UTH im. Chodkowskiej Warszawa
Wybierz i oceń uczelnię?

Opinie, oceny, komentarze, pytania


Opinie (285)
Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi, WSBINOZ Łódź

Wiki23
Fajna szkoła, cieszę się, że ją wybrałam. Jestem na 2 roku dietetyki i chwale sobie. Zajęcia ciekawe, prowadzący przyjaźnie nastawieni. Do tej pory zdobyłam sporo przydatnej wiedzy. Zaczynają się też praktyczne zajęcia, które mnie osobiście najbardziej interesują.
04.10.2021
01.10.2021
Dorota
Czy jest ktoś tutaj kto będzie studiował kryminologię I stopnia stacjonarnie ? doro.ta@onet.com.pl
Michalina
Mk ja się wybieram :)
30.09.2021
28.09.2021
mk
Czy jest tu ktoś kto wybiera się w tym roku na studia zaoczne dietetyki II stopnia?
ola
szukam osób które będę studiować dietetyka 1 stopnia zaocznie olakroszcz@gmail.com
27.09.2021
21.09.2021
Ola
A może ktoś z Was ma doświadczenia z psychologią? Polecacie?
Kariii
Cześć, jest tu ktoś kto zdecydował się na kosmetologię zaocznie i zaczyna w tym roku? Jeśli tak to napisz na karisotta@gmail.com
09.09.2021
07.09.2021
Madzia
Cześć! Wybiera się ktoś w tym roku na kosmetologie dziennie? Jeśli tak to piszcie mkurasinska6@gmail.com :)
Renata
Szukam osoby, która studiowała dietetykę II stopień on line. Miałabym kilka pytań. Bardzo proszę o kontakt renata35b@o2.pl
03.09.2021
02.09.2021
Miarianna
Ja jestem po dietetyce, część studiów również było online więc mam porównanie obu tych form. Ogólnie jestem bardzo zadowolona, że wybrałam WSBiNoZ. Kierunek był prowadzony bardzo profesjonalnie i ciekawie, nawet pandemia nie stanęła temu na przeszkodzie.
Gaja
Myśle o dietetyce online. Jest tu ktoś ze starszych lat?
27.08.2021
19.08.2021
Sandra
Cześć, zastanawiam się nad studiami w trybie online lub trybem niestacjonarnym na kierunku dietetyka II stopnia. Czy ktoś może coś więcej powiedzieć? Mieszkam daleko od Łodzi ale przeraża mnie fakt, że do nauki są wrzucone tylko materiały i żadnych wykładów.
Doriii777
Czy wybiera się ktoś na kosmetologię zaocznie W tym roku ? Jak tak to możecie pisać daruni.banan@wp.pl :)
05.08.2021
29.07.2021
Daria22
Ja polecam prawo na WSBiNoZ. Kierunek wymagający, ale jestem zadowolona. Dużo się uczę i myślę, że poziom jest zbliżony do państwowej uczelni. Dużym plusem jest kadra. Bardzo pomocni wykładowcy. Zajęcia prowadzone są profesjonalnie i ciekawie.
Kamila
Do agata 25 Czy na kosmetologii są zajęcia praktyczne gdzie trzeba ćwiczyć na sobie coś i trzeba być nago? Chodzi mi o jakieś zabiegi na dekolt, piersi czy pośladki, bo zastanawiam sie nad tym kierunkiem, ale nie chciałabym paradować nago przy obcych
20.07.2021
13.07.2021
Aa
Niestety nie mam dobrych wspomnień.
Michalina23
Super szkoła, fajni ludzie, dużo przydatnej wiedzy. Bardzo się cieszę, że wybrałam tą właśnie uczelnie. Trzymają wysoki poziom i dają studentom dobre podstawy do rozwoju dalszej ścieżki zawodowej
01.07.2021
01.07.2021
Aleksy
Czy dyplom prawa online jest cokolwiek wart? Na aplikacje się raczej po tym nie da dostać, wiec zastanawiam się czy warto tutaj prawo studiować, bo kosztuje sporo.
Oksana
Czy na dietetyce online jest trudno? Co z osobami które nie są dietetykami? Dużo jest przedmiotów do nadrabiania?
01.07.2021
01.06.2021
Agata 25
Jestem właśnie na pierwszym roku kosmetologii II stopnia ze specjalizacją trychologia i bardzo mi się podoba. Wcześniej ukończyłam licencjat na specjalności spa i odnowa biologiczna z elementami dietetyki. Uznałam, że trychologia będzie świetnym uzupełnieniem mojej aktualnej wiedzy i nie pomyliłam się. Dowiaduję się wielu nowych rzeczy, a zajęcia są prowadzone bardzo profesjonalnie. Do tego dochodzi sporo praktyki. jeśli ktoś się interesuje tym kierunkiem, to bardzo polecam. Kosmetologia i jej różne dziedziny to obecnie przyszłość. Z pewnością rynek pracy będzie się rozwijał w tych obszarach i oferował coraz ciekawsze formy zatrudnienia.
Iza
Hej, wiecie może jak wygląda Kosmetologia II stopnia zaocznie? Ile jest zjazdów w semestrze?
14.05.2021
29.04.2021
Aleksandra
Witam, zastanawiam się nad studiami online z prawa. Niestety mieszkam 300 km od Łodzi, czy na uczelni odbywają się zajęcia praktyczne z prawa? Czy są to studia wyłącznie, całościowo online?
Karolina22
Dobra szkoła, profesjonalna kadra. Dobrze sobie radzą z nauczaniem online. Jestem zadowolona z wyboru. Studiuję prawo i moim zdaniem zajęcia prowadzone są na bardzo wysokim poziomie.
28.04.2021
19.04.2021
Dominika
Witam, czy ktoś mógłby wypowiedzieć się na temat studiowania prawa na tej uczelni?
solwana
Jak jest na Dietetyce II stopnia online? Może ktoś odpowiedzieć szczerze ( solwana@o2.pl). Będę wdzięczna.
19.04.2021
01.04.2021
Michalina23
Ja studiuję prawo w trybie online i jestem mega zadowolona. Mimo utrudnień zajęcia prowadzone są bardzo profesjonalnie. Miałam obawy jak to będzie wyglądać, ale teraz nie żałuję, że się zdecydowałam. Dużo się uczę, wykładowcy są bardzo pomocni, świetna organizacja nauczania - polecam!
Justyna.. K
Hej interesują mnie opinie o prawie. Proszę też o wypowiedzenie się na temat studiów online. Warto czy to strata czasu? Z góry dziękuję.
21.03.2021
12.03.2021
Emilka
Witam czy mogę prosić o opinię na temat studiów w trybie online? Czy kontakt z wykładowcami jest dobry i czy faktycznie chcą czegoś nauczyć czy po prostu materiały dane na pendraivie i student jest zostawiony sam sobie... Konkretnie interesuje mnie pedagogika jednak będę wdzięczna za każdą opinie. Pozdrawiam :)
Agnieszka
Nie wiem jak inne kierunki, ale zajęcia na psychologii wymiatają. Wykładowcy są praktykami, którzy realnie pracują z pacjentem. Aż chce się ich słuchać i nie można przestać. Dr Rydz ma niesamowitą wiedzę. Polecam wszystkim niezdecydowanym!!!
10.03.2021
26.02.2021
Michalina
Bardzo polecam kosmetologię na WSBiNoZ. Mają świetnie zaopatrzone pracownie, dużo zajęć praktycznych i wykwalifikowanych wykładowców praktyków. Od tych ludzi można się naprawdę dużo dowiedzieć. Jeśli kogoś kręci profesjonalne dbanie o urodę, to na tym kierunku z pewnością nie będzie się nudził.
Jolka
Czy na kosmetologii są fajne pracowni, materiały - jak wygląda zaplecze dydaktyczne???
24.02.2021
29.01.2021
Marta26
Bardzo fajnie wspominam Medyka. Studiowałam tu pedagogikę, a konkretniej, pedagogikę resocjalizacyjną. Bardzo wiele się nauczyłam. Wykładowcy są świetni, maja ogromna wiedze, studia na Medyku zdecydowanie przygotowały mnie do zawodu.
Moniii
Witam, czy jest tutaj ktoś kto obecnie studiuje lub studiował Dietetykę II stopnia online??
26.01.2021
14.01.2021
prawo, przyjęcie na studia
Na stronie uczelni przeczytałam, że aby studiowac kierunek Prawo należy zdać maturę na poziomie podstawowym, potem rozmowa organizacyjna, formlaności i już. Czy to oznacza, że uczelnia przyjmie wszystkich chętnych? niezależnie od wyników tych matur? bez żadnego dodatkowego egzaminu? Czyli ile osób może przyjąć? jest jakiś górny limit? mogę założyć, że jeśli nie dostanę się na uczelnie państową to w każdej chwili znajdzie siię miejsce dla mnie tutaj? Jak oceniacie te studia? czy jesteście zadowoleni z wykłądowców, bo nie znalazłam nic o kadrze,
Oligo
Hej, poszukuje osoby, która w październiku 2020 rozpoczęła studia podyplomowe z oligofrenopedagogiki :) Jak oceniacie kierunek, wykładowców? Możecie powiedzieć coś więcej? Chce dołączyć do grupy, czy dużo będzie trzeba nadrobić?
13.01.2021
04.01.2021
Lidka21
Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej uczelni. Początkowo miałam wątpliwości, bo planowałam studiować na uczelni państwowej, ale niestety się nie udało. Jednak Medyk okazał się świetną alternatywą. Poziom nauczania jest naprawdę wysoki, a zajęcia świetnie prowadzone. Studiuję kosmetologię na 3 roku i mam poczucie, że ta szkoła dobrze przygotuje mnie do wykonywania przyszłego zawodu.
Giovanna Oliwia
Witam, planuję kosmetologię on-line drugiego stopnia. Jeśli czytasz to i też się wybierasz w przyszlym roku - napisz ! :) fb Giovanna Oliwia Mail joannapograniczna22@gmail.com
24.12.2020
08.12.2020
Maja
Dobrze słyszeć. Właśnie rozważam studia na prawie na tej uczelni od przyszłego roku.
Michalina23
Ja jestem prawie i jest naprawdę spoko. Świetnie sobie radzą z nauczaniem zdalnym. Nie czuję, żebym cokolwiek traciła przez obecną sytuację ;)
01.12.2020
30.11.2020
Nela
Witam. Czy ktoś wybiera się na kosmetologię w semestrze letnim ?
Marika22
Studiuję obecnie na drugim roku kosmetologii i bardzo sobie chwalę. Profesjonalna kadra, dużo zajęć praktycznych. Szkoła zapewnia dostęp do profesjonalnego sprzętu i kosmetyków, można więc naprawdę dużo się nauczyć.
02.11.2020
29.10.2020
ola
odpowiedź dla Ewa z dnia 28.10.2020
Uczelnia dysponuje kilkoma doskonale wyposażonymi pracowniami: kosmetologiczną Klapp, kosmetologiczną Peel Mission, masażu Habys, podologiczną Podopharm, trychologiczną Hairmax, wizażu i stylizacji. Wszystkie pracownie są wyposażone w niezbędne sprzęty oraz profesjonalne kosmetyki. Zdjęcia pracowni znajdują się na stronie https://www.medyk.edu.pl/o-uczelni/poznaj-nas-blizej/baza-dydaktyczna
Ewa
JAk wygląda zaplecze dla kierunku kosmetologia? Pracownie, materiały?
28.10.2020
08.10.2020
Anja
Cześć, Czy wybiera się ktoś na studia online (dietetyka) ? Proszę o kontakt mailowy : ania.anna9x@gmail.com
Marta26
Ja jestem po logopedii na Medyku i polecam. Studia dobrze mnie przygotowały do zawodu, bez większych problemów też znalazłam pracę o to chyba najlepszy wyznacznik ;)
01.10.2020
25.09.2020
Alex13
Czy polecacie studiowanie logopedii na tej uczelni?
Jola
Ja wybieram się na dietetykę II stopnia w formie online, czy ktoś wie czy ta forma nauki na tej uczelni sprawdza się? można sie dużo nauczyć?
25.09.2020
21.09.2020
Wiktoria
Szukam osób, które wybierają się na Dietetykę online II stopnia
Nina
Czy jakiś nabór od lutego jest przeprowadzany?
20.09.2020
16.09.2020
Renata
Kosmetologia medyczna w praktyce - studia podyplomowe. Polecam! Tego szukałam i znalazłam w Łodzi. Świetna kadra. Wartościowe zajęcia. Zdobyte umiejętności wykorzystuje w prowadzeniu własnej firmy.
Karolina23
Ja jestem na prawie i póki co sobie chwalę. Właśnie będę zaczynać drugi rok. Jest dużo nauki, w końcu to prawo, ale jeśli kogoś to pasjonuje , to na Medyku dużo się nauczy. Polecam!
31.08.2020
12.08.2020
Iza
Prawo z kosmetologią na jednej małej uczelni jakoś nie idą mi w parze. Interesuje mnie prawo, Czytam pochlebne opinie. Studenci - wypowiadajcie się!
Piotr
Super wykwalifikowana kadra. Zdecydowałem się na prawo i nie żałuję, mam poczucie, że uczę się od doświadczonych praktyków. Warto podjąć tu studia. Standard samej uczelni i jej infrastruktura też bardzo przyjazna.
17.07.2020
14.07.2020
Licencjatka
Jeżeli chodzi o kosmetologie I stopnia to ja byłam zachwycona do czasu krify zajęcia były prowadzone z Anną Drobnik ich brak na 3 roku to porażka. Koronawirus również pokazał że uczelnia nie jest nastawiona na dobro studentów. Płacenie czesnego tak samo jak do czasu pandemii to porażka. Są osoby których nie stać na naukę w domu, a w przypadku tej uczelni wyglądało to na zasadzie (w większości wykładowców) olania tematu i przesyłania materiałów w formie popularnych blogów typu polki.pl
Pamdorka
Cześć, jakie są opinie o prawie na tej uczelni?
08.07.2020
01.07.2020
Marcin
Uczelnia prywatna na wysokim poziomie. Kierunek dietetyka jest świetnie prowadzony. Polecam!
Bartez
Hej W tym roku akademickim zamierzam rozpocząć naukę na kierunku Prawo....czy jest duża ilość chętnych
04.06.2020
31.05.2020
Agata
Bardzo dobra szkoła. mają wysoki poziom nauczania. Jedna z lepszych uczelni prywatnych. Polecam
Zosia
Czy ktoś może sie podzielić opinia na temat podologii podyplomowo?
20.05.2020
01.05.2020
Marta22
Super szkoła i świetni ludzie. Studiuję tu dietetykę i bardzo się cieszę, że wybrałam WSPiNoZ. Polecam każdemu ;)
Kinga
Studiuję psychologię na Medyku. to ich nowy kierunek i bardzo sobie chwalę. Naprawdę rzetelne podejście do studentów. Zajęcia tez ciekawe. Oczywiście jest sporo nauki, ale jak kogoś pociąga psychologia, to na pewno mu się spodoba.
31.03.2020
08.03.2020
Angelika
Witam ja mam pytanie na temat kierunki dietetyki czy osoba mająca przerwę w nauce i jest po liceum o profilu humanistycznym, ale siedzi w temacie dietetyki od wielu lat i jest po szkoleniach da sobie radę nie mając już dawno biologii i chemii? 🤔
Kinga23
Mają świetny kierunek kosmetologiczny. Można się wiele nauczyć. Sama jestem już na 3 roku i bardzo mi się podoba. Dużo praktycznej wiedzy.
02.03.2020
21.02.2020
Aga
Czy ktoś studiuje podyplomową oligofrenopedagogikę i może się podzielić wrażeniami czy warto? Dziękuję
Alisss
Wybiera się ktoś na Kosmetologię I stopnia (zaocznie) od października ?
20.02.2020
13.02.2020
daaga
hm, a ja przeniosłam się tu na psychologię z innej (prywatnej) łódzkiej uczelni i niestety nie jestem zbytnio zadowolona :( za rok wybiore coś publicznego
Zuzanna fem
Sluchajcie, studiuję Psychologię Online, jestem na 3 semstrze, przeniosłam się z innej uczelni w Łodzi, gdzie poziom był delikatnie mówiąc kiepski. Medyk, rewelacja, wykładowcy, kadra, dziekanat i Panie w nim pracujące.Jestem zachwyconą, to mało powiedziane.Naprawde polecam
11.02.2020
29.01.2020
Agelika23
Studiuję pedagogikę na WSBiNoZ. Jestem bardzo zadowolona. Kadra kompetentna. Ciekawy materiał i interesujące ścieżki. Zastanawiam się nad coachingiem. Z mojej perspektywy niczego nie można zarzuć tej szkole. Jedna z lepszych uczelni prywatnych w Łodzi.
Do "Aleksa"
Polecam wybierać uczelnie, które się w tym bardziej specjalizują np. Uczelnia Nauk Społecznych, Społeczna Akademia Nauk, Akademia Humanistyczno- Ekonomiczna czy Uniwersytet Łódzki.
16.01.2020
10.01.2020
Aleksa
Czy ta uczelnia to dobry wybór jeśli chodzi o studiowanie pedagogiki?
joanna
podpowiedzcie, co lepiej wybrać Kosmetologię czy Dietetykę? który z kierunków daje lepsze możliwości zawodowe i pozwala zarobić większe pieniądze? serce mówi mi - żywienie, ale rozum - piękno, to wybiorą kobiety i to da kasę. Dylemat. Darujcie sobie krytykę :-)
09.01.2020
30.12.2019
Kaja
Profil uczelni mało pedagogiczny. Jak oceniacie studia na tym kierunku?
Asia
Czy jest szansa na rekrutację w semestrze letnim?
20.12.2019
11.12.2019
Beata23
Medyk to świetna szkoła. Naprawdę trzymają poziom .Polecam każdemu, kto szuka dobrej uczelni prywatnej w Łodzi. Nie zawiedziecie się.
Maja
Chciałabym studiować kosmetologię. Jakie macie zdanie o tej szkole?
05.12.2019
06.11.2019
Aga
Jakie macie opinie o dietetyce w tej uczelni? Polecacie studia?
Olga23
Jestem studentką psychologii na Medyku i bardzo sobie chwalę. Od zawsze interesowała mnie psychologia, więc jest to wybór przede wszystkim z pasji a nie z rozsądku. Kierunek spełnił wszystkie moje oczekiwania. Jeśli ktoś myśli o studiowaniu psychologii, to polecam ;)
31.10.2019
20.10.2019
Aśka
Też się zastanawiam nad psychologią online, bo z tego co wiem, to jeszcze w tym roku nie było zjazdu i można się zapisać niczego nie tracąc. Rozmawiałam ze znajomą, która studiuje w tej szkole psychologię zaocznie i mówiła, że zajęcia są fajnie prowadzone, więc może warto spróbować
Agnieszka
Hej czy ktoś studiuje psychologię on-line? jakie opinie? jakie przedmioty?
19.10.2019
19.10.2019
Agnieszka
Hej czy ktoś studiuje psychologię on-line? jakie opinie? jakie przedmioty?
Ela
Czy wcześniej w tej uczelni była pedagogika? Jakie opinie macie?
16.10.2019
02.10.2019
kosmetologia stacjonarna
właśnie zaczęłam drugi rok kosmetologii na Medyku. Chcę napisać, że jestem bardzo zadowolona. Zajęcia są ciekawie prowadzone i już od początku jest sporo praktyki. Oczywiście jest też sporo zajęć teoretycznych, ale tego się chyba nie przeskoczy. Generalnie, jeśli ktos myśli o kosmetologii, to polecam Medyk ;)
Lena
Dietetyka stacjonarna, ktoś coś w ogóle wie?
28.09.2019
28.09.2019
Ciekawa
Pierwszy dzień szkoły jest we wtorek ?
Julia
Kosmetologia stacjonarna semestr I, czy ktoś rozumie podział na grupy w planie zajęć?
28.09.2019
26.09.2019
Dietetyka dzienna 1 stopień
Jakaś grupa na fb dla dietetyka dziennej stopień : licencjat?
Kosmetologia zaocznie II stopien
Zgodnie z planem na stronie nie mamy zjazdu w ten weekend (28,29.09). Zjazd jest dopiero 12,13.10.
25.09.2019
25.09.2019
tak
Halko kosmetologia II stopien zaoczna 2019 kiedy jest pierwszy zjazd? 28,29.09?
Me
Dzwoniłam do dziekanatu, inauguracja nie jest obowiązkowa, ale jak ktoś przyjedzie to ładnie wygląda......... Odbiór legitymacji jest w październiku
25.09.2019
24.09.2019
Dietetyka online
Witam., Wszystkie osoby zapisane na dietetykę online zapraszam do grupe na fb ; WSBiNoZ w Łodzi- Dietetyka online 2019-2021.
Julia
Czy pójście na inaugurację pierwszego roku jest obowiązkowe? Czy podczas inauguracji dawana jest legitymacja studencka?
24.09.2019
22.09.2019
Nikola
Czy trzeba iść na inauguracje roku akademickiego pierwszego roku ?
Daria
Witam. Szukam osób które zapisały się na dietetykę II stopnia online. dariafujarczukstudentka@gmail.com
18.09.2019
16.09.2019
K
Podejście wykładowców do studentów jest kompletnie lekceważące to samo z dziekanatem , pania która rzekomo sprawuje opiekę nad całym rokiem odpisuje po 3 miesiącach albo i nie. Studentom zaocznym karze się odrabiać zajecia w trybie dziennym i nikt nic z tym nie może zrobić brak szacunku do czasu studentów za to przy odebraniu indeksu trzeba napisać za ile zostanie uiszczona opłata za studia. Niestety jeden wielki żart zaraz po licencjacie uciekam gdzieś indziej...
M
Niestety nie mam dobrej opinii o WSBiNOZ. Organizacja studiów to istna tragedia. Na temat niektórych wykladowcow szkoda słów. Tak nieprofesjonalnego podejścia do studentów już dawno nie widziałam. Na tej uczelni liczą się tylko studenci dzienni i pieniądze. Nic więcej.
16.09.2019
16.09.2019
Luna123
Większość wykładowców naprawdę na plus. Natomiast o uczelni za wiele dobrego powiedzieć nie mogę. Sprawy organizacyjne to istna katastrofa. Wieczne zamieszanie, dużo problemów. Na studiach zaocznych ciągłe zmiany w planie na dwa dni przed zjazdem, zamieszanie w planie, przez to występują komplikacje z wykładowcami bo wina spada na nas a nie na organizację szkoły. Reakcje na problemy studentów często występują ze sporym opóźnieniem przez co zwyczajnie nie ma już co zbierać. Jeżeli komuś zależy na dobrze zorganizowanej uczelni to tej serdecznie nie polecam. Gdybym mogła cofnąć czas wybrałabym inną uczelnię, na której mój czas i moja osoba byłyby traktowane z należytym szacunkiem.
Kosmetologia niestacjonarne
Kosmetologia koszmar, zero organizacji, fatalne praktyki u niektórych prowadzących. Nie wiem jakie pomysły ściągają inne uczelnie bo z żadnymi się tutaj nie spotkałam. Jak ktoś ma pasję i interesuje się kosmetologia to niech tutaj nie przychodzi bo to wszystko straci. Student jest tylko potrzebny do płacenia czesnego, a jego potrzeby są ignorowanie. Wykłady??? Pokaz slajdów na każdych zajęciach. Wykładowca nie zależy na przekazaniu wiedzy. Chaos, bałagan i wprowadzanie zamętu przy każdym semestrze.
16.09.2019
16.09.2019
Agata
Witam Szukam osób które studiują dietetykę w medyku . Proszę o kontakt 511062334
Dietetyka dzienna
Hej, wybiera się ktoś na dietetykę dzienna, chętnie kogoś poznam :) martaa00c@gmail.com
09.09.2019
04.09.2019
Ania
Psychologia - niestacjonarne ;) Czy jest tu ktoś kto studiuje w ten sposób i mógłby ze mną wymienić kilka maili w tej sprawie? Choć może Fb - byłby lepszy;) destiny4@wp.pl Z góry bardzo, bardzo dziękuję.
Kosmetologia zaocznie
Hej czy ktoś wybiera się na mgr z kosmetologii specjalność podologia, będzie uzupelnial różnice programowe i jest po innym kierunku lic?
02.09.2019
02.09.2019
Patrycja
Czy ktoś w tym roku wybiera się zaocznie na kosmetologię II- go stopnia?
Psychologia zaoczna
https://www.facebook.com/groups/673674879800770/ Zapraszam do grupy psychologii niestacjonarnej od tego roku :)
01.09.2019
27.08.2019
Alex
odpowiedź dla Jurana z dnia 26.08.2019
A co specjalność dziennikarz.... ma wspólnego z uczelnią WSBiNoZ???? Wpis nie na miejscu, wprowadza w błąd.
Jurana
Myślę, że specjalność: dziennikarz prasy, radia, tv i portali internetowych to ta, która daje najszersze kompetencje. Poznasz pracę w prasie, radiu i telewizji, będziesz tworzyć projekty internetowe. Swoją pracą w czasie studiów pochwalisz się podczas rekrutacji do pracy. W tym zawodzie praktyka to podstawa.
26.08.2019
19.08.2019
basia
Studiuje ktoś dietetyke online? Proszę, podzielcie się informacjami. Tworzą w ogóle ten kierunek czy brak chętnych? Nigdzie nic na ten temat nie mogę znaleźć
Paula
@Nina22 dziennie czy zaocznie? ;)
15.08.2019
13.08.2019
Nina22
Ja idę na psychologię. Słyszałam wiele dobrego o tej szkole, więc liczę, że psychologia też będzie dobrze poprowadzona. ;)
Paula
Czy ktoś w tym roku wybiera się zaocznie na psychologię? :)
12.08.2019
10.08.2019
Krakowianka
W moich poszukiwaniach najlepszej uczelni w Łodzi wybieram AHE, bo tu znalazłam kierunki kształtujące kreatywność i zdolność dostosowania się do szybko zmieniającego się świata wokół nas. Ta zdolność staje się coraz bardziej poszukiwaną kompetencją .
MarcinV
Dietetyka zaocznie 1ego stopnia, hejka!
31.07.2019
28.07.2019
Paulin
Ktos wybiera sie na dietetyke zaocznie?
Sandra
Witam , chciała by sie dowiedzieć czegoś wiecej o kierunku kosmetologia zaocznie ? jak wyglądaja zajecia ? co ile są zjazdy ? itp.. Facebook Sandra Ekiert , poczta sanders95@o2.pl
24.07.2019
24.07.2019
sandra
Wybiera sie ktoś na komsetologie od pazdziernika, chetnie zapoznam kogoś :)? sanders95@o2.pl
monika
Czy studia na zaocznej psychologii są uruchamiane co roku? Czy może zależy to od liczby kandydatów itp.?
22.07.2019
16.07.2019
Dorota
ja studiuję online i jestem bardzo zadowolona. Świetne rozwiązanie dla osób, które nie mogą pozwolić sobie na inną formę studiów.
Studentka
Cześć! Kto się wybiera w tym roku od października na kosmetologie zaocznie? Pisać :) varaderas11@wp.pl :)
16.07.2019
10.07.2019
Ewa
Dietetyka online II stopnia magister ktoś robił ? Jak jak wyglada warto ? Ciężko ?
Misia
Hej warto sie wybrać na kosmetologię zaocznie ?
08.07.2019
08.07.2019
Patrycja
Jeśli jakaś dziewczyna chciałaby wynająć mieszkanie z kimś, a idzie na studia na dietetykę do tej szkoły, proszę o odpowiedz na tę wiadomość . Też się wybieram i szukam współlokatorki
Pati
Ja składałam papiery na dietetykę dzienną :D to prywatna uczelnia, z tego co mi wiadomo, nie ma progów, decyduje kolejność zgłoszeń ;)
08.07.2019
04.07.2019
maturzystka556
Witam, chcialabym sie dowiedziec czy ciezko dostac sie na dietetyke dzienna? Czy sa jakies progi punktowe?
Jest świetnie
Nasza szkoła jest naprawdę super. Wystarczy porozmawiać ze studentkami i się dowiedzieć. Konkurencja nas obserwuje, ściąga pomysły, ale to wyższy stopień zaawansowania, jeśli chodzi o nauczanie. Dlatego uważajcie, jeśli zobaczycie na forach wpisy zachęcające do nich a pokazujące nas w słabym świetle, to po prostu dokłądnie porównajcie obie uczelnie i wszystko będzie jasne.
29.06.2019
28.06.2019
maturzystka2k19
Cześć. Jestem tegoroczną maturzystką i szukam opinii o kierunku kosmetologia w tej szkole. Czy polecacie zacząć tutaj naukę ?
absolwentka
Fajna szkoła. Dużo się tutaj nauczyłam, poznałam fajnych ludzi. Zaletą uczelni jest sporo zajęć praktycznych. Jako absolwentka kosmetologii, polecam ten kierunek z czystym sumieniem ;)
18.06.2019
14.06.2019
Paulinag5
Witam,czy warto isc na dietetyke zocznie,gdyz w tygodniu chcialabym sobie dorabiać,jak cos piszcie na maila : paulina.g5@o2.pl :)
Pati
Hej. Szukam opinii na temat dietetyki sportowej? Ktoś coś opowie?
12.06.2019
25.05.2019
Julia
Jeżeli ktoś wybiera się na dietetykę w tym roku (2019) to zapraszam do kontaktu mailowego bo jestem zainteresowana i chętnie poznam kogoś kto tez się wybiera :))) j.wojnowska142@gmail.com
Werkazerka
Hej hej, poszukuje opinii o kosmetologii. Mam masę pytań i chciałabyś poznać prawdziwą opinię na temat tej uczelni . Piszcie : werka.zerka@o2.pl
23.05.2019
15.05.2019
Paula
Jestem obecnie na pierwszym roku dietetyki i póki co wrażenia są pozytywne. Wiadomo, że na początku studiów jest sporo teorii, ale juz teraz mamy też zajęcia praktyczne. Cieszę się, że wybrałam właśnie tę szkołę ;)
Uczelnia
Pani Maju a skąd taka informacja, że uczelnia otworzyła tylko dwa kierunki??? Proszę nie wprowadzać innych w błąd, jeśli nie ma Pani wiedzy na ten temat. Uczelnia obecnie prowadzi studia na kierunkach kosmetologia, dietetyka, pedagogika oraz psychologia i wszystkie te kierunki zostały w tym roku uruchomione.
08.05.2019
30.04.2019
Majka
Droga "Wiki" co z tego, że otworzyła kolejne dwa nowe kierunki skoro w tym roku otworzyły się tylko dwa? Dietetyka i Kosmetologia, więc nie rozumiem tego zachwytu. To, że mają chęci rozwijania uczelni to raz, a to że mają wywalone na wszystko i jedyne co robią to pobierają 400zł miesięcznie mimo tego, że w miesiącu na uczelni Jestem może z 5 razy bo taki mam zawalony plan zajęciami to już jest inna kwestia :)
Maja
Studiuję tu już od roku Komsetologie i szczerze mówiąc jestem jedynie zadowolona z części praktycznej bo tylko na niej wykładowca był w stanie mnie czegokolwiek nauczyć. Częścią teoretyczna jestem zawiedziona najbardziej jak się tylko da, gdyż wykładowcy maja obojętny stosunek do studenta, gadają żeby tylko pogadać, sposób przekazania wiedzy TRAGICZNY
30.04.2019
08.04.2019
Wiki
Szkoła otworzyła ostatnio dwa nowe kierunki prawo i fizjoterapia. Oba magisterskie 5-letnie. Widać, że się rozwijają. za moich czasów kierunków było mniej, ale już wtedy widać było, że to nie jest kolejna szkółka, którą ludzie kończą byle mieć papier. sama skończyłam dietetykę na Medyku i pracuję w zawodzie. To chyba najlepsza rekomendacja ;)
Agata
Medyk to świetna szkoła. Bardzo cieszę się, że ją wybrałam. Studiuje dietetykę na drugim roku i jest bardzo zadowolona. Dużo przydatnej wiedzy, zaangażowani wykładowcy i sporo zajęć praktycznych. Polecam każdemu, kto myśli o dietetyce i wiąże z tym swoją przyszłość.
29.03.2019
18.03.2019
Uczelnia
Dla zainteresowanych informujemy, że Drzwi Otwarte zaplanowane są 5 i 6 czerwca 2019. Dokładny program wkrótce na stronie i na FB.
Sylwia
Jestem studentką tej uczelni. Nie jestem w stanie pojąć jak ktoś może pisać, że pracownia kosmetologiczna w tej szkole to porażka. Kosmetyków do zabiegów mamy bardzo dużo, nikt niczego nie ogranicza, ani nie wydziela. Zachęcam do odwiedzenia i zobaczenia samemu jak to wygląda. Ja jestem bardzo zadowolona i Polecam.
10.03.2019
09.03.2019
Ciekawa
Witam, czy ktoś ma może informacje, kiedy odbędą się Drzwi otwarte?
Anna Drobnik
Jestem wykładowca od 11 lat w Medyku na kierunku kosmetologia . Komentowanie anonimowe jest łatwe 😃 , a ja jednak zapraszam wszystkich zainteresowanych kierunkiem do wszystkich naszych praktycznych pracowni. Zachęcam przyjrzeć się produktom na których pracujemy.... serce mi pęka jak pisze Pani , ze ma Pani jedno mleczko i jeden tonik😉.... nie boimy sie krytyki, jednak pod warunkiem ze jest sprawiedliwa 😉😉😉
08.03.2019
07.03.2019
Studentka
I po co dziekanat tuszuje wszystkie negatywne komentarze? Wykładowcy wraz z dziekanatem piszą tu wszystkie te pozytywy i wychwalają uczelnie conajmniej jakby był tu poziom Uniwerku czy Politechniki. Większość wykładowców nie przykłada się do tego by wpoić wiedzę studentom, trzeba uczyć się na własną rękę i tyle.
Iwona
Nie rozumiem skąd to oburzenie, że szkoła ma słaby poziom. Sama skończyłam tu kosmetologię i nie mogę narzekać na brak pracy. Niestety, wielu studentów zapomina o tym, że żeby coś dostać, trzeba tez dać od siebie. Uczelnia stwarza duże możliwości, tylko trzeba chcieć z nich skorzystać.
06.03.2019
27.02.2019
Ania
Ja skończyłam kosmetologię w zeszłym roku, nie ma lepszej uczelni!!! .Pracuję w zawodzie, kocham to co robię, nie ma lepszej rekomendacji, pozdrawiam
Niki
Aż się wierzyć nie chce co za bzdury wypisujcie!!! Pracownia kosmetologiczna jest wyposażona chyba najlepiej w Łodzi, wiem bo jeździłam po uczelniach i widziałam. Kosmetyki najwyższej klasy. Zajęcia praktyczne super, dodatkowo mnóstwo szkoleń. Chyba tu pisały koleżanki z konkurencji!!!!???? Normalnie SZOK!!!
27.02.2019
22.02.2019
aska78
zgadzam się z poprzedniczkami. kosmetologia tylko na Wileńskiej, zresztą specjalizuja sie tylko w tym - polecam się przeniesc.
Ania
Niestety zgodze sie z tymi komentarzami. Uczelnia jest bardzo słaba. Brak zapału wykładowcom co niestety widać. Pracownia kosmetologiczna prowadzona kiepsko. Jesli ktos sie zastanawia czy Medyk czy Wilenska to lepiej wybrac Wilenską. To moja rada
16.02.2019
01.02.2019
Studentka
Najlepsze jest to mydlenie oczu, że pracownia Kosmetologiczna jest tak świetnie wyposażona. Jedno mleczko j jeden tonik na wszystkie stanowiska! Pani magister dawkuje ilosc tonika a jak samemu się weźmie to człowiek jakby popełnił największe przestepstwo na świecie. Rozmawiałam z koleżanką z Wileńskiej i tam każde stanowisko dostaje takie kosmetyki. Jedno mleczko na 20 osób. Nie wiadomo czy śmiać się czy płakac.
Student
Zgadzam się z komentarzami niżej zamieszczonymi. Studiuję tu już 2 rok na dietetyce i średnio mi się podoba. Za dużo wiedzy tu nie wymagają, najlepsza wiadomo cześć praktyczna, ale wiedzy żadnej i to nie dlatego, że uczyć nam się nie chce, a po prostu nikt od nas tego tutaj nie wymaga i nie ma tutaj za dużej możliwości, niestety bo fajnie się zapowiadało
23.01.2019
23.01.2019
Admin
Komentarz usunięty.
Ola
Nie polecam
22.01.2019
22.01.2019
Daria.w
Ktoś sie wybiera na kierunek kosmetologia w październiku ? Czy kosmetologia na medyku jest płatna jeśli chce studiować stacjonarnie ? Ktoś idzie na ten kierunek i szuka współlokatorki do mieszkania to jestem chętna , moj mail: darus215@gmail.com
Aga
Mi tam się dobrze studiowało na Medyku. Nie rozumiem negatywnych opinii. Naprawdę dobra szkoła.
16.01.2019
14.01.2019
PATRYCJA
Cześć! Czy ktoś planuje rozpoczęcie nauki od października 2019 na kierunku kosmetologia w trybie niestacjonarnym? Chetnie się z kimś zapoznam ;) kontakt; patix69@interia.pl
Studentka
Teraz już wiem, że te wszystkie tutaj pojawiające się komentarze pisane są przez dziekanat! Ta szkoła to KPINA!!! Studiuje kosmetologie i wiecie ile mamy o kosmetologii? NIC!! Zajęcia praktyczne to dramat. Przez pół roku wałkowana tylko henna. Niczego nie można dotknąć, nawet mleczka do demakijażu nei wolno. Chodzi Pani Kuglarz po sali i rodziela porcję aby przypadkiem nie wycisnąć za dużo. Jak sama wziełam krem to się na mnie pruła. Kobieta ma takie pojęcie o kosmetologii jak ja o kosmonautyce. To jest jedno. Inny dział to pozostali wykładowcy którzy są tak leniwi że brakuje skali. Na wszystkich zajęciach ale to na wszytkich bez wyjątku jedyne co zrobili to przekazali temat do opracowania samemu w domu. Nie odezwali się słowem na temat wykładanego tematu!! Poprostu całą robote przekazali nam do znalezienia w internecie. Jedynym wykładowcą która mowiła i przekazywała wiedze była Pani Doktor wykładająca Promocję Zdrowia. Cała reszta do zwolnienia. Płacicie 500 zł miesiecznie i utrzymujecie figę z makiem! Poza tym nawet nie mają parkingu!! Ta szkoła to koszmar. Nie wierzcie żadnej pozytywnej opinio tutaj bo są kłamstwem. Jeśli chcecie studiować kosmetologie to szukajcie innej uczelni. Ona w was by tylko zabiła miłość do tego zawodu wierzcie mi. Nie lepiej wygląda to na dietetyce, gdzie wykladowca poleca olej rzepakowy do smażenia. Boże słyszysz to i nie grzmisz!!
12.01.2019
04.01.2019
Iza
Cześć, mogłabym prosić o kontakt od osób, które wiedzą co nieco na temat niestacjonarnej dietetyki i chciałyby podzielić się ze mną swoją wiedzą? ;> Kontakt na fb: Iza Tomaszewska ;)
Lena
A jak Wam się podoba Łódź?
24.12.2018
22.12.2018
Monika
Otworzono w tym roku psychologie?
Michał
Studiuję bezpieczeństwo narodowe na Medyku. Bardzo mi się podoba. Zajęcia są ciekawe, wykładowcy konkretni Polecam każdemu tą szkołę.
19.12.2018
19.11.2018
Lidka24
Medyk to świetna szkoła. Zajęcia na wysokim poziomie, świetna wykładowcy, a do tego bardzo pozytywna atmosfera.
Ciekawa
Od kiedy trwa rekrutacja, jakoś nie umiem znaleźć tej informacji, z góry dziękuję za odpowiedzi :)
05.11.2018
31.10.2018
Aga
Jestem na kosmetologii na 1 semestrze i jestem bardzo zadowolona. Dużo nauki, ale przydatnej nauki, nie mówiąc już o praktykach, rewelacja!
hania25
Hej, chciałam Wam serdecznie polecić kosmetologię na Medyku. Bardzo profesjonalnie poprowadzone studia. Znakomita kadra duzo praktycznej wiedzy. Jeśli ktoś ma jeszcze wątpliwości, to szczerze polecam, nie zawiedziecie sie ;)
31.10.2018
04.10.2018
DIETETYKA NIESTACJONARNIE
Zapraszam na grupę na fb :) Medyk - dietetyka niestacjonarnie 2018-2021
Patrycja
Nasza grupa Kosmetologia niestacjonarnie: WSBiNoZ kosmetologia niestacjonarne 2018/2021 Medyk
04.10.2018
01.10.2018
Ola
Witam, kto wybiera się na kosmetologię w trybie niestacjonarnym 2018/2021 ? Jest jakaś grupa ? Kontakt na fb: Aleksandra Majnert :)
Justyna
Witam :) z kim widzę się na kosmetologii niestacjonarnie I rok? :) :)
01.10.2018
29.09.2018
Weronika
Hej ktoś chętny na zapoznanie z kosmetologii (stacjonarnej).? fb : Weronika Miziołek 😀
wujo
same pytania zero odpowiedzi ziokeczki😂😂😂😂😂
28.09.2018
28.09.2018
Dietetyka?
Hej, czy ktoś wybiera się na dietetykę niestacjonarnie? Bardzo chętnie się zapoznam! Mój email situsia21@gmail.com piszcie śmiało :)
Ola
Hej, czy był ktoś dziś na inauguracji roku akademickiego? Podobno nie było to obowiązkowe, a nie wiem czy nie dostawalismy już tam legitymacji studenckiej
27.09.2018
27.09.2018
Agata20
Słyszałam, że w Medyku jest świetna kosmetologia, dużo praktyki i przydatnej wiedzy. Już się nie mogę doczekać, zaczynam pierwszy rok w październiku ;)
M
Cześć. Czy ktoś wybiera się na kosmetologię II stopnia niestacjonarne ?
25.09.2018
17.09.2018
Patrycja
Hej! Ja również w październiku zaczynam kosmetologię. Z przyjemnością z kimś zagadam, patrycja_ldz@o2pl Pozdrawiam ;))
Laura
TYLKO 10 osób na psychologii nie wiadomo czy się otworzy
16.09.2018
16.09.2018
Weronika
wybieram sie na kosmetologie , 1 rok licencjat , z checia zapoznam kogos kto rowniez idzie w tym kierunku : kontakt weronikamiziolek73@gmail.com. :)
Wiktoria
Ktoś wybiera się na psychologię? :)
14.09.2018
09.09.2018
Teacher
Psychologia - prawie każda prywatna szkoła ma ją teraz w swojej ofercie, a jedynie UŁ solidnie kształci w tym kierunku. Lepiej iść zaocznie na uniwerek - ma się chociaż perspektywy na przyszłość i papierek, nie oszukujmy się, wiele bardziej prestiżowej uczelni.
psychologia?
od kiedy oni mają studia psychologiczne? ktoś może napisać więcej, jaki poziom, skąd kadra i ogólnie, jak robią ta psychologię? zadowoleni jesteście?
03.09.2018
31.08.2018
Aga
Cześć, orientuje się ktoś do kiedy trwa rekrutacja, bo niestety na stronie nie jest to do końca sprecyzowane. Jest napisane tylko, że do września. Mam rozumieć że włącznie z wrześniem , czy do końca sierpnia? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam :)
Natalia
Ktoś chętny na spotkanie z kosmetologii? :)
29.08.2018
28.08.2018
Marlena
Hej czy ktoś wybiera się na mgr z kosmetologii specjalność podologia,będzie uzupelnial różnice programowe i jest po innym kierunku lic?
S
wez sb plan zajec z tamtego roku bedziesz wiedziec i sa codzienie ja wziolem sb plan zajec.
10.08.2018
07.08.2018
dietetyka
czesc studiuje ktos dietetyke dziennie? jak dlugo trwaja zajecia i czy sa codziennie?
Asia28
Bardzo polecam kosmetologię na Medyku. Kierunek jest świetnie zorganizowany, dużo przydatnej wiedzy i mnóstwo praktycznych zajęć. Praktyka zdobyta podczas studiów znacznie ułatwiła mi szukanie pracy. Jakbym miała wybierać studia jeszcze raz, to z pewnością znów wybrałabym Medyk.
06.08.2018
30.07.2018
Dominika
Hej, wybieram się od października na kosmetologię, też szukam współlokatorki :) Mój email: domcia289@gmail.,com
Patrycja
Hej, ja też wybieram się w tym roku na kosmetologię i szukam współlokatorki ;) Mój email: ppiw23@wp.pl
29.07.2018
25.07.2018
Kasia
Hej, planuję wybrać się na kosmetologie od października i szukam jakiejś dziewczyny (mogą być też dwie), z którą mogłabym wynająć jakieś mieszkanko. Dodatkowo , dla której nie tylko nauka będzie ważna ale również jakieś imprezy, wyjścia na miasto itp. Odzywajcie się tutaj, podając swojego maila a ja się odezwę ;)
Aga
Co możecie powiedzieć o pedagogice II stopnia?
23.07.2018
20.07.2018
Natalia
ktoś w tym roku wybiera się na kosmetologię? chętnie się z kimś zgadam ;) ava.ewab2@gmail.com
Rekrutacja
Do kiedy trwa rekrutacja?
16.07.2018
16.07.2018
Bezpieczeństwo
Ktoś wybiera się w tym roku na bezpieczeństwo wewnętrzne?
Karolina
Hej. Czy mogę prosić o kontakt do osób,które studiowały zaocznie kosmetologię i dietetykę ? Chciałabym zapytać o kilka spraw :) Mój email to situsia21@gmail.com będę wdzięczna jeśli ktoś się odezwie ;)
15.07.2018
12.07.2018
Szymon
Czesc, czy na dietetyce sa wyłacznie same kobiety czy mozna liczyc na mieszany skład i w jakiej ilosci osob sa prowadzone zajecia. ?Zamierzam własnie studiowac dietetyke :)
Klara26
Ja jestem po dietetyce na Medyki i polecam wszystkim zainteresowanym tą branżą. Dużo przydatnej wiedzy, praktyczne zajęcia, możliwość zdobycia pierwszych doświadczeń zawodowych. Jestem bardzo zadowolona, że wybrałam właśnie tą szkołę ;)
02.07.2018
18.06.2018
Andżelika
Hej, Powiedzcie czy ktoś z Was studiuję dietetykę II stopnia niestacjonarnie online, ktoś coś może powiedzieć więcej na ten temat ?
Agnieszka
W październiku zaczynam niestacjonarne mgr z dietetyki, Również jestem ciekawa jak będzie 😊
15.06.2018
12.06.2018
Ania
Witam, czy ktoś może podzielić się opinią na temat podyplomówki z oligofrenopedagogiki? Z góry dziękuję :) PS. żastanawiam się nad rozpoczęciem studiów w Medyku ub na UŁ.
Aga
Widziałam że jest możliwość studiowania magisterki dietetyki online? Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym? Albo czy ktoś może się podzielić wiedzą co studiuję się na magisterce z dietetyki, jakie przedmioty, jak wygląda obrona. Z góry dziękuję bardzo!
08.06.2018
05.06.2018
Gosia
Co do dietetyki, to ja jestem bardzo zadowolona. Przede wszystkim jest dużo praktycznych zajęć przygotowujących do zawodu. Poza ty uczelnia pracuje z różnymi instytucjami, więc można załapać się na pierwsze zawodowe doświadczenia. Jeśli ktoś myśli na poważnie o pracy dietetyka to bardzo polecam ;)
On
Jestem po technologi żywności i zastanawiam sie czy warto iść na dietetyke na magisterke, czy nauczą zawodu dietetyka?
21.05.2018
17.05.2018
Martin25
Cześć czy ktoś może się wypowiedzieć o studiach na bezpieczeństwie wewnętrznym jak jest czy warto?
Karolina26
Bardzo polecam studia w Medyku. Dzięki nim znalazła dobrze płatną prace w zawodzie, zdobyłam niezbędna wiedzę i duuużo praktyki. Kadra jest świetnie wykwalifikowana, a zajęcia prowadzone tak, by przygotowywały do przyszłej pracy.
08.05.2018
04.04.2018
Kinga
Skończyłam dietetykę na Medyku i bardzo sobie chwalę. Udało mi się znaleźć pracę w zawodzie, a do tego zdobyłam dużo potrzebnej wiedzy. Gdybym miała wybrać uczelnię jeszcze raz to z pewnością znów byłby medyk.
Boguś
Cześć wam, Słuchajcie możecie powiedzieć mi coś i kierunku dietetyka? Warto wybrać ten kierunek tutaj ?
20.03.2018
02.03.2018
Iga25
Moim zdaniem jedna z lepszych szkół w Łodzi. Świetna kadra, rzetelnie prowadzone zajęcia, dużo praktyki, ciekawe kierunki. Osobiście jestem po medyku, pracuję jako kosmetolog, więc to jet chyba najlepsza rekomendacja dla uczelni ;)
bawolek_M
Zapomniałam napisać, że chodzi mi o Medyk :-)
08.02.2018
08.02.2018
bawolek_M
Cześć wszystkim :-) chciałam Was zapytać czy na studiach magisterskich na kosmetologii jest jezyk angielski? Bardzo dziękuję za odpowiedzi :-)
Karolina22
Bardzo polecam studia w Medyku. sama skończyłam kosmetologię i udało mi się znaleźć pracę w zawodzie. Dzięki szkole dużo się nauczyłam, nie tylko w torii, ale przede wszystkim w praktyce. Wykwalifikowana i pomocna kadra to prawdziwy skarb tej uczelni. Polecam!
05.02.2018
23.01.2018
Sowa
Hej:) może ktoś się pochwalić swoimi odczuciami na kierunku kosmetologia..Czy poziom nauki jest zadowalający?Które przedmioty były dla Was najcięższe?Planuję rozpoczęcie studiów w obecnym roku akademickim, stąd moja dociekliwość:) Będę wdzięczna za wszelkie informacje..
bezp. wew.
od kiedy ta szkoła ma Bezpieczeństwo wewnętrzne??? wydawało mi się, że oni tylko robią kosmetologię i dietetykę, a tu zdziwienie... jak czytam niżej wpisy, to aż trudno mi uwierzyć, że wszyscy tacy zadowoleni??? jak to możliwe, czy to w ogóle realne? zwykle studenci narzekają, atakują a tutaj .... naprawdę jest tak dobrze????
12.01.2018
08.01.2018
Weronika A.
Medyk doskonale przygotowuje do pracy w zawodzie. Oferuje dużo praktycznych zajęć, dzięki czemu można tu zdobyć nie tylko potrzebną wiedzę, ale także praktyczne umiejętności.
Michalina
Świetna szkoła, polecam wszystkim, którzy pragną rzetelnie przygotować się do zawodu.
08.12.2017
15.11.2017
Agata
Ja studiuję w Medyku już 3 rok i jestem bardzo zadowolona. Obecnie robię licencjat z dietetyki i przyznaję, że jest to właśnie to czego oczekiwałam. Dużo przydatnej wiedzy, zajęcia praktyczne, no i zaangażowani wykładowcy. Polecam tą szkołę każdemu, kto chce zdobyć przyszłościowy zawód.
AlinkaM
Jak tam się macie po pierwszym miesiącu na studiach? :) Mi się w Medyku podoba coraz bardziej. Utwierdzam się w przekonaniu, że nauki społeczne to mój konik, a do tego jeszcze na uczelni jest taka fajna atmosfera... Plan zajęć spoko, nawet nie będę specjalnie się martwić, jak z czasem wzrośnie liczba zajęć. A jak bym chciała połączyć to z pracą, to już wiem od starszych roczników, że da się to zrobić całkiem gładko.
27.10.2017
25.09.2017
Marii
Uwaga, odzew na apele do studentów mgr dietetyki! Za chwilę zaczynam ostatni rok. Myślę, że w kwestiach elastycznego planu zajęć, łączenia studiów z pracą ze spokojem dacie radę. Ja sama zaczęłam pracować szybko na studiach, nawet zmieniałam raz pracę na taką bliższą przyszłemu zawodowi no i dotąd jakoś przetrwałam. Myślę, że taka nowoczesna szkoła doskonale wie, że dziś mało kto chce czekać z rozwojem zawodowym do końca studiów.
Lilu
Hej, Wybieram się na dietetykę. Ciekawi mnie jak wygląda plan zajęć na studiach niestacjonarnych i stacjonarnych, bo się waham.. Mam na myśli, czy na dziennych zajęcia są do późnych godzin wieczornych, czy wykłady są obowiązkowe i zazwyczaj są rano, a później odbywają się ćwiczenia, czy jest sporo okienek w tygodniu, od której zaczynają się pierwsze zajęcia? Zależy mi na pogodzeniu nauki z pracą i najlepszym wyborze decydując się na ten kierunek. Z góry bardzo dziękuję:)
19.09.2017
15.09.2017
Katarzyna
dramat
kasia
Czy jest ktoś kto skonczył magisterke z dietetyki?
15.09.2017
07.09.2017
ola
Proszę niech skomentują post osoby co bedą na magisterce na dieteyce!
Gocha
Hej Kochani przyszli studenci! Do osób, które wahają się między kosmetologią a dietetyką: wszystko zależy od zainteresowań i predyspozycji. Po obu kierunkach można dostać fajną pracę, zwłaszcza po studiach w Medyku ;) Ja powoli zbliżam się do końca dietetyki, ale mam też zadowolone koleżanki na kosmetologii. Na pewno polecam wybór tej szkoły, bo studiuje się fajnie. Jest czas na zabawę, ale dla tego, kto ma naukę na pierwszym miejscu, jest dużo możliwości rozwoju.
06.09.2017
01.09.2017
magdalena
Hej, jak wygląda plan zajęć na studiach niestacjonarnych? W każdy weekend? co drugi weekend? ile godzin? jest to dla mnie ważna informacja z uwagi na pracę
Przyszły dietetyk 😊
Hej, kto wybiera sie na dietetykę na magisterce?😊 Szukam przyszłych studentów 😊
30.08.2017
02.08.2017
Paula
Jeśli ktoś chętny zapoznać sie wczesniej z kosmetologii piszcie ;) paulinakwiatkowska96@gmail.com
Paula
Ja tez w październiku na kosmetologię ;)
02.08.2017
20.07.2017
Olezi
Jeśli tez się wybierasz na kosmetologie w tym roku, napisz, z chęcią się z kimś zgadam😃 oliwia187@gmail.com
Olezi
Hej! Wybieram się na kosmetologie w październiku :) jest ktoś jeszcze?
20.07.2017
17.07.2017
Przyszła studentka
Cześć ! Czy ktoś jest w stanie polecić który kurunek jest ciekawszy i daje więcej możliwości przyszłościowo na Medyku , wybieram sie od października ale mam dylemat pomiędzy DIETETYKA A KOSMETOLOGIA ???
Przyszła studentka
Cześć ! Czy ktoś jest w stanie polecić który kurunek jest ciekawszy i daje więcej możliwości przyszłościowo na Medyku , wybieram sie od października ale mam dylemat pomiędzy DIETETYKA A KOSMETOLOGIA ???
17.07.2017
13.07.2017
Kasix
Drogi Ktosiu! Jeśli pasjonujesz się dietetyką, to zdecydowanie polecam :) Uczelnia daje dużo możliwości, przez całe studia miałam poczucie, że kadra wręcz popycha nas do dodatkowej działalności, do odbywania staży, zdobywania doświadczenia. Do Maturzystki: znam kilka osób z kosmetologii ze starszych roczników, sympatyczne dziewczyny. Mam nadzieję, że będziesz mieć fajną grupę, życzę powodzenia :)
Maturzystka
Hej! Wybiera się ktoś na kosmetologię od października 2017? :)
11.07.2017
03.07.2017
Ktoś
Czy dietetyka to opłacalny kierunek w tej szkole? Jak oceniacie zajęcia? Chce się wybrać na tej kierunek jednak nie wiem czy mi się opłaca i czy potem nie będę żałować wyboru.. Jak z rekrutacją jest w tej szkole?
MarlenaB
5 lat temu zaczęła się moja przygoda z Medykiem. Skończyłam studia magisterskie z pedagogiki, w międzyczasie ukończyłam kurs z kosmetologii, bo to moja dodatkowa pasja. Okres studiów na tej uczelni wspominam bardzo dobrze. Zajęcia były rozwijające, chciało się do nich przygotowywać, chciało się zdobywać wiedzę. Wykładowcy to wartościowe osobowości, których się nie zapomina. Plan zajęć był na tyle elastyczny i "życiowy", że szybko mogłam połączyć studiowanie z pracą na część etatu na stanowisku częściowo związanym z zawodem pedagoga! Piękne czasy, super uczelnia:)
21.06.2017
29.04.2017
Pedagogika
Witam Wybieram się na pedagogike(zaocznie) i chciałabym się dowiedzieć jak wypada waszym zdaniem ten kierunek pod wzgledem poziomu nauczania,atmosfery itd Warto tam iść?
dietetyka
to nietypowe, że w tym roku było mniej chętnych bo dietetyka nadal cieszy się dużym powodzeniem szczególnie ze wzgledu na panującą modę na bycie fit itp :D
27.02.2017
10.12.2016
dietetyka
z tego co udało mi się dowiedzieć, to w tym roku było mniej chętnych niż w ubiegłym, ciekawe czy to stała tendencja czy jednorazowy skok..
;p
wydaje mi się, że to nie jest najlepsze miejsce do szukania współlokatorek, ja swoją współlokatorkę poznałam pierwszego dnia zajęć, zgadałyśmy się, że nie mamy z kim mieszkać i tak nam mija 3 rok razem ;)
30.11.2016
10.08.2016
Zuza188
hej:P wybiera sie ktoś w tym roku na kosmetologie ? i szuka może mieszkania w łodzi bo ja szukam współlokatorki i nowych znajomych :D piszcie zozolek188@wp.pl
Natka.patka
wiecie jak dużo chętnych było w tym roku na dietetykę?
21.07.2016
03.05.2016
Anitqa98
Jest ktoś po kosmetologii? proszę o kontakt: anitqa9889@interia.pl
kejti
Niestety nie spotkałam się jeszcze z wykazem uczelni, które prowadzą rekrutacje zimowe. Z tego co się orientuję to większość uczelni prywatnych prowadzi nabory w trakcie roku akademickiego, co odróżnia je od szkół publicznych. Jeśli na stronie nie widnieje taka informacja to wydaje mi się, że powinnaś zadzwonić do dziekanatu lub wybrać się tam osobiście. Słyszałam o przypadkach kiedy uczelnia nie prowadziła rekrutacji zimowej a zgodziła sie na przyjęcie studenta w trakcie roku ;)
29.02.2016
04.01.2016
katarzyna
szukam na stronce tej szkoły info o zimowym naborze, ale wszystko wskazuje na to, że nie prowadzą ... czy ktoś zaczynał studia od lutego? od czego zależy czy dana szkoła robi zimowa rekrutacje czy nie? jest jakiś wykaz takich uczelni w Łodzi?
dietetyka
na stronie WSBiNoZ jest kierunek, który mnie interesuje czyli Dietetyka. Jest na w ramach studiów I stopnia, ale na studiach II stopnia go nie widzę. Czy dobrze rozumiem, że wobec tego tutj robię licencjat, a na magosterskie musze się przenieść do uczelni która pozwoli mi na kontynuację? Gdzie studentki tej uczelni najczęśćiej idą dalej na Dietetykę" Na jakaą uczelnię w Łodzi?
27.11.2015
24.11.2015
lidka
masz do wyboru 3 specjalności: podologia, Spa i odnowa biologiczna z elementami dietetyki oraz Wizaż i stylizacja, wystarczy wejść na stronę ;)
sylwia.mm
a jakich specjalności możemy się spodziewać na tym kierunku?? kosmetologia to dość rozległa dziedzina, będzie coś związanego ze SPA & wellness?
26.10.2015
14.08.2015
diana
Super informacja! Szukałam uczelni, która prowadzi studia 2 stopnia na tym kierunku!
student
Uwaga! Nowość! Medyk dostał właśnie uprawnienia do prowadzenia studiów II stopnia na kierunku kosmetologia!
09.07.2015
09.07.2015
student
Uwaga! Nowość! Medyk dostał właśnie uprawnienia do prowadzenia studiów II stopnia na kierunku kosmetologia!
miśka
Czy jest ktoś tutaj z pedagogiki, możecie coś powiedzieć? Ja będę chyba musiała zmienić uczelnię.. moją podobno zamykają. Sama nie wiem gdzie teraz iść.
11.04.2015
23.03.2015
anita7777
jestem pozytywnie zaskoczona tą uczelnią, kiedy mówiłam znajomym, że wybrałam właśnie tą szkołę to kręcili nosami a teraz mi zazdroszczą, gorąco polecam!
do zośka
Rany!!!! kto Ci nagadał takich bzdur ze na uniwersytecie maja po 9 terminów!!!! bujda wyssana z palca, mam styczność z 3 wydziałami na UŁ i wszędzie słyszę tłumaczenia wykładowców ze egzamin może mieć max 2 terminy bo taki jest statut uczelni!
13.03.2015
26.01.2015
paulina
również jestem usatysfakcjonowana wyborem tej uczelni i kierunku kosmetologia, polecam wszystkim zainteresowanym ;)
kasika
ja się wybrałam :P i nie żałuję, super klimat na uczelni, mili wykładowcy, fajna grupa, ciekawe zajęcia ;)
31.12.2014
23.09.2014
klaudia
witam, kto wybiera się na kosmetologie od października 2014? byłoby raźniej jak już się kogoś pozna ;d freetka95@interia.pl :)
jolaaa
a wybiera się ktoś na kosmetologie w tym roku do tej szkoły? Może ktoś kto ma rok za sobą powie coś o tej szkole, kadrze itp? nie ważne czy z zaocznych czy ze stacjonarnych. ogólnie czytałam dobre opinie o tej szkole na innych forach , ale zapytać nie zaszkodzi. bede wdzięczna za informacje
04.09.2014
03.09.2014
delicja
Ma mało kierunków, bo najwidoczniej stawiają na jakoś niż ilość. Wolą mieć komplet studentów na 3 kierunkach niż po 15 studentów na 10 kierunkach. To jest rozsądne działanie, dzięki temu mają sporo pieniędzy na zatrudnianie naprawdę wykwalifikowanej kadry.
tomsa
dlaczego ta uczelnia ma tak mało kierunków?? wyższa szkoła biznesu a jakoś kierunków biznesowych nie widzę, o co chodzi??
02.09.2014
25.08.2014
krzysiek
więc trzeba się uczyć, ale nie przesadzajmy, że te studia to taki problem... zawsze to coś nowego, ale jeśli wcześniej się uczyłaś to i teraz będziesz, a to największy sukces ;)
sonia
ja ;) i zastanawiam się właśnie czy dam sobie radę, szczególnie z chemią, maturę zdałam całkiem nieźle ale studia to nie liceum, nie ma żartów... a nie chciałabym brać warunku czy powtarzać rok przez jeden niezdany przedmiot
07.08.2014
13.07.2014
Studentkaaaaa
Jest ktoś kto zaczyna kosmetologie od pażdziernika 2014 ? ;)
Samorząd Studentów
Zapraszamy na Drzwi Otwarte - 16 i 24 kwietnia. Zbiórka o godz. 14. przy wejściu B1 (wjazd od ul. Milionowej). Zobaczycie nasze pracownie, poznacie wykładowców, dowiecie się o zasadach rekrutacji!
11.04.2014
11.02.2014
gość
Mają wielkie akwarium z rybkami z oceanu!! wiem o tej szkole od dziewczyny która tam studiuje kosmetologie. Jest bardzo zadowolona,choć musi dużo się uczyć. W końcu wybrała taki odpowiedzialny zawód. Ja wybieram się w przyszłym roku do tej szkoły na dietetykę. Zobaczmy jak będzie. Są zajęcia praktyczne na których się gotuje!! Dziewczyna mówi,że wtedy pachnie w całym budynku. już nie mogę się doczekać. Pozdrawiam! :)
zośka
Zgadzam się z przedmówcą :) Mimo,że jest to szkoła prywatna, to wcale nie żyje nam się lepiej niż na uczelni państwowej. Mamy tylko 3 terminy i nie więcej,a na uniwersytecie ma się do 9 terminów poprawek!! A jeżeli chodzi o koszta nauki, to widać na co idą nasze pieniądze - na kosmetyki wysokiej jakości(studiuję kosmetologię), renowacje sal i ogólnie budynku. coś za coś :) No i mamy wspaniałe Panie w dziale marketingu, które gorąco pozdrawiam! ;)
11.02.2014
11.02.2014
troll
zabawny kolo, który klika, ze uczelnia wredna, bo dużo zajęć, praktyki i wogóle trzeba się uczyć i studiować , przyjeżdżać co drugi tydzień na zajęcia i czas poświęcać. Pier... takie. Idź gdzie indziej to zobaczysz że tu uczą. Jedne gorsze, drugie lepsze ale ogólnie jest ok, jeśli sie chce studiować. Chcesz za darmo dyplom to se kup na rynku. Skończyłem tu studia i bez problemy teraz robie magisterkę.
Marry
Jak na każdej uczelni są plusy i minusy, ja studiuję kosmetologię, baaardzo dużo zajęć praktycznych, wykładowcy otwarci, ale wymagający, także jak ktoś chce poudawać, że studiuje to nie tutaj;)
11.02.2014
31.01.2014
Kaka cdn.
Co więcej.. jeśli rezygnujecie z uczelni, nie ważne czy w październiku czy lutym, do końca semestru płacicie 50% ;) semestr się konczy w marcu, a następny chyba w lipcu. Zastanówcie się 100 razy jaką szkołe wyższą wybieracie.
Kaka
Odradzam w 100%.Jestem na I roku dietetyki niestacjonarnej minęło zaledwie kilka miesięcy,a ja mysle tylko o tym by zrezygnować(jak większość znajomych z roku). Zjazd co drugi tydzień (pt,sob,ndz)często godz 8-20. brak dłuższych przerw by zjeść choć jeden cieply posiłek, wykłady większość obowiazkowa(mimo iż na rozmowie wstępnej mowia ze nie sa obowiązkowe), dodatkowo obowiązkowe warsztaty w weekendy nie zjazdowe, dziekanat - tu nie o czym mowić, bo jakby go nie było-tragedia!, opiekunowie roku maja wszystkie prośby głęboko w du.pie., dietetyka niestacja a sesje mam od 10.02.2014 (poniedziałek), praktyki np. w szpitalu miesiąc (jaki szpital posiada w tych czasach kuchnie by czegos się nauczyć?!), informacje na strefie studenta o zmianie godzin zajec/odwołaniu zajec itp. dodawane sa kilka/kilkanascie godzin przed. a wykłady i cwiczenia?byle by wyswietlic i przeczytać slajdy tak wygladaja. Zdzierstwo i krętactwo.
27.01.2014
18.11.2013
dietetyka w Łodzi
cały problem z dietetyką w Łodzi jest taki, że można ją studiować albo na Uniwersytecie Medycznym (powodzenia!!!) albo tutaj, czyli w Wyższej Szkole Biznesu i Nauk o ZDrowiu, co to oznacza? ano tyle, że: plusy: mamy wykładowców w Uni Medycznego :-), poziom raczej powyżej średnieg w kierunku tendencji wysokiej minusy: w dziekanacie nikt nie będzie się nad Wami rozczulał, ani zajmował z troską jak w podstawówce, zapomnijcie, wnioski wyciągajcie sami, ot i co :-) ja sama myśle o tym kierunku (dietetyka) i będe próbować najpierw na 2 państwowych, a jak nie - to tutaj przyjde
kajka
witam tak ja jestem i zaczynam kosmetologie niestacjonarne ;]
10.10.2013
15.09.2013
fifi
na uczelni porządek, zajęcia bardzo rzadko są odwołane czy przeniesione, wykładowcy w porzo, z samą nauką jest tak, że róznie do tego studenci podchodzą, są tacy, co tylko przed zaliczeniami się przygotowują i to widać na co dzień (i zdają owszem),a są osoby, które uczą się systematycznie, co jest zdecydowanie lepszym rozwiązaniem, wtedy można porozmawiac z prowadzącym, jesli coś jest niezrozumiałe, a i oni dobrze na to patrzą, bo jest jakieś zainteresowanie na sali, generalnie spokój, ja jestem zadowolona
alona
czy jest ktos kto zaczyna rok akademicki 2013 niestacjonarnie?kosmetologie
15.09.2013
05.09.2013
Absolwentka
Witam, jestem absolwentką tej szkoły kierunku dietetyka stacjonarna i poniżej podzielę się z wami moją opinią na temat tej szkoły. Uczelnia jak uczelnia. Budynek przyjazny dla oka, sale w dobrym stanie, z dachu nie cieknie więc jest już dobrze. Choć nie tak dawno nie było przez 1-2miesiące ogrzewania a zajęcia i tak się odbywały.. Wykładowcy w większości są z Uniwersytetu Medycznego w Łodzi. Są mili wykładowcy i bufony. Ogólnie rzecz ujmując jeden ocenia Twoją wiedzę, a drugi zaś swoje fantazje jak np. pożyczenie długopisu - masz na koniec 5, bycie starościną i noszenie listy studentów - masz na koniec 5, założysz czerwone rajtki etc - też masz 5, chyba, że ma zły humor. Brak sprawiedliwości w ocenianiu. Idąc na kierunek dietetyka w tej szkole spodziewałam się zupełnie czegoś innego, ta uczenia nastawiona jest najbardziej na kosmetologię, my jako studenci dietetyki musieliśmy o wszystko się prosić a i tak rzadko kiedy to respektowano. Ruletką jest także to jakich będziecie mieli kolegów/koleżanki na roku, mnie się trafili dwulicowi, wywyższający się etc. I na koniec najważniejsze - uważajcie kogo bierzecie sobie za promotora, gdyż osoba, która jest miła i sympatyczna na wykładach często okazuje się być wyrachowaną osobą później chcącą cię tylko uwalić i w niczym ci nie pomaga ( z niewiadomych przyczyn). W zasadzie tylko dzięki dobrej średniej przez 3lata na dyplom dostałam dobrą ocenę, tak to byłoby nie za fajnie. A i żeby wybrać promotora to niektórzy stoją pod dziekanatem od 5 rano (decyduje kolejność zgłoszeń a i miejsc jest mało do danych osób, np. 1- 2.) Gdybym drugi raz miała wybierać szkołę, to na 100% nie byłaby to ta. Pozdrawiam i życzę przemyślanych decyzji
m
dietetyka jest też na uniwerku medycznym, w co do prywatnych to nie mam pojęcia
03.08.2013
28.06.2013
chocoolate
odradzam, najgorsze jest to, że nasze ciężkie pieniądze idą na ich wypłaty :( dziekanat masakra DOS ? jeszcze gorzej! najgorsze jest to, że bardzo dużo na poprawkach lub egzaminach ustnych zależy od humoru wykładowcy - zwłaszcza mówię tu o Paniach:) i później znowu wydajemy kasę na warunek, bo jakaś PANI miała okres :( Ogólnie nie poleciłabym tej szkoły nikomu, chyba że ktoś jest bardzo odporny psychicznie:) przedmioty, które naprawdę stoją na wysokim poziomie to kosmetologia, anatomia :) aż dwa !
dietetyka w Łodzi
szybkie pytanko mam: czy kierunek Dietetyka jest dostępny w Łodzi tylko na tej uczelni, cz na innych prywatnych też? a jeśli tak, to w której szkole?
26.06.2013
26.06.2013
Studentka!
ODRADZAM!!! Z kazdym dniem na tej uczelni zaluje swojej decyzji... jest to najgorsza decyzja mojego zycia. To jest bank na studentach a nie miejsce przyjazne mlodym ludziom.... organizacja dziekanatu i wladz jest bardzo ale to bardzo kiepska... nic nie mozna sie dowiedziec... przed samymi obronami promotor sie zwalnia... studenci zostaja na lodzie, gdyz uczelnia nie moze nic ustalic w takiej sytuacji, poniewaz rektor sobie na wczasy wyjezdza....placimy im duze pieniadza a oni sie za nie bawie a my w zamian nie dostajemy nic i bede kazdemu odradzac ta uczelnie bez wyjatku ... zastanowicie sie dziewczyny nad swoimi wyborami...
Aleks
martuskass i jak ci się podoba? dajesz radę? najbardziej mnie interesuje jak dajesz radę z dojazdami? przecież z Płocka do Łodzi jest kawał drogi! dojazdy muszą być męczące... ja też jestem z Płocka , ale mam zamiar wynająć jakieś mieszkanie bo nie uśmiecha mi się codziennie jeździć autobusami ;d
04.02.2013
26.09.2012
martuskass
Ja tez od tego roku zaczynam kosmetologie i mam wiele obaw. Mam nadzieje że jakoš dam rade z właszcza źe bd dojeżdzać z płocka;-)
Iza
Aga a z jakiego miasta jesteś ? ;)
18.09.2012
18.09.2012
Iza
ja też zaczynam tam naukę za dwa tygodnie ;) mam nadzieję ze to był dobry wybór ;)
aga
moze ktos podpowie mi cos na temat kosmetologi w wsbinoz ? zaczynam za 2 tygodnie pierwszy rok troche sie stresuje . :)
17.09.2012
12.07.2012
kasia
Moja koleżanka studiuje tutaj kosmetologię i jest zadowolona, wiem że mają bardzo dużo zajęc praktycznych. Bodajże już 1 roku jeden dzien w tygodiu był ku temu poświęcony. Do tego praktyki wakacyjne. Jedyną wadą jaką od niej usłyszałam na temat tej uczelni to poziom nauki angielskiego, niestety jest tam na dość niskim poziomie.
jurek
ide na podyplomówkę na nauczanie matematyki w szkole. wiadomo że będzie ciężko uczyć w szkole, bo jest coraz gorzej z dzieciakami, są niegrzeczne i ciężko nawiązać z nimi porozumienie. ale myślę że po ukończeniu tego kierunku i tak postaram się znaleźć pracę w jakiejś placowce edukacyjnej, to swego rodzaju powołanie ;D
24.05.2012
08.05.2012
agniecha
Ja moge polecić własnie dietetykę a szczególnie specjaloność psychodietetyka. Zawsze interesowały mnie takie zagadnienia a tutaj moge to realizować. Jestem bardzo zadowolona.
a administracja w Łodzi
gdzie polecacie studiowac kierunek Administracja w Łodzi? chodzi mi o szkoly prywatne. zastanawoiam sie nad: AHE, Kupiecka, Spoleczna Akademia Nauk i WSBiznesu i Nauk o Zdrowiu, poprosze o opinie tych, ktorzy rok temu sami szukali, porownywali oferty i przeanalizowali wszystkie Za i Przeciw
05.04.2012
29.05.2011
Lidka
Za kosmetologie i dietetyke w tej uczelni moge reczyc. MOja siostra tam studiuje, a ja tez sie wybieram. I pewnie wlasnie pojde na dietetyke. Latwiej pozniej o prace, niz po kosmetologii, bo na gabinet trzeba miec przynajmniej 35 tys, na start. Inne kierunki nie wiem, nie znam opinii.
agata
co sądzicie o dietetyce w \"medyku\"?
27.05.2011
Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
Mazowiecka Uczelnia Medyczna w Warszawie
Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
Uniwersytet Gdański
Akademia Wojsk Lądowych im. generała Tadeusza Kościuszki we Wrocławiu
Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
Politechnika Łódzka
Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
Wyższa Szkoła Handlu i Usług w Poznaniu
Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
WIT Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie