Ocena uczelni


Komentarze (87)

Kliknij w obrazek by go odświeżyć…

  • Dawid

    Reply for the comment of Zofia ponad wszystko from date 9/19/19
    a Zofia jest od czego? dziekanat da się przeżyć czy może jakieś rady w tym temacie?
    9/20/19
  • Jacho

    Mateusz - zaoczny czy dzienny?
    9/20/19
  • Mateusz

    W tym roku zaczynam na WSIZ jakies opinie?
    9/19/19
  • Zofia ponad wszystko

    Nie narzekam. Kilku praktyków z tytułami lub bez. Bezstresowy dziekan Pani w bibliotece przemiła. Kilku znudzonych życiem Prowadzących musi się przytrafić ale generalnie jest Ok. PROFESOR klasa. Bazy. B. M ścisła czołówka we Wrocławiu Zofia jest jaka jest i koniec - bez niej nie byłoby czego wspominać :)
    9/19/19
  • Monty

    Black - wystarczy spojrzeć na komenatrze starszej daty, treść, podpisy imionami i jak jesteś chociaż średnio spostrzegawczy wszystko widać XD Copernicus słabo sobie wystawiać pozytywne opinie, słabo. Podkreślają ze maja kadrę z PWr, tylko ze dane osoby już nie prowadzą zajęć na politechnice, z jakiegoś powodu opuściły te mury (zastanawiające?). Są osoby jak pan profesor czy pan z baz danych których szczerze można polecić, ale większość aspektów zasługuje na słaba ocenę. No i te wystawianie opinii... lekcje z PR’u oblane. Życzę jak najlepiej, ale musza zacząć inwestować w te uczelnie, jak narazie inne niepubliczne uczelnie we Wrocławiu które bardziej zasługują na polecenie niż wsiz
    6/4/19
  • Black

    Itek mam nadzieje ze informacja o legitymacjach jest prawdziwa. Czemu aż tak polecasz programowanie gier, skoro było tylko fakultetem w jednym semestrze na pierwszym roku i opierało się na opanowaniu silnika unreal?:) czyżby promocja nowej specjalizacji na uczelni, a wpis nie pochodzi od studenta, a samej uczelni?;)
    5/29/19
  • itek

    Black jak to możliwe że w tym semestrze kończysz studia dzienne na kierunku informatyka skoro pierwsi absolwenci ze studiów dziennych będą w lutym 2021? Sam jestem tym rocznikiem i owszem Pani od programowania z pwr no coż ciezka sprawa, legitymacje od października nam teraz wszystkie wymieniaja na plastiki, programowanie gier dla mnie na +
    5/28/19
  • Black

    W tym semestrze kończe studia dzienne informatyka. Organizacja ok, podejście prostudenckie, ale dużo minusów - Pani która uczy programowania ma już swoje lata, uczy rzeczy nieaktualnych, na zasadzie kopiuj-wklej z pdfow przygotowanych lata wstecz, brak plastikowych legitymacji, brak udziału w życiu akademickim Wrocławia (eventy typu juwenalia 0). Dla zdobycia papierka +, dla nauki programowania i życia studenckiego duży minus
    5/6/19
  • hyro

    Tajemniczy wiem, że będzie też możliwość połączenia uczestnictwa zdalnego z normalnymi zajęciami. Zajęcia średnio rozpoczynają się o 18 i trwają do 21.00- 21.30 Nie zawsze jest to 2x w tygodniu. W tygodniu masz komfort bo nie ma tu studiów wieczorowych poza podyplomówkami i jest względnie kameralnie, a w weekendy może spotkać masę studentów. Dosłownie masę.
    9/26/18
  • Tajemniczy

    Siemano, jak wygląda podyplomówka z .NET?? zastanawiam się nad wystartowaniem teraz w październiku i ciekaw jestem jak jest no i czy lepiej dzienne 2x w tygodniu 18:30 -21:30 chyba lub w soboty 14-20 jakoś tak?
    8/27/18
  • grażka

    czy Copernicus ma 2 kierunki? informatykę i fizjoterapię? nie mają już administracji? bo tutaj niby jest , ale nie widze na stronie
    8/23/18
  • janko

    Kandydat podyplomówki prowadzą praktycy, także warto zainwestować. bo to nie nauka suchej teorii. Dla mnie plusem jest to, ze zajecia sa po 18 w tygodniu a weekendy mam wolne. Można sie nauczyc, ale wiadomo sa tez tacy ktorzy olewaja, placa i chca miec wszystko. Jesli chcesz sie nauczyc i byc specalista to warto
    6/25/18
  • ? tak wysoko?

    ale że taka wysoka ocena dla Copernicusa???
    6/20/18
  • Kandydat

    Co sądzicie o podyplomówce w Copernicusie z IT Security ? Ktoś może obrał sobie taki kierunek i może podzielić się informacjami, nt. czy warto, czego uczą, jaka kadra itd?
    4/26/18
  • Zed

    Szkoła naprawdę umożliwia zdobycie wiedzy. Jak ktoś chce to informatyki się nauczy. Polecam
    3/7/18
  • arka

    Wykładowcy ok, organizacja też - nie mogę narzekać. Wiadomo jak ktoś już tu pisał płacisz- to masz trochę łatwiej. Gry są super przedmiotem - na studiach dziennych, dlatego jak najbardziej polecam, choćby po to by poznać informatykę z praktyki a nie książek
    1/22/18
  • Kamileq

    W tym semestrze kończę studia. Fakt, czasami jest dużo, bardzo dużo osób na zajęciach - trochę za dużo, ale da się wytrzymać. Wykładowcy ok, organizacja ok, polecam
    10/31/17
  • Kamil

    Przeniosłem się tu z Polibudy, bo w tym roku PWR pozbywala się wszystkich jak leci. Dlatego to ja pierwszy pozbyłem się ich. Podejście ok, jak to na Uczelni - wiadomo trochę łatwiej bo płacisz - nie ma co ukrywać. Zajęcia jak na razie ciekawe, więcej praktyki niż teorii. Polecam tym, którzy chcą się nauczyć programować , a nie być książką od informatyki
    10/22/17
  • Johan

    Studiuje na studiach dziennych. Mała grupa, kameralnie. Najbardziej jestem zadowolony z siatki przedmiotów, zwłaszcza z gier. Walić w ciemno!
    10/16/17
  • Aśka

    Polecam i pozdro dla kolegów z roku!
    10/11/17
  • Ebda

    Polecam. Trochę to trwało zanim skończyłem informatykę(lenistwo:D), ale mam dyplom i wracam na podyplomówkę do nich.
    10/3/17
  • Guru

    Polecam studiowanie na copernicusie . Studia bez większych komplikacji, papier inżyniera jest bez większych problemów
    10/1/17
  • Kamil

    W październiku się bronie. Wszystko na plus. No może zajęcia na 7:30 to troche kula u nogi ale zato brak problemów przy pisaniu pracy więc polecam
    9/18/17
  • Radek

    Jestem studentem I roku na infie. Może jakieś kontakty przed rozpoczeciem roku? Piwko etc?:D
    9/12/17
  • Justyna

    Idę na informatykę, jakoś przekonał mnie ich plan zajęć no i tytuł inżyniera anie licencjata jak co niektorzy oferują. Jak wam zależy na tytule to sprawdzajcie co oferuje szkoła, bo większośc to licencjat a po co mi licencjat z infy?
    9/6/17
  • asap

    wykladowcy z pwr, zjazdy ok - jestem na 3 semestrze infy, na razie polecam
    9/6/17
  • piotr

    jakas dziwna ta uczelnia, bo nikt niczego nie krytykuje, same pochwały i dobre opinie! szok normalnie, wszędzie ludzie narzekaja a w Copernikusie same laurki, czy to na pewno studenci piszą te informacje??? porównuję z innymi szkolami i aż wierzyć sie nie chce, że może być tak dobrze????
    9/4/17
  • Student

    Ja tez moge polecić informatykę, zwłaszcza że teraz są dzienne studia. Mój rocznik nie miał takiego farta.
    8/29/17
  • Bartek_(L)_

    Ktoś oceni fizjoterapię? Trochę się nie pokoję, w końcu to szkoła informatyczna. Słyszałem pozytywne opinie od znajomych, ale wolę się upewnić od studentów/absolwentów kierunku. Polecacie?
    8/24/17
  • Kamil absolwent 2012

    Polecam informatykę
    7/21/17
  • Iłek

    Studia inżynierskie w 3,5 roku w systemie zaocznym dlatego polecam.
    7/13/17
  • Karolek

    Czas na Copernicus, zobaczymy jak będzie:)
    7/8/17
  • Jasiek

    Polecam. Właśnie się obroniłem - dobrze być inżynierem:P Fajne jest to, że studia mimo ze zaoczne trwają 3,5 roku.
    7/7/17
  • Zofia

    Dziękuję :)
    6/30/17
  • student informatyki

    Matma jest wykładana od podstaw także spokojnie można się uczyć, bardzo trudno nie jest, ale koła bez nauki nie zdasz. Co do fizyki - jest ok, choć niektórym sprawia problem systematyczność w laborkach. Ja mam zjazdy 2 razy w miesiącu ale zdarza się i 3. W sumie to polecam, ja jestem zadowolony z zaocznej.
    6/30/17
  • Zofia

    aa i jeszcze jedno:) ile razy w miesiącu są zjazdy na informatyce zaocznej?
    6/29/17
  • Zofia

    Hej, mam pytanie do studentów informatyki. Ciężko jest na tych studiach? głównie chodzi o matmę i fizykę. Pozdr
    6/29/17
  • Adam

    Myślę, że warto polecić Uczelnie ze względu na lokalizację i niektórych wykładowców z PWR
    6/19/17
  • Michał

    Studia dzienne z informatyki polecam, a teraz jeszcze jest promocja czesnego i wpisowego więc warto, warto. Kadra faktyczne z głownie z PWR więc nauczyć się też nauczysz ale może z mniejszym rygorem niż na PWR.
    6/11/17
  • KastazMiasta

    Polecam studia na informatyce, spoko prodziekan - idze wiele rzeczy załatwić, uznają przedmioty z dorobku akademickiego wiec dla osób które już gdzies studiowały jak najbardziej
    6/7/17
  • Mirosław

    Musiałem podnieść kwalifikacje i stwierdziłem, że wybiorę Copernicus, nie żałuję. Dobra lokalizacja, w samym centrum, blisko do rynku wiec na piwo można skoczyć w przerwie.. Studenci w różnym wieku - co ma swój plus bo na pewno spotkasz swojego rówieśnika. Wykładowcy raczej doświadczeni - bardzo mało młodocianych profesorków bez doświadczenia praktycznego. Można nawiązać ciekawe kontakty zwłaszcza z pracownikami IBM
    6/6/17
  • Joanna

    lekkie, łatwe i przyjemne studia - administracja zaoczna - nie zastanawiać się tylko iść
    6/5/17
  • Absolwent 15.03

    Jestem tegorocznym absolwentem informatyki - po obronach 15.03. Uczelnia przyjazna dla studenta, wykładowcy idą na rękę pracującym. Z tego co słyszałem otwierają studia dzienne, myślę, że to dobry pomysł dla przyszłych maturzystów i absolwentów liceum czy technikum. Ściezka certygikacyjna CISCO na plus. Może tylko te zjazdy od 7:30 nie dadzą się człowiekowi wyspać, ale można przeżyć te 3,5 roku żeby mieć inżyniera
    6/2/17
  • Kamil

    Słyszałem, że otwierają studia dzienne na informatyce, gdyby nie fakt, że jestem już tu na zaocznych - chętnie bym się przeniósł. Kadra spoko - głównie PWR , podejście na luzie, ale wymagać też wymagają, zwłaszcza na niektórych przedmiotach typu bazy danych
    5/31/17
  • Janka

    Witam, ja kończyłam Administrację - jestem zadowolona - pracodawca wymagał ode mnie dokumentu i miałam do wyboru kilka szkół, ale w Copernicusie odpowiadały mi zjazdy, specjalność. Nie bez znaczenia był tez fakt, że mają najniższe czesne jeśli chodzi o kierunek administracja. Małe grupy, wszyscy się znają a wykładowcy z Uniwerku Wrocławskiego, także polecam
    5/31/17
  • Maciej

    Szkoły dla papierka są w pipidówkach a nie we Wrocławiu. Nie zgadzam się z tymi negatywnymi opiniami.
    5/22/17
  • szkoła dla papierka

    BZDURY - jeśli komuś zależy na papierku to będzie olewał studia, pisał egzaminy na 3 i to w drugim terminie i ten papierek dostanie. Ten kto będzie się chciał czegoś nauczyć, zapamiętać zrozumieć zrobi to.
    3/2/17
  • Paula

    sugerujesz, że to jest szkoła tylko dla papierka? Trochę jestem zaskoczona bo słyszałam, że trzymają poziom i mają konkretne wymagania od studentów
    11/30/16
  • Paula

    Zrobiłam licencjat z administracji w Copernikusie, a następnie magisterkę w WSH. W WSH przekonałam się co to znaczy wysiłek. Zależy co kto oczekuje - papierka czy wiedzy.
    8/31/16
  • zed

    Mi tam Copernicus odpowiada, zależy im na studentach. Jeśli chodzi o informatykę to poziom wysoki ale jak się przyciśnie to dasz radę. Dużo godzin z e-learningu, poza tym w miarę wygodne zjazdy. Ogólnie warto.
    7/13/16
  • fifi

    Jest luz, jest spoko, jest wesoło, nie ma spiny, mi odpowiada.
    7/12/16
  • pat

    proszę zobaczyć sobie 7,8 maja fizjoterapia w planie zajęć żeby robić 1 zjazd za miesiąc za takie pieniądze śmieszne
    7/3/16
  • Copernicus

    mnie się jeszcze nie zdarzyło, aby odbył się tylko jeden zjazd, więc ta informacja jest wyssana z palca abo to jednorazowa sytuacja ;)
    6/14/16
  • pat

    uczelnia robiąca mało godzin potrafią zrobić 1 zjazd na miesiąc i pobrać czesne 490 za ten zjazd w karcie studenta piszę dużo godzin a w praktyce robią ćwiczeń mniej zajęcia są skrócane przez co studenci mniej umieją później na zajęciach w placówkach praca dziekanatu beznadzieja nie polecam lepsza już czamara na Kościuszki
    5/26/16
  • Rafał

    Cześć, wybieram się na fizjoterapie i chciałbym się dowiedzieć czy warto, czy poziom nauczania jest dobry i czy perspektywy pracy są po tej uczelni i ogólnie o samej uczelni. Z góry dzięki za jakieś opinie/informacje. Pozdrawiam
    3/20/16
  • jak na Administracji jest?

    czy to dobry pomysł by studiować Administrację? jeśli tak, to gdzie we Wrocku najlepiej? czy studenci Copercicusa są zadowoleni, bo jakoś mało się uzewnętrzniają??? na co zwrócić największą uwagą przy wyborze kierunku?
    9/30/15
  • Paulina

    Studiowałam na tej uczelni fizjoterapię. W tym roku ukończyłam tą szkołę. COPERNICUS będę polecać dla każdego. Szkoła nie za dużo, ale dobrze wyposażona. Wykładowcy z AWF i UMW. Dziekan zawsze chętnie pomaga. Jedyne zastrzeżenia mam do pracy dziekanatu, duża biurokracja, ale da się przeżyć. Jeżeli ktoś idzie na studia zdobyć wiedzę to warto i polecam tą szkołę. Wszyscy absolwenci z tego roku którzy ukończyli fizjoterapię dostali się na AWF na mgr, i podobno dobrze wypadli z wiedzą. Więc uważam, że jest ok.
    7/25/15
  • Damian

    Witam, mam zamiar studiować informatykę w tej uczelni? Czy warto i dlaczego? Albo czy nie warto i dlaczego? Nie chcę opinii osób, które wszystko olewały, bo myślały, że płacą to ukończą. Pozdrawiam
    5/31/15
  • ww

    kto w październiku na administracje ???
    5/6/15
  • abra666

    Witam. Zamierzam w tym roku wybrać się na Informatykę (zaocznie). Czy warto?
    4/6/15
  • Administrator

    Komentarz usunięty - naruszenie zasad regulaminu.
    11/27/14
  • romek

    Studiuje w Copernicusie licencjat z administracji. Copernicus jest OK. Szkołę prowadzi Rektor po wojskowemu, nie czepie sie pier......, wszystko działa normalnie, dla studenta, zajęcia interesyjące, szkoła nieduża, ale dobrze wyposazona, .w Copernicusie widać, że im zależy na studencie. Polecam
    9/2/14
  • angela

    Wybiera sie ktoś w tym roku na administracje ? i cos wie jak wygladaja tam studia na tym kierunku ?:)
    8/18/14
  • Michaela

    No..., ale informatyki to nie polecam, oj nie polecam.
    1/7/14
  • Mateusz

    Witam, mam pytanie do osób studiujących informatykę na tej uczelni: czy jest możliwe przepisanie ocen z przedmiotów matematyczno-fizycznych z innej uczelni? Ukończyłem studia magisterskie kierunek Zarządzanie na Wydziale Informatyki i Zarządzania na PWr i chodzi mi o przepisanie ocen z analizy, algebry, statystyki i fizyki. Miał ktoś podobny przypadek? pozdrawiam
    10/21/13
  • Foczki

    Czy plan w miarę pokrywa się z planem z politechniki, i czy dam rade po tej szkole pójść na MGR na polibudę ?
    9/23/13
  • student

    Studiowalem i nie polecam, duzo lepsze wszif i wwsis horyzont
    8/16/13
  • adam

    Fizjoterapia - szkoda czasu tu.
    8/12/13
  • Fizjoterapia - polecacie ten kierunek w Copernicusie?

    Swoją przyszłość wiąże z fizjoterapią. Czy polecacie tą szkołę? Czy może inna będzie lepsza? Nie koniecznie we Wrocławiu. Tylko szczerze, bez ściemy. :D
    5/17/13
  • waluś

    W Copernicusie karty rozdają pułkownicy. bardzo fajni wojskowi. Jest ład i wiadomo co będzie jutro. żadnej ściemy. zależy im na studentach. Dobry program i można z nim na mgr stratować - bierzesz sylabusy od Rektora -tez pukownik- i masz zaliczone na uniowerku. Polecam wszystkim.
    5/17/13
  • Rudyrydz

    Trochę dziwna szkoła. Rektor mówi dzieńdobry i jest cały czas w swoim poju, jak soc trzeba. Drzwi otwarte dla studentów. Jeszcze sie uśmiecha. Starają się o studentów. Polecam. Jak ktos chce normalnie studiowac to w copernicusie. Wykładowcy przychylni. Nie błaznuja.
    5/17/13
  • bufor

    ja tez mysle o kierunku informatyka i sparwzdzam sobie po kolei szkoly i ceny, chetnie dowiem sie wiecej o studiowaniu tego kierunku w Copernicusie, z naciskiem czy nauka jest warta tych pieniedzy, bo dla mnie miesieczne czesne to ogromne wyrzeczenie, no i jak jest w ogole?
    5/14/13
  • $$$$

    gdzie najlepsza informatyka we Wroclawiu na uczelniach prywatnych?
    10/30/12
  • promocje maja

    maja promocje teraz, nie biora wpisowego, to info dla tych, co sie zastanawiaja,
    9/14/12
  • Gonzo

    Fajna szkoła. Dobrze zorganizowana i widać, że się starają o studentów. Jeśli ktoś się zastanawia czy zaoczne na publicznej czy dzienne tutaj, to polecam dzienne w Koperniku. Cenowo podobnie, ale zdecydowanie fajniej się studiuje. Szkoła dość mała i dzięki temu nie jest się anonimowym, łatwo kogoś poznać i wykładowcy człowieka kojarzą.
    8/15/12
  • do chetnych na fizjoterapie pytanie

    mam pytanie do was: czy wy macie jakies predyspozycje do tego kierunku? no nie wiem, jak to nazwac, ale czy zeby byc fizjoterapeuta, masazystka, itd, to czujecie, ze potraficie, ze macie w sobie jaka energie - bioenergopepeuci chyba maja to w sobie, bo ja u siebie nie czuje niczego takiego, ale sam kierunke mi sie podoba, jestem tez silna (178 cm zwrostu i 63 kg), ale sama nie wiem, co o tym myslec
    8/14/12
  • kopernik

    WSIZ Copernicus to naprawdę jedna z takich uczelni, gdzie lubi się zajęcia, a to dzięki atmosferze wytworzonej przez kadrę i studentów.Tak jak już parę osób wspomniało - tu nie jest się anonimowym. Duży plus to nowoczesny budynek, ze świetnym wyposażeniem. Ogólnie płaci się tutaj za dobry poziom.
    8/9/12
  • anita

    studiuję tutaj administrację, specj integrację europejską i w sumie mi się podoba. Nie musiałam iść na SM czy politologię na której ludzi jest masa i ta specjalność właśnie mi się bardzo podobała. Mieliśmy dużo zajęć zarówno praktycznych jak i teoretycznych, było to w sumie wyrównane i naprawdę polecam administrację na tej specjalności :)
    7/18/12
  • xcv

    atmosfera w tej szkole jest bardzo dobra, nie ma takiego dystansu między studentami, bo nie jest nas dużo, wiele osób się zna. poziom dość dobry, no i budynek całkiem nowoczesny. ogólnie popieram Tomka, choć muszę przyznać że miałam okazję studiować rok na uniwersytecie wrocławskim i bardziej mi się tam podobało, no ale to jest kwestia indywidualnego podejścia.
    6/3/12
  • Tomek

    Skończyłem w Copernicusie licencjat z administracji, zrobiłem mgr na uniwerku. Copernicus jest bardzo OK. Szkoła prowadzona po wojskowemu (założyciele to byli wojskowi) więc wszystko sprawnie, szybko, bez biurokracji. Zajęcia prowadzone dobrze, dobre warunki studiowania (nowoczesny budynek, pomoce dydaktyczne). Fajnie, że szkoła nie jest duża i nie jest się anonimowym. Wykładowcy kojarzą ludzi. Poziom jakby nawet wyższy niż na uniwerku (przynajmniej takie mam wrażenie). Ogólnie studiowało mi się tam lepiej niż na uni. W Copernicusie widać, że im zależy na studencie. Dobre warunki, niezły poziom, porządek. Bardziej mi się podobało w Copernicusie niż na uniwerku. Na uniwerku giniesz w tłumie i czasami masz wrażenie, że przeszkadzasz. W Copernicusie widać, że zależy im na studentach. Nawet poziom wydaje mi się wyższy w C był. Tak jakby wykładowcom bardziej się chciało. Poza tym fajnie plan studiów zrobili i jak idziesz na mgr na uni to kilka przedmiotów przepisują. Ogólnie polecam.
    5/24/12
  • informatyka w Copernikusie OK

    podpisuje sie pod slowami przedmowcy, jak informa - spoko Copernicus, jak fizjoterapia - chyba mniej, szukalbym czegos innego, aha, nie liczcie na to, ze jak placicie, to bez nauki bedziecie przechodzic z semestru na semestr, bo sie rozczarujecie, nie ma zmiluj, przysiasc w sesji trzeba, kto mniej lotny spi malo, che, che
    4/16/12
  • o fizjoterapii i informatyce

    ktos pytal o kierunek fizjoterapia, osobiscie polacalabym akurat w przypadku tych studiow (fizjoterapia) Wyzsza Szkole Fizjoterapii (znajoma u nich studiuje), z kolei jak ktos celuje w kierunek informatyka, to smialo, bez wahania piszcie sie do Copernicusa.
    4/1/12
  • administacja

    Ja jestem tu na administracji z integracją europejską, szkoła jest na dobrym poziomie, zajęcia są prowadzone w ciekawy sposób. Moje studia opierają się głównie na nauce teoretycznej, ale uczymy się również wykorzystania jej w praktyce ;)
    3/21/12
  • zuza

    kieruj sie w wyborze tym czy uczelnia ma dobra baze do zajęc praktycznych. Copernicus ma niezłą i do tego prowadza bardzo duzo zajeć w szpitalach.
    3/9/12
  • fizjoterapia - ktora uczelnie polecacie

    chce studiowac FIZJOTERAPIE we Wroclawiu, sprawdzilam juz, ktore uczelnie maja taki kierunek, wyszlo mi ze sa trzy szkoly prywatne z tym kierunkiem studiow: WSHumanistyczna, WSFizjoterapii i wlasnei WSIiZarzadzania Copernicus, i teraz poprosze o szczere info, czym sie kierowac przy wyborze? ktora ztych szkol bedzie najlepsza? co sadzicie?
    2/29/12
  • pozytywnie

    WSIIZ Copernicus jest jedna z lepszych, jelsi nie najlepsza uczelnią prywatna we Wrocławiu jelsi chodzi o kierunke INFORMATYKA. tutaj nie ma sciemy, zajecia sa na wysokim poziomie, wszystko chodzi jak w zegraku, do Moniki: nie wiem, jak jest na administracji, ale na tyle, na ile znam sama szkole, to nie powinnas byc rozczarowana wyborem i raczej mozesz sie spodziewac, ze racje studenta sa wazne , uwzgledniane, wiec i specjalnosc ktora sobie wybierzesz powina sie odbyc, gwarancji nie masz nigdy, i nie masz jej w zadnej szkole wyzszej, bo gdy beda 3 osoby chetne na dana specjalność, to sama musisz zrozumieć, ze nikt jej nie otworzy dla 3 osob, z czego 2 po miesiacu stwierdza, ze jednaj zamienia na inna
    2/27/12
  • MonikaD

    co mozecie powiedziec o Administracji w tej uczelni? Jaki jest poziom trudnosci na pierwszym roku? ile osob zostaje na drugi? I czy mozna dostac sie na wybrana specjalizacje? Czy moze okazac sie ze na przyklad nie bedzie dla mnie miejsca na integracji europejskiej?
    2/14/12