UTH im. Chodkowskiej Warszawa
Wybierz i oceń uczelnię?

Opinie, oceny, komentarze, pytania


Opinie (86)
Wyższa Szkoła Zarządzania EDUKACJA we Wrocławiu, WSZE, Edukacja Wrocław

WSZ Edukacja
odpowiedź dla Marcin z dnia 30.11.2019
Dzień dobry, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że nasi studenci są zadowoleni :) Pozdrawiamy, zespół WSZ Edukacja.
02.12.2019
30.11.2019
Marcin
Witam. Bardzo fajna uczelnia. Mili wykładowcy i bardzo miła atmosfera. Naprawdę bardzo polecam tą uczelnię jest super i jestem bardzo z niej zadowolony. Cieszę się bardzo że na niej studiuje
Artur
Witam! Jakie języki programowania są nauczane w trakcie studiów I stopnia - zaocznych ?
26.02.2019
25.01.2019
JolA
Czesc ,szukam informacji na temat egzaminu u profesor O.Jabłonko
Absolwent
Generalnie wspominam bardzo dobrze uczelnie , wykładowcy super , czyściutko przyjemna atmosfera. Fakt obrona pracy trochę trwała bo dopiero w 3 i 4 terminie bronilismy Sie .... ale z perspektywy czasu stwierdzamy ze mimo to wrócimy tutaj ponieważ uczelnia ma super poziom, zajęcia i wykłady bardzo fajnie prowadzone i w tym roku wybieramy sie aby kontynuować nadal studia :) polecam :)
19.01.2019
10.10.2018
Do pola
Szkola jak szkola
pola
potrzebuję opini o tej szkole na dzień dzisiejszy
04.10.2018
02.10.2018
lira
lilianna.ko@onet.pl
Do lira
Ja ide na pedagogike . Daj namiar na siebie.
26.09.2018
19.09.2018
lira
pedagogika wczesnoszkolna, zaoczna, ktos? :)
Basia
Cześć, jak to jest z opłatą wpisową? faktycznie termin ceny promocyjnej jest taki ostateczny (do 14.09.2018r.) czy raczej po tym terminie również można się załapać na jakąś zniżkę w opłacie wpisowej?
14.09.2018
11.09.2018
Do Studentka
Czy na tej uczelni są faktycznie jakieś problemy z wykładowcami ? Nic się nie trzeba uczyć ?
Monika
Polecacie Zarządzanie?
09.09.2018
09.09.2018
Monika
Cześć, zamierzam iść na zarządzanie. Czy dostane tu jakieś świeże opinie na temat tego kierunku na tej uczelni? I czy polecacie bardziej jakieś inne uczelnie?
Studentka
Studiowałam na tej uczelni pedagogikę teraz studiuje na DSW, jeśli chodzi o poziom nauczania to DSW mimo droższego czesnego jest dużo wyższy tutaj trzeba się uczyć, tam nie. Polecam DSW . Zresztą DSW jest najlepszą niepubliczną uczelnią na Dolnym Śląsku a "Edukacji " w nim nie ma.
05.09.2018
30.08.2018
Kama
Pedagogika wczesnoszkolna i przedszkolna, zaocznie, ktoś mógłby napisać jakąś opinie? :)
Magda
Czyściutko i przyjemna kadra pedagogiczna. Polecam
10.07.2018
09.07.2018
Ola
Komentarze są różne, chciałabym dowiedzieć się czegoś świeżego jak ktoś ma czas odpisać. Jak na obecną chwilę szkoła się prezentuje? Wymagania, atmosfera, przyszłość z dokumentem z tej szkoły?
Kiki
Na tej uczelni skończyłam Filologię Angielską i jestem bardzo zadowolona. Prawie wszystkie przedmioty prowadzone po angielsku (z wyjątkiem historii Ameryki i Anglii). Jeśli ktoś nie potrafi języka nie da sobie rady. Po pierwszym zjeździe z 50 osób zainteresowanych zostało nas 30, po pierwszym roku 25, a do obrony dopuszczono zaledwie 15. Wykładowcy bardzo wymagający, chociaż czasami wydawało mi się, że słownictwo jest na aż zbyt wysokim poziomie jak na licencjat, ale co się nauczyliśmy to nasze. Polecam.
22.12.2017
27.09.2017
"Absolwent"
uwaga na ta uczelnie ! Nie dopuszczają do obrony , mimo napisanej pracy !!!!! Chodzi im tylko o kasę !!!! Istna masakra !!!!!!!Nie polecam uważajcie !!!!!!
pyt. o zarzadzanie
czy dobrym pomysłem jest studiowanie tutaj Zarządzania? zerkam na ich kierunki, lekki misz =masz, nazwa uczelni wskazywała by że to szkoła która specjalizuje się z zarządzaniu. Ale może to błedny trop? MOgę liczyć na sugestie studentów z wyższych rocników zarządzania?
25.09.2017
24.08.2017
mimi
Zabawne są te sponsorowane na fejsubku reklamy WSZtu "STUDIUJ GRAFIKĘ". Tak naprawdę jest to informatyka, zapytałem w mailu, na którym semestrze wchodzą specjalizacje okazało się, że na czwartym. To jest nieporozumienie. Jaka to grafika? Mogłaby wreszcie, któraś szkoła otworzyć ten kierunek i zrobić konkurencje potwornie drogiemu SWPSowi. Na grafice nie trzeba ryć matematyki i fizyki.
informatyka
czy warto iść do tej szkoły na kierunek Informatyka???? jak to wyglądą od środka?
27.07.2017
21.05.2017
Agatka
Czy ktoś wybiera się lub skończył kierunek Zarządzanie II st organizacją turystyczną i hotelem ?
studia informatyczne we Wrocławiu
pytanie o Informatykę: jak jest tutaj w Edukacji? czy cena 396 zł na miesiąc to dużo czy mało w porównaniu z innymi szkołami? jeśli nie tutaj, to gdzie iść na Informatykę? Jaką uczelnie z Wrocławia polecacie?
29.04.2017
19.03.2017
antyplagiat, wikipedia itp
Takie właśnie osoby jak Ola pokazują, jaki jest poziom studentów, byle tylko pójść na studia, zdać egzaminy na 3, napisać byle gó*no zamiast licencjatu i mieć papierek. A potem nagle szloch i lament, że pracy nie ma, że uczelnia nie przygotowała ... Sami jesteście sobie winni.
Do Oli
Dziewczyno, zastanów się co jest dla Ciebie w życiu ważne. Jeśli szczytem Twojej ambicji jest kopiuj wklej z Wikipedii to nie zazdroszczę. Ja napisałam sama pracę na temat, który mnie interesował dla własnej satysfakcji, nie obchodziło mnie czy będzie ona sprawdzana anty-plagiatem...
09.12.2016
04.12.2016
Student
Poziom podobny jak na politechnice. Wysokie tempo nauki. Ola podaj namiary na kierunek, z checia przezyje twoje doswiadczenie.
ola
Polecam tym,którzy nie są zbyt ambitni i idą na łatwiznę.Nawet pracy licencjackiej nie musicie pisać.Wystarczy przepisać.Nie przepuszczają przez anty plagiat. Sprawdzone
22.10.2016
18.10.2016
pedagogika
Droga koleżanko, wytłumacz mi proszę jak to jest możliwe, że mam gotową pracę a nie jesteś dopuszczona do obrony? Może poprawki, o których pisałaś nie są wystarczające? Jest to dla mnie mega dziwne, żeby nie móc się obronić jeśli dopełniło się wszystkich formalności.
rozczarowana
Pedagogiki nikomu nie polecam na tej uczelni. Poziom niski a przy obronie jakies jaja. Robią wszystko zeby wyludzic dodatkowe pieniadze, nawet nie dopuszczaja do obrony (mimo,ze ma się gotowa poprawiona prace) a z promotorami jest tragiczny kontakt.
29.09.2016
29.09.2016
fionka
ile trzeba liczyć za wynajęcie pokoju? czy 400 zł wystarczy czy mało?
Studentka I roku
Witam, chciałabym się dowiedzieć kiedy otrzymuje się dostęp do e-dziekanatu oraz plan zajęć ? Zaczynam w tym roku I rok studiów i podczas zapisów mówili, że we wrześniu dostanę dostęp, a wciąż go nie mam :/ Może ktoś z obecnych studentów bądź absolwentów będzie w stanie powiedzieć mi kiedy mogę się spodziewać dostania swojego planu zajęć ?
09.09.2016
04.08.2016
Hmhmhm
Zastanawiam się nad magisterką we Wrocławiu na kierunku pedagogika ze specjalnością resocjalizacja z elementami kryminologii. Ktoś coś?
Filanglo
Bardzo polecam te szkołę wszystkim, którzy chcą studiować język angielski. Wysoki poziom nauczania, rzetelne przygotowanie do zajęć wszystkich prowadzących, miła atmosfera, student traktowany bardzo podmiotowo:), stypendia za wysokie wyniki w nauce, wspaniałe panie w dziekanacie, super kadra pedagogiczna - to argumenty, które sprawiają, że wybrałabym tą Uczelnię (bez wahania) jeszcze raz.
11.07.2016
02.06.2016
Natasza
Witam, prosiłabym o Waszych odczuciach co do LO dla dorosłych w tej szkole, nie wiem czy się wybrać akurat do tej szkoły, więc chętnie przeczytałabym Wasze opinie :)
pytam o stypendia
na stronie szkoły jest napisane, że: "Studenci WSZ „Edukacja” objęci są szerokim systemem stypendialnym: stypendia za wyniki w nauce i sporcie, stypendia Rektora dla najlepszych studentów, stypendia specjalne dla osób niepełnosprawnych, stypendia socjalne, stypendia mieszkaniowe oraz zapomogi" - moje PYTANIE: kto, wg jakich kryteriów dostanie stypendium socjalne, dla kogo jest stypendium mieszkaniowe, dla kogo są zapomogi??? pytam, bo moja sytuacja rodzinna jest dość specyficzna i zastanawiam się, jak oniliczą dochód na osobę.
12.05.2016
28.04.2016
Zarządzanie zasobami ludzkimi - specj.
Kiedy wybiera się specjalnosc na kierunku zarządzanie, a którym roku? jak jest na specjalności - Zarządzanie zasobami ludzkimi? Czy koś może się wypowiedzieć, kto to studiował? Warto, nie żałujecie? Jak wyglądają i czy w ogóle są praktyki albo jakieś staże? czy ta specjalność to dobry pomysł?
kaja
cześć, szukam informacji o studiach podyplomowych terapia pedagogiczna z elementami arteterapii. Ktoś może studiuje/studiował? jakie macie opinie? polecacie uczelnię? Zależy mi na wysokim poziomie nauczania, a nie na samym "papierku". pozdrawiam
27.04.2016
29.02.2016
Natka
Od października zaczynam studia i rozważam informatykę na tej uczelni. Jakie są wasze opinie na ten temat? Jak prowadzone są zajęcia, jaki jest poziom? Proszę o opinię studentów lub absolwentów tego kierunku. Pozdrawiam!! :)
kasia
zjazdy w soboty i w niedziele, wykładowcy życzliwi dla studentów, jak kolokwium to przy najmniej wiem z czego się uczyć. To nieprawda że każde zdaje. Ale żeby sie dostać trzeba już znać angielski w jakims stopniu.
03.12.2015
24.11.2015
do DK
"lecą z materiałem jak szaleni.." a czy wolałabyś, żeby tempo było jak w przedszkolu? wiadomo od dawna, że studia to taka forma nauki, która polega również na pracy w domu, wykładowca zakreśla zagadnienia a potem oczekuje Twojej SAMODZIELNEJ nauki...
Kinga
Czy ty DK aby na pewno studiowałaś tutaj? Który student anglistyki pisze "stódent"?? Aż strach pomyśleć że tacy potem uczą w szkołach angielskiego .. ..
23.11.2015
08.11.2015
Nimla
A ja właśnie niedawno odebrałam dyplom filologii w "Edukacji". Tempo było niezłe, czasami jak intensywny kurs, dosyć sporo zadań do domu - tłumaczenia, czytanie tekstów, itp. No cóż, w życiu nic nie przychodzi łatwo. Studiowałam już na innych uczelniach i różnie to było z traktowanie studentów, ale tu jestem mile zaskoczona. Miłą kadrę mają, przy której mozna się czgos nauczyć.Nie wiem nic o ruchach kadrowych, ale ci co mnie uczyli zawsze się do zajęć przykladali. Nie żałuję. Teraz pracuję dla biura tłumaczeń i ciągle uczę się czegoś nowego.Dobrze jest wiedzieć od czego zacząc.
DK
Bardzo serdecznie nie polecam. Skończyłam właśnie filologie angielska. Wykładowcy, nie szanują studentów, na zajęciach lecą z materiałem jak szaleni nic nie tłumacząc, a na zaliczeniu wymagają cudów . Małżeństwo wykładowców, którzy pomylili się z powołaniem ( powinni być co najmniej katami) gnębią nie tylko studentów ale i przyjaznych im wykładowców dzięki nim wyleciało już kilka wspaniałych wykładowców a na ich miejsce przychodzą oczywiście znajomki. Do tego poważne problemy w dziekanacie dochodzi nawet do gubienia bardzo ważnych dokumentów , burdel okropny, wykładowcy i Panie z dziekanatu nie potrafią przyznać się do błędu wmawiają studentowi ze czarne jest białe a student jeżeli chce zdać musi się zgodzić. Ostatni semestr przed obrona powinien być odrobinę luźniejszy tymczasem w Edukacji student ma do zrobienia w czasie w którym powinien pisać prace milion wypracowań projektów itd. Z sama obrona tez problemy zmiana formuły obrony na tydzień przed terminem. BArdzo mało zajęć związanych z kierunkiem, na filologi angielskiej mialam wiecej pierdół typu filolozofia , antropomotoryka i historia literatury niz faktycznej nauki angielskiego. Najgorsze jest to, że większość wykłądowców wymaga na zaliczenie wiedzy której wcześniej nie wyłożyło a na dociekliwe pytania stódentów odpowiadaja proszę sobie sprawdzić w domu. Pan od gramatyki odpowiada studentom, że w tym przykłądzie użyjemy takiego czasu a nie takiego "bo tak " , póżniej odpowiedź przy któej PAn się upierał okazuję sie nieprawidłowa. Jeszcze raz nie polecam nie ma w tej szkole nikogo kto potrafi przekazac wiedza, zastanawiam sie czy jest tam w ogole ktos kto ma WIEDZE>
21.07.2015
20.07.2015
tam
Jestem po filologii angielskiej pierwszego stopnia, ludzie którzy wstawiają komentarze że to szkoła dla tumanów, najprawdopodobnie tam nie studiowali, przynajmniej na tym kierunku. Trzeba tam się uczyć a nie zakuwać i mieć 80 % obecności, wykładowcy są też ok, a co najważniejsze, ogarnięci promotorzy którzy pomogą napisać pracę.
linka84
Witam chce się wybrać na kierunek pedagogika profil : edukacja wczesnoszkolna i wychowanie przedszkolne . Jakieś opinie o tym kierunku i porady ?
21.04.2015
11.03.2015
fil ang
filologia angielska (jeśli nie na uniwerku) to poptarz na Wyższą Szkołę Filologiczną, wg mnie oni są bardziej sprofilowani i lepiej kształcą, ale oczywiście porównaj sobie
nika
potrzebuje jak najwiecej informacji o filologii angielskiej. Poziom, jacy wykladowcy, czy mozna sie czegos na prawde nauczyc, jak wygladaja zjazdy tzn ile godzin i czy co tydzien czy jak?
02.10.2014
31.07.2014
Inez
TiR 2014 Witam wybieram się na studia niestacjonarne. Czy ktoś może mi coś powiedzieć na temat tego kierunku. Np czy w ramach zajęć są jakieś obowiązkowe wyjazdy typu obozy a jeśli tak to jak długo trwają, jak wykładowcy itp Z góry Dziękuję za pomoc Pozdrawiam :D
ekonomia
wszystko o ekonomii mnie interesuje? jak jest? wykładowcy? ile osób na roku? ile zostaje po pierwszej sesji? czy warto? jeśli nie ty, to gdzie na ekonomię z prywatnych?
03.06.2014
08.10.2013
joanna
Poszukuję osób, które przeniosły z się z wsf z filologii angielskiej do edukacji, proszę napiszcie czy jesteście zadowoleni ze zmiany. Czy edukacja jest uczelnią traktującą studentów uczciwie tzn - jeśli się uczysz to zdajesz bez problemu,czy jeśli uczelnia wymaga czegoś to równocześnie stwarza możliwość opanowania tego
sss
Studiuję już na tej uczelni juz drugi rok filologii angielskiej i jak dla mnie jest naprawdę fajnie . Wykładowcy są naprawdę mili, nie spotkałam się z żadnym który nie chciał nam '' pójść na rękę" . Co do poziomu - przynajmniej na angielskim też jest naprawdę dobrze, zajęcia są prowadzone prawie każde po angielsku, a nauki też jest sporo...
24.09.2013
18.09.2013
podyplomówki
czy jakieś opinie na temat studiów podyplomowych organizowanych przez WSZ Edukacja otrzymam, interesuja mnie najbardziej zarządzanie oświatą bądż cos pokrewnego, jesli nie tutaj, to co polecacie we Wrocławiu?
gruba kacha
jakos trudno mi uwierzyć, że wystarczy tylko bulić kasę i każdy bez wyjątku ma dyplom, jak rozmawiam ze znajomymi, to nawet na prywatnych uczelniach normą jest ulewanie, cho,cby po to, żeby studenci płacili za poprawki, akurat to co piszecie, dla mnie nie jest zachętą, bo nie chciałbym byc postrzegana jako studentka słabej uczelni, gdzie ze studiów nic nie wyniosłam, a niby na jakim kierunku jest tak lajtowo, jelsi moge dopytac?
30.08.2013
15.08.2013
alicja
polecam.zapłacisz i papier masz.szkoła dla nieuków1
kaśka
kochani-polecam tę szkółkę. uczę się mniej niż w liceum. za parę lat będę mgr tak jak te kujony z prawdziwych uczelni.
28.06.2013
25.06.2013
ja
Chciałabym się dowiedzieć więcej o pedagogice, może ktoś się na ten temat szerzej wypowiedzieć?
Kasia
Czy ciezko sie dostac na studia zaoczne Tir? Czy raczej nie robia problemow z przyjmowaniem
12.06.2013
31.05.2013
mgr
Na tej uczelni uczyć też się trzeba. Wykładowcy są różni od bardzo wymagających do mniej, a zależy od przedmiotu na danym kierunku. Panie w dziekanacie i nie tylko są miłe i załatwiają sprawy bez problemu.
Studentka
Moi drodzy studiowałam dwa lata na tej uczelni i to co tu zobaczyłam to istny cyrk. Organizacja w szkole jest jakimś absurdem. Teraz gdy trzeba płacić za poprawy coraz więcej osób nie zdaje w zerowym terminie mimo iż mieli to samo w pracach co osoby ,które zaliczyły... Obsługa biurowa to prawie wszystkie Panie bez kultury ! Kłamią ludziom w żywe oczy... Wiem ,że to najtańsza szkoła we Wrocławiu ,ale nie kierujmy się cenną bo nawet jeśli przyjdzie się tylko po papierek to czegoś trzeba wymagać !
21.05.2013
14.05.2013
kaska
mnie interesuje dziennikarstwo i komunikacja spoleczna, czy polecacie WSZ Edukacja czy jakas inna szkole we Wrocku (z prywatnych), i ktora? czy lepiej isc na uniwerek na zaoczne i placic czy placic za dzienne a szkole prywatnej ten sam kierunek?
Oligofreno
Szanowni państwa Zbieramy grupę osób chętnych na studia podyplomowe, z oligofrenopedagogiki. Na Wyższej Szkole Edukacja we Wrocławiu, aby kierunek ruszyli musi być minimum 20 osób, w 2 poprzednich latach uczelnia zrobiła promocje dla studentów w wysokości 100 zł za miesiąc. Aby taka cena obowiązywała musza ruszyć kierunek studiów, potem należy złożyć pismo do dziekana, Lecz może się okazał ze cena będzie większa, w zeszłym roku na kierunku edukacja wczesno szkolna dziekan ustalił cenę 150 zł za miesiąc. W zrazie pytań proszę się kontaktować z działem studiów podyplomowych .
12.05.2013
29.04.2013
Michał
Potrzebujesz pomocy w napisaniu pracy? A może Twoja praca wymaga tylko korekty? Jesteśmy uczciwymi i twórczymi ludźmi! Na naszej stronie również porady dla maturzystów dot. kierunków studiów i wiele innych ciekawych informacji!!! Zapraszamy! www.written4you.pl e-mail : written4you@poczta.fm
nessja
ja studiowalam pedagogike ale nikomu nie polecam w ogole tej szkoly to jest cyrk ktory sie nadaje do telewizji a nie szkola poziom zerowy organizacja i poziom nauczania z kosmosu na prawde ludzie zrobcie cos i zamknijcie ta bude bo ta szkola nie uczy a daje świstek dzieki ktoremu potem mamy tumanów z wyksztalceniem wyzszym!!!!!!!!!
16.04.2013
27.02.2013
Efti
Czy ktoś studiuje na podyplomowych? Planuję zapisać się na oligofrenopedagogikę i zastanawiam się czy będzie tylu chętnych, żeby kierunek ruszył :P
TiR
studenci zaoczni turystyki i rekreacji (II stopnia), mógłby się ktoś podzielić opinią o tym kierunku?
18.02.2013
26.01.2013
karola
również sie wybieram na edukacje na fililogie angielska czy ktos cos moze powiedziec??
kola
Hej, moglby ktos sie wypowiedziec na temat filologi angielskiej? Jaki poziom? Warto, czy strata czasu? :) nie chodzi mi o jakis niesamowity poziom, bo nie jest to cos co chce robic w przyszlosci, koncze inny kierunek studiow, ale bez znajomosci tego jezyka ciezko widze swoja przyszlosc, a za kursy tez sie placi (i ja osobiscie niewiele sie na nich nauczylam)
13.01.2013
20.11.2012
kaka
Cześć, jestem absolwentką Edukacji. Skończyłam tam licencjat i mgr. Potem poszłam do SWPS i powiem wam, że Edukacja to szkółka niedzielna, a nie studia. Porażka do kwadratu, poziom denny, zero wymagań względem studentów, każdy matoł tę szkołę skończy ... Więc jeśli zależy komuś po prostu na papierku (co gwarantuję, że w tzw. dzisiejszych czasach nic nie jest warte) to polecam Edukację. Ale jeśli chcecie się czegoś nauczyć, rozwinąć się NAPRAWDĘ - to omijajcie Edukację ...
stosunki miedzynarodowe
kto moze napisac cos na temat studiow w WSZEdukacja na kierunku stosunki miedzynarodowe? mnie interesuje najbardzie handel zagraniczny, ale ogolnie piszcie wszystko
06.11.2012
17.09.2012
bomba
zostawilam im na stronie numer telefonu, ciekawe czy ktos do mnie zadzwoni???
krawaciarz
uczelnia cieszy dobra opinia i zasluzenie, panuje porzadek, wszystko jest dobrze zorganizowane, studenci nie sa pozostawieni sami sobie, z racji tego, ze placa otzrymuja bardzo dobre warunku studiowania, i nie jst to prawda, ze na uczelniach publicznych zawsze jest lepiej, bo bywa roznie, czesto wlasnie w prywatnych o sluchaczy dba sie mocniej, bo zalezy im, aby ci mieli poczucie ze placa za wysoka jakosc nauki, moja opinia jest pozytywna, a sam osobiscie oceniam WSZ Edukacja na mocne laczne 8 pkt.
14.09.2012
22.08.2012
karolcia
mój kierunek to politologia bo już od gimnazjum jak zaczelismy wos to sie interesowałam polityką, niestety nie dostałam się na uniwerek wrocławski, bo oprócz wosu skopałam maturę. wybrałam wsz edukacja i ogónie jestem zadowolona, bo robie to co lubie.
jzon
we Wroclawiu za najlepsze z prywatnych uchodza: Handlowa, WSB i Edukacja. No, jeszcze niektorzy mowia ze Copernicus. pomijam panstwowe, bo wiadomo, ze tam lepiej i za darmo, no ale pubktow nie moze zbraknac
14.08.2012
09.08.2012
Małgoska
Ja polecam dziennikarstwo jak najbardziej, zajęcia sa ciekawe. Spoko ludzie, wykładowcy wyrozumiali. Trochę czasu trzeba poświęcic nauce, ale wszytko z umiarem. Polecam!
kams
czy mógłby mi ktoś napisać coś o dziennikarstwie? nie dostałam się tam gdzie chciałam, ale dziennikarstwo to moje marzenie i może najwyżej zaaplikuję tutaj żeby nie stracić roku. Jak wyglądają tutaj zajęcia? polecacie?
16.07.2012
07.07.2012
polibuda
edyta, oczywiście że najlepiej iść na polibudę, głupie pytanie :). tutaj i na innych uniwerkach to tak srednio a i papierek z polibudy bardziej ceniony :)
edyta
a czy ktoś może orientuje się na jakim poziomie jest tu informatyka? Na której uczelni we wrocku ją polecacie?
22.03.2012
27.02.2012
jadwiga
chcialabym studiowac kierunek stosunki miedzynarodowe, na uniwerek pewnie sie nie dostane, wiec robie rozeznanie wsrod szkol prywatnych, co mozecie napisac o Edukacji??? czy to dobry pomysl, zeby przyjsc tu na studia wlasnei na stosunki miedzynarodowe?
bryndza
WSZ Edukacja wypada we Wroclawiu calkiem niezle, choc wszystko oczywiscie zalezy od tego, czego szukamy, tutaj jest spory wybor kierunkow studiow: politologia, turystyka i rekreacja, zarzadzania, dziennikarstwo i komunikacja spoleczna, stosunki miedzynarodowe, informatyka, pedagogika, filologia angielska. Wiem, ze dla jednych jest to atut, bo ma sie z czegowybrac, a inni postzregaja to negatywnie, ze uczelnia lapie wszystkie kierunki, jakie sie da, zeby zarobic. Praeda jest taka, ze we wszystkich prywatnych szkolach wyzszych, tak we Wroclawiu, jak i w kazdym innym miescie, typu Warszawa, Krakow, Gdansk, Torun, Szczecin czy Poznan, zawsze w szkolach prywanych jest kadra z uczelni panstwowych, i tutaj tez sie z tym spotkacie, wiec jeden pies,
27.02.2012
23.01.2012
odi
cos Ty? serio? jak takie macie tam praktyki, to chyba warto się wybrac? a tylko w grecji czy gdzies jeszcze?
Niuniak
Słyszałam, że można dostać się na praktyki w grecji. Moja kumpela tutaj studiuje i mam wejscia hehe
16.01.2012
13.01.2012
Molek
hmmm? ktoś coś wiecej napisze? halo studenci ! ;p
Track
tak średnio na temat o pasjach podróżnyczych.... moze cos na temat szkoły?? a najlepiej konkrety
14.12.2011
21.05.2011
Mirka
Podróże od zawsze były moją pasją. Dzięki studiom na Turystyce i Rekreacji mogę zyskać wiedzę, doświadczenie, rozwijać swoją pasję podróżniczą.
Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
WIT Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie
Politechnika Łódzka
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
Wyższa Szkoła Sztuki i Projektowania w Łodzi
Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie
Mazowiecka Uczelnia Medyczna w Warszawie
Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
Wyższa Szkoła Handlu i Usług w Poznaniu
Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie