Ocena uczelni


Komentarze (136)

Kliknij w obrazek by go odświeżyć…

  • Absolwent

    Uczelnia przez 3 lata daje pozory, że wiedzą co robią. Jednak gdy dochodzi do obrony to okazuje się, że uczelnia jest niekompetentna. Promotor nie odpisuje przez 2 mięsiace. O terminie obrony dowiadujesz się tydzień wcześniej... tragedia
    10/7/19
  • mejke

    Od pewnego czasu dość poważnie zastanawiam się nad studiami o kierunku dietetyka. Z racji tego, że na maturze zdaje tylko przedmioty humanistyczne to uczelnia prywatna jest moim jedynym wyjściem. Czy ktoś studiuje dziennie dietetykę i mógłby co nieco opowiedziec o niej? bez roznicy czy publicznie, czy w wiadomości prywatnej. Nie ukrywam, że zależy mi na dobrym przygotowaniu do zawodu. Chciałabym po prostu wiedzieć czy warto, czy może lepiej przeczekać rok i dopiero po dopisaniu przedmiotów scislych (biologii i chemii) spróbować dostac się na uczelnię publiczną. Będzie mi niezmiernie milo jesli jakas dobra duszyczka udzieli mi odpowiedzi na to pytanie;))
    5/29/19
  • Admin

    Komentarz usunięty.
    3/22/19
  • iwcia

    od kiedy oni mają studia na dietetyce?
    11/21/18
  • wychowanie fizyczne i zdrowotne

    kto może napisać coś wiecej, jak jest na kierunku wychowanie fizyczne i zdrowotne?
    11/16/18
  • Magda

    Hej. Wybiera się ktoś z okolic Nowego Tomyśla, Zbaszynia, Opalenicy na dietetykę zaoczną?
    9/28/18
  • Monika

    Hej.czy ktoś sie wybiera z kostrzyna na dietetyke zaocznie??
    9/13/18
  • Grzegorz

    Wybieram się na dietetykę zaoczna. Czy ktoś wie ile godzin praktyk trzeba odbyć w ciągu 3 lat?
    9/1/18
  • Szymon

    Ja wybieram sie na dietetyke zaoczną ale jeszcze jest to czekanie na odpowiedz od nich czy przyjeli ..
    8/28/18
  • Patrycja

    witam,czy ktoś wybiera się na podyplomówkę z wychowania fizycznego i gimnastyki korekcyjnej z okolic Wrześni?
    8/23/18
  • Agnieszka

    Kto wybiera sie na dietetyke zaoczna ???
    7/25/18
  • Weronika

    Wybiera się ktoś może na wychowanie fizyczne i zdrowotne. Poleca ktoś?
    7/8/18
  • Szymon

    Cześć wybiera też się ktoś na dietetyke zaoczną??
    7/2/18
  • agi

    czy ktoś wybiera się na pedagogikę specjalną na 2017/2018 w Uni Terra Poznań
    10/4/17
  • Pati

    Są tu jeszcze jakieś osoby, które zaczynają pierwszy semestr dietetyki?
    10/3/17
  • kasia

    Zaczyna ktos pierwszy semestr dietetyka w roku 2017/2018 w uni-terra?
    9/17/17
  • Paula

    Zamierzam wybrać się na dietetyke zaoczna, polecacie?
    6/13/17
  • Absolwentka

    Pati, zapomniałam dodać, a pewnie i to większość interesuje. Szkoła oferuje pakiet stypendialny: Naukowy i socjalny. Jeśli spełnisz wymagania- na każdy rok akademicki zostanie przyznane co miesięczne stypendium :)
    6/5/17
  • Absolwentka

    Pati, rozumiem że wahasz się między prywatnymi uczelniami? Osobiście nie żałuję, że wybrałam Uni Terra. Przedmioty są interesujace (pod warunkiem, że szczerze kręci Cię żywienie, reakcje organizmu na żywność etc). Wykladowcy w wiekszosci dobrze przekazuja wiedze. Jedni bardzo duzo wymagaja, inni mniej. Czesto trzeba robic prezentacje na rozne przedmioty. Jednak tak przyswajasz tez wiedze na egzaminy i jestes lepiej przygotowana do zawodu. Z Dziekanatem nie mialam wiekszych problemów, choć wiem, ze glosy sa podzielone. Sale wykladowe nie sa typowo uniwersyteckie, ale chyba idziesz do szkoly dla nauki, a nie pieknych pomieszczeń? Problem stanowia praktyki, bo szkola wymaga byś przez 3 lata odbyla je w 7 roznych placówkach. A nie wszyscy chca przyjmować studentów. Oczywiste jest, że nauczysz się tyle, ile sama się przyłożysz do materiałów . Pozdrawiam :)
    6/5/17
  • Pati

    Hej :) mam w planach wybrać się na dietetykę zaoczną ale ciągle się waham z wyborem uczelni...więc jeśli jest tu ktoś kto studiuje na WS-UNITERRA to bardzo bym chciała poznać waszą opinie o tej uczelni.
    5/11/17
  • Klaudia

    Czy wybiera sie ktoś z Was na dietetykę zaoczna w tym roku? Pozdrawiam
    3/16/17
  • filia

    tak, szkoła ma filię w Białymstoku, są tam studia I stopnia i podyplomowe (chyba dla nauczycieli ale nie jestem pewna)
    2/27/17
  • filia w Białymstoku?

    czy ta szkoła ma swoją filię w Białymstoku?
    2/10/17
  • Mateo

    Jak jest na pedagogice? Bo nwm czy sie tu wybrac :D
    11/5/16
  • Dorota

    plan masz na stronie i jest ogólnie dostępny - ściągnij sobie, godziny są różne. Wrażenie słabe, szkoła nie dostosowana, wykłady na stołówce, ogólnie słabo. Liczyłam na coś lepszego.
    10/25/16
  • Karola

    Mam wielkå prośbè. Czy ktoś ze studentow dietetyki niestacjonarnej może mi powiedzieč jaki macie plan zajèć2016/2017? Ile zjazdôw w miesiacu? Ktory zjazd już za sobá? Jak wyglada szczegolowy plan? O ktorej konczycie w sobotè a o ktorej w niedzielè? Jak wrażenia? Za wszelkie infirmacje bedé bardzo wdziéczna😊
    10/23/16
  • Mikkka

    Karolu, co miałeś na myśli przez to zboże? Bo główkuję i nie bardzo wiem o co chodzi :D
    10/17/16
  • Karol

    Też dostałem papier że jestem przyjęty na dietetykę. Mam tylko nadzieję że wykładowcy nie traktują zboża jako idealnego źródła białka, jak było to na awfie. W przeciwnym wypadku nie pozostanie mi nic innego jak zaprosić ich na konsultację :D
    9/26/16
  • Karol

    Też dostałem papier że jestem przyjęty na dietetykę. Mam tylko nadzieję że wykładowcy nie traktują zboża jako idealnego źródła białka, jak było to na awfie. W przeciwnym wypadku nie pozostanie mi nic innego jak zaprosić ich na konsultację :D
    9/26/16
  • ewe

    Kierunek będzie uruchomiony, bo dostałam decyzję o przyjęciu.
    9/24/16
  • gość13

    Arleta - skąd taka informacja? Jakieś 2-3 miesiące temu dowiedziałam się, że na dietetykę mają już komplet. Ogólnie czy ktoś z kandydatów na dietetykę w trybie zaocznym dostał już jakąś informację na temat tego, czy został przyjęty na uczelnię albo chociaż wie, kiedy wszystkiego się dowiemy? :)
    9/18/16
  • Arleta

    Słyszałam, że może nie być dietetyki.
    9/16/16
  • ewe

    Hej, czy wybiera się może ktoś z Gorzowa Wlkp. na dietetykę (studia niestacjonarne)? Pytam w celu wspólnych dojazdów.
    9/14/16
  • Anastazja

    abiturientka - jak płacę to wymagam, a zdecydowanie nie zadowalają mnie zepsute toalety, ławki, rzutniki itp. Spędzamy tam wiele godzin zmęczeni po całym tygodniu pracy, to niech chociaż będzie to w jakiś sposób przyjemne, bądź ułatwiające spędzenie tam czasu. Co do dziekanatu, wszystko zależy na kogo trafiłaś, dla "nowych" są zawsze dostępni oczywiście muszą się jakoś pokazać, potem mają Cię w d****
    9/10/16
  • Klaudia

    pfy... na maile odpisują, dobry żart, chyba, że zaczynasz od października znaczy, że dopiero I rok przed Tobą, to tak... na początku są miłe :D ale potem ech... ja na odpowiedź czekam już 5 dni. Nie mam jak zadzwonić, bo w pracy za krótkie przerwy mam, a niestety pracuje w tych godzinach co oni i nic mailowo się dowiedzieć nie mogę. Toalety fakt do nauki nic nie mają, ale mnie też wkurza to, że płaci się tyle, a szkoła w opłakanym stanie. To w jakich warunkach się uczysz ma znaczenie, bo co z tego że wykładowca robi prezentacje i każe Ci z nich robić notatki, jak nic nie widzisz, bo nie ma w sali zasłon, rzutki nie działa dobrze itp. Poziom nauczania zostawia wiele do życzenia. Ja osobiście się przenoszę do innej uczelni, cena podobna, komfort, przyjazny dziekanat i przede wszystkim nauczanie na wyższym poziomie :D
    8/23/16
  • abiturientka

    A co mają toalety do poziomu nauczania? ToiToi'e na drodze do Morskiego Oka też są w opłakanym stanie a ludzie i tak z nich korzystają bo co to ma do górskiej wycieczki? Musisz - idziesz, nie - to nie. Grunt, że są. Nieważne w jakich warunkach się uczysz (choć wiadomo, że lepiej w lepszych) a ile wiedzy z tej szkoły wyniesiesz. A co do kontaktu - ja nie narzekam. Każdy telefon, który wykonuję, odbierają. Na maile też odpowiadają bez większych problemów. Zaczynam od października ;)
    8/23/16
  • Anastazja

    Szkoła średnia, warunki nauczania fatalne ( stare budynki, zepsute rzutniki w salach, brak komputerów, zasłon nie wspomnę już o fatalnych toaletach) nauczyciele często mają nas gdzieś, traktują to jak dodatkowy zarobek i to widać. Dziekanat ech... jak już się dostaniecie do szkoły to tylko chodzić osobiście lub molestować telefonicznie, bo na maile nie odpisują, a i telefon rzadko odbierają. Ostatni rok przede mną dlatego śmiało mogę powiedzieć, że szkoła jest porażką. Dlatego pewnie ma też tak mało studentów.
    7/23/16
  • adelina77

    Pracodawca patrzy przede wszystkim na wiedzę i na to w jaki sposób podchodzisz do pracy, znam osoby, które ukończyły PWSZy (powszechnie źle oceniane), a pracę mają lepszą niż Ci po uniwerkach...
    7/19/16
  • abiturientka

    Sama ranga 'Uniwersytet' albo 'Akademia" wskazuje na wysoki poziom i prestiż w odróżnieniu od 'Szkoły Wyższej'. Wybieram się zaocznie na dietetykę ale nadal zastanawiam się czy wybrać Uni-Terrę czy Uniwersytet Przyrodniczy. Znajomi odradzają UP bo ponoć poziom nauczania to dno, rodzina mówi, że pracodawca inaczej patrzy jak się ma skończony uniwerek... i jestem w kropce :( Doradzicie? Ktoś jest już po dietetyce w UT i może się tak na 'świeżo' wypowiedzieć?
    7/18/16
  • dietetyka2016

    A może ktos mi poda różnice studiowania tu a na uczelniach państwowych co sie traci co zyskuje? Jest ktos może kto po długiej przerwie od nauki wybiera sie na dietetyki i powiedzmy jak tak bywa z upływającym czasem ma luki w biologi i chemi ? pozdrawiam
    7/6/16
  • Dietetyka

    nie chodzi o przesiew. Tylko o to, że mało osób się do nich zgłasza i mało osób studiuje...
    6/30/16
  • Mara

    na każdej uczelni jest przesiew, u mnie kandydatów było chyba z 300, dostało się 150 a studia ukończyło niespełna 70
    6/14/16
  • Dietetyka

    Wydaje mi sie że warto skorzystać ze strony wybierzstudia i zobaczyć, ile uczelnia miała kandydatów i ilu ma studentów... to trochę słabo o niej świadczy
    5/10/16
  • baśka

    moim zdaniem określenie "trudne" jest bardzo subiektywne, jeśli jesteś systematyczna, nie lubisz sobie robić zaległości, nie zaczynasz się uczyć 5 godzin przed egzaminem to z pewnością nie powiesz, że są trudne
    4/16/16
  • agnieszka

    witam mam pytanie co do kierunku dietetyka trudne sa przedmioty i czy trudne sa zaliczenia?
    3/28/16
  • odp. dietetyka

    Jestem studentką dietetyki na WS Uni-Terra i mogę Ci jedynie z doświadczenia odpowiedzieć, że na tej uczelni kierunek ten prowadzony jest dobrze, wydaje mi się, że lepiej niż w Wyższej Szkołe Zdrowia Urody i Edukacji słysząc opinie moich znajomych, którzy tam studiują. Specjalizacji więcej do wyboru i jak dla mnie są ciekawsze, wykładowcy odpowiednio podchodzą do swoich obowiązków. Gdybym miała ponownie wybierać wybrałabym tak samo.
    2/29/16
  • dietetyka

    która z poznanskich szkół wyższych (prywatnych) ma najlepiej prowadzony kierunek Dietetyka??? Czy jest jakaś instytucja, ktora wydaje takie opinie i rekomenduje sprawdzone pod tym kątem uczelnie? Kto jest autorytetem w takiej wąskiej kwestii, jak najlepszy kierunek dietetyczny (najlepsza kadra, najlepsi praktycy specjaliści, najlepsze staże, itd.). Czy sami studenci rozmawiają na ten temat i mają porównanie i rozeznanie z temacie??? Jak wypada np, Uni Terra w porównaniu z Wyższą Szkołą Zdrowia i Urody i Edukacji???
    2/4/16
  • jola

    Fajna szkoła polecam. bardzo dobre warunki, wszystko jasne i czytelne, zjazdy kameralne. Teraz robię drugi kierunek na innej znanej uczelnii w Poznaniu i to co tam zobaczyłam w porównaniu z WSUNITERRA to kompletna porażka. Bardzo żałuję, że WSUNITERRA ma tak wąski zakres kierunków.
    10/31/15
  • zadowolona studentka

    a mnie się podobało, skończyłam specjalną i żałuję, że nie ma tutaj magisterki, ciekawe zajęcia choć za dużo przesiedzianych niepotrzebnie godzin. POLECAM!!!
    9/29/15
  • Beata

    Hej :)czy ktos sie wybiera na zaoczną dietetykę? to piszcie:) beata93@onet.eu
    9/24/15
  • ARLETA

    Dietetyka zaoczna moze jakis kontakt ? :) poznamy sie przed rozpoczeciem:)
    9/17/15
  • marcinek1104

    Hej wam jak wygląda sytuacja na podyplomowe dietetyce sportowej? To znaczy jaki poziom? Jakie podejście mają wykładowcy i czy dużo informacji się powtarza z dietetyki licencjackiej lub magisterskiej?
    9/14/15
  • Edyta

    Witajcie, Myślę o pedagogice specjalnej w trybie niestacjonarnym proszę dajcie znać czy opłaca się studiować na tej uczelni, czy jest wysoki poziom i jak odbywają się zjazdy?w soboty i niedziele? Pozdrawiam
    9/6/15
  • Olga

    Madzia - nie mogłaś skończyć w zeszłym roku dietetyki, bo tyle lat to oni tego kierunku nie prowadzą
    8/31/15
  • fifi

    chyba już ni mają filologii angilskiej w tej szkole, na stronie jest dietetyka i pedagogika specjalna
    8/30/15
  • Mariusz

    Myślę o zaocznej dietetyce, ktoś jakieś info większe o tej uczelni ? ;) Kontakt mariusz-1992@o2.pl
    8/5/15
  • Agata

    Wybiera się ktoś na zaoczną dietetykę :) Może jakiś kontakt?:)
    7/28/15
  • Olka

    Jeśli ktoś wybiera się na dietetykę/zaocznie i ma ochotę na jakąś wcześniejszą integrację to zapraszam do kontaktowania się :* moj email - ola.swiniarska@vp.pl
    7/19/15
  • Madzia

    dietetykę polecam w zeszłym roku skończyłam :)
    7/8/15
  • nata

    Witam, na jakiejs stronie znalazłam że w Poznaniu jest kierunek "filologia angielska z przygotowaniem pedagogicznym" ale na stronie głownej UNI-Terra nie ma wgl filologii, więc jak to jest ? jest ten kierunek czy nie ? bo widze tylko że jest dietetyka i pedagogika specjalna ... bardzo prosze o wytłumaczeie
    6/23/15
  • Alamala

    Polecam pedagogikę, jak najbardziej można wybrać tę uczelnię z czystym sumieniem. Fajne specjalizacje, doświadczeni wykładowcy. Ale jeżeli ktoś by chciał tu iść na dietetykę, to zdecydowanie odradzam - bardzo mało zajęć praktycznych, dużo przedmiotów zapychaczy, lepeij wybrać inną uczelnię.
    5/11/15
  • Kuba

    Kto idzie na zaoczną dietetykę pisać alegrook@gmail.com Razem raźniej :)
    5/3/15
  • Ola

    Hej:) wybiera się ktoś na zaoczna dietetykę? jesli tak to chetnie poznam:) tez planuje isc :))
    4/8/15
  • ramona...

    ja polecam, mam kilki znajomych studiujących filologię w tej uczelni, ja również starałam się dostać na ten kierunek ale na uniwerek i zabrakło mi 2 pkt, a miałam z rozszerzenia ok 58% z angielskiego, ostatecznie wybrałam pedagogikę specjalną w Uni Terra i jestem zadowolona z tej decyzji ;)
    3/24/15
  • pomocy

    mam dylemat, chciałabym dostać się na kierunek filologia angielska, czy polecicie tą uczelnię czy może wybrać uniwerek? ile punktów powinnam zdobyć na maturze z rozszerzenia?
    1/21/15
  • daria88

    jak to inna? wszystko się zgadza ;)
    12/30/14
  • UNI Terra ???

    coś mi się nie zgadza z ta szkołą, bo na na stronie jest zupełnie inna nazwa !!! o jakiej uczelni Wy piszecie? bo się pogubiłam
    10/18/14
  • Kasia

    Hej:) Paulina jest już aktualny grafik na stronie, też na niego czekałam. Ja również wybieram się tam na dietetykę zaocznie. Jeśli ktoś chce się poznać to mój nr GG 51525611 :)
    9/29/14
  • Ewa

    hej jeżeli ktoś się wybiera na kierunek dietetyka/ zaocznie, proszę o kontakt. patrykpatio@o2.pl. A może jest ktoś ze Szczecina lub okolic?
    9/22/14
  • Ewa

    hej jeżeli ktoś się wybiera na kierunek dietetyka/ zaocznie, proszę o kontakt. patrykpatio@o2.pl. A może jest ktoś ze Szczecina lub okolic?
    9/22/14
  • Paulina

    Hej:) Pytanko do osób, które jak ja poszły na dietetykę wseiii... Czy też macie problem na ich stronce z planem zajęć? Po zalogowaniu jest plan zajęć od lutego! A nie ma nic o 1 semestrze.... Do zobaczenia na zajęciach;)
    9/18/14
  • Tomi

    A ktoś wie, czy w ogóle uruchomią dietetykę? bo słyszałem że moze nie być. ktoś się dowiadywał, bo nie wiem co robic :(. jest jakaś inna uczelnia w poznaniu? czy lepeij zostac tutaj?
    8/27/14
  • Eli

    Interesuje mnie kierunek dietetyka - zaocznie. Jeśli ktoś się wybiera w tym roku, to chętnie poznam:) mój numer gg to: 50280329 Pozdrawiam:)
    8/23/14
  • OlaB

    To prawda z dietetyką. Jestem po pierwszym roku i nikomu nie polecę tej szkoły. Gdyby nie to, że wylozyłam na nią dużo kasy to na pewno bym z niej zrezygnowała. przedmioty to czytsa teoria i to na słabym poziomie. Szkoła zdecydowanie bardziej skupia się na pedagogice, która podobno jest całkiem niezła i ciekawa, przynajmniej tak mówią znajomi.
    7/28/14
  • Nina

    Dietetyka - bardzo słaba. Wszystko na stronie pięknie wygląda, ale później już nie jest tak kolorowo. Nie mają tu doświadczenia w prowadzeniu tego kierunku, istnieje drugi czy trzeci rok(dietetyka). Jak bym mogła jeszcze raz wybierać, na pewno wybrałabym inną szkołę. Dietetykę z prywatnych w Poznaniu prowadzi też WSZUiE i słyszałam od znajomych, że tam jest lepeij, przynajmniej studentów się po ludzku traktuje i Panie w dziekancie miłe. Nie wiem, czy się nie przeniosę.
    6/13/14
  • Ania

    Wśród studentów są także osoby powyżej 30 roku życia
    2/11/14
  • Ania

    Zjazdy odbywają się dwa razy w miesiącu, sobota niedziela :)
    2/11/14
  • zuza

    Interesuję mnie zaoczna dietetyka i chciałabym wiedzieć ile jest zjazdów w miesiącu?
    1/9/14
  • Ceraptor

    Interesuje mnie kierunek dietetyka (zaocznie). Chodzą tam jakieś starsze osoby około 30tyki? Ciekawi mnie jak to wygląda? :)
    11/17/13
  • Kasia

    Co sądzicie o tej uczelni? poważnie się nad nią zastanawiam
    10/31/13
  • Oliwka

    Mowila wan Jakie super na drugim roju specjalizacje I co? Nam utwaorzyli tylko 2!!; W dziekanacie tez sie duzo nie mozna zawsze dowiedziec! Uczelnia wymysla sobie wlasne zasady duzo gorsze Od innych uczelni! Chcialam jeszcze zaznaczyc ze 1 rok wynosi prawie 4 Tys a na koniec nie ma specjalizacji pozniej bardzo duzy problem zeby sie przeniesc
    10/16/13
  • Pau

    Mam pytanie, czy zajecia sa co tydzien czy co dwa ?
    10/14/13
  • Ana

    także rozpoczynam w tym roku dietetykę zaoczną - w razie jakichkolwiek pytań zostawiam maila :) ana_siwinska@wp.pl
    10/3/13
  • Emela

    Zaoczna dietetyka-- też chętnie poznam ;P Warto założyć jakąś grupę na face.. w końcu przyda się w trakcie studiowania ;)
    10/2/13
  • anita

    dietetycy, napiszcie jakie macie pierwsze wrażenia o tej szkole i kierunku, jestem bardzo zainteresowana dietetyką i chciałabym za rok zacząć studia o takim kierunku ;)
    10/2/13
  • Ala

    11940385, to moje gg.. a żeby zobaczyć plan trzeba się zalogować wpisując maila którego podaliście w formularzu i jako hasło swój pesel i będzie ok ;) ja wybieram się na dietetykę, jak ktoś też to piszcie, chętnie kogoś poznam ;)
    9/24/13
  • Saya

    taaa.. dietetyka ma już w końcu plan:P trochę się naczekaliśmy:P
    9/24/13
  • Klementyna

    Ps. Podaję maila w razie w :) kbajew@gmail.com
    9/23/13
  • Klementyna

    Ale tam trzeba podać numer indeksu i hasło, których jeszcze nie mam xd
    9/23/13
  • Klementyna

    Gdzie? Nie mogę znaleźć...
    9/23/13
  • Dominika

    PS mamy już plan ;)
    9/23/13
  • Dominika

    ja również na dietetyke :)
    9/23/13
  • Olimpia :)

    Hej hej! Będzie mi bardzo miło poznać jakiegos super ludzia z pedagogiki specjalnej zaocznej! :) :) dubielolimpia@wp.pl
    9/22/13
  • Mieliwka

    gnoma@poczta.onet.pl Chętnie poznam kogoś z zaocznej dietetyki :-). Piszcie, jeśli zaczynacie studia tak jak ja, lub jeśli już studiujecie ten kierunek :-). Pozdrawiam i do miłego kontaktu
    9/16/13
  • jajaja

    ktoś na pedagogikę specjalną zaoczną? :)
    9/11/13
  • Saya

    gg694081 jeśli ktoś na dietetykę zaocznie to chętnie poznam:)))
    9/11/13
  • Ola

    Polecacie dietetykę? :)
    9/10/13
  • Milena

    Wiecie coś może na temat integracyjnego spotkania przyszłych studenciakó? :)
    9/8/13
  • Ola

    Banalne pytanie, ale potrzebne. Polecacie tą szkołę? :)
    9/8/13
  • Ala

    myślę, że są skoro rekrutacja jest dalej i nic nie jest napisane na stronie, że dla dietetyki rekrutacja jest już zamknięta ;)
    9/6/13
  • Ania

    nie wiecie może czy nadal są wolne miejsca na dietetyce?
    9/6/13
  • Ala

    Ktoś wie coś więcej na temat pierwszego zjazdu?
    9/4/13
  • Klementyna

    Ja na dietetykę :) Szkoda, że nie było chętnych na stacjonarne...
    9/3/13
  • Klementyna

    Ja na dietetykę :) Szkoda, że było chętnych na stacjonarne...
    9/3/13
  • Ala

    piszcie na gg 11940385 ja dokumenty już złożyłam teraz czekam na jakiś plan czy coś :P
    9/3/13
  • ONA

    ja wybieram się na pedagogikę specjalną. Ktoś jeszcze? :)
    9/2/13
  • SonyaLee

    Wybieram się na dietetykę:) Ktoś jeszcze idzie? Jakieś przyjazne ludki?:P
    9/2/13
  • Mieliwka

    Ja się wybieram, właśnie jutro jadę zawieźć papiery:-)
    8/28/13
  • Ala

    wybieram się na dietetykę, zaocznie... idzie ktoś jeszcze? ;)
    8/23/13
  • janna

    jak wyglądają praktyki w tej szkole ? Ile trzeba mieć godzin wyrobionych ? Pewno większość pracuje więc bd ciężko
    7/8/13
  • ona

    kto idzie na dietetyke?
    7/5/13
  • papa03

    Szerze każdy z Was myśli że jak płaci to nie musi nic robić, ale się mylicie ta szkoła taka nie jest.... Mają świetną kadrę i naprawdę się starają, a Ty sam musisz od siebie też coś dać ... Polecam jak najbardziej
    2/22/13
  • maja Dietetykę !!!

    jesli chcesz studiowac kierunek Dietetyka, to sie nie zastanawiaj, oni maja dobra kadre, wiem, ze sie staraja, bo sa stosunkowo mlodzi, ale dbaja o studentow, ja polecam
    1/25/13
  • nonsens

    Ale to wszędzie tak jest. Rzadko kiedy zdarza się, że obsługa w dziekanacie jest miła lub wszystko jest dobrze zorganizowane. W każdej uczelni trzeba się nabiegać, nazałatwiać... Dlatego nie ma sensu z tego względu rezygnować z nauki. Trzeba się przemęczyć te kilka lat i później na spokojnie zacząć szukać pracy
    12/12/12
  • student

    nie polecam szkoły, myślę nad rezygnacją a dlaczego ? bo mam duże ALE do pracowników szkoły, słaba organizacja, nikt nic nie wie, ciągle pod górkę zamiast ułatwiać sobie życie, spodziewałem się współpracy szkoły ze studentami choć minimalnej no ale niestety przeliczyłem się w tej kwestii..
    12/6/12
  • rafał

    Lidio, wszystko zależy od tego czego oczekujesz od uczelni. Powiem szczerze, ja studiuję i nie narzekam. Oczywiście zmieniłbym wiele rzeczy, kilka przedmiotów całkowicie zlikwidował z listy zajęć, a niektórych pracowników wyrzucił, ale polityki uczelni nie zmienimy, ale ogólnie jest ok :) narzekanie jest w naszym narodowym zwyczaju, wiec ja też trochę musiałem, ale tragedii nie ma;)
    11/23/12
  • Lidka

    Też myślałam o wyborze tej szkoły. Ale teraz już nie jestem taka pewna... Coraz częściej słyszę , że ta szkoła nie jest godna polecenia. Wiem, że chcę studiować w Poznaniu ale już nie jestem pewna czy w Wyższej Szkole Edukacji Integracyjnej i Interkulturowej w Poznaniu. Pewnie wybiorę jakąś inną, lepszą szkołę
    11/20/12
  • execut

    ogólnie jak na większe miasto to nie jest to najlepsza uczelnia, w poznaniu ma dużą konkurencję. ale mimo to utrzymuje się na rynku, więc widać wyższa szkoła edukacji integracyjnej i interkulturowej nie jest taka zła. ja bym jej nie wybrała, ale skoro innym pasuje...
    8/31/12
  • sonia

    Na 100% idę tu na pedagogikę specjalną, bo ponoć mają dobry program na tym kierunku,a już mi się nie chce szukać innych miejsc, poza tym mam już praktycznie dogadane mieszkanie z kumpelą w Poznaniu. A wy ile płacicie za stancję? Bo mnie wyjdzie na Winogradach na miesiąc 550zł już ze wszystkimi opłatami, w tym internet, niezależnie od pory roku. Dwa pokoje na 3osoby + kuchnia i łazienka, chyba spoko, co?
    8/24/12
  • ~5,0

    no dobra, ale jak już pisałem: trzeba cenę dostosować do wartości usług, a nie zdzierać z ludzi przy każdej możliwej okazji. ale w dzisiejszym świecie kasa tak się liczy, że nigdzie nie przepuszczą, abstrahując już od Wyższej Szkoły Edukacji Integracyjnej i Interkulturowej w Poznaniu.
    8/15/12
  • tomek5

    niestety ale czesne w każdej szkole nie jest małe, ale w końcu jeśli ktoś zapisuje sie na studia zaoczne to chyba liczy się z tym ze musi płacić za studia i podjąć jakąś prace
    8/6/12
  • ~5,0

    Jak na prezentoway poziom Wyższa Szkoła Edukacji Integracyjnej i Interkulturowej w Poznaniu jest trochę za droga. Ja rozumiem że zapewnienie studentom środowiska do przyswajania wiedzy nie jest najtańszym zadaniem, ale jeśli nie jest się w czymś bardzo dobrym albo najlepszym, to trzeba trochę obniżyć stawki...
    8/5/12
  • nina

    Własnie skończyłam praktyki archeologiczne. Jako dość wątła osóbka przeraziłam się z początku, gdy okazało się że będę musiała codziennie kopać, wydobywać i się schylać, ale ten miesiąc który spędziłam na praktykach przekonał mnie że taka praca może byc naprawdę świetna, mimo że nie bylo łatwo! I pomyśleć że wcale nie byłam przekonana co do tych studiów!
    7/29/12
  • jenna

    Studiowanie dietetyki bardzo wpłynęło na moje życie. Nie mówię o tym, że plan zajęć i egzaminów ustala mi plan dnia, ale raczej o tym, że to czego się uczę wpływa znacznie na moje przyzwyczajenia żywieniowe. To chyba zboczenie zawodowe, ale stwierdziwszy że będę studiować dietetykę, zdecydowałam się na poznanie wartości odżywczych większości spożywanych przeze mnie produktów :d studia zmieniają człowieka!
    7/22/12
  • destiny

    Po pierwszym roku studiowania na kierunku archeologia jestem całkiem zadowolona. Co prawda nie nabrałam na razie żadnego doświadczenia, ale wiem wiele więcej niż 365 dni temu. Teraz siedzę w nudnej sezonowej pracy i liczę na to że ukończenie stuiów przyniesie mi jakieś ciekawsze zajęcie niż przyrządzanie gofrów!
    7/20/12
  • maga

    Ja również jestem na dietetyce, faktycznie zajęcia sa mega interesujące. Specjalizacja dietetyka w odnowie biologicznej pozwoli mi na możliwość pracy w różnych ośrodkach od szpitali po osrodki spa czy kluby sportowe. Kierunek bardzo rozwijający, wiele technik żywienia stosuje na sobie i są rezutaty!
    7/13/12
  • studiuję

    Dietetyka ma bardzo fajny poziom, dużo się nauczyłam. Zajęcia są prowadzone ciekawe, szczerze mówiąc w tym semestrze nic nie opuściłam, bo po prostu interesuje mnie to studiuje. Są ludzie który podczas sesji pokażą się na uczelni od święta, ale ja do nich nie należę. moim zdaniem skoro studia nie są obowiązkowe, wybieramy kierunek taki jak nam pasuje, to po co później to olewać...?
    6/20/12
  • young

    myślę że zdecyduję się na kierunek pedaogika specjalna. podobno wyższa szkołe edukacji integracyjnej i interkulturowej ma naprawdę dobrą ofertę dydaktyczną na tym kierunku, więc myślę że warto spróbować. w przyszłości chciałabym zostać pedagogiem w zakresie kształcenia specjalnego i mam nadzieję że te studia umożliwią mi taką karierę.
    6/9/12
  • jan

    no ja to już w Wyższej Szkole Edukacji Integracyjnej i Interkulturowej w Poznaniu byłem i niedługo się wybieram na podyplomówkę. niby mogłbym sie wybrac w inne miejsce, ogarnąc nowe miasto, ale po co skoro tę uczelnie znam jak własną kieszen, inny papierek wiele więcej nie da, kadra mi odpowiada, znajomi zostają.
    5/29/12
  • adorable

    jakie perspektywy daje mi ukończenie kierunku pedagogika specjalna? ktoś ukończył ten kierunek? czy dyplom ukończenia tej szkoły jest poważany, pozytywnie odbierany, czy raczej traktowany jako niższej kategorii? jakie są wasze opinie?
    5/19/12
  • jasne

    noooo, dokkladnie, maja 2 kierunki w ofercie, w sumie sie nie dziwie, ze nie maja etnologii, bo chyba to malo przyszlosciowy kierunek studiowania, mozliwosci co do pracy bardzo zawezone, no i cgyba raczej trudno sie zalapac, ja sie czaje na pedagogike specjalna, na 90%, chyba ze mi sie odwidzi jeszcze
    3/25/12
  • Dietetyka i Pedagogika Specjalna - do Niny

    Nina, WSEIiI prowadzi studia na 2 kierunkach; - pedagogika specjalna - dietetyka Szkola jest rzeczywiscie dosc swieza na rynku poznanskim i wielkopolskim, ale bardzo profesjonalnie prowadzona, informacyjnie bez zarzutu, obsluga na najwyzszym poziomie i chyba nie trzeba miec zadnych obaw
    2/25/12
  • Nina

    patrze na strone www tej uczelni, jest fajna, czytelna i latwo wyszukuje sie informacje, jedna rzecz mnie zastanawia: Czy WSEIiI prowadzi kierunek Etnologia????? Bo na stronie maja, ale gdy sie probuje przekliknac, to jest blad jakis?
    2/6/12
  • Drapis

    ta uczelnia zapowiada sie calkiem dobrze, bo jest powiazana z Wyższa Szkoła Nauk Humanistycznych i Dzienikarstwa. A to, jak wiadomo, jest dobra marka jesli idzie o poznanskie szkoly wyzsze.
    2/6/12
  • rychu

    moze ktos napisac cos wiecej o tej szkole? z tego co sie orientuje, to chyba jest ona stosunkowo nowa, trudno jest znalezc o niej opinie, chodzi mi o poziom zajec, na ile jest trudno, jaki jest odsiew po pierwszym roku, nie ukrywam, ze nie chcialbym sie przemeczac nauka za bardzo
    1/19/12
  • Papuzka

    Gdzie znajde informacje o programie zajec na pedagogice specjalnej?
    5/16/11