• UTH im. Chodkowskiej Warszawa
  • Wyższa Szkoła Biznesu - National Louis University
  • TEB Edukacja WSB podyplomówki 2 tyg.

Uniwersytet Wirtualnej Edukacji

uczelnia niepubliczna, woj. małopolskie, 33-300 Nowy Sącz, ul. Zielona 27, (+18) 44 99 101, 44 99 102, 44 99 103, rekrutacja@uwe.edu.pl

Uniwersytet Wirtualnej Edukacji był pionierem nauczania chmurowego. Dzięki zastosowaniu najnowocześniejszych technik multimedialnych od kilkunastu lat rozwija i udoskonala metody kształcenia na odległość.

UWE jest filarem Wyższej Szkoły Biznesu – National Louis University z siedzibą w Nowym Sączu. Obecnie kształci na studiach I i II stopnia, studiach jednolitych magisterskich, studiach podyplomowych, prowadzi działalność szkoleniową oraz ekspercką i konsultingową dla grup odbiorców biznesowych.

Zastosowanie ultranowoczesnego systemu Cloud Academy z modułem wielosturmieniowej multitransmisji wykładów pozwala na pełną interakcję uczestników zajęć, a tym samym znosi bariery geograficzne studiowania.

Poznaj kierunki i specjalności dostępne na UWE, sprawdź, na czym polega rekrutacja na studia wirtualne.


Ocena uczelni

8.32 / 10
31 głosów

Opinie (60)
Uniwersytet Wirtualnej Edukacji, UWE

Comm
Dzień dobry, mam dwa pytania. Czy na dyplomie ukończenia studiów znajduje się adnotacja o trybie e-learningowym (RealTime Online)? Ile razy w semestrze trzeba pojawiać się fizycznie na uczelni (lub filii)?
01.09.2022
27.07.2022
UWE
odpowiedź dla Dam z dnia 23.07.2022
Dzień dobry, polecamy naszą stronę na FB: psychologiczne Q&A :)
Dam
Witam serdecznie, Myślę nad studiami z psychologii na tej uczelni. Chciałbym się dowiedzieć czy warto i jak wygląda z legendarnym przesiewem jak to się słyszy na innych uczelniach, czyli z oblewaniem i zniechęcaniem studentów? Będę wdzięczny za odpowiedź
23.07.2022
19.07.2022
WSB-NLU
odpowiedź dla Natalia z dnia 19.07.2022
Dyplom wydawany jest z studiów niestacjonarnych.
Natalia
Witam, Co znajduje się na dyplomie ukończenia studiów? Czy jest on uznawany tak samo jak po studiach zaocznych?
19.07.2022
15.07.2022
UWE
odpowiedź dla Alicja z dnia 14.07.2022
Dzień dobry Pani Alicjo, na zajęciach ćwiczeniowych obecność na zajęciach w czasie rzeczywistym jest wymagana. Wykłady są archiwizowane i można je nadrobić później.
Alicja
Czy na zajęcia wykładu i ćwiczenia można również logować się z telefonu? Czy jest jakaś opcja odtworzenia ćwiczeń w razie problemu z połączeniem? Ewentualnie jakoś je odrobić np z inną grupą?
14.07.2022
08.07.2022
WSB-NLU
odpowiedź dla Zuza z dnia 08.07.2022
Dzień dobry, ilość godzin praktyk to 900. Semestr rozpoczyna się 1 października.
Zuza
W przypadku informatyki inżynierskiej na ktorym roku odbywają się praktyki i ile trwają? Kiedy zaczyna się semestr letni?
08.07.2022
19.05.2022
wsb-nlu
odpowiedź dla Janek z dnia 18.05.2022
Dzień dobry, praktyki można zrealizować przez okres 3,4 oraz 5 roku zgodnie z możliwościami studenta.
Janek
Dzień dobry, w rozpisce oferty edukacyjnej kierunku "Psychologia" wyszczególnione są dwie 6-miesięczne praktyki zawodowe. Podczas których semestru będą one realizowane?
18.05.2022
16.05.2022
WSB-NLU
odpowiedź dla Zuza z dnia 14.05.2022
Dzień dobry, zajęcia odbywają się w piątek po 18:00, soboty i niedziele średnio 2 razy w miesiącu.
Zuza
Do której są najczęściej są zajęcia? Czy lekcje trwaja cały dzień?
14.05.2022
14.02.2022
Elf
Jestem na 2 roku Zarządzania, mam porównanie z innymi uczelniami ( zarówno dziennie publiczne, jak zaoczne niepubliczne) i moim zdaniem WSB-NLU to najlepsze studia online w Polsce. Plusy: rewelacyjny system Clouda, Moodle się przy nim chowa ;), apka gdzie sprawdzisz wszystko na bieżąco; odpowiednia ilość przedmiotów bez masy zbędnych tzw. wypełniaczy czasu; program zajęć dopasowany do potrzeb zawodowych ( część rzeczy, które uczę się na studiach od razu wykorzystuję w pracy); przyjazna i zaangażowana kadra akademicka. Jedyny, malutki minusik za ograniczony wybór kierunków studiów, ale liczę, że w kolejnych latach pojawi się np. prawo w biznesie lub prawo pracy.
WSB-NLU
odpowiedź dla Damian z dnia 02.02.2022
Dzień dobry, w systemie CloudA™ czyli poprzez platformę :)
03.02.2022
02.02.2022
Damian
Dzień dobry czy egzaminy języka obcego na studiach magisterskich zdaje się pisemnie czy w formie ustnej?
WSB-NLU
odpowiedź dla Cecylia z dnia 30.01.2022
Dzień dobry, UWE jest to jednostka WSB-NLU, który specjalizuje się w studiach RealTime Online. Dyplom wydawany jest z WSB-NLU. Życzymy miłego dnia :)
01.02.2022
30.01.2022
Cecylia
Dzień dobry, mam pytanie - czy UWE jest jakby odrębnym bytem przeznaczonym do studiów online? Ze stron internetowych WSB NLU oraz UWE wynika, że studiując online jest się studentem UWE, nie WSB NLU. Proszę o wyjaśnienie czym jest UWE, gdzie tak naprawdę się studiuje i czy na dyplomie jest jakaś informacja sugerująca, że studia odbywały się w formie online. Czy jest to coś na kształt PUW przy AEH w Łodzi?
WSB-NLU
odpowiedź dla Marcin z dnia 27.01.2022
Dzień dobry, średnio 2 razy w miesiącu :)
28.01.2022
27.01.2022
Marcin
Pytanko. Zajęcia odbywają się w weekendy, a jeżeli tak to w każdy weekend?
WSB-NLU
odpowiedź dla Szymon z dnia 05.01.2022
Dzień dobry Panie Szymonie, Zjazdy wykładowe można nadrobić o dowolnej porze dnia i godziny :) Na ćwiczeniach należy logować się w czasie rzeczywistym.
10.01.2022
05.01.2022
Szymon
Czy zjazdy w formie online można zaliczyć w inny dzień tygodnia? Pracuje w większość weekendów i nie mam możliwości studiowania na większości uczelni nawet w trybie zaocznym.
Wik
Czy jest jeszcze możliwość przeniesienia się z innej uczelni na zarządzanie w trybie online i czy egzaminy i kolokwia również odbywają się online?
12.11.2021
24.02.2021
Krzysztof
Uczę się na WSB-NLU, najbardziej cenię to, że programowania od początku uczę się na dobrych przykładach. Jest teoria ale od razu poparta przykładami zastosowania.
UWE
odpowiedź dla Michał z dnia 15.02.2021
Bardzo cieszą nas takie rekomendację ! :)
16.02.2021
15.02.2021
Michał
Bardzo polecam studia podyplomowe na WSB-NLU. Konkretni wykładowcy, bardzo merytoryczny program kształcenia. Świetny system. Mogłoby być trochę więcej przedmiotów ale to wg. uznania. Ja ukończyłem Przygotowanie pedagogiczne do zawodu nauczyciela i jestm bardzo zadowolony.
Przemek
Mogę z całą odpowiedzialnością rekomendować tą Uczelnie. Tym bardziej obecnie w trakcie pandemii. Doskonały system obsługi Studenta i studiów :) myśle już o kolejnym kierunku
12.02.2021
11.02.2021
Adam
Super. Dziękuję za informację.
Ala
Polecam :)
03.02.2021
03.02.2021
UWE
odpowiedź dla Adam z dnia 03.02.2021
Dzień dobry, specjalność wybiera się zazwyczaj po pierwszym roku. Zajęcia realizowane są w czasie rzeczywistym więc możemy "spotkać" się z wykładowcą, porozmawiać poprzez czat lub napisać wiadomość PRIV do danego użytkownika czatu. Wirtualne spotkania na platformie CloudA są cenione przez naszych studentów oraz wpływają na wysoki wskaźnik rekomendacji naszej Uczelni swoim znajomym.
Adam
Czy specjalność wybiera się od razu? I zajęcia realizowane są on line w czasie rzeczywistym? Takie normalne wirtualne spotkania?
03.02.2021
20.01.2021
UWE
odpowiedź dla Martyna z dnia 17.01.2021
Dzień dobry, wszystkie zjazdy odbywają się na platformie CloudA. Fizycznie odbędą się praktyki zawodowe, które zazwyczaj studenci odbywają w miejscu zamieszkania oraz obrona pracy dyplomowej.
Martyna
Dzień dobry, ile jest obowiązkowych zjazdów w siedzibie uczelni podczas jednego semestru?
17.01.2021
17.12.2020
Joanna
Studiuje się faktycznie na WSB-NLU ale naprawdę doceniam: system, wykładowców, obsługę, miłe osoby po drugiej stronie telefonu :) Raczej bezproblemowo. Oczywiście, zawsze się zdarzy, że coś mogłoby być lepiej ale jak słucham opinii o Uczelniach moich znajomych to cieszę się, że właśnie tutaj wybrałam studia z psychologii. Możemy przyjeżdżać na wykłady, zaliczenia plus praktyki robi się albo na uczelni albo na komputerze natomiast ćwiczenia są tylko przez komputer.
Eliza
Czy dobrze rozumiem, że wszystkie zajęcia odbywają się on-line z zasady, nie z powodu sytuacji w kraju?
10.12.2020
03.12.2020
Kris
Wybrałem tutaj studia podyplomowe żeby zostać nauczycielem i jestem zadowolony. Mega intensywne zjazdy ale za to 2 razy w miesiącu. Mam czas na naukę, prace i dom.
Anna
Najlepsza Uczelnia na świecie! Jestem studentką 3 roku zarządzania i nie wyobrażam sobie studiować w innej Uczelni. UWE pozwala mi uczestniczyć w wykładach z dowolnego miejsca - czy to za pomocą komputera, czy telefonu. Ponadto panuje super atmosfera - wykładowcy są bardzo wyrozumiali i zawsze idą na rękę Studentowi (co jest rzadkością w szkolnictwie wyższym) :) Już dziś wiem, że magisterkę również u Was zrobię. DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKO :)
03.12.2020
02.12.2020
grazia
Najlepiej przygotowana uczelnia do obecnych czasów i aktualnych problemów z onlajnami ;)
Ela
Polecam studia z psychologii :)
02.12.2020
03.11.2020
UWE
odpowiedź dla Gonia z dnia 30.10.2020
Dzień dobry, Uczelnia działa na zasadzie 2 rekrutacji: od czerwca do połowy października- rekrutacja ZIMA od grudnia do polowy lutego- rekrutacja LATO Dokumenty można oczywiście wysyłać w tzw. międzyczasie aczkolwiek rozpoczęcie studiów możliwe jest od danej edycji: październik lub luty danego roku akademickiego. Życzymy miłego dnia W celu rekrutacji najlepiej dzwonić pod numer 18 44 99 101 / 102 / 103 :)
Gonia
Czy tryb nauki jest zgodny z rokiem akademickim, czy można rozpocząć kształcenie w dowolnym momencie?
30.10.2020
29.09.2020
UWE
odpowiedź dla Karol z dnia 29.09.2020
Dzień dobry, prowadzimy kształcenie od długiego czasu i jak do tej pory nasi studenci świetnie radzili sobie z poszukiwaniem praktyk zawodowych :) Jeśli będzie zapotrzebowanie całej grupy na takie praktyki na pewno uda nam się je zorganizować.
Karol
Dzień dobry, mam pytanie odnośnie praktyk zawodowych, czy one też są realizowane zdalnie czy uczelnia wspiera w takim rozwiązaniu?
29.09.2020
21.09.2020
UWE
odpowiedź dla Ola z dnia 20.09.2020
Dzień dobry, w zależności od wyboru, ale dopuszczamy taką możliwość :)
Ola
Czy cały cykl kształcenia odbywa się wirtualnie?
20.09.2020
20.08.2020
UWE
odpowiedź dla Pat z dnia 12.08.2020
Dzień dobry, wybór specjalności odbywa się w trakcie studiów. W racji dużego zainteresowania wszystkimi specjalnościami od lat są wszystkie otwierane :)
Pat
Czy rekrutacja odbywa się na specjalność? Czy wybór w trakcie studiów?
12.08.2020
08.07.2020
misiek
Połączenie ich systemu plus najpopularniejszych kierunków, SUPER!. Szczerze zrobiłem inżyniera z infy i później mgr z zarządzania i jestem bardzo zadowolony.
grazia
Świetny pomysł z tym UWE !! Ale z takim systemem jak CloudA można wszystko :D
07.07.2020
06.07.2020
UWE
odpowiedź dla Jola z dnia 05.07.2020
Dzień dobry, oczywiście. Studia z uwzględnieniem doświadczenia zawodowego (tzw. procedura PeU), polega na egzaminie przeprowadzonym przed rozpoczęciem roku akademickiego czyli najczęściej we wrześniu. Najlepiej skontaktować się z naszym biurem w celu omówienia szczegółów 18 44 99 101/ 103 :) Życzymy miłego dnia
Jola
Studia z uwzględnieniem doświadczenia zawodowego są w jakiś sposób indywidualizowane?
05.07.2020
23.06.2020
UWE
odpowiedź dla Pablo z dnia 21.06.2020
mamy nadzieje :) pozdrawiamy
UWE
odpowiedź dla Ania :) z dnia 21.06.2020
Dziękujemy za opinie
23.06.2020
23.06.2020
UWE
odpowiedź dla Mela z dnia 21.06.2020
Dziękujemy bardzo za opinie. Rzetelność prowadzonych studiów to nasz wyróżnik :)
UWE
odpowiedź dla Magda z dnia 22.06.2020
Dziękujemy bardzo
23.06.2020
23.06.2020
Marcin
Polecam !
Magda
Tutaj nowoczesność idzie w parze z jakością. Nie znam lepszej formy przekazywania wiedzy niż ten, który oferuje UWE. Wspaniali wykładowcy, możliwość studiowania w każdym zakątku świata i jeszcze masa ułatwień które pozwalają unikać nadmiernej papierologii. Polecam z całego serca!
22.06.2020
21.06.2020
Mela
Uczelnia godna polecenia. Nie działają na zasadzie: wyślemy ci 100 PDF, przeczytaj i wyślij odpowiedzi na emaila. Bardzo dobra platforma obsługi studentow-Clouda. Cena zawsze mogłaby być niższa 😇 ale stosunek ceny do jakości jest bardzo na plus.
Ania :)
Uniwersytet Wirtualnej Edukacji to miejsce, w którym możemy więcej :) Cieszę się, że jedna z najlepszych Uczelni niepublicznych w Polsce (WSB-NLU) odrodziła ten filar. Dużo słyszymy w ostatnim czasie o jakości nauczania zdalnego (interaktywnego) - czasem wypada gorzej, a czasem lepiej. Śmiało mogę stwierdzić, że UWE jest jednym z najlepszych przykładów wspomnianego nauczania, które odnosi sukces. Dzięki UWE mogę studiować gdzie tylko chce! :) Mamy ciągłą interakcje z prowadzącym, nie musimy chodzić do dziekanatu aby złożyć podanie, oddajemy tam nasze zadania oraz zdajemy wszystkie egzaminy/testy. Co więcej, ceny są umiarkowane, niewygórowane - aż dziwne, bo za dobrą jakość się płaci :) A tak poza tym, jeżeli mamy jakieś pytania zawsze możemy zapytać pracowników, którzy wykazują się nadzwyczajną wyrozumiałością i spokojem. Straszne Panie z Dziekanatu to legenda w tej Uczelni. :) Jednym słowem: POLECAM.
21.06.2020
21.06.2020
Pablo
Super!
  • Wyższa Szkoła Administracji w Bielsku-Białej
  • Wyższa Szkoła Techniczna w Katowicach
  • Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi
  • Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia
  • Sopocka Akademia Nauk Stosowanych
  • Collegium Humanum w Poznaniu
  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Długosza w Częstochowie
  • Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
  • Akademia Zamojska
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Wrocławska Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej HORYZONT
  • Wyższa Szkoła Logistyki w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Prawa we Wrocławiu
  • Uniwersytet Łódzki Wydział Zarządzania
  • Akademia Nauk Stosowanych w Wałczu
  • Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Warszawie
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Raciborzu
  • Uniwersytet Opolski
  • Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa w Warszawie - grupa Vistula
  • Państwowa Uczelnia Zawodowa im. Ignacego Mościckiego w Ciechanowie
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych w Warszawie
  • Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
  • WIT Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu, Wydział Ekonomiczny w Opolu
  • Wojskowa Akademia Techniczna im. J. Dąbrowskiego w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Sztuki i Projektowania w Łodzi
  • Społeczna Akademia Nauk w Warszawie
  • VIAMODA Szkoła Wyższa w Warszawie
  • Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi
  • Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte w Gdyni
  • Akademia Bialska Nauk Stosowanych im. Jana Pawła II
  • Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach
  • Uczelnia Łazarskiego w Warszawie
  • Collegium Civitas w Warszawie
  • Mazowiecka Uczelnia Medyczna w Warszawie
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Głogowie
  • Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Bydgoszczy
  • Wyższa Szkoła Ekonomii i Innowacji w Lublinie
  • Wyższa Szkoła Europejska im. ks. Józefa Tischnera w Krakowie
  • Politechnika Częstochowska
  • Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
  • Akademia Medycznych i Społecznych Nauk Stosowanych w Elblągu
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
  • Sopocka Akademia Nauk Stosowanych, Wydział Międzyuczelniany w Gdańsku
  • Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu
  • Gdańska Szkoła Wyższa
  • WSPiA Rzeszowska Szkoła Wyższa
  • Społeczna Akademia Nauk w Łodzi
  • Akademia Katolicka w Warszawie, Collegium Bobolanum
  • Pedagogium Wyższa Szkoła Nauk Społecznych w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych, Filia w Bytomiu
  • Akademia Nauk Stosowanych im. J.A. Komeńskiego w Lesznie
  • Uniwersytet Medyczny w Białymstoku
  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu Wydział Ekonomiczny w Szczecinie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Gdańsku
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Poznaniu
  • Collegium Humanum w Warszawie
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego w Polkowicach
  • Państwowa Wyższa Szkoła Techniczno-Ekonomiczna im. ks. B. Markiewicza w Jarosławiu
  • Collegium Humanum we Wrocławiu
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu, Filia w Rybniku
  • Politechnika Łódzka
  • Akademia Nauk Stosowanych w Tarnowie
  • Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania im. Prof. T. Kotarbińskiego
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Uniwersytet Papieski Jana Pawła II w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
  • Akademia Finansów i Biznesu Vistula w Warszawie
  • Wszechnica Polska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Gdyni
  • Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
  • Warszawska Uczelnia Medyczna im. Tadeusza Koźluka
  • Akademia Nauk Stosowanych im. Stanisława Staszica w Pile
  • Górnośląska Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości im. K.Goduli w Chorzowie
  • Wydział Inżynierii Lądowej Politechnika Krakowska
  • Wyższa Szkoła Ekonomii, Prawa i Nauk Medycznych im. prof. E. Lipińskiego w Kielcach
  • Warszawska Szkoła Zarządzania - Szkoła Wyższa
  • Wyższa Szkoła Handlowa we Wrocławiu
  • Międzynarodowa Akademia Nauk Stosowanych w Łomży
  • Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
  • Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego
  • Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • Politechnika Morska w Szczecinie
  • Politechnika Poznańska
  • Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
  • Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie
  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Akademia Ignatianum w Krakowie
  • Uniwersytet Morski w Gdyni
  • Szkoła Główna Służby Pożarniczej w Warszawie
  • Politechnika Świętokrzyska w Kielcach
  • Uczelnia Nauk Społecznych Filia Nowy Targ
  • Wyższa Szkoła Nauk o Zdrowiu w Bydgoszczy
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych, Filia w Gdańsku
  • Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie
  • Ateneum - Akademia Nauk Stosowanych w Gdańsku
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nowym Sączu
  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Podhalańska Państwowa Uczelnia Zawodowa w Nowym Targu
  • Akademia Górnośląska im. Wojciecha Korfantego w Katowicach
  • Europejska Wyższa Szkoła Prawa i Administracji w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu
  • Collegium Medicum im. L. Rydygiera w Bydgoszczy
  • Collegium Da Vinci w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Administracji w Bielsku-Białej Filia w Stalowej Woli
  • Wyższa Szkoła Handlu i Usług w Poznaniu
  • Uniwersytet Gdański
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego, Filia w Lubinie
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii w Suchej Beskidzkiej
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Łodzi
  • Bydgoska Szkoła Wyższa
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Toruniu
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
  • Szkoła Wyższa Ekonomii i Zarządzania w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Integracji Europejskiej w Szczecinie
  • Dolnośląska Szkoła Wyższa we Wrocławiu
  • Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości i Administracji w Lublinie
  • Uniwersytet Pedagogiczny im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Uczelnia Nauk Społecznych w Łodzi
  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
  • Akademia im. Aleksandra Gieysztora w Pułtusku
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
  • Collegium Humanum w Rzeszowie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu, Wydział Zamiejscowy w Chorzowie
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych w Warszawie
  • Powiślańska Szkoła Wyższa w Kwidzynie
  • Akademia Sztuki Wojennej w Warszawie
  • Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej w Warszawie
  • Staropolska Akademia Nauk Stosowanych w Kielcach
  • Pomorski Uniwersytet Medyczny w Szczecinie
  • Akademia Pomorska w Słupsku
  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
  • Uniwersytet Zielonogórski
  • Uniwersytet Szczeciński
  • Uniwersytet Medyczny w Łodzi
  • Akademia Sztuk Pięknych im. E. Gepperta we Wrocławiu
  • Lotnicza Akademia Wojskowa w Dęblinie
  • Politechnika Lubelska