• UTH im. Chodkowskiej Warszawa
  • TEB Edukacja - Agencja Copuz.com - Jan Żaboklicki
Wybierz i oceń uczelnię?

Opinie, oceny, komentarze, pytania


Opinie (19)
Gdańska Szkoła Wyższa, Wydział Zamiejscowy w Tczewie, GSW Tczew

GSW-rekrutacja
odpowiedź dla Lidka z dnia 30.12.2020
Rekrutacja jak najbardziej trwa. Zapraszamy
05.01.2021
30.12.2020
Lidka
Chyba nie ma teraz naboru - nic na stronie nie ma na ten temat. A szkoda:(
Aga
Czy będzie nabór śródroczny? Administracja?
17.11.2020
07.10.2020
GSW-rekrutacja
odpowiedź dla Eli z dnia 07.10.2020
Tak, można jeszcze rozpocząć studia w semestrze zimowym. Rekrutacja jeszcze trwa. Zapraszam.
Eli
Czy jeszcze można rozpocząć studia? A czy uczelnia rekrutuje w połowie roku?
07.10.2020
01.09.2020
GSW-rekrutacja
odpowiedź dla Kris z dnia 28.08.2020
Zajęcia na studiach dziennych zaczynają się przeważnie o godz. 8.00 a kończą między godz. 14 a 15. Piątki są wolne od zajęć.
Kris
Jak wyglądają plany daję. Czy w grę wchodzi praca popołudniowa na dziennych?
28.08.2020
06.07.2020
GSW rekrutacja
odpowiedź dla kierunki z dnia 06.07.2020
W wydziale zamiejscowym Gdańskiej Szkoły Wyższej w Tczewie można studiować zarówno na kierunku Zarządzanie i inżynieria produkcji, jak i na kierunku Administracja. W razie jakichkolwiek dodatkowych pytań, dotyczących rekrutacji, proszę pisać na adres mailowy: rekrutacja@gsw.gda.pl.
kierunki
czy w Tczewie jest realizowany jeden kierunek studiów - Zarządzanie i inżynieria produkcji? czy dwa - czyli także Administracja? Bo coś mi się tutaj nie zgadza? Jakie opinie o ZiIP?
06.07.2020
31.03.2020
Paweł
Czy uczelnia organizuje praktyki? Gdzie? Chodzi mi o zarz. i inż. produkcji.
Markus85
Witam mam pytanie czy ktoś studiuje w Tczewie na tej uczelni kierunek Zarządzanie i inżynieria produkcji i zastanawiam się jaki jest na nim poziom? Czy jest bardzo ciężko?
23.03.2020
03.01.2020
Jola
Czy przewidziany jest nabór zimowy do uczelni?
nowa
Jak na razie studia ok., ale to dopiero początek.
08.10.2019
16.07.2019
???
Jak oceniacie wykładowców tej uczelni? Planuję studia na administracji.
maks
Czy na administrację konkurs świadectw?
26.06.2019
22.12.2017
Roman85
MustangGT a jaki kierunek studiujesz? Bo ja bym chciał od października rozpocząć na tej uczelni kierunek Zarządzanie i inżynieria produkcji i zastanawiam się jaki jest na nim poziom.
MustangGT
Poziom zadowalający, wszystko przebiega bez problemów. Słyszałem od znajomych słowa krytyki, ale ja jestem zadowolony. Nie żałuję bo chciałem iść do Gdańska.
22.09.2017
13.12.2016
kto tu studiuje Administrację?
jak jest na Administracji w Tczewie?
frik
kto tutaj studiuje? jak jest? jaki poziom? warto?
21.09.2016
  • Uniwersytet Gdański
  • Mazowiecka Uczelnia Medyczna w Warszawie
  • Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
  • WIT Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
  • Wydział Inżynierii i Technologii Chemicznej Politechnika Krakowska
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
  • Akademia Wojsk Lądowych im. generała Tadeusza Kościuszki we Wrocławiu
  • Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • Politechnika Gdańska
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
  • Wyższa Szkoła Ekonomii i Innowacji w Lublinie
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
  • Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
  • Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
  • Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Handlu i Usług w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku