacja sugerująca, że studia odbywały się w formie online. Czy jest to coś na kształt PUW przy AEH w Łodzi?
30.01.2022
28.01.2022
WSB-NLU
odpowiedź dla Marcin z dnia 27.01.2022
Dzień dobry, średnio 2 razy w miesiącu :)
Marcin
Pytanko. Zajęcia odbywają się w weekendy, a jeżeli tak to w każdy weekend?
27.01.2022
10.01.2022
WSB-NLU
odpowiedź dla Szymon z dnia 05.01.2022
Dzień dobry Panie Szymonie, Zjazdy wykładowe można nadrobić o dowolnej porze dnia i godziny :) Na ćwiczeniach należy logować się w czasie rzeczywistym.
Szymon
Czy zjazdy w formie online można zaliczyć w inny dzień tygodnia? Pracuje w większość weekendów i nie mam możliwości studiowania na większości uczelni nawet w trybie zaocznym.
05.01.2022
12.11.2021
Wik
Czy jest jeszcze możliwość przeniesienia się z innej uczelni na zarządzanie w trybie online i czy egzaminy i kolokwia również odbywają się online?
Krzysztof
Uczę się na WSB-NLU, najbardziej cenię to, że programowania od początku uczę się na dobrych przykładach. Jest teoria ale od razu poparta przykładami zastosowania.
24.02.2021
16.02.2021
UWE
odpowiedź dla Michał z dnia 15.02.2021
Bardzo cieszą nas takie rekomendację ! :)
Michał
Bardzo polecam studia podyplomowe na WSB-NLU. Konkretni wykładowcy, bardzo merytoryczny program kształcenia. Świetny system. Mogłoby być trochę więcej przedmiotów ale to wg. uznania. Ja ukończyłem Przygotowanie pedagogiczne do zawodu nauczyciela i jestm bardzo zadowolony.
15.02.2021
12.02.2021
Przemek
Mogę z całą odpowiedzialnością rekomendować tą Uczelnie. Tym bardziej obecnie w trakcie pandemii. Doskonały system obsługi Studenta i studiów :) myśle już o kolejnym kierunku
Adam
Super. Dziękuję za informację.
11.02.2021
03.02.2021
Ala
Polecam :)
UWE
odpowiedź dla Adam z dnia 03.02.2021
Dzień dobry, specjalność wybiera się zazwyczaj po pierwszym roku. Zajęcia realizowane są w czasie rzeczywistym więc możemy "spotkać" się z wykładowcą, porozmawiać poprzez czat lub napisać wiadomość PRIV do danego użytkownika czatu. Wirtualne spotkania na platformie CloudA są cenione przez naszych studentów oraz wpływają na wysoki wskaźnik rekomendacji naszej Uczelni swoim znajomym.
03.02.2021
03.02.2021
Adam
Czy specjalność wybiera się od razu? I zajęcia realizowane są on line w czasie rzeczywistym? Takie normalne wirtualne spotkania?
UWE
odpowiedź dla Martyna z dnia 17.01.2021
Dzień dobry, wszystkie zjazdy odbywają się na platformie CloudA. Fizycznie odbędą się praktyki zawodowe, które zazwyczaj studenci odbywają w miejscu zamieszkania oraz obrona pracy dyplomowej.
20.01.2021
17.01.2021
Martyna
Dzień dobry, ile jest obowiązkowych zjazdów w siedzibie uczelni podczas jednego semestru?
Joanna
Studiuje się faktycznie na WSB-NLU ale naprawdę doceniam: system, wykładowców, obsługę, miłe osoby po drugiej stronie telefonu :) Raczej bezproblemowo. Oczywiście, zawsze się zdarzy, że coś mogłoby być lepiej ale jak słucham opinii o Uczelniach moich znajomych to cieszę się, że właśnie tutaj wybrałam studia z psychologii. Możemy przyjeżdżać na wykłady, zaliczenia plus praktyki robi się albo na uczelni albo na komputerze natomiast ćwiczenia są tylko przez komputer.
17.12.2020
10.12.2020
Eliza
Czy dobrze rozumiem, że wszystkie zajęcia odbywają się on-line z zasady, nie z powodu sytuacji w kraju?
Kris
Wybrałem tutaj studia podyplomowe żeby zostać nauczycielem i jestem zadowolony. Mega intensywne zjazdy ale za to 2 razy w miesiącu. Mam czas na naukę, prace i dom.
03.12.2020
03.12.2020
Anna
Najlepsza Uczelnia na świecie! Jestem studentką 3 roku zarządzania i nie wyobrażam sobie studiować w innej Uczelni. UWE pozwala mi uczestniczyć w wykładach z dowolnego miejsca - czy to za pomocą komputera, czy telefonu. Ponadto panuje super atmosfera - wykładowcy są bardzo wyrozumiali i zawsze idą na rękę Studentowi (co jest rzadkością w szkolnictwie wyższym) :) Już dziś wiem, że magisterkę również u Was zrobię. DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKO :)
grazia
Najlepiej przygotowana uczelnia do obecnych czasów i aktualnych problemów z onlajnami ;)
02.12.2020
02.12.2020
Ela
Polecam studia z psychologii :)
UWE
odpowiedź dla Gonia z dnia 30.10.2020
Dzień dobry, Uczelnia działa na zasadzie 2 rekrutacji: od czerwca do połowy października- rekrutacja ZIMA od grudnia do polowy lutego- rekrutacja LATO Dokumenty można oczywiście wysyłać w tzw. międzyczasie aczkolwiek rozpoczęcie studiów możliwe jest od danej edycji: październik lub luty danego roku akademickiego. Życzymy miłego dnia W celu rekrutacji najlepiej dzwonić pod numer 18 44 99 101 / 102 / 103 :)
03.11.2020
30.10.2020
Gonia
Czy tryb nauki jest zgodny z rokiem akademickim, czy można rozpocząć kształcenie w dowolnym momencie?
UWE
odpowiedź dla Karol z dnia 29.09.2020
Dzień dobry, prowadzimy kształcenie od długiego czasu i jak do tej pory nasi studenci świetnie radzili sobie z poszukiwaniem praktyk zawodowych :) Jeśli będzie zapotrzebowanie całej grupy na takie praktyki na pewno uda nam się je zorganizować.
29.09.2020
29.09.2020
Karol
Dzień dobry, mam pytanie odnośnie praktyk zawodowych, czy one też są realizowane zdalnie czy uczelnia wspiera w takim rozwiązaniu?
UWE
odpowiedź dla Ola z dnia 20.09.2020
Dzień dobry, w zależności od wyboru, ale dopuszczamy taką możliwość :)
21.09.2020
20.09.2020
Ola
Czy cały cykl kształcenia odbywa się wirtualnie?
UWE
odpowiedź dla Pat z dnia 12.08.2020
Dzień dobry, wybór specjalności odbywa się w trakcie studiów. W racji dużego zainteresowania wszystkimi specjalnościami od lat są wszystkie otwierane :)
20.08.2020
12.08.2020
Pat
Czy rekrutacja odbywa się na specjalność? Czy wybór w trakcie studiów?
misiek
Połączenie ich systemu plus najpopularniejszych kierunków, SUPER!. Szczerze zrobiłem inżyniera z infy i później mgr z zarządzania i jestem bardzo zadowolony.
08.07.2020
07.07.2020
grazia
Świetny pomysł z tym UWE !! Ale z takim systemem jak CloudA można wszystko :D
UWE
odpowiedź dla Jola z dnia 05.07.2020
Dzień dobry, oczywiście. Studia z uwzględnieniem doświadczenia zawodowego (tzw. procedura PeU), polega na egzaminie przeprowadzonym przed rozpoczęciem roku akademickiego czyli najczęściej we wrześniu. Najlepiej skontaktować się z naszym biurem w celu omówienia szczegółów 18 44 99 101/ 103 :) Życzymy miłego dnia
06.07.2020
05.07.2020
Jola
Studia z uwzględnieniem doświadczenia zawodowego są w jakiś sposób indywidualizowane?
UWE
odpowiedź dla Pablo z dnia 21.06.2020
mamy nadzieje :) pozdrawiamy
23.06.2020
23.06.2020
UWE
odpowiedź dla Ania :) z dnia 21.06.2020
Dziękujemy za opinie
UWE
odpowiedź dla Mela z dnia 21.06.2020
Dziękujemy bardzo za opinie. Rzetelność prowadzonych studiów to nasz wyróżnik :)
23.06.2020
23.06.2020
UWE
odpowiedź dla Magda z dnia 22.06.2020
Dziękujemy bardzo
Marcin
Polecam !
23.06.2020
22.06.2020
Magda
Tutaj nowoczesność idzie w parze z jakością. Nie znam lepszej formy przekazywania wiedzy niż ten, który oferuje UWE. Wspaniali wykładowcy, możliwość studiowania w każdym zakątku świata i jeszcze masa ułatwień które pozwalają unikać nadmiernej papierologii. Polecam z całego serca!
Mela
Uczelnia godna polecenia. Nie działają na zasadzie: wyślemy ci 100 PDF, przeczytaj i wyślij odpowiedzi na emaila. Bardzo dobra platforma obsługi studentow-Clouda. Cena zawsze mogłaby być niższa 😇 ale stosunek ceny do jakości jest bardzo na plus.
21.06.2020
21.06.2020
Ania :)
Uniwersytet Wirtualnej Edukacji to miejsce, w którym możemy więcej :) Cieszę się, że jedna z najlepszych Uczelni niepublicznych w Polsce (WSB-NLU) odrodziła ten filar. Dużo słyszymy w ostatnim czasie o jakości nauczania zdalnego (interaktywnego) - czasem wypada gorzej, a czasem lepiej. Śmiało mogę stwierdzić, że UWE jest jednym z najlepszych przykładów wspomnianego nauczania, które odnosi sukces. Dzięki UWE mogę studiować gdzie tylko chce! :) Mamy ciągłą interakcje z prowadzącym, nie musimy chodzić do dziekanatu aby złożyć podanie, oddajemy tam nasze zadania oraz zdajemy wszystkie egzaminy/testy. Co więcej, ceny są umiarkowane, niewygórowane - aż dziwne, bo za dobrą jakość się płaci :) A tak poza tym, jeżeli mamy jakieś pytania zawsze możemy zapytać pracowników, którzy wykazują się nadzwyczajną wyrozumiałością i spokojem. Straszne Panie z Dziekanatu to legenda w tej Uczelni. :) Jednym słowem: POLECAM.
Pablo
Super!
21.06.2020
  • Uniwersytet WSB Merito w Toruniu
  • Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
  • Uniwersytet Ignatianum w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi
  • Sopocka Akademia Nauk Stosowanych
  • Warszawska Akademia Medyczna Nauk Stosowanych
  • Lotnicza Akademia Wojskowa w Dęblinie
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii w Suchej Beskidzkiej
  • Akademia Nauk Stosowanych im. Stanisława Staszica w Pile
  • Powiślańska Szkoła Wyższa
  • Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
  • Warszawska Uczelnia Medyczna im. Tadeusza Koźluka
  • Uniwersytet Medyczny w Białymstoku
  • Powiślańska Szkoła Wyższa Filia w Kościerzynie
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu, Filia w Rybniku
  • Akademia Techniczno-Informatyczna w Naukach Stosowanych
  • Akademia Nauk Stosowanych im. H. Cegielskiego w Gnieźnie, Uczelnia Państwowa
  • Uniwersytet Rzeszowski
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego, Filia w Lubinie
  • Uniwersytet Gdański
  • Politechnika Świętokrzyska w Kielcach
  • Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie
  • Akademia Medycznych i Społecznych Nauk Stosowanych w Elblągu
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
  • Uczelnia Biznesu i Nauk Stosowanych Varsovia
  • Pomorska Szkoła Wyższa w Starogardzie Gdańskim
  • Akademia Jagiellońska w Toruniu
  • Wydział Inżynierii Lądowej Politechnika Krakowska
  • Akademia Ekonomiczno-Humanistyczna w Warszawie
  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Małopolska Uczelnia Państwowa im. rtm. Witolda Pileckiego w Oświęcimiu
  • Wyższa Szkoła Nauk o Zdrowiu w Bydgoszczy
  • Warszawska Uczelnia Ekonomiczna
  • Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Akademia Ateneum w Gdańsku
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
  • VIAMODA Szkoła Wyższa w Warszawie
  • Uniwersytet Medyczny w Łodzi
  • Społeczna Akademia Nauk w Warszawie
  • Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia
  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Akademia Nauk Stosowanych w Raciborzu
  • Politechnika Łódzka
  • Wyższa Szkoła Prawa we Wrocławiu
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Społeczna Akademia Nauk w Łodzi
  • Akademia Nauk Stosowanych im. prof. E. Lipińskiego w Kielcach
  • Akademia Zamojska
  • Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
  • Uniwersytet Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Akademia Finansów i Biznesu Vistula w Warszawie
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Wszechnica Polska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych im. Ignacego Mościckiego w Ciechanowie
  • Wyższa Szkoła Europejska im. ks. Józefa Tischnera w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Kosmetyki i Nauk o Zdrowiu w Łodzi
  • Wydział Nauk o Polityce i Komunikacji Społecznej Uniwersytetu Opolskiego
  • Politechnika Śląska
  • Akademia Piotrkowska
  • Menedżerska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Collegium Medicum im. L. Rydygiera w Bydgoszczy
  • Uniwersytet Zielonogórski
  • WSPiA Rzeszowska Szkoła Wyższa
  • Wrocławska Akademia Biznesu w Naukach Stosowanych
  • Uniwersytet Morski w Gdyni
  • Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych, Filia w Gdańsku
  • Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu, Filia w Szczawnie-Zdroju
  • Akademia WSB w Dąbrowie Górniczej
  • Akademia Sztuki Wojennej w Warszawie
  • Uniwersytet Wrocławski
  • Wydział Sztuki i Nauk o Edukacji Uniwersytetu Śląskiego
  • Powiślańska Szkoła Wyższa Filia w Gdańsku
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Akademia Medyczna Humanum w Warszawie
  • Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
  • Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego
  • Akademia Nauk Stosowanych w Nowym Sączu
  • Uczelnia Nauk Społecznych w Łodzi
  • Gdańska Szkoła Wyższa
  • Akademia Sztuk Pięknych im. E. Gepperta we Wrocławiu
  • Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych w Warszawie
  • Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
  • Politechnika Morska w Szczecinie
  • Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
  • Wyższa Szkoła Logistyki w Poznaniu
  • Akademia Górnośląska im. Wojciecha Korfantego w Katowicach
  • Europejska Uczelnia Społeczno-Techniczna im. Roberta Schumana, Wydział w Warszawie
  • Europejska Uczelnia Społeczno-Techniczna im. Roberta Schumana w Radomiu
  • Wyższa Szkoła Społeczno-Ekonomiczna w Gdańsku
  • Lubelska Akademia WSEI
  • Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Wojskowa Akademia Techniczna im. J. Dąbrowskiego w Warszawie
  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Pomorski Uniwersytet Medyczny w Szczecinie
  • Akademia Śląska w Katowicach
  • Europejska Wyższa Szkoła Prawa i Administracji w Warszawie
  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Uniwersytet Pomorski w Słupsku
  • Uniwersytet Szczeciński
  • Akademia Nauk Stosowanych w Wałczu
  • Gnieźnieńska Szkoła Wyższa Milenium
  • Warszawska Szkoła Zarządzania - Szkoła Wyższa
  • Uniwersytet Papieski Jana Pawła II w Krakowie
  • Niepubliczna Wyższa Szkoła Medyczna we Wrocławiu
  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Górnośląska Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości im. K.Goduli w Chorzowie
  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Collegium Civitas w Warszawie
  • Akademia Katolicka w Warszawie, Collegium Bobolanum
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego w Polkowicach
  • Wydział Fizyki, Uniwersytet w Białymstoku
  • Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
  • Szkoła Główna Mikołaja Kopernika w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
  • Uniwersytet Kaliski
  • Politechnika Poznańska
  • Szkoła Wyższa Ekonomii i Zarządzania w Łodzi
  • Akademia Pożarnicza w Warszawie
  • Akademia Nauk Stosowanych TWP w Szczecinie
  • Politechnika Częstochowska
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych im. ks. B. Markiewicza w Jarosławiu
  • Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa Publicznego i Indywidualnego Apeiron w Krakowie
  • Uniwersytet Radomski im. Kazimierza Pułaskiego
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych w Warszawie
  • Akademia Mazowiecka w Płocku
  • Chrześcijańska Akademia Teologiczna w Warszawie
  • Akademia WIT w Warszawie
  • Uniwersytet Łódzki Wydział Zarządzania
  • Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie
  • Uczelnia Biznesu i Nauk Stosowanych Varsovia, Filia w Poznaniu
  • Collegium Da Vinci w Poznaniu
  • Uniwersytet w Siedlcach
  • Powiślańska Szkoła Wyższa Filia w Toruniu
  • Uniwersytet Jana Długosza w Częstochowie
  • Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
  • Uniwersytet Śląski w Katowicach
  • Międzynarodowa Akademia Nauk Stosowanych w Łomży
  • Uczelnia Łazarskiego w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • Warszawska Wyższa Szkoła Biznesu
  • Akademia Tarnowska
  • Uczelnia Biznesu i Nauk Stosowanych Varsovia, Filia w Rzeszowie
  • Wyższa Szkoła Sztuki i Projektowania w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Psychologii w Poznaniu
  • Uniwersytet WSB Merito Bydgoszcz
  • Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
  • Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte w Gdyni
  • Akademia Nauk Stosowanych w Nowym Targu