• UTH im. Chodkowskiej Warszawa
  • Wyższa Szkoła Biznesu - National Louis University

Wyższa Szkoła Zarządzania i Przedsiębiorczości w Wałbrzychu

uczelnia niepubliczna, 58-305 Wałbrzych, ul. 1-go Maja 131, (+74) 847 70 00, rekrutacja@www.wwszip.pl

Wyższa Szkoła Zarządzania i Przedsiębiorczości w Wałbrzychu to uczelnia niepaństwowa od wielu lat obecna na rynku edukacyjnym. Szkoła rekrutuje na studia licencjackie i magisterskie na dwóch kierunkach: pedagogika opiekuńcza z terapią pedagogiczną oraz zarządzanie, a także na studia inżynierskie na kierunku inżynieria zarządzania. Placówka ma również propozycje dla osób poszukujących możliwości podnoszenia swoich kwalifikacji na studiach podyplomowych. Oferuje słuchaczom szeroki wachlarz specjalności z zakresu administracji, prawa, zarządzania, pedagogiki i psychologii.

Uczelnia stawia sobie za cel dostarczenie studentom specjalistycznej wiedzy z wykorzystaniem technologii informacyjnych i komunikacyjnych oraz stworzenie absolwentom szansy na zatrudnienie w atrakcyjnych zawodach. Osoby zainteresowane studiami w Wałbrzychu mogą zapoznać się z ofertą uczelni oraz warunkami rekrutacji.


Ocena uczelni

7.68 / 10
98 głosów

Opinie (153)
Wyższa Szkoła Zarządzania i Przedsiębiorczości w Wałbrzychu, WSZiP Wałbrzych

Malwina
Witam.czy ktoś mógłby się podzielić wiedzą jak wyglądają zaliczenia i egzaminy na uczelni jeśli dot. Studiów Online ?
10.08.2022
01.07.2022
Mowi
Robiłam studia podyplomowe z plastyki i jestem zadowolona. Tryb studiowania bardzo mi odpowiadał. Polegało to na łączeniu się w czasie rzeczywistym i słuchaniu wykładów, wykonywaniu ćwiczeń. Większość prowadzących była bardzo kompetentna (szczególnie p. Joanna Waksmundzka), niektórzy mniej i ci najbardziej robili problemy np. pani od fotografiki (mam nadzieję, że już tam nie pracuje). Ogólnie polecam studia na tej uczelni, jeżeli ktoś chce poszerzyć swoją wiedzę, a nie tylko zdobyć papier. Teraz zaczęłam podyplomówkę na innej uczelni, też zdalnie, ale w innej formie i naprawdę muszę pochwalić WWSZiP
leon688
Polecam, szczególnie możliwości studiów on-line
11.06.2022
31.03.2022
Anula 1986
Witam, czy prawdą jest że można studnia magisterskie zrobić on-line bez osobistych wizyt na uczelni??? Jestem zainteresowana pedagogika magisterskie. Proszę o informację
Gos
Hej .Mam pytanie , jak wyglada nauka języka obcego na studiach drugiego stopnia online. Czy w ogóle jest język obcy ? i druga sprawa czy można " nie być " na wykładach online i zwyczajnie je odtworzyć?
31.03.2022
28.03.2022
Anaa
Witam. Czy są tu osoby , które zapisały się na studia jednolite ( pedagogika wczesnoszkolna i przedszkolna ?) w systemie online... proszę o kontakt . Pozdrawiam tropek34@wp.pl
magister
polecam studia na tej uczelni, nie prawdą jest że zaliczenia odbywają się na podstawie obecności, są egzaminy, prace zaliczeniowe i prezentacje. Nauczyciele aktywizują studentów, nie wystarczy się zalogować, trzeba aktywnie uczestniczyć na zajęciach i ćwiczeniach. Negatywne opinie piszę zapewne konkurencja.
20.03.2022
13.02.2022
ja
żenada, słaby poziom
oooo
Witam, czy jest ktoś kto studiował Zarządzanie i ma jakąś wiedzę na temat prawa w biznesie?
15.01.2022
05.12.2021
MartynaD
Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat studiów podyplomowych z Wychowania do życia w rodzinie? Warto...?
Iwona
Witam. Chciałabym poprosić o informacje na temat uczelni, kierunek pedagogika opiekuńcza z terapią pedagogiczną? Ktoś studiował i może wypowiedzieć się ?
03.10.2021
02.10.2021
Iwona
Witam czy ktoś może studiuje na II roku pedagogiki wczesnoszkolnej i może ze mną wymienić informacje 😁
Julia
Moj Mąż studiuje na tej uczelni. Jesteśmy pod wrażeniem. System dopasowany do dzisiejszych czasów i naprawdę otwierający się na studenta jeśli chodzi o tryb nauki, a jednocześnie zajęcia prowadzone na wysokim poziomie i wymagające przyłożenia się. Jest tez sporo studentów z dorobkiem zawodowym, co sprawia ze poziom zajęć dodatkowo jest wyższy, a zajęcia ciekawe. To był bardzo dobry wybór.
02.10.2021
19.09.2021
Aneta
Dzień dobry. Czy ktoś studiował lub studiuję nauczanie historii na studiach podyplomowych?
Ala
Czy może ktoś opisać jak wyglądają praktyki na pedagogikę przedszkolno- wczesnoszkolnej? I od kiedy trzeba je zacząć? I o co chodzi z tym ubezpieczeniem?
09.09.2021
23.08.2021
XXX
Prosze o info jak wygląda obrana. Tzn. czy można liczyć na pomoc promotora, czy jest gotowy zestaw pytań do obrony, itd.
Magda
Czy może ktoś się podzielić opinia nt. studiowania online, ZZL, studia mgr. Jak z zaliczeniami, itp?
19.08.2021
18.08.2021
tom
Jak wygląda nauka na studiach niestacjonarnych z inżynierii zarządzania , warto się w ogóle zapisywać?
Jagoda
Koleżanka, która wybiera się a studia opowiedziała mi co tutaj przeczytała o WSZIP, na której studiuję. Czytam i nie wierzę, na roku nigdy nie słyszałam żeby ktoś miał coś do zarzucenia. Bardzo fajne zajęcia, wykladowcy, mili pracownicy którzy zawsze pomogą. Lepiej zasięgnąć opinii studentów, ja tak zrobiłam i nie żałuję decyzji. Lepiej popytajcie np. na facebookowej grupie, WSZIP moja uczelnia, gdzie i ja podpytałam.
10.08.2021
25.07.2021
agnieszkakubivka24@wp.pl
Witam czy ktoś udzieli mi informacji o studiach pedagogicznych online, chciałam wiedzieć jak to wygląda i jak zdaje się egzaminy, proszę o info na e-mail agnieszkakubicka24@wp.pl pozdrawiam
Kas
Kończę pierwszy rok pedagogiki. Studia na tej uczelni to nieporozumienie - poziom szkoły policealnej. Zajęcia są online, przez WebEx. Wykładowcy w większości niekompetentni i nieprofesjonalni (spóźniają się, są nieprzygotowani, brak naukowego podejścia, chaos z zaliczeniami, brak im pasji, jest bylejakość). Zaliczenie jest proste - wystarczy obecność. Jeśli chcecie kupić papier, to dobra opcja. Niestety, wiedzy tu się nie zdobywa. Pokusiłam się na te studia i żałuję (żałosny poziom zajęć, na których przez 45 min. sprawdzana jest obecność, a później czytanie wikipedii lub gadanie bzdur o własnych przeżyciach. Tak, literaturę można we własnym zakresie przerobić!). P.s. Czytam opinie, że negatywne komentarze to fejki - prawda jest taka, że wszystkie negatywne opinie tutaj są prawdziwe.
06.07.2021
17.06.2021
Iza
Czy ktoś może mi powiedzieć jak wyglądają egzaminy? Da się studiować 100% online czy zaliczenia są na uczelni?
Aga
Witam, Czy ktoś studiuje pedagogikę szkolną na tej uczelni ( studia podyplomowe)? Czy warto? Jak wyglądają zaliczenia?
12.06.2021
01.05.2021
Nat32
Witam, czy jest ktoś jto studiuje tu zarządzanie? A konkretnie administracja? Chce zacząć od października czy warto? Czy jest trudno?
Adam
Jak wygladq kwestia nauki j.angielakiego?jestem dyslektykiem i nie umiem angielskiego...zero...
29.04.2021
28.03.2021
An.
Jestem na 2 semestrze pedagogiki opiekuńczej z terapią pedagogiczną. Studia dopasowane do życia i pracy, z wykładowcami idzie się zawsze dogadać, bardzo ludzcy i po prostu w porządku. Polecam. I kompletnie nie rozumiem negatywnych komentarzy poniżej, zwłaszcza tych o 3 wykładowcach na pedagogice... absolutne kłamstwo. Cieszę się, że nie kierowałam się opiniami z sieci, tylko przekonałam się sama jak to wygląda.
Wiola
Według mnie, zajęcia fajnie prowadzone, dużo z nich wynoszę. Trafiłam tu przypadkiem więc przy okazji podzielę się opinią. Na zajęciach jest przekazywane dużo wiedzy, oprócz tego są materiały do zajęć, wykładowcy dostępni również po zajęciach, w dziekanacie zawsze pomogą, a panowie z pomocy technicznej na 6+. Jak ktoś krytykuje, to albo myśli że egzamin zda bez wiedzy i się rozczarowuje że musi coś umieć, albo nie wie o czym pisze. Proponuje podpytać tu studiujących, np. w grupie na fb, wszip uczelnia, moja uczelnia albo wszip moja uczelnia ;) jakoś tak ja osobiście polecam i nie mam nic do zarzucenia
27.03.2021
22.03.2021
Rozczarowana
Ta uczelnia to jakaś farsa. Odradzam wszystkim. Szczegolnie studia podyplomowe. Ukończyłam kilka różnych kierunków studiów podyplomowych na różnych uczelniach w Polsce, ale to co prezentuje ta uczelnia i niektórzy pracujący tam "nauczyciele akademiccy", to jakiś żart. Szkoda czasu, pieniędzy i nerwów. Proszę omijać tę szkołę szerokim łukiem.
Basia
Aska mogłaby z tobą się skontaktować priv? Mam kilka pytań i bardzo zależy mi na odpowiedzi. Mój e-mail basiad.84@wp.pl
16.02.2021
11.02.2021
Ja
Witam..test z botaniki ..ktos cos?
Aśka
W tym roku kończę licencjat na Pedagogice na WSZIP. Mam nadzieję, że się obronię w pierwszym terminie (choć jeszcze pracy nie napisałam ;-) i od razu magisterska.Nie ma co robić przerwy ;-). Pozdrawiam wszystkich z roku. Trafiłam do WSZIP dzięki temu, że nie czytałam tak FAŁSZYWYCH i NEGATYWNYCH opinii o Uczelni. Kadra jest przeogromna, od kilku profesorów, kilkudziesięciu doktorów i magistrów, praktyków (dzięki czemu nie uczymy się jak na niektórych wyższych tylko teorii, której w praktyce wykorzystać się nie da a uczymy się teorii i praktyki).Nie z każdym z Wykładowców czuję super chemię, ale jest w porządku. Miałam poprawki przyznaję, ale trzeba się zmobilizować i powkuwać, ot cała filozofia. Pracownicy WSZIP pomocni (nikt u mnie z roku nigdy nic złego nie powiedział), od rekrutacji po dziekanat i kwesturę. Zresztą jak całe grupy z licencjatów od wielu lat kontynuują studia na WSZIP na magisterce to o czymś świadczy. Więcej prawdy, mniej hejtu ot moje przesłanie na dziś ;-) .
03.02.2021
02.02.2021
Aneta
Na stronie brak jest zakladki kadra. Kto o zdrowych zmyslach zapisuje sie nie widzac kto prowadzi zajecia? Kazdy powinien to weryfikowac przed zapisem. To podstawa zeby swiadectwa byly uznawane. Jak nie maja kadry na stronie to az strach sie bac kto tam prowadzi zajecia...
Polecam :)
Polecam studia na tej uczelni. Skończyłam ponad rok temu, ale dobrze wspominam ten czas. Świetna atmosfera, ciekawi ludzie. Do dobry wybór dla wszystkich , którzy wiedzą, czego chcą. Pisałam pracę licencjacką związaną z moja pracą i mogłam wykorzystać swoje doświadczenie. Pozdrawiam wszystkich wykładowców na pedagogice.
02.02.2021
02.02.2021
Kasia
Jestem teraz na 2 semestrze magisterki i już wiem, że dobrze trafiłam. Nie byłam na początku przekonana, bo studiowałam wcześniej na państwowej ale nie mam nic do zarzucenia. Zajęcia ja zajęcia, jedne fajniejsze inne mniej za to z wykładowcami dobry kontakt. W dziekanacie też zawsze doradzą.
Taka prawda - śmiech nie uczelnia
Miałem się zapisać, ale infolinia i kontakt mailowy to jedna wielka porażka. Dodatkowo ta strona wygląda jak zrobiona z 30 lat temu... Jeśli ktokolwiek tam się zapisał na studia online na stronie która wygląda jakby była zrobiona w darmowym kreatorze stron to nieźle musi być zdesperowany... Często kierunki zawierają literówki w opisach, rozporządzenia które podają na stronie są często nieaktualne i pewnie w oparciu o takie rozporządzenia i przepisy wydają dokumenty. Na ich stronie jest kadra. Widzicie ile mają osób w kadrze np. w kategorii "pedagogika"?. Oto ich cała kadra: Katedra Pedagogiki i historii wychowania prof. zw. dr hab. Maria Jolanta Żmichrowska ks. prof. dr hab. Stanisław Łupiński dr Magdalena Pluskota 3 osoby! 3 osoby prowadzi kilkadziesiąt kierunków studiów pedagogicznych... Przecież program studiów składa się z dziesiątek tematów. 3 osoby nie mają kwalifikacji żeby prowadzić tych wszystkich zajęć. Fizycznie jest to niemożliwe. W związku z czym dokumenty wydawane przez tą wątpliwą uczelnie nie spełniają podstawowych wymogów opisanych w przepisach. Przed zapisaniem się na studia (bez znaczenia czy zależy Ci na wiedzy czy świadectwie) zobacz kadrę uczelni. To powie Ci wszystko o uczelni. Kadra to podstawa, a tutaj jest po prostu NIE MA. Chyba stażystka z dziekanatu prowadzi wszystkie zajecia.... :D Powodzenia jeśli ktoś wpadnie na zwariowany pomysł i podejmie u nich naukę...
30.01.2021
29.01.2021
martusja
Witam, jeżeli ktoś może podzielić się swoją opinią i wskazówkami dotyczącymi podyplomówki z nauczania biologii to proszę o kontakt martus.ja@wp.pl
Natka
Witam, szukam osób, które mają może notatki z praktyk z pedagogiki wczesnoszkolnej i przedszkolna na studiach II mgr.( natkap9@wp.pl)
14.12.2020
31.10.2020
Magda
Malamii czy możemy się skontaktować mam parę pytań.. można prosić maila?
Gosia
Bernadka również jestem zainteresowana.. możesz podać mail w celu kontaktu?
26.10.2020
21.10.2020
malamii
Cześć , zaczęłam właśnie studia mgr. z zarzadzania i potrzebuje pomocy w wyborze promotora. Wcześniej studiowałam na innej uczelni o całkiem innym profilu, więc nie mam pojęcia o podanych nam wykładowcach. Do wyboru są: prof.L.Kowalczyk, dr P.Laskowski, prof.F.Mroczko, dr B.Owczarczyk, dr A.Polanowska, dr A.Tabor Smardzewska. Z góry dzięki za jakiekolwiek podpowiedzi ;) !
Bernadka
witam poszukuje studentów Pedagogiki II stopnia wczesnoszkolnej i przedszkolnej
20.10.2020
19.10.2020
namii11
Dzien dobry, rozpoczelam studia mgr. na kierunku zarzadzania i chcialam poprosic i pomoc w wyborze promotora ( studiowalam zupelnie inny kierunek na innej uczelni, wiec nic nie wiem na temat wykladowcow). Podane nam osoby to; prof.L.Kowalczyk, dr P.Laskowski, prof.F.Mroczko, dr B.Owczarczyk, dr A.Polanowska, dr A.Tabor Smardzewska. Dziekuje
ANUSIAK
Witam, chciałam zapytać jak wygląda obrona jeśli chodzi o kierunek online?
18.10.2020
18.10.2020
Praktyk
Szukam osoby, która ma w swoich notatkach z poprzednich lat dzienniczek praktyk (pedagogika mgr terapia pedagogiczna). Pomoże ktoś? izam91@o2.pl
Alusia333
Czy ktoś studiował na tej uczelni pedagogike ll stopnia tylko i wyłącznie online? Nie jest to jakieś oszustwo? Da się nie być na uczelni ani raz,?? Bardzo proszę o informację Alinka.b@poczta.onet.pl
30.09.2020
24.09.2020
nowa
witam, poszukuję osób, którzy chcą rozpocząć od października studia mgr. na kierunku resocjalizacja z elementami kryminologii- online, proszę o opinię na temat uczelni oraz tego kierunku. Z góry dziękuję.
Just9
Witam poszukuje osób, z pedagogiki przedszkolnej i wczesnoszkolnej on line (jednolite magisterskie)
05.09.2020
02.09.2020
podyplomowe
odpowiedź dla ANUSIAK z dnia 29.08.2020
Zajęcia w czasie rzeczywistym . Słuchacze zgodnie z harmonogramem zajęć przy pomocy platformy logują się na zajęcia z wykładowcą. Zajęcia nie są nagrywane i nie można ich odtworzyć . Uczestnictwo w zajęciach obowiązkowe. Całe studia można odbyć przez Internet bez konieczności przyjazdu na Uczelnię.
ANUSIAK
witam, chciałam zapytać czy ktoś może wie jak wyglądają studia podyplomowe online na kierunku J. ang. w nauczaniu przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Z góry dziękuję za odpowiedzi
29.08.2020
28.08.2020
Kamila
Witam chciałabym się dowiedzieć jak wygląda sytuacja na studiach jednolitych pedagogika wczesnoszkolna w trybie online, bądź pedagogika-terapia pedagogiczna 3 letnie. Proszę o kontakt. E-mail: kamiska97@wp.pl pozdrawiam :)
Beata
Witam serdecznie . Czy są tu osoby , które zapisały się na studia jednolite ( pedagogika wczesnoszkolna i przedszkolna ?) w systemie online... proszę o kontakt . Pozdrawiam beciakozlow84@interia.pl
26.08.2020
21.06.2020
OLa
Witam, czy ktoś z Państwa tutaj obecnych kończył podyplomowe z gimnastyki korekcyjnej i oligofreno i podzieli się opinią ? aspilszewska@gmail.com
Anna
witam. czy jest tutaj ktoś kto podjął lub niedawno ukończył podyplomowe studia online na kierunku ; pedagogika opiekuńczo - wychowawcza na WSZiP w Wałbrzychu? bardzo proszę o kontakt: ania.kontakt20@wp.pl
02.06.2020
02.06.2020
Tomek
Witam, czy ktoś z Państwa może podzielić się opinią na temat studiów online- marketing internetowy ? tomekgjti@gmail.com Z góry dziękuję
Bkab
Witam. Potrzebuje opini na temat uczelni WSZIP w Wałbrzychu, która prowadzi studia online. ( studia jednolite pedagogika przedszkolna i wczesnoszkolna ). Może ktoś z Was już tak studiował lub jest w trakcie i może się wypowiedzieć czy faktycznie można skończyć magistra nie będąc na uczelni. Kontakt ankasparta@o2.pl
27.05.2020
14.05.2020
Ewa
Tez mam pytanie. Czy te podyplomowki są dla obecnych już nauczycieli jako przygotowanie do nauczania drugiego przedmiotu?? Czy jest szansa żeby zrobić sobie jakiś kierunek i uczyć mając tylko to ? Pomocy! W innych uczelniach podyplomowki są zawarte jako „nauczanie drugiego przedmiotu”, a tu nie ma takiej informacji, wiec jak to jest?
Basia
Szukam opinii ludzi, którzy studiowali online kierunki nauczycielskie. Znalazłam informacje : „CHARAKTERYSTYKA KANDYDATÓW: Studia przeznaczone są dla nauczycieli oraz osób posiadających wyższe wykształcenie z przygotowaniem pedagogicznym, zamierzających nauczać przedmiotu “Biologia” w szkołach podstawowych i ponadpodstawowych.” wiec czy jeśli jestem po zupełnie innych studiach, ale zrobię przygotowanie pedagogiczne to będę mogła tez zrobić biologię, chemię itd i normalnie uczyć?
14.05.2020
01.04.2020
Don Pedro
Nie mogę znaleźć nigdzie listy pracowników naukowych tej szkoły, Wykłada tam może historyk starożytności - p. Anna Krzyszkowska?
Kla.
Witam, Zastanawiam się nad rozpoczęciem nauki na uczelni kierunek zarządzanie - online. Jakie są opinie? Jak wyglada sytuacja z egzaminami i zaliczeniami?
01.03.2020
21.02.2020
Krystian
Super Uczelnia, wykładowcy przyjaźni,polecam studia przez internet ...jestem mile zaskoczony...Pani Dr Witkowska, Pan Dr Urbański, Pan Dr Muchacki... wiedze przekazywane w fajny sposób... Panowie od obsługi studiów przez internet pełna profeska...Pani Kierownik z Dziekanatu i jej Współpracownice także pełna profeska i natychmaistowe załatwianie spraw...
Monika42
Witam, Pilnie potrzebuje informacji o tym jak wygladaja studia mgr 2-letnie na kierunku pedagogika - zaocznie/online czy można coś z tych studiow wynieść ? czy jest szansa obronić się wcześniej niż w 2 lata ? zaskoczyla mnie opinie Pani z sekretariaru ze mogę studiować ...po dowolnym kierunku ...ja np. mam inz. politechniki.. 'monika.getner@op.pl
21.02.2020
07.02.2020
xx2
Witam czy ktoś podzieli sią wiedzą o studiach magisterskich na kierunku pedagogika? jak wyglądaja te cwiczenia online? jak z egzaminami? e-mail: xx2xx4@interia.pl
Online
Powiem tak, I semestr i 80% Wykładowców olewa lub mobbinguje studentów online a za nimi w szeregu i ku ich przyzwoleniu robią to studenci stacjonarni. A teraz apel do uczelni: oprócz „wyższego wykształcenia wykładowcy powinni posiadać jakieś średnie wyobrażenie i conajmniej podstawowe wychowanie”
21.01.2020
13.01.2020
Belf
Cześć. Studiuje podyplomowo online nauczanie informatyki. Rewelacja. Wykładowcy z ogromną wiedzą, dużo praktycznych ćwiczeń, szczególnie programowania i grafiki. Mam porównanie z podyplomowka w Warszawie (uczelnia z top5) - w poziomie nie widze roznicy, natomiast Wałbrzych ma plus za 100% online.
Paulina
Witam. Potrzebuje opini na temat uczelni WSZIP w Wałbrzychu, która prowadzi studia online. ( studia jednolite pedagogika przedszkolna i wczesnoszkolna ). Może ktoś z Was już tak studiował lub jest w trakcie i może się wypowiedzieć czy faktycznie można skończyć magistra nie będąc na uczelni. Proszę o kontakt paulina.piton@vp.pl
09.01.2020
02.01.2020
IZABELA
Zastanawiam się nad studiami magisterskimi w trybie przez internet. Czy ktoś studiuję ? Czy rzeczywiście bez wyjścia z domu możesz zrobić Magisterkę? proszę się odezwać :) izam91@o2.pl
Karolina
Masakra!! Zapisałam sie na studia, zaczęłam je po czym dowiedziałam się, że dołączono mnie do studiów w połowie.. zaczęłam od drugiego (ostatniego semestru), a opłata jak za pełny rok. Po zgłoszeniu tego rozwiązano ze mną umowę. Strata czasu, opieszałość. Poprostu żenada :(
30.11.2019
29.11.2019
Ana
Czy ktoś studiował nauczanie jezyka polskiego online-podyplomowe ? Jakie są opinie o poziomie nauczania i wykładowcach ?
Mikmik
Szukam osoby która ukończyła albo jest w trakcie studiów magisterskich z zarządzania on-line na WZSiP w Wałbrzychu. Proszę o kontakt mikmik13@wp.pl
26.11.2019
04.11.2019
beatka66
Czy jest osoba która studiuje magisterkę online na kierunku Rachunkowość i Finanse Gospodarcze?
Jaaaa
Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat studiów magisterskich z pedagogiki wczesnej edukacji ?? Ważne :)
10.10.2019
08.10.2019
Adam
Studiowałem on line studia podyplomowe. Pomoc Panów odnośnie kwestii informatycznych na najwyższym poziomie.. Szybko, sprawnie, bez nerwów, zrozumiale dla studenta ... 10/10 !
Anonim
Nie polecam... Nie będę się rozpisywać dlaczego, ponieważ jestem pewna że za chwilę ktoś i tak podważy moje słowa. Napiszę krótko. Najgorsza uczelnia na jakiej zdarzyło mi się studiować. Poziom wykładowców-przede wszystkim jako ludzi- bardzo mizerniutki. Brak szacunku, a przede wszystkim niewielki zakres przekazanego materiału. Chaos, podlizywanie się do wybranych studentów ( oczywiście tych którzy pięknie oddawali)..Szkoda słów i energii na pisanie więcej. Ktoś napisał że nie jest to uczelnia na której łatwo zdobyć "papierek" . Każdy ma prawo do własnych opinii i nie chcę niczyich podważać ale ja uważam że wręcz przeciwnie. Bardzo łatwo zdobyć, tylko co z tego???
05.10.2019
01.10.2019
fizjo?
hmm ... czy oni mają kierunek Fizjoterapia? znajoma mi mówiłą, że mają, ale nie widzę nigdzie na stronie uczelni? czy źle coś patzrę?
Mania
Ja tez chce podjac studia jednolite pedagogika przedszkolna i wczesnoszkolna. Prosze wiecej informaci .Czy egzaminy sa trudne .wykaz przedmiotiw
22.09.2019
20.09.2019
Styska.
Hej chcialabym podjac na tej uczelni studia jednolite z przedszkolnego i wczesnoszkolnego czy jest ktos kto bylby wstanie napisac mi jak wygladaja te studia, jak zaliczenia czy w ciagu semestru trzeba cos robic. Prosze o meila jposzepczynska@poczta.fm
paula
hej, czy ktoś z was robił podyplomowe online? jeżeli tak to jak oceniacie? warto?
06.09.2019
06.09.2019
paula
hej, czy ktoś z was robił podyplomowe online? jeżeli tak to jak oceniacie? warto?
PIEXA
Cześć, wybiera się ktoś na zarządzanie i administracje publiczną sem. zimowy???
23.08.2019
30.07.2019
Ewelina
Cześć ktoś wybiera się na pedagogikę opiekuńczo- wychowawczą magister od października 2019?
Absolwentka
Nie zgadzam się ze wcześniejszymi komentarzami o Paniach z Dziekanatu uważam, wszystkie to pełna profesja. Zorientowane na temat kierunków i kwalifikacji, bardzo pomocne we wszystkich sprawach a szczególnie dla osób ,które studiują on-line. Pani kierownik to osoba na właściwym miejscu posiada ogromną wiedzę i doświadczenie była bardzo pomocna dla mnie przy wyborze kierunku bo miałam wątpliwości czy po studiach mgr jakie ukończyłam wybierając kierunek doradztwo zawodowe będę miała odpowiednie kwalifikacje , pomogła podjąć prawidłową decyzję. Pozostałe Panie również ponieważ często kontaktowałam się z Dziekanatem i rozmawiałam chyba z każdą z nich , nigdy nie byłam potraktowana źle chociaż mam trudny charakter jestem dociekliwa i wymagająca. Polecam tą uczelnię i studia on-line
19.07.2019
18.07.2019
Monika
Własnie zapisałam się na kierunek pedagogika resocjalizacyjna z terapią uzależnień i si okaże w trakcie czy jest tak super jak opisują .Jak na razie kontakt z panią od rekrutacji 10 na 10 .Miła , pomocna , szybko przesyła dokumenty niezbędne do rekrutacji co najważniejsze wszystko za pomocą komputera i poczty. Ciekawi mnie tylko jak wygląda wf ponieważ jest na samym dole listy przedmiotów .Ćwiczenia przed kamerką ?
Ola
Czy mógłby się ktoś wypowiedzieć ma temat kierunku Resocjalizacja z terapią uzależnień?
17.07.2019
15.07.2019
myszka1995116
cześć czy coś na temat zarządzania online.? Może ktoś się wybiera od października 2019?
Gg
Coś o integracji sensorycznej ktoś powie?
09.06.2019
28.05.2019
Dorota
Jeszcze parę słów o neurologopedii. Na tych studiach spotkałam wspaniałych ludzi z pasją, kochających pracę, życzliwych. Ludzi mających imponującą wiedzę i chętnie dzielących się doświadczeniem. To studia wymagające zaangażowania i szacunku dla każdego. Jeśli ktoś chce zdobyć kolejny papierek przy najmniejszym wysiłku, to rzeczywiście może być niezadowolony.
renarz
Pomoc informatyków wobec studentów on-line na najwyższym poziomie. Panowie zawsze mili, życzliwi, cierpliwi, kompetentni! Zasługują na uznanie!
27.05.2019
17.05.2019
Monika
Witam serdecznie, potrzebuje namiar na jakąkolwiek osobę, która rozpoczęła studia podyplomowe na kierunku NAUCZANIE WCZESNOSZKOLNE na WSZIP. Proszę napisz do mnie na maila : monia493@vp.pl
Iza
Hejt obejmuje widzę wszystkie możliwe dziedziny życia.. Jeśli chodzi o neurologopedie nie zgadzam się z krytycznym komentarzem. Skończyłam jakiś czas temu i jestem bardzo zadowolona. Zarówno kompetencje wykładowców jak i ich podejście do studentow na wysokim poziomie
15.05.2019
14.05.2019
Gosia
Nie podzielam krytycznego komentarza na temat neurologopedii. Wykładowcy zawsze służyli pomocą. Nigdy nie usłyszałam szydzenia, tylko konstruktywną krytykę, przede wszystkim dla postawy niektórych studentek. Jeśli oczekuje się szacunku, samemu trzeba z szacunkiem podchodzić do wykładowców. Pozdrawiam ich serdecznie.
Monikami
Podejrzewam, że opinia o neuro jest autorstwa kogoś kto temat własnej pracy ujmuje w cudzysłów... Hmmmm.. Zarówno logopedia jak i neurologopedia rewelacja. Dużo wiedzy, dużo umiejętności praktycznych, prowadzący zajęcia elokwentni z ogromną wiedzą popartą doświadczeniem, a do tego życzliwi i wyrozumiali. Żal było nam, że to już koniec
14.05.2019
09.05.2019
Student3579
Nie polecam neurologopedia bardzo słaba jakość kształcenia. Wykładowcy opryskliwi często szydzą ze studentów podczas zajęć.
Studentka
Dr Swiatek faktycznie beznadziejna.krzyczy na zajeciach, ignoruje studentow online.Mam wrazenie, ze sama potrzebune psychologa .Wykladowcy nie przyzwyczajenie do pracy ze studentami online, nie umieja czesto obslugi komputera.Nie polecam
04.05.2019
22.03.2019
Bod
Nie polecam kiepska jakość kształcenia, bałagan, przesuwane terminy zajęć. 😔strata czasu i pieniędzy
Aneta
Jestem na studiach podyplomowych (to kolejne moje studia, ale pierwsze na tej uczelni). Jestem rozczarowana. O ile rzeczywiście pomoc informatyków w czasie zajęć on-line na najwyższym poziomie, to sposób prowadzenia i traktowania studenta żenujący. Pani prowadząca większość kierunków podyplomowych (przyroda, geografia, biologia) jest arogancka, bardzo niegrzecznie odnosi się do studentów. Na tej uczelni obowiązuje model pruski czyli rób co ci każę, jesteś zerem ja tu rządzę!Wymieniona pani popełnia wiele błędów merytorycznych, ale ma przeświadczenie o swojej nieomylności, a potrafi innych zrównać z ziemią. Zero szacunku do drugiego człowieka. Nie chce wiedzieć jak traktuje swoich uczniów, ale po jej komentarzach dotyczących pracy w szkole można wiele wniosków wyciągnąć. Specjalne "perełki" nawet sobie nagrałam. Są wykładowcy bardzo ciekawie opowiadający, którzy traktują studia jako okazję do wymiany doświadczeń, którzy pozostawiają pole na pytania, zgłębianie wiedzy, zainteresowanie tematami. Są to wyjątki. Ponieważ studiowałam na innych uczelniach (studia podyplomowe) mogę powiedzieć śmiało, że o ile technologia idzie tu z duchem czasu, to rozumienie studiowania zatrzymało się na zasadzie: masz się tego nauczyć, zrobić, cicho siedzieć i chwalić prowadzących. NIE POLECAM!
27.02.2019
10.02.2019
Student
Ogolnie moze byc Wiekszosc wykladowcow okresla cele, osiaga je i jasno stawia wymagania . Jednak zajecia z dr Swiatek niciekawe. Szkoda, ze na koniec zajec nie ma ewaluacji. Pani niespojna, chaotyczna, nie realizuje zagadnien z materialow, ktore udostepnia. Brak umiejetnosci przekazu wiedzy i chyba ochoty na to. Student marnuje czas na jej zajeciach.
Student
Studia podyplomowe. Nie polecam!!!!!
09.02.2019
07.02.2019
zawiedziona
Byłam zainteresowana podjęciem studiów podyplomowych online. Tydzień temu nie było,teraz już raptem są (pierwsze zajęcia już za 4 dni -szok). Niekompetencja i arogancja Pani w dziekanacie wybitnie szokująca. Nie pamiętam, bym spotkała się z tak wrednym,bezczelnym i niekompetentnym pracownikiem w całym swoim życiu. Pomimo faktu, że nabór nagły jakby im jakaś firma podesłała nagle całą grupę (może magistrat :)?) to Pani nie była w stanie powiedzieć NIC o programie,planie,przedmiotach-totalnie nic nie wiedziała/ Śmiem stwierdzić, że jeszcze nic nie przygotowali...masakra
ona
Studia podyplomowe - online. To moje czwarte studia i najgorsze. Forma ok, natomiast cała reszta okropna. Gdybym wiedziała, że tak będzie nigdy bym nie zaczęła studiować. Każdemu będę odradzać
03.02.2019
08.09.2018
ja
Studiuję online Jestem oburzona traktowaniem nas przez jedną z prowadzących, której nazwiska nie wspomnę, dopóki nie skończę studiów z obawy przed złośliwościami z jej strony..............
Anna
Witam, czy jest ktoś kto studiował nauczanie chemii w szkole? Jak to jest odnośnie zaliczeń i egzaminów? Wiadomo, że różnie bywa z możliwością dostosowania się do ich harmonogramu. Jak wtedy to wygląda, gdy nie można być na zajęciach?
06.09.2018
04.09.2018
Klaudia
To dziwne "niedoszła studentko", ponieważ byłam w lipcu zapisać się na studia i uzyskałam wszystkie potrzebne informacje odnośnie studiów, na które się wybieram i dalszych kroków, które muszę poczynić ;)
niedoszla studentka
Nie polecam - zadalam pytanie Pani z sekretariatu o studia, ktore mnie interesowaly i nie otrzymalam zadnej konkretnej informacji. Obsluga klienta na poziomie zenujacym. chyba nie sa zainteresowani naborem kandydatow
12.07.2018
08.06.2018
Krzysztof
Jestem "świeżo upieczonym" absolwentem studiów podyplomowych; kierunek fizyka. WSZiP we Wałbrzychu bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Całość studiów uczyłem się w trybie on-line i przez cały okres studiów nie było żadnych problemów z łączem. Przez cały czas w trakcie zajęć czuwają informatycy, do których można zadzwonić w razie problemów. Obrona pracy też on-line i też bez problemów. Wykładowcy to profesjonaliści. Jako nauczyciel WF, który studiował fizykę podyplomowo na tej uczelni to śmiało muszę powiedzieć, że jestem przygotowany do nauczania fizyki w szkole. Szczerze polecam. Jak będę studiował nowy kierunek z pewnością wybiorę WSiP Wałbrzych.
szymon99
Witam, mam pytanie. Jak wyglądają zajęcia na studiach podyplomowych on-line? Jak wygląda na takich studiach egzamin z poszczególnych przedmiotów oraz egzamin końcowy?
20.05.2018
18.04.2018
renka
Pisze Pani, ze studenci online są traktowani przedmiotowo. Jak to rozumieć. Właśnie zaczynam studia tym systemem, więc jestem ciekawa... :)
Absolwentka
Dla tej uczelni najważniejsza jest kasa wpłacona na czas, nie student, tylko kasa. Wykładowcy cwaniaki, niedokształceni, więcej można dowiedzieć się z literatury, czy z internetu, niż od nich w czasie zajęć. Raz są na zajęciach, a za następnym razem ich nie ma, a człowiek przyjeżdża na zajęcia z bardzo daleka.Studenci studiujący online są traktowani przedmiotowo. Nie polecam tej uczelni.
15.04.2018
28.03.2018
Malutka
Witam, czy może ktoś z was skończył kierunek zarządzanie? Jak wyglądają w tej szkole studia niestacjonarne? Warto składać tam dokumenty?
Gosia
W porządku jestem tam na 2 kierunkach równocześnie Egzaminy przy włączonych kamerach Pisaneie pracy w domu i odsylanie
13.03.2018
08.03.2018
renka
ja słyszałam tylko, że znajoma mojej znajomej (haha) studiowała on line i była zadowolona. Nic więcej nie wiem, a też jestem ciekawa bo rozważam podjęcie studiów tą drogą. Może ktoś się zlituje i coś więcej nam powie.
aga
Czy ktos studiowal na uczelni on- line?? Jak to wyglada? Jak wygladaja egzaminy?
07.03.2018
19.02.2018
renka
Jak wyglądają na WWSZiP studia podyplomowe przez Internet ??? Czy wykładowcy idą na rękę studentom? Jak z frekwencją? Czy ostro jej wymagają?
mgr zarządzania
Śmiało mogę powiedzieć, że bardzo miło wspominam lata edukacji na uczelni, a spędziłam tam całe 5 lat. To co najważniejsze to przyjaźnie nastawieni wykładowcy, którzy mają wiedzę i potrafią ją w ciekawy sposób przekazać. Naprawdę można dużo wynieść z zajęć. Po roku przerwy poważnie rozważam powrót na uczelnię, ale tym razem na studia podyplomowe :)
28.07.2017
12.07.2017
Zadowolona
Jestem po studiach licencjackich na WSZiP w Wałbrzychu, a od października zaczynam magisterkę. Tak jak w przypadku I stopnia również teraz załapałam się na promocję, dzięki której ostatni semestr będę miała za darmo. Uczelnia godna polecenia - po trzech latach edukacji nie mam pod jej adresem żadnych zastrzeżeń.
mar
Nie polecam taj uczelni nikomu!. Na pewno nie nauczysz się tu niczego. Kadra - w szczególnosci na studiach podyplomowych- nie kompetentna, nie dostatecznie wykształcona! Zgroza. Nigdy nie podjęłabym tu nauki, gdybym wiedziała o tym wcześniej. Szkoda było mojego czasu, który zmarnowałam na studiowanie na tej uczelni. Uciekajcie stąd jak najdalej. Nie dajcie się zwieść ofertami z darmowym czesnym i promocjami. Uczelnia jest nic nie warta!!!
09.07.2017
06.07.2017
Podypl. online
Jak wyglądają podyplomowe online? Naprawdę można mieszkać za granicą, łączyć się online, kiedy chcemy, a na egzaminy przyjeżdżać, czy to chwyt marketingowy?
gr
Kadra słaba, większość wykładowców na tak zwanym drugim etacie bądź na umowie zlecenia. Tragiczny program np. 30h wykład z prawa karnego. Prawo handlowe i prawo gospodarcze publiczne wykłada emerytowany kryminolog, bez dorobku oprócz kilku artykułów z ubezpieczeń. Ogólnie szkoda czasu ;(
08.06.2017
06.06.2017
marcin77
Czy można dokończyć licencjata jak przerwałem naukę na III roku, i jak to wygląda .studiowałem w 2002 roku na tej uczelni. Może ktoś się wypowiedziec
Chwalę sobie
Studia podyplomowe na WSZiP w porównaniu do innych podobnych trzymają dobry poziom. Uważam, że kadra jest dobrze wyselekcjonowana. W porównaniu z zajęciami sprzed dwóch lat, gdy uczęszczał tu znajomy, poziom merytoryczny wzrósł znacząco. Duo się tu nauczyłem.. Negatywne opinie są krzywdzące.
05.06.2017
29.05.2017
ddd
Bzdury. Dyplom jest honorowany jak każdy inny. Mój dyrektor takowy nawet posiada
absolwentka
Uczelnia ta istnieje nie po to aby kształcić, tylko po to, aby "trzepać" kaskę. Wykładowcy z łapanki. Najpierw otwierają kierunek. Patrzą czy jest rektutacja, a dopiero potem układają przedmioty i szukają wykładowców. Najczęściej są to magistrowie - bo doktorzy i profesorowie kosztują. A Dyplom tej "uczelni" u pracodawców najczęściej nie jest honorowany.
23.05.2017
13.03.2017
Studentka
Obecnie studiuję pedagogikę i jestem zadowolona z formy oraz jakości kształcenia. Wykładowcy przyjaźnie nastawieni do studenta, elastyczni - wiele rzeczy można z nimi ustalić. Uczelnia idzie z duchem czasu:) Polecam!
Absolwent
Jeszcze z 10 lat temu szkoła trzymała poziom (wykładowcy z Wrocławia, na ćwiczeniach doktorzy) na dzień dzisiejszy dno i wodorosty, niedouczona kadra, wykłady z profesorami jeszcze w miarę, ale ćwiczenia to już żenada......ale o czym tu mówić tegoroczni magistrowie, zostają wykładowcami. I te podstarzałe Panie świecące tyłkami na ćwiczeniach...renomy szkoły nie podniesiecie. Byłam widziałam nigdy więcej...
29.11.2016
18.11.2016
Karina
A taki fachowiec co sie na wszystkim zna a nic nie robi nazywa sie Majcherek. Ciekawe na czym sie zna jeszcze.? Super kombinator naciągający uczelnie na kase.
arni
Bardzo fajna uczelnia, kończyłem licencjat i mgr, a teraz podyplomowe, Polecam
08.11.2016
02.06.2016
hopla
Szkoła spoko tylko co nie którzy wykładowcy już nie koniecznie. Jak ktoś tu wspomniał Dr. Urbański co innego mówi co innego myśli i jeszcze co innego robi , Dr. Świątek - tragedia !!! Humorzasta Kobieta ! Dzieli ludzi na tych co lubi i nie lubi w jej przypadku pod kątem tego co wykłada na uczelni ,to zupełnie nie na miejscu. Potrafi być bardzo złośliwa. Są też wspaniali wykładowcy jak Dr. Pluskota , dr hab. Kazimierz Bobowski, Dr. Cugowski i kilku innych
Radek
Mam pytanie czy orientuje się ktoś czy na tej Uczelni jest aktualny kierunek magisterki II stopnia Resocjalizacja z profilaktyką społeczną?
05.02.2014
19.01.2014
lea
Studia podyplomowe- dramat.
absolwentka fizjoterapii
nie polecam, totalna pomyłka zwłaszcza z praktyk zawodowych niektórzy mgr co prowadzą cw,praktyczne kompetnie nie znają się na fizjoterapii.Wystarczy zrobić krótki teścik o przyczepach początkowych i końcowych mięśni oraz o funkcji ruchowej danego mięsnia(nie wspomnę o fazach chodu) to padają nie mówie już o samej fizykoterapii- świadczy to o tym jakie to ,,magistrzy''skończyli uczelnie-hi.hi,hi.Nie idą z,,duchem czasu'' a wiadomo fizjoterapia idzie do przodu.Wybierajcie dobre uczelnie we Wrocławiu bo wiadomo nie od dziś że kolebką studiów fizjoterapii zawsze był Wrocław.Pozdrawiam.
21.11.2013
06.11.2013
studentka też
nigdzie nie można zrezygnować ze studiów "ot tak sobie, bo mi się odwidziało", skoro podpisujesz umowe, to decyzdujesz sie na cos, koniec kropka
student 3
beznadzieja nie polecam szkoda pieniędzy i czasu
06.11.2013
20.09.2013
inauguracja
rpzpoczęcie roku na Zamku w Ksiązu, pięknie tam jest :-)
do Ann
nie znam zadnej uczelni, ktora pozwala rozmyslic sie po pierwszym semetrze, umowa z reguly wiąże cie ze szkola i kazdy student ma problem aby przerwac nauke, jelsi nie zaplaci wszystkich zaleglych kwot, swoja droga - to w sumie jest jakis pomysl: skoro uczelnia chwali sie, ze jest OK - to powinna wrecz dac studentom wolny wybor, obawiam sie tylko, ze to nie przejdzie :-)
19.09.2013
15.07.2013
Ana
Jaka beznadziejna szkoła.. nie podpisujcie umowy dopóki nie pójdziecie na pierwsze zjazdy. Bo filmy na youtube też możecie w domu obejrzeć. A potem jak mega nie będziecie zadowoleni z sposobu nauczania, nie ma odwrotu. Brzmi pięknie tylko w reklamie, a tak na prawdę to kasa dla nich się tylko liczy. We Wrocku umarzają bez problemu finanse jak ktoś w I semestrze się rozmyśli. Przy podpisaniu umowy nie wierzcie w piękne słowa. Taka jest moja osobista opinia na temat tej szkoły. Dziękuję
Marcjan
Ta uczelnia to jedno wielkie nieporozumienie. Nikomu nie polecam. - - plan zmienia się z dnia na dzień (np w piątek, dzień przed zajęciami) - seminarium się nie odbywa, a jeśli już to trwa chwilę i w pośpiechu bo pani promotor przyjeżdża z Częstochowy i jest bardzo zajęta, wszystko w pośpiechu, - nie ma też możliwości skontaktowania się ze swoim promotorem, omówienia pracy - wszystko na ostatnią chwilę - niektórzy wykładowcy kompletnie niekompetentni (chodź zdarzają się wyjątki jak chociażby dr Tritt, który jest wybitny w swojej dziedzinie) - chaos, niedoinformowana kadra w dziekanacie - różnice programowe wyznaczone po zakończeniu pierwszego roku! skandal! - dr Urbański swoje zajęcia prowadzi na jedno kopyto, nieważne jaki jest przedmiot...na każdym jest to samo, awans zawodowy nauczyciela, wypalenie zawodowe itd. - kierunek Pedagogika nie jest kierunkiem nauczycielskim a przy zapisie mówią, że jest w tym przygotowanie pedagogiczne.
23.06.2013
23.04.2013
Kicha
Jak najbardziej polecam z roku na rok coraz wyższy poziom.To nie jest już ta uczelnia z przed kilku lat.Myślę ze dzięki dr B,
maters
fajna szkoła, fajni ludzie, fajni wykładowcy - tak mogę krótko podsumować :D zajęcia są prowadzone w miłej, spokojnej atmosferze, jest czas na powtórzenie i wyjaśnienie czegokolwiek, wykładowcy często idą na rękę , ale najbardziej cenię sobie ludzi z roku! ich po prostu nie da się zastąpić !!
04.02.2013
10.12.2012
Zainteresowana
Studia inżynierskie w Wałbrzyskiej Wyższej Szkole zarządzania i Przedsiębiorczości są na kierunku : zarządzanie.
inżynierskie
kto mi powie, jaki ta uczelnia ma kierunek na studiach inżynierskich??? bo jak rozwijam, to mi sie pojawia lista: Inżynier jakości Inżynier bezpieczeństwa Inżynier procesu Inżynieria finansowa Inżynieria komunkacji wizerunkowej Inżynieria przestrzenna Inżynieria środowiska ale na jakim to jest kierunku????
26.10.2012
09.07.2012
joanka
Przyjazna studentom uczelnia oraz nieobojętna na ich potrzeby :) osobiście jestem na inżynierii i doradztwie finansowym. wybrałam te studi ai ten kierunek, ponieważ są to studia inżynierskie. Zyskuję wiedzę z zakresu ekonomii, tak jak na uniwerkach natomiast bede miała tytuł inzyniera a to się bardzo teraz liczy. Poza tym nauka na takich studiach jest bardziej skupiona na działania praktyczne a nie tylką suchą teorię.
karol
Jak wygląda zarządzanie w Świdnicy? Wykładowcy są z Wałbrzycha, tak? i jak sprawa wygląda ze stypendiami czy akademikami?
04.07.2012
02.04.2012
do kajtka12
a Ty z Polski jesteś? bo dziwną masz składnie, gdy piszesz? i w ogólne mam wrażenie, że się zgrywasz i nasmiewasz swoimi wypowiedziami? chyba sie nie mylę, prawda?
ma
ogólnie szkoła wwszip spoko żyć nie umierać:)))))))))
29.03.2012
21.03.2012
renata
Fizjoterapię polecam! Szeroka gama różnych zajęć, prowadzona w ciekawy sposób, do tego praktyki. Na prawdę można zdobyć tu porządną wiedzę do wykonywania tego zawodu w przyszłosci.
kajtek12
Zapomniałem dodać, że tyle wiem od mojego taty, który kończy tam studiować.
12.03.2012
12.03.2012
kajtek12
Wykładowcy bardzo mili i życzliwi, doceniają też wiedzę poza programową, można spotkać wiele wspaniałych osób, polecam tą szkołę:)
IWA99
Uczelnia przyjazna studentom, świetna atmosfera, wysokiej klasy wykładowcy. Polecam, bo sama tu studiuję.
15.02.2012
14.02.2012
Patrycja
od dawna mysle o fizjoterapii, biore pod uwage fakt, ze zabraknie mi punktow i biore pod uwage ta szkole, by rozpoczac w niej studia. Bede studiowala dziennie. Zalezy mi na informacjach od studentow kierunku Fizjoterapia, jak wygladaja zajecia? jak wyposazone sa sale? jakie jest podejscie wykladowcow? jak sie czujecie w tej szkole i czy byscie ja polecili komus bliskiemu?
kopsik
jesli chcecie to jest zimowa rekrutacja, może ktoś znajdzie cos dla siebie - polecam ta szkole
23.01.2012
19.01.2012
gosik
I co masz coś wiecej do powiedzenia? Czemu tak fajnie niby tutaj?
iziek
tak tak tak jestem na tak bo sama tam studiuje! :)
16.01.2012
03.01.2012
WiesławP
Wspaniały i przyjazny klimat współpracy,umiejętne przekazywanie wiedzy studentom przez wysokiej klasy wykładowców!!!
mysza
Czy fizjoterapia jest ok? Jakie mają zaplecze? Wykładowcy skąd?
11.12.2011