Ocena uczelni


Komentarze (52)


  • Ewa

    Ja studiuje finanse i rachunkowość, uważam że jest to dobry wybór, ponieważ jest dużo zajęcie na których możemy nauczyć się podstaw rachunkowości. Wykładowcy bardzo nam pomagają żeby zrozumieć, dzięki nim łatwiej mi jest to wszystko przyswoić. Polecam :)
    5/18/19
  • Zdzisia

    Jak oceniacie kierunek Finanse i Rachunkowość? Czy to dobry wybór jeśli planuję przyszłość zawodową w Księgowości? Gdyby mogli sie wypowiedzieć studenci z tego kierunku, to bardzo byłabym wdzięczna.
    4/15/19
  • Ewelina

    Mimo, że w szkole dziekanem jest ksiądz, nie ma odczucia że jest to szkoła katolicka, nic się nie narzuca super sprawa, nie trzeba udawać że jest się wierzącym. Dzięki temu, że szkoła jest katolicka niedzielę są wolne :) Ponadto super wykładowcy, bardzo dobry kontakt, bardzo dobrze potrafią przekazać swoją wiedzę, jestem bardzo zadowolona. Polecam
    3/1/19
  • Adrian

    Ekstra szkoła, wykładowcy z Uniwersytetu, każdy podchodzi do ucznia z rzetelności ą, zajęcia w piątki i soboty. Polecam serdecznie
    3/1/19
  • Anna

    Bardzo dobra szkoła, sympatyczni wykładowcy, bardzo rzetelnie podchodzą do swojej pracy. Bardzo dobrzy wykładowcy z Uniwersytetu Łódzkiego. W samym centrum miasta, bardzo łatwy dojazd. Super, że zajęcia w piątek i sobotę, można odpocząć w niedziele!! Same plusy, serdecznie polecam!!!!
    3/1/19
  • Olga

    Czy to jest szkoła państwowa, że ma orzełek na stronie? Z opisu wynika, że prywatna. Skoro rektorem jest ksiądz dr Jarosław Krzewicki - czy ma się poczucie studiowania w uczelni kościelnej? Na ile jest o odczuwalne dla osoby, która nie biega na każdą niedzielną mszę? czy ktoś to weryfikuje na etapie przyjeć n studia?
    9/18/18
  • mirusia@toya.net.pl

    Bardzo dobra uczelnia.wiedza zdobyta tutaj przydaje się na studiach magisterskich ale też w pracy zawodowej Jeśli ktoś nie chce się uczyć to najlepsi wykładowcy nie pomogą. A wypowiadanie negatywnych opinii o szkole jest żenujące i świadczy o niskiej kulturze osobistej. Jestem absolwentką i studiuję magisterkę. Nie mam już interesu w wypowiadaniu pozytywnych opini. A czynią to bo boli mnie że ktoś szkaluje imię tak wspaniałej szkoły. Zaangażowani wykładowcy poświęcający nawet swój prywatny czas aby domówić ze studentem interesujące go zagadnienia i wspaniałe miłe i uprzejme panie w dziekanacie. Polecam szkołę wszystkim którzy chcą się czegoś.
    12/4/17
  • student

    Dawno tu nie zaglądałem i bardzo zaskoczyła mnie opinia poprzedniczki - nieaktualnej studentki. Jestem studentem tej uczelni (ale nie zamierzam się ujawniać, żeby nie liczyć na ulgowe traktowanie). Wybierając ją zasięgnąłem opinii wśród znajomych nie opierając się na znalezionych komentarzach. Okazało się, że większość osób chwaliło sobie tę uczelnię i co ważniejsze nie znam nikogo kto miałby problemy z kontynuacją studiów w innych szkołach, co chyba jest najlepszym wyznacznikiem jakości kształcenia. Dziekanat: miłe panie, ale jeśli coś zawalisz - oberwiesz po uszach (na szczęście te sytuacje zdarzają się sporadycznie). Uważam, że plusem jest to, że gdy zapomnę indeksu/karty i zostawię je później w dziekanacie mogę liczyć na pomoc w uzupełnieniu wpisów. I żeby była jasność: uzupełnienie, a nie załatwienie. Owszem wykładowcy często idą na rękę studentom, ale nie w kwestii załatwienia zaliczenia, a np. uzgodnienia terminu (dotyczy to również poprawki). Wykładowcy w większości kompetentni i potrafiący przekazać wiedzę. Faktem jest, że część nauczycieli jest już starszych, ale prawdę mówiąc dla mnie jest to plus, gdyż mają naprawdę ogromne doświadczenie. Do tego wielu z nauczycieli pracuje na innych uczelniach (głównie publicznych). Mało przydatne przedmioty owszem się zdarzają, ale w końcu to kształcenie akademickie i na każdej uczelni takie były i są. Dla mnie ogromnym atutem są wolne niedziele. Fakt, piątki do 21 i soboty cały dzień, do tego zjazdy praktycznie co tydzień, ale nie zarywamy całego weekendu.  Jednak żeby nie było zbyt kolorowo, są i minusy. Największym z nich jest niestety mała liczba studentów, a co za tym idzie tylko 2 kierunki. Słyszałem, że nowy Rektor ma pewne ciekawe pomysły, więc mam nadzieję, że to się już wkrótce zmieni i szkoła wróci do swej dawnej świetności. Wprawdzie z tego wynika też pewna bardzo istotna zależność. Zajęcia odbywają się często w kilkuosobowych grupach, więc nie da się ukryć w tłumie, przyjść nieprzygotowanym itp. Ale z drugiej strony więcej wynosi się z zajęć i łatwiej jest przy nauce do sesji. Minusem jest też brak studiów uzupełniających. Ale mam nadzieję, że zanim skończę licencjat coś się w tym zakresie zmieni. I na koniec ciekawostka: nasza szkoła była w październiku współorganizatorem kongresu Europa Christi wspólnie m.in. z UKSW w W-wie i Senatem RP. Myślę, że to też o czymś świadczy. Student
    12/3/17
  • Ania z Zielonego Wzgórza

    Ogromnymi zaletami szkoły jest niewysokie czesne. Natomiast profesorzy którzy wykładają na tej uczelni pracują również w większych, bardziej obleganych szkołach- reprezentują wysoki poziom nauczania. Jednak, jeśli student nastawiony jest na "odbębnienie" zajęć i nie ma ochoty na wysiłek by się czegoś nauczyć, nic z tych zajęć nie wyniesie. Nie jest to też uczelnia w której "papierek" dostaje się za nic. Do pewnych przedmiotów trzeba poświęcić naprawdę sporo czasu, by móc go zaliczyć. I dobrze. Panie w dziekanacie są uprzejme, miłe i zawsze służą pomocą. Panuje tu rodzinna, ciepła atmosfera. Jeśli ktokolwiek ma wątpliwości co do przedmiotów, jakie są wykładane, wystarczy odwiedzić stronę, a w razie wątpliwości sadzę, że zainteresowane osoby uzyskają odpowiedź na KAŻDE pytanie w dziekanacie. W moim przypadku szkoła spełniła w pełni moje oczekiwania i jakbym miała wybrać raz jeszcze, sądzę, że wybrałabym tak samo. Pozdrawiam ciepło ;)
    11/9/17
  • Absolwentka FiR

    Cześć Zgadzam się w zupełności z moim przedmówcą. Jedna łyżka dziechciu zepsuła całą grupę. Zawsze zazdrościłam, i nie tylko ja jedności, koleżeństwa i współdziałania we wszystkim na kierunku administracji. U was było współdziałanie a u nas w zasadzie rywalizacja. Wielka szkoda :(
    11/9/17
  • Absolwent

    Witam wszystkich. W każdej społeczności znajdzie się jakaś ,, czarna owca" i nie należy się tym odmiennym głosem przejmować. Na tym świecie po prostu tak jest, jeżeli ktoś ma problem sam ze sobą, to tym bardziej będzie miał pretensje do wszystkiego i wszystkich. Obecnie studiuję na II stopniu i bardzo tęsknię za niepowtarzalną atmosferą z Narutowicza, w stworzeniu której duży udział mieli profesjonalni i życzliwi wykładowcy a także, a może przede wszystkim Panie z dziekanatu. Szkoła jest naprawdę bardzo dobra, nikt kto ją ukończył nie miał problemu na magisterce. Żałuję jedynie, że nie uruchomiła jeszcze II stopnia i nic poza tym. ;)
    11/7/17
  • Studentka rachunkowości.

    Witam serdecznie. Jestem studentką III roku rachunkowości. Chciałabym napisać, że czuję się obrażona i oburzona wpisem z 16.09.2017r. "już nieaktualnej studentki". Jak można wypisywać TAKIE bzdury???!! To jest wspaniała uczelnia. Profesjonalni wykładowcy, bardzo wymagający i dobrze! Tutaj trzeba się uczyć i nic lekko samo nie przychodzi! A taki dziekanat jak w tej uczelni to jest do pozazdroszczenia! Zawsze miłe, uśmiechnięte Panie są po prostu balsamem dla duszy! Zawsze pomogą, doradzą, wysłuchają a i skarcą kiedy trzeba. Przykro jest czytać rzeczy, które ta Pani wypisuje....wstyd!
    11/6/17
  • VK tegoroczna absolwenka administracji

    Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jak samo zycie pokazuje zawsze znajdzie sie osoba, ktorej trudno dogodzic. My, tegoroczni absolwenci doskonale wiemy kim jest juz nieaktualna studentka. Przykrym jest fakt, ze w ten sposob probuje zaszkodzic uczelni dzieki ktorej zdobyla wyksztalcenie I z pewnoscia wiele sie nauczyla. No coz na swiecie jest wielu frustratow I nic sie na to nie poradzi. Ja ze swojej strony z czystym sumieniem moge polecic ta uczelnie. Sa tu profesjonalni wykladowcy, ktorzy wiele wymagaja ale jeszcze wiecej daja z siebie. My, absolwenci administracji otrzymalismy taki zastrzyk wiedzy, ze spokojnie mozemy kontynuowac magisterke na uniwerku nie czujac sie gorzej wyksztalconymi. Jesli chodzi zas o dziekanat, to jest to serce uczelni. Dzieki Paniom z dziekanatu na uczelni panuje przyjazna atmosfera, nigdy nie odmawiaja pomocy.
    11/4/17
  • Absolwentka kierunku administracja

    Na samym początku muszę się odnieść do poprzedniego wpisu. Czuję się nim zniesmaczona i obrażona. Nie wiem jak można wypisywać takie rzeczy. Miałam przyjemność studiować na tej uczelni i nie żałuję spędzonych tu 3 lat. Może uczelnia nie jest duża, ale dzięki temu panuje tu rodzinna i przyjazna atmosfera. Wykładowcy, którzy mieli z nami zajęcia to profesjonaliści między innymi z Uniwersytetu Łódzkiego i innych znanych uczelni, zawsze pomocni i otwarci na studenta. Dziwi tym bardziej głos poprzedni, który podważa ich kompetencje. Każdy kto tylko chciał się czegoś nauczyć miał taką możliwość. Co do przedmiotów, które były uznane przez osobę piszącą poprzedni wpis za zbędne, to pragnę zauważyć, że na innych uczelniach także takowe występują, może nie są związane bezpośrednio z kierunkiem, ale poszerzają horyzonty. Ja jako absolwentka polecam tę uczelnię, dziękując jednocześnie wszystkim wykładowcom i pracownikom dziekanatu za przekazaną wiedzę i wspaniałą atmosferę.
    11/4/17
  • już nieaktualna studentka

    no cóż, widać że opinie są pisane przez obecnych studentów, którzy liczą na ulgowe traktowanie, tylko ulgowe od czego? na uczelni, na której się nic nie wymaga (tak od pracowników jak i studentów, no od tych pierwszych wymaga się wpisów, a od drugich płacenia czesnego), przedmioty nie są związane z kierunkiem studiów, bo wykładowcy z łapanki, kogo się złowi to się mu coś wciśnie, wykładasz ochronę środowiska? ok, nazwie się do przedmiot ekonomiczne aspekty ochrony środowiska i już można wpisać punkciki ;))) a wykładowcy którzy próbują wymagać są zmuszani do wpisów ocen pozytywnych. tak dla wyjaśnienia, skończyłam tą szkołę, obroniłam się bo rzeczywiście było mi szkoda tych zmarnowanych 3 lat, więc niech chociaż papier z tego będzie, ale nie nauczyłam się niczego, a przedmiotów związanych z kierunkiem było może 3-4, choć nie do końca związanych z wybraną specjalizacją. biorąc pod uwagę poziom osób, tak +/- w 80 % , które skończyły tą szkołę ( mówię o ostatnim roku jaki się obronił) to wstyd się przyznać, że skończyło się tą samą uczelnię. no i dziekanat, to już zupełna farsa, wystarczy się pouśmiechać, przynieść ciasteczko, kawkę i nawet nie latasz po wykładowcach, zostawiasz indeks i odbierasz z wpisami. tak więc uczelnia tylko dla papierka, bo rzetelnej wiedzy tam nie zdobędziesz.
    9/16/17
  • studentka

    Jestem studentką II roku i jestem bardzo zadowolona ze swojego wyboru uczelni. Złe opinie piszą jedynie ci, którzy przyszli na tę uczelnię mając nadzieję na licencjat za samo zapisanie się na studia. Wykładowcy są wspaniali i nic nie szkodzi, że mają duże doświadczenie. Bardzo polecem, ale tylko tym, którzy chcą się dokształcić, a nie tylko im chodzi o papierek
    7/21/17
  • aktualny student

    gorycz lejąca się z opinii "aktualnej studentki", nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Jak w każdej uczelni, tak i w tej są również wykładowcy starsi ale mają super podejście do studentów. Fajne jest to, że wykładowcy traktują cie z szacunkiem i wykazują szczerą wolę pomocy, a to chyba jest najważniejsze. Super jest to, że wykłady odbywają się tylko w piątek i sobotę. Niedziele są wolne :).
    4/20/17
  • aktualna studentka

    te opinie to chyba są jakoś specjalnie opłacone??? dziekanat, który nic nie ogarnia, wystarczy poczytać daty zajęć dydaktycznych na stronie szkoły (semestr wg nich trwa od lutego 2016 do czerwca 2017), kadra coraz słabsza, większość dobrych wykładowców odchodzi, a zastępuje się ich jakimiś emerytami, którzy z nudów przychodzą i tak nie do końca już kojarzą fakty. generalnie słabiutko, takie powolne umieranie placówki, ja osobiście bardzo żałuje takiego wyboru, ale kierowałam się właśnie takimi opiniami, w praktyce okazało się że są albo bardzo mocno naciągane, albo ostatnio wszystko się zmieniło
    2/14/17
  • Były student

    Bardzo miłe Panie w dziekanacie. Tak powinny wyglądać wszystkie dziekanaty. Z 5 proponowanych kierunków (pedagogika, europeistyka, zarządzanie, administracja, finanse i rachunkowość) realizowane są tylko dwa administracja i finanse i rachunkowość w trybie zaocznym. Szkoda jedynie, że pomimo rezygnacji trzeba płacić za cały pełen semestr.
    2/18/16
  • STUDENT

    ELITARNA UCZELNIA. POLECAM WSZYSTKIM KTÓRZY CHCĄ SIĘ CZEGOŚ NAUCZYĆ. WYKŁADOWCY MAJĄ CZAS DLA STUDENTA I NIE TRAKTUJĄ NIKOGO JAK ZŁO KONIECZNE.
    11/20/15
  • WANDA

    DOBRA KADRA WYKLADOWCOW .PRZYJEMNI I POMOCNI PRACOWNICY ADMINISTRACYJNI.WOLNE NIEDZIELE.DOGODNA LOKALIZACJA .KAWIARNIA.JEZYK ANGIELSKI WYKLADANY PRZEZ RODOWITYCH ANGLIKOW .WYSOKI POZIOM..PLECAM.
    8/23/15
  • DiT

    Bardzo dobrze ze szkola jest kontynuatorka wspanialych tradycji z ktorej przez pokolenia slynely szkoly salezjanskie. tam zawsze byla nauka wzorowa i przekazywano wielkie wartosci zyciowe co wyroznialo zawsze absolwentow tych szkol
    7/29/15
  • Michał

    Bardzo dobra Uczelnia. Sympatyczni wykładowcy, którzy niesamowicie dużo wymagają od studentów, ale dzięki temu wielu z nas jest cenionymi pracownikami. Naprawdę polecam.
    7/24/15
  • Ilona K.

    Wykłady na najwyższym poziomie, wykładowcy wymagający (oczywiście nie jest to zarzut, chyba że ktoś nie chce zdobyć wiedzy..tylko po co studiować..).Wielkim atutem szkoły jest to, że jest niewielka, grupy studentów również niewielkie co w sumie daje prawie nauczanie indywidualne :) Czesne na przyzwoitym poziomie. Jestem już po obronie pracy licencjackiej więc z polecam wszystkim niezdecydowanym wybór tej szkoły. Naprawdę warto!!!
    7/8/15
  • irena

    Uczelnia ok, studjuje się bardzo dobrze, mała uczelnia, wszyscy się znaja i sobie pomagają. Kadra wysoki poziom. Uczelnia na bardzo wysokim poziomie prowadzi wykłady.
    7/8/15
  • walus

    Bardzo polecam, niezwykła atmosfera w szkole, pełne zaangażowanie kadry wykładowców i pracowników uczelni. Takich uczelni jest bardzo mało. walus
    6/3/15
  • STUDENTKA I ROKU

    Lubię tutaj bywać , super ludzie,profesjonalna kadra, miła atmosfera,polecam wszystkim
    3/27/15
  • student I roku

    Bardzo dobra, kameralna, przyjazna uczelnia. Kadra wykładowców na najwyższym ŚWIATOWYM poziomie, rewelacyjnie przekazują swoją wiedzę. Troszkę dużo godzin, ale w sumie przekłada się to na naszą wiedzę. No i oczywiście super DZIEKANAT, pozdrowienia dla przemiłych PAŃ ;) WSZYSTKIE NIEDZIELE WOLNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    3/27/15
  • student I roku

    Bardzo dobra, kameralna, przyjazna uczelnia. Kadra wykładowców na najwyższym ŚWIATOWYM poziomie, rewelacyjnie przekazują swoją wiedzę. Troszkę dużo godzin, ale w sumie przekłada się to na naszą wiedzę. No i oczywiście super DZIEKANAT, pozdrowienia dla przemiłych PAŃ ;)
    3/27/15
  • student III roku

    Witam Panią z administracji, która poszywa się po "sale". Próbujecie i próbujecie ale kiepsko wam to wychodzi. Dno i wodorosty.
    1/9/15
  • sale

    Opinia "studenta III roku" jest niewiarygodna, gdyż student III roku, który rozpoczął studiowanie w październiku 2012 r, nie może pamiętać, co się działo w szkole, kiedy była ona prowadzona przez salezjanów. Prawdopodobnie ktoś się podszywa pod "studenta III roku" i ma na celu wyłącznie zdyskredytowanie szkoły.
    10/27/14
  • student III roku

    Bardzo kiepska uczelnia zwłaszcza od czasu jak wyszła spod pióra Salezjanów. Próbują coś robić ale już słychać głosy o zmianie nazwy, zmiany we władzach, czyżby rychły koniec????? Nie polecam!!!!
    10/21/14
  • Absolwent SWEiZ z 2004 r

    Az trudno uwierzyć, że w tym roku minęło 10 lat, kiedy uzyskałem tytuł licencjata na kierunku Administracja w trybie stacjonarnym. Pierwszy rok studiów był zarazem pierwszym rokiem istnienia tego kierunku. Wybrałem tą uczelnie, gdyż nie udało mi się dostać na UŁ w trybie dziennym. Koledze się udało i muszę przyznać, że ja w trakcie moich studiów miałem w 80% zajęcia z prof. a Kolega z UŁ głownie z doktorami. Czasami z kolegą wymienialiśmy się notatkami z racji tego, że ja lub on mieliśmy pewne wykłady omawiane szybciej. POLECAM WYSOKI POZIOM, SUPER ATMOSFERA.
    9/21/14
  • graba

    Bardzo fajna szkoła, kadra profesorska super, dobrze sie tu studiuje
    12/18/13
  • basiek1

    Szkoła jest mała , ale prężnie działająca, język angielski prowadzony na wysokim poziomie,dobra dostępność do Dziekana , Rektora. W Dziekanacie same przyjazne dusze, we wszystkim pomogą, Kadra bardzo dobrze wykłada. Warunki socjalne dobre jest do dyspozycji kawiarenka i miejsce do grilowania latem, lokalizacja szkoły jest w bardzo dogodnym miejscu, brak tylko miejsc parkingowych
    12/18/13
  • Koala

    Ta szkoła to ideał !!!
    12/18/13
  • Ania99

    Świetna Szkoła. Kameralna atmosfera, sympatyczni wykładowcy.
    12/16/13
  • zainteresowana

    Bardzo fajna i przyjazna uczelnia. Atmosfera to podstawa ale i poziom nauczania jest wysoki. Zachęcam do studiowania.
    12/16/13
  • sztudent

    wstydzilbym sie umiescic wzmianke o pewnych tzw uczelniach wyzszych nak np uczelnia na S i na C w cv. co to za jaja?! ale coz warto zobaczyc zdjecia tam wszystko widze. Tyle ze inni moga patrzyc na to samo i... nic nie widziec :)
    11/23/13
  • Paula

    Studiuje tu i nie zamieniłabym na żadną inną uczelnię. Świetni ludzie, Uczelnia organizuje fajne urozmaicenia nam przerw między-wykładowych. Nikt tam nie chodzi spięty, nie ma Cię za studenta jednego z wielu, jak to zazwyczaj bywa. Niby Salezjańska, a nie różni się pod tym względem od innych niczym. Jestem na finansach i polecam wam jak najbardziej, bo widzę jak pracodawcy zwracają na to uwagę i cenią sobię ten kierunek. Mam wspaniałą pracę i szkołę, czego chcieć więcej :)
    6/13/13
  • Ane

    Szkoła posiada bardzo sympatyczną kadrę profesorską jest otwarta na propozycje organizacyjne studentów. Osoby pracujące w dziekanacie, zawsze pomogą w potrzebie. Od roku 2012/2013 uruchomiony został nowy kierunek: Pedagogika, który rozwija swoją ofertę specjalności. Ostatnio wewnątrz budynku uczelni została zamontowana poręcz ułatwiająca poruszanie się osobom niepełnosprawnym. Na życzenie studentów uczelnia zakupiła grill, z którego z chęcią korzystamy w przerwie obiadowej wraz z wykładowcami :). Rektor i Dziekan uczelni pomogą w każdej sytuacji. Szkoła ma wieloletnie doświadczenie w prowadzeniu wykładów z finansów i rachunkowości oraz administracji. Na studiach w trybie niestacjonarnym nie odbywają się zajęcia w niedziele, ze względu na katolicki charakter uczelni. Dodatkowym atutem szkoły jest bardzo niskie czesne. Na uczelni prowadzone są zajęcia z j, angielskiego z brytyjskimi lektorami. Jestem studentką niepełnosprawną i polecam. Przyjdź do nas i przekonaj się :). ZAPRASZAM! :)
    5/23/13
  • normalny

    daje radę
    5/19/13
  • obiektywny aktywny

    szkoła zdecydowanie na plus, wykładowcy z bardzo dużym doświadczeniem, niektórzy nawet zainteresują tematem, niskie czesne i wolne niedziele na duży +; uczelnia świecka w 100% aczkolwiek jasna sprawa że księża nauczają ( na razie niektóre przedmioty humanistyczne). Jeżeli ktoś chce coś wiedzieć po studiach POLECAM !
    5/19/13
  • agnieszkap24

    Ja jestem tez ciekawa opinii bo jestem po 40 i nie wiem czy dam radę- jak z moich czasów nie było informatki w szkole.Czy klasy liczą dużą grupie uczniów i w jakim przedziale wiekowym są w zaocznych.
    11/20/12
  • amore

    Też na początku miałam obawy bo to w końcu uczelnia salezjańska. Myślałam, że może będzie miała dużo wspólnego z kościołem i będzie beznadziejnie ale okazało się, że to świetna szkoła :) atmosfera jest luźna, ludzie są jak najbardziej w porządku więc uważam, że nie ma się czym przejmować tylko składać tu dokumenty ;)
    11/4/12
  • aga

    Więc jaki jest związek tej uczelni z kosciołem? czy tylko w nazwie? A na finansach jaki poziom? i którą specke polecacie?
    7/12/12
  • aga

    Więc jaki jest związek tej uczelni z kosciołem? czy tylko w nazwie? A na finansach jaki poziom? i którą specke polecacie?
    7/12/12
  • stłuczka

    masz rację dorota, dobrze to określiłaś - uczelnia kościelna a nauczanie świeckie :D jest fajnie, świetna atmosfera, zadowolona jestem że tu poszłam. nic nawet nie słyszałam o niej, totalny spontan że wybrałam się na te studia. i nie żałowałam ani razu :D
    5/24/12
  • Dorota

    Tak est to uczelnia kościelna, aczkolwiek nauczanie jest świeckie że tak powiem. A moja opinia na jej temat bardzoo pozytywna! Naprawdę uważam że jest jedna z lepszych uczelni w łodzi. Wysoki poziom nauczania połączony z miła atmosferą.
    3/15/12
  • Iga

    Podstawówki mają dobre. Więc jest nadzieja, że ich uczelnie wyższe też. Ale fajnie byłoby poznać opinię kogoś kto tam studiuje...
    2/15/12
  • bryd

    ale oni sa uczelnia koscielna? bo tak z nazwy wynika chyba. kto tam studiuje i moglby napisac cos wiecej
    2/11/12
  • pooopi

    znam ich szkoły podstawowe i gimnazja. ciekawe czy równie dobrze nauczają na akademickim poziomie...?
    1/16/12