Opinie o Uczelni Szkoła Wyższa Rzemiosł Artystycznych i Zarządzania we Wrocławiu (SWRAIZ Wrocław)

Komentarze (15)

  • M

    Absolutnie nie polecam. Szkola to masakra. Zla organizacja i malo sie mozna nauczyc. Papiery po ulonczeniu otrzymacie najszybciej po roku. Pracownie nie spelniaja zasad bhb.
    16.01.2019
  • M

    Absolutnie nie polecam. Szkola to masakra. Zla organizacja i malo sie mozna nauczyc. Papiery po ulonczeniu otrzymacie najszybciej po roku. Pracownie nie spelniaja zasad bhb.
    16.01.2019
  • Dami

    Hej, Szukam aktualnych informacji o konserwacji dzieł sztuki na Wyższej Szkole Rzemiosł Artystycznych we Wrocławiu. Ktoś,coś???
    01.07.2017
  • ciekawska

    Hej, szukam aktualnych informacji o kierunku konserwacja i restauracja dzieł sztuki. Czytałam komentarze na różnych forach, ale pochodziły sprzed paru lat i dotyczyły głównie jubilerstwa. Uczelnia trochę kosztuje, dlatego muszę wiedzieć, czy warto zainwestować w studia ;) z góry dzięki za jakiekolwiek informacje!
    20.09.2015
  • Kasia

    Byłam tam rok, nie polecam! Brak pracowni, za dużo teorii, czasami cały semestr nie ma zajęć praktycznych, skandal! Na wykładach często trzeba siedzieć na korytarzu bo w sali nie ma miejsca na tyle osób! To nie uczelnia, to pomyłka! Droga szkoła, która nic nie oferuje!
    22.10.2013
  • przyszła studentka restauracji

    czy ktoś wie kiedy dziekanat przyjmuje podania do szkoły? niestety szkoła jest zamknięta a telefonu nie odbierają:(
    20.07.2013
  • min

    nawet nie wiedziałam, że aż taką dobrą kadrę tutaj macie! muszę się naprawdę zastanowić, a jak wyglądają zajęcia na Jubilerstwo i rzeczoznawstwo kamieni szlachetnych, bo to brzmi bardzo ciekawie?
    04.07.2012
  • doris

    Zajęcia tutaj to czysta przyjemność, szczególnie praktyczne. Fakt faktem jest sporo teorii ale jeśli ktoś wybrał ten kierunek to raczej dlatego że wiąże z nim swoją przyszłość. Mamy bardzo dobrą kadre z ASP, PW oraz UW.
    21.03.2012
  • mades

    ukończylam tam jubilerstwo. Dla ludzi z pasją, bdaz co badz - jakism talentem artystycznym i zmyslem - to swietny kierunek. Studia wymagajace od ciebie sporo pracy i zaangazowania. Wiele teorii, ale i wiele warsztatow. Uczysz sie od fachowcow, mistrzow. To naprawde cieawe zajecia. Dzis, po 3letniej edukacji moge powiedziec,ze wiedza,ktora tam zdobylam byla mi niezbedna w prowadzeniu wlasnej pracowni jubilerskiej, co robie z powodzeniam. polecam!
    19.03.2012
  • ochrona dóbr kultury

    co sądzicie o tym kierunku - Ochrona Dóbr Kultury??? bylabym wdzieczna za opinie studentow starszych rocznikow, jak wygladaja zajecia, na ktorym roku wybieracie specjalizacje, co planujecie robic po skonczeniu studiow? czy mozna pracowac na uczelni po tym kierunku i wykladac?
    01.03.2012
  • Pauli

    w końcu sama nazwa mówi za siebie co to za szkoła. Macie tam też inne fajne kierunki, lecz potwierdzam, że jubilerstwo fajnie sie kojarzy. Mi np w pierścionkiem zareczynowym
    23.01.2012
  • ona1

    macie racje, tez jestem w szoku. Tylko zwroccie uwage, ze Jubilerstwo to NIE kierunek studiow. To jest specjalnosc na kierunku Ochrona dóbr kultury. Ja temat traktuj bardziej hobbystycznie, ale to rzeczywiscie moglyby byc calkiem przyjemne studia.
    19.01.2012
  • monik

    ooo kurcze jubilerstwo?? ide tam!!
    16.01.2012
  • Kama - jubilerstwo

    Niesamowita specjalność to jubilerstwo, jeszcze sie z taka propozycja studiow nie spotkalam. Napiszecie cos wiecej o mozliwosciach pracy i praktykach. Na stronce troche poczytalam, ale zalezaloby mi na opiniach osob, ktore tu studiuja. Czyli jak prowadzone sa zajęcia, kto ma cwieczenia ze studentami, czy zupelnie odjechane klimaty?
    11.12.2011
  • Art

    Czy dobrze widze, ze na kierunku ochrona dóbr kultury na zadna specjalizacje nie ma testow predyspozycji? Znajoma mowila, ze w takich uczelniach artystycznych z reguly jest konkurs? ale tu chyba nie
    11.12.2011