Opinie o Uczelni Akademia Wychowania Fizycznego we Wrocławiu (AWF Wrocław)

Komentarze (68)

  • Student AWFU WF 2 ROK

    Nie polecam studiowania na tej uczelni. Podejście 80% prowadzących jest naprawdę tragiczne. Przykładów jest mnóstwo, które mógłbym podać po niespełna 1.5 roku tutaj. Ogólnie rzecz mówiąc robią pod górkę studentom, treści jakie są wymagane są bardzo mało przydatne w późniejszym zawodzie.Na dodatek trafiają się prowadzący którzy nie przepuszczają co roku 90% studentów a powtarzanie przedmiotu jest oczywiście płatne (800zł). Gdybym miał możliwość dawno bym zmienił uczelnie. Oszczędziłoby mi to wiele nerwów i nieprzyjemności,
    05.01.2019
  • Zawiedziona

    Kompletny brak szacunku do studenta, traktują jak podludzi, uczymy się rzeczy niezwiązanych z kierunkiem, najgorsze miejsce na ziemi przez które nabawiłam się depresji. Nie polecam, nigdy nie wybierajcie tej uczelni!
    12.11.2018
  • diana

    Czy ktoś z Was ma doświadczenie z kierunku Sport- żywienie i suplementacja w sporcie- zaoczne mgr?
    10.09.2018
  • duśka

    Zaczynając studia byłam zachwycona uczelnią, żyłam w przekonaniu że dobrze wybrałam uczelnię. Niestety długo to nie trwało. Ta uczelnie to jedna wielka pomyłka co roku co raz bardziej nas zaskakiwała. Na moje nieszczęście jeszcze musiałam za te studia płacić… Zacznę może od wyposażenia Sali od kosmetologii: stare kosmetyki z ziaji- szczyt marzeń każdego kosmetologa, brak zaopatrzenia w podstawowe rzeczy tj. waciki kosmetyczne, zmywacze, lakiery, chusteczki (kazano nam przynosić swoje). Jeśli chodzi o zabiegi któregoś razu stwierdzono że wystarczy aby zajęcia odbywały się w sposób pokazowy (prowadzący przeprowadza zabieg na modelce studenci tylko patrzą) Bogu dzięki nasze Panie prowadzące do tego nie dopuściły. Ale opuszczając tą piękną słoneczną uczelnię (swoją drogą nie mam pojęcia za co dostała ten tytuł) wyszłam tylko z 2 szkoleniami. Warto wspomnieć o podejściu na uczelni do nas studentek kosmetologii większość prowadzących uważa nas za ‘’panie od robienia paznokci’’ więc nie liczcie na to że ktoś będzie Was tam traktował poważnie. O podwyższeniu czesnego dowiedziałyśmy się może tydzień przed jego zapłatą (a zwiększono go o 600zł) z resztą jak o wszystkich najbardziej istotnych rzeczach dla studenta. W regulaminie widnieje również możliwość przeniesienia ze studiów płatnych na zwykłe. Po wielu prośbach (ponieważ na niestacjonarnych zostało 20 i idealnie tyle było miejsc na studiach stacjonarnych) o przeniesienie grupy niestacjonarnej usłyszałyśmy prosto w twarz od władz uczelni, że oni tego nie zrobią bo oni po prostu mają z nas duże pieniądze! Na trzecim roku to chyba najbardziej zwaliło mnie z nóg czysty armagedon! Pierwszy o tym jak będą wyglądały nasze obrony dowiedziałyśmy się może jakoś 2 miesiące przed jak nie lepiej wcześniej nikt w naszej kochanej uczelni nie mógł zdecydować się jak maja wygladac nasze obrony mieszano nam w glowach raz miał być egazmin teoteryczny w formie pisemnej raz tylko obrona pracy a raz Bóg wie co jeszcze. O terminach naszych egzaminów również dowiedziałyśmy się 2 tygodnie wcześniej. Zagadnienia do obrony?! Inne uczelnie dostawały je na początku rozpoczęcia się pierwszego semestru my miesiąc przed! I na koniec hit! Rodzice ucieszeni czekają na rodanie dyplomów kupili nawet prezent i co się okazuje?! Że po zdobyciu tytułu licencjata niestety na naszej uczelnie nie wręcza się uroczyście dyplomów bo nie opłaca im się zamawiać dla studentów tylu tog!!! Wyjątkowa uczelnia i chyba jedyna taka w Polsce w której nie wręcza się uroczyście dyplomów studentom bo przecież po co strata pieniędzy!!!! Z całego serca błagam nie wybierajcie tej uczelni bo się zawiedziecie!!!
    10.09.2018
  • aksjonauczyciel i wielki dydaktyk

    Lepiej skonczyc zawodowke niz uczyc sie tresci nikomu nie pitrzebnych,ktore i tak fajnych pieniedzy w zyciu nie zapewnia.Praca w szkole tylko po znajomosci i ukladach.AWF to fabryka bezrobotnych w swoim fachu,kazdy i tak w pozniejszym czasie robi co innego.
    12.08.2018
  • Bart

    Szukam animatorów zajęć sportowych na festyn w dniu 26 Maja od 9 do 13 we Wrocławiu na psim polu - nie musisz być instruktorem ( choć mile widziane) ważne żebyś potrafił/ła pracować z dziećmi - więcej info pod telefonem 785803571
    10.05.2018
  • Ola

    Hej, wybiera się ktoś na AWF fizjoterapia - zaoczne. Jakie są progi punktowe? Ciężko się dostać, czy to formalność. Możemy się powymieniać sugestiami piszcie na maila alcieszynska@gmail.com
    02.05.2018
  • lusia

    Odradzam studiowanie kosmetologii na AWFie we Wrocławiu, poziom baaardzo niski, jeśli ktoś chce być dobrym kosmetologiem to niech się nie spodziewa cudów po tej uczelni... Byłam tam na I stopniu, teraz jestem na II stopniu na Uniwersytecie Medycznym w Poznaniu i z tego co znajomi z kierunku opowiadają jak było na licencjacie na innych uczelniach to okazuje się, że PWSZety mają lepszy poziom niż AWF we Wrocławiu. Wszędzie był przedmiot chemia organiczna nieorganiczna, na AWFie nie, ponieważ nie ma tam żadnej pracowni chemicznej, z tego też powodu receptura kosmetyczna to tylko sucha teoria, prowadzący sam zasypiał na tych zajęciach, mikrobiologia to również sucha teoria, żadnych zajęć laboratoryjnych, pracownie kosmetyczne słabo wyposażone. Na każdych zajęciach na których można poznać skórę z różnej strony czy to fizjologicznej, biochemicznej czy histologicznej prowadzący twierdzą, że omówią to tylko pobieżnie lub wgl ominą ten temat, bo my to przecież już wszystko wiemy... Jeśli ktoś chce być dobrym kosmetologiem to niech dobrze przemyśli wybór uczelni.
    11.03.2018
  • Dominik

    Jak wygląda sytuacja na AWF wrocław na fizjoterapii bo z tego co czytam opinie są nie za ciekawe. Jeżeli możecie mnie poinformować też lub dać jakiś link do progów punktowych 2017/2018 oraz powiedzieć jak wygląda egzamin sprawnościowy to będę wdzięczny (nie mogę na ich stronie znaleźć).
    07.03.2018
  • maturzystka

    Powie mi ktoś jak wygląda rekrutacja na kosmetologię? Biorą pod uwagę tylko jeden przedmiot?
    25.02.2018
  • Ola

    Studiuje ktoś może kosmetologie na AWF we Wrocławiu? Polecacie ten kierunek?
    15.02.2018
  • Przyszła studentka

    Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak wygląda nauczanie języków obcych na turystyce i rekreacji?
    26.09.2017
  • Student AWF

    Nie polecam tej uczelni . Brak szacunku do studentów , prowadzący nie odpisują na wiadomość nie wstawiają się na konsultacje , egzaminy nie są sprawdzane obiektywnie . Naprawdę nadze omijać ta uczelnie !
    24.09.2017
  • Fizjoterapia

    Cześć możecie cos powiedziec na temat Fizjoterapi na AWF. Jak wszystko tam wyglada?
    10.08.2017
  • Kasia

    Jakieś opinie o turystyce i rekreacji na tej uczelni??
    30.06.2017
  • inesita79

    niestety ja moge tylko dodac negatywna opinie o tej uczelni. mimo ze studia sa ciekawe to wykladowcy nie potrafia wykorzystac zainteresowania studentow. nie ma roznicy miedzy wykladami i cwiczeniami. podstawa prowadzenia zajec sa prezentacje przygotowane 20 lat temu a kazda proba zainicjowania konwersacji na nieco wyzszym poziomie intelektualnym konczy sie zbyciem studenta po to zeby kontynuowac z prezentacja i jak najszybciej skonczyc. ogolnie studenci nie maja zadnych praw, sa traktowani jak debile, jak zera, prowadzacy sa wrecz chamscy i wykazuja kompletny brak umiejetnosci interpersonalnych, opanuje samowolka jesli chodzi o ustalanie zasad zaliczenia, kazdy ma wlasna wizje. najlepiej tez nie odzywac sie i nie probowac z jakas konfrontacja bo to oznacza tylko problemy, nikt nigdy nie przyzna racji studentowi. odradzam!!!!
    27.04.2017
  • Xyz94

    Jak wyglądają studia zaoczne z fizjoterapii IIstopnia mgr ? Chodzi mi głównie o zjazdy, zaliczenia i przede wszystkim podejście wykładowców do studentów
    20.03.2017
  • Asia

    Siemka. Rekrutowałam się w tym roku do tej uczelni na kosmetologię. Chciałabym dowiedzieć się, jak wygląda studiowanie na tej uczelni ? Czy jest dużo zajęć praktycznych ? Jaki jest poziom nauczania ?
    22.08.2016
  • niezdecydowana

    W tym roku piszę maturę i mam problem z wyborem studiów (zresztą.. myslę ze jak kazdy ;) ) na maturze zdaje z rozszerzeń bilogię i angielski. Nie wiem za bardzo czego mam się złapać.. Chemii nie cierpię ale pewnie i tak bede musiala sie z nia zmierzyc :/ Myslalam o pedagogice specjalnej, resocjalizacji, fizjoterapii, tylko za bardzo nie wiem "z czym się to je" i jak to wszystko wyglada, czy to sie w ogole oplaca.. jesli ktos ma jakies rozeznanie lub ma moze jakis inny ciekawszy pomysl to proszę o opinie, ponieważ czas najwyzszy aby decydować sie co potem..
    21.02.2016
  • kosmetologia

    czy ktos moglbymi napisac cos na temat kosmetologi na AWF ? jaki poziom i wyposazenie ? czy duzo zajec praktycznych ?
    05.01.2016
  • Magistrantka

    Po kilku latach spędzonych na AWF we Wrocławiu, na kierunku Fizjoterapia odradzam tą uczelnie. Studenci nie mają tam żadnych praw, kryteria zaliczenia przedmiotów są często nierealne (no chyba że raz czy dwa zapłaci się za warunek 600zł). Każda skarga na prowadzących skutkuje jeszcze bardziej rygorystycznym regulaminem przedmiotu i trudnością jego zaliczenia. Trzeba się martwić o zaliczenie, nie tylko przedmiotów stricte zawodowych, trudności sprawiają również prowadzący zajęcia humanistyczne. Jednym słowem student jest zerem na tej uczelni. NIE polecam.
    19.12.2015
  • pytanko mam

    robię licencjata na Uniwerku Łódzkim na TiR, i chcę się przenieść na magisterskie do innego miasta (Poznań lub Gdańsk najchętniej), czy mogę z uniwersytetu iść na AWF takżę na kierunek Turystyka i Rekreacja????
    11.06.2015
  • Mat23

    Witam, czy mógłby ktoś napisać coś o kierunku menadżer sportu? Polecacie ten kierunek? Na sporcie studiują tylko osoby uprawiające sport i już niejako sportowo ukształtowane czy są też osoby, które po prostu sportem się interesują i lubią go uprawiać ale nie są wyspecjalizowane w danej dziedzinie?
    02.11.2014
  • Kasia

    Jak wyglada turystyka i rekreacja na tej uczelni ?
    26.05.2014
  • mico

    Witam Czy mógłby się ktoś jeszcze wypowiedzieć na temat AWF Wrocław.Dokładnie jak jest z egzaminami sprawnościowymi,ogólnie uczelnia,poziom nauczania-czy ciężko? Pozdro
    13.05.2014
  • Magister

    Omijajcie AWF szerokim łukiem. Nie chodzi mi tutaj o dużą ilość nauki, bo z tym jeszcze wiele osób sobie poradzi. Mam na myśli sposób, w jaki traktowani są studenci - maile późnym wieczorem, że następnego dnia rano jest kolokwium, teorie, że pozytywne oceny (dostateczny) nie są podstawą do zaliczenia przedmiotu tylko trzeba dostać 4 lub 5. Oczekiwanie na wyniki przez miesiąc, żeby się dowiedzieć, że za 2 dni jest drugi termin, chodzenie po 15 razy do dziekanatu, żeby otrzymać zwrot pieniędzy za przejazd na praktyki poza Wrocławiem, zakupywanie dzienników praktyk, w których po roku zmienia się 1 punkt regulaminu (co wiąże się z zakupem nowego dziennika), opłata za indeks, który po roku można wyrzucić, bo wchodzi indeks elektroniczny i milion innych rzeczy. Odradzam całym sercem.
    05.02.2014
  • Terapia Zajęciowa

    jestem w klasie maturalnej, planuję studia na wrocławskim AWF-ie na kierunku terapia zajęciowa, co powinnam wiedzieć? na co zwrócić uwagę? będę wdzięczna za podpowiedzi od osób z tego kierunku,
    11.10.2013
  • zuza

    witam! :D jakie przedmioty trzeba zdawać na maturze zeby sie dostać na turystyke i rekreacje ? i jeszcze czy trudno sie tam doostać i utrzymać ? :)
    20.08.2013
  • dejw

    czy trzeba byc sprawny fizycznie tzn. np. umieć robić salta stanie na rekach inne tego typu rzeczy czy mozna po prostu tylko sie uczyć bez rzeczy typu gimnastyki itp.
    22.07.2013
  • Basia1495

    Czesc :) czy ktos moglby mi udzielic informacji na temat kosmetologii na AWF ?? Czy jest duzo zajec praktycznych ?
    31.05.2013
  • MM

    Możliwość jest zawsze. Studia mgr na AWF można robić nawet po maszynoznastwie.. tylko trzeba zrobić różnice programowe! A to kosztuje. Kolesiowi jak chciał się przenieść ze Sportu na WF policzyli 4,5 tys za różnice programowe. W pewnych okolicznościach można tego uniknąć (jak sie zakombinuje). Z Opola do Wrocka nie powinno być problemów,bo wielu prowadzących pracuje i tu i tu.
    29.05.2013
  • totylkoja

    Cześć. Chciałabym się dowiedzieć czy trudno jest się przenieś z innych uczelni na AWF we Wrocławiu. W czerwcu kończe licencjat i chciałabym przenieść się z Opola do Wrocławia. Czy to w ogóle możliwe ?
    14.05.2013
  • Kinga

    Dołączam się do pytania kolegi poniżej, bo też zamierzam studiować fizjoterapię i chętnie bym się dowiedziała czegoś na temat tego kierunku i jak wygląda tam nauka :) Dodam, że zastanawiam się nad fizjoterapią na AWF-ie i na Akademii Medycznej tylko teraz nie wiem gdzie lepiej...
    26.04.2013
  • Kinga

    Dołączam się do pytania kolegi poniżej, bo też zamierzam studiować fizjoterapię i chętnie bym się dowiedziała czegoś na temat tego kierunku i jak wygląda tam nauka :) Dodam, że zastanawiam się nad fizjoterapią na AWF-ie i na Akademii Medycznej tylko teraz nie wiem gdzie lepiej...
    26.04.2013
  • do Studenta

    o co chodzi z tą Fizjoterapią? dlaczego piszesz, że wydział schodzi na psy? chetnie bym sie dowiedzial czegos wiecej, bo wlasnie planuje studiowac ten kierunek, czy ktos jeszcze mogly wiecej napisac o wydziale fizjoterapii na AWF we Wrocku
    29.03.2013
  • pozdro

    świetna uczelnia z tradycjami, wysoki poziom, wykwalifikowani prowadzący, oby tak dalej!
    29.03.2013
  • student

    Wydział Fizjoterapii schodzi na psy.
    21.03.2013
  • romek

    nikt nie obiecuje, ze bedzie lekko, na wielu kierunkach sportowych, fizjoterapiach, dietetykach, itd jest anatomia, nie ma zmiluj, stary
    13.03.2013
  • Były student

    Odradzam każdemu, kto myśli, że będzie uczył się o sporcie, a nie o biologii, anatomii itp. itd. Amatorstwo, amatorstwo i jeszcze raz amatorstwo. Polecam zapytać obecnych studentów na kierunku sport w realu, żeby pierwszy i ostatni raz pomyśleć nad studiowanie na awfie...
    03.03.2013
  • absolwent

    Zastanówcie się drodzy studenci i kandydaci, jaka jest przyszłość po ukończeniu tej super uczelni. Teoria praktyka może i dobrze się studiuje ale pośledźcie sobie zyciorysy absolwentów AWF :). są rzeczywiście różne ale czy żeby robić to co się robi, potrzeba 5 lat studiów :))) prawdziwi naukowcy wiedza o co chodzi !! Pozdrawiam
    01.03.2013
  • tomek

    A jak to jest studiować wychowanie fizyczne? Domyślam się, że jest dużo zajęć sportowych ale jakaś teoria czy inne przedmioty też na pewno są. Jak wyglądają zaliczenia, jak to jest podzielone i na co bardziej kładą nacisk w Akademii Wychowania Fizycznego we Wrocławiu?
    15.11.2012
  • omen

    A jak wyglądał ten kurs i kto za niego płaci? To dosyć istotne sprawy. Ja mam brązowy pas i też chętnie zrobiłbym instruktora, ale dopiero wybieram się na studia w przyszłym roku, stąd chciałbym wiedzieć wcześniej jak to wygląda. Z góry dzięki za odpowiedź
    28.10.2012
  • judoka

    Brałem udział w kursie judo - trener I klasy. Bardzo ciekawe doświadczenie, dużo wyniosłem z zajęć praktycznych. Zaliczenie egzaminacyjne wiązało się z dużym stresem, ale dałem radę i ukończyłem. Polecam wszystkim zainteresowanym, to dobry sposób na spędzenie 70 godzin ze sportem :)
    04.08.2012
  • stf

    Na AWF studiuje się sport, ale jak to w zasadzie wygląda? Więcej bilogii czy ćwiczeń? Ja od dziecka biegam i chciałabym rozwijać tę pasję na studiach także podczas zajęć, a nie tylko po ich ukończeniu, więc szkolenie sportowe - nawet jeśli niekoniecznie nakierowane na biegi - powinno być efektywne i wyczerpujące. czy czegoś takiego mogę oczekiwać po AWF we Wroclawiu?
    11.07.2012
  • amokka

    Właśnie tez chciałam zapytać o tą terapię zajęciowa, na stonce wyczytałam ze Akademia Wychowania Fizycznego we Wrocławiu jest pierwszą i jedyną uczelnią w Polsce kształcącą według systemu Europejskiej Sieci Terapii Zajęciowej w Szkolnictwie Wyższym. Mogłoby to być interesujące dla przyszłego pracodawcy.
    09.07.2012
  • Monika

    Widzę, że otworzono nowy kierunek- terapia zajęciowa. Czy ktoś już studiujący wie może coś więcej o nim? Jakie są plany nauczania itd? To mogłoby być naprawdę ciekawe, ale nie chcę iść w ciemno.
    03.07.2012
  • ula

    myślę że udanie się na awf we wrocławiu było jedną z najlepszych decyzji jaką podjęłam w życiu. zawsze byłam sprawna fizycznie, ale obawiałam się że niewystarczająco na awf, a tu proszę, wcale nie odstaję od reszty! zajęcia są świetne dla kogoś kto uwielbia uprawiać sport, naprawdę polecam. poziom wysoki, a ktoś taki jak dobry trener - zawsze potrzebny. zastanawiam się czy nie wyspecjalizować się kiedyś na trenera dla osób niepełnosprawnych w którejś z dziedzin sportu, to może stworzyć naprawdę dobre perspektywy zawodowe.
    23.05.2012
  • popular

    no powiem szczerze że bardzo rozwinęłam się fizycznie od kiedy dostałam się na awf we wrocławiu, wybrałam się na specjalizację trenerską i nie jestem w ogóle niezadowolona. wiele dowiedziałam się o różnych dziedzinach sportu, o tym jak organizować treningi. naprawdę polecam.
    18.05.2012
  • fzjo

    Przede wszystkim podobają mi się aktualizacje strony, pomijam interfejs, są bardzo przejrzyste, rzeczowe i często dodawane. Także na bieżąco wiemy co się gdzie i kiedy dzieje. Oprócz tego na każdym kierunku jest inaczej, więc ciężko powiedzieć mi jak jest gdzie indziej, niemniej na fizjoterapii nie narzekam
    30.03.2012
  • senior

    Uczelnia nic specjalnego, ale jak to AWF, czego więcej wymagać. Wykształci jak trzeba, na normalnym poziomie. Tylko czy \"normalny\" pasuje właśnie Tobie..
    17.02.2012
  • przyjezdny

    Uczelnia dobra, blisko na wypady w góry. Sam Wrocek wspaniały, a ludzie najlepsi na świecie. Jestem osobą przyjezdną ale zakochałem się w moim AWF i w Knyszy! Pozdrawiam
    12.02.2012
  • osobiście

    Osobiście mam uraz do tej uczelni, nie dała mi niczego, czego można było się spodziewać po AWF i po prostu przeniosłem się do Poznania - zdecydowanie lepiej mi się teraz studiuje.
    28.01.2012
  • nork

    taa gazetka w wolnych chwilach wleci:) a macie jakies ciekawe miejsca we wrocku na zabawy jakieś w gronie studentów?
    23.01.2012
  • ola

    słyszłam o nim i to na tyle, więc może jednak się skusze na gazetkę w czasie nudy zawsze można poczytać
    19.01.2012
  • Oliwka

    Ja polecam czytać nasze pismo życie akademickie. Godne uwagi. Mnie tam wciągneła ta gazetka i jestem wierną fanką.
    13.01.2012
  • Papik

    Witam. Studiuję na tej uczelni Sport spec.trener piłki nożnej. Powiem wam szczerze, że te informacje oraz wiedza jaka jest mi przekazywana właśnie na zajęciach ze specjalizacji jest znikoma i równa \"0\". Więcej dowiaduję się jeżdżąc osobiście na różne rodzaju konferencje. i tam zdobywam wiedzę. Choć faktycznie panuje tam miła i luźna atmosfera nawet wśród większości profesorów także wiedza jest łatwiej przyswajana, przynajmniej w moim wypadku.
    28.12.2011
  • arres

    świetna obsługa on line. dziekanat on line. na plus!
    15.12.2011
  • fit

    Hej, studiuję fitness i mogę śmiało powiedzieć że jest ok. Fajnie prowadzone zajęcia. Dużo przykładów z życia, nie tylko sama teoria.
    07.12.2011
  • xyzzz

    Uczelnia posiada profesjonalne zaplecze. Świetna baza do nauki i ćwiczeń.
    07.12.2011
  • Ola

    Chciałabym być w przyszłości instruktorką fitness oraz fizjoterapeutką. Czy możecie mi powiedzieć w jaki sposób prowadzą tutaj zajęcia? Na co stawiają? Tylko czysta teoria?
    04.06.2011
  • Maksymilian

    Chciałbym po maturze startować na tą uczelnie. Jaką ma bazę? Jak z salami wykładowymi, salami do ćwiczeń? Jest nowocześnie?
    04.06.2011
  • Aldi

    czy turystyka i rekreacja na tej uczelni jest dobra?
    02.06.2011
  • xyz

    AWF to jest to!
    02.06.2011
  • Alek

    Fizjoterapia na tej uczelni jest bardzo dobra. Studiuje od 2 lat. Dzięki tym studiom wiem, że dobrze wybrałem. Zawód ciekawy, z przyszłością.
    02.06.2011
  • Hubert

    Witajcie, jestem studentem kierunku Organizacja czasu dzieci i młodzieży. Polecam. Świetna kadra, doskonale przygotowuje do pracy. Świetne zaplecze.
    29.05.2011
  • fit

    Cześć, jestem instruktorką fitness. Uczyłam się na tej uczelni. Teraz pracuję w zawodzie. Jest duże zainteresowanie na rynku pracy. Jestem dobra w tym co robię również ze względu na szkołę którą ukończyłam, dzięki wiedzy którą tutaj zdobyłam. Wg mojej osobistej opinii warto udać się do AWF we Wrocławiu.
    29.05.2011
  • MW

    Sport od zawsze towarzyszył w moim życiu. Trenowałem pływanie. Od szkoły średniej wiedziałem, że będę studiował na AWF we Wrocławiu. Po maturze udało się i jestem tutaj. Wybrałem specjalizację trenerską. Wiem że dzięki mojej pasji ale i gruntownemu przygotowaniu naukowemu będę świetnym trenerem, będę zaszczepiał w dzieciach i młodzieży pęd ku tej dyscyplinie sportu.
    29.05.2011
  • awf

    Jedyną opinię jaką mogę wystawić tej uczelni to: świetna! Bardzo dobra kadra motywująca do osiągania sukcesów. Zaplecze jak najbardziej na plus. Po skończeniu studiów zostanę trenerem.
    25.05.2011